Pani koordynator (usunięte przez administratora)jest najgorsza moja ( już byłą na szczęście ) przełożoną. W czasie akcji promocyjnej bacardi - martini krzyczała i przeklinała za prawie za każdym razem jak tylko nie odpowiedziałem jej na pytanie jak sobie tego życzyła. A chwiałbym zaznaczyć, iż część materiałów dostałem 5 godzin przed pracą, i właśnie z nich najczęściej mnie pytała. Dam jeden przykład z wielu jej schematu upokarzania mojej osoby. W czasie naszej "rozmowy" ( ciężko to było nazwać normalną rozmową, było to raczej perfidne i wyrafinowane obrażane) zadała mi pytanie jakie mam wykształcenie. ( Doskonale wiedziała jakie mam bo miała moje CV ) Zadała to pytanie tak :
(usunięte przez administratora): Jesteś na studiach?
JA: Już nie.
Agnieszka: Jakie ty masz ogóle wykształcenie ? Średnie? Masz w ogóle maturę? Zawodowe? Podstawkowe? ( Za każdym razem gdy zadawała kolejne pytanie robiła brzydsza minę, połączoną z niedowierzaniem.)
JA: Wyższe inżynierskie.
Agnieszka: ( Teraz można było usłyszeć wybuch głośnego śmiechu z
jej strony pokazując palcem w moją stronę i śmiejąc się mówiła dalej,)
Ty masz wyższe wykształcenie?! heheh A zapamiętać jak długo leżakuje Baron Otard XO nie umiesz ?! Nie słuchasz mnie i zachowujesz się jak byś miał na wszystko totalnie (usunięte przez administratora)(nie cenzuralne słowo) !! ( I tak dalej i tak dalej ...)
Gdy już miałem serdecznie dość jej jadowitego języka złożyłem wymówienie. Pani Agnieszka oświadczyła że firma obniża mi stawkę godzinową do niecałych 6 zł, a obiecano 13 zł argumentując że nie byłem wystarczająco dobrze przygotowany... Czuję się oszukany, jak rzadko w życiu. A jestem już promotorem od prawie 2 lat w różnych firmach i jeszcze nigdy nie zostałem tak podle potraktowany. Szczerze odradzam wszystkim.
Chesz się ze mną skontaktować ? Pisze na (usunięte przez administratora)