Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-23 17:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile się czeka na prace odnich od złożenia dokumentów przez miela i przez ich strone internetowa.
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-10-23 22:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Był już może ktoś na szczepieniu drzewek przez tą firmę? Jeśli tak to jakie macie opinie na ten temat. Z góry wielkie dzięki
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-10-24 16:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie są biura contrain.i jakie sa oferty bez jeżyka aktualne teraz
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-11-02 20:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest stawka godzinowa na komisjonowaniu
zdjecie uzytkownika
Danuta - 2014-11-07 08:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szachrajstwo i złodziejstwo oraz wyzysk człowieka gorszy niż w Chinach ! Nie polecam. Byłam przy drzewkach przez ponad 2 miesiące i do dzisiaj nie mam wypłaconej mojej ciężko zapracowanej krwawicy. Już tyle lat z wami jeżdźę a wy mnie oszukujecie!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-10 21:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Contrain to Holendersko -Polska Spółka tych właścicieli co to się pobudowali jeden koło drugiego pod Poznaniem!!!!!!!!Ładne domki z basenami !!!BYŁEM I WIDZIAŁEM!!!Ludzie zbierają pieczarki za grosze inni zapierniczają w NL za 6 euro!!!A Pan (usunięte przez administratora)ma się dobrze Pozdrawiam dorobkiewiczów na ludzkiej niedoli!!!Ale i wam to się ukróci wy złodziejaszki i cwaniaczki!!!
zdjecie uzytkownika
cloe - 2014-11-13 19:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-10 21:19:34]:
nie sądzę , aby w najbliższym czasie komukolwiek miało się coś ukracać. Contrain jest jak najbardziej legalnym interesem , a ludzie wiedzą czego mogą spodziewać się zarówno po zarobkach jak i warunkach pracy które zastaną na miejscu w Holandii. To , że mimo wszystko tam jeżdżą to już inna jednak sprawa...
zdjecie uzytkownika
jaggy85 - 2014-11-14 15:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,dostałam propozycję z Contrain wyjazd do Norynbergii.
Był tam ktoś?
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-11-17 22:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy jedzie ktos w tym tygodniu do krojenia salatek?
zdjecie uzytkownika
łozu - 2014-11-25 14:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam .powiem tyle ta firma to porażka ja złamałem żebro to mmnie do polski wysłali. ale teraz robie tym oszustom sprawę w sądzie .jeszcze nie wiedzą na co mnie stać a, do tego ludzie jedni drugich sprzedają żeby samym jeździć. A w PrzemySlu ta cała Wiola samych pijaków po znajomości bierze. a z busa kierowcy ich wywalają. HA HA HA . nie ma co dobra jest
zdjecie uzytkownika
łozu - 2014-11-25 14:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak na marginesie to mam nadzieje że panią Wiolą ktoś się nareszcie zajmie z biura z łodzi . to ona sama sobie ludziom opinie wystawia,poprostu bierze tego kto jej pasuje. połowa ludzi z przemyśla to jej znajomi
zdjecie uzytkownika
Irokez - 2014-11-28 00:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy profesjonalnie zarządzana firma powinna tak wyglądać i się prezentować. Rozumiem, że można jednej osobie przekazać całe zarządzanie firmą czy sposób doboru pracowników, ale są pewne nieprzekraczalne granice. Wydaje mi się, że Contrain właśnie je przekroczył. Z tego wniosek, że osoby spoza nie mają szans na zatrudnienie u nich?
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-11-28 21:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy był ktoś przy pracach w szklarni- pomidory
zdjecie uzytkownika
barbra - 2014-12-01 11:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś mi powie ile biorą w contrain za ubezpieczenie i zakwaterowanie ?
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-12-04 11:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy zgłaszał ktoś teraz swoją aplikacje na wyjazd do pomidorów/lub pieczarek ? Mnie zapisali na spotkanie rekrutacyjne 17 grudnia, jeszcze mają się odezwać i poinformować dokładnie. Czy z okolic Złotowa też ktoś zabiega o ww prace? może ktoś aktualnie pracuje już tam? Jakie warunki i ile potrąceń od pensji na mieszkanie/ubezpieczenie?
zdjecie uzytkownika
anonim32 - 2014-12-09 18:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko :))Wyjechałem z firmy Contrain do Niemiec i jestem tutaj już 2 tydzień. Pracuje w logistyce. Praca do ogarnięcia, godzinki są. Ogólnie nie narzekam. Mieszkam w Turyngii. Mieszkano niczego sobie, wszystko jest. Niepotrzebnie targałem ze sobą te wszystkie garczki, śtucce itp. Dojeżdżamy do pracy 19 km do innej miejscowości. Nasz koordytantor tutaj na miejscu to fajny gość, który ogarnia wszystko. Jednym słowem można na niego liczyć. Dostajemy paski z wypłatami na maila, także wszystko się zgadza. Jest wyróżnione ile płacimy za mieszkanie ile za ubezpieczenie itp. Już dostałem pierwszą wypłatę za tamten miesiąc, dzień wcześniej. Ludzie w biurze w Łodzi ogarnięci, dostaliśmy ciuchy robocze, polary itp. Nie mam zastrzeżeń na chwilę obecną do pobytu tutaj. Będę się starał, żeby zostać jak najdłużej. Mi sie wydaje, że to kwestia tego jak się trafi, heh trochę Mnie przeraziły te komentarze... no ale różnie bywa. Pozdrowienia z Turyngii :))
zdjecie uzytkownika
odradzam - 2014-12-10 13:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niepoważna firma odradzam
zdjecie uzytkownika
ściema ? - 2014-12-11 03:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim32 - 2014-12-09 18:49:57]:
"Wyjechałem z firmy Contrain do Niemiec i jestem tutaj już 2 tydzień. Dostajemy paski z wypłatami na maila, także wszystko się zgadza. Już dostałem pierwszą wypłatę za tamten miesiąc, dzień wcześniej."

Piszesz że jesteś 2 tygodnie i już wypłata ? niezła ściema ...

no życze ci żebyś dociągnął chociaż do nowego roku bo w okresie świątecznym pracownicy jadą na urlopy a POtem wracają i zajmą twoje miejsce :D
zdjecie uzytkownika
rafi - 2014-12-11 19:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie pracowałem przez tą firmę ale pracowałem w tym zakładzie w niemczech ponat rok i nie powiem czułem się tam jak normalny pracownik nie wyzyskiwany i wogóle dla tej firmy logistycznej ocena 6 l5l
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-11 20:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie z Poznania z biura,nie ładnie się dorabiać na ciężko pracujących paniach z Borucina!!!!No i te dwa domki jeden obok drugiego!!Z basenami na ogrodach!!!Panie LESZKU EISMOND.....NIE WYKORZYSTUJCIE BIEDNEGO ZGNOJONEGO NARODU!!!!!!Na was tez pora nadejdzie!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-12-12 14:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie opisać swoje doświadczenia w pracy? Bo ja złożyłam dokumenty, jestem chętna do wyjazdu i jeżeli mogę to chciałabym uniknąć niemiłych przeżyć...napiszcie czego mogę się spodziewać. Czy firma dysponuje bazą sprawdzonych pracodawców? Jakich sum moge się spodziewać, bo w biurze Pani nie dość jasno mi to wyjaśniła?!
zdjecie uzytkownika
45 latka - 2014-12-12 18:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam..mam wyjechac do pracy w szklarni --pomidory...jestem ciekawa czy jest jakis wskaznik wiekowy i jaki tam jest system pracy ..prosze jesli ktos pracowal to moze podzieli sie wrazeniami
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-12-15 12:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja opinia na temat praca przez contrain jest NEGATYWNA!!!!!Za dużo kasują za mieszkanie bo 12 euro.nie bardzo to sie ma do warunków cztery osoby na pokoju i na ogrzewaniu każą oszczędzać .Nie jest to firma godna polecenia...precz z holendrami bo te wiatraki nami pomiataja i wykorzystują a ludzie z biura siedzą cicha i maja gdzies polskich obywateli ..Zdrajcy !!!Karierowicze..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2014-12-15 14:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łozu - 2014-11-25 14:46:45]:
łozu... jeśli chcesz aby ci doradzić jak otrzymać swoje odszkodowanie to skontaktuj się ze mną. TEŻ MNIE CHCIELI WYKIWAĆ WIĘC POMOGĘ TOBIE CHARYTATYWNIE.
Pisz na maila helcia17@o2.pl
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-12-17 20:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Contrain jest bardzo dobra firmą i te komentarze zapewne napisali ci którzy zostali wywaleni przez pracodawce np. ze przyszli pijani do pracy, albo i nie przyszli, albo po prostu byli wielkimi leserami!!! Bo pracuje przez tą firme dośc długo i jest bardzo dobra! chcecie wiecej po narzekać idzcie do pierwszej lepszej firmy i nigdzie lepiej nie bedziecie miec jak w Contrainie(a jak znajdziecie to chyba bedzie cud. Co do mieszkań to jest różnie raz lepiej raz gorzej! Ale nigdy nie narzekałam. Jak ktoś by chciał za granicą wielka wille i najlepiej sprzątaczke to jednym słowem tzreba było sie uczyc i by się siedziało w Polsce! Jesli chcecie wyjechać przez contrain to polecam- nie czytajcie tych durnych komentarzy!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Contrain Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x