Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
robert - 2015-04-29 17:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [magda - 2015-04-20 20:08:55]:
nie znasz swoich praw hahahaahahahhaah......wez dziewczyno sie nieosmieszaj ,widac ze jestes w temacie zielona ...za granica nie masz praw masz tylko jeb...c ...pracujesz tyle ile pracodawca ci kaze inaczej wypad z firmy i przyjedzie z polski kolejny glupi
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-04 21:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z daleka od Contrainu !!!To jest moja opinia .Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odradzam!!!!!
zdjecie uzytkownika
bolo32 - 2015-05-06 22:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tej agencji wyjeżdżają alkoholicy, ćpuny, i brudasy. Nie chcę nikogo tutaj obrażać ale takie są fakty. Mało tam konkretnych ludzi. Wiem coś o tym pracowałem w Niemczech pół roku z tej niby Agencji.... Niby wszystko ok z wypłatami i godzinami ale zawsze gdzieś wam zachachmęcą 30,40 Euro, a to za mieszkanie a to jakieś ubezpieczenie itp. itd. Miałem 4 przeprowadzki w ciągu całego pobytu z Niemczech. W mieszkaniach brak internetu :( haa jak w średniowieczu... są mobilne pakiety ale drogie. W niektórych mieszkaniach nie ma pralek żeby zrobić pranie zasuwaj na inny domek 3 km z ciuchami, baaa o suszarce można zapomnieć, nie ma odkurzacza żeby odkurzyc mieszkania. Pan koordynator od razu po waszym przyjeździe przez jakiś miesiąc będzie się wami interesował potem będzie miał na was wy..jebane. Co jeszcze? Aaaa praca no tak, może być tak że przez 2,3 tygodnie będziecie pracować po 2 dni w tygodniu, albo będziecie na telefon jak te panie z publicznego domu. Szczerze? Odradzam!
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-05-07 09:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie w sobote na ogorki do holandii
zdjecie uzytkownika
lllooo - 2015-05-11 16:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy dostane wyplate bez numeru sofi?
zdjecie uzytkownika
Heniek12 - 2015-05-12 20:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tak sobie czytam i czytam i myśle, po co znać dobrze angielski zbierając truskawki czy pieczarki itp. i wymysliłem: ludzie z językiem mają wyższe stawki i wtedy firma pośrednicząca zarabia na nas wiecej hajsu..
zdjecie uzytkownika
powiedz - 2015-05-21 11:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest na ogorkach w holandi??? jakie mieszkania ile się zarabia
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-05-22 11:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [powiedz - 2015-05-21 11:13:48]:
mieszkania nawet ok zalezy gdzie jedziesz czy work&stay niedaleko venlo czy dalej a kasa zalezy ile godzin bedziesz miec ale na nasze to 4 tysie napewno bedzie ale moze byc i wiecej
zdjecie uzytkownika
lusia - 2015-05-22 17:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Wybieram się do Holandii na wyjazd na pory. Umowa podpisana, a jeszcze wciąż nie znam miejsca pracy, nawet nie wiem jak zamówić busa. Też tak mieliście? Poza tym na umowie nie jest napisany okres pracy, trochę mnie to niepokoi. Proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-05-23 10:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lusia - 2015-05-22 17:58:43]:
busa zamowic to nie problem wpisz w google busy do holandi i ci wyskoczy wystarczy podzwonic a jezeli umowa jest juz podpisana to jest tylko kwestia czasu kiedy zadzwonia i powiedza pozdro
zdjecie uzytkownika
treb - 2015-05-23 15:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lusia ja tez wybieram sie na pory wybieram sie na pory z tej firmy a skad jestes bo ja z mazur okolice PISZA
zdjecie uzytkownika
lusia - 2015-05-23 15:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-05-23 10:19:01]:
nie chodzi, że nie wiem jak zamówić, ale nie wiem jakie miejsce pracy im podać -.- za tydzień mamy zacząć prace, to normalne, że nie wiemy gdzie jechać? no chyba śmieszne.
zdjecie uzytkownika
lusia - 2015-05-23 19:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też z mazur, z Giżycka. Czytając opinie troche nabrałam strachu i już nie wiem co robić. a co Ty myślisz na ten temat?
zdjecie uzytkownika
treb - 2015-05-24 11:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno szału nie będzie, agencje chcą zarobić na pracownikach to złoty sezon dla nich wyrastają jak grzyby po deszczu ja tez nie znam adresu trzeba czekać na tel., ja chyba wybieram się własnym autem, jak to sie mówi jak człowiek nie spróbuje to sie nie dowie jak tam jest
zdjecie uzytkownika
twarda - 2015-05-24 11:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lusia - 2015-05-23 19:19:02]:
Lusia miejsce pracy przyslą napewno nie stresuj się ja z tą firmą pracowałam od kwietnia wszystko było ok prcowaliśmy po 10 11 godzin dziennie cały tydzien bo tyle było pracy ale nie narzekam wiem ze kilku moich znajomych którzy pracowali ze mną tez teraz wybiera się na pory więc może się spotkacie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lusia - 2015-05-25 10:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [treb - 2015-05-24 11:05:00]:
własnym autem? to fajnie. a może byśmy się jakoś spotkali przed wyjazdem? ja jadę z koleżanką, z którą mieszkam, to może warto byłoby się zapoznać przed wyjazdem i obgadać to troszkę? :)
też nie liczę na szał, ale może warto pojechać i zobaczyć jak będzie..
zdjecie uzytkownika
lusia - 2015-05-25 10:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twarda - 2015-05-24 11:59:34]:
no ja rozumiem, tylko uważam, że powinni nas bardziej o wszystkim informować. mówili najpierw, że jedziemy na 2-3 miesiące, gdybym nie zadzwoniła to bym nie wiedziała, że jednak jedziemy na 4.. a to dla mnie jest różnica. to powinno być w umowie jaki okres mamy tam pracować.. godziny mnie nie przerażają, wiadomo, że jedziemy tam do pracy, więc i czas będzie szybciej leciał. no miejmy nadzieję, że wszystko będzie okej, bo nie uśmiecha mi się wracać po paru dniach..
zdjecie uzytkownika
Massa - 2015-05-25 15:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lusia - 2015-05-25 10:46:53]:
Jeżeli jedziecie na pory to pewnie do Haelen :) praca zaczyna się od poniedziłku 1 czerwca
zdjecie uzytkownika
jankesss - 2015-05-25 19:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Lusia ja też jadę na pory i też dokładnego adresu nie znam tylko wiem,że praca rozpoczyna siĕ 01.06.2015... Busa już zamówiłem.Dzisiaj tam dzwoniłem i miał ktoś się odezwać,ale cisza... Trochę mnie to wnerwia bo nie lubię nie jasnych spraw.
zdjecie uzytkownika
lusia - 2015-05-26 10:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jankesss - 2015-05-25 19:34:35]:
ja dzwoniłam, i do środy mają nam wysłać smsem już adres i już wszystkie sprawy do środy mają być zamknięte. więc może warto poczekać do jutra :)
ja też się denerwowałam, ale już trochę mi przeszło :) a na kiedy zamówiłeś busa jankesss? i skąd jesteś? :)
zdjecie uzytkownika
ra_dzio - 2015-05-26 17:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też się na pory wybieram.
Dziś dostałem info z adresem. Ogólnie jestem dobrej myśli ;) .
zdjecie uzytkownika
Przemyśl - 2015-05-26 20:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie 1 czerwca wybieram sie tam z kolega, jak myslicie dadza wszystkich nowych do jednego mieszkania czy porozrzucaja nas po okolicy ? tak btw dostalem smsa z miejscem zakwterowania wy tez tak macie ? Co myslicie o tej pracy zwlaszcza Ci co tam juz moze byli.. Da sie zarobic i wrocic z czyms czy raczej pojedziemy proacowac dla Tych uroczych Pan z biura :D
zdjecie uzytkownika
ra_dzio - 2015-05-27 02:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przemyśl - 2015-05-26 20:04:24]:
Trzeba jechać i się przekonać. Innej opcji nie ma :D
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
treb - 2015-05-27 15:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja w sobotę jadę samochodem mam jedno miejsce wolne z Pisza , w razie czego jak ktoś by chciał to mój nr 507 445 604 na pory, bo podobno się pozmieniało i cesc ma dojechac pozniej
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-05-27 16:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jedzie ktos z Podkarpacia na Pory na 1 czerwca??byl tam juz ktos moze w haelen?Wie ktos jak tam jest naprawde?? pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Contrain Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert