brak logo

Mirex

Bielsko-Biała

Opinie o Mirex

cichy 2014-02-22 21:14:34
w firmie gina cale palety na ostatniej inwentaryzacji straty wyniosly 30000 pln kierownik zabral wszystkim magazynierom po 300pln i wszyscy siedza cicho. wiadomo ze to nikt z nas tylko kierownictwo i majstry kradna. a pracownicy to tepota co do trzech nie policzy co dopiero wyniesc. to pralnia pieniedzy, sprzedarz towaru bez faktur czyli brak podatku. a moze zglosic to do izby skarbowej?
yyyyyy 2014-02-24 14:34:48
tutaj robią wszystko, żeby nam najmniejszym pracowało się jak najgorzej. O wszystko nas oskarżają a człowiek stara się jak może. Ale poco skoro i tak będzie źle. Co by się nie zrobiło zawsze będzie źle. Ludzie szukajmy nowej roboty!!!!!!!!!!!!
cichy 2014-04-11 23:15:13
my tak piszemy miedzy soba a ja mam plan napusac do inspekcji pracy a potem do prezesa. ujawnic mu wszystkie brudy moze wtedy przejrzy na oczy a na koncu jest sad pracy. zebrac dowody np. materialy video z pracy tam.
ssssssk 2014-04-11 23:18:10
ja mam takie materialy i pod koniec je upublicznie.
jozin 2014-05-27 17:43:47
nie warto za te pieniadze bo zapierdzielasz po 13 godzin dziennie a nawet jak bys chcial jeden dzien wolnego to go nie dostaniesz bo kierownik ci powie ze nie ma kto jezdzic a jak sie zbuntujesz to bedziesz mial kare i tak jak w przedszkolu a nawet gorzej.
spidi 2014-05-28 20:39:07
nie przyjmujcie sie do tej firmy tam zadzi komuna. jak jestes nie posluszny to spotka cie ostra kara w firmie tej panuje mobivg i szantarz. musisz wykonywac to co ci kaza a jak nie to wypad.jeden na drugiego donosi i za to dostaje prorytety a w tej firmie to podstawa. jak posiadasz wieksza inteligencje niz mrowka to nie praca dla ciebie. obecny pracownik.
spidi 2014-05-28 20:43:02
pracuje z ludzmi z marginesu przez nich jestem teraz na l⁴
5
slawek 2014-06-07 23:58:57
zgadzam sie z tymi opiniami.dalej pracuje w tej firmie a moj nick jest prawdziwy a kierownik magazynu to kretacz ktorego juz za to kiedys zwolnili. kto to przeczyta bedzie wiedzial. magazynier od kubisia
Marian 2014-07-24 09:08:51
Czy to prawda, że trzeba się prosić o wypłatę tygodniami?
av 2014-08-04 14:56:42
czy to prawda ze pajac( usunięte przez administratora ) wzial premie ale zlodziejowi zawsze malo
Ares 2014-08-04 14:59:44
A czemu kierownik u was na magazynie wyglada jak mongol
wujek bolo 2014-08-06 15:45:56
a jak wyglonda mongol??? i jaki pajac wziol premie bo cenzurka sie wstawila?
2
handlowiec byly 2014-08-06 15:47:12
a co tam slychac w kadrze kierowniczej???
ziomal 2014-09-02 09:37:02
to samo co zawsze . kiła i mogiła
s 2014-09-19 17:47:25
w tej firmie pracuja same mongoly a najwiekszy to kierownik magazynu.
2
seba 2014-09-22 21:57:19
w tym zakladzie zadzi komuna a (usunięte przez administratora)to jak ubek a pracownicy to esbeki patrza tylko by kogos (usunięte przez administratora). w tej firmie nie masz prawa do urlopu ani nic do gadania. tą firme powinni zaorac. nie przyjmujcie sie di tej firmy.
slawek kamionka 2014-10-04 21:02:46
no dostaniesz 2500 tysiaca jak bedziesz je.... caly dzien to jest 16godzin bez prawa do urlopu i do l4w firmie tej sa zasady tak jak za komuny masz pracoowac i siedziec cicho inaczej do zwolnienia
slawomir kamionka 2014-10-06 22:44:32
ta firma to jeden wielki syf a pracownicy i kierownik to paly
ss 2014-10-16 19:14:42
czy ten hj kierownik pojechal na wakacje z premi pracownikow
1
ciasteczkowy potwór 2014-10-21 17:52:14
dobrze się jest podpisać w czyimś imieniu , żeby potem miał kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tacy mądrzy jesteście tylko na tej stronie bo w firmie to się boicie i chodzicie z podkulonymi ogonami i komu się ino da to pod biurko wchodzicie
5
ciasteczkowy potwór 2014-10-21 17:54:39
mie żle im musiałeś opierdalać skoro wiesz jakie parówy mają
5
wozak 2014-11-12 10:06:38
witam
pracuje w tej firmie od 6 lat nie powiem zlego slowa . bardzo dobre warunki pracy miła atmosfera , naprawde az milo przychodzic do pracy. nie wiem skad sie tyle jadu bierze w was na ta firme . POLECAM wszystkim , zarobki godziwe , za kazde nadgodziny jest placone, premia na swieta + 13ka
tabor w miare nowy maja . na magazynie wszystko idealnie zgrane . malo jaka firma ma takie warunki pracy . szczerze polecam te firme .
kopacz 2014-11-12 11:37:46
dokładnie kolega wozak ma racje w koncu ktos odwazyl sie napisac prawde. sami internetowi napinacze psuja opinie firmie a firma taka fajna . ja pracuje na magazynie i jakos nie narzekam wyplate mam na czas i zarobie prawie 3 tysiace po 8h pracuje za nadgodziny mam platne co wiecej , przeciez nie bede narzekal ze papier toaletowy jest cienki czy gruby , kasa jest warunki ok .
11
mirek 2014-11-12 15:55:40
bardzo pożondna firma . nie ma leprzej na rynku. bardzu wykształcony personel i kompetentny POLECAM
josephh 2014-11-20 20:31:42
wozak a kiedy te trzynastki wyplacaja bo ja trohe czasu robie i jeszcze ani jednej nie przytulilem,
wozak 2014-11-24 13:15:04
josephh to sie kiepsko starasz i zamalo lizesz komu trzeba to nie dostajesz...
niunia 2014-11-25 19:49:52
Ja myślałam pracując u Was,że gorzej być nie może...Uwierzcie mi może!!!Docencie sobie drodzy koledzy. Źle się dzieje na rynku. A dobrze tam gdzie nas nie ma!!
11
laik 2014-12-05 15:19:56
a pan dyrektor tomasz dalej żondzi?
mongoł 2014-12-12 22:21:11
no praca na 3 zmiany za 1400 jak dobrze kapnie i jeszcze składaj 10 ton na nocce na osobę chyba cię ponosi fantazja sama przyjć składać towar
mongoł 2014-12-12 22:35:40
ZACZNIJ WPIERDALAĆ PSYCHOTROPY JAK CO NIE KTORZY PRACOWNICY I PRZY MINUSOWEJ TEMPERATURZE BĘDZIESZ SKŁADAŁ W SAMEJ KOSZULCE . KAŻDY TAM MOŻE WSZYSTKO DOBRYCH PRACOWNIKÓW Z MARGINESU ZATRUDNIAJĄ TYLKO CZEKAĆ AŻ KOMUŚ COŚ ZROBIĄ
1
adam 2014-12-13 21:46:06
jeszcze napisz , ze za jałmużnę się tam pracuje
xxx 2014-12-15 11:05:43
niestety tylko te najgorsze opinie o tej firmie są prawda a najbardziej mnie rozbawilo 3tyś za 8h i nadgodziny platne kolega tam pracuje i paski z wyplat widze jeden wielki syf i za 3tys na reke to chyba siedzisz tam 24 godziny nonstop
józek 2014-12-17 11:33:03
czy ta firma czasem kiedyś nie zajmowała się ubojem???????
władek 2015-01-08 12:27:49
ubojem pomaranczy chyba...
pyton 2015-01-12 13:55:16
co slychac w nowym roku w firmie???? jakies zmiany na lepsze, gorsze??
tenjeden 2015-01-19 15:55:30
nie polecam tego zakladu ze wszystkim sa problemy nawet z tym zeby dostac ubranie robocze!! co dopiero zeby dostac urlop hohoho, premia hmm skladasz jak ciota dostajesz tyle samo co osoba ktora sklada 3 razy wiecej, nie bede mowic o osobach ktore sa "wyzej" mysla ze sa bogami w tej firmie a sa totalnymi pionkami pozdrawiam ;]
1
pracownik 2015-01-27 23:31:39
A dział sprzedaży szkoda gadać cały czas na internecie siedzą czy prezesi tego nie widzą,nic nie robią.grają sobie w gierki,przecież rano przez okno widać jak się idzie do pracy wstyd do roboty lenie i!!!!
totoja 2015-01-27 23:38:06
Też to widziałem hm
1
maga 2015-01-28 11:25:56
Są przyjęcia do waszej firmy i miałem sie zatrudnić jako magazynier, ale patrząc na forum to widzę że u was sami kapusie podpie.... jeden na drugiego.
1
piotr 2015-02-01 00:15:17
Magazynier
Martes Sport - Bielsko-Biała, śląskie
Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Magazynier
Miejsce pracy: Bielsko-Biała/Czechowice-Dziedzice

Wymagania:

ukończony kurs wózków widłowych
mile widziane doświadczenie w pracy na magazynie
zaangażowanie, odpowiedzialność, sumienność
umiejętność pracy w grupie


Zakres obowiązków:

pakowanie towaru
przyjmowanie dostaw
praca przy załadunku oraz rozładunku towaru
utrzymywanie porządku na magazynie

Oferujemy:

atrakcyjną pracę w prężnie rozwijającej się, nowoczesnej firmie
możliwość rozwoju zawodowego
pracę na podstawie umowy o pracę
płacę zasadniczą oraz motywacyjny system premiowy

pierdu pierdu 2015-02-01 19:24:56
a o nich to dopiero się pisze http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,80648
jaś 2015-09-07 22:26:07
zbliża się 20 lecie firmy . piknik rodzinny od godz 14.00 - 21.00 , od godz 21.01 MORDOBICIE
magazynier 2016-02-08 15:55:50
2700? ostatnia wypłata magazynierów to 1500-1600 zł! plus jakieś śmieszne premie. zapie**** bardzo duży. nie polecam!
2
playa 2016-02-08 23:40:48
damiano zwróć uwagę że to 2700 brutto i to pewnie tylko dla wózkowych. Składacz dostanie(może) 2100 brutto. W związku z tym że brak rąk do charówy za grosze i szkoda im dać dobrym pracownikom podwyżkę, mają podobno w planach wymienić starych pracowników na ukraińców, więc to raczej skandal niż ciekawa oferta pracy.
1
... 2016-02-09 11:47:38
Wozkowy ma taka sama stawkę jak magazynier A dodatkowo w nagrodę dostaje mniejszą premię od zwykłego magazyniera
1
WiemWszystko 2016-09-22 20:30:38
Ciekawe gdzie podziały się skrzynki z Korczaka?
15
Michu 2016-09-22 20:41:06
A kabaretu nie chciałbyś założyć?
Marielia 2016-09-22 22:24:11
Ogólnie to z tego co widzę potrzeba tutaj dużej liczny doradców serwisowych, wszystko wydaje się być sensowne
olsen 2016-11-10 13:17:48
Wydaje mi się ze pomału zaczął się koniec tej jakże prężnie wcześniej działającej firmy. Ruch a co za tym idzie obrót z miesiąca na miesiąc coraz mniejszy. Firma nawet porządnej gazetki z promocjami nie posiada. A konkurencja z tego powodu zaciera ręce- bo dla klienta nie ma różnicy czy zopatruje go mirex tradis czy eurocash liczy się cena. Niby jest top strefa ale czy ktokolwiek ma nad tym kontrolę podobno trochę to wszystko firmę kosztowało a tak naprawdę to na stendach z logo firmy mirex można znaleźć w co niektórych sklepach majtki biustonosze czy też autka dla dzieci- śmiech na sali. Brawa dla kadry zarządzającej ale być może są im szykowane jakieś lepsze posady w konkurencyjnych firmach i nie potrzebne jest im składanie podań ani CV tylko doprowadzenie do upadłości naszej firmy. Pozdrawiam wszystkich zarządzających.
olsen 2016-11-10 13:18:25
Wydaje mi się ze pomału zaczął się koniec tej jakże prężnie wcześniej działającej firmy. Ruch a co za tym idzie obrót z miesiąca na miesiąc coraz mniejszy. Firma nawet porządnej gazetki z promocjami nie posiada. A konkurencja z tego powodu zaciera ręce- bo dla klienta nie ma różnicy czy zopatruje go mirex tradis czy eurocash liczy się cena. Niby jest top strefa ale czy ktokolwiek ma nad tym kontrolę podobno trochę to wszystko firmę kosztowało a tak naprawdę to na stendach z logo firmy mirex można znaleźć w co niektórych sklepach majtki biustonosze czy też autka dla dzieci- śmiech na sali. Brawa dla kadry zarządzającej ale być może są im szykowane jakieś lepsze posady w konkurencyjnych firmach i nie potrzebne jest im składanie podań ani CV tylko doprowadzenie do upadłości naszej firmy. Pozdrawiam wszystkich zarządzających.
5
Zostaw swoją opinię o Mirex - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirex