Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mardom

Pracowałeś w firmie Mardom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ciacha - 2014-07-10 17:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja słyszałam że w mardomie pracują niezłe ciacha. czy ktoś to może potwierdzić? bo mam zamiar starać się tam o pracę na wakacje, a może znajdę jakiegoś fajnego chopaka?.... :DDD
zdjecie uzytkownika
ona ona - 2014-07-10 18:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam pracuje dużo ludzi tak jest tam dużo chłopaków wolnych i zajętych ale z tego co zauważyłam to nie ma czasu na romanse w ciągu dwudziestu minut :) jak ktoś cię wychaczy to po pracy randkowanie :)

chodziło mi o taką blondynke ąske z produkcji
zdjecie uzytkownika
aska z produkcji - 2014-07-10 21:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ona - 2014-07-10 18:17:11]:
na produkcji jest kilka Asiek, więc nie wiem o którą Ci może chodzić...
zdjecie uzytkownika
Technologia Drewna - 2014-07-11 12:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gbur - 2014-07-10 17:42:17]:
no właśnie boję się jednego i mam nadzieję, że mi napiszesz: jak w firmie traktuje sie mlodych po studiach z wyksztalceniem technicznym. Z reguły na takich patrzy sie z góry, mam nadzieje ze u Was jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
ona ona - 2014-07-11 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TO CO PODSUMUJĄC JEST CZAS NA FLIRTY CZY RACZEJ TAM TYLKO JEST ZAPIERDOL I NIC WIECEJ ?
zdjecie uzytkownika
;-) - 2014-07-14 18:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ona - 2014-07-10 18:17:11]:
W MARDOMIE PRACUJĄ SAME PORZĄDNE ASIE ;) NIE MA TO JAK ZAZDROSNE ŻONY KTÓRE NIE WIEDZĄ CO TO ZAUFANIE DO MĘŻA ;) WIDAĆ ŻE KTOŚ MA BARDZO DUŻE KOMPLEKSY I CZUJE SIĘ NIE ATRAKCYJNĄ ;)BRAWO !!! WYPISYWANIE NA FORUM PUBLICZNYM ŚWIADCZY O TWOJEJ NISKIEJ KULTURZE I BRAKU WYCHOWANIA. A JEŻELI TAK BARDZO CIĘ BOLI ŻE MĄŻ ZARABIA NA CIEBIE TO WEŹ SIĘ ZA ROBOTĘ A NIE WYMYŚLASZ PROBLEMY.
zdjecie uzytkownika
raf - 2014-07-14 23:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no sory krytykując innych na temat niskiej samooceny to widać że ty masz kompleksy na punkcie swojej osoby jak widać to tylko panienki jurne biorą się za cudzych facetów szukających wrażeń a sądząc o pracy w mardomie to masz nie zbyt bogate umiejętności to na tyle nie będę się wdawać z obca mi osobą w dyskusje dla mnie temat został zamknięty !!!
zdjecie uzytkownika
jj - 2014-07-15 00:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [raf - 2014-07-14 23:45:33]:
dziwne te wypowiedzi , bo jak jest w mardomie kazdy dobrze wie , są ludzie którzy mają czas na wszystko , są i tacy którzy zapier,,, cały czas , oceniając kogoś kolego chyba nie masz zbyt dużej wiedzy na ten temat i krótko tam pracujesz
A temat ktoś podrzucił żeby forum nie umarło , Asiek może byc 100 , a Kaśka robi co chce i z kim chce :-)
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-07-15 07:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jj - 2014-07-15 00:58:03]:
dziewczynko nie bede wdawac sie z toba w kompromitujace rozmowki bo jak widac masz pusto w swoim niezbyt inteligentnym łebku......lepiej wez sie za robote a nie oceniasz czyjas prace....o której nie masz zielonego pojęcia.widze ze natarczywie szukasz wrazen myslac ze pewnie pol mardomu poleci na twoje beznadziejne teksciki.kazdy ma swoje sprawy a nie wdawanie sie w dyskusje z zazdrosna smarkula....ogarnij sie i zejdz ze mnie bo uwierz ze ja tak tego nie zostawie.nie bedziesz mnie wyzywac publicznie i psuc mi opinii Amando!!!!!!!!!
Art. 212 kodeksu karnego Zniesławienie
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą
osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na
utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego,
Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.


ART 216 kodeksu karnego Znieważanie osoby
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby
zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział
naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego,
Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.
zdjecie uzytkownika
raf - 2014-07-15 10:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem o kim mówisz ale obrażasz publicznie jakąś osobe również się i ciebie to tyczy pusta główko mam na myśli kodeks !!!!! i przestań również i ty takie bzdury tu wypisywać zajmij się sobą , i skończ to żałosne wypisywanie bo ja to zakończył....
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-15 10:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie czy po złożeniu cv do bióra dużo czasu się czeka na odpowiedz w sprawie pracy ? wogóle jak jest w mardomie czy da rade tam wytrzymać podobno jest tam bardzo ciężko ?
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-15 10:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to ładnie się zapowiada może nie będzie tak żle oby ....:)
zdjecie uzytkownika
ghost - 2014-07-15 10:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2014-07-15 10:50:12]:
Posłuchaj zależy gdzie będziesz pracować i na jakim stanowisku , ogólnie są działy gdzie jest lzej i kasa lepsza , ale ogólnie mozesz spróbować róznice można dostrzec gołym okiem raczej polecałbym starą stronę zakładu a kaska na początek taka jak wszedzie
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-07-15 11:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie ciekawe gdzie będę pracować na jakim stanowisku mam nadzieję że nie na jakiejś maszynie gdzie mi palce poucina napewno tartak odpada to tyle wiem ...
no i te trzy marne zmiany to chyba najgorsze zreszta ale dam sobie radę ważne abym ją dostała ....
zdjecie uzytkownika
;p - 2014-07-15 11:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaa - 2014-07-15 07:46:23]:
Jakie to żałosne kłócić się na forum ;) Lepiej pilnuj męża bo to chyba on lubi flirtować z kobietami ;)
zdjecie uzytkownika
yyyyyyy - 2014-07-15 13:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja na Twoim miejscu zamknęłabym męża w domu. Wierny mąż skoro ma żonę a daje się poderwać obcym dziewczynom ;) Wstyd po prostu wstyd kłócić się o męża na forum ;) pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-07-15 16:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej ogloszenie na marketing i PR chyba wczoraj wygaslo. ale jak nie drzwaimi to oknem. wysylam papiery i tak, tylko jeszcze napiszcie czy umowa o prace to tylko taki haczyk jest czy prawda
zdjecie uzytkownika
h*h*h*h* - 2014-08-03 10:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie MARDOM tylko MOOORRRDDOOOMMM -( usunięte przez administratora )która ze swoim wykształceniem nie może nigdzie znaleść pracy a do MORDOMU wezną nawet i po szkole podstawowej
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-08-08 21:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h*h*h*h* - 2014-08-03 10:17:37]:
Grunt głupi i silny oto motto.
zdjecie uzytkownika
na technologa drewna - 2014-08-14 18:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy taki skromny student technologii drewna jak ja sobie poradzi na tym stanowisku? Pytam o to czy pracują tam mlodzi ludzie bo jak patrze na wyimagania ogloszenia o prace to jest tego niemało. Oświećcie mnie proszę bo chciałbym dowiedzieć się wiecej. czy to jest samo dzielne stanowisko czy miałbym pracowac jako pomocnik lub asystent? Jezeli jest taka mozliwosc to bardzo ok jak dla mnie. A komentarzami to sie w ogole nie przejmuje bo slyszalem zupelnie skrajne opinie do tych, ktore czytam tutaj na forum i swoje po prostu wiem. dostalem linka do tej firmy od pewnego znajomego wiec mu wierze i tyle.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-08-21 20:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich wspaniałych ludzi z obróbki:) Pracowitości mógłby się uczyć od was nie jeden na wyższym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-08-24 20:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-08-21 20:38:51]:
Mrówki automaty się zgadzam
zdjecie uzytkownika
Szymon ? - 2014-08-25 23:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2014-08-24 20:04:21]:
"Firmy rodzinne nie zauważają uciążliwości, braku czasu czy szybko zapadającego wieczoru – realizują swoje marzenia przez siedem dni w tygodniu po to, aby mieć wpływ na rzeczywistość swoją i innych. " (ze strony firmy rodzinnej)
wieczór noc
A jeśli chodzi o czasy i pory, bracia, nie potrzebujecie, żeby wam cokolwiek pisać. Sami przecież bardzo dobrze wiecie, iż dzień Jehowy nadchodzi dokładnie tak, jak złodziej w nocy. Kiedy tylko będą mówić: „Pokój i bezpieczeństwo!”, wtedy natychmiast przyjdzie na nich nagła zagłada, tak jak dręczące boleści na niewiastę brzemienną, i na pewno nie ujdą.
Źródło: 1 Tes 5,1–3

Rdz 2:2-3
"A gdy Bóg ukończył w dniu szóstym swe dzieło, nad którym pracował, odpoczął dnia siódmego po całym trudzie jaki podjął. Wtedy Bóg pobłogosławił ów siódmy dzień i uczynił go świętym; w tym bowiem dniu odpoczął po całej swej pracy, którą wykonał stwarzając."

"Pamiętaj, abyś dzień sobotni święcił. 9Sześć dni robić będziesz i będziesz wykonywał wszystkie roboty twoje; 10ale dnia siódmego sabat Pana, Boga twego, jest: nie będziesz wykonywał weń żadnej roboty, ty i syn twój, i córka twoja, sługa twój i służebnica twoja, bydlę twoje i gość, który jest między bramami twymi. 11Przez sześć dni bowiem czynił Pan niebo i ziemię, i morze, i wszystko, co w nich jest, a odpoczął dnia siódmego; i dlatego pobłogosławił Pan dniowi sobotniemu i poświęcił go."

Pewnych spraw nie da się przeskoczyć ażeby osiągnąć cel. Jakbyś się nie spinał i tak jesteś w pełni zależny od tego złego świata podłych ludzi.
zdjecie uzytkownika
ups - 2014-08-30 17:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda że nikt w tej firmie nie docenia ludzi, którzy cięzko pracują na najniższych szczeblach.
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2014-09-02 09:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia na temat mardomu jest taka, ze jest ( usunięte przez administratora )na produkcji a kasa za to żadna. za taki zapierdol powinno byc chociaż minimum 1500 zł a nie ,, prawie" najnizsza krajowa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski