Żywiec Zdrój

Jeleśnia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 144 ocen.

Opinie o Żywiec Zdrój

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żywiec Zdrój

aceworldtrading

ładny post strona internetowa: Ace World Trading

Iwona

Nie ma w tym momencie żadnych konkretnych ofert pracy w Żywiec Zdrój, ale zawsze można wysłać CV, do któregoś wybranego przez siebie działu. Wtedy firma zapisze sobie CV w bazie i przy rekrutacji może się odezwać. Tu są wszystkie informacje o działach i rekrutacji w tej firmie, gdyby ktoś był zainteresowany: https://www.zywiec-zdroj.pl/kariera/profesjonalisci

Iwona

Pracujesz w Żywiec Zdrój? Chętnie dowiemy się czegoś więcej na temat pracy w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

fan

Dajcie sobie spokój z ta firmą żywiec zdrój ,znowu szukają jeleni na magazyn do wieprza i to przez adeco dużo obiecują to i tam ale wydoją cię z wypłaty i pójdziesz z torbami za 1800 ,magazynierzy wieprzu to tępe bolki i wazeliny i jedna magazynierka waga ciężka ale ciężko ją odróżnić czy to jest facet /babka.

Mobilny Merch

Witam, co sadzicie o Merchu Mobilnym na terenie Poznania? Jest ktos z takim doswiadczeniem? Czego mozna sie spodziewac? Pozdrawiam;)

Matti1990

Sa obecnie przyjecia do zywiec zdrój na produkcje w wieprzu? ?

sec

No to świetnie, że oprócz podstawy są jakieś premie @jacek, to dobry znak na to, że się dobrze dzieje.

pajden

Napiszcie co tak ostatnio szukają automatyka zmiany Jeleśnia i Radziechowy . Jak jest w tym dziale , jakie zarobki, jakie wymagania ?

turyst

Duża odpowiedzialność nijak się ma do stawki (10zł brutto) jak i systemu (czterobrygadówka) Po za tym praca przez adecco co znaczy brak perspektyw na przyszłość. NIE POLECAM !!

LU

Jest spoko jak masz spoko kierownika. Jak masz głąba kierownika z przerostem formy nad treścią to już nie jest spoko. Jak ma ambicję bo boi się o własne cztery litery a nic sobą nie reprezentują bo się wysługuję PH to masz prz.....Jak chce być liderem w słupkach to też masz p[rze... bo oni kupę kasy za to mają i my na nich premię za....NA czym polega ta praca Jeśli masz jakiś problem w rynku to lepiej rozwiąż go sam, bo kierownik uda że tego nie słyszy a jak mu podpadniesz to wykorzysta to przeciwko Tobie. Praca tam polega głównie na budowaniu dodatkowych ekspozycji,połki, różnych badań monitoringów itp co i tak nic to nie zmienia - nie ma nacisku na sprzedaż ale za to jest półka ekspozycję rózne materiały reklamowe wystawki itp za które i tak nie dostaniesz tyle gratisu, na ile byłeś umówiony więc w ten sposób psujesz swoje dobre imię u kierowników sklepów. Jednym słowem jesteś tam merchem a nie PH jak to was będą nazywać. Żaden PH nie jest zatrudniany bezpośrednio przez ŻZ na wypadek gdybyś podpadł kiero, wylatujesz z dnia na dzień bez żadnych praw jakie przysługują zatrudnionym na pełnych etatach. Za wszystko płacisz wodą którą osobiście rozwozisz > W miesiącu nawet do 400 zgrzewek wody. Co do kasy to marnie nowi dostają 2200 plus 700zł premii jak wyrobisz plany ja pracuję 1.5 roku ani raz nie dostałem całej. Audyty i kontrole jazdy wspólne notorycznie. Audytor zamiast jeździć zaraz po Tobie jeździ czasami nawet 2 tygodnie później> Jak się świecisz na czerwono masz przej.. i musisz się gęsto tłumaczyć. Jak jesteś czerwony notorycznie masz w umowie że premię też mogą Ci zababrać. Target jest ok ale raczej nie masz co liczyć na pomoc z ich strony. Oni nie przeszkadzają no chyba że na wnioski łebków z Żywca ale też raczej nie pomagają. GPS w telefonie i w urządzeniu mobilnym bardzo precyzyjnie jesteś namierzany. Zresztą nie wejdziesz do sklepu jak przed drzwiami nie włączysz badania obecności. Jednym słowem niektórzy są wypaleni już po paru miesiącach. Osobiście, nie polecam chyba że masz końskie zdrowie i nerwy. Za półtora roku pracy mam na telefonie około 1000 ze zdjęć z ekspozycji itp. To tak w skrócie bo jest jeszcze dużo innych rzeczy do opoiwedzenia.Pozdrawiam

polka

Jak wygląda praca dla Zywaca poprzez firme Target?

ph
@polka 30.05.2016 18:34
Jak wygląda praca dla Zywaca poprzez firme Target?

Jest całkiem spoko. Masz umowe o pracę, auto nam dali teraz nowe - kiedyś swoimi jezdzilismy. Kasa na czas, obsluga Target w porzadku.

operator

Nie polecam tego pracodawcy zatrudnienie przez agencję pracy bez perspektyw przejscia pod firmę poza tym system 4 brygady bez dodatku praca w każde święta nie ważne czy świeto pracy czy Boże Ciało trzeba iść a to wszystko za 10zl/h + 30% premii to możliwe tylko w Polsce

Brzechwa

A był w tej bajce smok???

Stary pracownik

Ciekawe jak się mają koledzy z działu wodnego pewnie dalej śpią na 3ich zmianach na 2ich oglądają filmy na Youtube a na 1ej przeglądają allegro jedynym słowem to nie praca tylko płatne sanatorium uzdrowiskowe

anonim

(usunięte przez administratora)

Rossa

Ktos z was byl w serocku? Firma sie szarpnela nie ma co

kropla

Witam Chcialem sie dowiedziec jak wyglada praca w dziale wodnym i na czym polega napewno pracy jest duzo bo i ujec duzo dzieki

rysiek

WITAM, JAK ROBOTA NA MAGAZYNIE? WARTO IŚĆ? BO JAK NARAZIE STAWKA TRAGICZNA JEŚLI CHODZI O OPERATORA WÓZKA... WYZYSK TOTALNY!

lato

Wiecie może czy są lub będą jakieś przyjęcia do pracy na produkcji?

Srat

HEHHEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEH KUŻWA NIEZŁA PROPAGANDA OD KORPOMATOŁKÓW hehehh PADNE CHYBA

Waw

Chyba dla tych co w Wawie siedzą :).Wy w centrali to macie tak jak na Wiejskiej widzicie to co chcecie i tylko takich samych jak wy więc jak może być wam nie dobrze? Popracuj troszkę na rynku i wtedy zarządzaj i wypowiadaj się na temat handlu w obecnych realiach . Nikt lepiej nie nadaje się do zarządzana tym cyrkiem jak klown który w tym cyrku występował a nie czytał amerykańskie książki o amerykańskim rynku i uczył się na uczelniach z książek z lat 80tych o handlu. Chłopie my tu pracujemy a wy w warszawie spijacie śmietankę! żerujecie na ludziach na dole, To dlaczego tyle ludzi od Was sp..... Z czym spoko? z audytami co miesiać z kontrolą kontroli z układnaiem na półce i robienie wystawki z polesingiem z wobblerami i jescze z notorycznym GPSem i to wszytsko z tzw ochłapy z boską Pumą.

Zz

Jeśli chcecie spać spokojnie po nocach, to nie pakujcie się do pracy jako PH w tej firmie... Koordynatorzy w stolicy to jakaś pomyłka. Nie mam pojęcia jakim cudem ktoś wybrał ich do pracy. Jeśli masz jakiś problem w rynku to lepiej rozwiąż go sam, bo kierownik uda że tego nie słyszy a jak mu podpadniesz to wykorzysta to przeciwko Tobie. Praca tam polega głównie na budowaniu dodatkowych ekspozycji, za które i tak nie dostaniesz tyle gratisu, na ile byłeś umówiony więc w ten sposób psujesz swoje dobre imię u kierowników sklepów. Jednym słowem jesteś tam merchem a nie PH jak to was będą nazywać. Żaden PH nie jest zatrudniany bezpośrednio przez ŻZ na wypadek gdybyś podpadł kiero, wylatujesz z dnia na dzień bez żadnych praw jakie przysługują zatrudnionym na pełnych etatach. Jeśli masz wybór między ZZ a innym pracodawcą wybierz tego drugiego Potwierdzam i podpisuje sie pod tym. Wypiorą mózgi i Cię wypie... A zarobki tragiczne na PH dla nowych

Handlowiec

Mam prośbę do osób zatrudnionych aktualnie jako PH przez target dla żywca-zdrój na detal i kanał nowoczesny. Proszę o info jak się pracuje. Jakie targetu,cały ratę, ile klientów w bazie, czy płacicie za miejsce itd?Ze słyszenia wiem, ze PH nie narzekają- mam kolegę, który aktualnie jeździ. Rozsądne targetu,nowe samochody, opłaty za ekspozycje itd. Ktoś mógłby wyrazić swoją opinie czy to prawda? Jestem handlowcem z kilkuletnim doświadczeniem i zastanawiam się czy warto Ze słyszenia wiem, że są nawet konkursy dla najlepszych PH i wycieczki? To prawda?

Mariolka :)
@Handlowiec 13.11.2015 23:28
Mam prośbę do osób zatrudnionych aktualnie jako PH przez target dla żywca-zdrój na detal i kanał nowoczesny. Proszę o info ja...

pracuje się cóż... Różnie ;) wszystko zależy od przełożonego, jakie ma podejście do swoich ludzi i czy na bieżąco ogarnia rozliczenia. Targety są ambitne ale realne ale to również zależy czy przełożony nie robi jakichś "roszad" między swoimi handlowcami (może się darzyć, że komuś zdejmie a Tobie dołoży). Jest kilka rzeczy, na które można narzekać jak np. brak możliwości użytkowania auta prywatnie (dostajesz limit kilometrów miesięczny i jak go przekroczysz to musisz się tłumaczyć, w najgorszym przypadku potrącą Ci z pensji) oraz u niektórych osób limit na karcie paliwowej jest niewystarczający. Dodatkowo firma jest niedecydowana czego chce- na początku roku mówią jedno- ustalone standardy itp, PH zrobią jak firma chciała po czym zmieniają je aby zaczynać wszystko od nowa ;) to tak w skrócie. Dodatkowo PH są kontrolowani przez audytorów- założenie było takie, że audytor ma jeździć dzień, max 2 po PH i sprawdzać jego pracę, co raportuje i czy dobrze natomiast w rzeczywistości potrafią być przed PH lub kilka dni po, przez co pokazują się spore rozbieżności, z czego trzeba się później tłumaczyć. Zarobki- cóż... Nie są najgorsze ale mogłyby być leprze biorąc pod uwagę ogrom obowiązków i ciężką fizyczną pracę. Konkurs dla najlepszych PH pojawił się dopiero w tym roku ale z tego co mi wiadomo to firma się już powoli próbuje z wycieczki wyplątać twierdząc, że są za duże rozbieżności z audytorami. Co z tego wyniknie to się okaże w połowie grudnia. Ogólnie jeśli masz dobrego przełożonego, który jest wsparciem dla swojej ekipy jest to praca godna polecenia ale trzeba mieć sporo cierpliwości, siły i zapału ;)

rossa

A jak wyglada praca w logistyce? Interesuje mnie praca biurowa. Jak to wyglada?

jeslnianin

Ur to najgorsza jednostka w zakladzie jestes automatykiem to poszukaj lepiej czegos innego chyba ze interesuje cie 12zl brutto i bedziesz od szaf elektrycznych automatyke po mechanike sprezarki i na kiblach konczac lacznie z przepychaniem pozdro powodzenia

UR

Jak wyglada praca w UR?? Szczegolnie interesuje mnie praca automatyka. pozdrawiam

szukajacy wody
@UR 15.07.2015 19:25
Jak wyglada praca w UR?? Szczegolnie interesuje mnie praca automatyka. pozdrawiam

Lepiej postaraj się dostać do Działu Wodnego robótka jak złoto nawet za te 12zł/h mżna robić. pozdro

horeca

Witam, może ktoś napisać coś na temat pracy w kanale HORECA zatrudnienie przez BPO. ile wizyt dziennie? ile klientów ma ph od gastro w swojej bazie, jakie auto, jaka kasa? dzieki pzdr

LES

Co tak ludzie (usunięte przez administratora)z tej firmy że rekrutanci nie nadąrzają z rozmowami?

curious

Jak praca KOSa (ASM), jak zarobki, auto? Ktoś, coś?

Seko

Zawsze trzeba robić swoje i uważać. Też życzę sukcesów i pozdrawiam.

Seko

Zwalniają zwalniają bo juz tam pracuję to wiem. U mnie w grupie dwóch rzuciło papierami po 10 latch. Po drugie na rozmowie jest inna gatka o zarobkach a rzeczywistosc jest inna. Po za tym dużo jest owbowiązków i do wypłaty marnie to wygląda niestety. No ale cóż nie mieszkam w Warszawie i nie mogę sobie pozwolić być bez pracy mam rodzinkę na utrzymaniu. co do kilometrów narazie nie jest tak żle mi powiedzieli że mogę jeżdzić prywatnie w granicach rozsądku. Pozdrawiam

ja
@Seko 13.05.2015 18:51
Zwalniają zwalniają bo juz tam pracuję to wiem. U mnie w grupie dwóch rzuciło papierami po 10 latch. Po drugie na rozmowie jest...

z tym "powiedzieli że mogę jeździć prywatnie w granicach rozsądku" to ja Ci radzę uważać. Pamiętaj, że zawsze obowiązuje to co jest w umowie, a nie to, co ktoś mówi, bo jak sam zauważyłeś w gatce jest inaczej, a w realu inaczej. Możesz mieć później niemiłą niespodziankę.. Wytrwałości w pracy życzę Tobie i Nam wszystkim..

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

nie bardzo rozumiem, co do tego ma ogromne doświadczenie? Ludzie zwalniają się lub uciekają na L4 na potęgę. Nie rozumiesz dlaczego? Zapytaj pierwszego lepszego PH, jakie ma cele premiowe, jak wygląda kalendarz pracy, jaka jest sytuacja z autami/kilometrami.. i wtedy kolego zrozumiesz dlaczego.. A ofert nie widzisz, bo większość rekrutacji jest ukryta..

Seko

Już pracuje :). Tylko coś wszyscy nagle rzucają papierami;)

panienka

Seko i jak po rozmowie na jaki region startujesz?! Ja czekam na tel po pierwszej rozmowie ;)

Zdrój

Co dobrego w Zywcu?

Seko

nie chcesz to nie gadaj kolego. Pytam osób co mogą mi pomóc a z TWojej odpowiedzi widać i czuć z jakiego kraju jesteś

nickczemnick

Pójdziesz,porozmawiasz to sie dowiesz.

Seko

No i jak warunki atmosfera i narzędzia. Dziękuje za odpowiedż bo wybieram się na rozmowy. Pozdrawiam

Seko

Witam. Mam pytanie czy ktoś już pracuje na nowych warunkach w żywców na umowę przez Target BPO.

zosia
@Seko 27.04.2015 19:44
Witam. Mam pytanie czy ktoś już pracuje na nowych warunkach w żywców na umowę przez Target BPO.

tak

anonim

(usunięte przez administratora)

bestyja

kolego niezaprzeczalnym jest fakt, że wg badań Nielsena jesteśmy zdecydowanym liderem na rynku, ale Twoje stwierdzenie "praca na tym stanowisku w tej firmie jest naprawdę całkiem przyjemna i bo ich produkty obecnie sprzedają się najlepiej na rynku" brzmi co najmniej, jakby napisał je ktoś z biura, kto nigdy "nie powąchał" pracy przedstawiciela i żyje tabelkami i marzeniami. Czy oby na pewno szukasz u nas pracy? Czy starasz się ocieplić wizerunek firmy po wielu negatywnych komentarzach m.in. na tym forum?

nadal pracuję

Pracuję w firmie ponad 5 lat. wcześniej w dwóch innych korporacjach i powiem że nigdy nie pracowałem w lepszej. Ale wiem jedno zależy to od szeszefa a nie od firmy. Teraz po zmianach musi się wszystko ustabilizować(tregaty z kosmosu, GPS w autach, trasówki układane przez komputer) ale po kilku miesiącach powinno być ok. Jeśli chodzi o pensje po restrukturyzacji to wiem że porównując do działalności straciliśmy ale i tak pensje są wysokie. Wystarczy porównać się np. do Coca Coli. I od razu się docenia co się ma.Co do starej ekipy to musze potwierdzić że wielu z nich uznawało za swoje miejsce pracy Mc Donalda.

bestyja
@zosia 10.04.2015 22:48
jestes typowym peedałem w tej firmie buraku posluchaj co piszesz jestes zerem od poczatku do konca czy to rozumiesz...

koledze z zaburzeniami osobowości proponuję wizytę u dwóch specjalistów, którzy mogą Ci pomóc, bo faktycznie po latach pracy w tej firmie chyba bardzo Ci tego potrzeba. Po pierwsze psychiatra, który przypisze Ci coś na ukojenie nerwów, bo widzę żeś nerwowy. Następnie chirurg plastyczny, który zamieni Ci jaja na cipkę, którą jesteś :) do przemyślenia zostaje też powrót do podstawówki, po naukę pisania, gramatyki i składni, bo ciężko zrozumieć Twoje "wypowiedzi".

Zosia
@bestyja 11.04.2015 08:07
koledze z zaburzeniami osobowości proponuję wizytę u dwóch specjalistów, którzy mogą Ci pomóc, bo faktycznie po latach pracy w...

I love zywiec zdrój

Info

Witam, piszę z zapytaniem z goła odmiennym od powyższych tematów. Potrzebowałbym poznać strukturę firmy Żywiec Zdrój na rynku Horeca, po przekształceniach zorganizowanych przy uczestnictwie firmy Bpo (ilość RDS, RKS, PH, podział na terytoria, kontakty), jeśli byliby chętni w pomocy, z pewnością się odwdzięczę:)

kajtek
@Info 01.04.2015 13:50
Witam, piszę z zapytaniem z goła odmiennym od powyższych tematów. Potrzebowałbym poznać strukturę firmy Żywiec Zdrój na rynku H...

zastanów się dlaczego ziewała - może tak nudno mówiłeś? dają szansę też ludziom bez doświadczenia tylko ktoś musi być dobry- widocznie nie jesteś taką alfą i omegą jak myślisz.

LOPI
@Info 01.04.2015 13:50
Witam, piszę z zapytaniem z goła odmiennym od powyższych tematów. Potrzebowałbym poznać strukturę firmy Żywiec Zdrój na rynku H...

dOBRZE ŻE SIE TAK SKONCZYŁO. żYWIEC zDRÓJ TO GÓWNO. zNAJDZIESZ LEPSZ APRACe , NIE ZAŁUJ NIE MA CZEGO.

Michał

Ciągali mnie na 3 etapy rekrutacji w tym jeden 120km od miejsca zamieszkania. Pani z Targetu przed ostatnim etapem powiedziała, że jestem mocnym kandydatem. Oczywiście nie zostałem wybrany i gdybym sam się do nich nie dobijał to pewnie by się nawet nie odezwali i czekałbym nadal jak idiota na info. Okazało się, że zadecydowały niuanse...doświadczenie w FMCG. To chyba nie jest niuans. Niuansem byłby źle dobrany ubiór na rozmowę albo niewyraźna wymowa. Brak profesjonalizmu i ze strony Targetu i Żywca. Na rozmowie Pani rekrutująca wciąż ziewała i wpatrywała się w telefon. Na tym etapie powinna okazać minimum szacunku. Szkoda bo czuję, że mogłoby się fajnie pracować.

Michał

Jeśli jest tu osoba, która dostała etat Handlowca w Ostrołęce proszę o info ile dni po terminie rozmowy na Postępu (30.03.2015) dostała informację o zatrudnieniu.

Zosia

Szukamy d,,,,,,

Michał

Chłopaki, dajcie koniecznie znać czy spotkaliście się na tej integracji! :)

jeszcze bardziej przykre....

Widzę, że mierzysz ludzi swoją miarą...czyżby przywar ludzi z południa? Po raz kolejny widzę brak merytoryki i chłodnej głowy w Twojej "wypowiedzi" (że o błędach ortograficznych i fatalnej interpunkcji nie wspomnę...myślałem, że z tym serwisem sprzątającym wyjdzie żart, ale chyba coś jest na rzeczy...). Niby jak miałbym się kimkolwiek wysługiwać? Kim? Jak? Moje osiągnięcia to efekt mojej pracy i nie widzę tu innej możliwości...skoro Tobie przyszedł do głowy taki pomysł to znaczy, że miałeś z takimi działaniami do czynienia... Kolejna kwestia - dlaczego masz pewność, że zostanę zwolniony? Dlatego, że zwolniono Ciebie i Twoją "starą dobrą ekipę"??? Mi z jakiegoś powodu zaufano, Tobie z jakiegoś powodu - nie. Cała historia. Odniosę się jeszcze do Twoich wyzwisk skierowanych w moją stronę. Zastanów się - byłeś (jesteś?) PH. Nie możesz zatem być aż takim intelektualnym impotentem, żeby się ze mną nie zgodzić, że to najsłabsza i najłatwiejsz rzecz, jaką KAŻDY może zrobić - usiąść przed monitorem i incognito, bezpieczny i spokojny, zapewne z ręką w majtkach komuś nawtykać. Uważasz, że nie mógłbym teraz zrobić tego samego? Mógłbym, tylko po co? Czujesz się po czymś takim ptawdziwym facetem? Jeśli tak, to uwierz, że bardzo mi przykro, możesz podać mi swoje dane i z PRACUJĄCYMI i ZADOWOLONYMI Z PRACY PH , przekażemy Ci 1% podatku... trochę dystansu zalecam. Zamknij rozdział firmy tak jak firma zamknęła Twój. Pozdrawiam.

Janina
@zosia 13.03.2015 22:45
1% zostaw sobie na żel z firmy Durex przyda ci się przed sezonem.A do twojej wiadomości pracuję w żywcu Myślałem że jesteś ba...

Zosiu ( chłopie) zgadzam się z Tobą we wszystkim co piszesz to jest prawda pozdrawiam pracownik żywiec Janina( chłop)

zosia
@przykre... 14.03.2015 14:05
Myślałeś, że jestem bardziej ogarnięty a sam piszesz jako ZOSIA, używając zwrotu "myślałem..."...problemy z określeni...

ty baranie a sam sie nie przedstawisz buraku co budujesz dom i boisz sie ze gratisy ci sie skoncza cwoku ja nie musze pisac gramatycznie i tak bys tego nie poja a le haczyk jest rusza na regiony ciekawe co poczniesz ja wam pomoge na ta wtope bedziecie mieli cieplutko na wizytacjach juz wam szykuje mine na sklepach zesracie sie ja pa b.przyjecie z pania z hr

ph

a ph oczkami świecili na sklepach,,,bo nie było rozliczać się za co

ph

a jeden co dom buduje to nawet troche przypakował, wszyscy myśleli że siłownia a to jednak od zgrzewek:), a ph oczkami świecili

przykre...
@ph 12.03.2015 16:27
a jeden co dom buduje to nawet troche przypakował, wszyscy myśleli że siłownia a to jednak od zgrzewek:), a ph oczkami świecili...

Słowo ODGÓRNIE piszemy razem. Pisząc "źe nie ma czym" , masz zapewne na myśli "że nie ma czym". Mówiąc o "starej dobrej ekipie" masz na myśli ściemniaczy i nierobów, którzy klepali wirtualne zamówienia nie wychodząc z samochodu, a na starym systemie (motorola - bez gps), połowę dnia spędzali na kawie lub w Mcdonald's i Ty pewnie byłeś jednym z nich. Naprawdę myślałeś, że tak da się pociągnąć długo? Po co tracisz czas i piszesz w sieci te żale? Chcesz komuś zaszkodzić? Jeszcze z pod żałosnego pseudonimu, zarzucasz coś komuś, miej odwagę się ujawnić, przecież i tak tu już nie pracujesz. Nie miałeś czym rozliczać ale mimo to widzisz jak całe lata Twojej pracy idą na marne? To się kupy nie trzyma...Na sklepy to Ty chyba wchodzisz teraz z serwisu sprzątającego sądząc po zawartości merytorycznej i umiejętnościach ortograficznych...pozbycie się właśnie takich kul u nogi jak Ty pozwoli firmie na swobodny rozwój... nie pozdrawiam

sowa

Nie jest tak żle połączyli detal z nowoczesnym ,ci z nowoczesnego strasznie zszokowani jaki do na detalu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Było wszystko ustalone od górnie a teraz trzeba samemu dogadywać tym bardziej źe nie ma czym .Starej dobrej ekipy dawno nie ma.Odwiedzam sklepy w innej firmie jak patrzę jak kupę lat pracy idzie na marne to aż żal. Nie polecam nikomu tej firmy z bardzo przyzwoitej firmy zrobiło się kompletne dno.

anonim

(usunięte przez administratora)

zosia

czytaj baranie zatrudniaja na umowe o prace dostanies gps w dupe i do przodu Zaraz będę! 3000 brutto i zrypanego kierownika co gli gratisy bo buduje dom a sam bedziesz mogl robic sobie loda by cos zalatwicpracuje tam jeszcze przez miesiac i spadam

Zostaw opinię o Żywiec Zdrój - Jeleśnia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żywiec Zdrój