brak logo

DOBRA JOGA

Swarzędz

Opinie o DOBRA JOGA

Kamila 2010-04-20 19:21:09
Wspolprace z ta pania zaczelam w 2009 roku, najpierw jako klientka. Jednak dopiero teraz znalazlam ten portal zeby sie podzielic I przestrzec przed ( usunięte przez administratora ) oraz placeniem tej pani za cos co moze tylko w jej glowie funkcjonuje jako joga. Dodam, ze jest to osoba, ktora nie radzi sobie ze stresem. Co wiecej , zasiegnelam opinii I dowiedzialam sie, ze nie jest anglistka!!! - jak sie na swojej stronie prezentuje. W dzisiejszych czasach kurs jogi moze zrobic kazdy, a potem oglaszac sie jako dyplomowany nauczyciel. Jednak to czesto pomylka. W Polsce certyfikowanych trenerow jogi jest naprawde niewielu. ( usunięte przez administratora )a swoja edukacje skonczyla bardzo wcześnie. Nie ma ukonczonych zadnych studiow filologii angielskiej, wiec nie ma prawa nazywac siebie anglistka! To osoba bez wyksztalcenia wyzszego czy licencjatu. Jest to karalne postepowanie wprowadzanie w blad na temat wlasnego wyksztalcenia. Natomiast co do mojej wspolpracy to napisze krotko:wyrzadzila mi szkode poprzez niewlasciwe cwiczenia rozciagajace, co skutkuje uszczerbkiem na moim zdrowiu .. za tym ida koszty I zerwana wspolpraca, ktora tylko dla tej pani okazala sie zyskowna. Sprawa jest I bedzie w toku, wiec mysle ze zyski tej pani okaza sie mierne. Odradzam DOBRA JOGA, bo w tym przypadku jest( usunięte przez administratora )
Małgorzata 2011-01-28 15:32:36
( usunięte przez administratora ) podszywa się pod profesje, których nie moze udokumentowac. Klamie ludzi i w to wierzy. Prawda jest taka, ze jest to osoba bez wykształcenia, która od kilku niedługich lat cwiczy sobie joge, i jak pisze moja przedmówczyni wyrzadza ludziom krzywdę poprzez swoj brak profesjonalizmu. Jesli zna angielski to tylko z powodu pracy jako pomywaczka w Anglii. Znam jej historie z kilku źródeł , wiec kto moze uczyc jogi i harmonii, kto sam rozbija kazde swoje malzenstwo i sprowadza nowych? Szukajac jakies formy relaksu w Swarzedzu natknelam sie na ta osobe i zasiegnelam opinii o niej, gdyz nie lubie powierzac swojego zdrowia i pieniedzy nieznajomym. Wiele tzw. osob, ktore niestety nas w obecnych czasach naciągają pozostają bezkarni, dlatego ku przestrodze pracownikom i klientom tej pani grubo p 40-tce, całe szczęście , że mozna zawrzec swoją opinie na takim portalu. Jak ktos topi kompleksy w klamstwach i ma kilka twarzy to poznij fefekt jest jeden!
Beata 2011-04-13 18:58:54
Jesli chcecie ćwiczyć jogę to tylko nie z ( usunięte przez administratora )To juz jej trzecie nazwisko. Podwojna rozwódka. Jak sie nie ma w glowie to się ćiwczy bez żadnych pokładów zdrowej jogi! Wiec jesli bedziecie miec do czynienia z ( usunięte przez administratora )to ta sama osoba z opinią sfałszowanej osoby. Znam ją jeszcze z ( usunięte przez administratora ) Teraz tez mieszkam w Poznaniu i natknelam sie na nia, a jako znawca tematu wiem i slysze jak poszczegolne osoby z otoczenia jogi oceniaja tą osobę. . Pierwsze wrazenie - good, nastepne pokazują ogrom fałszu i przekazywanie na swoj temat samych fałszywych informacji. Nie jest to osoba, która skonczyla jakiekolwiek studia wyzsze, nie jest ani anglistka ani profesjonalnym trenerem jogi, gdyz zeby nim byc potrzeba lat, harmonijnego zycia i klasy.
Prawdomówna 2011-04-20 20:11:44
Zgadza sie wszystko. Osoba ta na stronie ( usunięte przez administratora )wypisuje klamstwa, ze prowadzi joge od 1996 roku! W tym roku ta osoba , ktora podaje sie za anglistke i ktora twierdzi, ze prowadzi ( usunięte przez administratora )ktora nie przezyla zbyt dlugo i nie byla to dzialanosc zwiazana z joga. Oto jej wpis: ( usunięte przez administratora )
Ania K. 2011-04-22 09:04:43
Jestem zaskoczona i wstrząśnięta obrażliwymi wypowiedziami na temat ( usunięte przez administratora )Osoby które je napisały pewnie nigdy nie były na jej zajęciach, nie spotkałam milszej nauczycielki i równocześnie bardzo skoncentrowanej na postepach uczniów. A ćwiczę jogę od kilku lat i znam różnych nauczycieli i instruktorów. Zawsze uśmiechnięta i można z nią porozmawiać o wszystkich kłopotach. Poza tym sama jestem po rozwodzie i wcale nie uważam żeby to wpływało na ocenę człowieka, te wycieczki osobiste to bezczelność.
kasia.pi 2011-09-04 20:16:25
nie polecam ćwiczeń z panią [usunięte przez moderatora]- rzeczywiście nie ma wyższego wykształcenia ani uprawnień trenerskich, ponadto jest histeryczna, nierzetelna i nieodpowiedzialna. Cwiczenia przez nią zalecane doprowadziły u mnie do urazu kręgosłupa.
Anka 2012-08-01 14:54:12
Mialam okazje z ta pania kaczmarowska cwiczyc joge dość dawno temu w Miód Malina Spa przy ul.Ługańskiej w Poznaniu. Sam salon SPA jest nawet sympatycznym miejscem. Co do tej pani niestety nie odbierałam jej tak samo. Raczej sztuczna powierzchowność z wysilonym uśmiechem. Uczuliłam się na tą osobe tak , ze zmieniłam miejsce na ćwiczenia jogi u [usunięte przez moderatora], którą szczerze polecam. Zupełnie inna joga jest u Pani [usunięte przez moderatora] – z wyczuciem, indywidualne podejście, stopniowa i czuje się profesjonalizm, a uśmiech nie jest wymuszony :)
Uwga Sekta 2015-04-04 12:36:41
Ta pani nie ma nic wspólnego z jogą !!!
Te zajęcia to jakaś sekta organizują jakieś spotkania z Aniołami sprawą powinny się zainteresować odpowiednie służby !!
lol 2016-05-15 11:47:36
hahaha jak dla mnie, to trzeba znaleźć złoty środek i faktycznie uważać. Nie mówię, że ta szkoła jogi taka jest, ale zdarzają się dziwne miejsca, trzeba mieć się na baczności :)
Zostaw swoją opinię o DOBRA JOGA - Swarzędz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOBRA JOGA