Jaka teraz może być atmosfera na piekarni? Szukam pracy jako pomocnik piekarza po Grodzisku i te dawniejsze komentarze trochę mnie zmartwiły, skoro ktoś sugerował jakieś źle traktowanie. Było to jednak dawno, poprawiło się coś? Ofert od was nie widać, więc pytam tutaj
Szkoda, że nie napisaliście o swoich doświadczeniach z piekarnią. Bardzo bym prosiła chociaż o jakieś podstawowe info. Na przykład o możliwościach awansu w tej firmie. Są na to jakieś realne szanse? Powiedzcie, proszę.
Odradzam tam pracę pani Hanno .to co tam się wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie .kierowniczka walk po głowie regularnie wyzywa straszy zabiera pieniądze nie udziela urlopów o przerwach oczywiście nie ma mowy .o karze do 30 tysięcy też napewno nie słyszeli a przecież wszystko wiedzą najlepiej .haha cała okolica mówi o tym czymś czego nie można nazwać piekarnią i te opinnie sa prawdziwe .tak tak to prawda że lanie w łep jest tam na porządku dziennym .brakuje tam technologa ,kontroli jakości ,dzrzwi pozostają zamknięte przed inspekcją pracy .chlew sodoma gomora .może wypadało by troszkę liznąć tematu co do prowadzenia działalności i traktowani pracowników prawda panie nauczycielu Hecold ??? Każdy kto miał do czynienia z nimi może potwierdzić co tam się dzieje .ludzie walą oknami i drzwiami do nich .na 15 h' dniówki'.w urzędzie pracy też przestrzegają przed tą szopką .także opinnie okolicznych mieszkańców są już wyrobione ...nic nowego nikt się nie dowie czytając mą opinnie ...nie muszę pisać że nie ma czego nawet tam nogi postawić bo strata czasu na tą żenadę Grodziską .
Jeśli ktokolwiek z byłych pracowników tej piekarni, który doświadczył mobbingu, był zastraszany i nie dostawał pieniędzy za liczne nadgodziny nie boi się odezwać. Proszę takie osoby o pilny kontakt mailowy, ci ludzie nie mogą być wiecznie bezkarni. wasp2277x@gmail.com