Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
pppp - 2016-03-21 13:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Mam pytanie czy ktoś pracował przy zbiorze pomidorów szklarniowych w miejscowości Asten (Holandia) ? Czy pracodawca jest wiarygodny i ile można oczekiwać wynagrodzenia tygodniowo?
zdjecie uzytkownika
pppp - 2016-03-21 13:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam pytanie Czy ktoś pracował przy zbiorach pomidorów szklarniowych w miejscowości Asten (Holandia)?? Jakie jest wynagrodzenie tygodniowe??
zdjecie uzytkownika
gonel - 2016-03-21 17:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szymon, a możesz powiedzieć ile z nimi współpracowałeś i czy po jakimś czasie warunki się polepszają ? Mój znajomy tak pracował i jakoś nigdy tego nie doświadczył.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-04-08 15:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz dać mi opinie o biurze Contrain? Mam przez nich wyjecha.
zdjecie uzytkownika
Ala_85 - 2016-04-10 15:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2016-03-08 14:34:11]:
Jakiś czas temu były, ale tylko dla specjalistów ze znajomością języków angielski/francuski, tak to głównie mają pracę w Holandii i Niemczech. Ta praca przy sałatkach na ich stronie wygląda fajnie, znajoma polecała, bo kiedyś pracowała, ale musiała wrócić do Polski (sprawy rodzinne), ale samą pracę chwaliła, że nie jest trudna, no i kasa się zgadzała, a dziś z tym ciężko w innych agencjach.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-04-10 15:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecam szklarnie, dobre godziny i zarobki, a po to przecież tam jeździmy. Produkcja sałatek to bardziej babskie zajęcie, wiadomo w domach to zwykle kobiety gotują i większą wprawę mają w krojeniu, obieraniu owoców. Chociaż jak ktoś po gastronomiku to też pewnie wprawę ma... ze współpracy jestem zadowolony. Ważne, że umowa jest przed wyjazdem, kasa się zgadza i składki też są, ale wiadomo jak ktoś chce mieć płacone za leżenie, a nie robienie to narzeka...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-04-10 20:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam właśnie jechać przez te biuro ale sam nie wiem czy się zdecydować bo pierwszy raz bym wyjeżdżał przez te biuro.
zdjecie uzytkownika
Imigrantka - 2016-04-11 10:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś pracuje/pracował przez Contrain przy jogurtach? jakie godziny jakie zarobki jak z zakwaterowaniem? czy jest to praca zmianowa? proszę o opinie będę wdzięczna
zdjecie uzytkownika
Joasia - 2016-04-11 18:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Imigrantka - 2016-04-11 10:03:04]:
Chłopaka kumpel pracuje i sobie chwali, ale z tego co się orientuję to sami faceci tam pracują, bo oprócz produkcji jeżdżą wózkami widłowymi. Jak szukasz dla siebie to raczej produkcja sałatek, tam głównie kobiety, albo zbiór pieczarek. Z resztą zadzwoń do biura to na pewno Ci coś podpowiedzą. Co do zmian i godzin mówił, że jest różnie zależy od ilości pracy.
zdjecie uzytkownika
Igła - 2016-04-16 13:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie odrzucili...
zdjecie uzytkownika
Leeds - 2016-04-18 14:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Igła - 2016-04-16 13:30:52]:
Dlaczego?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-04-18 14:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje ktoś tam jako monter maszyn rolniczych? Jakie warunki pracy? Czy na rozmowie wymagania odnośnie języka są duże?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-04-18 14:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje ktoś tam jako monter maszyn rolniczych? Jakie warunki pracy? Czy na rozmowie wymagania odnośnie języka są duże?
zdjecie uzytkownika
MARTA - 2016-04-20 16:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez tą firmę,byłam na dwóch projektach,rzetelna i wypłacalna firma.Koordynatorki dziewczyny bardzo pomocne.Każdy kto chce pracować i zarobić,polecam Contrain.
zdjecie uzytkownika
32 - 2016-04-20 17:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kolo mój znajomy korzystał z ich usług i był całkiem zadowolony
zdjecie uzytkownika
Ksw - 2016-04-29 21:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowal ktos na szklarniach w asten idzie zarobic warunki mieszkaniowe dobre?
zdjecie uzytkownika
gabii - 2016-04-30 11:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest tu jakas dziewczyna z Przemyśla która wybiera sie w najbliższym czasie do pracy przez tą agencje?
Nie chce jechac sama bo różnie to bywa więc szukam kogoś do towarzystwa. proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Ksw - 2016-05-01 00:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z praca na szklarniach byl ktos? Idzie zarobic?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-05-03 20:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam i zarobiłam, niedługo jadę znowu. (teraz mam przerwę urlopową - chrzciny dziecka, a kasa się bardzo przydała - sami rozumiecie) warunki mieszkaniowe ok. Mieszkamy w domkach campingowych, pokoje spoko, a co do syfu to chyba zależy od tego z kim mieszkasz czy sprzątasz po sobie... u nas było zawsze ok, a pracuję dość długo i jestem zadowolona. Ale jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził... Przyjeżdżały paniusie co się rezydencji spodziewały, a pracą to chyba nieskalane ręce miały...
zdjecie uzytkownika
Ksw - 2016-05-04 15:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola a na czym bylas? Masz racje karzdy po sobie posprzata to bedzie czysto a robic tez trzeba bo nikt ci za darmo nic nieda. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Miecio - 2016-05-05 14:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Traktorzysta ze znajomością języka angielskiego lub niemieckiego brzmi świetnie, próbował ktoś tego?
zdjecie uzytkownika
ttt - 2016-05-15 12:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak u nich jest w szklarniach na zbiorach pomidorów lub ogórków.Czym sie dojezdza do pracy,jakie warunki na mieszkaniach ,no i jacy ludzie normalni czy patologia co ćpa i pije na okrągło??
zdjecie uzytkownika
caro - 2016-05-16 13:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego nie ukazal sie moj wpis???????????????
zdjecie uzytkownika
caro - 2016-05-16 13:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nie ma mojej opiniii???????
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-05-18 16:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.. Jest ktoś obecnie w Holandii przez firmę Contrain?Ile wynosi opłata mieszkaniowa?Jak z pracą i wypłacalnością?
zdjecie uzytkownika
Olka - 2016-05-18 17:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, nie jest to umowa śmieciowa tylko Polska umowa o pracę tymczasową - są odprowadzane składki do ZUS (na tej podstawie mamy ubezpieczenie zdrowotne zapewnione). Owszem wymagają wcześniejszego ubezpieczenia zdrowotnego zapewnionego w PL jak większość agencji - takie mają swoje wymagania. Chyba decydując się na prace nie myślicie o zasiłku... nie można też być jednocześnie zatrudnionym i zarejestrowanym w urzędzie pracy... Czyli agencja ubezpiecza od momentu podpisania umowy, ale wcześniej wymaga od kandydata by posiadał też takie ubezpieczenie zapewnione. Wygląda to na uczciwy układ :) Moja znajoma z nimi pracuje już któryś rok i jest zadowolona więc chyba wszystko ok jest.
zdjecie uzytkownika
Polska - 2016-05-20 13:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wyjeżdżam jutro do Niemiec do pracy przez agencje Contrain, najpierw miałem wyjechać na projekt Tacken ( głownie praca przy warzywach ale również jak i przy owocach) po podpisaniu wszystkiego jednak się okazało, że bd skierowany do firmy Go Fresh ( zajmującą się głownie owocam) gdyż jak się okazało po podpisaniu wszystkich dokumentów do projektu Tacken było wymagane prawo jazdy.

I mam takie pytanka, czy ktoś był na takim prokejcie z Contrain Poland czy ktoś ma znajomego kto tam pracował albo pracuje i ma jakieś informacje na temat tej firmy, niby wszystko wygląda spoko ładnie, ale 1 raz będe wyjeżdżał za granicę przez Agencję no i wolę się upewnić, a "nuż" może ktoś coś wie o tej firmie/wyjazdach albo zna kogoos kto troszkę o tym wie.

Jakby ktoś coś wiedział to proszę od odpowiedź, albo tutaj albo na e-maila woda.wodak@o2.pl byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam :))
zdjecie uzytkownika
XY - 2016-05-20 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polska - 2016-05-20 13:58:13]:
Cześć znajoma pracuje w go fresh, mówi, że spoko, praca na produkcji, 1 zmiana, ma możliwość zjazdów do domu średnio co 2-3 miechy, a dzieci w domu czekają więc to dla niej ważne. Zarabia lepiej niż w Polsce więc zadowolona. Także powodzenia :) pewnie się poznacie. Więcej kobiet jest w pracy, ale to chyba nie problem dla Ciebie.
zdjecie uzytkownika
XY - 2016-05-20 19:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polska - 2016-05-20 13:58:13]:
Cześć znajoma pracuje w go fresh, mówi, że spoko, praca na produkcji, 1 zmiana, ma możliwość zjazdów do domu średnio co 2-3 miechy, a dzieci w domu czekają więc to dla niej ważne. Zarabia lepiej niż w Polsce więc zadowolona. Także powodzenia :) pewnie się poznacie. Więcej kobiet jest w pracy, ale to chyba nie problem dla Ciebie.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-05-30 16:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy wyjeżdża ktoś z Poznania lub okolic do pracy do Holandii lub Niemiec w terminie 30.06.2016-01.07.2016 ?..
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-05-30 19:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdża ktoś do Niemiec lub Holandii w najbliższym czasie z Poznania lub okolic ?.
zdjecie uzytkownika
lili25 - 2016-06-03 16:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej mam pytanie czy ktos wybiera sie teraz z ta agencja na projekt Harcotom??
Agencja wydaje sie byc uciwa, pytanie do osob ktora juz tam pracowaly czy mozna im zaufac czy mieszkania ok ??
zdjecie uzytkownika
magma - 2016-06-06 22:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uczciwa przynajmniej tak wynika z wpisów w internecie - a wiecie może czy zbiór i pakowanie sałaty na polu w tym roku też będzie?
zdjecie uzytkownika
mielko - 2016-06-08 23:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężko się jednak przekonać, gdy ofert pracy brak.. :)
zdjecie uzytkownika
robi77 - 2016-06-09 07:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie mam ofertę wyjazdu na sałatki do Niemiec tylko się waham jeżeli ktoś tam pracuje lub pracował z tego biura to proszę o jakieś opinie
zdjecie uzytkownika
aniap - 2016-06-09 16:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ksw - 2016-05-01 00:04:09]:
Czesc ja jestem z Przemyśla moj kontakt 785939780
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-06-09 16:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Czy ktoś pracuje obecnie jako komisjoner magazynowy w Niemczech przez agencje Contrain ? jeśli tak to prosiłbym o jakieś szczegóły, jak to wygląda jeżeli chodzi o liczbę godzin w miesiącu,ile można zarobić, jak wyglądają warunki mieszkaniowe. A może ktoś wybiera się do Niemiec 19.06.2016 własnie jako komisjoner do Niemiec ?
zdjecie uzytkownika
rafa21 - 2016-06-10 14:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć warto jechać na szklarnie konkretnie na ogórki jakie warunki mieszkaniowe proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
mielko - 2016-06-11 10:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają sporą ofertę, więc i pracowników pewnie wielu :) oprócz rozwiązań bezpośrednio związanych z zabezpieczeniem finansowej przyszłości, mogą zaproponować pomoc w uzyskaniu odszkodowań czy zabezpieczenie i finansowanie biznesu. Całkiem dobrze to się prezentuje :)
zdjecie uzytkownika
mielko - 2016-06-12 22:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiadomo czy oferta na magazyniera jest jeszcze dostępna? Dobrze, że zapewniona jest umowa o pracę, bo o taką stabilność jest teraz dość trudno, a skoro jeszcze jest wypłata terminowa, to się nie dziwię, że ich oferty pracy są teraz tak popularne.
zdjecie uzytkownika
mara - 2016-06-14 20:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eros al też pracowałeś na sałatkach? domyślam się że produkcja taśmowa żywności może być stresującym zajęciem. a ciekawe co z tymi szkoleniami w niemieckim sanepidzie i czy coś musze za to płacić teraz
zdjecie uzytkownika
Gisia - 2016-06-17 02:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wyjezdzal ktos jako para?
zdjecie uzytkownika
szymon - 2016-06-17 08:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasem na to co się dzieje w zakładzie pracy @eros żadna agencja nie ma wpływu więc nie wiem skąd ten negatyw akurat tutaj
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2016-06-17 13:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się pracuje przez tą firme , chodzi mi np.o tygodniówki przy 40 godzinach, i czy są godziny w pracy, czy nie ma siedzenia na domku,które prace są dobre .Bardzo proszę o opinie .
zdjecie uzytkownika
mielko - 2016-06-17 14:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda teraz praca w firmie na stanowisku przy zbiorach pieczarek – możliwość odbycia szkolenia jest i wydaje mi się, że to właśnie działa na plus u nich i można spokojnie zarobić przy tym, wiec na pewno się opłaca wydaje mi się, dajcie znac jeszcze co wiecie.
zdjecie uzytkownika
damian26 - 2016-06-23 09:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [skorpion - 2016-06-17 13:47:01]:
nie daja tygodniowek, umowa o prace wiec raz w miesiacu fajna wyplata. Polecam ci magazyn w niemczech rhenus- fajan praca, godzin do wyrobienia sporo, generalnie ja bylem i naprawde spoko
zdjecie uzytkownika
majka - 2016-06-23 09:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jest u nich oferta pracy jako Pracownik fizyczny – zbiór i pakowanie sałaty na polu i wydaje mi się, że to akurat jest na plus na pewno, a poza tym można zarobic tutaj do 3000 zł podobno, a to sama podstawa tylko.
zdjecie uzytkownika
Andrzej24 - 2016-06-23 18:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mógłbyś coś więcej napisać o warunkach mieszkaniowych i o samej pracy ? Ile można zarobić?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
Andrzej24 - 2016-06-23 18:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mógłbyś coś więcej napisać o warunkach mieszkaniowych i o samej pracy ? Ile można zarobić?
zdjecie uzytkownika
pablo - 2016-06-23 19:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktos z obecnych na forum ktorzy wyjezdzali do niemiec na Magazyn jako Komisjonerzy? aplikowalem na to stanowisko bo mam dosiwadczenie w pracy na magayznie w polsce za granica nie,chcialbym sie dowiedziec jak to wyglada?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Contrain Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert