Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-06-20 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZUdin - 2015-06-17 21:02:16]:
25 podpisuje umowę o zbiór borówek, pani z Łodzi wysłała nam już adres , jedzie ktoś stąd tam? (Miejscowość Melderslo)
zdjecie uzytkownika
orbit - 2015-06-21 16:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dopiero jestem przed rozmową, również miałbym jechać na borówki. Naczytałem się trochę opinii i przyznam, że mam dość mieszane uczucia tym bardziej, że miałbym jechać sam.
zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-06-22 13:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orbit, napisz do mnie maila awsi1@o2.pl to będziemy w kontakcie
zdjecie uzytkownika
angelika - 2015-06-22 20:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w ogloszeniu o pracy w borówce jest stawka 9,12 euro brutto ale zapewne majac 21 lat bede zarabiac jakies 6,50 brutto bo obowiazuje wiekowka...oplaca sie jechac?ile wyjdzie na czysto?
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-06-23 11:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy dają zaliczki ,jak wygląda sytuacja z kasą
zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-06-23 12:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
angelika, babka nam mówiła, że płacone jest za godzinę, czyli netto wychodzi jakieś 7 € netto
zdjecie uzytkownika
brrr - 2015-06-23 13:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nigdy z ta firma never
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-06-23 16:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos pracował w Asten u braci frans i henri raijmakers przy pomidorach w szklarni ,jest ok ,czy to zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
angelika - 2015-06-23 18:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roksana - 2015-06-23 12:40:14]:
dzieki za odpowiedz:)ale 7 euro niezaleznie od wieku?:)bylas na rozmowie?mozesz napisac co mowili?:)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-06-23 21:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AM - 2015-06-16 15:16:30]:
Ja wybieram się na borówkę 25 06 podpisuje umowe.Jadę pierwszy raz przez tą agencję.Możesz mi przyblizyć coś więcej,dokładnie jadę w rejon Limburgii.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-06-24 16:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Był ktoś może z tej firmy na pakowanie, sortowanie pomidorów w Niemczech?
zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-06-24 17:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
angelika marta awsi1@o2.pl moj mail piszcie to będziemy w kontakcie bo zawsze to lepiej :) , bylam na rozmowie, to nie wiekówka tylko płacone jest za godzinę, jadę z chłopakiem, pani wysłała nam adres miejscowość Melderslo, praca 42 h w tygodniu max, domek 11€ za dobę :) odezwijcie się, będziemy w kontakcie! :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-06-25 17:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2015-06-24 16:02:24]:
Właśnie się zastanawiam nad tym wyjazdem skąd jesteś anna?bo ja jestem z pomorza.
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-06-26 15:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powodzenia wam zycze firma wypłacalna wiem bo sam bylem najgorsze pierwsze dni na ogarniecie sie i wszystkiego pozdrawiam i powodzeinia
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-06-26 18:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2015-06-25 17:42:26]:
Ja jestem z podkarpacia we wtorek mam podpisać umowę, chociaż się zastanawiam bo mam jechać sama.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-06-26 18:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć:) Proszę o informacje ,jeśli ktoś jest w temacie, chce i może pomóc:)Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w Poznaniu z Moim chłopakiem, gdzie pytano Nas o doświadczenie,chwilę rozmawialiśmy po angielsku i o tym co chwielibyśmy robić.Już po jednym dniu zadzwoniła Pani, która nas rekrutowała i powiedziała, że jest zainteresowana współpraca z Nami i przekazuje teraz Nasze papiery do Łodzi.Mamy czekać na telefon ale trwa to już tydzień;/ Jeśli ktoś jest zorientowany to mógłby powiedzieć czy to normalne tyle czekać? I czy jeśli zadzwonią to będziemy musieli jechać do Łodzi jeszcze podpisywać umowę i czy tam też będzie rozmowa rekrutacyjna( sprawdzanie języka itd)? Z góry dziękuje:))
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-28 14:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [karolina - 2015-06-26 18:46:07]:
my czekalismy ponad miesiac na wyjazd po podpisaniu umowy.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-06-30 18:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na pakowanie pomidorów z podkarpacia do Niemiec miejscowość (Wittenberg)
zdjecie uzytkownika
monika87 - 2015-07-01 11:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-28 14:19:04]:
karolina - czy coś Wam powiedzieli o zarobkach i o tym jak sie one kształtują ? dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-07-05 20:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2015-06-30 18:10:10]:
Kiedy jest ten wyjazd?
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-07-08 19:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kamil to zlaży gdzie chcesz jechać, jak do Holandii to jest praca jako Mechanik maszyn/utrzymania ruchu w branży recyklingowej i z tego co wiem chyba w tym miesiący planują wyjazd, bo ogłoszenie jest od końca czerwca, wiec na pewno nie będą czekali aż się sezon skończy tylko zależy im na czasie moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
Beta - 2015-07-13 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam rozmowę rekrutacyjną w Poznaniu ,Pani mówi ze mam przywieźć papiery ,może być w ciągu tyg,ale jak czytam te opinie to nie wiem czy warto podpisać umowę .Ludzie jeżdżą i ryzykują a może będzie dobrze.Jedzie też ktoś na spotkanie do Poznania 15 .07./

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-24 12:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam, na miejscu okazuje sie zupelnie co innego niz wam mowia w agencji warunki pracy sa ciezkie(usunięte przez administratora)no ale da sie zarobic,dlatego ludzie wracaja.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
Minionek - 2015-07-31 12:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to jedna wielka sciema caly czas problemy jeszcze przed wyjazdem (czekamy od konca maja) przekladanie wyjazdu proponowanie innego kontraktu - krecenie ! ciekawe co sie okaze juz na miejscu pracy...
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-08-03 21:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Chciałbym uzyskać trochę informacji na temat pracy na magazynie w Niemczech. Jak z godzinami, zakwaterowaniem? Na ile podpisywane są umowy. Ile da się zarobić? I ogólnie o całokształt. Pomoże ktoś?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Contrain Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert