brak logo

Mirex

Bielsko-Biała

Opinie o Mirex

ciasteczkowy potwór 2014-10-21 17:54
mie żle im musiałeś opierdalać skoro wiesz jakie parówy mają
6
wozak 2014-11-12 10:06
witam
pracuje w tej firmie od 6 lat nie powiem zlego slowa . bardzo dobre warunki pracy miła atmosfera , naprawde az milo przychodzic do pracy. nie wiem skad sie tyle jadu bierze w was na ta firme . POLECAM wszystkim , zarobki godziwe , za kazde nadgodziny jest placone, premia na swieta + 13ka
tabor w miare nowy maja . na magazynie wszystko idealnie zgrane . malo jaka firma ma takie warunki pracy . szczerze polecam te firme .
6
kopacz 2014-11-12 11:37
dokładnie kolega wozak ma racje w koncu ktos odwazyl sie napisac prawde. sami internetowi napinacze psuja opinie firmie a firma taka fajna . ja pracuje na magazynie i jakos nie narzekam wyplate mam na czas i zarobie prawie 3 tysiace po 8h pracuje za nadgodziny mam platne co wiecej , przeciez nie bede narzekal ze papier toaletowy jest cienki czy gruby , kasa jest warunki ok .
12
mirek 2014-11-12 15:55
bardzo pożondna firma . nie ma leprzej na rynku. bardzu wykształcony personel i kompetentny POLECAM
6
josephh 2014-11-20 20:31
wozak a kiedy te trzynastki wyplacaja bo ja trohe czasu robie i jeszcze ani jednej nie przytulilem,
wozak 2014-11-24 13:15
josephh to sie kiepsko starasz i zamalo lizesz komu trzeba to nie dostajesz...
6
niunia 2014-11-25 19:49
Ja myślałam pracując u Was,że gorzej być nie może...Uwierzcie mi może!!!Docencie sobie drodzy koledzy. Źle się dzieje na rynku. A dobrze tam gdzie nas nie ma!!
12
laik 2014-12-05 15:19
a pan dyrektor tomasz dalej żondzi?
6
mongoł 2014-12-12 22:21
no praca na 3 zmiany za 1400 jak dobrze kapnie i jeszcze składaj 10 ton na nocce na osobę chyba cię ponosi fantazja sama przyjć składać towar
6
mongoł 2014-12-12 22:35
ZACZNIJ WPIERDALAĆ PSYCHOTROPY JAK CO NIE KTORZY PRACOWNICY I PRZY MINUSOWEJ TEMPERATURZE BĘDZIESZ SKŁADAŁ W SAMEJ KOSZULCE . KAŻDY TAM MOŻE WSZYSTKO DOBRYCH PRACOWNIKÓW Z MARGINESU ZATRUDNIAJĄ TYLKO CZEKAĆ AŻ KOMUŚ COŚ ZROBIĄ
6
adam 2014-12-13 21:46
jeszcze napisz , ze za jałmużnę się tam pracuje
6
xxx 2014-12-15 11:05
niestety tylko te najgorsze opinie o tej firmie są prawda a najbardziej mnie rozbawilo 3tyś za 8h i nadgodziny platne kolega tam pracuje i paski z wyplat widze jeden wielki syf i za 3tys na reke to chyba siedzisz tam 24 godziny nonstop
1
józek 2014-12-17 11:33
czy ta firma czasem kiedyś nie zajmowała się ubojem???????
6
władek 2015-01-08 12:27
ubojem pomaranczy chyba...
6
pyton 2015-01-12 13:55
co slychac w nowym roku w firmie???? jakies zmiany na lepsze, gorsze??
tenjeden 2015-01-19 15:55
nie polecam tego zakladu ze wszystkim sa problemy nawet z tym zeby dostac ubranie robocze!! co dopiero zeby dostac urlop hohoho, premia hmm skladasz jak ciota dostajesz tyle samo co osoba ktora sklada 3 razy wiecej, nie bede mowic o osobach ktore sa "wyzej" mysla ze sa bogami w tej firmie a sa totalnymi pionkami pozdrawiam ;]
1
pracownik 2015-01-27 23:31
A dział sprzedaży szkoda gadać cały czas na internecie siedzą czy prezesi tego nie widzą,nic nie robią.grają sobie w gierki,przecież rano przez okno widać jak się idzie do pracy wstyd do roboty lenie i!!!!
1
totoja 2015-01-27 23:38
Też to widziałem hm
2
maga 2015-01-28 11:25
Są przyjęcia do waszej firmy i miałem sie zatrudnić jako magazynier, ale patrząc na forum to widzę że u was sami kapusie podpie.... jeden na drugiego.
1
piotr 2015-02-01 00:15
Magazynier
Martes Sport - Bielsko-Biała, śląskie
Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Magazynier
Miejsce pracy: Bielsko-Biała/Czechowice-Dziedzice

Wymagania:

ukończony kurs wózków widłowych
mile widziane doświadczenie w pracy na magazynie
zaangażowanie, odpowiedzialność, sumienność
umiejętność pracy w grupie


Zakres obowiązków:

pakowanie towaru
przyjmowanie dostaw
praca przy załadunku oraz rozładunku towaru
utrzymywanie porządku na magazynie

Oferujemy:

atrakcyjną pracę w prężnie rozwijającej się, nowoczesnej firmie
możliwość rozwoju zawodowego
pracę na podstawie umowy o pracę
płacę zasadniczą oraz motywacyjny system premiowy

6
pierdu pierdu 2015-02-01 19:24
a o nich to dopiero się pisze http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,80648
jaś 2015-09-07 22:26
zbliża się 20 lecie firmy . piknik rodzinny od godz 14.00 - 21.00 , od godz 21.01 MORDOBICIE
7
magazynier 2016-02-08 15:55
2700? ostatnia wypłata magazynierów to 1500-1600 zł! plus jakieś śmieszne premie. zapie**** bardzo duży. nie polecam!
2
playa 2016-02-08 23:40
damiano zwróć uwagę że to 2700 brutto i to pewnie tylko dla wózkowych. Składacz dostanie(może) 2100 brutto. W związku z tym że brak rąk do charówy za grosze i szkoda im dać dobrym pracownikom podwyżkę, mają podobno w planach wymienić starych pracowników na ukraińców, więc to raczej skandal niż ciekawa oferta pracy.
1
... 2016-02-09 11:47
Wozkowy ma taka sama stawkę jak magazynier A dodatkowo w nagrodę dostaje mniejszą premię od zwykłego magazyniera
1
WiemWszystko 2016-09-22 20:30
Ciekawe gdzie podziały się skrzynki z Korczaka?
35
Michu 2016-09-22 20:41
A kabaretu nie chciałbyś założyć?
6
Marielia 2016-09-22 22:24
Ogólnie to z tego co widzę potrzeba tutaj dużej liczny doradców serwisowych, wszystko wydaje się być sensowne
7
olsen 2016-11-10 13:17
Wydaje mi się ze pomału zaczął się koniec tej jakże prężnie wcześniej działającej firmy. Ruch a co za tym idzie obrót z miesiąca na miesiąc coraz mniejszy. Firma nawet porządnej gazetki z promocjami nie posiada. A konkurencja z tego powodu zaciera ręce- bo dla klienta nie ma różnicy czy zopatruje go mirex tradis czy eurocash liczy się cena. Niby jest top strefa ale czy ktokolwiek ma nad tym kontrolę podobno trochę to wszystko firmę kosztowało a tak naprawdę to na stendach z logo firmy mirex można znaleźć w co niektórych sklepach majtki biustonosze czy też autka dla dzieci- śmiech na sali. Brawa dla kadry zarządzającej ale być może są im szykowane jakieś lepsze posady w konkurencyjnych firmach i nie potrzebne jest im składanie podań ani CV tylko doprowadzenie do upadłości naszej firmy. Pozdrawiam wszystkich zarządzających.
olsen 2016-11-10 13:18
Wydaje mi się ze pomału zaczął się koniec tej jakże prężnie wcześniej działającej firmy. Ruch a co za tym idzie obrót z miesiąca na miesiąc coraz mniejszy. Firma nawet porządnej gazetki z promocjami nie posiada. A konkurencja z tego powodu zaciera ręce- bo dla klienta nie ma różnicy czy zopatruje go mirex tradis czy eurocash liczy się cena. Niby jest top strefa ale czy ktokolwiek ma nad tym kontrolę podobno trochę to wszystko firmę kosztowało a tak naprawdę to na stendach z logo firmy mirex można znaleźć w co niektórych sklepach majtki biustonosze czy też autka dla dzieci- śmiech na sali. Brawa dla kadry zarządzającej ale być może są im szykowane jakieś lepsze posady w konkurencyjnych firmach i nie potrzebne jest im składanie podań ani CV tylko doprowadzenie do upadłości naszej firmy. Pozdrawiam wszystkich zarządzających.
14
....... 2016-12-07 22:19
Przykro mi bardzo .........ale na stendach nie ma loga Firmy Mirex wiec Kolega pisze totalna scieme albo ma słabego informatora ...gazetki nie bylo poniewaz tworzyla sie piekna swiateczna .....a ruchu niestety nie ma nigdzie wiec pozostaje czekac na lepsze czasy czyli lato .Olsen bedzie dobrze ....tylko zmien informatora haha
1
Mirex prezes 2017-01-10 15:34
Na premię trzeba zasłurzyć oraz zapracować dbać o towar być odpowiedzialnym za to co się robi i za co się bierze pieniądze . A nie przez osiem godzin na telefonie siedzieć i oglądać durne filmiki . Nawed przy zamiataniu magazynu w jednej ręce tel. A w drugiej ręce jakiś patyk tak zeby ino coś trzymać i udawać ze się coś robi . może szukacie aplikacji Jak używać miotły . Jeżeli wam praca nieodpowiada to się zwolnijcie . Tyle podobno jest pracy za te same pieniądze .
7
leszek 2017-01-16 18:28
Ile można zarobić jako magazynier albo operator wózka widłowego ? praca 2 czy 3 zmianowa ?
znawca 2017-01-16 18:56
3 zmianowa. Netto ok 2000 zł z premią. Harówka niezła. Na magazynie obecnie temperatura ok 0 stopnia.
3
Rodriguez 2017-01-18 14:09
To przy takiej temperaturze to pewno macie darmowe posiłki regeneracyjne tak jak to mówi kodeks pracy. Myślę że jest to przestrzegane zarówno w dziale magazynowym jak i transportowym.
4
Bubabuba 2017-02-08 14:59
Potwierdzam slowa Olsen.....Firma stacza sie w dol. Oszczednosci na firmie i spadek zyskow. Nie polecam nikomu!!! Chyba, że odnajdujesz się w grupie plotkarzy i fałszywych osób. Na magazynie zimno. Nie dostajesz premii, która była obiecana. Kadry zarządzające nie cenią sobie klientów.
Harowka duża za kasę mniejsza niż 10/h.
7
Wozkowy 2017-02-14 22:05
W tej firmie nigdy nie było i dopóki kierownictwo będzie takie jakie jest nie będzie poszanowania do zwykłego pracownika. Wszyscy kierownicy myślą o sobie i dbają o swoje interesy. A JUŻ HITEM 25 LECIA FIRMY JEST KIEROWNIK OPAKOWAŃ- OSTATNI AKT DESPERACJI- CHYBA MNIE JUŻ BARDZIEJ NIE ZASKOCZYCIE.
7
Nicki 2017-02-14 22:09
Jest do odbioru w DUBAJU.
1
Fakty 2017-02-16 00:07
Ciekawe jak sprawuje się owy ,,kierownik opakowan" ..... przecież to najważniejsza funkcja w firmie....
3
Fakty2 2017-02-16 21:13
Pewno tak jak mu płacą. Czyli jak większość.
2
Joanna 2017-03-10 14:18
@Fakty2 a Ty długo już pracujesz w firmie? Chętnie poznamy Twoją opinię na temat warunków pracy w firmie.
Miodek 2017-03-22 13:48
Nawet się pisze przez T . Jaki prezes taki język
1
Henio 2017-04-27 21:01
Co to czyżby taki zapie.... na magazynie że nie ma czasu żadnej opinii dodać?
2
Joanna 2017-04-28 09:06
@Henio bardzo proszę o nie używanie wulgaryzmów. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w Mirex, jednak komentarze nie mogą naruszać regulaminu serwisu. Bardzo cenne będą dla nas bardziej rozbudowane opinie, zawierające również stanowisko, które zajmuje komentujący.
Nick 2017-04-30 22:32
Joanno... co tu więcej mówić o takiej ,, Firmie" liczba komentarzy ponad 200 chyba daje nam do myślenia.... i kolejnym przyszłym pracownikom tej firmy. Szefowie zmienili swoje auta na nowsze i im się powodzi, ale na wypłatę dla pracowników już bieda. Z premi ucinaja za wszystko co się da. A sprzedaż przeterminowanych produktów pracownikom za pół ceny? Ciekawe do kogo idzie ta kasa. Wszystko zbierane do koperty. Żal...Władza reprezentuje na korytarzach umiejętności posługiwania się łacina
5
Nick 2017-04-30 22:42
Jest świetna kontrola pracownikow w postaci stania przy oknie i sprawdzania kto i kiedy wychodzi z pracy. Oraz stanie pod drzwiami i podsluchiwanie o czym w danym dziale rozmawiają pracownicy. Ale są tam takie osoby w firmie które ciągle narzekają i jednocześnie cieszą się i czerpią energię jak coś się dzieje i jest ,,akcja" a tak naprawdę są bardzo dobrze ustawione i fałszywe.
6
Anonim 2017-05-12 10:32
W tych komentarzach jest więcej fantastyki niż dobrej księgarni...
Admin 2017-05-14 11:52
Bzdura. Zero fantastyki. Z jakiegoś powodu tak tu ludzie wystawiają swoją opinię na temat tejże firmy....
2
nowy 2017-05-18 18:26
Ludzie cieszcie się co macie ponieważ w fabrykach jest dużo gorzej
1
Joanna 2017-08-11 09:44
Oczywiście każdy kieruje się czymś dodając tutaj opinie @admin ważne jest tylko, żeby uzasadnił swoje zdanie i przedstawił je posługując się przykładami, co w wielu wątkach nie ma miejsca. Jeśli ktoś uważa inaczej niech poda innym na co w Mirex tak naprawdę można liczyć? Jaka jest umowa, jak przebiega rekrutacja, czy są jakieś dodatki na święta, itp.?
1
Zostaw swoją opinię o Mirex - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirex