Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
WisniaK - 2015-01-06 12:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ogolnie rzecz biorac lipa,,, A moze ktos mi powiedziec,jesli np cos nie wyjdzie tam i zwijam sie do pl po np 2 tyg to co z moja wyplata dostane ja po miesiacu czy jak pojechales to nara i tyle?wie cos ktos moze??pzdr:)
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-01-10 10:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WisniaK - 2015-01-06 12:01:07]:
Nie wypłacają wszystkich pieniążków!!!tak masz w umowie..Lipa totalna i szantaż brak wolności...
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2015-01-10 11:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja was ostrzegam przed Contrainem !!!Ta agencja Pol-Hol..To złodziejska firma wyzyskiwaczy i oszustów.Omijajcie ich z daleka...Holendrzy to wyszkoleni w wyzysku Zydowskie szkoły!!!NIE DLA CONTRAINU!!!taka moja opinia jest a znam tą firmę nawet szefostwo od kuchni!!!!!!!Precz z wyzyskiem polek i polaków!!!
zdjecie uzytkownika
ciekawski10 - 2015-01-10 19:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy był lub jest ktoś w pracy w Holandii przy pomidorach (draaien) i może opowiedzieć swoje wrażenia czekam na odp.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-01-11 08:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż jest w pracy w holandii od połowy grudnia. Do wczoraj tj.10stycznia miała być pierwsza wypłata a tu jak narazie cicho zobaczymy dalej. Warunki mogły by być lepsze ale nie narzeka.
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-01-12 22:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy przez contrain!!!Wręcz odradzam, znam wszystkich z biura z łodzi i Poznania!!!Oszuści i kłamcy!!!za 4-osobowe pokoje po 12-eu,kasuja!!!Banda zepsutych złodziei i jeszcze powiedza że wszystko zgodnie z prawem !!!Kłamcy i oszołomy!!!Gonic ich miotłom !!!
zdjecie uzytkownika
WisniaK - 2015-01-13 17:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek - 2015-01-12 22:49:19]:
12 Euro za ile za dzien?? A propo ma jechac na rozmowe wlasnie do Poznania i ciekawe co mi tam naklamia...

zdjecie uzytkownika
Siemandero - 2015-01-13 23:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elo ile tam godzin pracować i na co najlepiej zapisać się
ile wychodzi na szame ile za kwadrat. Na czysto ile wychodzi za miesiąc i na von najlepiej pieczątki krzewy pomidory itp a nigdy nie miałem z ta praca czynności na zbiory jeździłem zapuerdalac potrafię opisze ktoś mi ile odłoże dzięki z fartem
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-01-14 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać mi jaka jest stawka godzinowa? pracy zagranicą przez Contrain.
zdjecie uzytkownika
zygi - 2015-01-16 08:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ada - 2014-12-12 14:20:33]:
bylem10dni.zarobilem2450pln.szkoda.rzetak.krutko.mieszkanie.bardzo.dob.10eru.za.dzien.ale.bylo.warte.zalerzy.najaki.trafisz.projekt
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-01-16 10:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zygi - 2015-01-16 08:30:21]:
A możesz mi napisać przy czym pracowałeś?Ogólnie to firma ma pracę na szklarniach z tego co się orientuję :)
zdjecie uzytkownika
zygi - 2015-01-16 15:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2015-01-16 08:30:21]:
sorki pszet tem siem pomyliem i żle napisałem zarobiłem 245 zł za 10 dni ale itak było warto bo zjarałem sobie zioło i pobalowałem z ziomami.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-21 17:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te opinie, to najbardziej przeraża mnie analfabetyzm. Ludzie z takim poziomem IQ nie zrozumieją warunków umowy. Pracowałam z Contrainem i nie mam zastrzeżeń. Wypłata w Euro i na czas. Z rezydentami też nie miałam problemów. Jedyny problem można mieć z innymi pracownikami. Jak się boją o własny tyłek, to Cię w łyżce wody utopią.
zdjecie uzytkownika
malkolm - 2015-01-21 19:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-21 17:51:27]:
Od kiedy jaśnie szanowna Pani erudytka dostawała wypłatę w Euro ? Ja pracowałem z tą bandą oszustów i NIGDY W ŻYCIU nie otrzymałem swoich pieniążków w innej walucie niż złotówki nie wspomnę o tym że nie zgadzały się kwoty co do ilości przepracowanych godzin. Dziękuję tyle w temacie!
zdjecie uzytkownika
kobitka - 2015-01-22 22:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dede - 2015-01-05 11:11:16]:
hej ..jedzie ktos moze do Asten pracodawca Raijmakers ...pomidory...jade pierwszy raz i nie wiem co mnie czeka
zdjecie uzytkownika
kurp - 2015-01-23 20:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,jade na rozmowe 27 stycznia-PIECZARKI-,do Kętrzyna(bo mam najbliżej) spotkanie ma być w urzędzie pracy-był ktoś lub jest na tej robocie ?jeśli tak to napiszcie coś otej robocie ,bo niewiem czy warto zawracać sobie tyłek czy dać se na luz.-(po czytaniu tych komentarzy).
zdjecie uzytkownika
kobitka - 2015-01-24 07:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos jedzie do Asten lub pracuje u braci Raijmakers podzielcie sie opinia ..mam zaczac drugiego lutego ...a czytajac opinie mam duze watpliwosci
zdjecie uzytkownika
ka2 - 2015-01-24 17:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie ludzie co, głupoty piszecie,umowy nie czytacie,a pozniej problem macie.
malkolm - w jakich latach pracowałeś w contrainie piszesz ze w złotówkach płacili ja wiem na pewno ze w euro bo tak mi na konto przychodzi i nigdy pózniej niż 10.
ci co do roboty się nie nadają to brednie pisza, za granicą trzeba roboć a nie tylko trawe palic i pić...............
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-01-25 16:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi również kasa na czas wpływa.Ale nic poza tym nie jest OK!!!Firma Contrain to oszuści a konkretnie jeden wraz ze swoja siostrunią nazywa się Jos..Jego siostra jest w Łodzi i planuje jak wyciągnąc kase od polskich pracowników w NL.Osobiście nie lubie Zydówa a tak się zskłada że szefostwo Contrainu to Zydki!!!Czyli Mośki i wyzyskiwacze Polaków ...Nie polecam tej firmy oszukują polskiego pracownika!!!
zdjecie uzytkownika
ona28 - 2015-01-26 12:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka powie mi ktos cos na temat pracy w pieczarkach przez firme contrain, jaka stawka, jakie warunki, jak jest tam z godzinami, czy nie bede siedziala co drugi dzien na wolnym bo nie ma pracy, jak w innych pieczrkarniach?? Jesli jest lipa poleccie mi cos konkretnego, jesli chodzi o zbiory pieczarek??gdzie mozna w miare zarobic?
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-01-27 15:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile się czeka jak się ma umowę. Proszę o szybki odpis
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-01-27 15:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy z contrein naprawdę się wyjeżdża za granicę. Może ktoś ma inne firmy w sprawie wyjazdach. Proszę o szybki odpis
zdjecie uzytkownika
uprzejma - 2015-01-27 23:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moge podzielic sie wrazeniami na temat pracy przez firme Contrain . Pracowalam w NL przy zbiorze pieczarek. Ok 40-50 godzin tyg. Jeden dzien wolnego w tyg.Jesli potrafisz zbierac to nie bedziesz miala problemu zadnego. Wiadomo ze jak wszedzie trzeba uwazac na ludzi i sie nie dac << starym wyzeraczka>> bo one mysla ze jak pracuja po 5lat to wszystko im wolno ,a tak naprawde nic nie moga.Wyplata zawsze na czas i w euro. Moge polecic ta firme w 100proc.Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-01-27 23:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uprzejma - 2015-01-27 23:17:11]:
A ile pani czekała na wyjazd od umowy.
zdjecie uzytkownika
uprzejma - 2015-01-28 00:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2015-01-27 23:44:32]:
Ja podpisalam umowę we wtorek a juz w niedziele jechałam. Takze szybko.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Contrain Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x