logo INTER-MIREX

INTER-MIREX

Katowice

Opinie o INTER-MIREX

konczita 2014-09-14 20:20:35
ze sklepu exkluziw też niedługo odejda wszystkie, ale dobrze bo kazda z nas tam pracujaca uwazala za glupia.
Tomek 2014-09-16 16:11:43
Trochę was zaskoczę ja pracowałem i dobrze tą pracę wspominam . Nie zawsze było różowo ale bez przesady!!!! Wyobraźnia niektórych nie zna granic...
była 2014-09-17 01:00:22
Pracowałam-WYMAGAJĄ- taki jest cel szefowej- ciagle idzie do przodu-TERAZ TO MI PROCENTUJE-NA wielu rzeczach jestm najlepsza w aktualnej firmie- więc chyba nie końca są takie ZŁE te szefowe......więc jak tam JESZCZE pracujecie -to zastanówcie się czy w nastepnej firmie szkoła życia zdobyta w Inter- mirex przypadkiem nie nie wychodzi na dobre,............
ja 2014-10-02 23:06:20
co tak panie B?ucichły? nagle pozytywne opinie zginęły?he he miałam racje jak łatwo je podpuścić
1
ad 2014-10-04 22:19:03
te opinie są na poziomie ludzi z zawodówki...nie obrażając ludzi z tych szkół.
1
kinga??????? 2014-10-07 14:39:03
czyż by Ani w końcu się poszczęściło i je zostawiła?szkoda dziewczyny
zosia samosia 2014-10-07 14:40:21
JS napisałą prawde
1
gd 2014-10-07 18:49:26
Tam czy Ania czy Hania to i tak zawsze będzie źle. Po prostu paniom nie pasuje nikt i nic.one ja przecież niedawno zwolnić chciały ale gdzie znajdą takiego drugiego jelenia który jest tak posłuszny jak ona. Nie obrażając tej dziewczyny bo trzeba ja podziwiać.
jola 2014-10-08 04:44:23
No i jak na biuro dość dziwna atmosfera .kobieta z dzieckiem.
ja 2014-10-08 09:21:38
o widzę że p. B znowu się odezwały he he
gg 2014-10-21 22:31:02
Tam nikt szanujący się nie będzie pracował dłużej niż 2 miesiące .
1
zołza 2014-10-23 22:12:14
oszustki, uwazac na nie, ladnie mowia a sa wredne obie
1
PanienkaZokienka 2014-10-29 14:06:15
No właśnie! radia nie można słuchać bo się człowiek rzekomo nie skupi na pracy, (usunięte przez administratora)
2
sss 2014-11-10 09:06:40
jak uważacie czy p. b.....ie są uczciwe?chcę tam podjąć pracę
ad 2014-11-11 21:23:21
zalezy gdzie bedziesz pracowac.?
sss 2014-11-12 08:01:52
w biurze
ja 2014-11-26 17:55:06
Jeżeli ktoś się zastanawia, czy tam pracować, to odpowiedź jest jedna: NIGDY W ŻYCIU!!! Więcej szacunku zaznacie szorując toalety niż tam.
5
Inter Miex 2014-12-17 23:19:29
INTER-MIREX SP.ZO.O. KOM sklepy Lee Wrangler Mikołów, Katowice Silesia, Bytom Agora, Czeladź M1, Betty Barclay Katowice:
NIE POLECAM pracy w tej firmie!
Pracownik jest, był i będzie traktowany jak śmieć, zero szacunku, wszystko co zrobi i tak będzie nie takie jak powinno być, nawet jak bardzo będzie się starał. Rotacja w sklepach jest olbrzymia.
Wykorzystywanie, ani jednego pozytywnego słowa nie usłyszycie od SZEFOWEJ!
3
cda 2015-01-18 21:38:40
Juz niedługo ani w sklepie nie będzie tak tam miał kto robić ani w biurze .są granice wytrzymałości tych dziewczyn
2
jg 2015-01-25 07:37:54
Zero szacunku ze strony pan b. Dla osób tam pracujących . (usunięte przez administratora)
3
bania 2015-02-07 21:41:47
Nie szanują nikogo i tu jest problem . Fałszywosc to atut tych pan.
2
Alfa 2015-02-10 13:01:39
Dziękuję za info, o mało nie zrobila bym największego głupstwa, czyli zatrudniła się w tej firmie.
1
wykorzystana 2015-03-21 00:11:52
Ktokolwiek napisał ten komentarz - nie pisz tak krzywdzących i fałszywych słów, bo czytając to żałuje, że nie zgłosiłam sprawy do PIP-u. Odpowiem przy okazji na pytanie z wcześniejszego komentarza: "czym zajmuje się firma Inter Mirex ?" - KŁAMSTWAMI PRZEDE WSZYSTKIM!!!...w tym są najlepsi...w tej firmie pracują osoby bez charakteru i sumienia...
2
aero 2015-07-06 14:19:11
Nigdy nie wiadomo co tam knuja i spiskuja. Jedna lepsza od drugiej choć niedługo je znalam to nic dobrego nie moge powiedzieć. Powinien się ktoś temu przyjrzeć jakiś pip czy Us bądź zus .w tej firmie nie szanują i nie wierzą nikomu.
1
wykorzystana 2015-07-07 13:19:02
Masz całkowitą rację, powinna się nimi zająć jakaś instytucja np. PIP albo inna która zajmuje się pracą, choćby nawet z takiego powodu, aby kolejne osoby które szukają tam pracy nie marnowały swojego czasu, nie były oszukane, nie wchodziły w to " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;, bo inaczej nie da się określić pracy w tej "firmie".
1
GaGa 2015-08-05 10:23:08
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie, oszustki, wyzyskiwaczki, kierownik myśli ze wszystkie rozumy pozjadal, nierowne traktowanie (tylko lizuski nie musza sie niczego obawiac!) praca po godzinach! Omijac szerokim lukiem!
2
Ben 2015-09-15 10:08:04
Słyszałem ze szukają następnych jeleni do pracy w sklepach ale i w biurze , już obecna pani z biura niejaka (usunięte przez administratora)
1
kortez 2015-09-17 21:44:22
Staram się o pracę w tej irmie.Jestem w szoku czytając opinie.... proszę o więcej informacji? Jak z pensja?jak z umowami?
kortez 2015-09-19 07:52:49
A jak jest z płatnością i umowami?
aero 2015-09-19 18:55:25
Umowa ...zależy czy im zależy na pracowniku..jeśli nie ma kto pracować to ci dadzą od razu umowę o pracę na 3 mce jeśli im (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
xxx 2015-09-22 20:44:33
A wy tam pracujecie czy już nie? Jak długo można pociągnąć w tej pracy?
Cj 2015-09-23 19:37:27
Zależy czy będziesz niewolnikiem czy nie . Jeśli nie będą miały pracownika innego to będziesz trochę pracować . Jak znajdą to bez skrupułów Cię zwalnia .
Miko 2015-09-30 23:16:58
RADZE WSZYSTKIM BY OMIJALI TA FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM!!! OBOJĘTNIE CZY CHCESZ PODJĄC PRACE W SKLEPIE CZY TEZ W BIURZE -NIE DECYDUJ SIĘ!!TE WSZYSTKIE WPISY SĄ PRAWDZIWE..PRZEZ 12H PRACY CIĄGLE JEST SIĘ OBSERWOWANYM PRZEZ SZEFOWE ( KILKA KAMER NA SKLEPIE)- NA CHWILE USIĄDZIESZ- ZARAZ DZWONIĄ Z PRETENSJAMI, A PRZECIEZ PRZERWA NALEZY SIE KAZDEMU!!! TYMBARDZIEJ PODCZAS PRACY 12H. MOBING I JESZCZE RAZ MOBING! ALE JAK PRACUJESZ TRZY DWUNASTKI POD RZĄD TO JEST OK, BO AKURAT NIE MA PRACOWNIKÓW WIĘC MUSISZ...NIE WAŻNE, ŻE MASZ INNE PLANY. CIĄGŁA ROTACJA PRACOWNIKÓW W FIRMIE, 3 MIESIACE JAK KTOŚ PRZEPRACUJE TO JUŻ SUKCES. PANI MIROSŁAWA MA WIECZNIE PRETENSJE, ŻE SŁABA SPRZEDAŻ, ŻE PRACOWNIKĄ NA PRACY NIE ZALEŻY, WYMYŚLI STO POWODÓW NIE ZADOWOLENIA, ZEBY CZASEM KTOŚ PODWYŻKI NIE CHCIAL... W TEJ FIRMIE JEST SIĘ PONIŻANYM... TYPOWY JELEŃ ZA 8ZŁ NA GODZINE OD ROBOTY...A PANIE SIEDZĄ W BIURZE I SZPIEGUJĄ PRZEZ KAMERY. powodzenia w prowadzeniu firmy dla Pań B. !!!
3
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2015-10-01 11:12:05
Jeżeli kierownik się nie nadaje i nie umie zarządzać personelem to cały personel ucieka ....
ANONIM 2015-10-01 19:23:07
w tym sklepie nikt nie był kierownikiem od tego zacznijmy ! :D:D:D
1
J. 2015-10-01 21:45:14
Jeżeli szefowe są(usunięte przez administratora) to cały personel ucieka :) delikatna różnica :) jakby się kierownik nie nadawał to prawdopodobnie w ogóle by nim nie został, a jednak nim był... i to dość długo :)
1
v 2015-10-02 09:32:11
A o kierowniku z którego sklepu mowa ?
anonim 2015-10-02 11:44:55
O Tym kierowniku, który ma umowę na kierownika.
1
Michael 2015-10-02 23:06:30
Pozdrowionka dla Pani ze sklepu Lee Wrangler w Czeladzi,która nosi czarną skórzaną sukienkę z frędzelkami oraz jedyne w swoim rodzaju buty. Mam pytanie czy znacie te pracownicę? nie wiem czy to sprzątaczka czy sprzedawczyni, czy kto... albo wiecie skąd posiada owe ubrania i buty ? Proszę o poważne odpowiedzi, zbieram rzeczy z kosmosu i jestem tym zainteresowany. Michael
1
Iu 2015-10-03 06:21:34
No ale skąd wiesz ze to pracownica ? W czarnych skorach to chodzi właścicielka sklepów ...ale ona ma (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) . .. (usunięte przez administratora)
xzxz 2015-10-03 07:40:45
Michael pewnie chodzi ci o szefowa bo ona tak się ubiera. Rotacja jest tak duża że uda ci się umówić na rozmowę kwalifikacyjną i będziesz mógł osobiście zapytać gdzie kupiła owe rzeczy :) A jak będziesz miły i sympatyczny to może cię zatrudni na jakiś miesiąc :)
Michael 2015-10-07 18:18:24
nie potrzebuję pracy tylko informacji na temat tej Pani, interesują mnie na poważnie takich ubrań ! Pozdrawiam serdecznie
1
Teuta 2015-10-08 08:00:50
Jeśli nie interesuje Cię praca w tej firmie tylko " informacja na temat tej Pani "
to wystarczy wpisać w wyszukiwarkę nazwę firmy i będziesz mieć namiary na "tę Panią " chyba potrafisz korzystać z internetu skoro jesteś na tym forum.
Michael 2015-10-11 18:15:52
'Teuta' widocznie nie potrafię korzystać z internetu za to Ty tu śmigasz jak szczała :D:D:D:D
1
A. 2015-10-11 18:21:12
Zwalniasz się sama a na całym Auchanie masz obrobioną 'dupę' przez szefową , że to ONA kogoś zwolniła, bo ktoś ciągle siedział i nic nie robił, ŚMIAĆ mi się chce, bo ja zwolniłam się z tej FIRMY sama i to nie przez to że siedziałam ale przez to że ciągle (usunięte przez administratora) jak osioł za darmo to raz a dwa szefowa tylko potrafiła kogoś(usunięte przez administratora) za to jaki jest, jak wygląda, i że wszystko jest źleeee ! tylko tyle potrafiła, nie stać jej na nic więcej. Ale nie patrzy na to że ten sklep upada przez jej chciwość oraz nielegalne rzeczy.
3
julia 2015-10-12 15:52:35
A jest ktoś kto pracował w biurze?jakie opinie? Widzę że jest ogłoszenie o naborze
Ctn 2015-12-02 06:21:52
Nie wiem czemu tak się uwzieli na te firmę ...pracowałam tam ...tragedii nie było .
pracownik 2015-12-31 16:59:01
Nie jesteśmy zadowoleni!
2
zuzia 2016-01-31 17:52:43
a czy ktoś pracował jako pracownik biurowy? w tej firmie czy duża rotacja?
1
waszka 2016-05-06 22:47:08
faktycznie od dawna nie było od nich żadnych nowych ogłoszeń. Jak cos bedziecie słyszeli to dajcie proszę znać
Zostaw swoją opinię o INTER-MIREX - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-MIREX