Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.


Oceniono 132 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Contrain Sp. z o.o.
Poznańska 41/48
00-685 Łódź
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
mimi23 - 2014-06-09 20:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może się wypowiedziwćna temat zbierania truskawekw Holandii? Bedę wdzieczna ;)
zdjecie uzytkownika
Nie wazne - 2014-06-10 01:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sorry taki mamy klimat - 2014-06-03 18:28:23]:
To wiadomo jaka pogoda,jest goraco ale za to wiecej przerw robią zeby ludzie nie wykitowali :)
zdjecie uzytkownika
kara182005 - 2014-06-12 16:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja jestem w limburgii w Massbree w Holandii z tej firmy i jak narazie jest tak jak mówili zobaczymy jak z wyplata bedzie praca na taśmie o wiele lepsza niz w polu
zdjecie uzytkownika
strawberry21 - 2014-06-12 19:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mimi23 - 2014-06-09 20:58:49]:
też wyjeżdzasz z contrain na truskawki pod koniec czerwca? cherry2@vp.pl, odezwij się ;P
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-06-19 14:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kara182005 - 2014-06-12 16:30:34]:
Kara182005- Mam do Ciebie kilka pytan,czy mozesz odezwac sie na maila? Albo podaj swojego,ja napisze :) poldaria@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-19 18:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest jeszcze szansa na jakieś opłacalne wyjazdy w najbliższym czasie z Contrainem? czy już raczej za późno na aplikowanie?
zdjecie uzytkownika
gaba - 2014-06-22 15:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wiecie moze czy przyjmuja bez doswiadczenia?
zdjecie uzytkownika
Bożena - 2014-06-23 15:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miał ktoś do czynienia z firmą Cosmoworker?Też wysyłają do Holandii.
zdjecie uzytkownika
dominik1992 - 2014-06-25 00:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy jest możliwosc wyjazdu z dziewczyna i czy wymagaja zaswiadczenie o niekaralnosci?
zdjecie uzytkownika
murzyn - 2014-06-26 10:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos z Ketrzyna z firma CONTRAIN do holandii
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-26 23:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że wszyscy ciągle są w sferze planów na wyjazd, a nikt tak naprawdę z nimi koniec końców nie wyjeżdża
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-06-27 14:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-26 23:14:20]:
bo bajki opowiadaja ze taka zlota robota a ludzi szukaja na mazurach bo w lodzi juz sie dawno na nich wypieli
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-27 22:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2014-06-27 14:54:14]:
i Ty również złapałeś się na ich obietnice ? byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe z Contrain Poland ?
zdjecie uzytkownika
ellk - 2014-06-28 09:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś z Przemyśla wybiera się na spotkanie w hotelu Akademia 1.07.2014
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-06-28 11:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-27 22:23:48]:
nie ale znajomy byl pracowal tylko pare dni
zdjecie uzytkownika
lolekbolek - 2014-06-28 14:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-06-28 11:14:50]:
I dlaczego wrócił, ja wyjeżdżam jutro do Holandii na dwa miesiące ;>
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-28 15:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-06-28 11:14:50]:
ale pracował za granicą tak ? i co po tych kilku dniach wysłali go z powrotem do kraju jakby nigdy nic?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-06-29 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy ktos z was takze "czeka" na ich telefon i łudzi sie na wyjazd? Oczywiscie czeka wraz z podpisana umowa..
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-30 00:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2014-06-29 15:01:58]:
a Ty jak długo czekasz już na kontakt od nich ? wyjeżdżałeś już kiedyś z nimi czy to pierwszy raz ?
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-07-01 00:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-30 00:17:03]:
Tak, jeden wyjazd juz mialem. A ty byles juz gdzies z nimi?
zdjecie uzytkownika
e - 2014-07-03 22:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-04-17 17:57:42]:
PISZ WSZYSTKO WYYŁUMACZE
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-07-12 12:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uważam że contrain to firma zla i oszukuje pracowników jestem nie zadowolona i nie polecam innym!!!!
zdjecie uzytkownika
holy - 2014-07-12 15:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2014-07-12 12:02:50]:
tak , @michal - "zadowolona". Właśnie tego typu błędy w pisaniu postów świadczą o tym jak prawdziwe mogą być niektóre negatywne opinie na forum. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć , że Contrain całkiem dobrze się u mnie sprawdziło
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: Gowork.pl
-
( )
Contrain Poland Sp.z .o.o. jest polsko-holenderską spółką, która od ponad 15 lat współpracuje z kontrahentami z branży rolniczej, ogrodniczej i produkcyjnej - głownie z terenu Holandii.   Obecnie poszukujemy osób z doświadczeniem w: OKULIZACJA DRZEW OWOCOWYCH Miejsce pracy: HOLANDIA Nr referencyjny: FLE/06/2014   Obowiązki: - okulizacja (wegetatywne rozmnażanie) drzew owocowych Wymagania
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-23 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z przemyśla był na spotkaniu w hotel akademia i mógłby mnie uświadomić co tam się dzieje i czy to realna praca.
zdjecie uzytkownika
zizi - 2014-07-23 15:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam oszusci najwieksi jakich spotkalem na swojej drodze pod kazdym wzgledem a rezydenki niewychowane a pouczaja normalnych ludzi poprostu burdel na kółkach
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x