Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.


Oceniono 138 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Contrain Sp. z o.o.
Poznańska 41/48
00-685 Łódź
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-06-27 14:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-26 23:14:20]:
bo bajki opowiadaja ze taka zlota robota a ludzi szukaja na mazurach bo w lodzi juz sie dawno na nich wypieli
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-27 22:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2014-06-27 14:54:14]:
i Ty również złapałeś się na ich obietnice ? byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe z Contrain Poland ?
zdjecie uzytkownika
ellk - 2014-06-28 09:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś z Przemyśla wybiera się na spotkanie w hotelu Akademia 1.07.2014
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-06-28 11:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-27 22:23:48]:
nie ale znajomy byl pracowal tylko pare dni
zdjecie uzytkownika
lolekbolek - 2014-06-28 14:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-06-28 11:14:50]:
I dlaczego wrócił, ja wyjeżdżam jutro do Holandii na dwa miesiące ;>
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-28 15:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-06-28 11:14:50]:
ale pracował za granicą tak ? i co po tych kilku dniach wysłali go z powrotem do kraju jakby nigdy nic?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-06-29 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, czy ktos z was takze "czeka" na ich telefon i łudzi sie na wyjazd? Oczywiscie czeka wraz z podpisana umowa..
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-30 00:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2014-06-29 15:01:58]:
a Ty jak długo czekasz już na kontakt od nich ? wyjeżdżałeś już kiedyś z nimi czy to pierwszy raz ?
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-07-01 00:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-30 00:17:03]:
Tak, jeden wyjazd juz mialem. A ty byles juz gdzies z nimi?
zdjecie uzytkownika
e - 2014-07-03 22:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-04-17 17:57:42]:
PISZ WSZYSTKO WYYŁUMACZE
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-07-12 12:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja uważam że contrain to firma zla i oszukuje pracowników jestem nie zadowolona i nie polecam innym!!!!
zdjecie uzytkownika
holy - 2014-07-12 15:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2014-07-12 12:02:50]:
tak , @michal - "zadowolona". Właśnie tego typu błędy w pisaniu postów świadczą o tym jak prawdziwe mogą być niektóre negatywne opinie na forum. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć , że Contrain całkiem dobrze się u mnie sprawdziło
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-23 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z przemyśla był na spotkaniu w hotel akademia i mógłby mnie uświadomić co tam się dzieje i czy to realna praca.
zdjecie uzytkownika
zizi - 2014-07-23 15:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam oszusci najwieksi jakich spotkalem na swojej drodze pod kazdym wzgledem a rezydenki niewychowane a pouczaja normalnych ludzi poprostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach
zdjecie uzytkownika
kara182005 - 2014-07-27 23:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robie juz 3miesiace na taśmie i jestem bardzo zadowolona wyplata jest na czas zakwaterowanie jest super nie mam do czego sie przyczepić wszystko zależy od pracodawcy u którego pracujesz nie od contrainu, a i co najważniejsze mam robote zapewniona na cały rok
zdjecie uzytkownika
j..a - 2014-07-27 23:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez Contrain 5 miesięcy parę lat wcześniej. Wszystko było ok. Mieszkanie spoko,praca w jednym miejscu, obyło się bez konfliktów. W tym roku też chciałabym jechać ale już na stałe, jeśli to możliwe.
zdjecie uzytkownika
pionier - 2014-07-28 03:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kara182005 - 2014-07-27 23:18:47]:
zgadzam się z Tobą @kara182005, że jeżeli chodzi obecnie o pracę w Holandii to bardzo wiele zależy od tego na jakiego pracodawce trafisz. Znam ludzi, którzy wyjeżdżają już od paru lat z Contrain i zawsze byli zadowoleni, ale są też tacy, którzy niestety mieli więcej pecha. Szkoda, że Contrain pomimo już 15 lat zdobywania pracowników na rynek holenderski nie potrafi czasami wyłapać nie do końca uczciwych pracodawców. Bo jeżeli chodzi o pracowników to nawet chwalą się tym , że podlegają oni starannej rekrutacji i sprawdzani są podczas umowy na okres próbny. Często, co dziwne jak na agencje pracy, wymagają również dość wysokich kwalifikacji na niektóre stanowiska. Także może zamiast tak prześwietlać pracowników wzięliby się też bardziej za te firmy
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-05 16:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy mogli byście mi pomu może ktoś pracował przez contrain w szklarni van gog - helmond dostałem propozycje pracy na tej szklarni lecz doszły mnie słuchy o złych warunkach zakwaterowania i o niezbyt dobrej opini szefa. Proszę o jakieś informacje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-08-06 23:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-08-05 16:46:04]:
Tez sie sporo dowiedzialem na temat tej Firmy,oszusci ityle lepiej nie ryzykowac
zdjecie uzytkownika
PROROK 56 - 2014-08-12 12:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
OSZUKALI NAS BANDA ZŁODZIEI POLSKICH NIE POLECAM TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
kondi - 2014-08-12 15:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jojo - 2014-08-06 23:41:18]:
gdyby każdy podchodził do tematu w taki sposób jak Ty @jojo to nikt ni wyjeżdżałby do pracy za granicę. Ja przed wyjazdem nie spodziewam się żadnych fajerwerków co do miejsca zakwaterowania czy też osób, które tam spotkam. Przecież to jest ten sam świat - wyjeżdżając do Holandii nie traficie nagle do nowego lepszego świata. To jest to samo co u nas tylko płacą w Euro. Sam mam zamiar wyjechać przez agencje pracy Contrain do Holandii na stanowisko Spawacza. Jeśli chodzi o wymagania to znajomi mówili , że głównie pracodawca patrzył na udokumentowane umiejętności np. na tym stanowisku spawania metodą TIG. Podobno jesli to jest w porządku i kuma się trochę po angielsku to robotę już na pewno się dostanie. Mam tylko nadzieję, że ta oferta pracy jest jeszcze aktualna, bo niby wystawiona była do lipca 2014, ale mamy już prawie połowę sierpnia , a ona ciągle wisi na stronie Contrain. Może nie znaleźli jeszcze chętnego
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-08-14 11:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pracownikiem contrain oddelegowanym do NL.Pieniądze sie nie zgadzaja,mieszkanie zarobaczone,ludzie pijaki,rezydentka klamie,ogólnie syf i odradzam contrain z łodzi,unikajcie ich z daleka!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Dodi - 2014-08-19 12:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
Czy ktoś mi może powiedzieć czy jest jakaś szansa wyjazdu do pracy przez firmę Contrain? Byłam już na dwóch spotkaniach rekrutacyjnych czekam trzy miesiące i nic. Nie wiem czy jest jeszcze jakaś szansa na wyjazd? może ktoś miał podobną sytuację , proszę o informację
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-26
Żródło: Gowork.pl
Kerkrade
( )
Contrain Poland jest Agencją Pracy Tymczasowej zarejestrowaną pod nr 5612. Współpracujemy z kontrahentami z terenu Holandii oraz Niemiec - głównie z branży rolniczej, ogrodniczej, produkcyjnej i spożywczej.   Obecnie szukamy OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO ZE ZNAJOMOŚCIĄ JĘZYKA ANGIELSKIEGO Miejsce pracy: Holandia, Kerkrade Obowiązki: - obsługa w&oac
zdjecie uzytkownika
babcia - 2014-08-20 16:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [murzyn - 2014-06-26 10:40:30]:
byłam w tym roku. jestem z pracy , warunków i zarobków zadowolona Uważam że firma jest uczciwa i można na niej polegać
zdjecie uzytkownika
babcia - 2014-08-20 17:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2014-06-27 14:54:14]:
ja jestem z Łodzi i byłam w tym roku w Holandii w lipcu 2014.Praca jest, ale trzeba pracować. mimo iż płacą na godzinę to swoją normę trzeba zrobić.Codziennie rano zabierał nas autobus do pracy i przywoził z pracy. domki były na 8 osób.była kuchnia do gotowania , łazienka, pokoje 2 osobowe i jeden 4 osobowy. z powrotem też nie było problemu, wszystko załatwiła firma , wypłaciła zgodnie z umową,
czego chcieć więcej, przecież ja pojechałam tam pracować a nie wypoczywać
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski