brak logo

Borim

Pszczyna

Opinie o Borim

anonim 2011-08-25 22:34:27
Nieznam gorszej firmy kierowcow traktuja jak smieci stanowczo odradzam.
2
zenek 2011-09-21 13:56:19
pracowałem 12 lat w różnych firmach i tutaj znalazłem normalne i godziwe warunki pracy , to wymagajacy pracodawca ale jest spoko.
1
Były pracownik 2013-06-21 19:30:15
Możliwość awansu, rozwoju zawodowego i szkoleń to antonim slowa "Borim". Bliższe tej firmie są takie pojęcia: minimalna płaca, uwstecznienie zawodowe i klimat wszechobecnego spisku i podejrzewania przez szefostwo wszystkich o wszystko ( oczywiście co najgorsze). Nie polecam pracy w tej firmie ! Panuje atmosfera zakłamania i nie wierzcie w składane Wam obietnice bez pokrycia !
3
anonim 2013-07-14 17:01:41
anonim - 2013-07-11 16:06:39

Jej, aż takie kiepskie Borim ma opinie? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport?
Człowieku, czy Ty się z choinki urwałeś ?.., to nie ta półka i nie ta bajka ;-)
1
sps 2013-08-14 15:51:19
[usunięte przez moderatora] podjedź najlepiej na Borim i pogadaj na miejscu z ludźmi , skoro tam pracują to chyba im to leży. widze ze firma troche latek juz działa i ludzi sporo tam pracuje , moj kumpel tez tam parcuje i sobie chwali,
1
pracuś 2013-11-16 18:23:20
Cześć. Nie jest to jakiś kołchoz jak niektórzy mówią czy piszą. Jest to normalna naprawdę porządna firma przez duże F. I uwierz mi czytelniku że nie kłamię. Wymagania są, konkretne podejście, profesjonalizm i entuzjazm zmieniają najgorszą robotę w PASJĘ. POZDRAWIAM
1
niko 2013-11-19 15:56:06
chciałbym się dowiedzieć czy kierowcy codziennie są w domu. Samochody mają łóżka i zastanawiam się jak to z nimi jest.
1
worker 2014-01-28 14:46:56
Wiele opinii się zgadza, bo miałem przyjemność pracować w Borimie, (usunięte przez administratora)dogadywania była jak ja pracowałem. Szefostwo wystawiło mnie także na próbe zarobienia szybkiej gotówki, ale im się to nie udało, zaczynając prace nie miałem szkolen, praca za minimalną stawkę, uciekłem jak szybko się dało!
2
leser 2014-04-02 23:13:20
uważaj, żebyś na tej szybkiej gotówce równie szybko się nie przejechał... chyba lepiej spasować w tym temacie
1
szerman 2014-04-05 13:16:22
chciałbym aplikować na stanowisko administracyjne, ale nie wiem czy warto czekać. Często są rekrutacje?
1
kelner 2014-04-11 07:27:50
teraz chyba mają rekrutacje - zależy też czy to Borim paliwa czy Borim restauracja :) o co kaman z tą szybką kasą?
1
marta 2014-04-16 20:06:44
kelner, Borim w Pszczynie to zarówno stacja paliw jak i restauracja, zwyczajnie otworzyli restauracje na stacji paliwowej.
1
worker 2014-05-20 12:35:37
Dokładnie tak, jak toś wczesniej pisał czujesz sie tam nie najlepiej, czujesz sie gorszy, niedoceniany. Tak to była próba nieudana!
1
były pracownik 2014-05-24 09:33:31
Firma mało konkretna , wykorzystują ludzi na maksa . Nie polecam !!!
2
arkos 2015-01-27 23:37:53
hmm konkrety zawsze sie przydadza przy poszukiwaniu pracy i kazdy kto ubiega sie do pracy chiałby wiedziec wiecej na dany temat moze powiecie w jaki sposób wykorzystuja tych ludzi jak jest naprawde jak przebiega rozmowa kwlifikacyjna u nich i czy warto pracowac a taka pensje jaka oferuja czy ktos wie cos dziekuje
piktel 2015-03-31 01:35:34
W ramach tak bardzo upragnionych przez niektórych tutaj konkretów mogę wam powiedzieć, ze jedzenie w restauracji Borim jest naprawdę pyszne i widać że wszyscy przykładają się do swojej pracy. Ja od siebie polecam szczególnie kotlet po włosku, był pyszny. Kucharz wie co dobre no i obsługa bardzo miła i zaangażowana w pracę restautrracji. Ja polecam
1
gość 2015-05-01 07:45:15
Wystawiam bardzo negatywną opinię firmie BORIM co do gastronomii. Nie polecam konsumpcji w tym lokalu tej firmy. Ceny astronomiczne,gdyż kilogram fileta z kurczaka kosztuje 120,0 złotych, tak więc porcja obiadowa tego filecika wychodzi około 30,o złotych plus dodatki. Taki skromny w spożyciu obiad zamyka się w kwocie 50-60 złotych!!!!!!!!!!! Totalna porażka jak na tak barową gastronomię, gdzie jakość tego wydania też wymaga wiele do życzenia?! Zalecam omijanie tej placówki i z jej pożal się boże kuchnią!!!!!!!!!
2
marlenka 2015-05-01 08:08:51
Popieram opinię poprzednika! Kuchnia w BORIM żałosna co do jakości a w cenie na miarę HOLLYWOOD!Nie wiadomo za co się płaci? Byliśmy tam na obiedzie i nie darmo dostaliśmy jedzenie,które nie odpowiadało nazewnictwu w karcie to do tego zapłaciliśmy słono, tak że nam szczęki opadły! Szefostwo powinno pójść po rozum do głowy i zmienić to dopóki nie będzie za pózno. My napewno już tam nie skorzystamy z konsumpcji a innym będziemy odradzać!
1
warszawa 2015-05-01 08:23:38
Witam! Cieszę się,że w końcu ktoś o tym napisał,bo myślałam że tylko ja mam jakieś ale? Kuchnia w BORIM jest tak słaba,że aż trudno o tym mówić?! Z mężem z powodu różnych interesów często stoujemy się w restauracjach. Nawet w Warszawie w hotelu Marriot nie zapłaciliśmy tyle za obiady co w restauracji BORIM o ile można ją tak nazwać? Ponadto kucharze powinni się nauczyć wytworzenia posiłków zgodnie z nazwą w karcie,gdyż wydaje mi się,że tego wogóle nie potrafią!My już tam napewno nie skorzystamy z usług!
1
kasia 2015-05-01 08:35:20
Podpisujemy się pod opinię poprzedników. Byliśmy dwa razy w restauracji BORIM i za każdym razem tak samo. Jedzenie,że kucharzy trzeba by było wysłać na kurs gotowania i przygotowania potraw,gdyż nie mają pojęcia, jak dane potrawy mają wyglądać i jak mają byc przyrządzone zgodnie z nazwą w karcie,porażka!Po otrzymaniu rachunku kolejny szok,gdyż ceny kosmiczne!Można wypaść z butów! Omijajcie jak Wam nie po trasie,bo my tam już napewno nie zaglądniemy!
1
norbert 2015-05-01 08:47:38
Tak samo popieramy opinię!Ceny dla koneserów a jakość zerowa!Nauczcie ludzi robić posiłki tak jak się to w karcie nazywa!Śmieszne podawanie posiłków, które nie odpowiadają nazewnictwu? Nie zachęcam do skorzystania z usług tej instytucji.
2
były pracownik 2016-01-15 20:05:43
Odradzam w każdy możliwy sposób . Jeżeli jesteś osobą zaangażowaną i pokazujesz ,że Ci zależy Szefostwo się cieszy ,że za psie pieniądze potrafisz robić z siebie kundla. Prędzej czy póżniej i tak potraktują Cie jak już wcześniej o tym napisane . Pozdrawiam wszystskich których zwolnili (będzie im lepiej) i tych ,którzy odeszli .
3
były pracownik 2016-05-20 10:01:28
Czego się spodziewać po prywaciarzu i w dodatku złodzieju który mierzy swoją miarą...polecam więcej kontroli pip :) co do kuchni to rzeczywiście przydałby się porządny kucharz i mniej zarozumiała obsługa a nie stare baby ;p
2
Gosc 2016-08-17 10:27:13
hahaha, człowiek w tej firmie jest niczym o czym świadczy ciągła rotacja na tych samych stanowiskach! Szefowa w porządku okazywała czasami trochę serca ale reszta osób które tam pracują bez komentarza. Najwięcej zarabiają ci co nic nie robią bez wykształcenia i doświadczenia. Nie ma to jak się dobrze ustawić i mydlić oczy szefostwu:/ Ciepła dobrze płatna posadka, a inni zapiepszają za marne grosze na dziwnych umowach!Pracowali tam fajni sumienni ludzie ale wszyscy uciekli;/
1
Maciek 2016-10-17 22:40:51
No daj spokój, naprawdę nie wiem skąd masz takie dziwne rzeczy do powiedzenia, to stek bzdur jest od zawsze
1
Zostaw swoją opinię o Borim - Pszczyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borim