Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.


Oceniono 142 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Contrain Sp. z o.o.
Poznańska 41/48
00-685 Łódź
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-28 15:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-06-28 11:14:50]:
ale pracował za granicą tak ? i co po tych kilku dniach wysłali go z powrotem do kraju jakby nigdy nic?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-06-29 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, czy ktos z was takze "czeka" na ich telefon i łudzi sie na wyjazd? Oczywiscie czeka wraz z podpisana umowa..
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-30 00:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2014-06-29 15:01:58]:
a Ty jak długo czekasz już na kontakt od nich ? wyjeżdżałeś już kiedyś z nimi czy to pierwszy raz ?
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-07-01 00:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-30 00:17:03]:
Tak, jeden wyjazd juz mialem. A ty byles juz gdzies z nimi?
zdjecie uzytkownika
e - 2014-07-03 22:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-04-17 17:57:42]:
PISZ WSZYSTKO WYYŁUMACZE
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-07-12 12:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja uważam że contrain to firma zla i oszukuje pracowników jestem nie zadowolona i nie polecam innym!!!!
zdjecie uzytkownika
holy - 2014-07-12 15:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2014-07-12 12:02:50]:
tak , @michal - "zadowolona". Właśnie tego typu błędy w pisaniu postów świadczą o tym jak prawdziwe mogą być niektóre negatywne opinie na forum. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć , że Contrain całkiem dobrze się u mnie sprawdziło
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-23 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś z przemyśla był na spotkaniu w hotel akademia i mógłby mnie uświadomić co tam się dzieje i czy to realna praca.
zdjecie uzytkownika
zizi - 2014-07-23 15:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam oszusci najwieksi jakich spotkalem na swojej drodze pod kazdym wzgledem a rezydenki niewychowane a pouczaja normalnych ludzi poprostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach
zdjecie uzytkownika
kara182005 - 2014-07-27 23:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robie juz 3miesiace na taśmie i jestem bardzo zadowolona wyplata jest na czas zakwaterowanie jest super nie mam do czego sie przyczepić wszystko zależy od pracodawcy u którego pracujesz nie od contrainu, a i co najważniejsze mam robote zapewniona na cały rok
zdjecie uzytkownika
j..a - 2014-07-27 23:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez Contrain 5 miesięcy parę lat wcześniej. Wszystko było ok. Mieszkanie spoko,praca w jednym miejscu, obyło się bez konfliktów. W tym roku też chciałabym jechać ale już na stałe, jeśli to możliwe.
zdjecie uzytkownika
pionier - 2014-07-28 03:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kara182005 - 2014-07-27 23:18:47]:
zgadzam się z Tobą @kara182005, że jeżeli chodzi obecnie o pracę w Holandii to bardzo wiele zależy od tego na jakiego pracodawce trafisz. Znam ludzi, którzy wyjeżdżają już od paru lat z Contrain i zawsze byli zadowoleni, ale są też tacy, którzy niestety mieli więcej pecha. Szkoda, że Contrain pomimo już 15 lat zdobywania pracowników na rynek holenderski nie potrafi czasami wyłapać nie do końca uczciwych pracodawców. Bo jeżeli chodzi o pracowników to nawet chwalą się tym , że podlegają oni starannej rekrutacji i sprawdzani są podczas umowy na okres próbny. Często, co dziwne jak na agencje pracy, wymagają również dość wysokich kwalifikacji na niektóre stanowiska. Także może zamiast tak prześwietlać pracowników wzięliby się też bardziej za te firmy
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-05 16:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy mogli byście mi pomu może ktoś pracował przez contrain w szklarni van gog - helmond dostałem propozycje pracy na tej szklarni lecz doszły mnie słuchy o złych warunkach zakwaterowania i o niezbyt dobrej opini szefa. Proszę o jakieś informacje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-08-06 23:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-08-05 16:46:04]:
Tez sie sporo dowiedzialem na temat tej Firmy,oszusci ityle lepiej nie ryzykowac
zdjecie uzytkownika
PROROK 56 - 2014-08-12 12:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
OSZUKALI NAS BANDA ZŁODZIEI POLSKICH NIE POLECAM TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
kondi - 2014-08-12 15:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jojo - 2014-08-06 23:41:18]:
gdyby każdy podchodził do tematu w taki sposób jak Ty @jojo to nikt ni wyjeżdżałby do pracy za granicę. Ja przed wyjazdem nie spodziewam się żadnych fajerwerków co do miejsca zakwaterowania czy też osób, które tam spotkam. Przecież to jest ten sam świat - wyjeżdżając do Holandii nie traficie nagle do nowego lepszego świata. To jest to samo co u nas tylko płacą w Euro. Sam mam zamiar wyjechać przez agencje pracy Contrain do Holandii na stanowisko Spawacza. Jeśli chodzi o wymagania to znajomi mówili , że głównie pracodawca patrzył na udokumentowane umiejętności np. na tym stanowisku spawania metodą TIG. Podobno jesli to jest w porządku i kuma się trochę po angielsku to robotę już na pewno się dostanie. Mam tylko nadzieję, że ta oferta pracy jest jeszcze aktualna, bo niby wystawiona była do lipca 2014, ale mamy już prawie połowę sierpnia , a ona ciągle wisi na stronie Contrain. Może nie znaleźli jeszcze chętnego
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-08-14 11:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem pracownikiem contrain oddelegowanym do NL.Pieniądze sie nie zgadzaja,mieszkanie zarobaczone,ludzie pijaki,rezydentka klamie,ogólnie syf i odradzam contrain z łodzi,unikajcie ich z daleka!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Dodi - 2014-08-19 12:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
Czy ktoś mi może powiedzieć czy jest jakaś szansa wyjazdu do pracy przez firmę Contrain? Byłam już na dwóch spotkaniach rekrutacyjnych czekam trzy miesiące i nic. Nie wiem czy jest jeszcze jakaś szansa na wyjazd? może ktoś miał podobną sytuację , proszę o informację
zdjecie uzytkownika
babcia - 2014-08-20 16:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [murzyn - 2014-06-26 10:40:30]:
byłam w tym roku. jestem z pracy , warunków i zarobków zadowolona Uważam że firma jest uczciwa i można na niej polegać
zdjecie uzytkownika
babcia - 2014-08-20 17:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2014-06-27 14:54:14]:
ja jestem z Łodzi i byłam w tym roku w Holandii w lipcu 2014.Praca jest, ale trzeba pracować. mimo iż płacą na godzinę to swoją normę trzeba zrobić.Codziennie rano zabierał nas autobus do pracy i przywoził z pracy. domki były na 8 osób.była kuchnia do gotowania , łazienka, pokoje 2 osobowe i jeden 4 osobowy. z powrotem też nie było problemu, wszystko załatwiła firma , wypłaciła zgodnie z umową,
czego chcieć więcej, przecież ja pojechałam tam pracować a nie wypoczywać
zdjecie uzytkownika
Nicik - 2014-09-01 14:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [babcia - 2014-08-20 17:07:26]:
Za wykonywanie poleceń szefostwa niemieckiego na projekcie w Rhenusie zostałam zwolniona przez Karoline oszuści chcieli dyrygować szefostwem niemieckim firma Contrain z Łodzi to oszuści Karolina odnosiła sie do mnie z krzykiem po chamsku wprowadzając mobing ze swojej strony nie polecam tej firmy Contrain nikomu.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-09-03 07:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby praca jest , co do godzin to bywa różnie a i warunki mieszkaniowe też są różne. Ale dlaczego na koniec miesiąca człowiek nie może doliczyć się swoich pieniędzy tego nie rozumiem. Jeśli chodzi o kontakty rezydentek z pracownikami to określiłbym to jako Qrwa SKANDAL!!! I dlaczego promujecie pracowników którzy donoszą niestworzone rzeczy na innych?
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-09-03 17:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-09-03 07:51:54]:
Popieram wypowiedz kolegi , Paca w Contrain jest ok , wypłata na czas , jesli sie coś nie zgadza to trzeba o tym informować , nie będę tu pisac o plusach i minusach bo pracowac trzeba i jesli ktos chce zarobi bez problemu . Natomiast trzeba uważać na donosiciel(k)i , zwłaszcza starsze kobiety które boja się stracic prace ( same mi mówiły ze one będatak robić bo racy juz nigdzie nie znajdą bo stare )i wymyślają rózne historie , dzwonia do rezydentek i ściemniają a niestety ale Rezydentki im wierza ... w sumie nawet nie wiem czemu bo te kobiety są gorsze od młodych ludzi , piją ale po kryjomu żeby nikt nie widział a gadają że inni to alkoholicy. Tak więc do WYJEŻDZAJĄCYCH wy skupcie się na pracy a naprawde fajne pieniądze zarobicie ale uwżajcie na niektóre kobiety bo wam bigosu narobią że ho ho , ja juz nie miałam siły ani ochoty z nimi walczyc bo to nie miało dla mnie sensu. Lepiej olać i niszczyć spokojem :) pozdro
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-29
Żródło: Gowork.pl
Olsztyn
(warmińsko-mazurskie)
Grupa Contrain, działająca w Polsce od 1998 roku, jest częścią polsko-holenderskiej grupy kapitałowej.   Świadczymy usługi w zakresie zarządzania i zatrudniania wykwalifikowanej kadry różnego szczebla    głównie w branży rolniczej, logistycznej, produkcyjnej i medycznej.   Współpracujemy z klientami w Polsce, Holandii, Niemczech i Szwajcarii.    Po
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2014-09-12 08:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Firma Contrain jedna z lepszych firm posredniczaca prace za granica. wypłata na czas,dobry kontakt z biurem z p.Ela zwłaszcza,troche gorszy z rezydentkami:(((((.Wszystko zależy od kontrchenta u którego się pracuje.Ja akurat pracuje w Marum u Barona na pieczarkach.Praca dobra,godziny sa i kasa fajna.Tylko zależy na jaki domek się trafi i jaie ma się ułady z brygadzistka.P.Jagoda ma swoich ludzi,plastusiow i donosicieli.Ale pracować trzeba,robic swoje i do przodu.Jesli ktoś dobrze zbiera to się utrzyma.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
senior - 2014-10-02 15:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxx - 2014-09-12 08:18:02]:
Jedyne co zależy od Contraina to załatwienie tej pracy i warunków mieszkalnych. I ze swoich obowiązków firma wywiązuje się bardzo dobrze . To co zależy od pracownika to już jest jego aktywność i szybkość w zbieraniu, także tutaj już każdy może liczyć tylko na siebie. Niektórzy się niestety przeliczyli...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x