Marwit

Zławieś Wielka

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 439 ocen.

Marwit
4 439 6 1

Opinie o Marwit

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Edyta

@Witia Należy przyznać, iż jest to już naprawdę dobre wynagrodzenie. Jak długo i na jakim stanowisku jesteś zatrudniona w firmie Marwit? Czy na takie wynagrodzenie, o którym wspomniałaś mogą liczyć także nowo zatrudnieni pracownicy, czy raczej trzeba posiadać już jakiś staż pracy?

Edyta

@UK Rozumiem. To może poprosiłbyś jakiegoś znajomego, który zna polski, żeby Ci pomógł? @Gregory Nie odniosłeś się do moich poprzednich pytań. Odpowiesz na nie teraz? Jeśli jesteście zainteresowani podjęciem pracy w Marwit, to bardzo dobrze się składa, bowiem firma prowadzi aktualnie rekrutację https://marwit.pl/kariera/oferty Możecie starać się o pracę w charakterze chociażby automatyka utrzymania ruchu czy specjalisty ds. obsługi klienta. Ktoś spróbuje aplikować?

Edyta

@Gregory Fajnie, że chciałbyś rozpocząć pracę w Marwit. Aplikowałeś już, czy nadal z tym czekasz? Informacje, o które pytasz warto już ustalić na etapie rozmowy kwalifikacyjnej. Powodzenia! Może jednak któryś z pracowników tej firmy zachciałby podzielić się aktualnymi informacjami na jej temat? Przypominam Wam, iż może to pomóc osobom, które szukają w niej zatrudnienia.

UK
@Edyta 06.09.2018 12:42

Nam Ukraincom trudno pisac polski jezyk

Gregory
@UK 07.09.2018 03:53

Tak, Tak polaczku :)

Gregory

A jak z pracą na stanowisku magazyniera, operatora wózków widłowych ? Jak zarobki itp :)

Witia
@Gregory 05.09.2018 02:08

Ok 3000 na rękę, atmosfera świetna..... Pełna automatyka, luzik..

Edyta

@Kamil To może Ty podasz nam jakieś wiarygodne informacje na temat warunków współpracy z Marwit? Byłeś albo jesteś ich pracownikiem? @prawie PH Rozumiem Twoje rozżalenie. Jednak pamiętaj, że kwestia zarobków to już sprawa raczej indywidualna. Może mógłbyś nam jeszcze napisać coś o samych warunkach zatrudnienia, które oferuje ten pracodawca?

Bartek

Są różne zdania na temat firmy. Ja wiem, że to bardzo dobry pracodawca. Pewnie opinia zależy od tego jak się pracuje!

prawie PH

Praca na stanowisku przedstawiciela w tej firmie to jakieś totalne nieporozumienie... minimalna krajowa to wszystko na co można liczyć !!! bo premia którą kierownik mydli oczy na rozmowie kwalifikacyjnej jest zazwyczaj nierealna do osiągnięcia a nawet jesli to jest to niewspółmierne do nerwów jakie trzeba stracić na "współpracy" z kierownikiem oddziału. Z tego co wiem od kierowców to na Slasku każdy nowy przedstawiciel pracuje 2-3 miesiace i ma dość ludzi ktorzy tu drygują. Praca z klientem na sklepach też leży i kwiczy jak świnia na wsi bo właściciele sklepów też tego mają dość, że co wizytę jest nowy przedstawiciel.... PARODIA !!! Ponoc w rok przewinelo sie juz z 10 przedstawicieli tak, że to świadczy o warunkach jakie panują. Szkoda czasu i nerwów.

obecny
@prawie PH 17.07.2018 22:13

nie obrażając nikogo przedstawiciel w tej firmie to leń i śmierdzący nierób... jeszcze chce kase za to dostawać . Przychodzą jakies wypacykowane lalusie i wydaje im sie ze świat jest ich .... i jeszcze im (usunięte przez administratora) za to płacić ... no super Kierowca to ogniwo które napędza te firmę a reszta to darmozjady i bawiące się w zarządzanie osóbki. fakt ze ostatni dwie sztuki przedstawicieli w kato to szkoda słów ... telefon w temacie a gdzie jechać a co zrobić a mógłbys sprzedać i najlepiej jeszcze za wypacykowanego pojechac. no sie nie dziwie ze nie pracują ja na swojego nie narzekam ... nawet mi pomógł kasę w teamie zarobić ... szacun

Kriss
@prawie PH 17.07.2018 22:13

Kim Ty jesteś ze piszesz takie bzdury? Poprzedni handlowcy pracowali po kilka lat a jeden z nich dalej pracuje w innym charakterze więc chyba tak źle nie jest. Po wtóre zawsze zdarzają się niewypały czyli goście tacy jak ty co za friko chcą kasę i myślą że praca w handlu to blyszczenie i udawanie że jest się zajefajny. Ale jedno mogę powiedzieć bo już widziałem te dwa zjawiska które zostały zatrudnione w Kato Świat się zmienia na dobre. Pani Kasiu czekamy na kolejną imprezę oddziałów.

prawda kole w oczy
@Kriss 19.07.2018 21:43

Ha Ha Ha tak, tak... jeden pracuje kilka lat bo po za tym ze jest przedstawicielem to ma jeszcze na boku 2 trasy nie na siebie dla niepoznaki... i szkoda ze szanowny kolega zapomnial jeszcze dodac ze na ktorych zdaza sie ze rozwozi towar samochodem sluzbowym OSOBOWYM ktory ma z firmy jako przedstawiciel :D ciekawe jak przechodzi sprawdzenie temperatury transportu :D

obecny
@prawda kole w oczy 26.07.2018 20:07

Widze ze (usunięte przez administratora) pogania .... z jakimi dziadami przyszło jeździć, potem się dziwić że nie ma pomocy nawet pośród kierowców jak w siebie nawzajem walą. Jak nie bylo młodych ciuli nie było dziadostwa a teraz jeden na drugiego a na rampie nawet cześć nie powiedza ..... szkoda słów

ZIBI
@prawda kole w oczy 26.07.2018 20:07

zakompleksiony kundlu... pies jak nie ma co robić to jaaaja liże a ty piszesz jakieś bezsensowne bzdury. ciekawe czemu twarzą w twarz tego nie powiesz tylko tu walisz takie bzdury. a wiem dlaczego bo jestes prostakiem i nigdy nic w zyciu nic nie osiągniesz.

o jak boli
@ZIBI 27.07.2018 18:42

Jak widac ktoś powyżej napisał prawdę bo zabolało... no chyba, że nie zabolalo tylko poziom kultury jest u Ciebie na tak niskim poziomie.

Kamil

Konkurencja bardzo inspiruje do pisania tych bzdur?

Edyta

@Kissme W jaki sposób firma Marwit :oszukuje na umowach"? Mogłabyś nam to w szczegółach wyjaśnić, bowiem są to bardzo istotne kwestie i poważne zarzuty? A jeśli chodzi o komputery, to myślę, że jakbyś komuś zgłosiła usterkę, to chyba nie byłoby problemu z naprawą. @MARUDY Widzę, że wiesz coś na temat Marwit. Jesteś ich pracownikiem?

kissme
@Edyta 01.07.2018 10:14

Niestety, obowiązuje tajemnica. Ale radzę wszystkim czytać dobrze umowy, patrzeć na pensję zasadniczą i zauważyć przy premii słowo "do"

Chris

Nie polecam! Podejście do potencjalnego pracownika na poziomie -1. Rekrutacje przeprowadzane schematycznie, przez osoby nie mające pojęcia jak powinno się przeprowadzać. A na koniec mimo zapewnień brak odpowiedzi zwrotnej. Szczególnie tyczy się to pani z działu logistyki.. porażka.

STANLEY
@Chris 17.06.2018 18:12

Uwierz mi że naprawdę nic nie straciłeś. W tym dziale ludzie wymieniają się co chwila

kissme
@Chris 17.06.2018 18:12

zgadzam sie, rekrutacja prowadzona na zasadzie (czekasz,czekasz wchodzą dwie osoby) i mówią OPOWIEDZ COŚ O SOBIE na tym u mnie byl koniec

Kissme

Oszukuja na umowach. Komputery sie wieszaja, pracownicy sie zwalniaja, chodza na l4. Radzilbym uwzac na ta firme i uwaznie czytac umowy!!! Podkreslam UWAZNIE!!!wymagania sa duze, a zarobki oczywiscie jak wszedzie. Jesli macie zamiar isc jako pracownik administracji/do biura to odpuscie ta firme. Jest wiele innych oferujacych ludzkie warunki

MARUDY
@Kissme 26.06.2018 20:14

Ale to że ludziom się nie chce pracować i idą na L4,to wina pracodawcy? Poza tym jest tak dużo ludzi w biurach co siedzą i grzebią w nosie,że nikt nie zauważa, tych ,którzy się zwolnili lub poszli na L4. A co komputerów-to zgłoś do IT-oni i tak nie mają czasu i masz pół dnia z głowy,poczytasz facebooka i 15.59 do domu,a kasa i tak wpadnie.

Edyta

@STANLEY a jaki jest Twoim zdaniem powód takiej rotacji pracowników? Czy to kwestia atmosfery czy może zarobków? Marwit proponuje jakieś bonusy do pensji? Pieniądze wypłacane są w terminie? Proszę, podziel się z nami swoją opinią i doświadczeniem w pracy dla tego przedsiębiorstwa. Dzięki temu, zainteresowani użytkownicy zdobędą większe rozeznanie.

Natalia

Słyszałem, że firma ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca!!

STANLEY
@Natalia 17.06.2018 18:16

Rzeczywiście rewelacja.......

Stasek Go Home
@Natalia 17.06.2018 18:16

Potwierdzam. Jako Pracodawca,nie licząc łysego,jest OK.

Administrator

Zechciałby ktoś z Was podzielić się swoim doświadczeniem, które zdobył w firmie Marwit?

Pan Madrala

Wszyscy tu stekajacy na firmę nie ważne jaka czy to marwit czy inna. Macie wybór i prawo stać się kimś takim jak Prezes on to zbudował a co wy robicie uzalacie się w internecie. I tym się różnią ludzie jedni działają inni stekaja. A do których ty należysz?

Synuś
@Pan Madrala 24.04.2018 23:26

A wiesz czemu stękają bo dziwnie się żyje w kraju gdzie zdecydowana większość ma wyrąbane na wszystko, bo Polska to dziwny kraj . To kraj w którym nikt nie głosuje na PIS a pewnie w najbliższych wyborach będzie miał ponad 50%poparcia. To kraj katolicki gdzie Kościoły świecą pustką . To kraj w którym nikt nie robi zakupów w dyskontach tylko zaparkować nie ma gdzie . To kraj w którym wydanie 10 złotych w sklepie prywatnym bardziej boli niź wydanie 200złotych w dyskoncie. To kraj w którym wszyscy szydzą z 500+ jednocześnie wyciągają ręce po tą kasę. To kraj w którym jest źle, fatalnie i najlepiej wszyscy by stąd wyjechali ale jednocześnie wszyscy jeżdżą na zagraniczne wakacje i w każdej rodzinie są 2-3 samochody . To kraj w którym wszyscy są tak tolerancyjni jak młot udarowy. To kraj w którym może jeden na 100 kierowców mrugnie Ci że jedziesz bez świateł choć wie że jest to i w jego interesie . To kraj w którym największa bzdura powtórzona 10 razy staje się prawdą. To kraj w którym przysłowie "chroń nas Panie Boże od przyjaciół, z wrogami sam sobie poradzę" nabiera nowego znaczenia. A będzie jeszcze gorzej.

Słuszna zmiana
@Pan Madrala 24.04.2018 23:26

No właśnie, każdy ma wybór! Ja go dokonałem i zakonczylem wspolprace z firmą Marwit. Może nie zostałem prezesem, ale nie żałuję, przeciwnie dokonałem bardzo słusznego wyboru i podjąłem mądra decyzję. Marwit to już dla mnie wspomnienie. Czuję, że godnie żyję....

NINA

Czy to prawda,że nowy dyr (usunięte przez administratora)robi czystkę????? Kolejne osoby odchodzą z firmy,kolejne składają wypowiedzenia i nikt już nie ma zamiaru być poniżany w tej firmie???? Słyszałam ,że jedyny e mail jaki przychodzi codziennie to ........ "Dziękuję i zapraszam na ciasto" nie dobrze to wygląda co ?

KOTka
@NINA 22.02.2018 10:32

STASEK....jest to świetny chłop.. robi co chce...czyli nic. jak wszyscy jego poprzednicy....przyjmuje do pracy swoich kolegów i koleżanki.. które mają ten sam pomysł na Marwit..zwolnić wszystkich..zwolnić wszystkich.. zwolnić wszystkich... zwolnić wszystkich....zwolnić wszystkich...zwolnic wszystkich... zwolnić wszystkich.....zwolnić wszystkich.....

Stachura
@NINA 22.02.2018 10:32

Jest super, kiedyś, jakiś czas temu pisał ktoś, że od Centrali jest totalny (usunięte przez administratora) i nowotwór zżera ich od środka. Ale kierownik jeden z drugim ci powie jest super, rewelka. Dział marketingu, przepraszam go w tej firmie nie ma, obejrzeć proponuję kto reklamuje na Facebooku Cymes! Hello, budzimy się.... Pewnie i tak nikt nie zareaguje bo jest super!!!!!! Grunt, że jest niby, sztuczna sprzedaż!!!!! Sylogis dziękujemy!!!!!!!!

Smok Wawelski
@NINA 22.02.2018 10:32

W Cymesie też zwalniają , na Krakowie pozbyli się tzw. Słowika , zasłużonego w konkurencji zdobywcy. Napsuł nam krwi na Krakowie . Dobrze , że zwolnili go tak szybko , bo gdyby dalej tam był, to moglibyśmy iść z torbami. Na sklepach sieciowych napsuł nam krwi , w kółko obniżki zamówień , a Cymes tylko wystawki za wystawkami.

Marwiciak
@Smok Wawelski 04.03.2018 01:31

Słowik!!!! Uspokój się... Nikt tu Cię nie chce.. Marwit był za tym byś był jak najdłużej bo sam cymesa zakopałeś... Teraz już poxamiatane.. Idź ty sobie koziołeczku szukaj swego Pacanowa ????????????????????????????????

wyzwolony
@Smok Wawelski 04.03.2018 01:31

odnosnie krakowa to widze ze to cos podobnego do sytuacji na slasku w marwicie... jak ja rezygnowalem to wszyscy najdluzej jezdzacy kierowcy sie zwalniali bo sie z zarzadzajaca tym oddzialem nie da wspolpracowac... a od znajomego slyszalem ze juz naweylt przedstawiciele maja dosc tej baby. W tej firmie najwiecej do powiedzenia maja ci ktorzy najmniej robia.

Marwiciak
@wyzwolony 10.03.2018 21:15

Dziwnie piszesz , bo kierowcy jak jeździli tak jeżdżą. Więc nie wiem po co piszesz te bzdury? Poza tym to nie (usunięte przez administratora) i każdy ma prawo odejść jeżeli czuje taką potrzebę. Tak się dzieje wszędzie i jest to naturalne. Więc proponuje dużą melisę i zachowanie spokoju... Zapewniam że wszystko jest pod kontrolą.

bez sciemy
@Marwiciak 28.03.2018 09:14

hahaha tak, tak... wszystko jest pod kontrolą tylko ciekawe dlaczego w ostatnich 2 latach 20 z 30 tras zmieniło włascicieli?! :D powiem ci dlaczego... bo zarządzaniem zajmują sie ludzie ktorzy powinni co najwyzej zajmowac sie zarzadzaniem salonem fryzjerskim na wsi.

Marwiciak
@bez sciemy 31.03.2018 23:44

Kłamiesz.. Po prostu nie masz pojęcia i łżesz jak pies... Ciekawe po co. akurat wśród kierowców Marwit ma najmniejszą rotację. Ale wystarczy trochę chęci by to sprawdzić przed pisaniem bzdur..

Karo
@NINA 22.02.2018 10:32

Czy w centrali ktoś jeszcze pracuje?? W tym tygodniu kolejne dwie lub trzy ofiary prawie prezesa..... Bo gość oprócz tego co mówią w Marwicie że jest kolega Prezesa, nic innego nie wnosi.. No może destrukcję rozpierduchę i jakieś wojenki między biurkami. Nikt w biurze że sobą już nie rozmawia bo Stas lubi jak jeden na drugiego donosi, wtedy ma chłopi a zajęcie. Długo to już nie potrwa.. Ostatni (mam nadzieję że nie operacyjny) gasi światło...

były UT
@Marwiciak 01.04.2018 16:13

Twoj dzisiejszy wpis to chyba najlepszy prima aprilisowy zart jaki w zyciu zrobiles. "Nie ma rotacji wsrod kierowcow" HAHAHAHAHA ! chciałeś chyba powiedzieć - NIE MA MIESIĄCA BEZ ZMIANY KIEROWCÓW. Nie mydl oczu i się nie osmieszaj.

anonymous
@były UT 02.04.2018 21:28

Skoro jesteś były UT , to oznacza jak sądzę ,że Cię w Marwicie już nie ma,więc nie masz pojęcia co piszesz... pamiętaj! kto sieje wiatr....zbiera burzę.

robol
@bez sciemy 31.03.2018 23:44

No to ciekawe co piszesz .... czyżby zazdrość ? czy może Ciebie ktoś posunął ? i w sumie to jeżdże tu kilka lat i z Twojego wpisu wynika że zwolniło się więcej ludzi niz jest w sumie wszystkich w oddziale ... puknij się chłopie i nie piedrol, jak Ci żal to kup se misia

Dobra zmiana
@robol 05.04.2018 11:28

To sobie jezdzij dalej jak marionetka, pacynka. Ja trochę szukałem nowej pracy i warto. Zero Zus, US, napraw auta, OC, paliwa, zero urlopu obciążenia nie ze swojej winy. Co zyskalem, umowa o pracę, urlop, odprowadzane składki i przede wszystkim normalność i na rękę prawie pięć.....! Jest różnica, ja ją odczulem i to bardzo!

JÓZEK
@Dobra zmiana 06.04.2018 21:23

Ty chyba w ZOO z popychacz dla Goryli robisz... pół życia dymałeś w Marwicie za kierowce i nie wpadłeś ,że obok dostajesz 5000 za to ,że nadstawisz4litery gorylowi.... Patrz jakim jesteś tempokiem..

robol
@Dobra zmiana 06.04.2018 21:23

świetnie ze tak ci poszło ! to po jakiego hu.. sie tu wypowiadasz, poszedłes to siedz po cichu i nie pisz madrosci życiowych , bo wychodzisz na psa ogrodnika.

inny ut
@robol 10.04.2018 12:28

a Ty madralo ze wsi chyba nie rozumiesz znaczenia wyrazenia pies ogrodnika... broni sie kierownictwo broni :D nieudacznie.

normalny
@inny ut 13.04.2018 22:03

Powiem ci chłopie że nie wiem czy kierownictwo się broni oni mają na wszystko (usunięte przez administratora) a juz na pewno na to że obrażasz wielu z nas przez to co piszesz , polecam odpocząc w długi weekend , przyda Ci sie i nawet możesz na wieś pojechać .... szczerze polecam

anonymous

Potencjalny pracowniku. Jeżeli masz : dobrą prace w normalnych warunkach, płace na czas itd. daj sobie spokój z tą firmą. Szczerze :) mówi to człowiek który był i nie chce wracać :)

Anonim A
@anonymous 03.03.2018 20:28

Dziadostwo się robi coraz większe. Tylko patrzeć jak to niedługo pier%*§£€

Marwiciak
@anonymous 03.03.2018 20:28

Człowieku... Widać że w du&$ie.... Byłeś i g&$no widziałeś.. wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i tyle...

jeszcze pracujący
@anonymous 03.03.2018 20:28

Potwierdzam autora wpisu! nie warto sie w to pakować bo robi sie totalne dno z każdej strony w tej firmie a dostawca jest na samym koncu teho łancucha i obrywa z każdej strony... szczegolnie jak jego kierownikiem jest warzywo tzn burak / buraczka. Mobbing i straszenie karami na każdym kroku ! dzień w dzień durne maile nie posiadające ładu i składu pisane przez słabo wykształconą osobę która te stanowisko otrzymała chyba w prezencie gwiazdkowym bo za kompetencje i pracowitość na pewno nie.

nieufny

uwaga na promocje oskoły kierowcy maja płacone tylko 0,30 gr za karton, bo tak zadecydował dyro, robią z kierowcami co chcą, żenada

Kasa na chodniku
@nieufny 01.03.2018 09:47

Ważna to jest informacja dla nowych, bo kierownik wkreci, że zrób wystawke najlepiej jak najwieksza, zarobisz. Kto zyska kierownik, ala, niby przedstawiciel bo wyrobia plan, a kierowca karton 0.30 groszy. Kasa leży na chodniku!!!!! To już zakrawa o kpine!!!

Anonim
@nieufny 01.03.2018 09:47

Niektórzy to wogole nie mają za to płacone.

Bronek

A jak tam ma się dyro Alek?

Namysłów
@Bronek 12.02.2018 16:38

Też jestem ciekaw , pamiętam to jeszcze z browaru w Namysłowie

Klein
@Bronek 12.02.2018 16:38

Alek poprzejeciu władzy nowego Dyrektora odszedł

Rudy 102
@Klein 14.02.2018 22:44

Nie pasował do zespołu :)

Miki

Widać, jak ta firma schodzi na psy poprzez osoby zarządzające, sylogis itp. A jest jeden w tej firmie który kłamie i wkreca szczególnie nowym kierowcom jak w centrali jest super, ekstra. A rak zzera Marwit w zarodku, czyli w centrali!!!!

JÓZEK
@Miki 04.02.2018 19:19

Jak odstawisz tabletki,to napisz raz jeszcze. bo piszesz takie nonsensy,że nie wiadomo o co ci chodzi. niepotrzebny zamęt siejesz.

JÓZEK
@Miki 04.02.2018 19:19

Jak odstawisz tabletki,to napisz raz jeszcze. bo piszesz takie nonsensy,że nie wiadomo o co ci chodzi. niepotrzebny zamęt siejesz.

JÓZIK
@Miki 04.02.2018 19:19

Jak odstawisz tabletki,to napisz raz jeszcze. bo piszesz takie nonsensy,że nie wiadomo o co ci chodzi. niepotrzebny zamęt siejesz.

JÓZIK
@Miki 04.02.2018 19:19

Jak odstawisz tabletki,to napisz raz jeszcze. bo piszesz takie nonsensy,że nie wiadomo o co ci chodzi. niepotrzebny zamęt siejesz.

JÓZIK
@Miki 04.02.2018 19:19

Jak odstawisz tabletki,to napisz raz jeszcze. bo piszesz takie nonsensy,że nie wiadomo o co ci chodzi. niepotrzebny zamęt siejesz.

JÓZIK
@Miki 04.02.2018 19:19

Jak odstawisz tabletki,to napisz raz jeszcze. bo piszesz takie nonsensy,że nie wiadomo o co ci chodzi. niepotrzebny zamęt siejesz.

majczaj1711
@JÓZIK 05.02.2018 12:20

Ty już odstawiłeś tabletki??? Kilka razy ten sam wpis nie świadczy o tym raczej////

JÓZIK
@majczaj1711 19.02.2018 20:15

po poziomie tekstu , uznałem , że po pierwszym razie nie zrozumie... po trzecim tez nie.. taki to ciołek...

Violetta

Dajcie sobie spokój z firmą Marwit. Może i firma ma pięknie przystrzyżony trawnik, piękne auta przed firmą ale w środku już jak tam jesteś to zobaczysz co znaczy "pożar w firmie" Oszczędności na wszystkim. Nawet jak chcesz kupić papier do drukarki to musisz uzyskać akceptację "Łysego". Atmosfera jest taka że można siekierę wieszać w powietrzu. Ja tam byłam zobaczyłam i nigdy więcej. Jedynie mi Prezesa szkoda bo chłop naprawdę mądry gość zbudował tą firmę od początku ale Aktualni dyrektorzy plus poprzednia ekipa wyprowadziła firmę w krzaki i teraz lipa straszna.

Kolega
@Violetta 01.02.2018 18:24

Podziękować można też za to Sylogis-owi. Nie było tego @#?:)(#@ i było dobrze. A teraz tylko niektórzy twierdzą że jest dobrze. Włącznie z Łysym.

Marwiciak
@Violetta 01.02.2018 18:24

Dzięki. Poruszyłaś wątek zakompleksionego wariata którego z każdej firmy za mobbing wyrzucili. A tu prezes zgodnie z akcją PRZYGARNIJCIE KROPKA Trzyma nieudacznika życiowego tylko po to by zaoszczędzi łatwo na papierze do xero i srał taśmie w kiblu... No i na mydle, bo po sr... nawet rąk nie myje..... Nikt mu już ręki nie podaje. Stasiu kończy waść wstydu oszczędź...

Frajer
@Marwiciak 03.02.2018 21:19

Koleś aaaleś teeekst palnął , a długo Waść nad nim dumałeś ????? Skup się lepiej na robocie bo z tego co czytam na tym forum to huk roboty przed Tobą. Ps Moderatorze!!!!!!! Korzystając z okazji przypominam ,że jesteś mi winien przywrócenie wpisu (Ty wiesz którego )

Karo
@Frajer 05.02.2018 13:12

(usunięte przez administratora) Ty wiesz co ???????????? idź ty koziołeczku szukaj swego Pacanowa.. To co pisze marwit iskra to nic... On publicznie grzebie w jajach... Więc się nie ma co dziwić że dziewczyny traktują to jako systemy mobbingowe. Ja już nigdy sama do biura jego nie wejdę.

Kakon
@Violetta 01.02.2018 18:24

Masakra z Wami

REKRUTER
@Violetta 01.02.2018 18:24

niestety mijacie się z prawdą. Firma świetnie prosperuje , rozkwita w oczach . Rośnie w siłę i to dzięki ludziom , którzy tam pracują. Prawda każdy ma wady - ale siła Marwitu to wspólny kierunek rozwoju , wspólne plany i wspólne marzenia. a takie wpisy co niektórych ludzi , którzy nie chcieli pracować na wspólne dobro i odeszli , lub zostali usunięci - powodują tylko zamęt i wywołują ogólnie pojęty chaos , który dezinformuje ludzi , którzy chcieli by coś rzetelnego poczytać. A teraz wszyscy na pączki do kuchni... pączki z marchewką...

Zorro
@REKRUTER 08.02.2018 13:58

Oj, oj skończ Pan wstydu oszczędź! Faktycznie jest super, sylogis kładzie firmę na łopatki! I tak na marginesie wpisy prawdziwe to także sugestie obecnych pracowników, współpracowników. Przestań pisać bajki, bo to nie to forum. Polecam Tobie forum dotyczące bajek, baśni... Nie pozdrawiam oczywiście.

Marchew
@REKRUTER 08.02.2018 13:58

Proponuję abyś zamiast pączków kupił sobie 0.5 napoju 40% i popijaj sobie marchewka Efekt murowany... Obłuda, fałsz to twój post, raczej stek bzdur.

REKRUTER
@Marchew 08.02.2018 21:33

TO WŁAŚNIE BOLI.... że Was już tu nie ma , a firma sobie dalej radzi... dziwne co ? nie trzeba być geniuszem , by troszeczkę pomyśleć .... Czy gość taki jak Prezes Marwitu - który zbudował takie imperium - pozwoliłby na to by system za kilka milionów nie zarabiał na siebie ? myślicie ,że ktoś inwestował by trzeci rok w system , który się nie zwraca ? naprawdę ... tylko trochę pomyślcie , naprawdę niewiele , a wtedy wyjdźcie już z tego klosza zakłamania i najlepiej odejdzie jak najdalej stąd... a wszystkim będzie żyło się lepiej.

REKRUTER
@Zorro 08.02.2018 21:26

sztuką jest iść do Prezesa , lub Dyrektora i powiedzieć mu co się myśli... tak to jest odwaga cywilna..... a bluzganie po forum... cóż. oznaka słabości... tak właśnie zachowują się na co dzień zakompleksione szare myszki... nie wróżę Ci powodzenia..niestety..... ale chyba Ty to sam/sama wiesz.

Zubr
@REKRUTER 09.02.2018 10:14

Była dotacja z UE była, był przychód był... Spójrz, zrób, oczywiście nie pokażą Tobie analizę, jak było przed sylogis, a jak jest obecnie. Takie jest ładne powiedzenie ...... księgowość! W centrali atmosfera tragedia, przedstawiciele brak słów, sklepy detaliczne wycinane, Rossmann faktury, sprzedaż skandal, surówki hit. Tak jest super? Trochę pokory, bo jest z tą firmą cieniutko!

Brawo
@Zubr 09.02.2018 20:54

Brawo, brawo, szczera prawda mocna!!!!! Szacun.

REKRUTER
@Zubr 09.02.2018 20:54

chłopie co Ty wygadujesz ? celowo w[prowadzasz wszystkich w błąd ? Od kiedy dotacje z Unii są pożytkowane na bieżące działania ? Masz ty o tym jakiekolwiek pojecie ? potem piszesz o surówce w Rossmanie , bo jakiś desperat napisał jeden post , że jest za dużo , a drugi za mało ... a zastanawiałeś się jak jest u pozostałych 200 ??? no pewnie że nie.... a ja radzę najpierw coś sprawdzić , a potem bez sensu siać zamęt ... pamiętaj... Kto sieje wiatr... zbiera burze...

Klein
@REKRUTER 11.02.2018 17:58

@Rekruter Stasiu ??

LORD VADER
@Violetta 01.02.2018 18:24

REKRUTER ma rację... dokładnie wszystko jest pod kontrolą... a jeżeli komuś się coś wydaje , bo przeczytał na forum, to niestety , żyć będzie w biedzie , smrodzie i ubóstwie. Pan Prezes wie co robi - to on ryzykuje swoim majątkiem,swoim dorobkiem życia i swoją osobą, więc jak zatrudnia Stasia,Józia czy Halinę... nic Wam do tego - naprawdę weźcie się za swoje obowiązki i "nie uczcie ojca dzieci robić".

LORD VADER
@Klein 11.02.2018 21:06

ZONG :(

Marwiciak
@Violetta 01.02.2018 18:24

A ja Wam powiem jedno. Jestem zadowolony z pracy tutaj. I mam nadzieję jeszcze tu popracuję. Choć męczy mnie dojazd, to da się żyć. i powiem Wam na koniec, przestańcie (usunięte przez administratora) że jest tak źle skoro nie wiecie jak pracuje się gdzie indziej. Ja przyszłe z korporacji gdzie każdy jest tylko numerkiem.,trybkiem w maszynie i jazdy na na Ciebie wyj...czy to Ci się podoba czy nie... Nie zna czyszczenie nic. więc szanuj Stasia swego możesz mieć gorszego.

Klein
@Marwiciak 12.02.2018 11:48

Skoro tak fajnie jest to dlaczego jest taka rotacja w ludziach?

Nick
@Klein 14.02.2018 22:47

Dlaczego? Dlatego że jest fajnie.

Wizytówka firmy

Zadajcie sobie wszyscy, jedno proste pytanie? Kto piszę udziela się na tym konkretnym forum? Otóż, tylko Ci którzy mieli, mają do czynienia z tą firmą, nie klienci,czyli kto, kierowcy, właściciele sklepów i mydlacy oczy kierownicy i ala przedstawiciele. Ja skupie się na tych ostatnich, czyli przedstawicielach. Cóż oni nie obiecują za stand, wystawke i wieksze miejsce w lodówce? Faktury marketingowe, gratisy, wykup strat! I jak to wygląda później, echo, nie odbieranie telefonów, omijanie sklepu, stek kłamstw. Mam do czynienia z wieloma przedstawicielami z różnych firm, ale Marwit to totalna pomyłka. Przedstawiciele kręcą i.... Żal kierowców, bo na nich są później wylewane tzw. Pomyje. W końcu przedstawiciel to wizytówka firmy, a jaką są przedstawiciele Marwitu? Żałosna.

tadam
@Wizytówka firmy 25.01.2018 23:13

Jako kierowca potwierdzam słowa powyżej! wielu się już przedstawicieli przewinęło a większość to były niestety zakute łby albo BEZCZELNE nie umiejące rozmawiać na poziomie lalunie co wyżej s... niż (usunięte przez administratora) mają. Ale czego sie spodziewć jak kierownik mało inteligentny to nie zatrudni mądrzejszego od siebie przedstawiciela tylko jeszcze bardziej nieogarnięte ciele. Barany zatrudniają jeszcze większych baranów - taka prawda.

Zdziwiony
@tadam 25.01.2018 23:27

Przepraszam, że włączę się do dyskusji. W firmie Marwit są przedstawiciele? Ja osobiście przez ponad 10 lat nie poznałem nikogo. Myślałem że kierowca to przedstawiciel, dostawca. A kierownicy też u was są, bo też nie poznałem i nie usłyszałem przez telefon? Widzę, że ta firma naprawdę schodzi na dno

Wojtuś
@Wizytówka firmy 25.01.2018 23:13

co za stek bzdur i kłamstw niestety.. przedstawiciele to też ludzie i zdarzają się mniej i bardziej rozgarnięci , mniej lub bardziej mądrzy i w końcu zdarzają się mniej lub bardziej uczciwi... To samo dotyczy kierowców , kierowników i właścicieli sklepów - jak ktoś ma do czynienia z kierownikami , właścicielami czy sprzedawcami - to zapewne wie że barany po drugiej stronie lady to częsty widok... więc jak ktoś ma problemy emocjonalne i wydaje mu się że Amerykę odkrył, to niestety go rozczaruję.... nic ciekawego nie wniósł do tego forum.

UT
@Zdziwiony 25.01.2018 23:52

A to że kierownika na żadnym sklepie nie znają a przedstawicieli tylko na 5 z 40 sklepów to chyba już powszechnie wiadomo i prezes chyba też już jest tego świadomy?! kierownik oddziału jest w tej firmie od wypełniania tabelek w laptopie siedząc w domu a przedstawiciele od wpadania raz na jakiś czas na sieciowe punkty których każdy ma kilka na trasie tak więc detaliczne sklepy nie mają pojęcia o istnieniu takiego stanowiska jak kierownik oraz przedstawiciel.

Popieram
@Wojtuś 28.01.2018 21:07

Nie stek bzdur, ale szczera do bólu prawda. Popieram ją w 100 %. Faktyczny obraz przedstawicieli w tej firmie.

Frajer

Moderatorze Edyto do wpisu w tym miejscu skłonił mnie brak odpowiedzi z twojej strony na e-mali wysłany 10.01.2018r o treści " Uprzejmie informuję, że doszło ,w moim mniemaniu, do nieporozumienia . Otóż, prowadząc dość burzliwą i merytoryczną dyskusję , nikogo nie obrażając trzymając się określonych regulaminem reguł jakież zdziwienie mnie ogarnęło widząc brak mojego wpisu. Wpis podpisany Frajer był odpowiedzią na wpis : Renifer 27.12.2017 17:43 @ Pirat z Karaibów ze strony : https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,2200 06 I był umieszczony przed wypowiedzią: Kumpel GIBONA 30.12.2017 18:32 w wątku Dyrdymały BARDZO PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE MOJEJ WYPOWIEDZI. Z poważaniem Wierny obserwator tego forum

Życie
@Frajer 23.01.2018 05:58

Widzisz. Całe życie frajer:)

BARANI ŁEB vel FRAJER
@Życie 23.01.2018 13:08

Bujaj się.

Życie
@BARANI ŁEB vel FRAJER 23.01.2018 21:37

Nie dość że frajer to jeszcze bezczelny... Żal. Pl

Ty wiesz co chciałem napisać
@Życie 25.01.2018 11:32

SAMO ŻYCIE CZŁOWIEKU, SAAAMO ŻYCIE :-) :-) :-) Jest takie mądre przysłowie "jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one" więc rozumiesz ... Słowo Frajer to pseudonim a nie sposób na życie g£@&!e ma swoją genezę poczytaj wcześniejsze komentarze. To forum nie do chamskich słownych przepychanek powstało a wylecieć z niego za niewygodny (dla kogoś) wpis jest ,jak widzisz ,niezwykle łatwo . Koniec tematu

Edyta

@Wojtuś, chcę Cię zapewnić, że żadne relacje nie łączą mnie z Marwit. Pracuję dla gowork.pl i pełnię funkcję moderatora tego forum. Moim zadaniem w tym miejscu jest pozyskiwanie aktualnych informacji na temat firm jako pracodawcy oraz m.in. aktywne uczestnictwo w dyskusji. Dlatego o wiele kwestii dopytuję, aby z tych informacji mogli korzystać użytkownicy, którzy chcieliby zacząć współpracę z tą firmą.

Wojtuś
@Edyta 22.01.2018 18:17

pisząc słowo piszesz - nie miałem na myśli konkretnie Ciebie.... :) dotyczy każdego z nas , każdy kto pod różnym nic opisuje kiedy chce i co chce , bez żadnej kontroli i żadnego uwiarygodnienia... szkoda , przy braku anonimowości - było by ciekawiej ... albo pusto po wpisach ....

Edyta

@Wojtuś, uważasz, że to forum nie jest rzetelnym źródłem informacji na temat Marwit jako pracodawcy? Jeżeli jesteś pracownikiem tej firmy, to może w takim razie, mógłbyś napisać o niej parę słów, odnosząc się do własnego doświadczenia?

Wojtuś
@Edyta 20.01.2018 16:33

a jakim ? skoro piszesz anonimowo , to jaki jesteś wiarygodny i dla kogo ? możesz być kierowca kierownikiem , albo podpisać sie prezes i obiecać wszystkim podwyżki.. no i co ? kto biednemu zabroni bogato żyć.... :)

Edyta

Proszę Was o to, abyście pamiętali, że to forum, na którym jesteście aktywni służy do wymiany między użytkownikami opinii o firmach jako pracodawcach. Dlatego jeżeli jest jakaś kwestia warta poruszenia i która dotyczy warunków pracy w Marwit, to proszę Was o rozpoczęcie merytorycznej dyskusji na jej temat.

Sylogis
@Edyta 19.01.2018 19:54

Edzia wyjdź bo Cie wytnę do zera

Nick
@Sylogis 19.01.2018 21:58

Boicie się krytyki?

KOKSU
@Nick 20.01.2018 06:03

Ale kto ? Najpierw zadaj sobie proste jedno pytanie.... kim chcę być w życiu... i zacznij to robić.... a teraz zastanów sie czy jesteś w stanie rozróżnić kto i jako kto tu pisze... No nie... wiec kto i czego ma dię bać.. jak by Marwit się czegoś obawiał to zatrudnił by blogera i z regularnością co 5 minut wpisywał by na forum laurkę , cukrował i chwalił firmę pod niebiosy .....dlatego że forum jest anonimowe jest guzik warte niestety. Wiec konkludując , cokolwiek tu ktoś nie napisze , nikt poważnie tego jie traktuje... No chyba że nie ma mózgu , ale ba to wpływu nikt nie ma:)

Wojtuś
@Nick 20.01.2018 06:03

Pewnie ze wszystkie tu wypociny piszą frustraci , zakompleksioni kierowcy lub zajefajni kierownicy z Marwitu... każdy pisze co chce bo jest anonimowy.. forum to (usunięte przez administratora) i stek bzdur.

Zosia

GRATULUJĘ firmie Marwit PROMOCJI W sklepach ROSSMANN, puste półki promocja 2+2........pewnego dnia trafiłam na dostawę soków i oczom nie wierzyłam - w dostawie był jeden sok, pewnie gdybym go kupiła , trzy przywieźli by mi do domu.....hahahaha

System
@Zosia 14.01.2018 21:12

System działa bez zarzutu.

zonk
@Zosia 14.01.2018 21:12

Nie bądź pazerna! jeden Ci nie wystarczy :) :) :)

ojciec dyrektor
@zonk 16.01.2018 14:01

Droga klientko - na tym polega nasza filozofia współpracy ze sklepami - ma być jak najmniej zwrotów ! nie po to daliśmy za system doskonale analizujący sprzedaż kilka milionów złotych żeby detaliczny klient był zadowolony (bo mamy was gdzieś) tylko po to żeby było jak najmniej zwrotów a tego nie dało się opanować z tymi baranami kierowcami i dlatego postanowiliśmy zatrudnić wielu doskonałych specjalistów od systemu sylogis którzy jak każdy zatrudniony u nas fachowiec są przyzwoicie wynagradzani !! a te bezmyślne żłoby na własnych działalnościach rozwożące towar mają nosić nawet po 1 kapslu jak im tak rozpiszą nasi fachowcy i na nich ci bezmyślni kierowcy muszą zarobić !

Tfu
@ojciec dyrektor 16.01.2018 22:27

Chyba komuś nerwy puściły

GRACZ
@ojciec dyrektor 16.01.2018 22:27

Ojciec to typowy zakompleksiony kierowca , któremu całe życie się wydawało ,że jak nie on to kto ma sprzedać. Teraz system go zastąpił i problemy emocjonalne biorą górę. No szkoda wielka ,że wylał je na forum, zamiast na przykład skręcić 5000 długopisów , lub załatwić ze 3 umowy na zmianę prądu dla jednej z setek wiodących firm. z drugiej strony to lepiej na forum niż klientom na sklepie głupoty o złym systemie opowiadać.

Cycuś
@ojciec dyrektor 16.01.2018 22:27

Ciekawy jestem czy jak już nie będzie komu po jednym soczku na sklepy i sieci wozić czy sylogis Ci pomoże. A tak między nami to jak dałeś kilka milionów za system to potraktowali Cię jak firmę finansowaną przez skarb państwa (taka to każdą kwotę wypłaci) a Wy zwykłą firmą jesteście.

To ja
@GRACZ 17.01.2018 15:29

Kierowca czy też nie napisał jak jest. Prawdy nie oszukasz.

ojciec dyrektor
@GRACZ 17.01.2018 15:29

Moja wypowiedz była ironiczna i prześmiewcza więc zrozumiała tylko dla osób z IQ powyżej 100... tak więc kierownictwo nie zrozumiało :D ale nic, czas uciekać spać bo za kilka godzin znowu trzeba biegać z 1 marchewką na sklepy i cieszyć się jak wspaniale sylogis działa i sprzedaje to czego sam bym nie potrafił sprzedać

Dno marketingowe
@ojciec dyrektor 18.01.2018 18:34

Dokładnie, ale kierownik, pseudo przedstawiciel Ci powiedzą jest dobrze, system rewelacyjnie nalicza... To jest jakiś kabaret jedna butelka na sieciowe sklepy. Marketingowo lezycie, zero, zero, dno!!!

Twój Pan
@Dno marketingowe 18.01.2018 21:34

Co Ty chłopczyku pleciesz za głupoty ? Polecam pleść wianki , bardziej dochodowe :) że Ty taki głuptasek jesteś..,, nieeiedzisłem :)

Twój Pan
@ojciec dyrektor 18.01.2018 18:34

Nie wiem kto podpoeiedzisł Ci taki trudny wyraz. Jak ironia. Smutne jest to ze piszesz o IQ , a Twoja wypowiedz jest równa zero czyli poziom Teojego IQ... tu anonimowo każdy zgrywa mocarza , a jak idziemy na spotkanie z kierownikami , każdy mocny w gembie milczy ... oczy w sufit i milczy . I zawsze my w trzech prowadzimy dialog , a reszta siedzi cicho i potem na forum takie bzdury wypisuje ! To ja się pytam po h.... nie lepiej spotkac sie z kimś z Marwitu i pogadac , przecież ujadanie na tym pseudo forum gdzie jazdy jest każdym jest po prostu debilne.... i tyle ...

prawdomówny
@Twój Pan 18.01.2018 22:30

A Ty chłopie zawsze sobie mówisz, że to deszcz pada jak Ci plują w twarz?? czy tylko tutaj udajesz że inni piszą brednie... system wycina naliczenia nawet do 1 sztuki bezmyślnie na sklepach gdzie kiedyś sprzedaż była na poziomie 10-15 soków i każdy prawdziwy kierowca to przyzna!! a ty jestes albo z pisu albo z kierownictwa bo czytajac taka wypowiedz ma sie wrazenie ze oglada sie rezimowe media... kazdy w kolo wie ze jest dno... a wmawia sie ludziom ze jest super.

Anonim
@prawdomówny 19.01.2018 22:05

Racja. Jaka była sprzedaż kiedyś a jaka jest teraz? Czym sklepy mają handlować? Jednym sokiem? Który stoi na półce wśród innych produktów to nikt na niego nawet uwagi nie zwraca. Szczerze.

Anonim
@Anonim 20.01.2018 03:18

Wiem wiem wiem Napiszecie ze "widocznie się nie sprzedaje" Jakoś trzy lata temu się sprzedawał. A sklep ten sam.

Edyta

@Sylogis, jestem moderatorem forum gowork.pl Moim zadaniem w tym miejscu jest pozyskiwanie aktualnych informacji o firmach jako pracodawcach i aktywność w dyskusji. Może korzystając z okazji, opisałbyś swoje dotychczasowe doświadczenie wynikające ze współpracy z Marwit?

Paweł

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej, poświęciłem mój czas i pieniądze na paliwo aby przyjechać. Powiedziano mi, że pewna pani oddzwoni z informacją zwrotną. Minął miesiąc, nikt nie oddzwonił. Czy to normalne? Czy tak się tam traktuje potencjalnych pracowników? Ciekawe czy zamiast potencjalnych pracowników mają pomysł aby zatrudniać na chwilę ukraińców, którzy po miesiącu im uciekną do Niemiec.

REKRUTER
@Paweł 14.01.2018 19:00

Są dwa wyjścia - w dobie walki o każdego pracownika - albo nie zostawiłeś numeru telefonu i idzie do Ciebie list :) :) :) .... albo drugie bardziej prawdopodobne , byłeś tak słaby , że rekruter do dzisiaj nie może się otrząsnąć ze zdumienia , ze ziemia matka takich troglodytów na świecie trzyma :) :) :)

szczeromówny
@Paweł 14.01.2018 19:00

A ja bym się cieszył na Twoim miejscu że nikt nie zadzwonił i że Cię nie przyjęli... serio nie masz czego żałować. Ta firma to dno dna

Paweł
@REKRUTER 16.01.2018 19:15

pewna blondynka była bardziej zainteresowana opowiedzeniem o swoich osiągnięciach, które były dość słabe. Na końcu nawet jej telefon spadł, nawet tego nie kontroluje :) Lipa jednym słowem :)

Cwaniacy
@szczeromówny 16.01.2018 22:30

Popieram, nie zaczynajcie współpracy z tą firmą. Cwaniacy, którzy doprowadzą was do ruiny. Pięknie śpiewają na początku, a potem o co Ci chodzi, ja tak nie mówiłem! Prawda drodzy kierownicy???

Zero tolerancji
@Paweł 17.01.2018 00:05

Kolego podaj gdzie byłeś na rekrutacji , lub do jakiego działu , by tę blądi szerokim łukiem omijać ????????????

.

Dyrdymały!!!! Współpracuję z kierowcami z firmy Marwit , współpracuje z handlowcami. Nigdy nie było z nimi żadnych problemów! Ba , powiem więcej chętnie przystąpię do kolejnej. C.mes;)

:-D
@. 29.11.2017 23:21

Nigdy nie pisz po alkoholu. Bo przekaz staje się mętny i do tego stopnia zawiły, że wręcz niezrozumiały.

Olo
@. 29.11.2017 23:21

Sprawdz stronę www.żal.pl Reszty bzdur nie komentuję

Pijawki
@Olo 02.12.2017 20:50

Jakie bzdury, to szczera prawda o systemie i funkcjonowaniu tej firmy. Przyszli współpracownicy, policzcie koszty, czyli ZUS, Urząd skarbowy, paliwo i zużycie auta, koszty napraw plus OC. Nie dajcie sobie wciskać ciemnoty. Dwa, trzy, cztery razy zastanówcie się to typowe pijawki!!!!!

MIKOŁAJ
@Pijawki 23.12.2017 00:15

ciekawe,ile powinien zarabiać kierowca,żeby być zadowolony ? bo mam wrażenie jak ja to tu czytam, że i 10000 to mało! pocieszające dla mnie jest to,że takie same co by nazwać roszczeniowe wpisy są na wszystkich stronach firm transportowych i kurierskich, wiec uspokajam-pewnie nikt się nie przejmuje tymi wpisami z zarządu- po pewnie już dawno posprzedawali by swoje mercedesy i bmw i dołożyli kierowcom-by życie było dla nich cudowne...

Renifer
@MIKOŁAJ 25.12.2017 13:38

Racja...racja..tylko narzekać ludziska potrafią!! I zawsze jest mało! Ale co tam jak nie ma już nic do dodania mądrego to napisze głupi system..... to przypomina bezmózgów z PiS , którzy cokolwiek było nie pomyśli ich to wina Tuska...

Pirat z Karaibów
@Renifer 25.12.2017 17:25

Masz koleś pojęcie jakie pieniądze się zarabia, bądź zarabialo na małych trasach? Pewnie nie! Byłeś na rozmowie, kiedy obiecywali Ci złote góry, nie! Niestety małe trasy, miasta to wegetacja, chyba, że jesteś emerytem..... Masz poważną awarię auta i lezysz, kwiczysz, chyba, że jesteś jak Pirat...

Renifer
@Pirat z Karaibów 26.12.2017 19:20

Ale co Ty bredzisz? Co to są małe trasy? A se z małej zrób dużą i po kłopocie. Kolego zamiast się irytować i załamywać - poszukaj sobie dużej trasy i dużych pieniędzy ,a nie pisz co popadnie , byle tylko pisać! szkoda czasu.

Kumpel GIBONA

Zamiast Frajer nazwij się BARANIM ŁBEM - zamiast pisać bzdury-najpierw poczytaj trochę. sklepów spożywczych w Polsce jest ok 100 000 tak sto tysięcy , a sieci w porywach stanowią 15% , to jak masz pojecie ile sklepów jest dużych w których nikt nie sprzedaje?? A wiesz ile Marwit ma klientów?? może w porywach 12 000 - to jak bez studiów policzysz to Ci wyjdzie jak wiele jest możliwości ?? wystarczy chcieć . A nie łazić i jazgotać .. PS. Kumpel Gibona Cię Nie pozdrawia!

BARANI ŁEB vel FRAJER
@Kumpel GIBONA 30.12.2017 18:32

Cytując słowa ,poszukaj sobie kogo, "Racja jest jak (usunięte przez administratora) , każdy ma swoją"

Zostaw opinię o Marwit - Zławieś Wielka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marwit