Marwit

Zławieś Wielka

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 416 ocen.

Marwit
4 416

Opinie o Marwit

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marwit

Natalia

Słyszałem, że firma ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca!!

   
Chris

Nie polecam! Podejście do potencjalnego pracownika na poziomie -1. Rekrutacje przeprowadzane schematycznie, przez osoby nie mające pojęcia jak powinno się przeprowadzać. A na koniec mimo zapewnień brak odpowiedzi zwrotnej. Szczególnie tyczy się to pani z działu logistyki.. porażka.

   
Administrator

Zechciałby ktoś z Was podzielić się swoim doświadczeniem, które zdobył w firmie Marwit?

   
Pan Madrala

Wszyscy tu stekajacy na firmę nie ważne jaka czy to marwit czy inna. Macie wybór i prawo stać się kimś takim jak Prezes on to zbudował a co wy robicie uzalacie się w internecie. I tym się różnią ludzie jedni działają inni stekaja. A do których ty należysz?

   
Słuszna zmiana
@Pan Madrala 24.04.2018 23:26

No właśnie, każdy ma wybór! Ja go dokonałem i zakonczylem wspolprace z firmą Marwit. Może nie zostałem prezesem, ale nie żałuję, przeciwnie dokonałem bardzo słusznego wyboru i podjąłem mądra decyzję. Marwit to już dla mnie wspomnienie. Czuję, że godnie żyję....

   
NINA

Czy to prawda,że nowy dyr (usunięte przez administratora)robi czystkę????? Kolejne osoby odchodzą z firmy,kolejne składają wypowiedzenia i nikt już nie ma zamiaru być poniżany w tej firmie???? Słyszałam ,że jedyny e mail jaki przychodzi codziennie to ........ "Dziękuję i zapraszam na ciasto" nie dobrze to wygląda co ?

   
normalny
@inny ut 13.04.2018 22:03

Powiem ci chłopie że nie wiem czy kierownictwo się broni oni mają na wszystko (usunięte przez administratora) a juz na pewno na to że obrażasz wielu z nas przez to co piszesz , polecam odpocząc w długi weekend , przyda Ci sie i nawet możesz na wieś pojechać .... szczerze polecam

   
anonymous

Potencjalny pracowniku. Jeżeli masz : dobrą prace w normalnych warunkach, płace na czas itd. daj sobie spokój z tą firmą. Szczerze :) mówi to człowiek który był i nie chce wracać :)

   
jeszcze pracujący
@anonymous 03.03.2018 20:28

Potwierdzam autora wpisu! nie warto sie w to pakować bo robi sie totalne dno z każdej strony w tej firmie a dostawca jest na samym koncu teho łancucha i obrywa z każdej strony... szczegolnie jak jego kierownikiem jest warzywo tzn burak / buraczka. Mobbing i straszenie karami na każdym kroku ! dzień w dzień durne maile nie posiadające ładu i składu pisane przez słabo wykształconą osobę która te stanowisko otrzymała chyba w prezencie gwiazdkowym bo za kompetencje i pracowitość na pewno nie.

   
nieufny

uwaga na promocje oskoły kierowcy maja płacone tylko 0,30 gr za karton, bo tak zadecydował dyro, robią z kierowcami co chcą, żenada

   
Anonim
@nieufny 01.03.2018 09:47

Niektórzy to wogole nie mają za to płacone.

   
Bronek

A jak tam ma się dyro Alek?

   
Rudy 102
@Klein 14.02.2018 22:44

Nie pasował do zespołu :)

   
Miki

Widać, jak ta firma schodzi na psy poprzez osoby zarządzające, sylogis itp. A jest jeden w tej firmie który kłamie i wkreca szczególnie nowym kierowcom jak w centrali jest super, ekstra. A rak zzera Marwit w zarodku, czyli w centrali!!!!

   
JÓZIK
@majczaj1711 19.02.2018 20:15

po poziomie tekstu , uznałem , że po pierwszym razie nie zrozumie... po trzecim tez nie.. taki to ciołek...

   
Violetta

Dajcie sobie spokój z firmą Marwit. Może i firma ma pięknie przystrzyżony trawnik, piękne auta przed firmą ale w środku już jak tam jesteś to zobaczysz co znaczy "pożar w firmie" Oszczędności na wszystkim. Nawet jak chcesz kupić papier do drukarki to musisz uzyskać akceptację "Łysego". Atmosfera jest taka że można siekierę wieszać w powietrzu. Ja tam byłam zobaczyłam i nigdy więcej. Jedynie mi Prezesa szkoda bo chłop naprawdę mądry gość zbudował tą firmę od początku ale Aktualni dyrektorzy plus poprzednia ekipa wyprowadziła firmę w krzaki i teraz lipa straszna.

   
Nick
@Klein 14.02.2018 22:47

Dlaczego? Dlatego że jest fajnie.

   
Wizytówka firmy

Zadajcie sobie wszyscy, jedno proste pytanie? Kto piszę udziela się na tym konkretnym forum? Otóż, tylko Ci którzy mieli, mają do czynienia z tą firmą, nie klienci,czyli kto, kierowcy, właściciele sklepów i mydlacy oczy kierownicy i ala przedstawiciele. Ja skupie się na tych ostatnich, czyli przedstawicielach. Cóż oni nie obiecują za stand, wystawke i wieksze miejsce w lodówce? Faktury marketingowe, gratisy, wykup strat! I jak to wygląda później, echo, nie odbieranie telefonów, omijanie sklepu, stek kłamstw. Mam do czynienia z wieloma przedstawicielami z różnych firm, ale Marwit to totalna pomyłka. Przedstawiciele kręcą i.... Żal kierowców, bo na nich są później wylewane tzw. Pomyje. W końcu przedstawiciel to wizytówka firmy, a jaką są przedstawiciele Marwitu? Żałosna.

   
Popieram
@Wojtuś 28.01.2018 21:07

Nie stek bzdur, ale szczera do bólu prawda. Popieram ją w 100 %. Faktyczny obraz przedstawicieli w tej firmie.

   
Frajer

Moderatorze Edyto do wpisu w tym miejscu skłonił mnie brak odpowiedzi z twojej strony na e-mali wysłany 10.01.2018r o treści " Uprzejmie informuję, że doszło ,w moim mniemaniu, do nieporozumienia . Otóż, prowadząc dość burzliwą i merytoryczną dyskusję , nikogo nie obrażając trzymając się określonych regulaminem reguł jakież zdziwienie mnie ogarnęło widząc brak mojego wpisu. Wpis podpisany Frajer był odpowiedzią na wpis : Renifer 27.12.2017 17:43 @ Pirat z Karaibów ze strony : https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,2200 06 I był umieszczony przed wypowiedzią: Kumpel GIBONA 30.12.2017 18:32 w wątku Dyrdymały BARDZO PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE MOJEJ WYPOWIEDZI. Z poważaniem Wierny obserwator tego forum

   
Ty wiesz co chciałem napisać
@Życie 25.01.2018 11:32

SAMO ŻYCIE CZŁOWIEKU, SAAAMO ŻYCIE :-) :-) :-) Jest takie mądre przysłowie "jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one" więc rozumiesz ... Słowo Frajer to pseudonim a nie sposób na życie g£@&!e ma swoją genezę poczytaj wcześniejsze komentarze. To forum nie do chamskich słownych przepychanek powstało a wylecieć z niego za niewygodny (dla kogoś) wpis jest ,jak widzisz ,niezwykle łatwo . Koniec tematu

   
Edyta

@Wojtuś, chcę Cię zapewnić, że żadne relacje nie łączą mnie z Marwit. Pracuję dla gowork.pl i pełnię funkcję moderatora tego forum. Moim zadaniem w tym miejscu jest pozyskiwanie aktualnych informacji na temat firm jako pracodawcy oraz m.in. aktywne uczestnictwo w dyskusji. Dlatego o wiele kwestii dopytuję, aby z tych informacji mogli korzystać użytkownicy, którzy chcieliby zacząć współpracę z tą firmą.

   
Wojtuś
@Edyta 22.01.2018 18:17

pisząc słowo piszesz - nie miałem na myśli konkretnie Ciebie.... :) dotyczy każdego z nas , każdy kto pod różnym nic opisuje kiedy chce i co chce , bez żadnej kontroli i żadnego uwiarygodnienia... szkoda , przy braku anonimowości - było by ciekawiej ... albo pusto po wpisach ....

   
Edyta

@Wojtuś, uważasz, że to forum nie jest rzetelnym źródłem informacji na temat Marwit jako pracodawcy? Jeżeli jesteś pracownikiem tej firmy, to może w takim razie, mógłbyś napisać o niej parę słów, odnosząc się do własnego doświadczenia?

   
Wojtuś
@Edyta 20.01.2018 16:33

a jakim ? skoro piszesz anonimowo , to jaki jesteś wiarygodny i dla kogo ? możesz być kierowca kierownikiem , albo podpisać sie prezes i obiecać wszystkim podwyżki.. no i co ? kto biednemu zabroni bogato żyć.... :)

   
Edyta

Proszę Was o to, abyście pamiętali, że to forum, na którym jesteście aktywni służy do wymiany między użytkownikami opinii o firmach jako pracodawcach. Dlatego jeżeli jest jakaś kwestia warta poruszenia i która dotyczy warunków pracy w Marwit, to proszę Was o rozpoczęcie merytorycznej dyskusji na jej temat.

   
Wojtuś
@Nick 20.01.2018 06:03

Pewnie ze wszystkie tu wypociny piszą frustraci , zakompleksioni kierowcy lub zajefajni kierownicy z Marwitu... każdy pisze co chce bo jest anonimowy.. forum to (usunięte przez administratora) i stek bzdur.

   
Zosia

GRATULUJĘ firmie Marwit PROMOCJI W sklepach ROSSMANN, puste półki promocja 2+2........pewnego dnia trafiłam na dostawę soków i oczom nie wierzyłam - w dostawie był jeden sok, pewnie gdybym go kupiła , trzy przywieźli by mi do domu.....hahahaha

   
Anonim
@Anonim 20.01.2018 03:18

Wiem wiem wiem Napiszecie ze "widocznie się nie sprzedaje" Jakoś trzy lata temu się sprzedawał. A sklep ten sam.

   
Edyta

@Sylogis, jestem moderatorem forum gowork.pl Moim zadaniem w tym miejscu jest pozyskiwanie aktualnych informacji o firmach jako pracodawcach i aktywność w dyskusji. Może korzystając z okazji, opisałbyś swoje dotychczasowe doświadczenie wynikające ze współpracy z Marwit?

   
Paweł

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej, poświęciłem mój czas i pieniądze na paliwo aby przyjechać. Powiedziano mi, że pewna pani oddzwoni z informacją zwrotną. Minął miesiąc, nikt nie oddzwonił. Czy to normalne? Czy tak się tam traktuje potencjalnych pracowników? Ciekawe czy zamiast potencjalnych pracowników mają pomysł aby zatrudniać na chwilę ukraińców, którzy po miesiącu im uciekną do Niemiec.

   
Zero tolerancji
@Paweł 17.01.2018 00:05

Kolego podaj gdzie byłeś na rekrutacji , lub do jakiego działu , by tę blądi szerokim łukiem omijać ????????????

   
.

Dyrdymały!!!! Współpracuję z kierowcami z firmy Marwit , współpracuje z handlowcami. Nigdy nie było z nimi żadnych problemów! Ba , powiem więcej chętnie przystąpię do kolejnej. C.mes;)

   
BARANI ŁEB vel FRAJER
@Kumpel GIBONA 30.12.2017 18:32

Cytując słowa ,poszukaj sobie kogo, "Racja jest jak (usunięte przez administratora) , każdy ma swoją"

   
Jak zwykle

Ciekawe, czy znowu po świętach będzie konkretne łowienie zwrotów? Pewnie tak, ale system działa, jak zwykle. To jest nudne, wręcz żenujące. Obraz tej firmy i ich chorego systemu. Brawo Ty, brawo Wy...

   
ZIBI
@Jak zwykle 21.12.2017 22:30

u mnie zwrotów prawie nie było... może dla tego,że mam dużo sieci,a sklepy małe zablokowałem przed tygodniem. Więc dzisiaj miałem tylko kratkę. nie ma co narzekać,bo jak pamiętacie kiedyś płaciliśmy za zwroty, a nikt nie był w stanie przewidzieć czy się sprzeda czy nie. teraz o to mamy spokój.

   
Inteligentny system

I jak tam? Panie i Panowie, kierowcy, szanowni UT. Jak wam system nalicza asortyment na danym punkcie? Jest dobrze czy raczej tendencja spadkowa? Wycina produkty do zera? Klienci zadowoleni z dostaw?

   
Frajer
@Carrefour 21.12.2017 22:37

Bo oni teraz tej żółtej kulson w czarne piegi dają zarobić. A tak w ogóle to Wesołych Świąt.

   
Frajer

Najpierw się starasz ,proponujesz klientowi, dbasz o temperaturę przechowywania, wystawiasz przed nos ,zachwalasz, cuda wymyślasz aby tylko klienta przekonać do zakupu soków MARWIT (bo to przecież twój zysk jest) , liczysz na kartkach stosunek towaru dostarczonego do sprzedanego i zwroty ( aby cię Mariwit w trąbę nie robił) .Tracisz przy tym dziesiątki godzin (a przecież mógłbyś w tym czasie być na spacerze z dziećmi, na basenie albo normalnie z pilotem w ręce przed TV czas spędzić ) . Ale nie ty na tyle ufny i głupi jesteś ,że liczysz te papierki( bo przecież firma z którą współpracujesz tyle lat , przetrwałeś najgorsze chwilę, na sto procent Cię nie wystawi). I przychodzi oczekiwany od lat system, który zamiast dostarczyć ci wiecej czasu wolnego, rozkłada ci sprzedaż w mgnieniu oka . Dodatkowo nadchodzi dzień gdy zaczynasz się zastanawiać dalszego Ci sprzedaż Marwitu siadła , bo może to ty gdzieś błąd popełniłeś a system jest cudowny i zaglądasz do tej żółtej "kulsonki" z czarnymi piegami na czerwonym tle i już wiesz twój towar TAŃSZY TAM JEST . Dodatkowo po jakimś czasie przyjeźdza CZESIO D€&! £ , który informuje Cię ( bo przecież chłop ma już tak wyprany mózg, że mu się indywidualnie myślenie wyłączyło ), że to sieć jest i musi mieć taniej. A [email protected]₩#o prawda. Dlaczego ?Już tłumaczę: 1. Gdy sieciówki wchodziły na Polski rynek obiecywały, że jak nie bedzie pośredników to towar będzie tańszy. A tymczasem wszyscy pośrednicy wyzdychali a ceny towarów bez jakiś rewelacji są, a całą marzę pochłania sieć (i o to tu od poczatku chodziło ). 2. Duże sklepy miały być budowane na obrzeżach miast( do czasu aż pewien [email protected]#¤ta nie wymyślił inaczej). 3. Pozwolenie na budowę wydawał urząd miasta (patrząc przy tym na interes lokalnych przedsiębiorców z których czerpano zyski dla miasta , obecnie miasto czerpie zysk od sieci tylko z podatku gruntowego a przy degradacji lokalnego rynku handlowego ,kura znosząca złote jaja zdechła) i tak było do 2007 gdy to następny cwaniak [email protected]#¤a wymyślił( po to aby już nikt nigdy do urzędasa w tej sprawie pretensji nie miał) ,że takich inwestycji nie można powstrzymywać a urząd miasta jest jedynie od klepnięcia papieru pozwolenia na budowę. Więc chopie CZESIU [email protected]#£U nie opowiadaj dyrdymałów ,że duży musi mieć taniej bo nie musi a jedyne co musi to słono zapłacić za degradacje rynków lokalnych i okradanie nas Polaków na kwotę min 70 MLD zł rocznie(dane na 2014 r teraz pewnie jest więcej ) jak nie wiesz ile to jest 70 MLD to Ci powiem że to tyle jakby 500+ nie było 500 tylko 1600+. CZŁOWIEKI NIE DAJCIE SIĘ DMUCHAĆ I DOIĆ PRZEZ SIECI. Więc MARWICIE "kulson" życzę Ci owocnej współpracy z tą żółtą "KULSON" i innymi sieciówkami a czego ci nie życzę to sytuacji w jakiej się znalazł Wawel . Bo ciężkie pieniądze będą Ci potrzebne aby odbudować zlany i zdradzony detal. Życzliwy . Ps. Pozwoliłem sobie lekko zmodyfikować nalepkę na drzwiach (ale o to nie powinniście mieć do mnie pretensji) było napisane " Tu kupisz soki Marwit" teraz napis brzmi "Tu nie kupisz soki MARWIT bo to nielojalna firma jest" . Prawda, że teraz lepiej ???

   
Frajer
@Gibon 07.12.2017 06:38

Oj chamski wpis kolegi Ci usunęli jaaaka szkoooda :-))

   
Daro

Koniec sączenia jadu . W końcu to mi to lotto co się u was dzieje. Powodzenia

   
:-Daro
@Pozdrawiamy Cie czule 06.11.2017 13:46

LOL . ALE SIĘ UUUUBAAAWIIIŁEM. :-) ;-) :-D :-))

   
Synuś

Czytam te wszystkie wpisy i czytam. I do takich wniosków doszedłem : Prezes zadowolony jest z tego durnego systemu kadra kierownicza również (pewnie mniej pracy przez to mają ha,ha,ha) . Sęk w tym jak przekuć ich zadowolenie w żywą gotówkę dla osób ,które zasuwają na ten sukces. Ano straśnie trudno jest. Bo zawsze tak było i jest ,że jak się chce z dużym pohandlować to na maluczkich zarobić trzeba. I ot cała filozofia. Więc będą Ci głęboko w oczka patrzeć. Mydlić oczy zachecać wymyślać niestworzone rzeczy. Ale jeżeli nie masz jakiejś praciotki ,prawujka, kierowniczki kierownika z którym hektolitrów wódy nie wypiłeś takiego ziomala . To czystą robotą ,pracą to się jedynie garba dorobisz. I tak jest wszędzie nie tylko w Marwicie. ????????????

   
PRAWUJ
@Synuś 20.11.2017 15:04

Zmień tabletki!! i to szybko :)

   
FARBOWANE LISY

Jak ja to czytam. Smutek i żal ogarnia serce moje. Jeden kierowca podszywający się za Ajenta, sklepikarza troszczącego się o Marwi , to jak z programu Nie do wiary . Kolejny kierowca próbujący mądrze pisać(nie udanie) podszywający się za kierownika czy dyrektora. Kolejny kierownik pisze niedbale podpisuje się UT, konkurencja pisze chyba już za wszystkich od sklepikarza po Kierowcę i dalej mogę wymieniać kolejne przykłady i opowieści dziwnej treści, jak to konkurencja zdobywa wszystko , Marwit się zamyka i na końcu zostanie tylko MATRIX, albo przyjdzie Kononoeicz i nie bedzie już nic. Panowie nie szkoda Waszego czasu? Nakręcacie się i innych , tylko po co? Myślicie , że Prezes Marwitu nie potrafi policzyć? I wierzycie w brednie, że gdyby system nie przynosił „złotych jaj” to ktoś by go na siłę tu trzymał? Czy naprawdę jesteście tak naiwni , że ktoś kto prowadzi tak ogromną firmę poczyta te wpisy( mijające się z prawdą ) i wyłączy system, bo komuś coś się wydaje? Szanowni Państwo - odpowiedz jest prosta i jedyna słuszna NIE!!! Dlatego wróćmy w spokoju do swoich zajęć , nie nakręcajmy spirali nienawiści i pomódlmy się w zadumie o lepsze plony marchwi w przyszłym roku, by Wszystkim żyło się dostatnio. Bóg z Wami.

   
Liniowy
@Baton 18.11.2017 18:27

No to faktycznie jesteś BETON! I to ze zbrojeniem... tzn chodzi mi o Twój zakuty łeb:( Zawsze powtarzam nie wiesz , nie pisz , nie truj , żyj swoim życiem.

   
Ostrożność

Jeśli, jeżeli pojawi się oferta pracy dla tej firmy, to pamiętajcie, że ktoś próbował, starał się, ale po 3-6 miesiącach doszedł do wniosku, że jest to nieopłacalne. Dla tej firmy zysk jest, ale dla Ciebie dramat. Podsumowując, nowe oferty pracy to efekt tego, że ktoś wcześniej zrezygnował, bo zarobek praktycznie żaden. Zastanówcie się, nieraz, niedwa, ale więcej. Nikt nie rezygnuje, kiedy to jest opłacalne.

   
prawdomówny
@UT 12.11.2017 19:20

Po to, żeby nie ściemniać innym, nie świadomym że jest pięknie i każdy kto tu przyjdzie za chwilę będzie bogaty bo to NIE PRAWDA ! skoro ktoś odchodzi to znaczy że jednak się nie stał bogaczem dzięki tej firmie więc nie wiem w jakim celu ktoś tu chce mydlić oczy innym. Są rejony które się opłacają i są takie na których co chwilę się zawsze będzie właściciel zmieniać bo są nierentowne... chyba, że w końcu trafi się emeryt który z nudów za 1000 będzie chciał spędzać inaczej czas niż siedząc w domu.

   
Edyta

@Ostrożność rozumiem, że Marwit nie odpowiada Ci jako pracodawca tylko pod względem wynagrodzenia i ta kwestia jest jedynym powodem, żeby zrezygnować ze współpracy z tą firmą. W takim razie, mógłbyś napisać jakie pozytywy wynikają z pracy w Marwit? Jakie jeszcze warunki zatrudnienia oferuje ten pracodawca swoim pracownikom?

   
Mariolcia
@Edyta 12.11.2017 14:08

To taki subtelny żarcik oczywiście jest.:-) :-) :-) Ps . dotyczy wpisu z 23.24 * Monako ma być Monte Carlo * najlepsze papugi ma być najlepsi prawnicy

   
Mariolcia

Mam pytanie do KIEROWCÓW: w jaki sposób jesteście opłacani po wejściu na sieci, czy macie z tego tytułu dodatkowe dopłaty (tytułem utraconego zysku z detalu). Czy macie płacone jakąś stałą kwotę za odwiedzenie punktu. Tylko szczerze proszę. Chce obnażyć nieprawdopodobne skąpstwo tej firmy bo wejście na te czerwone w kropki musi kosztować horrendalną kasę więc gdzieś musili przyoszczdzić. A jakoś nie chce mi się wierzyć że kadra kierownicza zgodziła się na obciecie pensji.

   
Mariolcia
@UT 12.11.2017 14:27

Jeżeli tak to wygląda to OK. Tak napisałem bo są firmy ,które nie płacą za obsługę sieci a tylko wymagają.

   
JA

To jakby już ktoś miał serdecznie dość tego głupiego Marwitowskiego gadania że bedzie lepiej to ja Wam mówię , że nie będzie Bo ty im człowieku mówisz że ci obrót spada a on/ona ci odpowiada , że mają mniejsze zwroty . To w sumie dobrze - wyrabiajcie obrót i targety na zwrotach będzie prościej. A TU MACIE LINK PH PRZYJEŻDŻA NA NASTĘPNY DZIEŃ I PRZYNAJMNIEJ PRZEZ JAKIŚ CZAS BĘDZIECIE DOCENIANI https://www.swiezesoki.pl/kontakt---swiezesoki.pl---cymes.html

   
Daro
@Jaaa 04.11.2017 08:54

Oj przepraszam widzę że mam do czynienia z człowiekiem "cyferką" bo tak o was mówią. Ślepy los sprawił, że trafiłaś/eś na maratończyka wiec proooszę Ciiię.... Jeżeli nie wozicie na sklepy ilości choćby mininimalnych (tylko maxymalnie zredukowane ) ,wasz PH w sumie nie wiem co robi (przez 7lat współpracy ja człowieka na oczy nie widziałem), macie spadek w ilości obsługiwanych klientów, nie rozwiązujecie problemów a tylko je nawarstwiacie, wasi kierowcy nie kryją niezadowolenia ze współpracy. To jest mi trudno uwierzyć ,że mimo wszystko udaje wam się bilans zapiąć z wynikiem dodatnim. Choć szczerze tego życzę. Pozdrawiam.

   
Daro

W trzy miesiące doskonały algorytm rozłożył mi sprzedaż Marwitu (redukcja sprzedaży o ponad 80%) walkę z systemem prowadziłem od jakiegoś roku (MAJĄ ALGORYTM USTAWIONY NA UWALENIE SPRZEDAŻY) . A w Marwicie twierdzą że jest Ok . To jak jest ok to im podziekowałem za współpracę . Czego i wam życzę. Ps. Oni teraz do kogoś innego już miałczą. Murzyn zrobił swoje murzym może odejść. ALE NADEJDZIE DZIEŃ ......????????????

   
Daro
@LORD VADER 03.11.2017 09:54

TAKIEGO TOWARU I TAK NIE DOSTANIESZ. A w sumie masz racje chyba mnie pogięło bo zacząłem przejmować się losem firmy w której wszyscy myślą że są pępkiem świata. :-) :-) :-)

   

Zostaw opinię o Marwit - Zławieś Wielka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marwit