brak logo

Marcom

Chorzów

Opinie o Marcom

anonim 2011-01-23 08:13:30
Najgorsza praca jaka może być na umowie co innego a w praktyce zupełnie coś innego wykorzystują ludzi i nic wiecej a wynagrodzenie śmiechu warte nie dajcie sie wykorzystać tak jak ja
MARCOM Chorzów ul. 3 maja 120 Oszustwo!!! Uwaga, s 2011-03-11 14:06:30
(usunięte przez administratora)Uwaga, super fimra ogłoszenie umowa o pracę na spotkaniu okazuje się że jest to umowa o dzieło i to prowizyjna pod warunkiem że na umówionym spotkaniu akwizytor sprzeda to jest po prostu szczyt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,zwlaszcza ze znam jedna osobe ktora tam pracowala i podała info na necie że została wykiwana na tej umowie, brak mi słów to jest wprowadzanie lduzi w błąd.
strata czasu 2011-06-01 09:13:19
Umowa o dzieło, praca "obok" komputera, ciągłe opieprzanie za brak wyników. Po miesiącu każdy się zwalnia i za karę nie otrzymuje wynagrodzenia.
anonim 2011-06-01 09:57:23
zostalam zaproszona na rozmowe, ale rozumiem, ze nie oplaca sie isc?
bezrobotny 2011-06-27 10:42:48
Dobra, nie ide na "spotkanie". Moze i praca nie musi byc zla. Play nie ma najgorszej oferty wśród dużych. Komentujący negatywnie, mogliby dorzucać jakieś szczegóły - np. ile daja jako stawka pewna a ile uzależnione od wynikow ... i ciut wiecej o zwalnianiu bez placenia. Ale o firmie Marcom nie ma nic na internecie poza ofertami pracy i komentarzami takimi jak te tu. To jest niejasne biorąc pod uwagę, że każdy biznes potrzebuje dać się odnaleźć. Ch#$@lera te serwisy z opiniami to ważna rzecz, milo by bylo jakby chociaz w tej dziedzinie altruizm zwyciezal lenistwo czy brak czasu i gdy ktoś coś wie, sumiennie wrzucał info ....
bezrobotny powtornie 2011-06-27 10:48:33
Na innym serwisie sa jeszcze takie dwie opinie:
- ... jak znam zycie to pisze ktos kto tu pracoweal i wylecial za papierosoy... albo cpanie.....badz notoryczne(usunięte przez administratora).. my tu pracujemy i jesteśmy zadowoleni... szefowie wyrozumiali.. i bardzo pomocni....
- to nie jest akwizytor tylko przedstawiciel a jeżeli nie rozumiesz co mówią do Ciebie na rozmowie i nie pracujesz w Marcom to sie nie wypowiadaj bo szefowie są wyrozumiali i sa spoko polecam
(oprocz 3ch innych negatywnych, ale krotkich)
Czyli wlasnie jednoznacznie nie da sie stwierdzic po roznych opiniach, jak tam jest z pracą. Ale na necie o firmie nie ma nic poza tymi komentarzami i ofertami, wiec ja sobie podaruję.
anonim 2011-06-28 07:43:26
anonim - 2011-01-23 08:13:30

Najgorsza praca jaka może być na umowie co innego a w praktyce zupełnie coś innego wykorzystują ludzi i nic wiecej a wynagrodzenie śmiechu warte nie dajcie sie wykorzystać tak jak ja

P O T W I E R D Z A M!!! OSZUŚCI!!! NIE PŁACĄ,NIE ZATRUDNIAJĄ NA UMOWĘ TYLKO NA LEWO.CIEKAWE DLACZEGO NIKT SIĘ TAKIMI NIE ZAINTERESUJE.ANI SKARBÓWKA ANI INNY URZĄD.CAŁA TA "PANI" (usunięte przez administratora)TO KOMBINATORZY.
anonim 2011-06-28 07:52:32
bezrobotny powtornie - 2011-06-27 10:48:33

Na innym serwisie sa jeszcze takie dwie opinie:
- ... jak znam zycie to pisze ktos kto tu pracoweal i wylecial za papierosoy... albo cpanie.....badz notoryczne e sie... my tu pracujemy i jesteśmy zadowoleni... szefowie wyrozumiali.. i bardzo pomocni....
- to nie jest akwizytor tylko przedstawiciel a jeżeli nie rozumiesz co mówią do Ciebie na rozmowie i nie pracujesz w Marcom to sie nie wypowiadaj bo szefowie są wyrozumiali i sa spoko polecam
(oprocz 3ch innych negatywnych, ale krotkich)
Czyli wlasnie jednoznacznie nie da sie stwierdzic po roznych opiniach, jak tam jest z pracą. Ale na necie o firmie nie ma nic poza tymi komentarzami i ofertami, wiec ja sobie podaruję.

ciekawe kto taki zadowolony???Z tego co pamiętam to najwięcej pali tzw.szefowa-(usunięte przez administratora)Oszuści nic więcej.a nie płacą i tyle.Jak ktoś głupi i nie wierzy niech sprawdzi sam.Jak wytrzyma miesiąc a jakies grosze (jak wogóle dostanie) dostanie po dwóch miesiącach albo wcale to sam się przekona.Przekrętasy i tyle.Tak wogóle to Orange powinno się zainteresować tym że wykorzystują baze firm i nazwisk przy sprzedaży Play bo teraz zmienili operatora z orange na Play.Pozdrawiam wszystkich wycyckanych.
anonim 2011-07-01 20:53:34
To wszystko prawda co tu piszą!! Za żadne skarby nie idźcie do tej firmy. Oszuści i tyle. Długo nie pociągną. Każdy kto tam pracował wie jak jest. Kombinują jak tylko mogą. Obiecanki-cacanki! I na tym się kończy.
hmm 2011-07-21 13:45:55
Jeśli nie jesteś dobry/a we wciskaniu ludziom kitu to uda Ci się sprzedać jakieś dwa produkty tygodniowo. W pozostałe dni pracuje się, niestety za darmo. Dajcie sobie Kochani spokój z telemarketingiem a już na pewno z tą firmą. Oferują umowę o pracę, lecz dostajesz umowę o dzieło. Jeśli zwolnisz się przed końcem miesiąca to nie dostaniesz pieniędzy zarobionych w danym miesiącu.
anonim 2011-07-21 18:08:39
Nawet jak się przepracowało cały miesiąc w firmie MARCOM to i tak się nie dostało pieniędzy na czas trzeba było się o nie upominać.Na szczęście ta forma już nie istnieje hmmmm a kto wie może państwo (usunięte przez administratora) wykorzystują teraz ludzi pod inna nazwą firmy.
Antek 2014-12-30 19:56:12
Witam, wiem ktoś jak obecnie radzi sobie na rynku Marcom? Troche niepokoi mnie brak komentarzy od bagatela półtorej roku!!! Czy firma nadal dobrze sobie radzi, czy jednak mają jakies problemy? Bardzo prosiłbym o opinie dotyczącą warunków w firmie, głównie zalezy mi na atmosferze oraz zarobkach, z góry dziękuję.
belg 2015-02-28 20:08:49
o ile się nie mylę i dobrze rozpoznaje te wszystkie marcomy w Polsce (a swoją rogą trochę ich jest...) to ten akurat w dalszym ciągu zajmuje się sprzedażą kas fiskalnych prawda ? no właśnie - dalej zajmuje, takie był moje ostatnie informacje , ale sam dawno u nich nie kupowałem , więc może coś się w tej kwestii pozmieniało...
romek 2015-03-17 12:04:53
no jakie informacje są najbardziej aktualne? bo naprawde idzie się w tym wszystkim pogubić już. Ja mam taką sytację, ze szybko musze zmienić prace i tak naprawde cokolwiek by mi sie przydało,a chyba tutaj nie ma jakiś większych wymagań na stanowisko, prawda? Dajcie znać koniecznie jak to wygląda obecnie.
bych 2015-03-31 16:41:12
Widze że ta firma nie jest zbyt polecana przez nikogo tutaj.. Szukałam też coś na właśną rękę w internecie, ale na temat Marcomu z Chorzowa, mimo szczerych chęci ciężko znaleźć coś konkretnego, natknęłam się na to, że są firmą zajmującą się obsługą klientów biznesowych Orange. Ale ile w tym prawdy to nie wiem .
ABC 2016-09-04 10:35:14
Ta firma, o której tu mowa od początku (Marcom, ul. 3 maja 120) nie istnieje od kilku lat, a Wy się cały czas wypowiadacie na jej temat. Pracowałam w niej 2 miesiące i pomimo wyników nigdy nie otrzymałam zapłaty. Właścicielami było jakieś szemrane małżeństwo, które po pojawieniu się złych opinii na temat ich firmy w necie - zwinęło interes i tyle ich było.
Dawid 2016-09-04 11:50:22
@ABC ale skąd wiesz, że nie istnieje, skoro pracowałeś tam tylko 2 miesiące? Jestem ciekawy, czy to pewne...
Zostaw swoją opinię o Marcom - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marcom