Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.


Oceniono 133 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Contrain Sp. z o.o.
Poznańska 41/48
00-685 Łódź
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
strawberry21 - 2014-06-12 19:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mimi23 - 2014-06-09 20:58:49]:
też wyjeżdzasz z contrain na truskawki pod koniec czerwca? cherry2@vp.pl, odezwij się ;P
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-06-19 14:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kara182005 - 2014-06-12 16:30:34]:
Kara182005- Mam do Ciebie kilka pytan,czy mozesz odezwac sie na maila? Albo podaj swojego,ja napisze :) poldaria@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-19 18:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest jeszcze szansa na jakieś opłacalne wyjazdy w najbliższym czasie z Contrainem? czy już raczej za późno na aplikowanie?
zdjecie uzytkownika
gaba - 2014-06-22 15:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy wiecie moze czy przyjmuja bez doswiadczenia?
zdjecie uzytkownika
Bożena - 2014-06-23 15:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miał ktoś do czynienia z firmą Cosmoworker?Też wysyłają do Holandii.
zdjecie uzytkownika
dominik1992 - 2014-06-25 00:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy jest możliwosc wyjazdu z dziewczyna i czy wymagaja zaswiadczenie o niekaralnosci?
zdjecie uzytkownika
murzyn - 2014-06-26 10:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktos z Ketrzyna z firma CONTRAIN do holandii
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-26 23:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze, że wszyscy ciągle są w sferze planów na wyjazd, a nikt tak naprawdę z nimi koniec końców nie wyjeżdża
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-06-27 14:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-26 23:14:20]:
bo bajki opowiadaja ze taka zlota robota a ludzi szukaja na mazurach bo w lodzi juz sie dawno na nich wypieli
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-27 22:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2014-06-27 14:54:14]:
i Ty również złapałeś się na ich obietnice ? byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe z Contrain Poland ?
zdjecie uzytkownika
ellk - 2014-06-28 09:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś z Przemyśla wybiera się na spotkanie w hotelu Akademia 1.07.2014
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-06-28 11:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-27 22:23:48]:
nie ale znajomy byl pracowal tylko pare dni
zdjecie uzytkownika
lolekbolek - 2014-06-28 14:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-06-28 11:14:50]:
I dlaczego wrócił, ja wyjeżdżam jutro do Holandii na dwa miesiące ;>
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-28 15:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-06-28 11:14:50]:
ale pracował za granicą tak ? i co po tych kilku dniach wysłali go z powrotem do kraju jakby nigdy nic?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-06-29 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, czy ktos z was takze "czeka" na ich telefon i łudzi sie na wyjazd? Oczywiscie czeka wraz z podpisana umowa..
zdjecie uzytkownika
tekken - 2014-06-30 00:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2014-06-29 15:01:58]:
a Ty jak długo czekasz już na kontakt od nich ? wyjeżdżałeś już kiedyś z nimi czy to pierwszy raz ?
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-07-01 00:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekken - 2014-06-30 00:17:03]:
Tak, jeden wyjazd juz mialem. A ty byles juz gdzies z nimi?
zdjecie uzytkownika
e - 2014-07-03 22:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-04-17 17:57:42]:
PISZ WSZYSTKO WYYŁUMACZE
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-07-12 12:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uważam że contrain to firma zla i oszukuje pracowników jestem nie zadowolona i nie polecam innym!!!!
zdjecie uzytkownika
holy - 2014-07-12 15:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2014-07-12 12:02:50]:
tak , @michal - "zadowolona". Właśnie tego typu błędy w pisaniu postów świadczą o tym jak prawdziwe mogą być niektóre negatywne opinie na forum. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć , że Contrain całkiem dobrze się u mnie sprawdziło
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-23 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z przemyśla był na spotkaniu w hotel akademia i mógłby mnie uświadomić co tam się dzieje i czy to realna praca.
zdjecie uzytkownika
zizi - 2014-07-23 15:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam oszusci najwieksi jakich spotkalem na swojej drodze pod kazdym wzgledem a rezydenki niewychowane a pouczaja normalnych ludzi poprostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach
zdjecie uzytkownika
kara182005 - 2014-07-27 23:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robie juz 3miesiace na taśmie i jestem bardzo zadowolona wyplata jest na czas zakwaterowanie jest super nie mam do czego sie przyczepić wszystko zależy od pracodawcy u którego pracujesz nie od contrainu, a i co najważniejsze mam robote zapewniona na cały rok
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: Gowork.pl
Horselgau
( )
    Contrain Poland Sp. z o.o.  Agencja Pracy Tymczasowej posiadająca certyfikat o numerze rejestru: 5612. Od 1998 roku współpracujemy z wieloma kontrahentami z branż: rolniczej, ogrodniczej produkcyjnej i logistycznej z terenu Holandii, Niemiec i innych krajów Unii Europejskiej.    Świadczymy usługi w zakresie zarządzania i zatrudniania personelu, a obecnie dla
zdjecie uzytkownika
j..a - 2014-07-27 23:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez Contrain 5 miesięcy parę lat wcześniej. Wszystko było ok. Mieszkanie spoko,praca w jednym miejscu, obyło się bez konfliktów. W tym roku też chciałabym jechać ale już na stałe, jeśli to możliwe.
zdjecie uzytkownika
pionier - 2014-07-28 03:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kara182005 - 2014-07-27 23:18:47]:
zgadzam się z Tobą @kara182005, że jeżeli chodzi obecnie o pracę w Holandii to bardzo wiele zależy od tego na jakiego pracodawce trafisz. Znam ludzi, którzy wyjeżdżają już od paru lat z Contrain i zawsze byli zadowoleni, ale są też tacy, którzy niestety mieli więcej pecha. Szkoda, że Contrain pomimo już 15 lat zdobywania pracowników na rynek holenderski nie potrafi czasami wyłapać nie do końca uczciwych pracodawców. Bo jeżeli chodzi o pracowników to nawet chwalą się tym , że podlegają oni starannej rekrutacji i sprawdzani są podczas umowy na okres próbny. Często, co dziwne jak na agencje pracy, wymagają również dość wysokich kwalifikacji na niektóre stanowiska. Także może zamiast tak prześwietlać pracowników wzięliby się też bardziej za te firmy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x