logo KS SERVICE

KS SERVICE

Szczecin

Opinie o KS SERVICE

DJ 2017-01-03 16:51
Witam. Mam okazję jechać do pracy do Niemiec na magazyn farmaceutyczny przez agencje KS Service. Wie ktoś jak tam jest?? Jak z mieszkaniem i wypłatami? Jak wygląda tam praca?
Źyczliwy piekarz 2017-01-26 15:27
Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda ,jaknajdalej odtych złodzieji ,pracowałem w belgii w piekarni i mieszkałem w jaskini i asz zabardz tego naganiacza poznałem
1
Romek 2017-01-30 11:42
Firma dno.nie polecam bo hamy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
milla221 2017-02-20 02:59
Prosze o kontakt milla221@wp.pl .Mam pare pytan. Pozdtawiam
1616 2017-03-09 17:22
Witam czy ktoś może z państwa w pracy w Hórselgau ?? Na czym ta praca polegała ? Jak z płatnościami i zakwaterowaniem?
Były niewolnik Tomasz 2017-03-10 12:51
Absolutnie firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzomsilnie nie polecam tych oszustów pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując w belgii u jednego wiesniaka belgijskiego ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną praceponad 1.ooo €uro
1
Marianna 2017-03-11 09:56
Język polski trudny język
Wqurwiony 2017-03-11 10:22
Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzo silnie nie polecam tych oszustów , Firma dla najgorszych co niepotrafią liczyc i nieznają angielskiego jenzyka i mają klapy na oczach bo tylko takie matoły wtym bagnie długo pracują i dają sie oszukiwac przez ks service posrany ,niepolecam tych oszustów &bumelantów anty polskich z polskich wsi na wschodzie !!!! pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując u jednego wiesniaka belgjskiego ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną prace ponad 3.ooo €uro
1
Marianna 2017-03-12 10:44
Zajrzyj do słownika, a później się wypowiadaj bo naprawdę nie jesteś wiarygodną osobą z takim kaleczeniem języka polskiego. Radziłabym każdemu spróbować. Ja do tej agencji nie mam zarzutów. Jeśli ktoś chce pracować to będzie miał prace i wszystko z ich strony będzie ok, a jeśli ktoś będzie ordynarny to nie ma co sie dziwić. Mój poprzednik wypowiada się pod różnymi nickami. Raz pisze, że jest stratny 1000 euro a raz że 3000 euro. No człowieku bądź poważny.
3
Wqurwiony 2017-03-13 13:24
Oszusty wy , zajzyj do prawa pracy pa.....wo. a puzniej pracuj w tej braanźy te 4.000 euro mi w zembach pszyniesiecie ,pszez was straciłem duzozdrowia i nerów i 4000 euro pieniedzy
Zaskoczona 2017-03-13 20:39
Chyba ktoś tu miesza się w zeznaniach. Może pora najpierw się zastanowić, a później wystawiać opinię.
Jak tak czytam te opinie, to odnoszę wrażenie, że pracowaliśmy w zupełnie różnych firmach. Wypłaty były zgodne z ilością przepracowanych godzin; dodatkowo zwrot za paliwo i jeszcze umowa na dojazd; co do zakwaterowania to może i nie był to apartamenty, ale warunki jak najbardziej w porządku, a jeśli komuś nie pasowało zakwaterowanie oferowane przez firmę to zawsze można poszukać czegoś na własną rękę. Jeśli ktoś chciał pracować to pracował, bo praca nie należała do trudnych i męczących. Poza tym spokojnie można była zarobić na utrzymanie i jeszcze coś odłożyć. Może gdzieś indziej zacznijcie wyładowywać swoje frustracje, bo poziom komentarzy jest poniżej krytyki...
1
Ten sam 2017-03-13 21:16
Po co zmieniasz nicki. Przeciez po bledach od razu wiadomo ze to jedna i ta samo osoba. Wypowiedziales sie raz i wystarczy.
1
Źyczliwy piekarz 2017-03-14 12:04
Zamknij [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] naganiaczu z szczecina zasranego jusz mnie eiencej nieoszukacie wiec rub co umisz robisz najlepiej dalej czyli okradaj swoich rodaków w belgii nicponiu z najgorszej agencji pracy ktura w normalnym kraju jusz dawno była by zamknieta a tacy jak ty zakuci w kajdany w lochach .
Zocha 2017-03-14 13:09
Jedzie ktoś pod koniec marca na pakowacza do Niemiec?
Zocha 2017-03-14 13:17
A dokladniej do Horselgau. Kto sie wybiera?
Źyczliwy piekarz 2017-03-15 10:22
prawda was w oczy kole ,brakuje wam teras chetnych dotych robut jako niewolnik i mieszkania jak swinia za 85€uro tygodniowo co bo kazdy kto ma dzisaj głowe na karku to wyjedza do Norwegii,Islandii,Kanady anie dowas jak to było 3 lata wczesniej ,nigdy niezapomne jak mieszkałem w waszch jamach jak ukrainiec i za pszepracowane 3 dni w tygodniu dostawałem od was zaledwie 40 euroi za pszepracowane 4 dni w tygodniu 80 euro patafiany ,bo prace wy macie dlatych co kablują innych swoich współlokatorów ,smiecie jestescie i ja dobrze pamietam jak zajechałas na papryki do roboty i jak dobrze kablowałas innych i robiłas WIELKIE LODY Z połykiem w biurze i teras piszesz źe to nieprawdziwe komentarze poto aby ktos ci uwierzył i dał sie nabrac WSYD I HAŃBA dla poloni w holandii
Anonim 2017-03-15 11:47
Fatalna agencja pracy. Spoznili sie z wynagrodzeniem i zwalali wine na firme od której brali zlecienie. Jakby pracownika obchodziło jak oni się rozliczają. Ponadto agencja robi problemy z rozliczeniem rocznym. Wystawili mi Pit 11 i Pit 8c. Ten drugi wystawili bo jak twierdziła Pani z kadr mogą sobie nie odprowadzać podatku za chorobowe i tego nie robią. Zostawiają to na głowie osoby zatrudnionej... też mi pełna obsługa umowy.
Pracownik 2017-03-15 18:15
Twoje komentarze są na tak niskim poziomie, że nawet nie chce się ich czytać, a tym bardziej na nie odpowiadać. Zerknij sobie do słownika ortograficznego...może się przydać.
2
Pracownik 2017-03-15 18:16
Twoje komentarze są na tak niskim poziomie, że nawet nie chce się ich czytać, a tym bardziej na nie odpowiadać. Zerknij sobie do słownika ortograficznego...może się przydać.
2
Magda 2017-03-15 19:27
Witam. Czy za prace na nocnej zmianie sa jakies dodatki bo w informatorze nie ma nic podanego jedynie stawka godzinowa? Moze ktos kto pracuje przez agencje mi odpowie
Anonim II - ten lepszy 2017-03-16 10:21
Najpierw należy zapoznać się z przepisami a potem komentować: "od dokonanych zleceniobiorcy wypłat świadczeń chorobowych (także wypadkowych) zleceniodawca nie pobiera zaliczki na podatek dochodowy. W myśl bowiem art. 41 ust. 1 ustawy o pdof płatnik, który dokonuje świadczeń z tytułu działalności, o której mowa w art. 13 pkt 2 i 4-9 oraz art. 18 ustawy o pdof jest obowiązany pobierać zaliczki na podatek dochodowy. Natomiast zasiłki kwalifikowane są do przychodów z innych źródeł (art. 20 ust. 1 i 2 ustawy o pdof). W powołanym przepisie brak jest zatem dyspozycji dla zleceniodawcy do poboru zaliczki od wypłacanego zleceniobiorcy przychodu z innych źródeł (np. zasiłku chorobowego).
Kwotę wypłaconych świadczeń chorobowych zleceniodawca wykazuje w informacji PIT-8C, którą przesyła zleceniobiorcy oraz urzędowi skarbowemu właściwemu według miejsca zamieszkania zleceniobiorcy (art. 42a ustawy o pdof). Natomiast zleceniobiorca powinien w zeznaniu rocznym doliczyć kwotę uzyskanych w danym roku świadczeń chorobowych do pozostałych przychodów podlegających opodatkowaniu według skali podatkowej" jednak kadrowa miała rację!!!
1
flo 2017-03-16 12:13
ja jade w kwietniu z dziewczyna bylismy w zeszlym roku ale musielismy zjechac do polski i chcemy wrocic
Gosia 2017-03-16 12:29
Fajnie ze ktos sie odezwal :) ja wlasnie wybieram sie z chlopakiem. Dostalismy oferte ale bylby to nasz pierwszy wyjazd za granice i jak to zawsze bywa sa obawy itp. Moglbys odezwac sie na maila. Chcialabym cos podpytac. Bylabym wdzieczna :)
gosiunia5.91@o2.pl
Kamil 2017-03-16 22:36
Witam !!! Czy ktoś jedzie może do pracy na magazynie ( pakowacz - komisjoner ) Horselgau na początku kwietnia. Dostalem propozycję wyjazdu i szukam osób które pracowały tam bądź pracują by dowiedzieć się szczegółów . Przedstawiono mi stawkę 8.91 brutto + nadgodziny , zakwaterowanie to 60 euro tydzień w hotelu 40 euro tydzien w mieszkaniu. Prosiłbym o wszelkie informacje , czy ta oferta warta jest zachodu .
Gosia 2017-03-16 22:51
Jak juz wczesniej pisalam ja wybieram sie z chlopakiem do Horselgau na komisjonera pakowacza. Mialo to byc koncem marca ale jedziemy poczatkiem kwietnia. Mam takie same informacje co Ty. I mam tez rozne obawy. Stawka godzinowa plus nadgodziny. Praca na trzy zmiany ale zadnej informacji o dodatkach zmianowych nie dostalam.
Kamil 2017-03-16 23:33
Właśnie ja też nic nie wiem jak to jest z dodatkami zmianowymi ( nocki , niedziele , święta - Pracowałem w polsce to nocki byly chyba płatne + 25 % , niedziele + 50% a święta + 100 % do podstawy). Zamierzam także wybrać się na początku kwietnia lecz chcę poznać jeszcze opinie innych osób o pracy. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o informację .
Gosia 2017-03-17 08:38
A wiesz jak to jest z oplacaniem zakwaterowania? Czy oni pobieraja po przepracowanym miesiacu z wynagrodzenia za zakwaterowanie czy to sie placi co tydzien?
Gosia 2017-03-17 09:41
Kamil, napisz do mnie na maila ja juz wiem troche wiecej bo sie kontaktowalam z nimi dzisiaj.
gosiunia5.91@o2.pl
Ciekawa 2017-03-18 08:26
Czy ktoś może opisac hotel pracowniczy Klosterpark i warunki w nim panujace?
krysek 2017-03-18 22:07
no wiesz szalu nie ma pokoje dwuosobowe, dwie lazienki na kilka pokoi ale da sie przeyzc . ja nie liczylem na niewiadomo jaki apartament bo za taka cene trudno. ja pojechalem zarobic i to mi sie udalo.
1234 2017-03-18 22:11
praca jest prosta pracujesz ze skanerem i kompletujesz zamowienia do wysylki jakies ksiazki plyty i cos tam dla zwierzat dla chcacego nic trudnego, praca jest zmianowa, placa co miesiac a koszty zakwaterowania odciagaja z pensji
Magazyn 2017-03-18 22:46
A jak to jest z godzinami od kogo dowiadujemy sie kiedy przyjsc do pracy , jakis grafik moze , czy jest możliwośc nadgodzin,czy trzeba do kogoś podchodzic po zmianie by zapisal ze bylismy w pracy, ile wam wychodzi na czysto za godzine pracy( - 22 % od brutto czy tak jest) czy w pokojach są lodówki , miejsce do przyrządzenia jedzenia , internet. Przepraszam ze tak się wypytuję ale poprostu chcę poznac jeszcze opinie innych pracujących tam i dowiedzieć się szczegółów od bardziej doświadczonych. Z góry dziękuję.!!!
kris 2017-03-19 13:20
grafik jest tygodniowy i ustalany na miejscu koordynator zazwyczaj go przekazuje
masz karte czasu pracy wiec na wejsciu i wyjsciu sie odbijasz
co do nadgodzin to sie pojawiaja wszytsko zalezy od tego ile pracy jest
nie wiem jak wychodzi na czysto za godzine bo podatek jest niemiecki ale po miesiacu na czysto po potraceniu za mieszkanie mialem 1100eur
internet jest ale kiepskiej jakosci lepiej zainwestowac w jakis niemiecki mobilny czy cos
jest kuchnia do uzytku wspolnego
Ciekawa 2017-03-19 13:39
A czy ktos sie orientuje jak to jest z osobami bez samochodu? Ktos kogos informuje ze nowe osoby beda jezdzily z osobami posiadajacymi samochod? Czy trzeba szukac sobie samemu transport?
krysek 2017-03-19 16:36
sa grupy dojazdowe tworzone koordynator to ogarnia a ty tylko dorzucasz sie na paliwo dla osoby z ktora dojezdzasz. o tym wszystkim mowia panie z biura przed podjeciem wspolpracy....
Ciekawa 2017-03-19 16:56
Ok, rozumiem. A moglbys powiedziec jak wyglada sytuacja przechowywania jedzenia w tym hotelu? Tzn w sensie co mozna byloby zabrac ze soba na poczatek.
Pakowacz 2017-03-19 19:59
Ile mniej więcej godzin jest w miesiącu , czy da radę robić nadgodziny, pani przez telefon mowila ze na godzinę wychodzi jjakies 7 euro netto plus dodatki za nocki , niedziele , nadgodziny, jak to jest z meldunkiem i formalnosciami , podpisaniem umowy ,ubezpieczeniem itp. , czy z kimś się jedzie gdzieś do urzędu czy od razu następnego dnia po przyjezdzie mozna podjąc prace .
Magazyn 2017-03-21 11:57
Jak jest z przerwą w pracy , czy wogóle jest a jak tak to czy platna czy nie?
Hanna 2017-03-22 12:37
Czytaliście już wywiad z firmą KS SERVICE opublikowany dla portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,7992,wywiad-artur-dziegielewski Wiedzieliście, że powyższa firma otwiera się na studentów i umożliwia im odbycie praktyki studenckiej?
A.Zborek 2017-03-23 14:44
Zadarmo bez wynagrodzeńia
A.Zborek 2017-03-23 14:45
Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy
1
Ciekawa 2017-03-26 10:45
Wybiera sie ktos z okolic Wroclawia do Horselgau na komisjonera?
Pakowacz 2017-03-31 21:22
Jedzie moze ktoś z was 4 kwietnia do horselgau na pakowacza- komisjonera ?
Hanna 2017-04-28 11:24
@A.Zborek według Ciebie KS SERVICE to nieuczciwa firma. Piszesz, że 'ucinają' wynagrodzenie. Z jakiego powodu? Czy była to jednorazowa sytuacja, czy powtarza się to cyklicznie?
fucKService 2017-05-03 15:41
Witam, Agencja K.S SERVICE to jedne wielkie DNO !!! Wyjechałem do pracy w Gent dla Katoen Natie w pazdzierniku 2016 , potrzebowali wtedy 30 osób na nowy magazyn.
Obiecywali świetne warunki mieszkaniowe , dojazd do pracy , pomoc koordynatora na miejscu, nawet wysyłali zdjęcia mieszkań w jakich będziemy zakwaterowani.
Po przyjezdzie na miejsce wszystko wyglądało zupełnie inaczej. Pierwsze 1,5 miesiąca mieszkaliśmy w barakach gdzie na 10 metrów kwadratowych przypadało 3 a nawet 4 dorosłych mężczyzn (posiadam zdjęcia). Były sytuacje że w nocy przyjeżdżali nowi pracownicy i nie mieli gdzie spac, ludzie byli upychani jak świnie. Dodam że koszt miesięczny takiego zakwaterowania wynosił 300euro . Mieszkaliśmy tak przez 1,5 miesiąca ale pod koniec września zaczęło się robić zimno i baraki nie wytrzymywały temperatur, oczywiście nie mieliśmy pralki itp rzeczy więc ludzie prali swoje rzeczy w zlewie lub w misce. Po miesiącu z 30 osób zostało 20 większość została głównie dlatego żeby odrobić wyjazd i nie wrócić z niczym. Dojazd do pracy nie zapewniał K.S Service ! tylko osoby które przyjechały własnym autem, problemy się zaczęły wtedy kiedy te osoby zaczęły uciekać i transport do pracy stawał się ograniczony. Dzwoniąc do K.S Service w takiej sytuacji można było usłyszeć "Jest Pan na tyle dorosły że nie potrafi Pan sobie załatwić transportu do pracy ?" Mieszkaliśmy na wichurze gdzie autobusy nie jeździły a do pracy mieliśmy 35km i musieliśmy być na 5:30.
Ubrania robocze - to że agencja zarabia i tnie pracowników jak tylko może było widoczne na każdym kroku. Za spodnie i buty robocze zażądali od nas około 380zł, kiedy kolega pojechał na urlop do polski i na targu znalazł te same spodnie i buty w cenie 95zł napisaliśmy do K.S Service (why?) udało się , bez wyjaśnienia zmniejszyli nam tę kwotę. Dodam że pracownicy z innych agencji nie ponosili żadnych kosztów za ubrania robocze.
Paski wypłat - na pasku wypłat pojawiła się rubryka "korekta podstaw" dzwoniąc do Polski i pytając co to takiego nikt nie potrafił udzielić odpowiedzi , a ta oto korekta podstaw zabierała nam z każdej wypłaty około 2 tysięcy złotych. Pracownicy z innych agencji nie mieli czegoś takiego jak korekta podstaw na paskach wypłat, robili to samo w tych samych wymiarach godzinowych ale zarabiali wiele więcej niż pracownicy z Agencji K.S Service .
Wracając do zakwaterowania po 1,5 miesiącach mieszkania w barakach przenieśli nas na domek holenderski (przeznaczony dla 4 osób) dołożyli dwa małe łóżka i zrobili domek na 6-7 osób. Sprawdzaliśmy a nawet dzwoniliśmy do agencji wynajmującej mieszkania jaka jest cena wynajmuj tego domku na miesiąc, dostaliśmy odpowiedz ze jest to około 700-800 euro max. I teraz uwaga my płaciliśmy za (pierwszy miesiąc) 340euro od osoby co daje 340x7 = 2380 euro. Przeliczając na PLN daje nam to około 9540zł miesięcznie, za mieszkanie w 7 chłopa z jedną łazienką i pokojami dwuosobowymi. A najlepsze jest to że co miesiąc kwota zakwaterowania wzrastała (bez żadnego aneksu do umowy) dowiadywaliśmy się tego z paska wypłat, tak więc np w lutym płaciliśmy już 420 euro za miesiąc. Czyli miesięcznie płaciliśmy około 12.340 zł za mieszkanie warte 3.200 zł. Dodatkowo regularnie co miesiąc przychodzili panowie żeby odciąc nam wode i prąd ponieważ Agencja nie opłaciła rachunków. Oczywiście zdarzyło się że zakręcili nam wodę, sytuacja gdy wracasz o 23.00 do domu i nie możesz się umyc no - ŚMIECH PRZEZ ŁZY !
Oczywiście o wszystko trzeba sie szarpac, np: święta - wszyscy mieli płacone po za pracownikami K.S Service , trzeba było pisac maile, dzwonic i interweniowac u Belgów którzy przesłali pieniądza za nasze dni wolne ale my tych pieniędzy oczywiście nie dostawaliśmy.
Koszty dojazdu do pracy - Katoen Natie płacił za transport każdego pracownika do pracy ale K.S Service wymyślił że nie będzie płacił każdemu tylko da karte paliwową osobą które posiadają samochód, z karty można było zatankowac max 50 euro na tydzień. Obliczając te koszta jest to kolejny przewał ze strony K.S Service. Miałem swoje auto woziłem ludzi do pracy podjeżdżałem się zatankowac za 50euro i płaciłem ze swojej kieszeni bo wiele razy była sytuacja że "karta nie działa" Pózniej była walka o odzyskanie tych pieniędzy, koordynatorka jak zwykle nic nie wiedziała rzucając teksty typu : " ja wiem mi też nie zapłacili, no nie wiem kiedy te pieniądze będą"
Postawiłem się i chciałem mieć płacone normalnie kilometrówki tak jak płaci Katoen Natie bo ja nie jestem taxi K.S Service . Mój belgijski menadżer wyjaśnił mi jak to wygląda i powiedział że to mi się należy i żebym powiedział to swojemu koordynatorowi. Koordynator zadzwonił do Polski a tam powiedzieli że jeżeli tak to oni nie przedłużają ze mną umowy i że mogę wracać do kraju.
W lutym z 30 osób pozostało 8 , co ciekawe z tych 22 osób które wyjechały tylko 2 zostały zwolnione reszta uciekła sama ze względu na traktowan
2
Conan 2017-05-03 16:38
Szczera prawda ! Byłem przetrwałem wróciłem . KS Service to SKANDAL !!!
HEH 2017-05-05 13:15
Macie okazje wyjechać do pracy za pośrednictwem K.S Service ?

NIE RÓBCIE TEGO !!!!!!!!!

Dzwoniąc do nich usłyszycie milutką kobietę która opowie wam niesamowite historie .
WSZYSTKO TO KŁAMSTWA I BAJKI !!! Rzeczywistość jest zupełnie inna !!

UWAŻAJCIE NA TAKIE AGENCJE JAK K.S SERVICE !!!
obiektyw 2017-05-05 13:36
1. Wypłaty nie na czas, walka o zwrot za święta, walka o zwrot za urlopy płatne,
(ludzie z innych agencji pracując w tym samym wymiarze godzinowym i na tych samych stanowiskach oraz stawkach zarabiali więcej od pracowników K.S Service o 200-300 E.
2. Zwrot za paliwo ? do dzisiaj czekam aż mi oddadzą pieniądze. Dawali karty paliwowe które nie działały i ludzie musieli płacić z własnej kieszeni, mimo tego że belgijski pracodawca płacił agencji za nasz transport. A później już tylko kolejna walka o odzyskanie pieniędzy.
3. Zakwaterowanie ? ŻART !!! Ludzie nie mieli gdzie spać ! spali na podłodze bo nie było tylu łóżek w barakach i płacili za to 320 euro. Po przeniesieniu na domek, upychali 7 osób w 4 osobowym domku z jedną łazienką. Mając do pracy na 6.00 musiałeś wstawać o 4.00 i zajmować kolejkę do łazienki. Dodam że po przeniesieniu na domki koszt zakwaterowania wzrósł do 420 euro za osobę, oczywiście pokoje 2 osobowe.
4. "Jak się komuś nie podoba to niech wraca ?" Oki wróciłem i opisuje co tam przeżyłem.
OPINIA: K.S SERVICE TO WAŁY i ZŁODZIEJE !
Hanna 2017-05-05 15:29
@HEH, według Ciebie zapewnienia firmy KS SERVICE nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Co takiego się różniło? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do KS SERVICE?
Polska 2017-06-04 20:08
Witam

Czytam wszystkie komentarze negatywne firmy ks service i zgadzam sie powyższymi opiniami . Osoby wypisujace zlosc maja powód czy to formie grzecznościowej lub ordynarny. Zostali oszukani w chamski sposob kryjac sie nie nasza wina , pracownik nie kwapil sie do pracy . Mialem stycznosc poznac firme blizej i nieomieszkam byc bierny w jaki sposob zostalem potraktowany przez tak zwana agencje pracy tymczasową. Godziny pracy , premie uznaniowe, brak kontaktu z koordynatorem, szantaze , mobbing , traktowanie z pogardą.... zapewniam firme ks service zostanie wszczete postepowanie o ukarnie oraz wprowadzenie dzialan prewencyjnych . Firma nie godna polecenia


Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o KS SERVICE - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KS SERVICE