Contrain Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Contrain Sp. z o.o.

mielko 2016-06-12 22:53:41
Hej, wiadomo czy oferta na magazyniera jest jeszcze dostępna? Dobrze, że zapewniona jest umowa o pracę, bo o taką stabilność jest teraz dość trudno, a skoro jeszcze jest wypłata terminowa, to się nie dziwię, że ich oferty pracy są teraz tak popularne.
mara 2016-06-14 20:19:39
@eros al też pracowałeś na sałatkach? domyślam się że produkcja taśmowa żywności może być stresującym zajęciem. a ciekawe co z tymi szkoleniami w niemieckim sanepidzie i czy coś musze za to płacić teraz
Gisia 2016-06-17 02:10:36
A wyjezdzal ktos jako para?
szymon 2016-06-17 08:19:19
Czasem na to co się dzieje w zakładzie pracy @eros żadna agencja nie ma wpływu więc nie wiem skąd ten negatyw akurat tutaj
skorpion 2016-06-17 13:47:01
jak się pracuje przez tą firme , chodzi mi np.o tygodniówki przy 40 godzinach, i czy są godziny w pracy, czy nie ma siedzenia na domku,które prace są dobre .Bardzo proszę o opinie .
mielko 2016-06-17 14:30:16
jak wygląda teraz praca w firmie na stanowisku przy zbiorach pieczarek – możliwość odbycia szkolenia jest i wydaje mi się, że to właśnie działa na plus u nich i można spokojnie zarobić przy tym, wiec na pewno się opłaca wydaje mi się, dajcie znac jeszcze co wiecie.
damian26 2016-06-23 09:01:48
nie daja tygodniowek, umowa o prace wiec raz w miesiacu fajna wyplata. Polecam ci magazyn w niemczech rhenus- fajan praca, godzin do wyrobienia sporo, generalnie ja bylem i naprawde spoko
majka 2016-06-23 09:10:32
no i jest u nich oferta pracy jako Pracownik fizyczny – zbiór i pakowanie sałaty na polu i wydaje mi się, że to akurat jest na plus na pewno, a poza tym można zarobic tutaj do 3000 zł podobno, a to sama podstawa tylko.
Andrzej24 2016-06-23 18:40:14
Witam. Mógłbyś coś więcej napisać o warunkach mieszkaniowych i o samej pracy ? Ile można zarobić?
Andrzej24 2016-06-23 18:40:40
Witam. Mógłbyś coś więcej napisać o warunkach mieszkaniowych i o samej pracy ? Ile można zarobić?
pablo 2016-06-23 19:01:35
Czy jest ktos z obecnych na forum ktorzy wyjezdzali do niemiec na Magazyn jako Komisjonerzy? aplikowalem na to stanowisko bo mam dosiwadczenie w pracy na magayznie w polsce za granica nie,chcialbym sie dowiedziec jak to wyglada?
anonimo 2016-07-06 15:23:16
Wybiera się ktoś z Was w piątek do Przemyśla lub Nowego Sącza w sprawie spotkania informacyjno-rekrutującego?
mielko 2016-07-06 15:24:31
Operator wózka widłowego z językiem obcym NL jest potrzebny u nich z tego co widze tak naparwd ei to się chyba opłaca jako praca.
Rozbawiona 2016-07-14 15:11:44
O, Contrain wykupił dostęp do swojego profilu... :D Negatywy zniknęły, a zostały wpisy słodko-pierdzące. Ludzie wyjadą, to i tak zobaczą, co ich czeka :)))))))))))))))))))
5
szymon 2016-07-14 16:19:02
@mielko ogólnie ofert jest sporo, każdy chyba znajdzie coś dla siebie. Ja jestem zainteresowany pracą przy produkcji sałatek owocowych i warzywnych w Schwalmtal. Czy ktoś wie, jak ciężka jest to praca?
asik2607 2016-07-27 14:51:42
czy ktoś tutaj jeszcze jest? myślimy z chłopakiem żeby wyjechać z chłopakiem za granicę do pracy, czy oni biorą też pary? jak to wtedy wygląda z mieszkaniem i w ogóle?
asik2607 2016-07-27 14:52:50
czy ktoś tutaj jeszcze jest? myślimy z chłopakiem żeby wyjechać z chłopakiem za granicę do pracy, czy oni biorą też pary? jak to wtedy wygląda z mieszkaniem i w ogóle?
1
N 2016-07-27 18:37:35
Wiesz co, praca to jest jak praca, nie jest mega ciężka, normalnie się żyje, czasami bolą plecy, ale od kompa też
rozżalona 2016-07-27 23:30:59
czy ktos z Was juz pojechał na zbiory borówki amerykanskiej?
1
majka 2016-07-28 09:22:25
hej! widze, że jest teraz u nich możliwa Praca wakacyjna – zbiór borówki amerykańskiej, wiec jak ktoś miał już w tym doświadczenie to wydaje mi się, że na pewno warto skorzystać, bo jednak kasa jest z tego naparwd dobra no i zawsze to praca w wakacje też.
ja 2016-08-08 10:19:37
witam pracował ktoś przy sortowaniu ubrań w holandi?dostałam propozycje to pierwszy taki wyjazd i nie chce sie naciąć :/
2
Asa 2016-08-08 10:45:12
No co ja moge powiedzieć, przecież nie wiadomo jak to jest z tą firmą, moim zdaniem warto popytać, to zawsze jest coś, więc na spokojnie, generalnie okej
ja 2016-08-08 15:58:41
a byłeś lub byłaś tam?jak warunki mieszkaniowe dojazdowe jaka realna kwota do wyciągniecia jest?
ja 2016-08-08 16:07:31
czy ktoś pracował,jaki jest realny zarobek?
sylka 2016-08-08 16:21:43
Będę wyjeżdżać teraz do Niemiec na produkcję sałatek do firmy Tacken czy ktoś coś wie o tej firmie??
sylka 2016-08-08 16:27:13
Będę wyjeżdżać do Niemiec do firmy Tacken na produkcję sałatek czy ktoś coś wie o tej firmie?? Piszcie
szymi 2016-08-08 19:07:05
@ja chyba będzie ciężko znaleźć kogoś, kto był akurat tam, bo sporo jest ofert pracy w różne miejsca. Ale generalnie firma jest uczciwa :)
gosc 2016-08-08 22:13:06
moje negatywy zniknely.wydaje mi sie ze contrain cenzuruje wypowiedzi,no przykre i nieuczciwe
3
arek 2016-08-09 08:47:59
Mam zamiar spróbować i zgłosić się do pracy przy pakowaniu i sortowaniu (czyszczeniu) kukurydzy, ale zastanawia mnie jedno - to praca zarówno na polu przy zbiorze, jak i potem przy taśmie? Ciekawe, ile jakiej pracy?
asik93 2016-08-09 19:46:00
a ja mam pytanie do osób, które już były w pracy za granicą? chcemy z chłopakiem wyjechać przez biuro pracy i pytanie ile kasy wziąć ze sobą na sam początek żeby przeżyć do pierwszej wypłaty? i co ogólnie ze sobą zabrać (z wyposażenia ogólnie takiego domowego)?
bhn 2016-08-09 20:48:30
@ arek sądze ze najlepiej bedzie jak osobiście zgłosisz sie i spróbujesz dostac na rozmowe kwalifikacyjną. Wtedy bedziesz znał szczegóły na 100 % !!
radek 2016-08-10 21:38:42
tak teraz jest szansa wlasnie na zatrudnienie u nich w firmie na przyklad na stanowisku pracowniak szklarniowego w Limburgii oferuja legalne zatrudnienie atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie wypłacane w walucie (€) mozna tez zdobuc doswiadczenie tutaj
ja 2016-08-15 09:44:52
(usunięte przez administratora) nie polecam
Żonkil 2016-08-15 09:55:53
No powiem Wam, bardzo fajna sprawa ta firma naprawdę
Lokos 2016-09-02 23:08:43
hej , o co tu chodzi na tym forum same pytania a odpowiedzi brak co ( usunięte przez administratora ). Napiszcie coś o robocie w Rhenus w okolicach berlina przez tą agencję , ale konkrety , jakie kwatery, po ile osób na nich mieszka , jaka atmosfera w pracy , zarobki netto . Z góry dzięki.
Lokos 2016-09-02 23:10:45
hej , o co tu chodzi na tym forum same pytania a odpowiedzi brak co do h........ Napiszcie coś o robocie w Rhenus w okolicach berlina przez tą agencję , ale konkrety , jakie kwatery, po ile osób na nich mieszka , jaka atmosfera w pracy , zarobki netto . Z góry dzięki.
1
radek 2016-09-02 23:11:45
no tak tylko widze ze maja na chwile obecna calkiem sporo nowych ofert pracy każdy może znaleźć cos dla siebie
Adam 2016-09-08 23:16:45
Wypłaty w złotówkach a nie w euro ? Będąc w Holandii jak wypłacę złotówki i po co skoro tam się płaci w euro ?!
1
majka 2016-09-09 09:56:46
No dobrze, ale jakie są u nich średnie zarobki? Dzięki
Adam 2016-09-09 15:20:47
Ale po co ci średnie zarobki jak pieniędzy nie wypłacisz ? po wypłatę będziesz musiała przyjechać do Polski.
2
xxx 2016-09-09 21:19:45
Skoro zatrudnienie odbywa się za granicą to na pewno można liczyć u nich na odpowiednie zarobki. A socjale?
Paweł 2016-09-16 16:29:06
Witam. Pracował ktoś przy sortowaniu metali w Holandii?
Pako 2016-09-16 18:05:32
Jeśli chodzi o ogłoszenie Operator wózka widłowego z dobrą znajomością języka angielskiego lub niemieckiego to jaki język jest lepiej dostrzegany, jestem bardzo ciekawy co daje lepsze szanse zatrudnienia
zizu 2016-09-16 19:56:32
witam my pracujemy w horseglau renus na komisjonowaniu i agencje polecamy tobie dlatego ze wyplaty placa normalnie w terminie i zapewniaja zakwaterowanie i dojazd dopracy my mieszkamy w gotha i nie ma sie czego bac i wachac z wyjazdem zarobki sa do 5 tys zl polskich za 8 godz dziennie a niedziela dodatki maszpozdrawiamy chlopaki z gotha
Alam 2016-09-16 20:30:17
No jesli chodzi o Operatorów Wózków widłowych to jest spoko
żuraw 2016-09-18 17:19:44
@zizu no to brzmi naprawdę bardzo dobrze. Jeśli firma pomaga w zakwaterowaniu i dojazdach, a dodatkowo kasa jest naprawdę aż taka dobra, to w sumie nie ma się nad czym zastanawiać. Ja się ciężkiej pracy nie boję, a jeśli to jest 8h i nie ma nadgodzin to wypas...
rasputin 2016-09-26 13:37:22
ja jestem teraz na salatkach w niemczech i jest dobrze. robota fajna, fajna kasa zawsze na czas placona, zakawaterowania czyste ladne. polecam wszystkim
mikolaj31 2016-09-26 13:40:00
w euro placą przeciez, kto ci powiedzial ze w zlotowkach?
Kacper29 2016-09-26 13:45:26
ja wrucilem z rhenusa w sierpniu. spoko robota, jezdzisx sobue wozkiem po magazynie i tyle. duzej filozofii nie ma. ja tam ponad 1000 euro dostaje za miesiac. mieszkam z gosciem z polski w pokoju. ogolnie polecam
pablo 2016-09-26 13:51:34
Udogodnieniem tez jest fakt, ze jeżeli ktoś nie koniecznie chce wyjeżdżać to może w kraju rowniez znaleść ofertę i aplikować co tez posiadają, jednak jak zapraszają na rozmowę kandydatów to chyba informują o tym na jaki czas oferuja umowę ok długo może trwać?
Zostaw swoją opinię o Contrain Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.