logo INTER-MIREX

INTER-MIREX

Katowice

Opinie o INTER-MIREX

wykorzystana 2011-06-14 21:30
zgadzam się w zupełności... na maxa wykorzystuje swoich pracowników...jest tragiczna i wszystko robi kosztem pracowników... patrzy tylko na pieniądze i jak zrobic aby najmniej zapłacic swoim pracownikom którzy tyrają jak woły..(usunięte przez administratora)
1
ONA 2011-06-27 12:19
Z tego co mi wiadomo to jest Pani na okresie wypowiedzenia stad ta negatywna opinia. Ciekawe tylko dlaczego pracowałaś skoro bylo tak bardzo bardzo źle i sama nie wręczyłaś wypowiedzenia lecz musiał to zrobić pracodawca. Hmmm straciła Pani pracę i stąd to rozgoryczenie.
1
Niezależny 2011-07-01 13:14
Witam bardzo serdecznie, w odniesieniu do Pani stwierdzenie, że ktoś jest na okresie wypowiedzenia, to wiadomym jest, że średnio 1-2 na miesiąc kogoś zwalniacie. A czemu się ten ktoś nie zwolnił? Bo takie kobietki jak Ty wiedzą o tym, że z pracą jest trudno. Dlatego bierzecie i wyzyskuje ludzi, którzy z chęcią i zaangażowanie [wiedząc jaka jest sytuacja na rynku pracy] przychodzą do pracy. Dodatkowo stwierdzanie na forach lub portalach dot. pracy, że jest Pani na wypowiedzeniu, świadczy o TWOJEJ głupocie. Kto normalny potwierdza takie zdarzenia. Strzela sobie Pani sama w kolano. Ktoś jest rozgoryczony? To wy łapiecie się sztuczek, które pozwalają wam na to żeby trochę przyoszczędzić PRYWACIARZE LAT 90\'. Kiedyś było dobrze bo, każdego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szło sprzedać. A teraz jak jest konkurencja, biznesy rozwijają się znacznie szybciej... Szukacie winy w pracownikach i usprawiedliwienia spadku sprzedaży. Ale jakby się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spięło i ruszyło trochę łbem i eleganckimi nóżkami, to nie było by problemu. Jednak lepiej jest oszczędzać na pracownikach, niż szanować ich - bo wiadomym jest, że to pracownik na Ciebie zarabia a nie ty na niego, dlatego pracownikowi szacunek się należy. Jest taka metodyka nazywa się Kaizen, mówi ona o ciągłym doskonaleniu swojej osoby \"zawodowo\". A pracownik? No ja no będzie następny... Wy też wydaje mi się będzie następni, (usunięte przez administratora)
4
anonim 2011-09-19 11:52
Opinie wręcz z pierszych rąk :) Na temat i na czasie :) Podziwiam bezradnością pewnych pracowników którzy są mało ambitni i nie potrafią zmienić pracy tylko pozawalają szefowej na ponieżanie. Bo uwiżcie nie ma tam osoby ktora chce być tak traktowana, są tylko bezradni być może wynikająca z pewnych trudnych sytuacji, bądz z przyzwyczajenia i lęku przed nowymi wyzwaniami :) Kartka z ogłoszeniem o pracę wysi juz od tak dawna że śmieszy sama w sobie. Pozdrawiam przybywających na tą stronę którzy popracowały miesiąc i chcę się podzielić wrażeniami :)
1
Katarzyna 2012-08-20 12:20
Podpisuje się pod wypowiedziami poprzedników. Nie warto tak pracować dla własnego zdrowia psychicznego! Szefowie powinni nauczyć się szanować swoich pracowników, (usunięte przez administratora) i uwzględniać fakt, iż pracownik również musi mieć godne pieniądze żeby przeżyć.
3
100krota 2012-12-13 09:38
nie polecam nikomu pracy u tej pani ... zero szacunku !
1
Aga 2013-05-13 14:29
Nie polecam tam pracy nikomu-opinie poprzedników są PRAWDZIWE!!!
3
monika 2013-05-13 22:19
można wpaść w chorobę nerwową i niski poziom swojej wartości mając do czynienia z tą kobietą. Ona zawsze jest niewinna i wszystko wie najlepiej.
1
Były pracownik 2013-09-03 15:36
Widzę, że od lat nic się nie zmieniło w tej firmie...
1
Karo15 2014-03-05 16:12
Ja niedawno zaczęłam pracę , czytałam wcześniej te opinie ...Średnio zachęcające ale o pracę jest ciężko więc próbuję. Jak będzie tak jak piszecie to się zwolnię i tyle . Na razie nie narzekam, nie jest aż tak strasznie , ale zobaczymy ...
czeladz 2014-03-14 13:19
wiele rzeczy, nie parę;)*
ssss 2014-03-16 12:13
pracowałam tam trochę wiem jaki jest przemiał pracowników - tych w biurze tez.idziesz na L4 jestes zwalniana ale cieszę sie bardzo ze mnie juz tam nie ma. zwalniają,(usunięte przez administratora) NIE UMIEJĄ SZANOWAĆ LUDZI!!!! OBIE SĄ TAKIE SAME-TO NIE LUDZIE!
2
eeee:) 2014-04-01 16:42
Ja też pracowałam w biurze , byłam na L4 i nie zostałam z tego powodu zwolniona:) Chyba nie najlepiej się Pani bądź Pan wykazała :) Najłatwiej jest narzekać i zwalać winę na kogoś innego ale wina chyba zazwyczaj jest po obu stronach . Pozdrawiam niezadowolonych:) i już niepracujących :)
były pracownik 2014-04-15 17:45
Zarówno właścicielka firmy, jej córka (usunięte przez administratora), to osoby, które nie nauczyły się podstawowych zasad kultury i poszanowania innego człowieka. (usunięte przez administratora) Do osób tam pracujących mam tylko 1 radę: uwolnienie się z tego miejsca sprawi, że odetchniecie "pełną piersią", a z dobrym nastawieniem znajdziecie pracę.
3
Pracownica 2014-04-24 11:34
ja też cieszyłam się że odchodzę, a teraz żałuję , bo w nowej firmie jest jeszcze gorzej:( Yazaki Automotive Poland - nie polecam . W ogóle w tym naszym kraju ze znalezieniem NORMALNEJ PRACY jest do niczego... Nic tylko wyjechać gdzieś za granicę!!!!
1
gosc 2014-05-13 14:13
Ta sama sytuacja jest również w inter-mirex lee wrangler w innych miejscowościach. Częste zmiany w grafiku, a co za tym idzie również zmiany progów przy których jest uznawana premia za paragony indywidualne i wiązane. Premia jest odejmowana w wysokości 30% tylko dlatego, że ktoś pracuje tam pierwszy miesiąc, 20% za drugi i 10% przy trzecim miesiącu. Na stawce można się bardzo zawieść, żeby dostać umowę o pracę z najniższą krajową (10zł brutto) na początku pracuję się na umowę zlecenie za 8,35 brutto (o stawce nie jest się od razu poinformowanym) przez czas nieokreślony. Dodatkowo jest ograniczenie wiekowe, gdyż szefowa chce tylko osoby do 26. roku życia (najlepiej osoby uczące się), osoby starsze z góry są odrzucane. Poza tym szefowa odwiedzając sklep sieje pogrom wśród pracowników. Jednym słowem nie polecam.
1
były pracownik 2014-06-05 16:14
Trzymajcie się lepiej z daleka od tej firmy. Ja po kilku miesiącach pracy leczę się na depresję lekową.
1
wiiia 2014-07-08 21:46
tam się dopiero teraz zacznie dziać!
wazne 2014-07-12 14:59
prosimy o wiecej informacji WIIIA
sia 2014-07-13 17:23
ja tam pracowałam niewiele ale wiem nie mało o tej firmie.(usunięte przez administratora) ludzi przemiał w kazdym sklepie co chwile to kto inny... w biurze tez tam bylo pare dam w tym czasie jak pracowalam. jedna, Ania pracuje tam dluzej - a dziwie sie jej bo nie glupia dziewczyna, ale pewnie niedlugo i ona sie pozna na nich i odejdzie bo nikt kto jest normalny tam dlugo nie popracuje. nie szanuja ludzi, uwazaja ich za baranow, malo inteligentnych ktorzy maja im sluzyc. ale przyjdzie kryska na matyska jak to sie mowi. powodzenia wszystkim tam pracujacym . ja juz mam to za soba.
wiiia 2014-07-13 17:40
no ( usunięte przez administratora ) chyba juz tam nie pracuje, a co do Pani z biura, to nie znam na tyle dobrze ale ''wlascicielkom'' dawniej nie bardzo pasowała, Czyżby się to zmieniło? nie wierze.
1
wiia 2014-07-13 21:49
Norin mylisz pojęcia!!! donosi się jak ma się na co i na kogo!! a donoszenie z nudów i z byle powodów tylko wnosi zamieszanie a tym samym wyłącznie straty dla pracodawcy!!!
aaaa 2014-08-18 07:52
no niedługo nawet pies z kulawą nogą tam nie będzie chciał pracować.Co tu dużo gadać (usunięte przez administratora) .
zołza 2014-08-18 22:16
co te Panie wam takiego zrobiły, że tak im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiacie w necie?
ktoś poda konkretny przykład ?
ZOŁZA NUMBER 1 2014-08-19 11:27
przykład? przykładów pełno tam można podawać ale po co? (usunięte przez administratora)
2
zołza 2014-08-19 21:46
hmm, jednak myślę że dużo złośliwości jest w gronie pewnych osób, a i zazdrość przez nie przemawia
qqq 2014-08-19 22:48
zazdrość? a czego niby zazdrościć? tej pracy za marne grosze z odtrącaniem pieniędzy za wolne,urlop czy nie wypracowane progi, albo obciązanie za kradzież w sklepie? a moze zazdrosc szefowym? im nalezy wspolczuc bo przy takim traktowaniu ludzi zostana same i beda same sprzedawac spodnie.
:) 2014-08-27 14:42
hehe skarga nic w tm nie dała :P słabo sie postarałęs /as
ja 2014-08-27 21:53
przekonałam się na własnej skórze o uczciwości pań. Burzyńskich, one czytają te opinie i sie dziwią dlaczego są takie złe, he he śmiech mnie ogarnia
zizi 2014-08-28 06:37
Ja tez tam pracowałam i obiecuje wszystkim tam ponizonym ze tak tego nie zostawię.
mmm 2014-08-28 17:05
pzrepraszam a te panie jakie maja salony i gdzie ?
kinga??????? 2014-08-28 22:46
bytom agora, silesia, mikołów, czeladz(obecnie remont) i sosnowiec , w galeriach
1
kinga??????? 2014-08-28 22:47
wrangler
1
kinga??????? 2014-08-28 22:49
oszukują ludzi, obgadują i knują obie są po jednych pieniądzach
haha 2014-09-01 18:27
a skąd to niby masz wiedzieć skoro jesteś pseudo kierowniczka.... podnóżki dowiadują się na końcu...
dyszl 2014-09-01 22:39
sfrustrowane i zakompleksione - dokładnie tak, szczerze współczuje :)
hh 2014-09-04 10:05
Skoro one mało co po sklepach jeżdżą wcale ich nie pilnują to pretensje fi siebie powinny mieć ze w dziejach die dzieje co chce . Mój szef jest ciągle w sklepie gdzie pracuje dlatego wszystko gra .
TaKiJeDeN 2014-09-08 23:00
Wita,
czy ktoś pracował w biurze na Osikowej?
1
jk 2014-09-10 00:45
Ja pracowałam w sklepie ale słyszałam że roboty w biurze jest dużo a mają tylko jedna osobę tego co chwile to inna bo tam pracy dużo i ciężko .
konczita 2014-09-14 20:20
ze sklepu exkluziw też niedługo odejda wszystkie, ale dobrze bo kazda z nas tam pracujaca uwazala za glupia.
Tomek 2014-09-16 16:11
Trochę was zaskoczę ja pracowałem i dobrze tą pracę wspominam . Nie zawsze było różowo ale bez przesady!!!! Wyobraźnia niektórych nie zna granic...
była 2014-09-17 01:00
Pracowałam-WYMAGAJĄ- taki jest cel szefowej- ciagle idzie do przodu-TERAZ TO MI PROCENTUJE-NA wielu rzeczach jestm najlepsza w aktualnej firmie- więc chyba nie końca są takie ZŁE te szefowe......więc jak tam JESZCZE pracujecie -to zastanówcie się czy w nastepnej firmie szkoła życia zdobyta w Inter- mirex przypadkiem nie nie wychodzi na dobre,............
ja 2014-10-02 23:06
co tak panie B?ucichły? nagle pozytywne opinie zginęły?he he miałam racje jak łatwo je podpuścić
1
ad 2014-10-04 22:19
te opinie są na poziomie ludzi z zawodówki...nie obrażając ludzi z tych szkół.
2
kinga??????? 2014-10-07 14:39
czyż by Ani w końcu się poszczęściło i je zostawiła?szkoda dziewczyny
zosia samosia 2014-10-07 14:40
JS napisałą prawde
1
Zostaw swoją opinię o INTER-MIREX - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-MIREX