Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
przyszły magazynier - 2015-11-20 16:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ze Świętokrzyskiego jestem.A ty ?Też jedziesz do Turyngii ?
zdjecie uzytkownika
magazynier33 - 2015-11-21 08:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.jestem ze swietokszyskiego i mam termin wyjazdu do turyngi na magazyn 1.12.2015,a skad wyjezdzasz i ktorego rozpoczynasz prace?
zdjecie uzytkownika
magazynier33 - 2015-11-21 14:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sorki.Od 1 .12.2015, zaczynam prace..
zdjecie uzytkownika
przyszły magazynier - 2015-11-25 04:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nawet nie chce myśleć ile by wyszło jakby nie było tych 40 h tygodniowo bo miało być między 35-45.
zdjecie uzytkownika
ford - 2016-01-09 14:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@nadina28 wydaje mi się, że podpisując umowę, powinno się mieć już nagraną pracę. Dziwna polityka firmy, może to jednorazowa sytuacja. Mam nadzieję, bo podoba mi się ich oferta na lidera grupy.
zdjecie uzytkownika
tekken - 2016-01-13 01:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ford - 2016-01-09 14:31:36]:
jak Ci się podoba to jak najszybciej aplikuj bo z pewnych źródeł wiem , że jest to dość popularna oferta. Lekka i dość łatwa jesli masz język w małym palcu
zdjecie uzytkownika
poldek - 2016-01-19 21:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@teeken zgadzam się, oferta wydaje się nie być wymagająca, ale widziałem w sumie lepsza jako pracownik produkcji na czekoladkach, na pewno jest to ciekawsze.
zdjecie uzytkownika
Eto - 2016-01-22 18:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@poldek no nie wiem czy jest jakoś o wiele ciekawsza, ale z pewnością dobra jest oferta na kierowcę kat. C w Belgii, gdzie obowiązki to jedynie rozwożenie i dostarczanie towarów firmy na terenie Belgii (pakowane mięso, półprodukty, dania gotowe itp.) i kontakt z klientem, rozliczanie należności. W zamian za to płacą spore pieniądze w euro.
zdjecie uzytkownika
rowik - 2016-01-25 08:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Eto, no własnie mnie podobnie zainteresowało ogłoszenie na kierowcę - dostawce kategorii C, nie wiem czy to te same ogłoszenie. Wymagane jest w sumie tylko doświadczenie w prowadzeniu samochodu ciężarowego ład.8 t i znajomość języka angielskiego i/lub francuskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację. Plusy to 13 pensja.
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-01-29 18:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwazam ze warto sporobwac podjac prace za graanica, wiadomo ze sa to calkiem spore zarobki, mozliwosc podszkolenia sie z jezyka obecna i podniesienia kwalifikacji
zdjecie uzytkownika
ppp - 2016-02-10 11:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktoś na pracę w szklarni przy pomidorach? można ufać tej agencji?
zdjecie uzytkownika
Ogorek2 - 2016-02-11 20:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jedzie ktos w przyszlym tyg do Welles bv na ogorki szklarniowe lub pomidory? Czy to sie oplaca?
zdjecie uzytkownika
Iga - 2016-02-17 13:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dziś byłam u nich na rozmowę o prace w Belgii dobre podejście do osoby poszukujące pracy wszystko dobrze wyjaśnione. Powiem tyle dobrze jest z nimi wejść dobre relacje firma godna polecenia
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-03-08 14:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja jakies oferty na prace w Belgii? Na stronie nic nie ma. Wiecie cos?
zdjecie uzytkownika
Miecio - 2016-03-11 12:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile kilometrów musi pokonać mobilny rekruter czy ktoś na takim stanowisku i czy dostaje własny samochód, albo czy zwracają za benzynę chociaż? Pracuje ktoś?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-11 14:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos pracuje przez ta firme w Niemczech przy sałatkach?jesli tak ,to prosze o wszelkie info na ten temat.prooooszeeee
zdjecie uzytkownika
misiek - 2016-03-12 12:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj ja pracowałem kiedyś na sałatkach owocowych jest tak sobie rosjanki są kierowniczkami Swieta i Lidia nie daj sobą pomiatać to jedno dziwna atmosfera trzeba uważać na polaków.Zaczynasz prace o 7 kończysz o 17,18 nawet o 20stej.Musisz wykonać plan z nawiązką.Licz na siebie ktoś ci coś wytłumaczy ale jak się spytasz drugi raz to już mają problem.Pilnuj spisanych godzin tam odbijasz się na karcie.Są lepsze firmy niż C....n(bez znajomości języka).
zdjecie uzytkownika
Han - 2016-03-13 13:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie troszkę źle trafiłeś @misiek. Mam nadzieję, że ze mną będzie lepiej, gdy wyjadę do Holandii jako pracownik szklarniowy. Chyba nie będzie tak źle, skoro zapewniają zakwaterowanie i opiekę polskiego koordynatora na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-03-14 15:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolona. Pracuję w szklarni, do lekkich praca nie należy, ale wiedziałam o tym wyjeżdżając. Mam cel zarobić na studia (teraz mam dziekankę) no i udaje mi się póki co. to co mogę powiedzieć, że zarobki są ok i nie ma wiekówki.
zdjecie uzytkownika
Miecio - 2016-03-15 15:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może mi odpowiecie w wolnej chwili chłopaki, bo pytałem o tego mobilnego rekrutera i przyznam, że nadal mnie to interesuje, więc byłoby bardzo miło wiedzieć
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-03-16 21:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ana na jak dlugo masz umowe oplaca sie mysle nad wyjazdem na szklarnie ile godzin tygodniowo idzie zarobic? Pozdrawiam.

zdjecie uzytkownika
blue - 2016-03-17 16:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Adam ja też się zastanawiam nad wyjazdem właśnie i pracą na szklarniach, więc może się okazać, że pojedziemy razem :) Fajnie, że ogarniają zakwaterowanie i na miejscu jest polski koordynator.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-03-17 21:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blu wlasnie zakwaterowanie umowa podpisywana to podstawa mysle ze contrain jest dobra agencja.
zdjecie uzytkownika
hejka - 2016-03-18 13:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktoś pracował przy recyklingu
zdjecie uzytkownika
szymon - 2016-03-19 16:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mi się tak wydaje @Adam dużo agencji robi wałki na takich wyjazdach a oni z tego co mówili mi znajomi są uczciwi, jest umowa i szkolenia a do tego opieka z ich strony
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2016-03-21 13:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2016-03-14 15:01:34]:
Hej dasz jakis kontakt do siebie? mam pare pytań, bede wdzieczna
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2016-03-21 13:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2016-03-14 15:01:34]:
Hej dasz jakis kontakt do siebie? mam pare pytań, bede wdzieczna
zdjecie uzytkownika
pppp - 2016-03-21 13:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie czy ktoś pracował przy zbiorze pomidorów szklarniowych w miejscowości Asten (Holandia) ? Czy pracodawca jest wiarygodny i ile można oczekiwać wynagrodzenia tygodniowo?
zdjecie uzytkownika
pppp - 2016-03-21 13:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam pytanie Czy ktoś pracował przy zbiorach pomidorów szklarniowych w miejscowości Asten (Holandia)?? Jakie jest wynagrodzenie tygodniowe??
zdjecie uzytkownika
gonel - 2016-03-21 17:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szymon, a możesz powiedzieć ile z nimi współpracowałeś i czy po jakimś czasie warunki się polepszają ? Mój znajomy tak pracował i jakoś nigdy tego nie doświadczył.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-04-08 15:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz dać mi opinie o biurze Contrain? Mam przez nich wyjecha.
zdjecie uzytkownika
Ala_85 - 2016-04-10 15:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2016-03-08 14:34:11]:
Jakiś czas temu były, ale tylko dla specjalistów ze znajomością języków angielski/francuski, tak to głównie mają pracę w Holandii i Niemczech.
Ta praca przy sałatkach na ich stronie wygląda fajnie, znajoma polecała, bo kiedyś pracowała, ale musiała wrócić do Polski (sprawy rodzinne), ale samą pracę chwaliła, że nie jest trudna, no i kasa się zgadzała, a dziś z tym ciężko w innych agencjach.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-04-10 15:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecam szklarnie, dobre godziny i zarobki, a po to przecież tam jeździmy.
Produkcja sałatek to bardziej babskie zajęcie, wiadomo w domach to zwykle kobiety gotują i większą wprawę mają w krojeniu, obieraniu owoców. Chociaż jak ktoś po gastronomiku to też pewnie wprawę ma... ze współpracy jestem zadowolony. Ważne, że umowa jest przed wyjazdem, kasa się zgadza i składki też są, ale wiadomo jak ktoś chce mieć płacone za leżenie, a nie robienie to narzeka...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-04-10 20:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam właśnie jechać przez te biuro ale sam nie wiem czy się zdecydować bo pierwszy raz bym wyjeżdżał przez te biuro.
zdjecie uzytkownika
Imigrantka - 2016-04-11 10:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś pracuje/pracował przez Contrain przy jogurtach? jakie godziny jakie zarobki jak z zakwaterowaniem? czy jest to praca zmianowa? proszę o opinie będę wdzięczna
zdjecie uzytkownika
Joasia - 2016-04-11 18:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Imigrantka - 2016-04-11 10:03:04]:
Chłopaka kumpel pracuje i sobie chwali, ale z tego co się orientuję to sami faceci tam pracują, bo oprócz produkcji jeżdżą wózkami widłowymi. Jak szukasz dla siebie to raczej produkcja sałatek, tam głównie kobiety, albo zbiór pieczarek. Z resztą zadzwoń do biura to na pewno Ci coś podpowiedzą. Co do zmian i godzin mówił, że jest różnie zależy od ilości pracy.
zdjecie uzytkownika
kicioi - 2016-04-13 03:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pppp - 2016-03-21 13:55:43]:
wtnagrodzenie jak Cntraini, jak masz godzin wiecej to i stawka wyzsza.
zdjecie uzytkownika
Igła - 2016-04-16 13:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie odrzucili...
zdjecie uzytkownika
Leeds - 2016-04-18 14:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Igła - 2016-04-16 13:30:52]:
Dlaczego?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-04-18 14:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje ktoś tam jako monter maszyn rolniczych? Jakie warunki pracy? Czy na rozmowie wymagania odnośnie języka są duże?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-04-18 14:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje ktoś tam jako monter maszyn rolniczych? Jakie warunki pracy? Czy na rozmowie wymagania odnośnie języka są duże?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-04-18 21:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie powiedzieć coś o stanie i wyposażżeniu domów
zdjecie uzytkownika
MARTA - 2016-04-20 16:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez tą firmę,byłam na dwóch projektach,rzetelna i wypłacalna firma.Koordynatorki dziewczyny bardzo pomocne.Każdy kto chce pracować i zarobić,polecam Contrain.
zdjecie uzytkownika
32 - 2016-04-20 17:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kolo mój znajomy korzystał z ich usług i był całkiem zadowolony
zdjecie uzytkownika
Ksw - 2016-04-29 21:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowal ktos na szklarniach w asten idzie zarobic warunki mieszkaniowe dobre?
zdjecie uzytkownika
gabii - 2016-04-30 11:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest tu jakas dziewczyna z Przemyśla która wybiera sie w najbliższym czasie do pracy przez tą agencje?
Nie chce jechac sama bo różnie to bywa więc szukam kogoś do towarzystwa. proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Ksw - 2016-05-01 00:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z praca na szklarniach byl ktos? Idzie zarobic?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-05-03 20:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam i zarobiłam, niedługo jadę znowu. (teraz mam przerwę urlopową - chrzciny dziecka, a kasa się bardzo przydała - sami rozumiecie) warunki mieszkaniowe ok. Mieszkamy w domkach campingowych, pokoje spoko, a co do syfu to chyba zależy od tego z kim mieszkasz czy sprzątasz po sobie... u nas było zawsze ok, a pracuję dość długo i jestem zadowolona. Ale jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził... Przyjeżdżały paniusie co się rezydencji spodziewały, a pracą to chyba nieskalane ręce miały...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
Ksw - 2016-05-04 15:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola a na czym bylas? Masz racje karzdy po sobie posprzata to bedzie czysto a robic tez trzeba bo nikt ci za darmo nic nieda. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Miecio - 2016-05-05 14:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Traktorzysta ze znajomością języka angielskiego lub niemieckiego brzmi świetnie, próbował ktoś tego?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Contrain Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert