Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mardom

Pracowałeś w firmie Mardom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cytryna - 2014-06-25 00:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyłuskać ile się da z białych murzynów,po drodze do piekieł,miał pracownik fizyczny. Tylko i wyłącznie CV do biura.
zdjecie uzytkownika
IWAY - 2014-07-05 21:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IWAY Standard
9.6 Jeden z siedmiu dni wolny od pracy.
Pracownikowi przysługuje co najmniej jeden dzień wolny od pracy podczas siedmiu kolejnych dni.
zdjecie uzytkownika
ona ona - 2014-07-05 23:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja uważam że jest ciężko ale martwi mnie co innego czy jest tam szansa i czas na flirty podczas przerw czy pracy ?
zdjecie uzytkownika
łona - 2014-07-06 23:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ona - 2014-07-05 23:30:06]:
Odechce ci się flirtów jak ci Gienek pokarze w jakim tempie masz odkładać deski na paletę, a w przerwę to żebyś zdążyła zjeść kanapkę jak już się doczłapiesz na stołówkę.
zdjecie uzytkownika
ona ona - 2014-07-07 13:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tu nie chodzi o mnie zna ktoś Joanne z hali ?? podobno to lafirynda czy to prawda ?
zdjecie uzytkownika
Technologia Drewna - 2014-07-08 09:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję, że przyjmujecie także młodych po studiach od razu. W tym roku obroniłem się na Technologii Drewna w Poznaniu, a w ogłoszeniu w necie nie ma nic o doświadczeniu, więc idę :).
zdjecie uzytkownika
bj - 2014-07-09 22:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ona - 2014-07-07 13:33:10]:
o kogo ci chodzi ?
zdjecie uzytkownika
Gbur - 2014-07-10 17:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak w każdej polskiej firmie przełożeni tylko patrzą ile się da jeszcze wycisnąć z pracownika, i jak by mu za tą pracę jak najmniej zapłacić.
Co do kierowników/dyrektorów - większość z nich to gbury, zapatrzone ślepo w ziemię; jeśli chodzi o "zwykłych" pracowników to można tu spotkać bardzo przyjemnych, otwartych ludzi, lecz także zdarzają się wyjątki, na szczęście, nie mogą oni wydawać Ci poleceń, w przeciwieństwie do gburowatych przełożonych...
zdjecie uzytkownika
Ciacha - 2014-07-10 17:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja słyszałam że w mardomie pracują niezłe ciacha. czy ktoś to może potwierdzić? bo mam zamiar starać się tam o pracę na wakacje, a może znajdę jakiegoś fajnego chopaka?.... :DDD
zdjecie uzytkownika
ona ona - 2014-07-10 18:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam pracuje dużo ludzi tak jest tam dużo chłopaków wolnych i zajętych ale z tego co zauważyłam to nie ma czasu na romanse w ciągu dwudziestu minut :) jak ktoś cię wychaczy to po pracy randkowanie :)

chodziło mi o taką blondynke ąske z produkcji
zdjecie uzytkownika
aska z produkcji - 2014-07-10 21:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ona - 2014-07-10 18:17:11]:
na produkcji jest kilka Asiek, więc nie wiem o którą Ci może chodzić...
zdjecie uzytkownika
Technologia Drewna - 2014-07-11 12:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gbur - 2014-07-10 17:42:17]:
no właśnie boję się jednego i mam nadzieję, że mi napiszesz: jak w firmie traktuje sie mlodych po studiach z wyksztalceniem technicznym. Z reguły na takich patrzy sie z góry, mam nadzieje ze u Was jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
ona ona - 2014-07-11 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TO CO PODSUMUJĄC JEST CZAS NA FLIRTY CZY RACZEJ TAM TYLKO JEST ZAPIERDOL I NIC WIECEJ ?
zdjecie uzytkownika
;-) - 2014-07-14 18:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ona - 2014-07-10 18:17:11]:
W MARDOMIE PRACUJĄ SAME PORZĄDNE ASIE ;) NIE MA TO JAK ZAZDROSNE ŻONY KTÓRE NIE WIEDZĄ CO TO ZAUFANIE DO MĘŻA ;) WIDAĆ ŻE KTOŚ MA BARDZO DUŻE KOMPLEKSY I CZUJE SIĘ NIE ATRAKCYJNĄ ;)BRAWO !!! WYPISYWANIE NA FORUM PUBLICZNYM ŚWIADCZY O TWOJEJ NISKIEJ KULTURZE I BRAKU WYCHOWANIA. A JEŻELI TAK BARDZO CIĘ BOLI ŻE MĄŻ ZARABIA NA CIEBIE TO WEŹ SIĘ ZA ROBOTĘ A NIE WYMYŚLASZ PROBLEMY.
zdjecie uzytkownika
raf - 2014-07-14 23:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no sory krytykując innych na temat niskiej samooceny to widać że ty masz kompleksy na punkcie swojej osoby jak widać to tylko panienki jurne biorą się za cudzych facetów szukających wrażeń a sądząc o pracy w mardomie to masz nie zbyt bogate umiejętności to na tyle nie będę się wdawać z obca mi osobą w dyskusje dla mnie temat został zamknięty !!!
zdjecie uzytkownika
jj - 2014-07-15 00:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raf - 2014-07-14 23:45:33]:
dziwne te wypowiedzi , bo jak jest w mardomie kazdy dobrze wie , są ludzie którzy mają czas na wszystko , są i tacy którzy zapier,,, cały czas , oceniając kogoś kolego chyba nie masz zbyt dużej wiedzy na ten temat i krótko tam pracujesz
A temat ktoś podrzucił żeby forum nie umarło , Asiek może byc 100 , a Kaśka robi co chce i z kim chce :-)
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-07-15 07:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jj - 2014-07-15 00:58:03]:
dziewczynko nie bede wdawac sie z toba w kompromitujace rozmowki bo jak widac masz pusto w swoim niezbyt inteligentnym łebku......lepiej wez sie za robote a nie oceniasz czyjas prace....o której nie masz zielonego pojęcia.widze ze natarczywie szukasz wrazen myslac ze pewnie pol mardomu poleci na twoje beznadziejne teksciki.kazdy ma swoje sprawy a nie wdawanie sie w dyskusje z zazdrosna smarkula....ogarnij sie i zejdz ze mnie bo uwierz ze ja tak tego nie zostawie.nie bedziesz mnie wyzywac publicznie i psuc mi opinii Amando!!!!!!!!!
Art. 212 kodeksu karnego Zniesławienie
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą
osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na
utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego,
Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.


ART 216 kodeksu karnego Znieważanie osoby
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby
zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział
naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego,
Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.
zdjecie uzytkownika
raf - 2014-07-15 10:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem o kim mówisz ale obrażasz publicznie jakąś osobe również się i ciebie to tyczy pusta główko mam na myśli kodeks !!!!! i przestań również i ty takie bzdury tu wypisywać zajmij się sobą , i skończ to żałosne wypisywanie bo ja to zakończył....
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-15 10:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie czy po złożeniu cv do bióra dużo czasu się czeka na odpowiedz w sprawie pracy ? wogóle jak jest w mardomie czy da rade tam wytrzymać podobno jest tam bardzo ciężko ?
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-15 10:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ładnie się zapowiada może nie będzie tak żle oby ....:)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-03
Żródło: pracuj.pl
wielkopolskie
()
Jesteśmy jednym z czołowych polskich producentów karniszy, rolet okiennych i mebli. W naturę naszej firmy wpisany jest rozwój i nastawienie na osiągnięcie sukcesu. W związku ze stałym rozwojem firmy poszukujemy osoby na stanowisko: TECHNOLOG DREWNA ZADANIA:Prowadzenie dokumentacji technologicznej,Koordynacja i udział w testach i próbach nowych materiałów w procesie,Kalkulacje wyrobów,Analiza zdolności produkcyjnych,Wsparcie i uczestnictwo w audy
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ghost - 2014-07-15 10:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2014-07-15 10:50:12]:
Posłuchaj zależy gdzie będziesz pracować i na jakim stanowisku , ogólnie są działy gdzie jest lzej i kasa lepsza , ale ogólnie mozesz spróbować róznice można dostrzec gołym okiem raczej polecałbym starą stronę zakładu a kaska na początek taka jak wszedzie
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-15 11:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie ciekawe gdzie będę pracować na jakim stanowisku mam nadzieję że nie na jakiejś maszynie gdzie mi palce poucina napewno tartak odpada to tyle wiem ...
no i te trzy marne zmiany to chyba najgorsze zreszta ale dam sobie radę ważne abym ją dostała ....
zdjecie uzytkownika
;p - 2014-07-15 11:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaa - 2014-07-15 07:46:23]:
Jakie to żałosne kłócić się na forum ;) Lepiej pilnuj męża bo to chyba on lubi flirtować z kobietami ;)
zdjecie uzytkownika
yyyyyyy - 2014-07-15 13:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja na Twoim miejscu zamknęłabym męża w domu. Wierny mąż skoro ma żonę a daje się poderwać obcym dziewczynom ;) Wstyd po prostu wstyd kłócić się o męża na forum ;) pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-07-15 16:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej ogloszenie na marketing i PR chyba wczoraj wygaslo. ale jak nie drzwaimi to oknem. wysylam papiery i tak, tylko jeszcze napiszcie czy umowa o prace to tylko taki haczyk jest czy prawda
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x