XL Energy Marketing Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o XL Energy Marketing Sp. z o.o.

pracownik 2014-10-12 17:04:50
tu się tyle zarabia że dwa dni po tz wypłacie po opłaceniu rachunków nie ma się na jedzenie nie mówiąc o innych potrzebach poprzedni prezes a była nim kobieta przynajmniej umiała zarządzać i jak przyjechała to interesowała się tym co się w firmie dzieje rozmawiała z ludzmi którzy są motorem napędowym firmy pewnie nie którzy powiedzą jeśli ci zle odejdż ale na pewno nie powiedzą tego ci którzy pracują uczciwie tylko mądrale siedzący za biurkami których praca sprowadza się do nic nie robienia i pobierania ogromnych pensji które nijak nie mają sie do wykonywanej przez nich pracy ........
wwa 2014-10-18 12:40:20
Mądrale za biurkami skończyli studia, znają przynajmniej jeden język obcy, znają doskonale obsługę komputera i posiadają kompetencje na swoich stanowiskach. Może w Mławie macie inne zasady i wymagania odnośnie takich stanowisk ale my nie bierzemy pieniędzy ''za nic nierobienie'' ponieważ firma ma wymagania odnośnie pracownika i jesteśmy rozliczani z efektów naszej pracy co nadzorują również bardzo kompetentni przełożeni.
po podstawówce 2014-11-02 21:04:25
Nie no szkoda, że jeszcze doktoratów skończonych nie posiadacie. Skromność uszami wychodzi. "Umiejętności" o których piszesz są wymagane na jakimkolwiek stanowisku w byle jakiej firmie, więc raczej antyreklamę swych kompetencji nam pokazałeś. Pozdrawiam i odrobinę samokrytyki polecam.
XL Energy Marketing Sp. z o.o. 2014-11-03 11:37:39 [pracodawca]
Witam, informuję, że oferta pracy we Wrocławiu nie jest już aktualna, zadecydowano o zamknięciu tego procesu. Jeśli zostanie wznowiony przed końcem roku, w pierwszej kolejności będą oczywiście rozpatrywane już otrzymane aplikacje.
Agnieszka Dombrowska
BlaBla911 2014-11-05 16:29:32
Nie wiem od czego zacząć ale zdecydowanie i stanowczo odradzam aplikowania i pracy w tej firmie. Rotacja jest tak duża, że na nikim nie robią wrażenia nowi pracownicy - a taka rotacja to rzadkość i musi świadczyć, że z tym pracodawcą jest coś nie tak ! Od pierwszego dnia pracy czułam, że coś nie tak mogłam zaufać swojej intuicji. Także wszystko co czytacie negatywnego to nie bajki tylko tak właśnie jest. Niech nie zwabi/zmyli Was ładne biuro i lokalizacja firmy. Serio strata Waszego czasu jeśli nie jesteś typem uległego, bojącego, włażącego w d... korposzczura to nie dla Ciebie. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania ! pozdrawiam serdecznie
3
Nietoperz 2014-11-06 09:27:26
No cóż, BlaBla911 napisała płaczliwy post o 16:29. Jedno na pewno jest prawdą, ludzie nie posiadający kwalifikacji czy chęci do pracy rzeczywiście szybko rotują w XL. Nie pierwszy to i nie ostatni taki post i na stronie niejednej firmy. Zamiast użalać się nad sobą, należy wziąć się do pracy (nad sobą też), tudzież poszukać ciepłej posadki w budżetówce, a potem zacząć strajkować i narzekać anonimowo w necie, jak to kiepsko się pracuje.
binderbitch 2014-11-18 21:07:05
BlaBla911 - 100% prawdy
1
bla bla 2014-11-22 13:34:26
Nietoperz to jeszcze żyje ?Coś wolno przedstawia swoje argumenty he he
Przeczytaj rzetelna Opinia 2014-11-22 16:04:02
Jak w każdej firmie są plusy i minusy. o minusach za chwilę. Najpierw plusy.
1. Jeśli robi się swoje i nie dyskutuje za dużo pracuje się w spokoju.
2. Sympatyczny dyrektor
3. Fajni Kierownicy
4. Darmowa karta medyczna i sportowa
5. Fajne samochody.

Minusy.
1. Bardzo mały deputat i dyrektorze , biuro i wszelkie osoby zatwierdzające dajcie PH więcej zgrzewek. Chcecie miec coś na detalu to dajcie.. Co PH interesuje, że towar może wyjechac za granicę. Nie dawajcie do hurtu tylko dla PH do auta.
2. Gdzie szkolenia sprzedażowe? Pracuje już w innej firmie i tu co miesiąc szkolenie, nowe pomysły itp. Jak Ci ludzie mają się rozwijać?
3. Zacznijcie słuchać swoich handlowców...
4. Dajcie kasę i zainwestujecie w DETAL. Detal wymaga w Polsce wiele z czego oni mają budować półki i wystawki? Gifty jasne może i są fajne ale nie ukrywajmy to straszna oszczędność w przeliczeniu na to ile klient musi kupić.
5. Dyrektorze czemu nie słuchasz swoich PH?

Nie pracuje już długo, chwalę firmę ale na ten potencjał jaki firma ma kiepsko się w niej pracuje...
nietoperz 2014-11-24 10:42:40
Jak to mówią, szkoda czasu na pierdoły. Więc krótko:
1. Rotacja jest w wielu firmach, w jednych większa w innych mniejsza
2. Tak, moim zdaniem prawda o XL jest inna
3. Wykorzystuję w pracy swoją wiedzę, kompetencje i doświadczenie
4. W życiu nie pracowałem w tak fajnym zespole ludzi, a pracowałem i w korpo i w innych miejscach
5. Nie jestem 20-letnim szczawiem zaczynającym pracę zawodową, ani "korposzczurem" (dlatego właśnie nie pracuję już w korpo)
6. Cenię sobie bardzo poszanowanie mojej pracy i ludzi w zespole (z przełożonym na czele)
Leon 2014-11-24 21:05:27
Dla wszystkich szukających korporacyjnych standardów w dobrym tego słowa znaczeniu - dajcie sobie raczej spokój. To firma nastawiona w 90% na eksport swojego produktu (często pod inna marką) i rozwój tego działu jest dla niej kluczowy. Stąd pewnie duża rotacja w tym obszarze. Wszelkie zaś działania dedykowane polskiemu rynkowi, zarówno sprzedażowe czy marketingowe to pomyłka. Nieskoordynowane działania prowadzone w przypadkowy sposób, taka jest moja opinia po krótkiej analizie oraz "rozmowie kwalifikacyjnej". Celowo zaznaczam to pojęcie w cudzysłowie, bowiem osoba która ją przeprowadzała mimo szerokiego zakresu kompetencji w stopce pod nazwiskiem, miała niewielkie pojęcie zarówno o kwestiach rekrutacyjnych, jak i komercyjnych dotyczących rynku, w którym działają. Rozmowa na poziomie poradnika "100 najczęstszych pytań rekrutacyjnych". Daleko tej firmie do globalnych standardów, do jakich chciałaby aspirować (wynajęcie biura w NY dla prestiżu to trochę za mało). Dla mnie spora strata czasu!
2
mława 2014-11-25 17:35:57
A w Mławie wielkie podwyżki o 150zł brutto. Tylko trzymane w ścisłej tajemnicy, ponieważ uznaniowe tylko dla wybranych. Swoją drogą ciekaw jestem czy osoba z takim samym stażem na takim samym stanowisku może mieć inną płacę zasadniczą. Żenada. Ale jacy przełożeni takie podwyżki
1
a 2014-11-25 19:29:55
kiedyś podpisywaliśmy w Mławie jakieś śmieszne papierki o równym traktowaniu w firmie, ciekawe jak to się ma do rzeczywistości....
qww 2014-11-25 19:44:34
Mława to Mława dział sprzedaży to inna bajka. Jeśli dadzą na detal więcej darmowych zgrzewek i odpalą sieci sprzedaży, stacje benzynowe i większość ciekawych sklepów to i z fabryki będzie więcej wyjeżdżać. Jak Pani K i pan Z pomyślą o sprzedaży to i ph będą mieli lepsze wyniki. Nie pracuje już ale dziwię sie, że ta firma jest taka skompa. I na dodatek brak socialu na święta. Śmiechu warte. Byle tylko mieć jak najwięcej dla prezesów i pan które tylko czepiają się o bzdury.
Octavia 2014-11-25 22:41:20
Studia i znajomość języka nie upoważnia do traktowania ludzi z góry... Tym bardziej zobowiązuje i wymaga umiejętności komunikacji i szanowania innych.. Ale są dwie Panie które kompletnie tej umiejętności nie posiadają... A szkoda bo ich kompetencje też pozostawiają bardzo wiele do życzenia..
2
Octavia 2014-11-25 22:54:11
Z ust mi to Leon wyjąłeś :-)
........ 2014-11-26 09:35:10
Ja proponuje upodlic do reszty pracownikow i przyznac talony na swieta rowniez uznaniowo. Niech sie nieroby przyloza do roboty a nie skamlaja i na forum wypisuja.
a 2014-11-27 12:44:56
Tia
hmmmm 2014-11-28 11:08:45
Może to szefostwo do pionu trzeba po prostu doprowadzić bo to oni są zawsze autorami tego bałaganu.W ich mniemaniu prawdopodobnie zupełnie nieuzasadnionego My jako pracownicy nie różnimy się od pracowników innych firm i z własnymi żalami i problemami poradzimy sobie sami. Z problemami stwarzanymi przez was już nie bo nie od nas to zależy. Takimi decyzjami nastawiacie nas przeciwko sobie.Wystarczy przeczytać powyższe wpisy i te starsze i maluje się obraz całościowy. Największy spokój jest w labie bo co by nie mówić to jak były premie kiedyś to otrzymali wszyscy, podwyżki wszyscy i pracy po równo więc może warto wziąć przykład panowie jak się postępuje z ludźmi. Napsioczy każdy coś tam ale relatywnie największy spokój i zgoda jest tam. Pisząc teraz do całej reszty to dawniejsze premie po uważaniu, gdzie przykład popłynął od pana dyr. G. ''Wypłaty" za nadgodziny. Przyjęcia do pracy osób "zaufanych" po dzisiejsze wyróżnienia, których podobno nie było i zachowanie przełożonych przyjmując że jest to prawda daje wam kiepski mandat do ferowania wyroków kto zasłużył kto nie. Wszystkich z was z wyjątkiem labu też może ktoś powinien w końcu zweryfikować. Nawet osoby wyróżnione nie pochwaliły tej całej nieszczęśliwej decyzji. Więc kto tworzy tą atmosferę? Warto to sobie przemyśleć ale bardziej prawdopodobne jest pójście w odwrotnym kierunku obrażając się na wszystkich i nie patrząc uczciwie na własne dokonania. Jest też bardzo wiele plusów i pozytywnych spraw w naszej pracy, więcej niż gdzie indziej ale to nie w tym temacie.
1
nietoperz 2014-11-28 12:19:03
Czyli wytężając umysł na skonstruowany przez Ciebie wpis w języku (chyba) polskim można dojść do wniosku, że jesteś "za, a nawet przeciw". Tudzież, cytując "klasyka" są "plusy dodatnie i plusy ujemne" ;). Na innym forum takie wypowiedzi kwituje się postem: piłeś - nie pisz.
pracownik 2014-11-28 12:38:30
Dajcie nam wszystkim trochę podwyżki , bo jak na pracę zmianową to mało zarabiamy , od paru lat stoimy w miejscu z zarobkami a wszystko drożeje. Jak żyć panie dyrektorze?!
;'l 2014-11-29 10:48:58
Nie żebraj u takich o kase jak Cygan bo wstyd, honoru troche! Jakbyś miał dostać pieniadze to byś dostał. Możesz się odwdzięczyć na wiele innych sposobow jak masz odwage. To oni sa zawsze w potrzebie ze wzgledu na specyfike pracy.
1
lo 2014-11-29 17:21:27
Bardzo dobrze trzeba zrobic porzodek z.P.KIEROWNIKAMI nie mozna z nimi pracowac tak majo mozgi zjarane
3
pracownik z maszyny 2014-12-01 08:28:30
Pisze tutaj bo juz mnie to wkurza.
Nie dosatlem podwyzki i zyje. Moze warto spojrzec na siebie i zadac pytanie czemu nie dostalem?
Sa u nas w zakladzie osoby ( kilka) z produkcji i magazynu ktore caly czas robia zamieszanie. A niech spojrza na siebie i swoja prace- jesli to moizna nazwac praca, a nie caly czas narzekac i oczerniac innych. Mysle ze wiekszosc poprze moje zdanie. Nie pora aby ci ktorzy to zamieszanie robia.
Jak wam sie nie podoba to powiedzcie prosto w oczy a nie ukrywacie sie za swoimi monitorami.
Macie "jaja" wiec prosze je "pokazac" i nie chowac sie.
A tak poza tym bylo miejsce na kierownika na luzaka na syropiarza. Zaden nie chcial wiec kur... do kogo pretensja!!!
Ocencie siebie i swoja prace a nie innych!!! I zajmijcie robota a nie glupotami na go worku.
Ktos inteligentny kto to czyta to sie niezle usmieje.

3
q 2014-12-01 11:27:10
Szanowny Panie Dyrektorze!
Bardzo dziękujemy Panu za "podwyżkę uznaniową", przynajmniej teraz wiemy kto z nas dla Pana jest równy a kto równiejszy.Śmiemy przypuszczać,że jest to podziękowanie za naszą ciężką pracę i poparcie Pańskiej córki na facebooku o które nas Pan nie tak dawno bardzo nas prosił.Wtedy my wszyscy potrafiliśmy się zorganizować aby Pan osiągnął swój cel.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za to "niewątpliwe wyróżnienie" - 'wzruszyliśmy się jak stare sienniki"".
Z poważaniem - Pańscy "równi" pracownicy!
4
BlaBla911 2014-12-01 16:31:57
Dziękuję ! Nie mówiłam o pracy PH i nie będę się wypowiadać ponieważ nie pracowałam jako PH. Pracowałam chwilę w biurze i pracowałam w wielu firmach i jeszcze z takim czymś się nie spotkałam. Dla mnie żenada i śmiech na sali ! Po rozmowie kwalifikacyjnej można było stwierdzić, że coś nie tak ale potrzebowałam pracy więc w to brnęłam. Ludzie uciekajcie stamtąd i zobaczcie jak jest w innych firmach zachęcam :)
Miontek 2014-12-03 18:41:07
Czy firma w Warszawie obecnie szuka pracownikow? Jesli tak to na jakie dzialy lub prosze o info gdzie moge ewentualnie to strawdzic.
jgd 2014-12-03 21:46:31
Google i wpisz praca Xl.... Bez problemu znajdziesz. Co Wy chcecie id firmy. Fakt pan dyr działu handlowego Z... także traktuje swoich ph nie równo ponieważ są równi i równiejsi w wynagrodzeniu i nowi mają więcej niż starzy pracownicy. Na pewno dyrektorze utrzymasz dobrych ludzi. Ale nie doceniasz ich i chyba Ci obojętnie kto pracuje. Zobaczymy kto docelowo będzie robił dobrą robotę.
Miontek 2014-12-04 16:09:05
Dzięki
niki 2014-12-27 08:15:18
Zależy o jakie stanowisko Ci chodzi.. Premii na PH nie ma co jest mało motywujące. Szkoleń brak co także nie rozwija.. Awans? Hmm może kiedyś jak bardziej rozwinie się dział sprzedaży, ponieważ na razie jest mizerny.
Atmosfera nie jest zła Dyrektor spoko, kierownicy też. Warunki pracy także.
gastro 2015-01-04 21:53:07
witam
wie ktos cos jak wyglada praca w kanale horeca?

pozdro
2
seba 2015-02-06 19:16:22
Na pracuj pojawiło się sporo ogłoszeń na PH. Wymieniacie ekipę? Bo na to wygląda. Pytanie do tych co pracowali: warto złożyć tam CV?
1
piv 2015-02-07 09:01:41
Nikt nie wymienia ekipy , tylko tworzone są nowe stanowiska pracy.
Czy warto ? Nie jest łatwo teraz na detalu bo firma wymaga masakrycznie dużo, a nie inwestuje w detal. Tragiczne pakiety, brak wsparcia w towarze za zapłatę za wystawki, brak dodatków do zamówienia. A do 300 sklepów w miesiącu chcą aby sprzedać XLa i to na dodatek min 4zgrzewki... Tyle że black szaleje i ma wsparcie , las Vegas także, Redbull też.. Jak XL nie dofinansuje PH to niech nie oczekuje sprzedaży 10palet do detalu. Po co durne wycieczki dla hurtów ? Przez to XL nie będzie widoczny w Polsce tylko za nią... Dajcie PH dużo lepsze wsparcie, a nie straszcie zwolnieniami...
kapral 2015-03-31 13:35:50
Ph to skórt od przedstawiciela handlowego, mam nadzieję że dobrze rozumiem. Popyt na takie energy drinki jakie sprzedaje xl energy marketing to chyba jest zawsze, bo przecież młodzi ludzie piją tego na potęgę. Wystraczy dobra reklama i to najlepiej w internecie i przedstawiciel handlowy nie bedzie mial za dużo roboty
oko 2015-05-28 09:33:54
Czy w Mławie bedzie nowa fabryka? może ktoś udzielic takiej informacji?
1
miki 2015-06-23 13:54:32
Wszystkim zainteresowanym podjęciem pracy w firmie XL Energy Marketing stanowczo odradzam. Proszę omijać tą firmę szerokim łukiem bo w przeciwnym razie będziecie bardzo gorzko żałować każdego dnia spędzonego w tej firmie. Właściciel to niezrównoważony człowiek, który traktuje firmę jak własny folwark a pracujących tam ludzi poniża i obraża. Panuje tam atmosfera permanentnej inwigilacji, podejrzliwości i braku zaufania. Z pracy wyrzuca się ludzi za nawet najdrobniejsze odejście od przyjętych standardów komunikacji. Takich np. jak źle sformułowany email do klienta. Prowadzi to do sytuacji, że dużą część dnia spędza się na konsultacjach dotyczących poprawności emaila, jakiego chce się wysłać. Każda rozmowa telefoniczna z klientem musi zostać również zaraportowana na piśmie. Własna inicjatywa i zakres kompetencji na jakimkolwiek stanowisku sprowadza się do samodzielnego wyjścia do toalety oraz na przerwę. To miejsce wyłącznie dla sfrustrowanych i nieporadnych życiowo ludzi, którzy za pieniądze dadzą się upokorzyć i upodlić. Właściciel musi poruszać się z ochroniarzem z bronią bo w przeciwnym razie już dawno znalazł by się ktoś kto skopałby mu tyłek. Średni okres pracy w tej firmie nie przekracza roku a garstka pracowników z dłuższym stażem to wytresowane małpy, które udało się przysposobić do tego reżimu. Naprawdę trudno wyobrazić sobie, że w dzisiejszych czasach w Polsce funkcjonują jeszcze takie firmy.
6
rasti 2015-06-23 17:45:47
kołchoz i katastrofa !!!
Omijać szerokim łukiem ! Na kasie w tesco nie zostaniecie tak zgnojeni i sponiewierami jak w xl-u. Ten oszołom PK wzbogaca się na takich nieświadomoych wyrobnikach.
8
Wytresowana Małpa 2015-06-26 09:28:39
Podpisałbyś sie chociaż. Chojrak za dyche.
1
Wytresowana Małpa 2 2015-06-26 09:53:41
Generalnie umowmy sie, nikt nikogo tu nie trzyma jak w kazdej firmie do pracy przychodzi sie zeby pracowac i otrzymac wynagrodzenie. Nie dla przyjemnosci. Zasady sa przedstawione na poczatku pracy i to dosc jasno. Kazdy ma prawo albo sie do nich przystosowac albo podziekować sa wspolprace. Kołchoz bylby wtedy jakby ludzi trzymano siłą. Jesli ktos nie umie napisac ładnej logicznej wiadomosci to faktycznie musi konsultowac kazde zdanie, ale wtedy moze nie powinien byc dyrektorem eksportu tylko asystentka i iśc na kurs business english. Jak w kazdej firmie sa ludzie ktorym taka kultura organizacyjna nie pasuje i dlatego wlasnie powstala koncepcja zmiany pracy. Problem polega na tym ze jest wiele osob ktore mysla ze na stanowiskach kierowniczych beda pokazywaly palcem zamiast byc doslownym leaderem zespolu i pokazać ze da sie inaczej, lepiej i wniesc cos nowego. Niestety kabona nie rosnie na drzewach i trzeba sie na nia napracowac. Jak ktos odpada przy pierwszym spieciu z szefem to jest miękka fryta. Tym bardziej jak ludzie zamiast odejść (bo przeciez maja honor i nie sa jak reszta wytresowanych malp w xlu) ida na L4. Bardzo szlachetne i honorowe.
1
Wytresowana Małpa 3 2015-06-26 16:41:19
Drogi "miki": praca w eksporcie polega na sprzedaży a nie snuciu sie po biurze albo podrzucaniu długopisu...
Moze po prostu rozminales sie z powołaniem?
2kwj 2015-07-03 09:51:33
To chyba miałeś jakieś traumatyczne dzieciństwo jeśli próbujesz wmówić tutaj ludziom, że w tej firmie szanuje się ludzi i ich pracę.
Czy za robienie fałszywej propagandy na tym formum dostajecie jakieś dodatkowe premie od szefa ?
1
Hans Klos 2015-07-03 15:43:25
Droga koleżanko. Twoja próba bronienia czegoś, czego obronić się nie da jest bardzo żałosna i karkołomna. Byli pracownicy, których tutaj kompetencje podważasz, naprawdę nie muszą sie bronić. O nich świadczą ich osiągnięcia i wyniki. No chyba, że chcesz powiedzieć, że XL na kluczowe stanowiska zatrudnia ludzi bez doświadczenia i kompetencji. Więc albo nieudolnie rekrutujecie ludzi i zatrudniacie idiotów wtedy musisz sama zastanowić się nad swoimi kompetencjami albo też kultura pracy jaką stworzyliście nie sprzyja wykorzystaniu ich potencjału i doświadczenia.
Natomiast jeśli chcesz bronić tezy, że jedyną rolą pracodawcy jest dostarczanie jak to powiedziałaś „kabony” a firma może funkcjonować w oderwaniu od norm etycznych, społeczno-kulturowych, prawa pracy, nie szanować i poniżać swoich pracowników, to jesteś zwyczajnym nieukiem i powinnaś wrócić do szkoły. Wasze łatane zasoby kadrowe to niestety dramatyczna sytuacja na rynku pracy i dopóki to się nie zmieni zawsze znajdą się desperaci, którzy zaakceptują wszystko. Wasz cyrk wasze małpy. Można pochylić się nad wami tylko z politowaniem. Zatrudnijcie sobie lepiej dobrego PR-owca bo to zadanie Ci nie wychodzi.
1
Kolejna Wytresowana Małpa 2015-07-03 18:15:38
Drogi Kolego,

Skąd niby pomysł ze wytresowana małpa 2 to koleżanka?

Nie bronie firmy, bronie ludzi którzy zostali a których obrażasz i za co hańba Ci po wsze czasy.
Proszę zaprzestań tego, albowiem każdy ma inną sytuację prywatną, nikt nie pracuje dla czystej przyjemności bez honorarium i Twoje wywody, że są wytresowanymi małpami świadczą tylko o Tobie (zresztą niezbyt pochlebnie, bo nawet się nie przedstawisz), nie świadczą zaś o nas. Dick move.

Na pewno lepiej jest odejść na L4 po cichu zamiast przyjść i powiedzieć, że się rezygnuje z tych czy innych powodów, niż być wytresowaną małpą, prawda?
Szlachetne zachowanie tego typu rzeczywiście uprawnia do krytykowania innych.

Niestety ludzie, którzy przychodzą na stanowiska kluczowe często są krótko mówiąc kretynami z dobrą prezencją i na pewno lepszym od mojego PRem (dziękuję, że to zauważyłeś). Ludzie, którzy zostali faktycznie mają słabszy PR ale za to dobrze pracują. No, Szejm on dem.

Jeśli zatem byli pracownicy nie muszą się bronić to niech się nie bronią jak to właśnie robisz swoją postawą passive-aggressive. Zwłaszcza niech się nie bronią będąc parówami i atakując ludzi, którzy zarabiają uczciwie na swoje utrzymanie.

p.s. Nie tęsknimy.
1
Aleksei 2015-07-07 23:14:10
Przepraszam za mój polski. Pracowalismy z kolegą w firmie przez 2 tygodni na stanowiskach Sales Assistant. Uczylismy się, podróżowaliśmy do zakładu, pojechalismy do Gdańska na szkolenia. Robilismy to, co mieliśmy robić. Po 2 tygodniach zostalismy zwolnieni. Co jest powodem naszego zwolnienia z pracy? Powiedziano mi, że powodem jest brak ludzi dla naszych szkoleń.

Plusy firmy:
wspaniali ludzie (pracownicy)
lokalizacja biura

Minusy:
właściciel, od nastroju ktorego zalezy twoja kariera w firmie
stres w związku z faktem, że nie wiesz kiedy zostaniesz zwolniony

Życzę powodzenia wszystkim pracownikom!
2
emil 2015-09-23 13:02:15
Słyszałem od znajomej,że szukają kierowcy dla Prezesa.Czy ktoś może mi powiedzieć, co to za charakter pracy,czy prezes to normalny człowiek?
emil 2015-11-03 15:59:16
Przyjęli już kogoś na stanowisko kierowcy szefa?
deadiaa 2015-12-08 22:32:10
Witajcie,
chce aplikowac na stanowisko zaopatrzenia w surowce. Możecie coś powiedzieć od tej strony? Rozumiem, że najwięcej jest PH ale są też inne stanowiska - w tym to. Będę wdzięczna za opinię.
były pracownik 2016-10-07 16:50:49
Dramat. Firma z USA a standardy rodem ze wschodniej Syberii. Inwigilacja, brak zaufania, kontrole. Pod typowym amerykańskim "everything fine" wypowiadanym z uśmiechem na ustach kryje się obłuda i fałsz. Rotacji wielkiej pracowników nie ma, jak w każdej innej korporacji. Każdy trzyma posadkę, bo płacą. Za dużo energetyków i prozacu w polskich warunkach robią z tego produktu śmiecia, który nigdy nie dorówna Black czy Las Vegas, a te wasze porównania dlaczego się XL gorzej sprzedaje to serio wymyślane są przez zryte głowy.
XL Energy Marketing Sp. z o.o. 2016-10-07 18:20:26
Dziękujemy za dodanie opinii. Praca w dziale polskiej sprzedaży jest wymagająca - wiemy, jak silną mamy konkurencję i że jest przed nami bardzo dużo pracy ze strony całego zespołu. Kontrola pracy handlowca nie powinna pana/pani dziwić, występuje w każdej organizacji handlowej, więc trudno się odnieść do zarzutu inwigilacji i braku zaufania. Przypominamy, że dział produkcji dba o najwyższą jakość produktu - na pewno nie zawiera on prozacu. W ramach sprostowania informujemy również, że XL Energy jest polską spółką zarządzaną z Warszawy. Co do warunków pracy we "wschodniej Syberii" nie możemy się wypowiedzieć.
Az 2016-10-07 20:07:51
A dlaczego sie gorzej niby sprzedaje nie rozumiem do konca twojej opinii, moim zdaniem jak wszystko jest dobrej jakosxi to ludzie beda kupowali
Zostaw swoją opinię o XL Energy Marketing Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie XL Energy Marketing Sp. z o.o.