Veyna -Weyna I S-Ka

• Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Veyna -Weyna I S-Ka sp.j.

Opinie o Veyna -Weyna I S-Ka Toruń

Nie przegap nowości o Veyna -Weyna I S-Ka sp.j.!

Damian

22.07.2026 11:30

Witam jestem damian pochodzę z małej wiesciny Brzozówka i poszukuje pracy od godziny 7 rano do 17 coś niecoś potrafię lakierować jak coś czekam na odpowiedź dzięki
    #LakiernikSamochodowy

22.07.2026 11:39

Witam, prosimy o przesłanie CV lub informacji o sobie na adres: [email protected] , wówczas umówimy się na spotkanie. Pzdr

Leszek 99

17.02.2026 07:56

Dzień dobry czy aktualna jest oferta na kierowcę
    #KierowcaKatB

17.02.2026 08:29

Tak zapraszamy.
    Grzegorz

24.11.2025 11:44

Wysłałem do Państwa CV na stanowisko kierowcy. Czasem spośród dużej ilości dokumentów, może umknąć ciekawy kandydat 😊 Duże doświadczenie w prowadzeniu aut dostawczych, między innymi z takimi towarami jak stolarka drzwiowa, nie palący, posiadający prawo jazdy od ponad 25 lat i czynnie jeżdżący. Jeśli moje CV zostało odrzucone, to przepraszam za wpis. Jeśli umknęło to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie Grzegorz Kowalski
    #KierowcaKatB

24.11.2025 12:26

Dzień dobry, skończyliśmy rekrutację i zatrudniliśmy kierowcę na okres próbny. Dział HR skontaktuję się z Panem. Pozdrawiamy
    Kierowca

07.11.2025 20:28

Witam, proszę przybliżyć jak wygląda przykładowy dzień pracy kierowcy Kat. B? jakie są godziny pracy, przykładowo wyjazd 6-7 czy bywa tak, że czeka się kilka godzin na towar? Powrót wiadomo jak się ukończy trasę. Domyślam sie, że każdy dzień przynosi coś innego ale tak szczerze proszę w skrócie opisać jak wygląda normalny dzień pracy kierowcy?
    Sławek

16.11.2025 21:03

Witam. Czy te wspomniane dwie nocki w tygodniu są w każdym tygodniu? Mógłbym prosić o przykładowy czas tygodnia w pracy? Pozdrawiam

17.11.2025 07:56

Dzień dobry, Są różne regiony Polski, trasy są zamieniane co jakiś czas między kierowcami. To są już szczegóły, które można poznać na rozmowie rekrutacyjnej. Nocki nie zawsze są ale lepiej traktować to jako standard. Mamy najnowsze modele Iveco Daily więc są wygodne i nowoczesne.

03.11.2025 19:40

Mam pytanie, czy po skończonej rekrutacji dajecie feedback zwrotny do osób które z różnych przyczyn nie dostały szansy na pracę, czy jest cisza?

03.11.2025 21:24

Witam, osobom zaproszonym na kolejny etap rekrutacji , tj na rozmowę rekrutacyjną, zawsze dajemy feedback po zakończeniu rekrutacji. Niestety osobom nie zaproszonym już tego feedbacku nie dajemy, bowiem otrzymujemy setki CV na pracuj.pl czy goworku. Pozdrawiam.
    Krzysiek

12.10.2025 20:58

Witam, wyjechał za granicę za rodziną ale bardzo polecam firmę, rzetelny pracodawca i zawsze mogłem liczyć na Prezesa w ciężkich sytuacjach. Polecam!

12.10.2025 21:26

Dziękujemy!
    Karolina

09.07.2025 09:28

Czy bez względu na wynik rekrutacji są udzielane informacje zwrotne kandydatom?
    Karolina

09.07.2025 11:24

No to jestem osobą, która była u Państwa na rozmowie. Usłyszałam, że odpowiedź dostanę dnia następnego, najpóźniej poniedziałek po weekendzie. Ale niestety nie otrzymałam żadnej informacji. Albo źle zrozumiałam termin odpowiedzi albo ktoś zapomniał. Pozdrawiam

09.07.2025 11:45

Sprawdzimy to, być może rekrutacja nadal trwa i informacje będą przesłane po jej zakończeniu lub nadal dział HR się zastanawia nad kandydaturami. Z góry przepraszamy.

29.03.2025 18:12

Witam, znalazłem ogłoszenie na kierowcę samochodu dostawczego do 3.5 tony. Może ktoś udzielić informacji na jakie wynagrodzenie netto (widełki) może liczyć kierowca z kilkuletnim doświadczeniem w zawodzie?

31.03.2025 09:57

Witam, około 11 tysięcy kilometrów miesięcznie.

31.03.2025 15:09

Dziękuję za odpowiedź.

18.03.2025 15:52

Dzień dobry Poszukujecie pracownika na dział lakierniczy przy automacie lakierniczym. Posiadam doświadczenie lakiernicze przy ręcznym natryskowym lakierowaniu frontów meblowych i innych części mebli oraz polerowaniu. Czy takie doświadczenie też będzie odpowiednie ?

18.03.2025 19:31

Dzień dobry, Z takim doświadczeniem jak najbardziej zapraszamy na rozmowę. Proszę przesłać swoje CV na [email protected] i się z Panem skontaktujemy.

10.11.2024 09:01

Dzień dobry Czy jest możliwość zatrudnienia się u państwa w firmie bez umowy czy takie zatrudnienie nie wchodzi w rachubę?
    Marcin R

15.11.2024 08:11

Czyli tak jak znajomy mówił szukacie kogoś na stanowisko pracownik gospodarczy ... Te stanowisko bardziej skierowane jest dla osób bez wykształcenia... Ja posiadam wyksztalcenie średnie jako mechanik choć nie pracowałem w tym wykształceniu doświadczenie jako kierowca i szukam bardziej w tym kierunku ewentualnie produkcja magazyn.Podkreśle nie pracownik gospodarczy ...

15.11.2024 13:16

Prosimy o kontakt z firmą, dział kadr na takie sprawy odpowiada. Tutaj takich szczegółów nie omawiamy.
    Marcin R

14.11.2024 12:45

Witam macie jakieś wolne miejsce pracy na już na produkcji lub magazynie ...?

14.11.2024 14:39

Tak. Proszę wyslac CV, rozpatrzymy kandydaturę chętnie.
    Produkcja

18.10.2022 16:01

Doświadczeni pracownicy Veyna wogole nie są doceniani przychodzi nowy bez doświadczenia i ma 200-300 Zł mniej nic człowiek który pracuje 8-10 lat i robi na każdym dziale .Kpina.Czy firma ma zamiar cos z tym zrobic zanim ludzie zaczną odchodzić?
    Her

07.11.2024 13:22

To mam rozumieć że jest firma w stanie zatrudnić pracownika za taką kwotę 4300brutto.Z wolnymi sobotami i bez nadgodzin ...? A na jakie można liczyć stanowisko na start rozumiem że szkolenie wdrożające jakieś otrzymam by wiedzieć jak wykonywać pracę na danym stanowisku ...Praca jest akordową czy jaka ?

07.11.2024 13:37

Proszę Pana mamy różne działy na produkcji i różne stanowiska. Prosimy o kontakt bezpośredni i o wszystkim się Pan dowie. Płaca minimalna jest za 5 dni w tyg za 8 godzin. Nadgodziny i soboty są dodatkowo płatne rzecz jasna. Praca nie jest akordowa. Umowa o pracę. Pozdrawiamy

15.03.2024 13:43

Cześć, kiedy na CNC będą jakieś nabory? widzę po sekcji z ofertami, że jak na razie lakiernicy są poszukiwani i nawet ktoś do działu księgowości. Widziałem też ten zeszłoroczny wątek, w którym było napisane, że najpierw 3400 zł na rękę się brało a potem wzrastało, teraz ile jest na start?

15.03.2024 13:52

Dzień dobry, w tej chwili nie mamy naboru na ten dział. Dziękujemy za zainteresowanie. Trzeba na bieżąco monitorować ogłoszenia. Pzdr

26.03.2024 10:54

Witam, to zależy od doświadczenia. Jeśli my musimy przeszkolić to umowa jest na okres próbny. Jeśli ktoś jest już doświadczonym lakiernikiem to może być od razu na rok czasu a potem na czas nieokreślony. Tak to zazwyczaj u nas wygląda.

Oferty pracy - Veyna -Weyna I S-Ka sp.j.

Operator CNC (Brygadzista Działu CNC)

Toruń

Lakiernik proszkowy

Toruń

21.03.2024 03:17

Czy ze stanowiska asystenta ds. księgowości można awansować? w ofercie jest napisane, że wynagrodzenie ma być adekwatne do posiadanych umiejętności o doświadczenia. zastanawiam się po jakim czasie zazwyczaj udaje się przejść wyżej i na jakich warunkach?
    Rafał

25.03.2024 18:18

A czy gdzieś znajde informacje o stawkach jakie oferujecie?

25.03.2024 18:19

Zapraszam do firmy na rozmowę lub proszę o przesłanie zapytania na email [email protected] to podamy informacje.
    Monter stolarki

20.03.2022 21:36

polecam firmę mega! Życie akurat ułożyło mi się tak, że musiałem wyjechać za granicę ale na Veyna się nie rozczarowałem. Szanują dobrze pracujących i wypłata zawsze była na czas!
    Monter stolarki

03.04.2022 22:13

to zależy na jakim dziale się jest, zazwyczaj z biegiem czasu człowiek uczy się więcej, często są rotacje na działach by się przyuczyć więcej na innych stanowiskach, by w razie absencji wspierać inne działy.

29.02.2024 15:09

Prosimy o poziom słownictwa. Jeśli Pan ma do nas jakieś konkretne pretensje to proszę podpisać się imieniem i nazwiskiem pod opinią i zarzutami to z chęcią odpowiemy. No chyba, że jest Pan kimś z konkurencji i wypisuje takie nonsensy. Pozdrawiamy mimo wszystko.
    Pracowita pszczółka

25.01.2024 07:00

Witam serdecznie, Chciałabym się dowiedzieć od @Pracodawca jakie są u Państwa w firmie pakiety socjalne - jeżeli wogole są . Czy można liczyć na dopłaty do wczasów dla dzieci , premie na święta , karta Multisport ? Dziękuję za odpowiedź

25.01.2024 08:54

Tak są zależne od stanowiska. Odnoście akurat księgowości to wszystkie benefity się wliczają na to stanowisko.

29.02.2024 10:56

W przypadku produkcyjnego stanowiska to tutaj możliwość jest tańszego ubezpieczenia grupowego, 50 zł na karcie do wydania miesięcznie w maszynie z napojami i przekąskami. Również firma myśli o karcie mutlisport, więc być może już będzie możliwość.

23.03.2022 12:12

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Veyna -Weyna I S-Ka sp.j.?

31.03.2022 11:40

Dla nas najważniejsza jest uczciwość i pracowitość. Nie każdy umie wszystko, dlatego obserwujemy pracownika i przenosimy go do działu, gdzie wiemy, że sobie poradzi. Wystarczy przesłać do nas CV i przyjść na rozmowę. Oczywiście doświadczenie w branży mile widziane.

29.02.2024 09:36

Dziękujemy za pochwałę, nie każdemu dopasujemy ze wszystkim ale wypłaty są u nas świętością.
    Mojżesz

01.02.2024 15:23

Czemu na firmie co chwilę kogoś wyrzucacie i przyjmujecie nowe osoby i mówiąc że jest taka i taka sytuacja w firmie proszę o wyjaśnienie..xd
    Bartosz

15.02.2024 09:59

Byłem w tamtym roku na rozmowie rekrutacyjnej u Państwa w firmie i bardzo miło wspominam te 30 minut które mi Państwo poświęcili, mimo iż rozjechaliśmy się trochę w kompetencjach i oczekiwaniach. Ciągle prowadzicie rekrutacje na brygadzistę, aż taka duża rotacja, czy też brak kandydatów? Zwolniliście kierownika, ale wakatu na to stanowisko nie widzę, dlaczego?

15.02.2024 10:49

Dzień dobry, Jest od dłuższego czasu nowy kierownik produkcji. Nie było rekrutacji ponieważ nastąpiła rekrutacja wewnętrzna, nasz dobry pracownik awansował. Ogłoszenia na pracuj.pl nie zawsze są przedłużane ale na rozmowę zawsze zapraszamy. Można też przesłać ponownie CV z pytaniem czy nie jesteśmy zainteresowani. Liderów produkcji poszukujemy w zasadzie nieustannie, profesjonalistów, którzy mają świetną organizację pracy, czasem doświadczenie z zarządzaniu innymi. Pozdrawiamy.
    Marlena

14.01.2024 11:37

Czy zatrudniacie też kobiety?

14.01.2024 12:22

Witam, tak zatrudniamy i do kadr i na stanowiska produkcyjne. Na produkcji kobiety stanowią już u nas z 15% załogi. Więc zapraszamy.

14.01.2024 20:40

Od dwóch lat dopiero zaczęliśmy zatrudniać kobiety na produkcję. Dlatego, że stworzyliśmy odpowiednie dla nich warunki socjalne. Wsparcie od firmy jest u nas dla każdego pracownika. Szkolimy, przygotowujemy do pracy. Wszyscy są równo traktowani. Tendencja jest z pewnością wzrostowa.
    Woś

27.11.2023 14:23

Widziałem że szukacie pracowników produkcyjnych.Czy na tą posadę jakieś specjalne wymagania są ...Czy też można liczyć na szkolenie stanowiskowe o ile człowiek dostanie pozytywą odpowiedź na aplikowanie na to stanowisko...

27.11.2023 14:40

Witam, oczywiście przeprowadzamy szkolenie stanowiskowe dla każdego przyjętego pracownika. Zależy nam teraz najbardziej na dziale szklenia, gdzie tnie się tafle szkła, docina ramki aluminiowe, zespala itd. Ale oczywiście są też inne działy. Zapraszamy na rozmowę to firmy.

27.11.2023 15:03

Tak to częsty zabieg jeśli komuś nie pasuje dany dział, może sprawdzić się na innym dziale. Na różnych działach są różne płace oraz to zależy od umiejętności oraz samego stanowiska.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Veyna -Weyna I S-Ka?

19.10.2023 19:18

Znalazłem przypadkowo na wasze ogłoszenie (lakiernik proszkowy) czy bym się nadawał jeśli mam 8 letnie doświadczenia w lakierowaniu frontów meblowych. Od jakich stawek netto się u was zaczyna. Wiem że nie dostanę wiele ale po okresie próbnym ile można dostać więcej ?

20.10.2023 10:00

Witam, zapraszamy na rozmowę, na której poznałby Pan szczegóły, a my Pana CV i doświadczenie. Okres próbny powyżej 3 tys netto napewno. Po przeszkoleniu i wdrożeniu większa stawka.

14.11.2023 10:31

Witam, odbywa się to wewnątrz zakładu przez doświadczonego na danym dziale pracownika. Pracowitość, uczciwość i punktualność pozwala każdemu do nas przyjść i na rozmowie zdecydujemy gdzie mógłby się dany aplikant nadawać. W naszej firmie możemy do każdego stanowiska przyuczyć, poza działem lasera i cnc gdzie większe już doświadczenie jest potrzebne.

08.10.2023 11:42

Jak wygląda sprawa grafiku w Veyna -Weyna I S-Ka sp.j.. Czy pracodawca idzie na rękę?

08.10.2023 13:44

Dzień dobry, Kadra pracuje od 8 do 16:00, a w piątku godzinę krócej od 8 do 15:00. Produkcja natomiast I zmiana od 6 do14:00, druga od 14:00 do 22:00. Urlopy są omawiane wcześniej by każdemu pasowały. Jednakże nie mamy możliwość dopasowania się do jakiś indywidualnych grafików pracowników ze względu na specyfikę branży w której pracujemy. Obsługa klienta musi odbywać się w sposób ciągły.

19.09.2023 10:05

Jestem po kursie Operator Programista CNC (tokarka + frezarka). Doświadczenie niby mam, ale tylko pół roku. Taka ilość przejdzie na rozmowie kwalifikacyjnej, bo piszą, że do przyuczenia też kogoś potrzebują, ale za mniejszą stawkę. Widełki to od 4400 netto do 5600 netto. To na ile tak realnie mogę liczyć? Jakie kwestie mogą być głównie poruszane na rozmowie? Kasa kasą, ale dajcie też znac jak atmosfera tu u was, czy zespół zgrany? Dogadujecie sie?

19.09.2023 10:45

Witam, zespół się tworzy, atmosfera przyznajemy się tutaj jest dość napięta, ponieważ dużo zmian wprowadzamy ale wszystko podąża do dobrego. Myślę, że na czas przyuczenie Pana i z szacunkiem do pozostałych pracowników to byśmy dali przez 2 miesiące po 3400 netto a potem już by Pan wskoczył na wyższy poziom. Wpierw przyuczymy Pana. Zapraszamy na rozmowę bo na pensje dużo różnych spraw się składa.

17.09.2023 11:39

18.09.2023 13:58

Dzień dobry, Wszystko jest kwestią doświadczenia, jeśli nie musimy dużo przyuczać to szybciej są większe pieniądze, jest możliwość także dorobić nadgodzinami oraz każdy wkład w rozwój działu jest premiowany. Od października rozbudowujemy ten dział więc wszystkich chętnych zapraszamy, bo będzie się dużo dobrego działo.
    produkcję mam we krwi

28.07.2023 09:33

Dzień dobry, @Pracodawca czy rekrutacja na stanowisko brygadzisty produkcji jest jeszcze aktualna, czy wszystkie wakaty zostały obsadzone? Chciałbym zgłosić kandydaturę, ale zastanawiam się czy się nie spóźniłem?

05.08.2023 20:36

Witam, aktualne, może składać CV, przepraszamy za późną odpowiedź.
    Jola

27.07.2023 06:54

Czy można znaleźć u państwa prace bez weekendów dla kobiety??

27.07.2023 10:31

Nie ma problemu. W soboty można dorobić ale to już dobrowolnie jeśli jest też potrzeba produkcyjna.

Kontakt - Veyna -Weyna I S-Ka sp.j.

Szubińska 14 87-100 Toruń

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

29.06.2023 18:37

Szukam pracy w mieście Toruń. Interesują mnie średnie zarobki w wysokości 5900 PLN. Czy ktoś wie, czy mogę liczyć na takie w firmie Veyna -Weyna I S-Ka sp.j.?

29.06.2023 20:44

Dzień dobry, proszę o sprecyzowanie czy brutto czy netto?

20.06.2023 16:17

Witam. Czy praca na produkcji odbywa się w trybie zmianowym ?

20.06.2023 16:20

Dzień dobry, tak ale nie na wszystkich działach. I zależy to także od ilości zamówień. Wówczas jak jest dużo to jest druga zmiana (nigdy 3 zmiany nie ma). Na działach cnc, lakierni i szklenia zazwyczaj. Przy rekrutacji zawsze informujemy i dopytujemy, czy taka opcja wchodzi w grę u kandydata.
    Zainteresowany

19.06.2023 21:06

Witam. Widziałem Państwa ogłoszenie na stanowisko brygadzista. Chciałem się dowiedzieć z jakiego powodu poszukujecie Państwo pracowników na to stanowisko? Czy jest to spowodowane zwolnieniem starej kadry czy rozwojem firmy? Skąd wynika brak zainteresowania w/w stanowiskiem przez obecnych pracowników produkcji? Kiedy planują Państwo zakończyć rekrutacje ? Pozdrawiam

19.06.2023 22:54

Dobry wieczor. Powodem jest rozwoj. Obecni bryhadziści juz są od dluzszego czasu na swoich stanowiskach i tego nie mamy zamiaru zmienic. Zapraszamy na rozmowę. Rekrutacja powinna sie skonczyc do polowy lipca. Veyna
    production :)

03.06.2023 22:35

Polecam firmę! dotrzymują słowa, nie rzucają słów na wiatr! to co obiecali po okresie próbnym to zrobili. Prezes trochę niedostępny ale fair gra i tak też słyszałem od innych chłopaków. Oby firmie szło!

27.02.2023 11:22

Czy widzieliście nowe ogłoszenie o pracę Veyna -Weyna I S-Ka sp.j. na stanowisko Elektryk? Pojawiło się 2 lutego na GoWork.pl. Planujecie na nie aplikować?

03.03.2023 10:47

Dzień dobry Aplikację zbieramy i do wybranych osób po weryfikacji dzwonimy by się z nimi umówić na spotkanie. Widełki są podyktowane właśnie doświadczeniem kandydata i jeśli np kandydat ma słabe doświadczenie to musimy brać pod uwagę wyszkolenie takiego pracownika na okresie próbnym.

16.03.2023 09:26

Wszystko zależy od pracownika. W ciągu 3 miesięcy okresu próbnego potrafimy go skrócić do 1 miesiąca lub dwóch i od razu przedłużyć umowę na lepszej stawce jeśli widzimy, że pracownik już się wdrożył. Oczywiście, że nie wszystkim jest przedłużana. Czasem sam pracownik nie czuje, że to praca dla niego lub my nie widzimy potencjału. Ale zawsze przyjmujemy pracownika z planem, by pracował u nas jak najdłużej, bo jest to nasza inwestycja, ktoś musi go przyuczać, wydajność jego jest początkowa mała, więc dla firmy są to wpierw koszty. Więc zawsze chcemy zdobyć pracownika i związać się z nim na lata.
    Produkcja

17.10.2022 17:17

Starzy pracownicy wogole nie są doceniani po kilku latach pracy człowiek zarabia ledwo 200-300 zł więcej niż taki który niedawno co został zatrudniony a nic nie potrafi kpina

20.10.2022 09:23

Już wyjaśniliśmy to w jednym z komentarzy. Z całym szacunkiem ale nie ma takich sytuacji. Jeśli to ten sam dział oraz ten same stanowisko to nowo przyjęci mają niższe pensje. Musiałbym znać konkretny przykład. Są różne stanowiska, różne odpowiedzialności, różne płace. Każdy jest doceniany jeśli pracuje u nas kilka lat, bo tacy ludzie to u nas czołówka i ją szanujemy.

30.07.2022 11:26

Jak się pracuje z ludźmi z Veyna -Weyna I S-Ka sp.j.?
    Pracuś 84

30.07.2022 14:29

Ludzie spoko wiadomo, że nie wszyscy się lubią ale nie ma jakiś większych problemów na produkcji :)

31.07.2022 11:22

Ludzie są ludźmi, nie ma sposobów by wszyscy się mega lubili. Dużo jest imprez oddolnych. Pracownicy często się spotykają poza firmą. Integracje nie rozwiążą problemów, choć pewnie nie zaszkodzą.
    PL.

28.06.2022 02:06

Mam pytanie, ile zmian się pracuje, da się dogadać by chodzić w godzinach porannych ?

28.06.2022 14:16

Dzień dobry, większość działów ma dwie zmiany ale nie wszystkie. Nie mamy trzech zmian, są tylko dwie zmiany. Od 6 do 14 i od 14 do 22. Pytanie na jaki by Pan dział poszedł. Trzeba przyjść na rozmowę i przedstawić jasno, że tylko Pana interesują 6-14 i zobaczymy, czy gdzieś będzie Pan u nas pasował.

20.04.2022 12:59

20.04.2022 13:16

Witam, Zrezygnowaliśmy z Pana ponieważ w medycynie pracy zrobił Pan awanturę , krzyczał na pracowników tamtejszej placówki . Więc proszę nas nie obrażać. Po takiej informacji odstąpiliśmy od podpisania umowy. Nie będziemy Pana oceniać co Panu dolega ale to już nie jest nasza problem.

21.04.2022 22:45

Jasne. My znamy prawdziwą wersję wydarzeń. A informację były poufne więc nie wdawaliśmy się z Panem w szczegóły. Życzymy powodzenia i też proszę nas zrozumieć.
    Jaca Pazur

21.03.2022 21:08

Istne eldorado! Można wody się napić do bólu i radyjka posłuchać i to wszystko za darmo !

31.03.2022 11:37

Wyczuwamy ironię ale fakt faktem, że muzyka jest , na każdym dziale inne jej odmiany :) co kto lubi.
    Rafal

18.10.2021 08:17

Jaka panuje atmosfera na terenie firmy to podstawa dobrego wydajnego pracownika a też i zaangażowanie jego w pracę?
    ByłyOklejaczPaneli

20.04.2018 13:27

Warunki na produkcji "znośne", brygadziści wyrozumiali, praca spokojna. Socjal właściwie nie istnieje; po okresie próbnym dostaje się spodnie robocze - i przy odrobinie szczęścia czapeczkę z firmowym logo, sanitariaty w kiepskim stanie, jedyny dostępny środek higieniczny to pasta do mycia rąk, szatnia mała i ciasna. Płaca przeciętna(usunięte przez administratora)

06.08.2021 10:36

Szatnie jest duża i obszerna. Łazienki także. Każdy pracownik otrzymuje garderobę produkcyjną kompletną. Zapraszamy by to zobaczyć. Stołówka jest także duża. Jest chłodno i przyjemnie. Można odpocząć od pracy w czasie przerwy. Jest możliwość zapisania się do medicover gdzie pracodawca płaci większą część. Około 24 zł płaci tylko pracownik i ma bogaty pakiet Medicover (pakiet Premium). Większość pracowników z tego korzysta. Wiadomo jak jest z naszym NFZ. Większość hal ma klimatyzację. Staramy się zapewniać wygodne warunki pracy by skupić się na pracy a nie na niedogodnościach. W czasie największych ukropów są wydłużane przerwy by przeciwdziałać zmęczeniu.
    Roni Rusz

14.02.2021 07:20

Idealna praca dla mnie lepiej w pracy jak w domu kasę trzeba robić jak najwięcej godzin włącznie z sobotami i przydała by się też niedziela 3 razy w miesiącu by jedna iść do Rydzyka i wypłatę oddać mu w kopercie na tacy!Kiedy rekrutację wasza firma ma? Choć nie było jestem doświadczony w aluminium obróbce lecz w drewnie.Zawsze można się przyuczyć do lepiej płatnej pracy.

05.08.2021 16:13

Trochę nie rozumiemy tego komentarza, jednakże vis a vis firmy jest duży kościół. Można go dotować :)
    Wojtek

18.11.2020 13:43

A czy jak ktoś jest robotny to ma szanse być docenionym?

05.08.2021 16:12

Tak, głównie doceniamy pracowitość. Taki pracownik zawsze zarabia więcej. Oczywiście potrzebny jest czas by taką cechę zauważyć i zweryfikować. Ale dzieje się to zawsze.

Zostaw merytoryczną opinię o Veyna -Weyna I S-Ka sp.j.