brak logo

W.P.P.H. W&W

Toruń

Opinie o W.P.P.H. W&W

pracownik jedyny uczciwy z 36 :-) 2010-10-25 22:20:20
jakby wszyscy poprzednicy wiedzieli o takim portalu to dopiero byście mieli czytania na swój temat 36 wpisów = 36 negatywnych no chyba że firma by sobie dopisała pozytywa jak to widzimi po ostatnich komentarzach albo swoje racjie opisałby agent konfident
były już pracownik 2010-10-26 21:58:30
panowie ta firma jest super mozesz byc hydraulikiem kelnerem barmanem kierowca stolarzem staznikiem chwila rozmowy i za najniższa cię przyjmą. i tak szybkie szkolenie kilkugodzinne (produktowe) i na poczatek zrób obrót 50 tyś obrotu i jestes mistrz bo przy takim asortymencie dostepnosci towaru to po miesiacu sam masz juz dosc i za pewien czas napewno trafiasz do lepszej firmy,,,,
zioom, 2010-10-28 15:29:46
Fakt! najniższa krajowa! Fakt zero szkoleń Fakt, Płaca jak się im podoba....(usunięte przez administratora) Fakt, Po miesiącu oczekuja ze nie wiadomo ile sprzedaż Fakt,...............Jesli nie dajesz wiary ! idz na rozmowe......... zapytaj!
romario......... 2010-10-28 18:52:28
Słuchajcie..Po pierwsze pozytywne opinie wystawia sobie Sama firma! Pracowałem z wami i wiecie że nawet świadectwa nie chciałem od was po poszedłem do budowlanki!....Pozatym skoro tak super to czemu nikt u was miejsca nie zagrzał dłużej niz 6miesięcy!...A co do kolegi co i tak wypisuje daruj sobie.......Z nimi nie wygrasz nakłamią opiniami niech sobie ludzie jeżdzą do nich na rozmowy! to bedzie chwile...Umowa o praca minimalna krajowa okres 1miesiąc próbny z tego ha ha najbardziej lałem ze śmiechu....Onie nie wiedzą co jest grane! wezma rozbieg i walna (usunięte przez administratora)o sciane.........
KOLEJNY SPRAWIEDLIWY 2010-11-01 22:41:33
witam zgadzam się z poprzednikami co do pracy w tej firmie. zero szkoleń na papierze podstawa (usunięte przez administratora) Generalnie firma zaczyna przypominać komis samochodowy. Po kolei odchodzą handlowcy lub się wg. władz nie sprawdzaja (wymóg 50tys obrotu już w pierwszym miesiacu (ciężko to zoorganizować przy brakach podstawowego asortymentu ale prawa rynku każą czekać klientowi aż łaskawie dostanie towar moim zdaniem NOBEL ZA PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ SIĘ NALEŻY) i a placu boju został jeden wspominany wcześniej przez kolegów I ciekawe kiedy on przejży na oczy. Ogólnie lepiej iść rowy kopać
pan S 2010-11-09 22:38:10
To jest bardzo dobra firma, ciągle przyjmują pracowników do pracy, praca bardzo ciekawa, wyśmienita atmosfera, co miesiąc cięcia i opóźniane wypłaty. Zgodzisz się za niżej niż najniższa krajowa to i do biura Cię przyjmą.
Polecam firmę, jest to przyszłościowa praca!
zainteresowany 2011-07-11 10:59:14
Witam. Panowie czy tam naprawdę jest tak źle?? pytam bo zamierzam wysłać do nich CV.
pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź
tom 2013-12-26 00:47:53
Najgorsza firma. Jesteś handlowcem ale musisz robić na magazynie i myć auto którym jeździła ta pseudo szefowa i to którym ty jeździłeś do klienta. To jest śmiechu warte
1
szado 2015-01-13 12:05:29
Polska firma W&W jest to dystrybutor narzędzi pneumatycznych i łączników. Jeżeli chodzi o dostepne u nich oferty pracy to firma praktycznie cały czas ma otwartą rekrutacje dla przedstawicieli handlowych. Skoro jednak jest tak łatwo się dostać i ciągle kogoś szukają to trochę praca tutaj mi się nie widzi...
kazimierz 2015-03-20 12:51:58
@szado, to prawda, mój koelga miał z nimi styczność i jeśli chodzi właśnie o narzędzia pneumatyczne to podobno naprawde dobrze jakościowo są wykonane. Zastanawiam się jeszcze nad jedną rzeczą, jak konkretnie wygląda u nich zatrudnienie.. chciałem wziąć udział w rekrutacji, ale obawiam się, że nie mam aż takich kompetencji.
isms 2016-05-12 19:49:45
No oferty nie było teraz żadnej niestety @ehe. Ale co do socjalów to powiem ci, że są. Z pewnością jest ubezpieczenie i bony świąteczne.
Zostaw swoją opinię o W.P.P.H. W&W - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie W.P.P.H. W&W