PMT Marketing System

Adres: Ptasia 10, 60-319 Poznań

NIP: 7792201277 KRS: 0000156015

PMT Marketing System
2 183 189 5 1

Opinie o PMT Marketing System

Filtruj opinie po kryteriach:

Praca
 Opinia

Firma nie.profesjonalna,po rozmowie kwalifikacyjnej na merchandisera mobilnego,pomimo zapewnień od Pana że w zależności od decyzji,bedzie informacja zwrotna,jest ignoracja.

Pomocna?
TakNie
PMT
 Opinia
@Praca 24.05.2019 08:04

Dzięki za tą opinię. Zwrócimy uwagę naszym rekruterom na tą sytuację. Przykro nam, że Pana/ Panią to spotkało. Szacunek jest jedną z podstawowych wartości kultywowanych w naszej firmie. Życzymy powodzenia w poszukiwaniu pracy, Pozdrawiamy, Zespół rekrutacyjny PMT

Pomocna?
TakNie
wkurzonajakdiabli
 Opinia

Nie wiem jak wy, ale co miesiąc muszę się zastanawiać czy PMT wypłaci należne mi wynagrodzenie i tak samo jest w tym miesiącu. Jest dziesiąty czerwiec po godzinie 21 i dalej nie mam rachunku do zaakceptowania. Żenada. Czasem mam wrażenie, że traktują nas jak podludzi...

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Timon
 Opinia
@wkurzonajakdiabli 10.06.2016 21:35

I właśnie stąd biorą się negatywne opinie. Gdybyś czytała warunki współpracy bądź słuchała koordynatorów to wiedziała byś, że czas na wypłatę jest do 25 każdego następnego miesiąca. Zazwyczaj i tak koło 18 jest już umowa. Ubzdurałaś sobie 10 i masz wielkie pretensje. Z

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyz
 Opinia
@Timon 19.06.2016 13:54

kodeks pracy mówi coś o 10 jako ostatecznym terminie :P jeżeli to umowa o pracę

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyz
 Opinia
@Timon 19.06.2016 13:54

jeżeli dobrze pamiętam oczywiście... więc nie na 100% ale można to sprawdzić w KP

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia
@xyz 15.06.2018 15:38

Owszem, w przypadku umowy o pracę, a nie umowy zlecenia.

Pomocna?
TakNie
ByłyPracownik
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Byłem tam zatrudniony dwa razy, za namową lokalnego koordynatora. Za pierwszym razem nie otrzymałem pierwszej wypłaty, koordynatorka pani S-K. nie miała czasu zanieść umowy do biura, dopiero mail do biura ruszył sprawę, ale zrobił wielką awanturę i byłem traktowany jako ten zły co robi afery. Przecież każdy idzie do pracy po PIENIĄDZE a nie robić charytatywnie. Za drugim razem sprawa podobna, za 3 tygodnie pracy dostałem wynagrodzenie równe ok 2 tygodniom więc napisałem kulturalnie do pani koordynator, oczywiście kit w żywe oczy że nie prawda, mimo daty na umowie. Więc znowu mail do biura, znowu afera, szantaże żebym zaakceptował rachunek bo mi będą liczyć godziny (praca zadaniowa, elastyczny grafik?). Pani koordynator specjalnie chodzi i wymyśla, nawet jak przejdzie klient i coś dotknie ręką to zaraz afera że niepofejsowane, że jak ty podchodzisz do swojej pracy. Kontakt bardzo słaby. Sami przedstawiciele pukają się w głowy i mówią, że tak się nie robi. Serwis na który jest przeznaczona godzina tygodniowo musi być robiony przez ok.4 bo inaczej się nie da (rób nie narzekaj lepiej nie bedziesz miał) Jak ktoś lubi żyć w stresie, wyczekiwać na wypłatę nie wiadomo ile i się o nią wykłócać, żreć się z koordynatorami to zapraszam do pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PMT
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@ByłyPracownik 11.04.2019 12:25

Dzień dobry, zasady, którymi się posługujemy w naszej pracy są jasne i ustalane z góry. Oczywiście zdarzają się nieporozumienia, jednak 20-letnia obecność na rynku i tysiące osób, które z nami współpracowały przez te lata świadczą o tym, że jesteśmy uczciwym partnerem o wysokich standardach. Kanałów komunikacji jest co najmniej kilka i jeżeli cokolwiek się nie zgadza - zawsze można to spokojnie z nami wyjaśnić. Pozdrawiamy, Zespół rekrutacyjny PMT

Pomocna?
TakNie
ByłyPracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@PMT 17.04.2019 16:38

Nie ma mowy, takie niby kulturalne wypowiedzi nie pomogą. Znajoma miała wykonywać serwisy w poniedziałki, środy, piątki od rana a we wtorek koło godziny 15 telefony i afery ze strony przedstawiciela handlowego, że towar (przyszedł tego samego dnia) nie jest wyłożony i pofejsowany. (usunięte przez administratora) Są jednostki, które pracują tam dłużej ale to tylko dlatego że przymykają oko kiedy przyjdzie mniej pieniędzy lub wymaga się od nich bycia o wiele dłużej i robienia tego co nie jest w ich kompetencjach. Biuro może się odezwie po wiadomościach ale potem jest tylko gorzej bo miałeś czelność się odezwać i powiedzieć prawdę.

Pomocna?
Tak1Nie
qwertyui
 Opinia

Moje sugestie dla PMT Marketing System: Wystawianie rachunków 5 dnia miesiąca a nie po 10...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PMT
 Opinia
@qwertyui 09.11.2018 09:37

Dzień dobry, najlepszą metodą wyjaśniania wątpliwości związanych z umowami i wynagrodzeniem jest kontakt bezpośrednio z nami. A zgłoszenie takie nie wpłynęło. Zawsze pomagamy w razie problemów. Zachęcamy do przesłania zgłoszenia na adres biuro@pmt.com.pl Pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@PMT 09.11.2018 13:55

Ja pracowałam dla PMT jako hostessa przez 3 lata i wszytko zawsze zgadzało się co do 1 zł, i pieniądze były na czas. Pracownicy PMT i koordynatorka bardzo pomocni. Z czystym sumieniem polecam .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
poznan

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

pracowałam jako hostessa w Poznaniu, wynagrodzenie miało być płatne po tygodniu, niestety minął miesiąc i dalej wynagrodzenia brak, koordynatorka dokumenty dopiero "oddaje" do biura.. wynagrodzenie jak najbardziej ucięte poparte zmyślonymi tłumaczeniami, nie mogłąm pojawić się 3 dnia pracy co zgłoszone zostało pracownikowi na miejscu, wypłata ucięta za przepracowane godziny o połowę, ponieważ jak się okazało osoba która nas delegowała nie była z firmy. nie polecam tej firmy, brak kompetencji

Pomocna?
Tak8Nie1
lolpop
 Opinia

Jak zrezygnować z umowy z PMT? Chcę zakończyć współpracę, lecz nie ma żadnych informacji ani formularzy na stronie. Z góry dziękuję

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PMT
 Opinia
@lolpop 04.07.2018 22:31

Dzień dobry, zgodnie z dokumentacją podpisywaną na początku współpracy - standardowy okres wypowiedzenia to 2 tygodnie. Najlepiej ustalić zakończenie współpracy ze swoim Koordynatorem Regionalnym. Pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania123
 Opinia

(usunięte przez administratora) patrzą tylko na to, aby za coś uciąć wypłatę. Praktycznie zawsze nie zgadzała się wypłata, a kombinowali jak mogli, żeby na ich wyszło. Nie polecam tej firmy same problemy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Merch
 Opinia
@Ania123 09.05.2018 14:47

Piszesz o koordynatorach na Wrocławiu? Czy może wszędzie ten sam problem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PHi
 Opinia

Znajomy był na rozmowie i mówił, że obok niego wykonany został telefon do 'pewnej znajomej' innego z przesłuchiwanych kandydatów na stanowisko mercha, a po chwili było już miło wesoło i sympatycznie. Znajomy ten został zaproszony na drugi etap, jednak tam nie było zainteresowania jego osobą. Skoro tak, to widzę, że w dzisiejszych czasach firmy nie kryją się już z tym, że biorą ludzi po znajomości, a całe rekrutacje są zwykłą fikcją, bo zawsze znajdzie się ktoś z polecenia. Tyle tylko, że ktoś może naprawde się starać i chcieć dostać daną pracę, a jakiś pierwszy lepszy Janusz przez to że zna inną Maryśke z branży dostaje robotę. W dodatku za śmieszne pieniądze.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawiedziony
 Opinia

Nienormalna firma, która podczas rozmowy rekrutacyjnej szpieguje Cię u byłych pracodawców i konfrontuje ich opinie z Tobą. DNO i 100 metrów mułu. ŻENADA !!! a gdzie ochrona danych osobowych? Sprawa zgłoszona do Inspektora GIODO, PIP i Prokuratury.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PMT
 Opinia
@Zawiedziony 12.04.2018 20:16

Drogi Zawiedziony, praktyka, o której Pan wspomina nie wpisuje się w politykę HR naszej firmy. Prosimy o przesłanie zgłoszenia sytuacji na adres biuro@pmt.com.pl. Bez szczegółów trudno się odnieść do takiego zarzutu. Pozdrawiamy! Zespół rekrutacyjny PMT

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henryk
 Opinia

Czy coś ciekawego dzieje sie w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Co sądzicie o poziomie zarobków w PMT Marketing System? Czy w ostatnim czasie uległ on zmianie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Koordynator Regionalny ds. Promocji i Merchandisingu Jakie realne zarobki plus jakie auto i czy można uzywać prywatnie

Pomocna?
Tak98Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Podałby ktoś z Was jakieś rady odnośnie rekrutacji w PMT Marketing System? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor
 Opinia

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi jakie warunki do pracy ma przedstawiciel handlowy? Może jeszcze coś co dobrze wiedzieć przed rozmową?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klaudia
 Opinia

Hej a czy pracują tam jeszcze jako koordynatorzy chłopaki z Warszawki Piotrek, Łukasz i Artur . Widziałam przelotnie ostatnio Łukasza i Artura gdzieś w sklepie ale byłam na akcji i nie miałam czasu na rozmowę z nimi. Wróciłabym do nich do pracy po tych kilku latach, moze ktoś ma kontakty do chłopaków :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@doticzy udało Ci się uzyskać należne wynagrodzenie? Był to pierwszy taki przypadek, czy też zdarzało się to już wcześniej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Merchjeśli zniknęły jakieś komentarze oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego przed zamieszczeniem wpisu należy zapoznać się z jego treścią.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Merch
 Opinia

Piszcie opinie a jak ktoś pisze prawdę to usuwanie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Merchmógłbyś powiedzieć jak obecnie wygląda praca jako Merchandiser? Takie informacje będą cenne dla osób, które szukają opinii na temat pracy w PMT, tym bardziej że trwa rekrutacja na to stanowisko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Merch
 Opinia

Zgadzam się. Już dawno powinien wylecieć wraz z kolegą Kubisiem

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

Jestem w lekkim szoku czytajac te wypowiedzi. Co prawda lata temu, ale pracowalam w PMT, najpierw jakos merch, pozniej KR. Kasa byla wtedy swietna za te pare godzin na 2 marketach, godziny pracy...kwestia dogadania z kierwnictwem stoiska z reguly. Ja pracowalam 3xtydzien, z reguly od ok.7, 13-14 bylam juz w domu. Dostawalam za to ponad 1200zl. Ale to bylo 10 lat temu. KR mialam swietnego, do tej pory go wspominam;) Jako KR praca tez byla fajna, ja przynajmniej ja lubilam. Manadzer wymagajacy, ale nas szanowal. Pieniadze zawsze sie zgadzaly. Ludzie w biurze bardzo pomocni i mili. Nie wiem czy tam caly czas jest ten sam management, moze inni manadzerowie, inne spojrzenie. Szkoda, ze tak sie popsulo, bo moim zdaniem firma miala potencjal do zaoferowania.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

Pracujesz w PMT Marketing System? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki może liczyć pracownik?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie ważne kto
 Opinia

Nie polecam pracy w tej firmie jako mechendaiser pon piątek od 8 do 20 najlepiej jak byś pracował w zasadzie możesz palić głupa i nic tam nie robić ale potem tylko twój koordynator ma problem ile zarobisz ? Raz 1000 zł potem 1300 na więcej nie licz :) firma porażka żałuję że tam pracowałem jeśli odpowiada Ci 1000 zł to idź nie narobi sz się

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Inezz
 Opinia

Po jakim czasie wypłacane są pieniądze hostessą za przepracowany miesiąc?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tomasz
 Opinia

piszecie tutaj o współpracy z KR. w województwie pomorskim..taka współpraca to jakiś żart, obiecują złote góry, stawki zawrotne, premie itd. a póżniej co..nie możesz doprosić się o rozliczenie, stawki ulegają b.dużemu obniżeniu i za dużą islość serwisów dostajesz ,,na lody,,. brak mi słów do takiego postępowania. w każdej firmie zajmującej się serwisowaniem firm znajdują się takie osoby,które trafiły tam z ,,przypadku,, i nie mogąc ogarnąć tematu w żywe oczy okłamują przyszłych pracowników co do stawek . jest to co najmniej żałosne,że takie osoby nie zostały zwolnione,gdyż jest to zwykłe naciągactwo . zdaję sobie sprawę,że jest dużo takich firm, ale może w końcu ktoś ogarnie ten temat i nie będzie za przyzwoleniem centrali zatrudniał KR , który kłamie w oczy i działa na niekorzyść firmy.to zapewne kiedyś znajdzie swój epilog.. nie polecam tej firmy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia

Witam.Piszę bo myślę że są tu osoby mądrzejsze ode mnie i ktoś mi coś doradzi :) Otóż od niecałego miesiąca razem z siostrą zaczełyśmy pracować w tej firmie. Zadzwoniła pani, powiedziała jak bedziemy pracować,po ile godzin,w jakie dni,jakie zarobki i zapytała czy chcemy mieć jedną umowę czy dwie. Trochę zdziwiło nas to pytanie, ale w sumie nie przejełyśmy się tym.Pani kazał wejsć na stronę internetową wydrukować trzy kartki,bylo tam bhp,umowa i coś jeszcze. Umowy podpisalysmy po czym dwa dni pozniej spotkalysmy się z nią i wręczyłyśmy wraz z podpisem umowy czego ta pani nie zrobiła i nie dała nam umowy ze swoim podpisem. Potem się okazało, że bedziemy zarabiać 700 zł na miesiac we dwie,wiec dla siostry 350 zl i dla mnie. Teraz zaczelysmy tak nad tym wszystkim myśleć i czujemy się oszukane. A nie wspomniałam jeszcze ze tylko moja siostra jest wpisana jako merchandiser a ja nie, nie mam tam nawet konta a pracuje tyle samo co ona. Postanowilysmy potem napisac do tej pani i powiedzialysmy ze wydrukujemy te umowy i chcialybysmy aby je podpisala,napisala ze przyjedzie i nie przyjechala. Wychodzi na to, że tak naprawdę ja bym do tej pracy nie musiala chodzic. A przed nami pracowała pani która dostawala taką sumę tylko na siebie a my mamy dostawać na dwie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
out
 Opinia

Nawet jeśli stawka jest na poziomie 24/h to jest to bardzo dobra opcja, bo z tego wychodzą niezłe zarobki. Ciekawi mnie jednak to czy oprócz tej podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, wiecie? Podobno miały zostać przyznawane nawet początkującym pracownikom.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia

Mam pytanie. Zarabiam u nich teoretycznie 24zł/h brutto. Ile z tego powinno trafić do mnie na koniec miesiąca? Ok 20zł/h netto wyjdzie? Umowa zlecenie, status studenta.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Merch
 Opinia

Dla mnie to banda oszustów. Zwłaszcza dwóch koordynatorów na Wrocławiu. Kolesie z dzieciństwa którzy kombinują. Wypisywali na siebie dziwne zlecenia za pomoc, nadgodziny. A teraz drugi na swoją dziewczynę. Nikt tego nie widzi!!?... Masakra

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Merch
 Opinia

Dla mnie to banda oszustów. Zwłaszcza dwóch koordynatorów na Wrocławiu. Kolesie z dzieciństwa którzy kombinują. Wypisywali na siebie dziwne zlecenia za pomoc, nadgodziny. A teraz drugi na swoją dziewczynę. Nikt tego nie widzi!!?... Masakra

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o PMT Marketing System - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny