Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mardom

Pracowałeś w firmie Mardom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-07-15 07:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jj - 2014-07-15 00:58:03]:
dziewczynko nie bede wdawac sie z toba w kompromitujace rozmowki bo jak widac masz pusto w swoim niezbyt inteligentnym łebku......lepiej wez sie za robote a nie oceniasz czyjas prace....o której nie masz zielonego pojęcia.widze ze natarczywie szukasz wrazen myslac ze pewnie pol mardomu poleci na twoje beznadziejne teksciki.kazdy ma swoje sprawy a nie wdawanie sie w dyskusje z zazdrosna smarkula....ogarnij sie i zejdz ze mnie bo uwierz ze ja tak tego nie zostawie.nie bedziesz mnie wyzywac publicznie i psuc mi opinii Amando!!!!!!!!!
Art. 212 kodeksu karnego Zniesławienie
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą
osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na
utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego,
Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.


ART 216 kodeksu karnego Znieważanie osoby
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby
zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział
naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego,
Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.
zdjecie uzytkownika
raf - 2014-07-15 10:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem o kim mówisz ale obrażasz publicznie jakąś osobe również się i ciebie to tyczy pusta główko mam na myśli kodeks !!!!! i przestań również i ty takie bzdury tu wypisywać zajmij się sobą , i skończ to żałosne wypisywanie bo ja to zakończył....
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-15 10:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie czy po złożeniu cv do bióra dużo czasu się czeka na odpowiedz w sprawie pracy ? wogóle jak jest w mardomie czy da rade tam wytrzymać podobno jest tam bardzo ciężko ?
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-15 10:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to ładnie się zapowiada może nie będzie tak żle oby ....:)
zdjecie uzytkownika
ghost - 2014-07-15 10:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2014-07-15 10:50:12]:
Posłuchaj zależy gdzie będziesz pracować i na jakim stanowisku , ogólnie są działy gdzie jest lzej i kasa lepsza , ale ogólnie mozesz spróbować róznice można dostrzec gołym okiem raczej polecałbym starą stronę zakładu a kaska na początek taka jak wszedzie
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-15 11:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie ciekawe gdzie będę pracować na jakim stanowisku mam nadzieję że nie na jakiejś maszynie gdzie mi palce poucina napewno tartak odpada to tyle wiem ...
no i te trzy marne zmiany to chyba najgorsze zreszta ale dam sobie radę ważne abym ją dostała ....
zdjecie uzytkownika
;p - 2014-07-15 11:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaa - 2014-07-15 07:46:23]:
Jakie to żałosne kłócić się na forum ;) Lepiej pilnuj męża bo to chyba on lubi flirtować z kobietami ;)
zdjecie uzytkownika
yyyyyyy - 2014-07-15 13:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja na Twoim miejscu zamknęłabym męża w domu. Wierny mąż skoro ma żonę a daje się poderwać obcym dziewczynom ;) Wstyd po prostu wstyd kłócić się o męża na forum ;) pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-07-15 16:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej ogloszenie na marketing i PR chyba wczoraj wygaslo. ale jak nie drzwaimi to oknem. wysylam papiery i tak, tylko jeszcze napiszcie czy umowa o prace to tylko taki haczyk jest czy prawda
zdjecie uzytkownika
h*h*h*h* - 2014-08-03 10:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie MARDOM tylko MOOORRRDDOOOMMM -( usunięte przez administratora )która ze swoim wykształceniem nie może nigdzie znaleść pracy a do MORDOMU wezną nawet i po szkole podstawowej
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-08-08 21:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h*h*h*h* - 2014-08-03 10:17:37]:
Grunt głupi i silny oto motto.
zdjecie uzytkownika
na technologa drewna - 2014-08-14 18:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy taki skromny student technologii drewna jak ja sobie poradzi na tym stanowisku? Pytam o to czy pracują tam mlodzi ludzie bo jak patrze na wyimagania ogloszenia o prace to jest tego niemało. Oświećcie mnie proszę bo chciałbym dowiedzieć się wiecej. czy to jest samo dzielne stanowisko czy miałbym pracowac jako pomocnik lub asystent? Jezeli jest taka mozliwosc to bardzo ok jak dla mnie. A komentarzami to sie w ogole nie przejmuje bo slyszalem zupelnie skrajne opinie do tych, ktore czytam tutaj na forum i swoje po prostu wiem. dostalem linka do tej firmy od pewnego znajomego wiec mu wierze i tyle.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-08-21 20:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich wspaniałych ludzi z obróbki:) Pracowitości mógłby się uczyć od was nie jeden na wyższym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-08-24 20:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-08-21 20:38:51]:
Mrówki automaty się zgadzam
zdjecie uzytkownika
Szymon ? - 2014-08-25 23:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2014-08-24 20:04:21]:
"Firmy rodzinne nie zauważają uciążliwości, braku czasu czy szybko zapadającego wieczoru – realizują swoje marzenia przez siedem dni w tygodniu po to, aby mieć wpływ na rzeczywistość swoją i innych. " (ze strony firmy rodzinnej)
wieczór noc
A jeśli chodzi o czasy i pory, bracia, nie potrzebujecie, żeby wam cokolwiek pisać. Sami przecież bardzo dobrze wiecie, iż dzień Jehowy nadchodzi dokładnie tak, jak złodziej w nocy. Kiedy tylko będą mówić: „Pokój i bezpieczeństwo!”, wtedy natychmiast przyjdzie na nich nagła zagłada, tak jak dręczące boleści na niewiastę brzemienną, i na pewno nie ujdą.
Źródło: 1 Tes 5,1–3

Rdz 2:2-3
"A gdy Bóg ukończył w dniu szóstym swe dzieło, nad którym pracował, odpoczął dnia siódmego po całym trudzie jaki podjął. Wtedy Bóg pobłogosławił ów siódmy dzień i uczynił go świętym; w tym bowiem dniu odpoczął po całej swej pracy, którą wykonał stwarzając."

"Pamiętaj, abyś dzień sobotni święcił. 9Sześć dni robić będziesz i będziesz wykonywał wszystkie roboty twoje; 10ale dnia siódmego sabat Pana, Boga twego, jest: nie będziesz wykonywał weń żadnej roboty, ty i syn twój, i córka twoja, sługa twój i służebnica twoja, bydlę twoje i gość, który jest między bramami twymi. 11Przez sześć dni bowiem czynił Pan niebo i ziemię, i morze, i wszystko, co w nich jest, a odpoczął dnia siódmego; i dlatego pobłogosławił Pan dniowi sobotniemu i poświęcił go."

Pewnych spraw nie da się przeskoczyć ażeby osiągnąć cel. Jakbyś się nie spinał i tak jesteś w pełni zależny od tego złego świata podłych ludzi.
zdjecie uzytkownika
ups - 2014-08-30 17:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda że nikt w tej firmie nie docenia ludzi, którzy cięzko pracują na najniższych szczeblach.
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2014-09-02 09:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia na temat mardomu jest taka, ze jest ( usunięte przez administratora )na produkcji a kasa za to żadna. za taki zapierdol powinno byc chociaż minimum 1500 zł a nie ,, prawie" najnizsza krajowa.
zdjecie uzytkownika
prawie? - 2014-09-08 17:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli jest to 'prawie' najnizsza krajowa to w takim razie ile dokładnie dają za pracę w mardomie - bo jesli dostaje sie umowe o prace to chyba placa nie moze byc mniejsza niz najnizsza krajowa. mam wrazenie, ze wy wszyscy tutaj tylko chcecie narzekac - pomozcie mi znalezc jakas konkretna prace za chociaz 10zl za godzine - to nie bede juz nigdzie narzekal
zdjecie uzytkownika
Ferdek - 2014-09-15 22:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawie? - 2014-09-08 17:07:44]:
Właśnie nie umiem nic,nie wiem nic,ale kasa jak Ferdek Kiepski....
zdjecie uzytkownika
technolog - 2014-09-28 13:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Technologia Drewna - 2014-07-11 12:27:34]:
Punkt widzenia zależy pewnie od punktu siedzenia... mardom to świetne miejsce dla młodych ludzi z technicznym wykształceniem, można dużo się nauczyć, współpracujemy z IKEA więc standardy są wysokie, wymagania też. Jeżeli ktoś naprawdę chce zdobyć doświadczenie, a nie tylko czeka na ciepłą posadkę to zapraszamy do nas.
zdjecie uzytkownika
cokolwiem - 2014-09-29 12:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w jakim stopniu współpracujecie z ikea ? bo powiem szczerze, że nic o tym nie słyszałem, coś dla nich robicie na ccały świat czy coś. w ogóle ostatnio jak piłem ze szklanki z ikei to zobaczyłem że została wyprodukowana w rosji i tak się zastanawiałem czy w polsce też coś produkujemy dla nich czy nie do końca?
zdjecie uzytkownika
opo - 2014-10-04 01:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [technolog - 2014-09-28 13:54:07]:
Tak świetne miejsce dla młodych, do momentu aż się znudzi.Chyba że jest młodym technologiem,no rękami i nogami trzymamy posadę.Co do standardów to kolega mało widział.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2014-10-14 23:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ups - 2014-08-30 17:41:39]:
Nikt nie docenia? A jak wyłapać tych nielicznych co są rozsądni,pracowici,inteligentni wśród tych prymitywów co oblegają firmę z ledwo szkolno-obyciową mizernością,gdzie prymitywny cwaniacyzm jest opanowany do perfekcji ? Klasyczny wyścig szczurów na każdym szczeblu.Każdy chce zaistnieć nawet ci z miejsc co wrony zawracają a każda metoda jest dobra,szacunek dla ludzi normalnych.Gnidy buraczaste i tak nie zrozumieją przesłania.
zdjecie uzytkownika
student - 2014-10-16 16:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
poszukuje jakiś praktyk studenckich alnbo po prsotu miejsca gdzi mnie czegos naucza. chcialbym sie nauczyc czegos konkretnego bo na moich studiach to taka bida i nuda ze szkoda czasu, ale papier niestety potrzebny bo potem najgorzej znalezc prace bez zadnego wyksztalcenia. straszne rzeczy sie ostatnio dzieja...
zdjecie uzytkownika
ten - 2014-10-21 02:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [student - 2014-10-16 16:09:03]:
No to kolega sie naucza,a jak nuda to zapraszamy do komkretow a i szkoly kawalek sie przyda.a stasznie to zawsze bylo/.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x