Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Contrain Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Contrain Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-02 10:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uważam że Contrain to jest oszustwo!!a Panie z biur Łodzi czy Poznania są wyszkolone przez swoich Żydowskich mocodawców opowiadają straszne bzdury w które same nie wieżą.Młode dziewczyny po studiach pracują w contrainie tylko kilka mies i są zwalniane lub same się zwalniają!!!CONTRAIN TO SYF!!!Nie warto tracic czasu i pieniędzy na spotkania to jedna wielka ściema.Pisze to bo znam to z autopsji..A cha z daleka od pieczarek w Marum i Stramproy wyścig szczurów!!!
zdjecie uzytkownika
grzesiek061289 - 2015-04-02 17:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze po prostu boisz sie pracy i myslisz ze za lezenie sie placi ? takie odnosze wrazenie czytajac te forum prawda jest taka zeby zarobic trzeba pracowac a jezeli ktos mial problem z przelewem to byc moze to byla cyfrowka ze strony twojej badz moze agencji zdaza sie i tak
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-04-04 09:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
20 kwietnia jadę na rozmowę do Przemyśla jak by ktoś mógł mi powiedzieć na czym polega ta rozmowa i jakie są szanse na prace po spotkaniu ? dużo ludzi tu strasznie narzeka na tą firmę jak ktoś pracował to proszę o opinie kurpiel1978@o2.pl Dzięki
zdjecie uzytkownika
grzesiek061289 - 2015-04-04 17:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekaja bo sie boja pracy taka jest prawda ja mailem test z angielskiego na 1 rozmowie i test manualny zalezy na co aplikowales pozdro
zdjecie uzytkownika
INKA - 2015-04-09 13:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzesiek061289 - 2015-04-04 17:01:00]:
jestes idiota ze tak piszesz...jest wiele ludzi ktorych contrain oszukal ,zreszta kazdego robia w balona jak sie da,..nie pracowales za ich poisrednictwem to niewyrazaj swojej glupiej opini ze komus sie niechce pracowac to tak pisze bo ja pracowalam za ich posrednictwem i pracy sie nieboje ale oszukuwac sie niedam ..nigdy wiecej contrain....a ty jedz i pracuj na oszustow i mysl bze firma jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uczciwa ,przekonasz sie sam na wlasnej skorze jaka to super firma....pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-04-09 19:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do Asten na ogórki
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-04-10 08:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile sie czeka na umowe zeby podpisac bo mija juz tydzien od spotkania i telefonu z propozycja pracy na razie nie widac
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-04-10 12:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będziesz czekać jeszcze oni mają czas.A praca u nich ummmmm to już osobny i długi temat.Jeśli jesteś cierpliwa i naiwna to czekaj dalej.
zdjecie uzytkownika
grzesiek061289 - 2015-04-10 13:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2015-04-10 12:36:23]:
czyli masz jakies doswiadczenie u nich? gdzie ? i co nie tak tam jest ?
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-04-10 15:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grzesiek061289-mam wrażenie że TY to jakaś pani z biura hahaha
zdjecie uzytkownika
grammy - 2015-04-10 16:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [magda - 2015-04-10 08:22:46]:
ja czekałam ok. 3 tyg (prosili o cierpliwość, bo w Holandii ze względu na pogodę dopiero teraz otwierają szklarnie)
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-04-10 16:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co macie na mysli mowiac ze kradli wam z wyplaty? nie zglosiliscie tego? ja mam wyjechac przez ta agencje niedlugo, ale czytajac tutaj opinie troche sie obawiam.
zdjecie uzytkownika
grzesiek061289 - 2015-04-10 16:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest to obawa w peiwn sposob a na forach nie ma co czytac bo kazdy pisze co chce i wiem ze jezli nie zaryzykujesz to nie wiesz i nie masz niech kazdy pisze co chce ale czytajcie lepiej umowy ktore podisujecie oraz konta walutowe to podstawa a nie to ktore sie ma w pln
zdjecie uzytkownika
Ania001 - 2015-04-11 16:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam w 2014r. na wyjeździe w Holandii w wakacje razem z koleżanką, ogólnie byłam zadowolona z pracy, pracowałam przy nasionach. Zakwaterowania też były ok - domki kempingowe z łazienkami, pokojami i kuchnią. Minusem wyjazdu była pogoda, prawie cały czas lało, a więc na kempingu woda stała (warto było zabrać kalosze). Ważne, że w domkach było sucho i ok. W końcu nie pojechałam wypoczywać tylko do pracy, finansowo wyszłam na tym lepiej niż myślałam, nie było problemu z godzinami pracy tak jak piszą inni. I mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się wyjechać, bo w ciągu roku niestety nie mam możliwości wyjechać ze względu na studia. Osobiście polecam firmę, zwłaszcza, że wszystkie formalności są załatwiane w Polsce i nie trzeba się martwić, że praca będzie na czarno tak jak w innych firmach
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-04-11 17:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja byłem na spotkaniu w Opolu wczoraj, miałem różne myśli czytając tą olbrzymią wypowiedź dotyczącą właśnie spotkania w tym mieście. Ale pomyślałem, że daleko nie mam bo niecałe 100km w 1 stronę, a jestem zdecydowany na wyjazd więc niczym nie ryzykuję jadąc na samo spotkanie. Podzielę się z Wami moimi odczuciami.
Spotkanie było w hotelu Mercure przy ul. Krakowskiej nie zgodzę się z tym, że sala była brzydka, standard hotelu raczej wysoki, sala nie była duża, ale warunki były ok. Były 3 panie, wzbudzające sympatie, uśmiechnięte, sympatyczne, chętnie odpowiadały na wszystkie pytania, nie było żadnego odhaczania na liście, ani szukania Cv jak napisał ktoś wyżej. Spotkanie było w większej grupie osób, zaczęło się od przedstawienia prezentacji firmy, warunków współpracy, pani pokazała nam też jak wyglądają zakwaterowania,co oferują i czego wymagają. Przedstawiła nam zarobki, powiedziała, że jest odciągane od wypłaty za koszty zakwaterowania i ile. Był czas na zadawanie pytań więc z niego skorzystałem i dostałem wszystkie informacje, których chciałem. Później wyprosili nas z sali tak, żeby każdy mógł porozmawiać sam z panią z firmy (rozmawiały z nami tylko 2 panie) były też testy i dostałem informację, że do końca przyszłego tygodnia będę miał odpowiedź o przebiegu rozmowy i czy mogę liczyć na jakąś ofertę. Szczerze mówiąc to byłem miło zaskoczony poziomem spotkania, po przeczytaniu tych wszystkich opinii, zobaczymy czy się odezwą i czy dostanę ofertę.
zdjecie uzytkownika
bass - 2015-04-14 09:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co trzeba ze sobą zabrać jadąc do holandii na ogorki do szklarni przez tą agencje np.śpiwór,ciuchy robocze i co jeszcze ?
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-15 20:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-03-25 20:08:20]:
A zna Pani jakies godne polecenia agencje, poniewaz szukam pracy zagranica, jesli polecilaby Pani jakas bardzo prosze o kontakt, z gory bardzo dziekuje -
pospiech.leszek@gmial.com
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-04-15 22:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglądają takie testy manualne na rozmowie??? i jakie pytania zadają?
zdjecie uzytkownika
grzesiek061289 - 2015-04-16 15:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-04-15 22:55:37]:
testy manualne u mnie wygladalo to tak plansza z patyczkami grube musisz odrzucic a reszte ulozyc zielonym jasnym do gory no i angielski bedzie sprawdzany tak mialem na pierwszej rozmowie no i oczywiscie uzasadnienie dlaczego chcesz wyjechac za granice :D takie pytanie tez bylo :D
zdjecie uzytkownika
grzesiek061289 - 2015-04-16 15:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KIKa - 2015-03-26 08:13:41]:
to nie wiesz ze krowe sie doji krowe raz na jakis czas a nie 8 h dziennie :D
zdjecie uzytkownika
grzesiek061289 - 2015-04-16 15:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sory za bledy w zdaniu hehe
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-04-16 16:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzesiek061289 - 2015-04-16 15:15:45]:
Grzesiek bardzo cwany jesteś robisz jako adwokat firmy-płacą ci za to!!!!!Udzielasz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał.Porady udzielasz jak zawodowy rezydent CONTRAINU.
zdjecie uzytkownika
grammy - 2015-04-17 10:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byl ktos w szklarni van gog na ogorkach? jakie wrazenia?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
grammy - 2015-04-17 11:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bass - 2015-04-14 09:08:33]:
na wszelki wypadek mozna wziac sztucce i talerz plaski i gleboki (podobno raczej jest takie wyposazenie, ale dobrze miec w razie W). dobrze tez sobie wyrobic w NFZ karte turystyczna, jakby w razie podrozy na miejsce cos sie stalo (mozna wtedy skorzystac z lekarza).
zdjecie uzytkownika
rado - 2015-04-17 16:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grammy - 2015-04-17 11:01:44]:
lekko nie będzie,wyścig szczurów-jak się nie wyrobisz to po paru dniach możesz wylecieć,uważaj na ludzi są podstępni boją się że ktoś nowy będzie lepszy od nich i mogą już na nowy sezon nie wrócić i podłożą ci świnie.Pilnuj godzin spisuj tygodniówki,zakwaterowania tragedia-baraki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Contrain Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie