Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Contrain Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Contrain Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-10 20:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malkolm - 2015-01-21 19:37:46]:
Panie filozofie Malkolm. Wypłatę w euro dostawałam od kwietnia ubiegłego roku. Jeśli nie potrafisz założyć sobie konta walutowego, to Twój problem. Jeśli nie zgadzały Ci się kwoty, to może z powodu pracodawcy holenderskiego. U nas były chipy do komputerów, gdzie odbijało się każde wejście i wyjście, a Holender liczył sobie co do minuty, a nie tak, jak my wpisywałyśmy z dokładnością do 15 minut. Stąd mogły nam się nie zgadzać godziny, ale w skali miesiąca nie wynosiło to łącznie więcej niż godzinę. Więc różnica mogła wynosić netto +/- 7 euro. I nie wciskaj ludziom ciemnoty, bo na każdej rozmowie kwalifikacyjnej można się tego dowiedzieć. I na chwilę obecną posiadanie konta walutowego jest jednym z warunków zatrudnienia. Pracowałam w wieloma ludźmi i nikt nie narzekał. Chyba, że było mało godzin. Tyle w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-02-11 14:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wie ktos konkretnie kiedy za czynajol sie szklarnie lub inny sezon prosbym o szybki odpus
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-02-11 14:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-10 20:09:12]:
A wie pani kiedy konkretnie zaczynajol sie sezony szklarnie lub inne
zdjecie uzytkownika
johnny - 2015-02-12 17:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś bliżej kwietnia, ale np przy kwiatach cały rok jest praca.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-02-12 20:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2015-02-11 14:38:46]:
A cos w marcu sie zaczyna jakis sezon?wiesz moze
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-02-12 20:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakis sezon w marcu sie zaczyna?wiesz moze
zdjecie uzytkownika
kat123i - 2015-02-18 14:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy może mi ktoś opisać pracę na okulizacji drzewek czy ktoś był z tej firmy?
zdjecie uzytkownika
kat123i - 2015-02-18 14:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ile godzin się pracuję w tygodniu? Czy można nadgodziny robić?
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-02-20 11:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej Mirek mam pytanie czy to ty piszez tu czy byles w tamtym roku na ogorkach u wanlipcika? Mieszkalismy na Word Stej na domkach kempingowych pzmietasz jezeli to ty do odpisz tu to podam numer komurkowy. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
kat123i - 2015-02-20 13:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić "na czysto"? Jakie są warunki w pracy?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-02-20 16:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2015-02-20 11:40:48]:
Witam.wiesz może czy w marcu zaczyna sie sezon ogurki lub pomidory?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-02-20 20:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kat123i - 2015-02-20 13:31:20]:
A wiesz czy jakis sezon warcu sie zaczyna?
zdjecie uzytkownika
kat123i - 2015-02-20 20:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirek - 2015-02-20 20:13:44]:
Niestety nie wiem czy jakiś sezon się zaczyna. Muszę dopiero jechać na rozmowę i chciałem się dowiedzieć jak wygląda w ogóle praca w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
ppp2 - 2015-02-21 09:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k40 - 2015-02-05 23:42:06]:
Witaj.wiesz może czy w marcu zaczynajoł sie sezony ogurki lub pomidory?
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-02-21 11:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
Ja mam jechac 25 lutego na spotknanie informacyjne do Poznania mam ok 250 km warto jechac ? ktos pracowal ? jakie stawki ?
zdjecie uzytkownika
kat123i - 2015-02-21 13:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2015-02-21 11:22:02]:
Witam, ja też właśnie jadę do Poznania na spotkanie, chętnie też bym się dowiedział coś więcej o tym jak tam jest.
zdjecie uzytkownika
piterek - 2015-02-22 12:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również jade na to spotkanie :)
zdjecie uzytkownika
1nowa1 - 2015-02-26 11:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może opiszecie jakie wrażenia po tym spotkaniu? Czy coś z tego wyszło? Czy warto jechać na takie spotkanie?
zdjecie uzytkownika
1nowa1 - 2015-02-26 11:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piterek - 2015-02-22 12:45:44]:
Witam może opiszecie jakie wrażenia po tym spotkaniu? Czy coś z tego wyszło? Czy warto jechać na takie spotkanie?
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-02-26 21:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do panów wyżej którzy mają problemy z ortografią - piszemy ogÓrki a nie ogurki.
zdjecie uzytkownika
maszek - 2015-02-27 23:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra właśnie ja też mam pytanie co do tego spotkania, jakaś relacja kogosdobrze poinformowanego siętutaj pojawi czy trzeba liczyćtylko na siebie, bardzo mi na tym zależy mam nadzieje, że coś opowiecie i nie zostaniemy bez odpowiedzi i relacji. nie tylko ja na to czekam jak widac, wiec do roboty. pozdr
zdjecie uzytkownika
kassie - 2015-03-01 21:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc mam pytanie mam propozycje pracy przy ogorkach z ta firma po przeczytaniu tylu zlych opini boje sie jechac. Prosze o rade czy jechac . ??
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-03-02 11:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kassie - 2015-03-01 21:04:08]:
A kiedy jes ten wyjazd na ogorki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: napisze wam o moich wrazeniach po rozmowie z firma CONTRAIN Jechalam tam kupe kilometrow i naprawde oplacalo sie To sa ludzie bardzo mili bardzo dokladnie opisali przebieg pracy opowiedzieli o swojej firmie wszystko mam pokazali na laptopie nie tylko muwili o pieczarkarni w Holanii ale rowniez o innych firmach z ktorymi maja podpisana umowe.Fakt jest jeden trwalo to bardzo dlugo od godziny 9.30 do 14.30 Papierow do podpisania mase Wyslali nas rowniez do lekarza o zdolnosc Moje wrazenia sa pozytywne Jezeli ktos sie tam wybiera to nie bujcie sie warto Oczywiscie wszyscy beda mili jezeli chce z niechecic ludzi do pracy.Musze tu jeszcze powiedziec ze sa bardzo goscini.Zachecam wszystkich jezeli ktos ma ochote popracowac za granica .Wszystko wam powiedza wytlumacza i nie zbywaja ludzi jezeli zadaja jakiekolwiek pytania Pierwszy raz spotkalam sie abym miala tak dokladnie wylumaczone na tym polega ich praca i oczywiscie moja Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Jezeli sa jakiej pytania poprostu pytajcie odpowiem
Pytania: Nie mialam zadnego drudnego zadanego pytania zwykle podstawowe pytania
zdjecie uzytkownika
Draxik - 2015-03-04 11:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Niedługo mam spotkanie rekrutacyjne. Czego mogę się tam spodziewać ? Podpowiedziałby ktoś, kto już przeszedł takie spotkanie i jakie wrażenia ma po takim spotkaniu ?
zdjecie uzytkownika
Bob's - 2015-03-04 22:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Draxik jedziesz moze 25 marca do przemyśla na rozmowe ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Contrain Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie