Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mardom

Pracowałeś w firmie Mardom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tartak - 2015-02-16 22:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli pracownicy tartaku chcą zmiany w systemie zmianowym. Proszę bardzo ale róbcie to tylko u siebie. Bo niby nie możecie się wyspać po 3 zmianie. Przykro mi bardzo ale to jest głupi pomysł. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu rodzinom skomplikujecie życierrodzinę. Szczególnie tym w których na przykład mąż albo żona pracująw innej firmie i dziela obowiązki nad dziećmi. wiekszosc ma tak ustalone zzmiany żeby nie kolidowalo to z drugim cczłonkiem rodziny albo dziećmi. JEDYNYM I NAJWAZNIEJSZYM PROBLEMEM DLA WAS JEST TO ZE TYLE MACIE DNI PRACUJACYCH W TYGODNIU. Dajmy przykład: trzecia zmiana zaczyna z poniedziałku na wtorek a kończy np szósta nocki w niedziele rano. To wtedy się zgodzę mało kto jest w stanie się wyspać na poniedziałek na 6rano do pracy.
Pomyślcie nad wenegocjowaniem 5dniowego tygodnia pracy a soboty pracującejtylko dla pierwszej zmiany.
Chcecie rewolucji zrobcie ja tylko u siebie. Proponuje otwarta debatę działów. Przemysłowe to jeszcze raz. Kto wam będzie dzieci ze szkół odbierał. Kto jest w stanie zmienić termin u lekarza specjalisty na inny. Bo na przykład jestem zapisany na mój wtedy gdy mam 1 zmianę. Czekam na nią prawie rok i teraz będę musiał iść do pracy.
Mam nadzieje ze dałem wam wszystkim do przemyślenia.
zdjecie uzytkownika
tartak1 - 2015-02-17 07:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Właśnie, O co tu chodzi bo pracownicy tartaku nic na ten temat nie wiedzą.
Ktoś to musi robić za ich plecami!!
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-02-17 20:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Buty porażka. Podobne maja pracownicy kopalni. Temperatura na hali ok 25 stopni a tu spodnie nie przepuszczając w powietrza i koszulki ze sztucznego tworzywa. O butach juz nie wspomne. Niech BHP pochodzi i popracuje 8 godz w tych ciuchach to zabaczy jak to jest jak dźwiga się tyle ton dziennie, plecy bola, nogi SA poodparzane, robi się słabo bo ubrania nie przepuszczają powietrza. Najlepiej jeszcze kule u nogi powinni przymocowac i człowiek za życia czuje się jak w piekle. Zobaczcie linki na gorze. Pracownicy mogli znaleźć normalne buty do pracy na nasze warunki klimatyczne a BHP przez tyle miesięcy nie mogło? Sami sobie w nich chodzcie. Dajcie przykład a nie tylko się smiejecie ze pierwszy raz zawsze boli i krew musi lecieć. Wy sobie żarty robicie a my cierpimy.
zdjecie uzytkownika
NICK - 2015-02-20 09:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezły cyrk. Całe szczęście już tam nie pracuję UUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFF
zdjecie uzytkownika
bla bla bla - 2015-03-01 13:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy ma racje jak by nie patrzeć pracowalem tam sporo czasu cale szczeście tez juz tam nie pracuje;-) ufff
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-09 20:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty coraz słabsze, ale dni pracujących więcej. Wyzysk
zdjecie uzytkownika
pracownik pakowni - 2015-03-10 22:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba jak najszybciej znaleźć inną pracę bo tam już się wytrzymać nie da, zapierdziel a wypłaty śmieszne, po tym miesiącu już dużo ludzi odejdzie
zdjecie uzytkownika
ya - 2015-03-14 22:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik pakowni - 2015-03-10 22:00:50]:
Soboty i niedziele pracujesz to może co będzie,firma się rozwija daj od siebie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-20 19:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna sobota pracująca za "SETKI......"
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-04-15 22:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i wywalają z dnia na dzień
zdjecie uzytkownika
hejoooo - 2015-04-20 15:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie co odkad tu pracuje to z dnia na dzien jest coraz gorzej...zasrane kajzeny zakazy przykazy obcinanie premii szlak juz mnie trafia w takiej pracy za marne smierdzace grosze.ci co tak udoskonalacie firme proponuje ustac na szpachlowaniu i porobic tydzien wtedy mozecie sie wypowiadac i wyliczac a wy papotrzycie 5 min i norma w gore przeciez to jest smieszne!!!zredukujecie liczbe ludzi i co uwazacie ze 4 osoby zrobia za 10?co wy myslicie ze my ludzie ktorzy zapier...rowno jestesmy jakimis popychadlami?zero szacunku do ludzi!!!!zamiast motywowac pracownikow to robicie wszystko zeby nam sie rzygac chcialo na te robote!najlepsze jest te wasze smieszne liczenie krokow do palety od palety i podrapania sie po tylku.opanujcie sie bo jak tak pojdzie dalej to niestety ale wszyscy beda od was uciekac.madrzyjcie jak bedziecie placic wiecej a nie pieniazki ktore od 10 do 10 nie starczaja....jestem zszokowana tym co sie dzieje !a wy pracownicy biura sie wypowiadacie tylko ze zadna z was nie chodzi w sztywnych buciorach marnych i ochydnych ubraniach oraz nie zapieprza brudzac sobie rece...wy macie ladne paznokietki eleganckie ubranko i kawke na stole a my musielismy walczyc o to zebysmy mogli pic wode na stanowiskach i co wy na to?proponuje ubrac czarne ciezkie buciory smieszne czerwono szare kubraczki i stac na stanowisku obliczajac czy macie norme bo przeciez od tego zalezy kazdy grosz...
zdjecie uzytkownika
zzż - 2015-05-20 21:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojawił się taki rudy żołnierz co chce być nadgorliwym być.Kwiaty,żaby ewentualnie selekcja śmieci to ambitne zajęcia odpowiednio stosowne do etatu.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-21 10:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zzż - 2015-05-20 21:05:19]:
Żeby wyrażać opinie proponuje skończyć przynajmniej szkołę podstawową w której można się nauczyć jak poprawnie składać zdania. Osoba o której napisałeś(aś) jest specjalistą ds. ochrony środowiska. Jeśli Pan/Pani twierdzi że ochrona środowiska której częścią jest segregacja surowców wtórnych jest pracą niepotrzebna świadczy to o ignorancji i braku edukacji z Pana/Pani strony.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-06-09 01:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-05-21 10:09:47]:
Z wykształceniem absolutnie się zgodzę poziom jest bardzo niski a w szczególności przeszkadza to osobom o naprawdę niskim intelekcie ilorazie IQ chyba zerowym ale to już chyba norma , wystarczy się rozejrzeć i można to dostrzec gołym okiem od zwykłego pracownia przez brygadzistę(kę) na szczeblu troszkę wyższym skończywszy,
decyzję chaotyczne i podejmowane bez większego przemyślenia
zdjecie uzytkownika
o jej - 2015-06-13 00:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedział nie używając ani jednej kropki. Podziwiam!
zdjecie uzytkownika
M i M.D - 2015-06-19 02:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Palarnia - 2015-01-25 17:06:49]:
Witam pracowałem w firmie mardom 5 lat. Wspomienia są różne jedne lepsze drugie gorsze raz troche lzej raz ciezej warunki pracy dosyc dobre.Jedyne czego nie moge zazucic firmie to wyplacalnosci wyplat zawsze na czas a nawet wczesniej choc zdecydowanie ze malo w stosunku do odpowiedzialnosci to wiadomo ale zawsze jest. Co do kadry zazadzajacej prucz wyjatkow to reszta zieloni tylko udaja ze cos wiedza albo wczesniej to konsultuja i wtedy najmondzejsie jak juz wszystko zrobione ogulna ocena firmy w skali 10 to 6
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2015-06-19 18:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do wczesniejszej opinii...to jak juz ktos sie pod kogos podszywa to niech pisze z sensem i bez bledow ortograficznych. A pracowalem nie 5 tylko ok 9 lat. Pozdro dla calej ekipy z mardomu;]
zdjecie uzytkownika
er1 - 2015-06-20 09:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maniek wie lepiej;-) , a wpis powyżej kupa błędów ortograficznych albo celowe albo z niewiedzy. Troszkę wstyd PZD
zdjecie uzytkownika
olla ! - 2015-06-22 21:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M i M.D - 2015-06-19 02:20:20]:
Tragedia w dwóch zdaniach,nic dodać nic ująć.
zdjecie uzytkownika
gulty - 2015-06-30 02:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiepsko w takim razie, ale w sumie nie napisaliście zbyt wielu konkretów i szczegółów tej pracy, to może nie jest tak najgorzej. Widziałem teraz, że mardom poszukuje przedstawicieli handlowych, ogłoszenie nie wygląda źle http://www.praca.pl/przedstawiciel-handlowy_735459.html jednak sam nie wiem, czy warto poświęcać im czas.
zdjecie uzytkownika
mały ludzik - 2015-07-19 13:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gulty - 2015-06-30 02:26:39]:
Absolutnie nie polecam. Marne ochłapy, zarządzający PH jeszcze gorszy
zdjecie uzytkownika
G. Marciniak - 2015-08-03 17:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam !!! Pracowałam w tej firmie 2lata i 8 miesięcy...było to w latach 1994-1996 :)Bardzo dobrze wspominam ten okres mojej pracy a najbardziej atmosferę jak tam była !! Koleżanki fantastyczne...dwie Doroty ,Renatka , Marzena , Aneta no i oczywiście Helenka:) nie bardzo pamiętam imiona innych ale wspomnienia są super!! Praca dosyć ciężka, ale jak trzeba było to i 10 godzin pracowałyśmy ale i pieniądze były no i premia większa!!A teraz to pewnie młody narybek tak psioczy ...cieszcie się , że jest praca... a szefostwo myślę ,że nie są tacy jak to opisują złośliwcy ..poznałam i złego słowa nie mogę powiedzieć :) Serdecznie pozdrawiam starych pracowników ,a młodym życzę wytrwałości i więcej optymizmu !!! Wszystkiego dobrego dla p.Walaszków !!! Pozdrawiam Grażyna Marciniak :)
zdjecie uzytkownika
zizi - 2015-08-25 06:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Źle w firmie na pewno nie jest, wiele komentarzy było negatywnych z powodów błahych, także chyba jednak nie ma problemu po zatrudnieniu, żadna firma nie jest idealna, a słyszałem, że oni mają jasne warunki zatrudnienia. I o to chodzi właśnie, żeby wiedzieć i przede wszystkim rozumieć co się podpisuje.
zdjecie uzytkownika
biurwy - 2015-09-24 21:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, coraz więcej biurw firma zatrudnia, co to nie znają się na pracy ale mają wójka/ciocię i jakoś leci, biurokracja się szerzy, a potem zdziwieni że koszta coraz większe.
zdjecie uzytkownika
zwolennik 5S - 2015-09-25 10:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej firmie potrzebne jest 5S kadry zarządzającej... słaba jest
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-09-27 23:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo Pani Grażyno!
zdjecie uzytkownika
anter - 2015-10-24 20:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem ile jest prawdy co do zatrudniania ciągle ludzie w biurokracji mardom, ale chyba raczej niewiele. Jak tak patrzyłem za ogłoszeniami od nich to poszukują na innego typu stanowiska, a mianowicie: doradca handlowy (tu nawet dopisek o wysokich zarobkach i praca od zaraz), regionalny przedstawiciel handlowy oraz specjalista do spraw handlowych.
zdjecie uzytkownika
worker - 2015-10-25 20:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba lubią nowe twarze jak w polityce :D:D
zdjecie uzytkownika
Nina - 2015-11-05 08:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie kto w firmie Mardom projektuje te nieszczęsne karnisze ! Do zawieszenia firan potrzebny jest raczej monter albo jakiś mechanik precyzyjny. Małe elementy do wkręcenia, których z dołu niestety nie widać. Współczuję osobom starszym albo ze słabszym wzrokiem. Osoba, która to projektuje powinna najpierw przemyśleć temat, bo to nie ma tylko ładnie wyglądać, ale przede wszystkim być proste w użytkowaniu.
zdjecie uzytkownika
rokao - 2015-11-06 17:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś ma doświadczenie w sprzedaży bezpośredniej to bym polecał prace u nich jako Doradca Klienta B2B, bo są teraz całkiem dobre warunki jak ptrzyłem i jest umowa o prace, wysokie prowizje w zalezności od poziomu relaizacji celów i to mi sie najbardziej podoba. Napiszcie ejszcze czy ktoś tu pracował już?
zdjecie uzytkownika
Emil - 2015-11-09 13:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rokao fajnie, że firma oferuje premię czy tam prowizję w zależności od realizacji, to może być bardzo dobra motywacja dla pracowników, by zarobić więcej.
zdjecie uzytkownika
hola - 2015-11-11 19:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rokao - idealnie, że podstawą jest tutaj umowa o pracę. Nie dość, że dostanie się premie to jest jeszcze pewność stabilności zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
myślenie - to trudne - 2015-11-13 13:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli masz taką fantazję to możesz stać w kiblu i nadzorować jak kto oddaje mocz. Nazywa się to "Babcia klozetowa".
zdjecie uzytkownika
Bla - 2015-11-13 15:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o kulturę, a nie o fantazje. Po to jest zasuwa żeby nikt nawet przez przypadek się nie bawił w "babcię klozetową"
zdjecie uzytkownika
jak - 2015-11-13 22:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe jakie prowizje pewnie sa zalezne od sprzedaży, tylko zastanawiam sie czy to kazdy indywidualnie pracuje na swoja czy wspolna?
zdjecie uzytkownika
ŚWIADOMA - 2015-12-04 11:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hejoooo - 2015-04-20 15:31:09]:
Przepraszam, ale kazdy jest kowalem swojego losu. Trzeba było się uczyć i aplikowac do biura a nie na stolarnie. Z tego co wiem, to cały czas szukają pracownikow, a nie zwalniaja.
Najlepiej jest pójść do pracy postać, pogadać głupoty i cały czas narzekać. A na koniec miesiąca marudzić, że się mało zarobiło.
Myślę, że nikt nikogo na siłę nie trzyma, jak jest Ci tak źle to znajdź sobie lepsza pracę!
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2015-12-04 14:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację @Świadoma nie każdy chce się uczyć, ale potem narzekać że mało zarabia, albo że w ogóle pracować trzeba to pierwszy. Dużo ofert jest z listopada, ja aplikuje na Key Account Manager ds. Sieci i jak odpowiedzą to wam opowiem
zdjecie uzytkownika
ŚWIADOMY - 2015-12-07 09:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam wrażenie, że wszystkie pozytywne opinie wystawia kilka osób (działu Marketingu lub HR) i pisanie głupot że trzeba było się uczyć by mieć pracę w biurze i dużo zarabiać , znam osoby co po dobrych kierunkach studiów są , bardzo dobrze pracowały i zarabiały w biurze (mardom) tyle co na produkcji osoby, więc ostatnie wpisy mnie śmieszą.
Ps. Mietek – to aplikuj, ciekawe czy na dwa etaty dasz radę pracować ;)
Ps. Każdy zainteresowany wie kto dużo zarabia…w końcu to firma rodzinna ;)
Ps ciekawe jak szybko zostanie usunięty ten wpis  ?
zdjecie uzytkownika
jak - 2015-12-14 18:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam wrazenie ze kazdy lubi tylko narzekac i nikt nie zajmuje sie praca, powyzsze opinie swiadcz o tym jakie macie podejscie do pracy i to co wypisujecie zero szacunku
zdjecie uzytkownika
Agent007 - 2015-12-21 13:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnym jest, że każda nowa osoba biurowa z tzw. "protekcji" otrzymuje ładne wynagrodzenie, bez względu na wykształcenie itd.. pytanie czym jest szkoła? Na pewno nie miejscem gdzie zdobywa się wiedzę praktyczną, raczej teoretyczną a właściwie to zdaje egzaminy i dostaje się dyplom. Dobre plecy (poparcie) = dobra kasa to jest Mardom. Sprawiedliwości, której każdy szuka nie odnajdzie. Na palcach 1 ręki można policzyć osoby, które mają papiery i wiedzę na to co robią. Wesołych Świąt!! i bierzmy się za robotę...
zdjecie uzytkownika
ŚWIADOMY - 2015-12-22 09:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do "JAK" :a ja mam wrażenie że masz prace po znajomość i dostajesz dużą kasę
za pisanie tych bzdur. Nie obrażaj ludzi pisząc " i nikt nie zajmuje sie praca", bo 99% osób na produkcji ciężko pracuje, a w biurze może 10%
To nie jest narzekanie, a przestroga dla ludzi myślących, mających wykształcenie zdobyte swoją ciężką nauką/pracą. Nie poddawajcie się w znalezienie dobrej pracy, bo taka istnieje, ale nie w Lpnikach
zdjecie uzytkownika
gfgf - 2015-12-31 18:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc, jest od ich firmy Mardom s.c. jedna oferta pracy a mianowcie na stanowsiko kelnera, barmana w Olsztynie, mozna sobie dorobic, chyba warto sprobowac
zdjecie uzytkownika
007 - 2016-01-17 23:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kelnerów jest pełno ;)
zdjecie uzytkownika
sak - 2016-01-18 20:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@007, to ta oferta z grudnia już będzie nieaktualna? Trochę szkoda, bo włąsnie czytąłem opinie o nich i generalnie nie mają takiej złej tej opinii, szkoda, żę wszyscy mnie uprzedzili.
zdjecie uzytkownika
zrezygnowany - 2016-01-31 14:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No tak wszystko co tu pisza to prawda. Nie ma tam takich ktorzy szanuja z produkcji ludzi. Wiadomo kto pracuje po rodzinie i co robi, to widac my z produkcji nie jestesmt takie glupie ludzie. Mile usmieszki i dobre slowka a praca i tak po rodzinie i tylko gadanie zero roboty. Tak to wyglada. Ja wypelnilem ankieta z kadr i napisalem jak to ludzie widza. Mam nadzieje ze tam w tej ankiecie prawde pokaza. Bo skonczylem tylko zawodowke ale glupi nie jestem. Na swoja pensje musze zapieprzac a Ci co z rodziny to noga na noge.
zdjecie uzytkownika
ezehiel - 2016-02-01 13:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
są nowe ogłoszenia @sak, jeśli jesteś jeszcze zainteresowany pracą u nich. szukają technologa drewna oraz koordynatora ds lean manufacturing. ogłoszenie wrzucili jakieś kilka dni temu więc powinno być aktualne
zdjecie uzytkownika
umowa - 2016-02-02 17:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pakownia. Niestety, w mojej opinii, Mardom łamie prawo zatrudniając ludzi w oparciu o umowę zlecenie, noszącej wszelkie cechy umowy o pracę. Praca jest wykonywana pod ścisłym kierownictwem, w określonym miejscu i czasie. To sprawa dla Państwowej Inspekcji Pracy.

http://www.infor.pl/prawo/praca/formy-zatrudnienia/245438,Kiedy-umowa-cywilnoprawna-bedzie-umowa-o-prace.html
zdjecie uzytkownika
234r5t - 2016-02-03 16:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aktualne aktulane jak najbardziej..oferuja konkurencyjne wynagrodzenie stosowne do kwalifikacji kandydata,stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Czy to pierwsza czy kolejna praca, co się robiło, czy ma się jakieś doświadczenia w pracy z ... (zależy na jaki dział potrzebują), czy potrafisz posługiwać się ... suwmiarką, miarą, podstawy czytania rysunku technicznego... ile chciałbyś zarabiać (od razu uprzedzamy, że 1200 na rękę plus 10% premii; premia=żal; ponieważ przychodzi kontrola jakości przed końcem miesiąca i za byle co odcina ci 10% premii),
Pytania: Czy jest Pan pewien, że chce pracować u nas za 1200 zł na rękę?
zdjecie uzytkownika
007 - 2016-02-06 22:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakieś żarty z tym konkurencyjnym wynagrodzeniem w stosunku do kwalifikacji...??? im wyższe stanowisko, tym umiejętności bardziej rozmyte... lub ich całkowity brak... porażające
zdjecie uzytkownika
tramp - 2016-02-07 14:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [007 - 2016-02-06 22:33:16]:
po prostu im wyższe stanowisko tym ludzie mają odpowiedzialniejsze zajęcia. Takżę koordynatorzy pracując z ludźmi mają najgorzej ze wszystkich pracowników

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Mardom!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert