Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Contrain Sp. z o.o.


Oceniono 110 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 45 osób
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-02-28 21:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawidos - 2014-02-28 07:45:31]:
Widzisz kolega zwiedzil kawal swiata ,przynajmniej tak winika z jego wypowiedzi. Pisze by nikogo nie sluchac na forum a po jakims czasie zadaje ludziom nadal pytania.Pracujac w takich krajach nie powinno byc dla niego problemow z karta polska.Co ma do wybierania pieniedzy wspolnego umowa polska a karta bankomatowa bo nie bardzo rozumie?? Trzeba miec zalozone konto walutowe i wplyw srodkow na to konto wtedy z realizacja takiej karty za granica nie bedzie problemow a pozatym sadze ze wszystkie watpliwosci powinien kolega Miro wyjasnic w banku gdzie ma zalozone konto i zapytac o to jakie jego karta ma mozliwosci za granica a nie zadawac takie pytania na forum bo nikt z nas nie moze mu udzielic zetelnej informacji w takiej sprawie nie wiedzac jaki ma kolega bank,karte,konto ,jakie ma na takiej karcie ustawione opcje w celu realizacji wyplat,w jakich bankach moze za granica wybierac srodki -o to musi zapytac w banku gdzie ma zalozone konto..pozdrawiam ps.jestem obeznana bo nie kilka miesiecy pracuje za granica ale kilkanascie lat ,nastepnym razem jak bedziesz chcial cos napisac to wpierw poznaj fakty...a i tak jak napisal ci kolega Sylwek trzeba miec pieniadze na koncie inaczej nie wybierzesz srodkow pienieznych nawet jak bedziesz mail karte i konto w banku zagranicznym hehehehe....
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-03-03 18:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miro muisz załozyc konto walutowe do niego dostaniesz karte i bedziesz mogł wypłacac pieniądze ,najlepiej zapytaj w banku . Jesli chodzi o prace na szklarni przy pomidorach , praca bardzo cięzka w wysokiej temperaturze,otoczenie rózne , jesli będziesz słuchał sie szefa i robił tak jak on chce wszystko będzie ok , jesli ktos ma zamair pyskowac albo robic jakies idiotyzmy niech sie lepiej opamięta taka moja rada. Wiadomo ze nie mozna dawac sobą pomiatac ale kultura wymagana :) Ja nie narzekam , poprostu trzeba umiec życ między ludzmi . pozdro
zdjecie uzytkownika
pablita - 2014-03-05 19:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich!Czy może mi ktoś opisać jak aktualnie wygląda sprawa z pracą i zakwaterowaniem jeżeli chodzi o Holandie i pracę przy truskawkach i innych owocach miękkich.Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc.Chodzi o firmę CONTRAIN.
zdjecie uzytkownika
and1896 - 2014-03-10 22:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich też mam pytanie odnośnie tej firmy jak to z nią jest??? Czy opłaca się z nimi zaczynać czy nie?
zdjecie uzytkownika
elka444 - 2014-03-13 12:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę mi powiedzieć gdzie szukać kontaktów w Przemyślu z Firmą Contrain
zdjecie uzytkownika
naruto-SMN - 2014-03-17 09:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć niewiecie ile trzeba czekać na tą pracę z przemyśla?? bo miała być juz 3 tygodnie temu a juz umowa jest podpisana bo sie niecierpliwie strasznie i chciałbym już wyjechać bo niemam kasy pozdrawiam wam też zaoferowali 9,08 eur for uhr?? nawet niezła kasa jak po 10 godzin 7 dni w tygododniu to można zarobić :-)
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2014-03-17 17:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [naruto-SMN - 2014-03-17 09:25:43]:
Gdzie Ci oferowali prace??? i tyle napewno nie zarobisz ,to co oni oferuja i obiecuja to jest o du... e rozbic. A jak powiesz ze sie nie zgadza to co ci oferowali w Polsce to pojedziesz tego samego dnia do kraju .
zdjecie uzytkownika
art - 2014-03-18 17:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanie do osob ktore pracowaly lub pracuja w przez ta agencje ,czy kasa przechodzi przez polski urzad skarbowy??
zdjecie uzytkownika
kwila - 2014-03-18 19:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak trzeba rozliczac sie i przez urzad polski i przez belasting contrain szachraji jak sie da w polski to albo wyjdziesz na zero albo na ładnym minusiku bo dostac to juz oni Ci dadza a z aerografu marne 200 euro jak dostaniesz to super reszte zgarnia firma( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
PIKACZU - 2014-03-18 19:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaja - 2014-03-17 17:18:52]:
Kolego ja bym się tak nie napalał na to co ci ktoś z biura nabzdurzył:-/
Jak dostaniesz 5.80 na rękę za godzinę roboty to możesz pana prezesunia cmoknąć w Perskie oczko. W życiu przy pierwszym wyjeździe nie dostaniesz 9.08 orejro.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-03-19 09:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dominiś i co to da? Dojdzie do tego że Contrain zrobi całkowitą wymianę ludzi a na miejsce tych starych stałych pracowników przyjdą inni naiwniacy którzy dopiero po jakimś czasie zorientują się o co biega (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jula - 2014-03-19 15:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie wyszczególnić te zarzuty, bo ja nie wiem co znaczy, że w Contrain płacą marne pieniądze, a myślałam nad aplikacją do firmy.
zdjecie uzytkownika
ludzie,jak przedmioty - 2014-03-20 21:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hejka, podpisać umowę to jeszcze nie oznacza mieć zatrudnienie bynajmniej w contrainie, na pracę czeka się miesiącami i utrzymuj sie tu za pare marnych euro za 1/12 etatu przez ten okres w Polsce i czekaj tygodniami, miesiącami na telefon, massakra..aż się odechciewa wyjazdów, w takowym przypadku trzeba żyć na cudzym garnuszku, albo kredyt...
zdjecie uzytkownika
naruto-SMN - 2014-03-21 16:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema ma ktoś praca na farmie w Helmond Van Gog ????????????? niech mi ktoś powie jak tam jest z mieszkaniem czy to sa te kontenery tam kolo firmy czy gdzies jest jakiś camping niedaleko????????? i czy tam jest fajnie bo tam właśnie jade
zdjecie uzytkownika
ginna - 2014-03-22 12:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a poterm jak sie bedziecie rozliczc z US to wam niezla kase zabiora .min 19 proc.od waszych zarobkow.takie to polskie warunki.
zdjecie uzytkownika
kl - 2014-03-22 21:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na wózki widłowe jaka jest stawka w Holandii przez to biuro?
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-03-24 18:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema !!! Ja pracuje na wózku widłowym dla contrain w NL i mam koło 9 netto,nie całe .agencji nie polecam ( usunięte przez administratora )!!!!!tylko kasa i nic poza!!!
zdjecie uzytkownika
początkująca - 2014-03-25 14:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, udzieli mi ktoś informacji na temat pracy przy zapylaniu papryki i ogórków w okolicach Weert? bo dostałam tam propozycję i nie wiem czy warto jechać, jaka jest tam atmosfera w pracy i poza pracą i jak wygląda zakwaterowanie, z góry dziękuję za udzielenie mi jakichkolwiek informacji....
zdjecie uzytkownika
kila - 2014-03-31 19:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no akurat zapylanie to moge polecic sama tam bylam i gdyby nie to ze znalazłam pracae bezposrednio to bym tam wrocila pomijajac temperature jet oki sympatyczni ludzie w pracy domki tez sa spoko:)
zdjecie uzytkownika
ferens - 2014-04-01 16:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to możesz jeszcze napisać jak wygląda sytuacja z wynagrodzeniem? na jakie można liczyć pieniądze w Contrainie?
zdjecie uzytkownika
rabuś - 2014-04-02 17:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłem w internecie opinie, że w contrain proponowali ludziom 9 euro za godzine, ale niestety... tylko proponowali
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-15
Żródło: Gowork.pl
Stramproy lub Marum
( )
Contrain poszukuje osób z doświadczeniem w zbieraniu pieczarek w pieczarkarni zainteresowanych pracą w Holandii. ZBIÓR PIECZAREK Miejsce pracy: Holandia: Marum lub Stramproy Obowiązki:  - zbiór pieczarek w pieczarkarni Wymagania: - doświadczenie w zbieraniu pieczarek w pieczarkarni - zdolności manualne - gotowść do regul
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-04-06 21:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz29-83_1983@o2.pl - 2014-02-22 21:23:24]:
Witam , czytam tak te wasze wypowiedzi i jednej rzeczy nie mogę zrozumieć , dlaczego wszędzie w wypowiedziach gdzie ktoś chce podać nazwę ulicy z siedzibą Contrain w Przemyślu , w miejscu ulicy jest napis (usunięte przez operatora )? Więc co jest grane ? Jak potencjalni nowi pracownicy mają tam trafić ? Wiele osób o tym pisze a odpowiedzi brak ... A może Biuro Contrain ma coś do ukrycia i boi się by nie odstraszyć potencjalnych klientów ? I coraz bardziej zaczynam wierzyć w to co czytam w negatywnych komentarzach . Poświęciłem trochę czasu by to napisać ale pewnie administrator to usunie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-17 17:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie czy ktos był z Contrainu przy pomidorach w Niemczech w Wittenberg Lutherstadt Van Gog tyle nam powiedzieli nie mogę znależc żadnej informacji na temat tego własciciela prosze niech ktos się odezwie czy wie jak tam jest Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-17 17:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie czy ktos był z Contrainu przy pomidorach w Niemczech w Wittenberg Lutherstadt Van Gog tyle nam powiedzieli nie mogę znależc żadnej informacji na temat tego własciciela prosze niech ktos się odezwie czy wie jak tam jest Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aki - 2014-04-17 20:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-04-17 17:57:42]:
***
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x