Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Mardom

Pracowałeś w firmie Mardom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-25 18:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ruda zwróć uwagę że nie wszyscy są obecni na tych imprezach!zobacz jaki jest fundusz socjalny na jedną osobe na rok... po prostu szkoda gadać!
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2013-12-31 18:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jakiś czas temu pracowałam w Mardom-ie. Jedyne talony świąteczne jakie dostałam były o wartości 100 zł. Jakie było moje zdziwienie gdy w "nowej firmie" oprócz paczki świątecznej dla dziecka dostałam talony o wartości 1000 zł (przy prawie takich samych zarobkach jak w Mardomie = takie same składki na fundusz socjalny). Dodatkowo z tegoż samego funduszu w mojej obecnej firmie opłacana jest prywatna opieka zdrowotna dla każdego pracownika. Ktoś z kadry zarządzającej powinien wytłumaczyć Wam GDZIE SĄ WASZE PIENIĄŻKI ??????? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-01-02 20:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
NIE ZARTUJCIE ŻE DOSTALIŚCIE 30 ZOLI NA ŚWIĘTA ,,,!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-01-10 13:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Orientujecie sie ile zarabiają informatycy Na stronie jest rekrutacja czy to na stanowisko głównego informatyka
zdjecie uzytkownika
neo - 2014-01-16 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Majk - 2014-01-10 13:03:19]:
Jak znam życie w tego rodzaju firemkach, nikt tam nie ma bladego pojęcia, co robi informatyk i jakie są jego zadania. Natomiast wymagania są kosmiczne, a płaca ledwie wystarcza na wegetację. Po roku czy nawet krócej zmuszony jesteś szukać nowej pracy, a kolejny pracodawca pyta Cię, dlaczego masz taki krótki okres pracy u poprzedniego pracodawcy - czyli po prostu taka firemka to brudzenie sobie CV.
Moim zdaniem nie warto
zdjecie uzytkownika
Pracownik miesiąca - 2014-01-24 01:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja z innej beczki; chciałbym pochwalić osobę/osoby zajmujące się wywieszaniem ogłoszeń, informacji (czy jak kto chce niech tak zwie) na tablicach ogłoszeń. Chodzi mi o te wspaniałe fotografie rzeczy, które, zdaniem osób cykających te foty, są źle zrobione przez pracowników; a to palety z towarem ustawione na przejściach, a to stojące butelki z napojami na szafkach czy maszynach, czy "źle" ułożony towar na paletach, lub brak wyznaczonych miejsc na jakieś artykuły i inne... Widać komuś bardzo się nudziło i na siłę szukał "sensacji". A czy kolega zrobił może focie swej kawusi i ciasteczkom stojącym koło laptopa w biurze? czy stoją one w wyznaczonym i odpowiednim miejscu? A jeśli koledze przeszkadzają palety z towarem tarasujące drzwi czy przejście (w większości wypadków stoją one krótko w takich miejscach, i są szybko zabierane) to niech kolega miast cykać focie, podciągnie rękawy, złapie palaciak w łapki (najlepiej do spółki z innym biurowym obmyklem, bo w pojedynkę mógłbyś sobie krzywdę zrobić przy pożytecznej pracy) i te palety poustawia jak należy dając przykład innym pracownikom (oczywiście zadanie z typu "niemożliwych", ponieważ na halach brakuje wciąż miejsca na ustawianie palet)...
To tak pokrótce, na początek, ale będę odwiedzał częściej to forum. pozd.
zdjecie uzytkownika
tez cos powiem - 2014-01-25 14:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracownik miesiaca....duzo dałabym zebym wiedziała o kim dokładnie piszesz....jesli o tej osobie o ktorej mysle mam sporo do powiedzenia tez...pracuje u Was ktos kto w pracy Was pilnuje a prywatnie innych mocno krzywdzi....jesli sytuacja sie nie zmieni powiem o tym glosno w Waszej Firmie,,,na głos....w pracy super Mistrz a poza praca ...szkoda gadac....ale będę tez odwiedzała forum Mardomu...moze utrę w ten sposób nos Temu Panu....moze wtedy zrozumie ze Człowiekiem nalezy byc wszedzie a nie w pracy udawac Człowieka bez skazy,chodzic z głowa w górze niczym Paw a poza praca dorabiac sie krzywda innych.
zdjecie uzytkownika
Lila - 2014-01-26 16:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To jest prawda,ze zatrudniają takich co wogóle nic ich nie obchodzi, na niczym się nie znają, tyko głowy zadzierają.Jest szczególnie jeden taki mistrz na obróbce, który ludzi traktuje jak śmieci. Pracownik prosi o dzień wolnego,bo miesiąc wcześniej umówił się do lekarza,to od razu słyszy wulgaryzmy, wymachywanie rękoma i ucieczka.Jak taki człowiek może byc przełożonym.Szkoda ,ze już nie pracuje Kekenmajster,byłby przykładem dla wielu.Nauczyłby kultury, szacunku dla innych.Ta sprawa była poruszana już niejednokrotnie chociażby w anonimowej ankiecie.Nie wiem komu i czemu slużą te ankiety.Przy rozdawaniu druków jest prośba aby poruszać wszystkie nurtujące sprawy firmy i tak pracownicy postąpili.Przez miesiąc nabierałty mocy w pudełku nasępnie mistrz w asyscie swoich koleżków zabrali się do czytania lektury,a następnie dochodzenie kto co napisał.Czy taki jest cel anonimowych ankiet? Szkoda ,bo dyrekcja i właściciele wiele mogliby się dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Pracownik miesiąca - 2014-01-26 23:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciekawe co jutro (poniedziałek) będzie się działo w firmie jak połowa załogi nie dojedzie do pracy ze względu na "ciężkie warunki drogowe". Wtedy to będzie wymachiwanie rękoma dopiero i straszenie... ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-27 08:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamiast wymachywać i straszyć niech weżmie się do roboty.Zapomniał jak był po tej stronie. Wszyscy wychodzą z kątów jak dostaną cynk ,ze szef ma pojawić się na hali.Szkoda,że tak rzadko wpada.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-01-27 11:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jest. Wtedy wszyscy są zajęci pracą, zaangażowani aż nadto i tylko wyglądają zza palet gdzie jet szef /chodzi tu o mistrzów i kontrol jakości/.Kamery powinni zainstalować w tych dyżurkach co oni siedzą,to byłoby co oglądać,ile czasu spędzają na bzdetach.
zdjecie uzytkownika
Szymon ? - 2014-01-29 22:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To przykre, mnie już hasło Mardom Pro nie dotyczy. Jednak czytając czasem to forum dziwie się że Sze? jest nadal tak bardzo zatwardziałym gościem. Ma szczęście,On wie co mam na myśli. Ma swoich ludzi od wszystkiego,jednak nikt inny jak tylko On odpowiada za pracowników. To Jego podwórko przecie. Niech nie liczy tylko na wieczność ,los potrafi się szybko odwrócić. Pieniądze i władza przeminą i na życie wieczne nie wystarczy.A wiec cieszcie się bogaci i władczy,czas ucieka.Nawet złapanego na gorącym uczynku pyta się o przyczynę złego zachowania. Ja pracowałem jak wielu z was pracuje. Ciężko i uczciwie. Dnia ,którego otrzymałem wypowiedzenie.Nie wyjaśniono co i jak. To znaczy bez powodu, sam do dziś uwierzyć nie mogę jak to się stało. Poszedłem wiec do Sze?,drzwi były i są nadal zamknięte. Nie interesuje Go osoba dla Niego liczą się liczby.Takie jest moje osobiste zdanie. Ciekawe jakie widzi czytając to. A i jeszcze jedno to nie tylko ode mnie przeczytajcie boscy i zastosuj czas ucieka. Jutro to wielka niewiadoma.

Świadek wierny i prawdomówny,
Początek13 stworzenia Bożego:
15 Znam twoje czyny, że ani zimny, ani gorący nie jesteś.
Obyś był zimny albo gorący!
16 A tak, skoro jesteś letni
i ani gorący, ani zimny,
chcę cię wyrzucić z mych ust14.
17 Ty bowiem mówisz: "Jestem bogaty", i "wzbogaciłem się", i "niczego mi nie potrzeba",
a nie wiesz, że to ty jesteś nieszczęsny i godzien litości,
i biedny i ślepy, i nagi.
18 Radzę ci kupić u mnie
złota w ogniu oczyszczonego,
abyś się wzbogacił,
i białe szaty,
abyś się oblókł,
a nie ujawniła się haniebna twa nagość,
i balsamu do namaszczenia twych oczu,
byś widział.
19 Ja wszystkich, których kocham, karcę i ćwiczę.
Bądź więc gorliwy i nawróć się!
20 Oto stoję u drzwi i kołaczę:
jeśli kto posłyszy mój głos i drzwi otworzy,
wejdę do niego i będę z nim wieczerzał,
a on ze Mną.
21 Zwycięzcy dam zasiąść ze Mną na moim tronie,
jak i Ja zwyciężyłem i zasiadłem z mym Ojcem na Jego tronie.
22 Kto ma uszy, niechaj posłyszy, co mówi Duch do Kościołów».


Ps. Ciekawe ile stron teraz zniknie
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-01-31 08:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Przyjdzie glowny informtyk Mardomu i zrobi czystke na forum ;)
zdjecie uzytkownika
Zima - 2014-01-31 13:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawiało, zasypało i do Mardomu nie można wcale dojechać, jest lipa...
zdjecie uzytkownika
Śnieżyca - 2014-01-31 17:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikogo z dyrekcji nie obchodzi, żeby odśnieżyć drogi. Za mała firma, brak łopat.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-01-31 20:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wlasnie ten kolo co te zdjecia robi to kto to wogole jest? Technologow 5 a ktorego bys niezapytal o cos to nic nie wiedza, tylko sie kreca po hali i pala glupa jacy oni sa zapracowani:-) rycie z nich normalnie. No ale kazdy po 3000 ma. Pany wezcie sie w koncu za robote i chociasz porobcie porzadne technologie na maszyny bo jak wiecie mamcie z tym zaleglosci....!
zdjecie uzytkownika
mors letum exitus fatum nex obitus - 2014-02-02 22:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
memento mori(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wnerwiony - 2014-02-06 00:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szanowny Dyrektor mógłby czasem wziąć na wstrzymanie, a nie japę wydzierać, bo ktoś, kiedyś, może też nie wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
Pracownik miesiąca - 2014-02-09 15:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownicy i pracodawcy powinni się zjednoczyć przeciw państwowemu (usunięte przez administratora); państwo polskie jest coraz bardziej zachłanne, a "elity" nami rządzące coraz bardziej mają nas "gdzieś", uważając społeczeństwo za tępych, potulnych matołków.
Pooglądajcie sobie, poczytajcie, drodzy Mardomiacy, ile nasz rząd marnotrawi pieniędzy, podaję link do ciekawych filmów (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mozo - 2014-02-12 15:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie bede chodził w sobote do pracy a napewno nie na drugie zmiany
zdjecie uzytkownika
mozo - 2014-02-12 15:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mozo - 2014-02-12 15:14:14]:
co ja życia prywatnego nie mam swojego tylko firmy
zdjecie uzytkownika
Żenadl - 2014-02-12 17:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
z tymi pracującymi sobotami to już przegięcie totalne, człowiek cały tydzień w robocie, nawet odpocząć się tak nie da, a przez to wydajność spadać będzie, i nic tu te soboty nie pomogą...
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-03-01 00:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o wesoło robol robolem a pączki zejadło mega mądre biurowe ludki na zdrowie,neurony cukru potrzebują
zdjecie uzytkownika
jacus - 2014-03-14 12:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam chce sie zatrudnic w mardom. warto? ile tam sie wogule zarabia?
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2014-03-20 17:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakim stanowisku i dziale?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
41 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x