Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-06-26 18:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć:) Proszę o informacje ,jeśli ktoś jest w temacie, chce i może pomóc:)Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w Poznaniu z Moim chłopakiem, gdzie pytano Nas o doświadczenie,chwilę rozmawialiśmy po angielsku i o tym co chwielibyśmy robić.Już po jednym dniu zadzwoniła Pani, która nas rekrutowała i powiedziała, że jest zainteresowana współpraca z Nami i przekazuje teraz Nasze papiery do Łodzi.Mamy czekać na telefon ale trwa to już tydzień;/ Jeśli ktoś jest zorientowany to mógłby powiedzieć czy to normalne tyle czekać? I czy jeśli zadzwonią to będziemy musieli jechać do Łodzi jeszcze podpisywać umowę i czy tam też będzie rozmowa rekrutacyjna( sprawdzanie języka itd)? Z góry dziękuje:))
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-28 14:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [karolina - 2015-06-26 18:46:07]:
my czekalismy ponad miesiac na wyjazd po podpisaniu umowy.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-06-30 18:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na pakowanie pomidorów z podkarpacia do Niemiec miejscowość (Wittenberg)
zdjecie uzytkownika
monika87 - 2015-07-01 11:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-28 14:19:04]:
karolina - czy coś Wam powiedzieli o zarobkach i o tym jak sie one kształtują ? dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-07-05 20:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2015-06-30 18:10:10]:
Kiedy jest ten wyjazd?
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-07-08 19:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kamil to zlaży gdzie chcesz jechać, jak do Holandii to jest praca jako Mechanik maszyn/utrzymania ruchu w branży recyklingowej i z tego co wiem chyba w tym miesiący planują wyjazd, bo ogłoszenie jest od końca czerwca, wiec na pewno nie będą czekali aż się sezon skończy tylko zależy im na czasie moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
Beta - 2015-07-13 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam rozmowę rekrutacyjną w Poznaniu ,Pani mówi ze mam przywieźć papiery ,może być w ciągu tyg,ale jak czytam te opinie to nie wiem czy warto podpisać umowę .Ludzie jeżdżą i ryzykują a może będzie dobrze.Jedzie też ktoś na spotkanie do Poznania 15 .07./

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-24 12:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam, na miejscu okazuje sie zupelnie co innego niz wam mowia w agencji warunki pracy sa ciezkie(usunięte przez administratora)no ale da sie zarobic,dlatego ludzie wracaja.
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-08-03 10:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam, wysokie koszty pośrednictwa, dziwaczny,(usunięte przez administratora) sposób rekrutacji,
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-08-03 21:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć. Chciałbym uzyskać trochę informacji na temat pracy na magazynie w Niemczech. Jak z godzinami, zakwaterowaniem? Na ile podpisywane są umowy. Ile da się zarobić? I ogólnie o całokształt. Pomoże ktoś?
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2015-08-05 00:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Namiary na Contrain znalazlam w broszurce z mojego urzedu pracy.Na ich stronce wypelnilam formularz i juz na drugi dzien zadzwonili do mnie. Umowilam sie na spotkanie w Olsztynie na samym pocz czerwca. Biuro malutkie ale zadbane.Tam przepytano mnie ze znajomosci jez ang,,wypelnilam podobna acz krotsza ankiete niz na stronie internetowej.Pani sympatycznie i dosc obszernie przedstawila mi oferte zatrudniania i odp na moje pytania. Dostarczylam papierek o zarejestrowaniu w pup o ktory prosili. Mialam czekac na tel od nich,jako ze kolejnym etapem miala byc wizyta w ich biurze w celu badania lekarskiego,dopelnienia wszelkich formalnosci prawnych i wyjazd. Zadzwonili po kilku tygodniach bo byl to juz 30 czerwiec,i spytali czy nadal chce wyjechac.Potwierdzilam umowiony wczesniej termin polowy lipca i gotowosc na dluzszy wyjazd.Zapytalam o to czy napewno bedzie to Holandia i praca w szklarni na jakiej mi zalezalo,no i jak mam sie przygotowac do pracy-odziez robocza itp. Na kmoncu Pani powiedziala ze napewno sie do mnie odezwa w polowie lipca. No i tak czekam, a jest juz sierpien, i zastanawiam sie co robic. Agencje sprawdzilam i wydaja sie w porzadku,wiec skad to opoznienie,hmmm...
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-08-07 22:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@asia mówisz o wysokich kosztach pośrednictwa, czyli wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że firma Contrain Poland pobiera pieniądze od osób, które starają się o pracę. To dziwne, bo zazwyczaj prowizję płaci firma, dla której pośrednik rekrutuje, a nie pracownik. Może ktoś mógłby napisać jakie są to koszta..
zdjecie uzytkownika
nabity w butelkę - 2015-08-20 09:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również mogę się przyłączyć. (usunięte przez administratora). Na rozmowie rekrutacyjnej jest ładnie. Pięknie opisują pracę. Na miejscu już tobą nie zajmują się. Rzeczywistość jest inna niż obiecują na rozmowie rekrutacyjnej. Ludzie wracają
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2015-08-27 21:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No wiec dokoncze wczesniejszy watek.Zniechecona czekaniem napisalam do Contrain,ktore oddzwonilo,mowiac,ze troche sie im o mnie zapomnialo.Zaprosili mnie na podpisanie umowy.Najpierw skierowanie do lek.med pracy-w dlugiej kolejce do starszej Pani stalam dokladnie 2godz i 15min.Pozniej bylo szkolenie bhp,czyli kilka slow gdzie i po co jade,w koncu podpisanie umowy i stosu innych dokum. Dowiedzialam sie tez ze jade na papryczke,Tak wiec od 9 do 14 to wszystko trwalo.Jednak na 2 dni przed dowiedzialam sie,ze pracodawca przesunal termin rozpoczecia pracy o 3tyg,tak wiec pojade jednak do firmy „okraglych czerwonych warzywek”.To i to szklarnia,wiec nie robilam z tego problemu.Zalezalo mi na pracy stalej,rocznej,dlatego zapewniano mnie,ze jak po 3mies się sprawdze to moge liczyc na nawet roczna wspolprace,bo szklarnia stoi caly rok/Adres zameldowania,i pracy z nr tel do moich opiekunow w Polsce i w NP dostalam na meila i na tel. Na miejscu przywital mnie elegancki i super wyposazony dom,z grupka fajnych ludzi i ...wifi.Praca okazala sie byc zaledwie 15min rowerem od domu.Na pocz ciezka,ale z dnia na dzien dalo sie przyzwyczaic.Atmosfera przyjemna,wiekszosc pracownikow z contrain więc było razniej.Z godz roznie,1 tydz po 8-9, plus sobota do 15, kolejny podobnie. Tak więc 1 tydz zakonczyl się bilansem 45,5 godz pracy.I bylo by pieknie gdyby nie rozmowa z szefem ktory oznajmil mi ze musze jechac na urlop bo niema az tyle pracy i musi zmniejszyc liczbe pracownikow. Po 10dniach pracy,prace stracilam. Zadzwonilam do Contrain-tam już znali moja sytuacje.W zamian zaproponowano mi przekwaterowanie do owianych zla slawa kempingow,i prace przy rownie nieslawnych borowkach,z których z obelgami wywalono moja wspolokatorke z domku po kilku dniach. Prace na zaledwie 3tyg(Niepewna,zalezna od pogody-a ta ciagle deszczowa nie gwarantuje zbyt wielu godz pracy) lub zjazd do domu,i czekanie na kolejne propozycje pracy...Hmm,dlatego mam mieszane uczucia.Wspominano mi o mozliwosci zmiany zakwaterowania i pracy,ale zeby po niecalych 2tygodniach??? I co tu z soba zrobic w takiej sytuacji?Bo czy sie pracuje danego dnia czy tez nie,za lokum sie placi...
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2015-08-27 21:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zarobki to 9,16e,co daje 7,20netto. Kazdego dnia odliczaja tez 11,90e za lokum-niewazne czy mieszkasz w super chatce z dostepem do tv,internetu,i na spokojnym,eleganckim przedmiesciu czy w duzo duzo mniej eleganckim kempingu.Oczywiscie nie placi sie tego z wlasnej kieszeni,ale odliczane jest to z wyplaty
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2015-08-27 21:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do informacji-to prawie kazdy kto tu jest czekal kilka mies na wyjazd od podp umowy. I tak samo z przerzucaniem pracownikow,szef mowi ze nie ma pracy i zjezdza sie do domu,lub agencja szuka ci innej pracy.Pozatym po tyg pracy bylam na wyrobieniu nr sofii-aby wszystko bylo legalnie. Powiem tak-agencja uczciwa,choc czasem nie ogarnia wszystkich ludzi,ktorzy tam sa,bo i pracodawcy w nl sa rozni,i oczekiwania ludzi rozne. Ale gdy jest problem,zawsze sie dzowni do swego opiekuna projektu w polsce i w nl,i pomoc jest. Nawet gdy konieczna jest wizyta u stomatologa,panie z Contrain dowiaza i przywiaz
zdjecie uzytkownika
jaga - 2015-09-03 17:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2015-06-26 18:08:28]:
witam ja tez jestem z podkarpacia podpisalam umowe 28 czerwca i teraz czekam na telefon w sprawie wyjazdu,a na co konkretnie jedziesz??
zdjecie uzytkownika
mielko - 2015-09-07 01:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może faktycznie coś się stało i nie chodzi wcale o to, ze nie ma pracy czy coś takiego, może zatrudnili za dużo osob niż planowali.. ale teraz za to mozna wybierać w ofertach, bo jest naparwde sporo, widziałem te na operatora wycinarki laserowej, jakoSpecjalista ds. Rozwoju i Obsługi Rynku i jako Operator maszyn/tokarz.
zdjecie uzytkownika
Zzz - 2015-09-12 14:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos pracowal przy zbiorze pieczarki z tej firmy albo się wybiera !!!!
zdjecie uzytkownika
Contrain - 2015-09-15 13:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2015-09-03 17:20:13]:
Prosimy o kontakt telefoniczny,
Z wyrazami szacunku,
Dział Rekrutacji APT Contrain
zdjecie uzytkownika
mikky - 2015-10-01 18:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś się wybiera do Stramproy w październiku???
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-10-07 11:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak myslicie firma godna polecenia? bo wiem ze Spółki Grupy Contrain świadczą szeroki zakres usług, m.in. w zakresie zarządzania i zatrudniania doświadczonych pracowników dla branży rolniczej, spożywczej, budowalnej, przemysłowej medycznej, logistycznej i recyklingowej w Polsce, Unii Europejskiej, a także poza jej granicami. mysle ze to calkiem dobry sposob bo dzieki takiej firmie jestesmy w stanie znalezc jakas praca w ktorej zaorbimy.
zdjecie uzytkownika
taka_sobie - 2015-10-08 09:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
był ktos w Meijel przy zbiorze truskawki szklarniowej? jak tam jest????
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2015-10-09 23:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do truskawki szklarniowej słyszalam pozytywne opinie.No i Meijel to mila okolica,bo mieszkalam tam.
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-10-13 19:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2015-09-03 17:20:13]:
ooooo pani z biura pisze nie ładnie hehehehe
zdjecie uzytkownika
dziwnie - 2015-10-19 10:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie, ile można czekać na prace po podpisaniu umowy! Mam umowe i kazali mi czekac, a ja chce zarabiać pieniondze. jakis chaos tam panuje. a to prawda że składki odprowadzja od najnizszej wyplaty?
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-10-21 20:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podlasianka @ dlaczego juz tam nie pracujesz?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-10-22 16:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [taka_sobie - 2015-10-08 09:13:03]:
reklama firmy haha.......postojowe w kraju jakie płacą to 120 zł na miesiąc my czekaliśmy na prace nawet 4 miesiące między kontraktami w sezonie,dużo kręcą i opowiadają bajek.
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2015-10-30 19:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie nie pracuje? W Meijel pracowalam na pomidorach 2tygodnie. Pracodawca miał mniej pracy i za duzo ludzi wiec przerzucili mnie w inne miejsce,ale dla mnie to zaden problem.Contrain sobie bardzo chwalę,i nie moge powiedziec o nich zlego slowa. Dwie wypłaty za mną,obie bardzo mnie zadowolily,praca jest caly czas,a to,że ktoś sie nie sprawdzi lub cos sie zmieni w ostatniej chwili u kontrahenta (np.przesuniecie terminu rozpoczecia pracy )to juz nie wina firmy, i ze zjazdaami do Polski nie ma problemu. Panie z firmy sa bardzo kompetentne i uprzejme. A jesli komus jest zle zawsze moze siedziec w Polsce i harowac za 5zl na kasie:)Ja juz przerabialam prace w Polsce i wole takie wyjazdy za granice niz codzienna harowke za tysiac miesiecznie . Ale to moja opinia,kazdy moze miec inna,co szanuje. Pozdrowka dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-11-02 09:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest te 250 e na ręke tygodniowo ? jak z językiem?
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2015-11-06 01:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwczaj 40-45 godz tygodniowo,wiec spokojnie i nieco powyżej 250e tyg
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-10 20:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to calkiem niezle jak 250 euro albo i wiecej tygodniowo.. a wlasnie mialam sie ochote zatrudnic w Contrain i wiem ze aktualnie poszukuja osoby jako pracownik przy zbiorze pieczarek. oferta sie wydaje wporzadku bo oferuja umowe o prace, zakwaterowanie w domach całorocznych czy wsparcie polskojęzycznego opiekuna w kraju wykonywanej pracy Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z w
zdjecie uzytkownika
kicaj - 2015-11-13 01:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli to jest stawka wyjśściowa to brałbym w ciemno. Z biegiem czasu przecież stawka i tak się podnosi, więc jest to całkiem niezłe rozwiązanie dla osób chcących rozwoju
zdjecie uzytkownika
Magazynier - 2015-11-13 09:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim!
Chciałem się podzielić moją opinią, bo patrzę, że sporo jest pytań a ja teraz pracuję w Niemczech na magazynie. Sama praca fajna, jak to na magazynie, pierwszego dnia przeszkolili mnie z obsługi wózka (nie było to trudne) teraz już pracuje ponad miesiąc, jestem po wypłacie i jest ok. Wiadomo czasem są jakieś zmiany w grafiku na ostatnią chwilę i np. trzeba zostać dłużej w pracy, albo jechać do niej wcześniej, ale to jak wszędzie. Ważne, że godziny są i warunki pracy ok. Zakwaterowania mogą być, pokoje różne, ale ludzie z którymi mieszkam w porządku. Także jeśli ktoś potrzebuje zarobić kase, a nie musi spędzać świąt i sylwestra w Polsce to polecam.
zdjecie uzytkownika
szczęściarz - 2015-11-15 19:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mania - fajnie, ze w ogóle jest zapewnione zakwaterowanie i wsparcie polskojęzycznego opiekuna. Pracownik nie musi sam sobie radzić.
zdjecie uzytkownika
adamek - 2015-11-17 23:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wsparcie polskojęzyczne to dobra sprawa, nie zmienia to jednak faktu, że języka trzeba się uczyć bo wtedy można awansować np. :)
zdjecie uzytkownika
koee - 2015-11-18 19:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy agenca godna polecenia? jak z pracą ? godziny są ? ile tygodniowo mozna zarobić na ęke po odliczeniu wszystkiego ? jak zakwaterowanie ? czy ludzie wporządku ? czy patologia ?
zdjecie uzytkownika
przyszły magazynier - 2015-11-19 16:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem ofertę pracy na magazynie w Niemczech. We wtorek podpisuje umowę 24.11.2015 Czy ktoś też jedzie w przyszłym tygodniu czy ktoś chce się zabrać bo mam jeszcze wolne miejsca .Jeżeli ktoś tam już pracuje proszę o jakieś informacje.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-11-19 22:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyszly magazynier - skąd jesteś??
zdjecie uzytkownika
przyszły magazynier - 2015-11-20 16:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ze Świętokrzyskiego jestem.A ty ?Też jedziesz do Turyngii ?
zdjecie uzytkownika
magazynier33 - 2015-11-21 08:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.jestem ze swietokszyskiego i mam termin wyjazdu do turyngi na magazyn 1.12.2015,a skad wyjezdzasz i ktorego rozpoczynasz prace?
zdjecie uzytkownika
magazynier33 - 2015-11-21 14:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sorki.Od 1 .12.2015, zaczynam prace..
zdjecie uzytkownika
przyszły magazynier - 2015-11-25 04:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nawet nie chce myśleć ile by wyszło jakby nie było tych 40 h tygodniowo bo miało być między 35-45.
zdjecie uzytkownika
ford - 2016-01-09 14:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@nadina28 wydaje mi się, że podpisując umowę, powinno się mieć już nagraną pracę. Dziwna polityka firmy, może to jednorazowa sytuacja. Mam nadzieję, bo podoba mi się ich oferta na lidera grupy.
zdjecie uzytkownika
tekken - 2016-01-13 01:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ford - 2016-01-09 14:31:36]:
jak Ci się podoba to jak najszybciej aplikuj bo z pewnych źródeł wiem , że jest to dość popularna oferta. Lekka i dość łatwa jesli masz język w małym palcu
zdjecie uzytkownika
poldek - 2016-01-19 21:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@teeken zgadzam się, oferta wydaje się nie być wymagająca, ale widziałem w sumie lepsza jako pracownik produkcji na czekoladkach, na pewno jest to ciekawsze.
zdjecie uzytkownika
Eto - 2016-01-22 18:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@poldek no nie wiem czy jest jakoś o wiele ciekawsza, ale z pewnością dobra jest oferta na kierowcę kat. C w Belgii, gdzie obowiązki to jedynie rozwożenie i dostarczanie towarów firmy na terenie Belgii (pakowane mięso, półprodukty, dania gotowe itp.) i kontakt z klientem, rozliczanie należności. W zamian za to płacą spore pieniądze w euro.
zdjecie uzytkownika
rowik - 2016-01-25 08:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Eto, no własnie mnie podobnie zainteresowało ogłoszenie na kierowcę - dostawce kategorii C, nie wiem czy to te same ogłoszenie. Wymagane jest w sumie tylko doświadczenie w prowadzeniu samochodu ciężarowego ład.8 t i znajomość języka angielskiego i/lub francuskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację. Plusy to 13 pensja.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-01-29 18:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwazam ze warto sporobwac podjac prace za graanica, wiadomo ze sa to calkiem spore zarobki, mozliwosc podszkolenia sie z jezyka obecna i podniesienia kwalifikacji
zdjecie uzytkownika
ppp - 2016-02-10 11:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś na pracę w szklarni przy pomidorach? można ufać tej agencji?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Contrain Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert