Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mardom

Pracowałeś w firmie Mardom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ten - 2014-10-21 02:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [student - 2014-10-16 16:09:03]:
No to kolega sie naucza,a jak nuda to zapraszamy do komkretow a i szkoly kawalek sie przyda.a stasznie to zawsze bylo/.
zdjecie uzytkownika
zjebcio - 2014-10-28 18:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekam :)
zdjecie uzytkownika
papi - 2014-10-31 06:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciała bym zatrudnić się w firmie i mam takie pytanko. Czy z racji tego że jest tam praca na trzy zmiany jest możliwość flirtów i romansów z pracownikami??
zdjecie uzytkownika
aniolek - 2014-10-31 06:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No pewnie ze tak. Na nocnej zmianie to za kazda maszyna sie ruchaja.haha
zdjecie uzytkownika
papi - 2014-11-02 12:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
serio ?
zdjecie uzytkownika
aniolek - 2014-11-02 21:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Glupie pytanie, glupia odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
nie rozumiem - 2014-11-03 15:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem totalnie tego wpisu papi a tym bardziej aniołka. Na prawdę tego szukacie w pracy : > w sumie jakby ktoś zrobił o tym program o takich zmianowych romanasach w telewizji to bylby hit ;) ale no ludzie jak szukacie pracy to nie pytajcie o to - chyba to bez sensu. jak cos ma byc to bedzie i tyle ;)
zdjecie uzytkownika
papi - 2014-11-04 18:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli są :):):
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2014-11-04 21:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tym babom to w głowach się poprzewracało nie sądzę aby był na to czas hahaaa chyba że w 20 minutowej przerwie ....
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-11-06 08:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze były , są i będą :-) i tak od kilkunastu lat ( wystarczy że się wypowie ktoś kto dłużej pracuje)
zdjecie uzytkownika
element - 2014-11-10 23:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Romanse?Jak świat szeroki tam gdzie kobieta i chłopak coś się dzieje.Nawet super jak panna z kawalerem, motywacja rośnie zwykle do pracy.Ale czujne oczy zawistne patrzą i zazdroszczą...kombinują jak zaszkodzić nawet hipotetycznie.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-11-11 07:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche mocne słowa masz pewność ?
zdjecie uzytkownika
xyyyz - 2014-11-13 02:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2014-11-11 07:07:48]:
Pewność co do pracy,czy do sympatii mydlanej? Zawsze się komuś coś nie podoba jak jak świat szeroki.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-11-13 21:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EJ ludzie o czym wy tu piszecie. Tu chyba chodzi o opinie na temat mardomu a nie jak co niektórym pomyliło się z to z forum randkowym.
zdjecie uzytkownika
jak dopomóc firmie?? - 2014-11-18 17:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
...wprowadzać coraz to nowe "normy pracy" - czyli mówiąc dokładnie - okradać ciężko pracujących ludzi i ich rodziny, tylko dlatego, że ludzie odpowiedzialni za planowanie całkowicie lub prawie całkowicie nie znają się na swej pracy. (szczególne podziękowania dla Technologa Daniela)
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-11-19 13:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się, ale ja myślę że z tymi normami to oni się za galopowali i w pewnym nomencie zamotali i nie wiedzą teraz jak z tego wybrnąć. Za glópote ktoś dostał kasę a my teraz cierpimy.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-19 21:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Paranoja. Za bledy technologow placa ciezko pracujacy ludzie. Zamiast podwyzszac normy zejdzcie na dol i zobaczcie jak w praktyce wyglada praca na kazdym stanowisku. Zanim cos wprowadzicie upewnijcie sie ze jest to realne. Technolog porazka....
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-11-19 22:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogolnie ostatnio w firmie sie robi nie za ciekawie...5s,normy kosmiczne,golem i zabrana premia za odpadowosc czy masz odpad czy nie to skandal. Wszystko po to zeby ciezko pracujacego czlowieka okrasc. A tlumaczenie sie kadry zarzadzajacej ze ''im tez zabrano'' jest smieszne bo jak ja bym zarabial tyle co oni to jakos bym przezyl te 10% a my ciezko pracujemy na chleb dla naszych dzieci i strata tych ''paru groszy'' naprawde odczujemy. Dziekuje madrym panom za to ze kolejny rok z rzedu wyprawili moim dzieciom cudowne swieta. Jestescie swietni...DNO:(
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-20 11:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pazerność kierownictwa staje się coraz większa, i gdy Ci na górze zastanawiają się jaką tu sobie furę kupić na święta, to Ci na dole załamują ręce jak tu z okrojonej pensji dożyć do kolejnej wypłaty bez pożyczania...
A szkolenia 5S itp. to są tylko dla roboli, bo już Ci troszkę wyżej nie muszę się temu w żaden sposób podporządkowywać - złe planowanie czy nadmierna nadprodukcja nie tego co potrzeba ich nie razi, (w razie czego obetniemy 5 czy 10% z pensji robolom i wyjdziemy na plus, a dyro da nam jeszcze za to extra kaskę na koniec roku).
zdjecie uzytkownika
jak wiek wieków - 2014-11-20 12:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak robi się biznes "po polsku" od dziesięcioleci, niestety, a standardy IKEA to zamydlanie oczu dla ignorantów z zewnątrz...
Firma pretenduje do grona firm europejskich czy może nawet światowych producentów w tym segmencie, lecz zarobki są na miarę tych zza daleko wschodniej granicy...
zdjecie uzytkownika
kunta kinte - 2014-11-20 18:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam dla dyra propozycje. Niech zobaczy film IN TIME i może niech wprowadzi cos podobnego ale nie czas tylko może racje żywnościowe to wtedy zostanie jeszcze więcej na koncie firmy a ludzie i tak będą pracować w tym kołchozie. No i jestem ciekaw czy S5 maja u siebie w biurze i czy odrysowali sobie w biurkach miejsca na spinacze, długopisy itp.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-11-20 23:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kunta kinte - 2014-11-20 18:05:02]:
Niezła jazda znowu przed świętami , znowu po 20-30zł na łeb i święta jak znalazł do tego zabrane 10-15 procent premii HIGH LIFE
zdjecie uzytkownika
Inklos - 2014-11-21 00:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedstawiając tak w ten sposób sytuację pracowników można rzeczywiście załamać ręce i nie zgodzić się na takie traktowanie, bo przyznacie sami, że jest ono poniżej pewnego poziomu. Rozumiem, że prezesi na pewno zarabiają lepiej niż normalni pracownicy, ale święta to czas by finansowo wspomóc każdego każdą złotówką.
zdjecie uzytkownika
kunta kinte - 2014-11-21 16:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale po co dawać ludziom kasę im jest nie potrzebna najważniejsze ze my mamy kasę (kadra) a im po co dawać trzeba wyrównać straty. Ludzie którzy na nich tyraja nie muszą mieć dobrze. A ta forsa która maja dać 20-30 zł to porażka. Nie nie dla mnie to DNO DNA. Zarabiać takie miliony i dzięki komu?? Dzięki ludziom którzy tyraja i jeszcze zabierać. Nie chce mi się nawet juz o tym pisać. DDDDNNNOOO!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
x* - 2014-11-23 21:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kunta kinte - 2014-11-21 16:28:07]:
Dno to jest to forum... tak srać we własne gniazdo... wstyd... dlaczego nikt nie napisał, że podnieśli stawki w tym roku??? dlaczego nikt nie napisał, że wreszcie płacą za pomysły, jak się do pracy poleci pracownika też dają kasę. Ktoś kto pisze tu te wszystkie dyrdymały nie ma zielonego pojęcia co to znaczy taką wielką firmę prowadzić... idźcie do polamu, do biedronki tam dają talony, co? tam Was nie chcieli...?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x