Contrain Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Contrain Sp. z o.o.

Contrain Sp. z o.o. 2017-01-10 09:42 [pracodawca]
@Polak
Na Pański komentarz odpowiedzieliśmy na temat.
Nie wiemy nadal o jakim rekruterze Pan mówi, ale zgody na publikację nie ma. Nagrywanie osób bez ich zgody i przechowywanie oraz upublicznianie takich nagrań grozi odpowiedzialnością cywilnoprawną, więc nie doradzamy takich rozwiązań na przyszłość :).
Rekruter, z dobrej woli, mógł Panu przybliżyć nie stawkę brutto, ale np. policzyć jaka kwota zostanie Panu netto po odjęciu np. kosztów życia i podatku. Jeśli to wprowadziło Pana w błąd to najmocniej przepraszamy. Jednak powtarzam, stawki brutto nie mogą być niższe niż ustala to Państwo, w którym pracują nasi pracownicy. Ani w Holandii, ani w Niemczech nie jest to 6€/h.
Nie będziemy dalej z Panem dyskutować publicznie, ponieważ nie mamy o czym. Stawki są widoczne na stronie, o wszystkim rozmawiamy otwarcie z kandydatami i jesteśmy regularnie sprawdzani pod kątem wynagrodzeń przez ZUS oraz kontrole z urzędu - to jest gwarancją bezpieczeństwa. Również nasi Pracownicy są naszą gwarancją.
Jeśli chce Pan przedyskutować swoją sytuację zapraszam do kontaktu mailowego lub telefonicznego z naszym biurem, a z chęcią wyjaśnimy zaistniałą sytuację. Łatwiej rozmawia się poza obszarem spekulacji i anonimowości. rekrutacja@contrain.pl, +48 42 680 45 85.
Pozdrawiamy,
Zespół Contrain.
1
Arek 2017-01-16 15:19
nie wiem o czym mowisz, ale chyba koszty zycia typu jedzenie i mieszkanie sa wszedzie nie? jak idziesz na rozmowe w polsce to oczekujesz ze wszystko ci oplaci pracodawca? zawsze masz te podatki i zycie a agencja nie ma na to wplywu.
ja u nih pracuje juz 2 lata i jest OK. placa taka, jak byc powinna, wiadomo - koszty zycia wieksze niz w pln ale i tak po odliczeniu zostaje mi 4,5 albo 5,5 tysiecy na reke (są nadgodziny, praca w soboty itd) wiec wycodzi super! a placa zawsze na czas i jak chcesz zamieszkac z dziewczyna to nie robia problemow. jak ci pracodawca robi klopoty to zawsze dzwonisz do prowadząceo projekt lub pani Marty i wszysto rozwiazane!
polecam najpier sprawdzic a pozniej marudzić.
1
skorpion 2017-01-20 21:49
Witaj napisz gdzie pracujesz w jakiej firmie jaka jest tygodniówka też się zastanawiam nad wyjazdem do Nederlandu.Z góry piękne dzięki.
Damian 2017-01-21 17:41
Bylem przez agencje za granicą trzy razy i za kazdym razem były jakies problemy.Jezeli chodzi o ta agencje to odrzucono moją kandydature bo żle sie wyrazałem o poprzednich pracodawcach a ja nie mowilem nic co bylo nieprawda.Zastanowcie sie bo prawie wszystkie agencje sa do d..y i traktuja czlowieka jak g...o.
Jaaa 2017-01-22 20:47
Witam, Czy to prawda że ubezpieczenie 30 dni wcześniej potrzebne jest dlatego że firmy tego typu czyli agencję pracy dostają dofinansowanie ze środków Unii Europejskiej za zatrudnienie bezrobotnego bądź też stworzenie miejsca pracy?
Contrain Sp. z o.o. 2017-01-23 09:03 [pracodawca]
W naszej firmie wymóg ten związany jest z procedurami i zasadami przyznawania ubezpieczeń przez ZUS, za granicą kraju (tzw. delegowanie). Nie wiemy jak działają inne agencje :) Pozdrawiamy
Contrain
Contrain Sp. z o.o. 2017-01-23 09:20 [pracodawca]
@Damian
Nie wiemy jak wyglądały Pańskie relacje z innymi agencjami, i tutaj nie będziemy tego roztrząsać.
Możliwe, że podczas spotkania rekrutacyjnego u nas powiedział Pan niewłaściwe rzeczy w niecenzuralny sposób. Proszę pamiętać, że nasi rekruterzy mają tylko kilka minut aby podczas rozmowy poznać kandydata, dlatego tak ważne jest dobre pierwsze wrażenie. Może Pański opis wcześniejszych doświadczeń nie wskazywał jednoznacznie na winę poprzedniego pracodawcy?
Może Pan zastanowić się nad tymi elementami na przyszłość, aby również podczas innych rozmów było Panu łatwiej :) Z naszej strony przepraszamy, jeśli poczuł się Pan niewłaściwie oceniony. Postaramy się nad tym popracować.
Powodzenia,
Contrain
dorotka 2017-01-23 12:54
hej czy ktoś wyjeżdża na produkcje sałatek i mógłby napisać czy praca ok? i jak dojazdy? moj mail; 7ola18@wp.pl
Kadrowa 2017-01-24 21:09
Chcę zatrudnić się w Contrain w dziale kadr a namawia mnie znajomy,który bardzo chwali firmę. Mam jednak pytanie jaka jest atmosfera w firmie i w jakim wieku są pracownicy?
x 2017-01-29 19:52
witam. jedzie ktoś może na pakownie pomidorów do Holandii
olo 2017-01-31 16:33
hej,byłam na rekrutacji w contrain do sałatek i powiedziano mi że przeszła pomyślnie,długo czeka się na prace po rekrutacji?
Emigrantka 2017-02-01 14:33
Fajna agencja, dobrze wszystko organizują na miejscu!!.
2
Andi 2017-02-02 09:42
Witam.Mozecie napisac jak jest z zakwaterowaniem,czy są to normalne domy czy jakies ciasne bungale,bo wiadomo pracowac wszedzie trzeba bo niema nic za darmo,ale mieszkac tez trzeba jakos w miare godnie.Pytam dlatego ze bylem w Holandii i widzalem te pożalsie boże bungale gdzie mieszkają Polacy
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-03 09:07 [pracodawca]
Witaj @Andi

Aktualnie na wszystkie nasze aktywne zakwaterowania tylko dwa to są kempingi. 95% aktywnych zakwaterowań to wolnostojące domy, lub mieszkania przy miejscu pracy. Wszystkie mieszkania spełniają wymogi SNF a zdecydowana większość z nich posiada dodatkowe wyposażenie (piekarniki,mikrofale, zamrażarki itp.) i udogodnienia (jak miejsce parkingowe, ogródek z możliwością grilla, czy pokoje 1 lub 2 osobowe).

Pozdrawiamy
Contrain
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-03 09:10 [pracodawca]
@Olo

To zależy od projektu - na kiedy przewidziany jest start lub zapotrzebowanie na konkretną liczbę osób. Jeśli chcesz znać dokładną datę zadzwoń do swojego rekrutera, na pewno Ci pomoże (:

Pozdrawiamy
Zespół Contrain
Andi 2017-02-03 11:09
Prosze mi jeszcze powiedziec jak jest z urlopami,czy jest mozliwosc zjazdów do Polski np.co dwa,trzy miesiace,bo wiadomo kazdy z nas ma rodzine i tez jakies obowiązki w Polsce.I jeszcze na jakich warunkach sie tam pracuje,na polskich czy holenderskich,bo nierozumiem o co chodzi z tym zusem,czy wyplata w euro czy złotych,czy są dodatki wakacyjne itp. Pozdrawiam
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-03 14:56 [pracodawca]
@Andi

Jeśli chodzi o urlopy to wszystko zależy od projektu. Wiadomo, że łatwiej jest planować takie rzeczy na produkcji niż np. przy pracy na polu, gdzie wiele zależy od pogody. Jednak większość projektów ma rozpisane zapotrzebowanie z góry więc część rzeczy można zaplanować. Ale najlepiej porozmawiać na ten temat z rekruterem lub Kierownikiem Projektu.
My oferujemy zatrudnienie w oparciu o polską umowę, którą podpisujemy jeszcze przed wyjazdem za granicę. Dzięki temu jest Pan pewien, że wszystko jest w porządku. Wypłata zawsze w €, a dodatki są zależne od projektu.
Zachęcam do wysłania CV na adres: rekrutacja@contrain.pl to jeden z naszych rekruterów się z Panem skontaktuje i odpowie na wszystkie pytania. Zawsze najlepiej jest rozmawiać o konkretnym projekcie! :)

Pozdrawiamy
Contrain
elvis 2017-02-04 17:44
A kwestia wypłat wynagrodzenia-tygodniówka???
lolo 2017-02-04 19:52
czy za zakwaterowanie odtrącona jest konkretna suma raz w miesiącu czy oprócz tej sumy trzeba na własną rękę tez opłacać rachunki?
jabloneczka 2017-02-04 20:54
napisz mi cos wiecej o tych sałatkach i podaj namiary jak sie tam dostac
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-06 10:42 [pracodawca]
@elvis

Wynagrodzenie jest wypłacane miesięcznie a pracownicy mają dostęp do paska wypłat.
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-06 10:52 [pracodawca]
@lolo

Pracownicy nie opłacają dodatkowo rachunków za wykorzystane media.
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-06 11:00 [pracodawca]
@jabloneczka

Zapraszamy do wysłania CV na adres: rekrutacja@contrain.pl z tytułem 'aplikacja do pracy przy sałatkach'. Nasz rekruter odezwie się do Ciebie w ciągu 2 dni i przedstawi więcej szczegółów :)
Pozdrawiamy!
olo 2017-02-06 19:10
czy przy pracy na produkcji sałatek agencja pomaga załatwić minimum sanitarne ? trzeba mieć też polskie? czy zakład daleko znajduje się od zakwaterowania?
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-07 10:02 [pracodawca]
@olo

Jeśli poprzez "minimum sanitarne" rozumiesz zakwaterowanie odpowiadające standardom, dojazd do i z pracy oraz szkolenia na miejscu, to oczywiście wszystko zapewniamy :)
Nasze mieszkania znajdują się zawsze jak najbliżej miejsca pracy, jak to możliwe. Z reguły jest to odległość maksymalnie 10 km, przy transporcie rowerowym. Jeśli odległość jest większa to wspomagamy przy organizacji transportu samochodowego. Najlepiej jeśli zapytasz o dokładną informację rekrutera, z którym prowadzisz rozmowy.

Powodzenia
Contrain
nico 2017-02-07 12:20
byłem na rekrutacji do Niemiec przy sałatkach,rozmowa przeszła dobrze powiedziano mi ze na pewno wyjadę i do dziś nikt się nie odezwał.
maniek 2017-02-08 18:29
czy przy sałatkach w Niemczech obowiązkowy jest komunikatywny język? i jakie są szanse wyjazdu bo po opiniach widzę ze ciężko się dostać.
Kolega 2017-02-09 00:26
Czy agencja robila by problem gdyby pracownik chcial zrezygnowac z zakwaterowaniai wynająć mieszkaniena własną rękę???????
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-09 09:14 [pracodawca]
@nico

Zgodnie z informacją od Działu Rekrutacji oczekujemy na szczegółowe zlecenie od Klienta. Bardzo prosimy o cierpliwość - na pewno do Ciebie zadzwonimy jak tylko będziemy znali szczegóły.
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-09 09:23 [pracodawca]
@Maniek

Nie, nie wymagamy znajomości języka. Znajomość niemieckiego jest dodatkowym atutem.
Polecamy aplikować poprzez formularz na stronie: www.contrain.pl - nasz rekruter oddzwoni i przedstawi więcej szczegółów.
pracownik firmy contrain 2017-02-09 20:32
Witam.Firma ma rożne prace lepsze gorsze wiadomo .Nieraz trafi się nerwowy pracodawca . Wszystkim ludziom się nie dogodzi.Ludzie z biur contrain nie można powiedzieć reprezentują kulturalne podejście do pracownika. Myśle że firma ta poprawiłaby sobie renomę gdy wprowadziłaby obowiązkowy dokument o niekaralności .Czasami z takimi typami trzeba mieszkać ,na ulicy człowiek bałby się na nich spojrzeć.WIEM każdemu trzeba dać druga szanse ok ,ale gdzie bezpieczeństwo reszty lokatorów. NO i ten regulamin zakwaterowanie 1/2 tego nie przestrzega (palenie w pokojach imprezy po 23) reszta ludzi znowu cierpi . I z takich przypadków idzie opinia w świat o pracownikach w contrainie.Więcej kontroli zakwaterowań dobro normalnych pracowników powinno być najważniejsze . OK pierwsza powinna być praca później rosądna impreza nie . Ja nie wiem ze firma contrain nie interesuje się chodzeniem pracowników do pracy . Ile jest takich osób ze mówi dzisiaj mi się nie chce nie idę . A KASA UCIEKA TO SA TYSIĄCE....pozdrawiam dziękuje za prace,
majsterek 2017-02-10 13:10
Mam pytanie. Czy w contrein nalezy się dodatek za prace w nocy i ile wynosi?
nico 2017-02-13 15:36
w jakim zakładzie pracujesz? w Niemczech czy Holandii?
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-14 10:04 [pracodawca]
Drogi Pracowniku

Dziękujemy za Twoją opinię i propozycję odnośnie polepszenia naszych usług.
Zawsze staramy się sprawdzać jak najlepiej naszych kandydatów, dlatego z każdym z nich spotykamy się przed podpisaniem umowy. Niestety czasem ani rozmowa, ani zaświadczenie o niekaralności (które jest wymagane na niektórych projektach) nie są wystarczające. Postaramy się jeszcze bardziej zwracać na to uwagę! Prosimy też pamiętać, że jeśli dzieje się cokolwiek niepokojącego to zawsze można zadzwonić do naszego Koordynatora Operacyjnego (aktualnie zwiększamy ich liczbę) lub Rekrutera i poinformować o zaistniałej sytuacji. W takim wypadku zrobimy wszystko co w naszej mocy aby wesprzeć poszkodowanych pracowników.
Jeśli chodzi o regulamin zakwaterowań to od początku tego roku uległ on zmianie i mamy nadzieję, że problem nieporządku zostanie zmniejszony :) Zakładamy jednak, że współpracujemy z osobami dorosłymi, które są odpowiedzialne za swoje miejsce zamieszkania, i nie chcielibyśmy tego podejścia zmieniać.
Ponadto każda nieobecność w pracy jest przez nas odnotowana i zgłaszana przez klienta. Pracujemy jednak nad przyspieszeniem tej komunikacji i usprawnieniem zasad dotyczących nieobecności w pracy.
Wszystkie Twoje uwagi są cenne i dziękujemy raz jeszcze!
Pozdrawiamy i życzymy spokojnego tygodnia :)
Contrain
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-14 10:10 [pracodawca]
@majsterek

Dodatki za płacę nie zależą od agencji a od projektu i zbioru zasad, jakie przyjął nasz klient, tzw. CAO. Contrain, jako agencja pracująca zgodnie z układem CAO, musi przestrzegać prawa danego kraju i sektora, w którym zapewnia pracę. Nasi klienci pochodzą z różnych sektorów i przyjęli różne zasady rozliczeń. Najlepiej skierować takie pytanie do naszego Rekrutera, w sprawie konkretnej oferty pracy.
Powodzenia
Kasia
Arek 2017-02-14 12:04
pracowałem na różnych projektach - tam gdzie wiedzialem ze bedzie wiecej godzin. ogolnie holandia, limburgia polnocna. najlepiej porozmawiaj z dzeiwczynami z rekrutacji bo wiem, ze zmienilo sie prawo w holandii i juz nie musi wygladac wszystko tak samo. kiedys u seurena robilem - bylo spoko.
Ruda 2017-02-14 12:07
Witam.Chcialabym sie dowiedziec ile jest potrącane za zakwaterowanie za dobe i czy za dzien wolny od pracy tez jest potrącone,czy za dojazdy do pracy tez sie placi,co jesli ktos zachoruje i bedze musial udac sie do lekarza czy ktos go zawiezie i ostatnie pytanie czy wyplacane jest wakacyjne,bo wiem napewno pracując w Holandi wakacyjne sie nalezy.PPozdrawiam
Ruda 2017-02-14 12:17
I jeszcze jedno pytanie,czy wyplacane są jakies zaliczki na poczatku pracy jezeli np. do wyplaty pozostal miesiąc bo wiadomo zycie w Holandi kosztuje a nie kazdego stac
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-14 12:38 [pracodawca]
@Ruda
Zachęcamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji w sprawie tych pytań - często odpowiedzi zależne są od lokalizacji i projektu. Najlepiej jest wysłać CV na: rekrutacja@contrain.pl, a nasz rekruter odezwie się w ciągu dwóch dni, lub zadzwonić: +48 42 680 45 85. Osobisty kontakt i rozmowa o konkretnym projekcie zawsze więcej wnosi :)

Ogólnie rzecz ujmując: za mieszkanie płacimy za tyle dni, ile w nim mieszkamy - jak wszędzie :). Dojazd do pracy zapewniany jest przez nas, i jest darmowy. Na miejscu zapewniamy opiekę Koordynatorów, którzy podwiozą Panią do lekarza jeśli zajdzie taka potrzeba, i pomogą z tłumaczeniem podczas wizyty. Wakacyjne jest wpisane w umowy holenderskie, w przypadku polskich umów działa to inaczej -proszę zapytać rekrutera.

Życzymy powodzenia podczas rozmowy,
Contrain
Lolek 2017-02-15 13:01
Napiszcie proszę,ale szczerze czy da rade odłozyc 1000 euro miesięcznie zakładając ze te 50 euro wydajemy tygodniowo na jedzenie,bo wydaje mi się ze te 1000 euro miesięcznie powinno się zarabiać za granicą,czy te opinie pisane przez Contrain są prawdziwe czy to sciema,a na miejscu jest całkiem inaczej.
Paweł i Kasia 2017-02-17 12:37
Witam!

Wraz z Narzeczoną i Jej tatą dzwoniliśmy do Contrain przed końcem 2016r. Rozmawialiśmy z p. Bartoszem, który według nas jest niekompetentny gdyż wypytywał w KÓŁKO o to samo! Na przemian o imię, nazwisko, rok urodzenia itp. Następnie wypytywał o wcześniejsze prace i ile osób chce jechać za granicę. Rozumiem - wstępna rozmowa kwalifikacyjna musi się odbyć, ale nie należy w kółko o to samo wypytywać. My swoje a ten p. Bartosz swoje. Byliśmy mili i odpowiadaliśmy na pytania gdyż zależało nam na pracy. Mamy nagraną KAŻDĄ rozmowę. Ten pan powiedział, że oddzwoni na nasz numer ok godz. 16:00 i na wszelki wypadek podaliśmy Mu dodatkowy numer komórkowy. Oczywiście nie oddzwonił... na drugi dzień ledwo się dodzwoniliśmy i mówimy, że nikt nie dzwonił. Zostaliśmy oskarżeni o kłamstwo. Daliśmy sobie spokój. Dzisiaj (17.02.2017r) dzwonimy ponownie i dowiadujemy się od jakiejś uprzejmej Pani, że jesteśmy wpisani z "negatywnym" komentarzem w ich spis i nie ma szans abyśmy uzyskali pracę poprzez Contrain.

MAŁO TEGO!
Przez 6 dni codziennie po 4 razy dzwoniłem na wszystkie możliwe nr. telefonu i zero odzewu.
Po wielkich trudach odezwała się Pani więc powiedziałem, że nie można się dodzwonić to powiedziała: "proszę na mnie nie naskakiwać". Pogadaliśmy o pracy dla par. Żadna nas nie zainteresowała (na stronie mają państwo multum różnych ofert a oferowaliście nam tylko szklarnie, które nas nie interesują).

Dodatkowo... nasze numery zostały ustawione na "automatyczne blokowanie" gdyż głupkami nie jesteśmy i znamy się na tym jak brzmi sygnał telefonu gdy nr. jest blokowany.

NIE POLECAMY NIKOMU!

PS: Nasi znajomi z Holandii mieli mieszkać w domku jednorodzinnym i co? Mieszkają z 15 innymi osobami łóżko przy łóżku (tzn. hospicjum) a na to się nie pisali bo cenią sobie prywatność i spokój po pracy.

PS2: Nie chwaląc się jesteśmy znanymi YouTuberami i nagramy o was filmik aby ustrzec ludzi od was i korzystania z waszych usług.
4
Damian 2017-02-19 01:44
Cześć! Unikam contrainu jak ognia i nikomu ich nie plecam! Nie dość że musiałem jechać prawie 300km do Łodzi i się okazało że przełożyli spotkanie... nie informując mnie o tym to później po zdobyciu już pracy w Holandi robiłem kompletnie co innego (miałem pracować przy pomidorach a oddelegowano mnie do pieczarek). Co prawda zarobki były OK (prawie 3100zł na czysto co miesiąc), ale spanie na materacu przez 2 miesiące już nie za bardzo było fajne. Móglbym tak wymieniać bez konca. Najgorsze bylo to ze byl calkowity brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony Contrainu! Nie mialem wifi, brak prysznica - musialem chodzic do sasiedniego campingu! Po 4 miesiącach dowiedzialem sie, ze oddelegowali mnie pod łaski innej firmy. ODRADZAM JAKĄKOLWIEK WSPOLPRACE Z CONTRAIN !!! Jeżeli to mozna nazwac "biurem" to odradzam jakąkolwiek wspolprace z nimi jezeli to w ogole mozna tak okreslic. Szczególnie wkurzajacy jest pan (usunięte przez administratora) BARTEK, który ciągle wypytuje o te same informacje i NIC, kompletnie NIC nie potrafi zalatwic nie wspominajac juz o jakimkolwiek wsparciu z jego strony. Ostatnio nie mozna sie dodzwonic pod zaden numer podany na ich stronie internetowej. Mam wrazenie ze moj numer tez jest blokowany! Biuro, które według mnie nie funkcjonuje powinno zniknąć i nie denerwowac ludzi. Pracownicy Contrain mają tendencje do obrazania sie na swoich KLIENTÓW! ŻENADA!
2
RECE OPADAJA NA TEN BAŁAGAN 2017-02-19 13:10
Witam. Pytanie dla firmy-dlaczego trzymajcie najwiekszych cpunów alkoholikow czasami tylko dlatego bo kontrahent jest z nich zadowolony .Opiekunki wysłuchaja bla bla bla i nic . Mieszkania na własna reke nie mozna wynajac .ZACZNIJCIE KONTROLOWAC
1
dzban wodę nosi dopóki ucho się nie urwie 2017-02-19 21:22
Witam.własnie do czasu az ktoś zaśnie z joitem w reku i zaczadzi reszte domownikow.Co powiecie wtedy rodzina pracowal bo kontrahent był zadowolony z niego.
1
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-20 10:57 [pracodawca]
Witamy
Dziękujemy za komentarz. Za każdym razem, gdy ktoś zgłosi swoje zażalenie opiekunowie rozmawiają o tym z Kierownikiem Projektu i klientem, aby wspólnie wypracować sposób działania. Jeśli klient jest otwarty to szybko udaje się znaleźć rozwiązanie. Nie zawsze jest to łatwe, ale od tego roku pracujemy nad globalnym rozwiązaniem takich problemów i mamy nadzieję, że wkrótce zbiór różnych działań pomoże nam wdrożyć zmiany.
Tymczasem prosimy nadal zgłaszać takie sytuacje w trosce o Państwa bezpieczeństwo i komfort.
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-20 11:16 [pracodawca]
Panie Piotrze

Sprawdziliśmy sytuację z naszymi rekruterami i przykro nam to stwierdzić, ale mija się Pan z prawdą i zmienia fakty.
Pozwolimy sobie wyjaśnić tę kwestię, gdyż jest to dla nas bardzo istotne.
Zaczynając od początku:
Pan Bartosz pytał trzykrotnie o wszystkie dane, ponieważ rozmowa dotyczyła trzech osób. Jeśli dzwonią do nas Państwo bez wysłania aplikacji to muszą się liczyć z tym, że rekruter będzie pytał o więcej rzeczy aby uzupełnić dane w bazie. Na pewno rozmowa przebiegłaby sprawniej, gdyby Państwo wysłali CV i gdyby Pani Aleksandra zechciała przekazywać informacje samodzielnie, a nie poprzez Pana Mieczysława.
Numer, który Państwo podali do kontaktu był nieprawidłowy. Nie wiemy czy była to wina rekrutera, który go zapisywał, czy osoby, która podawała – błędy się zdarzają. Pan Bartosz próbował się skontaktować na podany numer, jednak nawiązanie połączenia było niemożliwe. Proszę też uwzględnić fakt, że nasi rekruterzy odbierają dziennie minimum 50 połączeń, co znacznie utrudnia wyszukanie numeru po ostatnich połączeniach. Podobnie sytuacja wygląda z „nieodbieraniem” telefonu – nasza rekruterka, Pani Katarzyna, tłumaczyła Panu Piotrowi, że mamy teraz okres intensywnej rekrutacji. Związane jest to z ciągłymi wyjazdami rekruterów do urzędów pracy i umawianiem wielu spotkań, podczas których nie mogą odbierać telefonu co 3 minuty. Przeprosiliśmy za trudności w kontakcie i przez telefon nie miał Pan z tym problemu oraz wykazał się zrozumieniem. Tym bardziej nie wiemy skąd ta reakcja teraz.
Podczas pierwszej rozmowy z Panem Bartoszem Pan Mieczysław wykazywał bardzo roszczeniową postawę i stawiał nam warunki, których nie możemy zapewnić – np. gwarancja wyjazdu do pracy dla 3 osób i pracy u jednego kontrahenta, czy gwarancja mieszkania w 3 osoby w jednym pokoju. Możemy w niektórych sytuacjach, szczególnie kiedy znamy pracowników, uwzględnić takie oczekiwania, ale nie jesteśmy w stanie tego zagwarantować. Na taką odpowiedź Pan Bartosz otrzymał bardzo niemiły komentarz i informację, że Państwo na innych warunkach nie pojadą. W tej sytuacji Pan Mieczysław przez swoją postawę nie został rekomendowany, natomiast Pani Aleksandra i Pan Piotr zostali rekomendowani z adnotacją, że chcą wyjechać tylko w 3.
Telefon, który otrzymaliśmy kolejnego dnia od Pana Mieczysława był bardzo pretensjonalny a Pan Mieczysław nie potrafił zaakceptować faktu, że mieliśmy zapisany zły numer i mimo prób kontaktu z naszej strony nie było to możliwe. Przykro nam, ale taka postawa już na początku kontaktu nie jest dla nas obiecująca.
Absolutnie nie jest prawdą, że Państwa numer jest zablokowany. Gdyby tak było, to nie dodzwoniłby się Pan w ogóle – a jednak rozmawialiśmy.
Kolejne rozmowy odbyły się w sprawie możliwości wyjazdu dla pary. Podczas rozmowy i literowania nazwiska (różnica między ‘c’ a ‘s’ w nazwisku Pana Mieczysława jest dość istotna) wyrwał Pan słuchawkę i zaczął krzyczeć na rekruterkę, stąd prośba o uspokojenie się i nie „naskakiwanie”. Rozmowa musiała się toczyć głównie o szklarniach, ponieważ na ten moment tylko na tych stanowiskach mamy możliwość zatrudnienia pary, na czym Państwu zależy. Niestety nie dysponujemy całą gamą stanowisk dopasowanych pod różne preferencje różnych kandydatów – oferujemy pracę i jako agencja odpowiadamy za bezpieczeństwo, legalność i standard. Pozostałe dogodności to kwestia naszej otwartości i dobrej relacji z kandydatem.
Podczas rozmowy zrozumiał Pan to wszystko i zadeklarował chęć przyjścia na spotkanie. Skąd zatem to nagłe niezrozumienie?

Odnosząc się do komentarza dotyczącego Państwa „znajomych” – jest to absolutnie niemożliwe, gdyż nie posiadamy ani jednego zakwaterowania w którym śpi się w 15 osób, łóżko przy łóżku. Na 94 zakwaterowania tylko 3 są powyżej 10 osób w domu, a spośród tych 3 tylko 1 ma pokoje większe niż na 1-2 osoby (i nie jest to liczba 15 osób).
Prosimy pamiętać o konieczności wyrażenia zgody osoby nagranej przed upublicznianiem nagrań, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, ich przechowywaniu i przetwarzaniu, w myśl której głos ludzki jest uznawany za daną osobową.

Pozdrawiamy
Jacek 2017-02-20 11:46
Contrain to jedna wielka tragedia!!! Odradzam !!!
1
pako 2017-02-21 12:29
Witam mam pytanie ile pobieracie za mieszkanie tygodniowo np. holandia ?????
Pako 2017-02-21 12:31
Czy był ktoś w holandi w szklarni jakieś opinie i jak z kwaterą ????proszę o jakąś odpowiedz
Contrain Sp. z o.o. 2017-02-21 12:38 [pracodawca]
Szanowny Panie
Albo pomylił Pan agencję, albo jest Pan jedną osobą, która pisze kilka komentarzy aby po prostu zaszkodzić wizerunkowi firmy.
Gdyby Pan pracował na pieczarkach to by Pan wiedział, że bez doświadczenia lub szkolenia w tej pracy nie przyjmujemy nikogo :) Tym bardziej, nie ma możliwości aby z pomidorów, ktoś przeniósł Pana na pieczarki, bo szkolenia odbywają się w Polsce przez kilka tygodni.
Nie ma tez żadnego spania na materacach, ponieważ mamy normalne łóżka w domkach.
Pozdrawiamy
Contrain
Zostaw swoją opinię o Contrain Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.