logo KS SERVICE

KS SERVICE

Szczecin

Opinie o KS SERVICE

Bronislaw 2016-12-10 09:02
Pierwsza pełna wypłata w Gent jako picker bez nadgodzin, dostałem 1180 euro na rękę, gdzie work service, którego zawieszono z rekrutacja do Katoen Natie z przyczyn mi nie znanych za te same godziny zapłacił 1400 euro
2
praca w Belgi 2016-12-13 21:56
To czemu Bronisław nie przejdziesz do work service?
Mam wyjechać do Belgii przez ks service i chciałbym jakichś prwdziwych opinii, bo te wygladaja jak pisene przez konkurencje.
czemu ludZie mają pretensję o dojezdzanie do pracy? jade swoim samochodem, wiec dojade zawsze. a co z wypłatą, czemu za malo?
Ona 123 2016-12-20 18:11
Witam czy może ktoś wypowiedzieć sie na temat pracy w Belgii GENT przy PAKOWANIU KAPSULEK Z KAWA, jakie zarobki, czy pieniadze wyplacane w terminie, czy cięzka praca i jak z zakwaterowaniem?? Myśle nad wyjazdem z chłopakiem wlasnym autem, dlatego bardzo zalezy mi na opinii
Daria 2016-12-28 09:36
Mam okazję wyjechać do Niemiec do pakowania książek i płyt w miejscowości Horselgau przez agencje ks service . Może ktoś był? Jak tam jest?
Krzysiek 2016-12-28 12:11
Daria byłem do świąt na tym magazynie. Mogę polecić bez obaw.
Daria 2016-12-28 13:27
Dzięki za informację bo się trochę boję. A jak z wynagrodzeniem?
ona 2016-12-30 16:43
Witam czy wyjechał ktoś z firmą KS SERVICE do pracy w Belgi w Gent i czy mogłby do mnie napisac e-majl ona0101@onet.pl mam kilka pytań. ????
DJ 2017-01-03 16:51
Witam. Mam okazję jechać do pracy do Niemiec na magazyn farmaceutyczny przez agencje KS Service. Wie ktoś jak tam jest?? Jak z mieszkaniem i wypłatami? Jak wygląda tam praca?
Źyczliwy piekarz 2017-01-26 15:27
Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda ,jaknajdalej odtych złodzieji ,pracowałem w belgii w piekarni i mieszkałem w jaskini i asz zabardz tego naganiacza poznałem
Romek 2017-01-30 11:42
Firma dno.nie polecam bo hamy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
milla221 2017-02-20 02:59
Prosze o kontakt milla221@wp.pl .Mam pare pytan. Pozdtawiam
1616 2017-03-09 17:22
Witam czy ktoś może z państwa w pracy w Hórselgau ?? Na czym ta praca polegała ? Jak z płatnościami i zakwaterowaniem?
Były niewolnik Tomasz 2017-03-10 12:51
Absolutnie firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzomsilnie nie polecam tych oszustów pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując w belgii u jednego wiesniaka belgijskiego ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną praceponad 1.ooo €uro
Marianna 2017-03-11 09:56
Język polski trudny język
Wqurwiony 2017-03-11 10:22
Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzo silnie nie polecam tych oszustów , Firma dla najgorszych co niepotrafią liczyc i nieznają angielskiego jenzyka i mają klapy na oczach bo tylko takie matoły wtym bagnie długo pracują i dają sie oszukiwac przez ks service posrany ,niepolecam tych oszustów &bumelantów anty polskich z polskich wsi na wschodzie !!!! pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując u jednego wiesniaka belgjskiego ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną prace ponad 3.ooo €uro
Marianna 2017-03-12 10:44
Zajrzyj do słownika, a później się wypowiadaj bo naprawdę nie jesteś wiarygodną osobą z takim kaleczeniem języka polskiego. Radziłabym każdemu spróbować. Ja do tej agencji nie mam zarzutów. Jeśli ktoś chce pracować to będzie miał prace i wszystko z ich strony będzie ok, a jeśli ktoś będzie ordynarny to nie ma co sie dziwić. Mój poprzednik wypowiada się pod różnymi nickami. Raz pisze, że jest stratny 1000 euro a raz że 3000 euro. No człowieku bądź poważny.
1
Wqurwiony 2017-03-13 13:24
Oszusty wy , zajzyj do prawa pracy pa.....wo. a puzniej pracuj w tej braanźy te 4.000 euro mi w zembach pszyniesiecie ,pszez was straciłem duzozdrowia i nerów i 4000 euro pieniedzy
Zaskoczona 2017-03-13 20:39
Chyba ktoś tu miesza się w zeznaniach. Może pora najpierw się zastanowić, a później wystawiać opinię.
Jak tak czytam te opinie, to odnoszę wrażenie, że pracowaliśmy w zupełnie różnych firmach. Wypłaty były zgodne z ilością przepracowanych godzin; dodatkowo zwrot za paliwo i jeszcze umowa na dojazd; co do zakwaterowania to może i nie był to apartamenty, ale warunki jak najbardziej w porządku, a jeśli komuś nie pasowało zakwaterowanie oferowane przez firmę to zawsze można poszukać czegoś na własną rękę. Jeśli ktoś chciał pracować to pracował, bo praca nie należała do trudnych i męczących. Poza tym spokojnie można była zarobić na utrzymanie i jeszcze coś odłożyć. Może gdzieś indziej zacznijcie wyładowywać swoje frustracje, bo poziom komentarzy jest poniżej krytyki...
Ten sam 2017-03-13 21:16
Po co zmieniasz nicki. Przeciez po bledach od razu wiadomo ze to jedna i ta samo osoba. Wypowiedziales sie raz i wystarczy.
Źyczliwy piekarz 2017-03-14 12:04
Zamknij [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] naganiaczu z szczecina zasranego jusz mnie eiencej nieoszukacie wiec rub co umisz robisz najlepiej dalej czyli okradaj swoich rodaków w belgii nicponiu z najgorszej agencji pracy ktura w normalnym kraju jusz dawno była by zamknieta a tacy jak ty zakuci w kajdany w lochach .
Zocha 2017-03-14 13:09
Jedzie ktoś pod koniec marca na pakowacza do Niemiec?
Zocha 2017-03-14 13:17
A dokladniej do Horselgau. Kto sie wybiera?
Źyczliwy piekarz 2017-03-15 10:22
prawda was w oczy kole ,brakuje wam teras chetnych dotych robut jako niewolnik i mieszkania jak swinia za 85€uro tygodniowo co bo kazdy kto ma dzisaj głowe na karku to wyjedza do Norwegii,Islandii,Kanady anie dowas jak to było 3 lata wczesniej ,nigdy niezapomne jak mieszkałem w waszch jamach jak ukrainiec i za pszepracowane 3 dni w tygodniu dostawałem od was zaledwie 40 euroi za pszepracowane 4 dni w tygodniu 80 euro patafiany ,bo prace wy macie dlatych co kablują innych swoich współlokatorów ,smiecie jestescie i ja dobrze pamietam jak zajechałas na papryki do roboty i jak dobrze kablowałas innych i robiłas WIELKIE LODY Z połykiem w biurze i teras piszesz źe to nieprawdziwe komentarze poto aby ktos ci uwierzył i dał sie nabrac WSYD I HAŃBA dla poloni w holandii
Anonim 2017-03-15 11:47
Fatalna agencja pracy. Spoznili sie z wynagrodzeniem i zwalali wine na firme od której brali zlecienie. Jakby pracownika obchodziło jak oni się rozliczają. Ponadto agencja robi problemy z rozliczeniem rocznym. Wystawili mi Pit 11 i Pit 8c. Ten drugi wystawili bo jak twierdziła Pani z kadr mogą sobie nie odprowadzać podatku za chorobowe i tego nie robią. Zostawiają to na głowie osoby zatrudnionej... też mi pełna obsługa umowy.
Pracownik 2017-03-15 18:15
Twoje komentarze są na tak niskim poziomie, że nawet nie chce się ich czytać, a tym bardziej na nie odpowiadać. Zerknij sobie do słownika ortograficznego...może się przydać.
1
Pracownik 2017-03-15 18:16
Twoje komentarze są na tak niskim poziomie, że nawet nie chce się ich czytać, a tym bardziej na nie odpowiadać. Zerknij sobie do słownika ortograficznego...może się przydać.
1
Magda 2017-03-15 19:27
Witam. Czy za prace na nocnej zmianie sa jakies dodatki bo w informatorze nie ma nic podanego jedynie stawka godzinowa? Moze ktos kto pracuje przez agencje mi odpowie
Anonim II - ten lepszy 2017-03-16 10:21
Najpierw należy zapoznać się z przepisami a potem komentować: "od dokonanych zleceniobiorcy wypłat świadczeń chorobowych (także wypadkowych) zleceniodawca nie pobiera zaliczki na podatek dochodowy. W myśl bowiem art. 41 ust. 1 ustawy o pdof płatnik, który dokonuje świadczeń z tytułu działalności, o której mowa w art. 13 pkt 2 i 4-9 oraz art. 18 ustawy o pdof jest obowiązany pobierać zaliczki na podatek dochodowy. Natomiast zasiłki kwalifikowane są do przychodów z innych źródeł (art. 20 ust. 1 i 2 ustawy o pdof). W powołanym przepisie brak jest zatem dyspozycji dla zleceniodawcy do poboru zaliczki od wypłacanego zleceniobiorcy przychodu z innych źródeł (np. zasiłku chorobowego).
Kwotę wypłaconych świadczeń chorobowych zleceniodawca wykazuje w informacji PIT-8C, którą przesyła zleceniobiorcy oraz urzędowi skarbowemu właściwemu według miejsca zamieszkania zleceniobiorcy (art. 42a ustawy o pdof). Natomiast zleceniobiorca powinien w zeznaniu rocznym doliczyć kwotę uzyskanych w danym roku świadczeń chorobowych do pozostałych przychodów podlegających opodatkowaniu według skali podatkowej" jednak kadrowa miała rację!!!
1
flo 2017-03-16 12:13
ja jade w kwietniu z dziewczyna bylismy w zeszlym roku ale musielismy zjechac do polski i chcemy wrocic
Gosia 2017-03-16 12:29
Fajnie ze ktos sie odezwal :) ja wlasnie wybieram sie z chlopakiem. Dostalismy oferte ale bylby to nasz pierwszy wyjazd za granice i jak to zawsze bywa sa obawy itp. Moglbys odezwac sie na maila. Chcialabym cos podpytac. Bylabym wdzieczna :)
gosiunia5.91@o2.pl
Kamil 2017-03-16 22:36
Witam !!! Czy ktoś jedzie może do pracy na magazynie ( pakowacz - komisjoner ) Horselgau na początku kwietnia. Dostalem propozycję wyjazdu i szukam osób które pracowały tam bądź pracują by dowiedzieć się szczegółów . Przedstawiono mi stawkę 8.91 brutto + nadgodziny , zakwaterowanie to 60 euro tydzień w hotelu 40 euro tydzien w mieszkaniu. Prosiłbym o wszelkie informacje , czy ta oferta warta jest zachodu .
Gosia 2017-03-16 22:51
Jak juz wczesniej pisalam ja wybieram sie z chlopakiem do Horselgau na komisjonera pakowacza. Mialo to byc koncem marca ale jedziemy poczatkiem kwietnia. Mam takie same informacje co Ty. I mam tez rozne obawy. Stawka godzinowa plus nadgodziny. Praca na trzy zmiany ale zadnej informacji o dodatkach zmianowych nie dostalam.
Kamil 2017-03-16 23:33
Właśnie ja też nic nie wiem jak to jest z dodatkami zmianowymi ( nocki , niedziele , święta - Pracowałem w polsce to nocki byly chyba płatne + 25 % , niedziele + 50% a święta + 100 % do podstawy). Zamierzam także wybrać się na początku kwietnia lecz chcę poznać jeszcze opinie innych osób o pracy. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o informację .
Gosia 2017-03-17 08:38
A wiesz jak to jest z oplacaniem zakwaterowania? Czy oni pobieraja po przepracowanym miesiacu z wynagrodzenia za zakwaterowanie czy to sie placi co tydzien?
Gosia 2017-03-17 09:41
Kamil, napisz do mnie na maila ja juz wiem troche wiecej bo sie kontaktowalam z nimi dzisiaj.
gosiunia5.91@o2.pl
Ciekawa 2017-03-18 08:26
Czy ktoś może opisac hotel pracowniczy Klosterpark i warunki w nim panujace?
krysek 2017-03-18 22:07
no wiesz szalu nie ma pokoje dwuosobowe, dwie lazienki na kilka pokoi ale da sie przeyzc . ja nie liczylem na niewiadomo jaki apartament bo za taka cene trudno. ja pojechalem zarobic i to mi sie udalo.
1234 2017-03-18 22:11
praca jest prosta pracujesz ze skanerem i kompletujesz zamowienia do wysylki jakies ksiazki plyty i cos tam dla zwierzat dla chcacego nic trudnego, praca jest zmianowa, placa co miesiac a koszty zakwaterowania odciagaja z pensji
Magazyn 2017-03-18 22:46
A jak to jest z godzinami od kogo dowiadujemy sie kiedy przyjsc do pracy , jakis grafik moze , czy jest możliwośc nadgodzin,czy trzeba do kogoś podchodzic po zmianie by zapisal ze bylismy w pracy, ile wam wychodzi na czysto za godzine pracy( - 22 % od brutto czy tak jest) czy w pokojach są lodówki , miejsce do przyrządzenia jedzenia , internet. Przepraszam ze tak się wypytuję ale poprostu chcę poznac jeszcze opinie innych pracujących tam i dowiedzieć się szczegółów od bardziej doświadczonych. Z góry dziękuję.!!!
kris 2017-03-19 13:20
grafik jest tygodniowy i ustalany na miejscu koordynator zazwyczaj go przekazuje
masz karte czasu pracy wiec na wejsciu i wyjsciu sie odbijasz
co do nadgodzin to sie pojawiaja wszytsko zalezy od tego ile pracy jest
nie wiem jak wychodzi na czysto za godzine bo podatek jest niemiecki ale po miesiacu na czysto po potraceniu za mieszkanie mialem 1100eur
internet jest ale kiepskiej jakosci lepiej zainwestowac w jakis niemiecki mobilny czy cos
jest kuchnia do uzytku wspolnego
Ciekawa 2017-03-19 13:39
A czy ktos sie orientuje jak to jest z osobami bez samochodu? Ktos kogos informuje ze nowe osoby beda jezdzily z osobami posiadajacymi samochod? Czy trzeba szukac sobie samemu transport?
krysek 2017-03-19 16:36
sa grupy dojazdowe tworzone koordynator to ogarnia a ty tylko dorzucasz sie na paliwo dla osoby z ktora dojezdzasz. o tym wszystkim mowia panie z biura przed podjeciem wspolpracy....
Ciekawa 2017-03-19 16:56
Ok, rozumiem. A moglbys powiedziec jak wyglada sytuacja przechowywania jedzenia w tym hotelu? Tzn w sensie co mozna byloby zabrac ze soba na poczatek.
Pakowacz 2017-03-19 19:59
Ile mniej więcej godzin jest w miesiącu , czy da radę robić nadgodziny, pani przez telefon mowila ze na godzinę wychodzi jjakies 7 euro netto plus dodatki za nocki , niedziele , nadgodziny, jak to jest z meldunkiem i formalnosciami , podpisaniem umowy ,ubezpieczeniem itp. , czy z kimś się jedzie gdzieś do urzędu czy od razu następnego dnia po przyjezdzie mozna podjąc prace .
Magazyn 2017-03-21 11:57
Jak jest z przerwą w pracy , czy wogóle jest a jak tak to czy platna czy nie?
Hanna 2017-03-22 12:37
Czytaliście już wywiad z firmą KS SERVICE opublikowany dla portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,7992,wywiad-artur-dziegielewski Wiedzieliście, że powyższa firma otwiera się na studentów i umożliwia im odbycie praktyki studenckiej?
A.Zborek 2017-03-23 14:44
Zadarmo bez wynagrodzeńia
A.Zborek 2017-03-23 14:45
Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy
Ciekawa 2017-03-26 10:45
Wybiera sie ktos z okolic Wroclawia do Horselgau na komisjonera?
Pakowacz 2017-03-31 21:22
Jedzie moze ktoś z was 4 kwietnia do horselgau na pakowacza- komisjonera ?
Zostaw swoją opinię o KS SERVICE - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KS SERVICE