Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
ANGELA - 2015-06-16 20:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
25 mam podpisac umowe w kwestii zbierania borowek, czy moze mi ktos opowiedziec jak to wyglada i czy sprawdzaja poziom jezyka, oraz ogolnie jak wygladaja takie wyjazdy, oraz czy ta firma zapewnia transport?bo slyszalam rozne opinie:)bede wdzieczna za odpowiedzi:)
zdjecie uzytkownika
ZUdin - 2015-06-17 21:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka , wie ktoś jak u nich z badaniami? No i ile na czysto można wyjść mniej więcej na jakichś zbiorach.Da się tam odłożyć z 3 tys zł na miesiąc ?
zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-06-20 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZUdin - 2015-06-17 21:02:16]:
25 podpisuje umowę o zbiór borówek, pani z Łodzi wysłała nam już adres , jedzie ktoś stąd tam? (Miejscowość Melderslo)
zdjecie uzytkownika
orbit - 2015-06-21 16:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dopiero jestem przed rozmową, również miałbym jechać na borówki. Naczytałem się trochę opinii i przyznam, że mam dość mieszane uczucia tym bardziej, że miałbym jechać sam.
zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-06-22 13:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orbit, napisz do mnie maila awsi1@o2.pl to będziemy w kontakcie
zdjecie uzytkownika
angelika - 2015-06-22 20:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w ogloszeniu o pracy w borówce jest stawka 9,12 euro brutto ale zapewne majac 21 lat bede zarabiac jakies 6,50 brutto bo obowiazuje wiekowka...oplaca sie jechac?ile wyjdzie na czysto?
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-06-23 11:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy dają zaliczki ,jak wygląda sytuacja z kasą
zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-06-23 12:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
angelika, babka nam mówiła, że płacone jest za godzinę, czyli netto wychodzi jakieś 7 € netto
zdjecie uzytkownika
brrr - 2015-06-23 13:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nigdy z ta firma never
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-06-23 16:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos pracował w Asten u braci frans i henri raijmakers przy pomidorach w szklarni ,jest ok ,czy to zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
angelika - 2015-06-23 18:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roksana - 2015-06-23 12:40:14]:
dzieki za odpowiedz:)ale 7 euro niezaleznie od wieku?:)bylas na rozmowie?mozesz napisac co mowili?:)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-06-23 21:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AM - 2015-06-16 15:16:30]:
Ja wybieram się na borówkę 25 06 podpisuje umowe.Jadę pierwszy raz przez tą agencję.Możesz mi przyblizyć coś więcej,dokładnie jadę w rejon Limburgii.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-06-24 16:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Był ktoś może z tej firmy na pakowanie, sortowanie pomidorów w Niemczech?
zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-06-24 17:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
angelika marta awsi1@o2.pl moj mail piszcie to będziemy w kontakcie bo zawsze to lepiej :) , bylam na rozmowie, to nie wiekówka tylko płacone jest za godzinę, jadę z chłopakiem, pani wysłała nam adres miejscowość Melderslo, praca 42 h w tygodniu max, domek 11€ za dobę :) odezwijcie się, będziemy w kontakcie! :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-06-25 17:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2015-06-24 16:02:24]:
Właśnie się zastanawiam nad tym wyjazdem skąd jesteś anna?bo ja jestem z pomorza.
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-06-26 15:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powodzenia wam zycze firma wypłacalna wiem bo sam bylem najgorsze pierwsze dni na ogarniecie sie i wszystkiego pozdrawiam i powodzeinia
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-06-26 18:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2015-06-25 17:42:26]:
Ja jestem z podkarpacia we wtorek mam podpisać umowę, chociaż się zastanawiam bo mam jechać sama.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-06-26 18:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć:) Proszę o informacje ,jeśli ktoś jest w temacie, chce i może pomóc:)Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w Poznaniu z Moim chłopakiem, gdzie pytano Nas o doświadczenie,chwilę rozmawialiśmy po angielsku i o tym co chwielibyśmy robić.Już po jednym dniu zadzwoniła Pani, która nas rekrutowała i powiedziała, że jest zainteresowana współpraca z Nami i przekazuje teraz Nasze papiery do Łodzi.Mamy czekać na telefon ale trwa to już tydzień;/ Jeśli ktoś jest zorientowany to mógłby powiedzieć czy to normalne tyle czekać? I czy jeśli zadzwonią to będziemy musieli jechać do Łodzi jeszcze podpisywać umowę i czy tam też będzie rozmowa rekrutacyjna( sprawdzanie języka itd)? Z góry dziękuje:))
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-28 14:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [karolina - 2015-06-26 18:46:07]:
my czekalismy ponad miesiac na wyjazd po podpisaniu umowy.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-06-30 18:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na pakowanie pomidorów z podkarpacia do Niemiec miejscowość (Wittenberg)
zdjecie uzytkownika
monika87 - 2015-07-01 11:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-28 14:19:04]:
karolina - czy coś Wam powiedzieli o zarobkach i o tym jak sie one kształtują ? dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-07-05 20:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2015-06-30 18:10:10]:
Kiedy jest ten wyjazd?
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-07-08 19:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kamil to zlaży gdzie chcesz jechać, jak do Holandii to jest praca jako Mechanik maszyn/utrzymania ruchu w branży recyklingowej i z tego co wiem chyba w tym miesiący planują wyjazd, bo ogłoszenie jest od końca czerwca, wiec na pewno nie będą czekali aż się sezon skończy tylko zależy im na czasie moim zdaniem.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
Beta - 2015-07-13 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam rozmowę rekrutacyjną w Poznaniu ,Pani mówi ze mam przywieźć papiery ,może być w ciągu tyg,ale jak czytam te opinie to nie wiem czy warto podpisać umowę .Ludzie jeżdżą i ryzykują a może będzie dobrze.Jedzie też ktoś na spotkanie do Poznania 15 .07./

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-24 12:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam, na miejscu okazuje sie zupelnie co innego niz wam mowia w agencji warunki pracy sa ciezkie(usunięte przez administratora)no ale da sie zarobic,dlatego ludzie wracaja.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Contrain Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert