Zorka Sp. z o.o.
3 598 6 1

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Jo,

Polska dziołcha na mistrza. Tylko kto to jest jak brakuje jej odwagi żeby sie podpisać. (usunięte przez administratora)

Jo, polska dziolcha
@Jo, 15.12.2018 14:46

Oooo , prawda w oczy kole, nie będę się zniżać do waszego poziomu, jakie macie plany na bąbla? Bo coś się trzyma.

kokoszanel
@Jo, polska dziolcha 15.12.2018 21:19

lepiej niech sie trzyma jak najmocniej, chocia jeden nrmalny wsrod tej patologii

ziom

jeszcze tylko ogryz wysteruje bąbla i juz caly plan zrealizowany

kokoszanel
@ziom 16.12.2018 08:42

a kto normalny dopusci go tego tresowania?przeciez ludzie sie pozwalniaja i calkiem nie bedzie komu robic

Żenua

4 soboty w grudniu do pracy???? Czy ktoś się pytał pracowników o zdanie? Skoro nie można wziąć urlopu (bo mało dni roboczych) to ja wolę przyjść do roboty po świętach niż co tydzień odrabiać i ciągnąć maraton....6 ranek i zaraz 6 nocek....kpiny!!!

Ja
@Żenua 25.11.2018 19:30

Już dwie

Żenua
@Ja 25.11.2018 19:48

Całe szczęście.

Riki
@Żenua 25.11.2018 19:30

Co się dzieje że ludzi coraz mniej w pracy?

Ten nowy
@Żenua 25.11.2018 19:30

Hmmm... Czytam te komentarze i muszę dorzucic moje 5groszy... Ludzie ktorzy sie tak wypowiadaja na temat swojego przełożonego i pracy, chyba nigdy nie mieli innej. Praca nie jest ciezka tylko monotonna, a to wielka roznica. Mistrz jak to mistrz ma swoje obowiazki i stara sie wykonac, w przeciwienstwie do innych ktorzy skupili sie na krytykowaniu i marudzeniu, poznalem kilku. Nie pasuje Ci zmień... W Jeleniej Górze jest duzo ofert, ciekawe czy od razu bedziecie grzali prezesowy stolek... Do wszystkiego trzeba dojsc ciezka praca i zaangarzowaniem, nigdy tak nie bedzie, ze manna bedzie od razu z nieba leciec.

Wp
@Ten nowy 06.12.2018 11:50

Ja się pytam ile na święta ?

Ja
@Wp 07.12.2018 05:58

Podobno nic

Pomysl
@Wp 07.12.2018 05:58

Tyle samo co każdego roku

Pomysl
@Wp 07.12.2018 05:58

Przed każdymi świetami milion osob o to pyta, a przeciez co roku dają tyle Samo

Ten nowy
@Pomysl 07.12.2018 09:54

Czyli ile? Nie wiem bo jestem ten nowy

piroman
@Ten nowy 07.12.2018 13:56

umowa o prace 292 zł, zlecenie 350

Bili
@Ten nowy 06.12.2018 11:50

Monotonna ha ha orka jak w kopalni albo gorzej !

Ten nowy
@Bili 10.12.2018 06:57

To czemu nie zmienisz na lżejszą ?

ziom

ziebal harnas ogryz rudy chlopy dlugo sie napracowali by dojść do wladzy teraz czas na zlotnika ciekawe czy prezes wie ze to chlopaki se zaplanowali

Fax
@ziom 14.12.2018 13:20

Wykonczyli nie jednego ziembal to juz z niejednego zakladu uciekal bo chcieli go zatłuc za kablowanie i szujowanie ale u nas jest pod parasolikiem bogusia nic niewiedzusia i go chroni nawet zrobil z ziebala arcy mistrza to juz dno .A dziadek no pod nim te scie..rwa wykopaly dziure .ale to dobrze jak zostana sami to sie sami wyeliminuja jeden pod drugim bedzie rył i bodzio bedzie mial znowu swoje 5 minut w ratowaniu oreczki bo ofiary jego bylejakosci musza byc

Faxx
@ziom 14.12.2018 13:20

Który jest najbardziej ok z tej czwórki?

Gosc
@Faxx 14.12.2018 18:32

Zaden no moze ten marcin

Fax
@Gosc 14.12.2018 18:49

Ten to najgorsza (usunięte przez administratora)

Faxx
@Fax 14.12.2018 19:01

Dla mnie rudzina najlepszy. Potem Belmondo tzn farbowana rudzina ????

Gosc
@Faxx 14.12.2018 19:07

Ale który Marcin

olo
@ziom 14.12.2018 13:20

Za robotę się trzeba zabrac ...to się (usunięte przez administratora) trzęsie. Najlepiej brać pieniądze za nic. Tak w orce bylo dobrze jak za braki nikt sie nie czepiał.

fak
@ziom 14.12.2018 13:20

Ty jest rekrutacja. Zloz swoje cv a nie ukrywaj sie. Najlepiej obraciac tylek innym

Jo, polska dziolcha
@ziom 14.12.2018 13:20

Ale rudy to masakra, najbardziej podoba mi się jak liże se łapę, buahaha, to efekt zaburzeń z dzieciństwa. Czy takie osoby mogą kierować innymi? To pytanie do działu HR. Były przypadki że używał słów nieetycznych pod wpływem emocji. Prawda jest taka kto umie podejść arcy mistrza vel panda awansuje. Bodzio zszedł po 2 latach na produkcję i udaje że wszystko wie i rozumie ale dali mu inne stanowisko i znów zniknie na kolejne 2 lata aby się zaadoptować. Ale firma kupiła mu fure i jest fajnie, teraz może z awansem dom się nalezy gdzieś blisko, bo co będzie taki szmat drogi dojeżdżal. Ja myślę że prezes może nie wie wszystkiego bo nie chce, ale pozwala

Jo,
@Jo, polska dziolcha 15.12.2018 12:23

te .... jest rekrutacja masz szanse. Od rudego sie od... Nie pasuja ci ,co sie staraja. umiesz tylko narzekac i brak ci odwagi. Zmien robote albo awansuj.Najlepiej wez sie za robote.

Nick
@Jo, 15.12.2018 14:21

Nie denerwuj rudego.

Nick
@Jo, polska dziolcha 15.12.2018 12:23

Ale (usunięte przez administratora) na forum a może się ujawnij kim jesteś i czy masz tak samo do powiedzenia w realu.

Jo, polska dziolcha
@Jo, 15.12.2018 14:21

"te..."? starają? Od razu widać że z kamizelką mamy do czynienia. Starają sie tylko zniechęcić ludzi do pracy, a jeden już pokazuje swoje zaangażowanie (L4)

Moda

Nigdzie w obecnych czasach gdzie pracownik jest na wagę złota nie traktują pracowników jak zło konieczne, nie polecam, wyzysk, brak szacunku i jeszcze raz szacunku dla ludzi których pot spływa z kasą za wyprodukowany towar. Praca ciężka

pracowałem
@Moda 12.12.2018 08:08

Praca jak,praca.Ja już nie pracuje w Zorka,mam miłe i złe wspomnienia.Fakt ludzi nie traktuje się z szacunkiem(jesteś bo jesteś).Ale tak jest prawie w każdej firmie.Pracowałem na pakowaniu W3 parę lat wstecz było OK a dziś jak wiem jest zle.Pakowanie dostaje po premii jak zawini maszynownia lub lakiernia,lub przepakowania za darmo to jest chore.

Ja
@pracowałem 13.12.2018 15:04

I nic się nie zmieniło od tego czasu. Pakowanie pakuje wszystko bo mistrz każe. KJ zatrzymuje przychodzi mistrz lakierni mówi ze wszystko jest Ok. Tak się mistrzowie znają oni najlepiej by wszystko w paczkę wsadzili byle wykon się zgadzał. Ot cała zorka

Faun

Witam, czy tak jak co roku obcięli wam wypłaty o te 300-350 zł by dać wam na święta ?

Koza
@Faun 09.12.2018 14:16

Nie i przestań wygadywac bzdury, wyplata jest dobra

Ja
@Koza 09.12.2018 16:13

Skąd wiesz jak jeszcze nie wpłynęła na konto ??!!

Bolek
@Faun 09.12.2018 14:16

Dokładnie tak

Ten nowy
@Faun 09.12.2018 14:16

Jeszcze nie wiem czekam :)

Bili
@Faun 09.12.2018 14:16

Tak jak piszesz wypłata okrojona o 300 zł siara, siara i jeszcze raz siara

Kacha
@Ja 09.12.2018 18:46

Bo Koza to troll którego zadaniem jest poprawa wizerunku firmy tym razem wyprzedził wypłatę o jo joj

(.)(.)
@Faun 09.12.2018 14:16

uuuuuu wypłata przed świtami ... jeszcze tak dobrej nie miałem 2300 zł z 2 sobotami bez l4, Sumiennie pracowałem i stać mnie na prezenty dla prezesa czyli jedna wydrukowana kartka

Gocha
@(.)(.) 10.12.2018 11:40

Na jakim stanowisku taka nędza?

Ten nowy
@(.)(.) 10.12.2018 11:40

Ja to dostałem taka sama jak poprzednią chyba na zachete :) Tylko ciekaw jestem czy dostanę bonus na swięta

Koza
@Ja 09.12.2018 18:46

tobie moze i nie wplynela

lili
@Bili 10.12.2018 06:54

miesiąc miał tylko 20 dni, naucz się liczyć. pazdzienik mial 23 dni.jak masz stawkę godzinową to chyba jasne

anonim

(usunięte przez administratora)

Zorro

Zostalem mistrzem bo ciezko pracowal Kazdy z Was moze nim.zostac a To ze wrecza upomnienia to na.pewno wynik waszej mega zaj... Pracy. Dobrze jest oceniac przelozonych gorzej po prostu wziac sie do roboty....

olek

zgłoś swoją kandydaturę PROSZĘ . W końcu mądry będzie rządził,bo tak osobie myślisz

zorro

pracuje z nim i jakoś nie mam problemów. Moze dlatego ze sumiennie wykonuje swoją prace. Przestańcie wieszać psy a weźcie sie do roboty. Bo myślicie ze możecie sobie bimbać i zarabiać macie nie wiadomo ile. Pamiętajcie ze on odpowiada za zespól i jego tez góra ciśnie.

TAKITAM

Radek spokojnie oddychaj

..|..
@TAKITAM 16.10.2018 20:52

Radek tam nikt nie chce pracować na zmianie demotywacji

W3
@Zorro 03.08.2018 08:32

Zostałem mistrzem chyba sam Tuczak sobie odpowiada Tuczak jesteś (usunięte przez administratora) prostak i mam nadzieje że kiedyś odpowiesz za swoje grzechy. Gorszego mistrza świat nie widział a Twój Kierownik Maszynowni W3 niech już idzie na emeryturę bo nikt go i tak nie traktuje poważne Taki mały Gburek bez polotu.

Zorro
@..|.. 19.10.2018 17:15

Zaden Radek... ja pracuje w Zorce juz prawie 15 lat.... i wierzcie mi gorszych mistrzow widzialem... czepiacie sie po nie macie luzu tylko musicie pracowac... Radek wykonuje swoje obowiazki a Wy wezcie sie do roboty.. skoro tak Wam zle zycze Wam nowego mistrza wtedy docenicie to co mieliscie

..|..
@Zorro 20.10.2018 08:41

to mało co widziałeś. Zawsze stajesz po stronie Radzia ciekawe... jeżeli pracujesz 15 lat w zorce to powinieneś wiedzieć że koleś jest niedorozwinięty emocjonalnie i psychicznie. Pisałeś że dzięki swojej pracy został brygadzistą a potem mistrzem, i tu się mylisz i nie wiesz jak to było... koleś naprawdę nie zna się na niczym, powinien wrócić na produkcję na swoją starą maszynę

MozeTy
@..|.. 21.10.2018 14:11

Ciekawe podejscie skoro On nie zna sie na niczym to moze Ty powinieneś zostac mistrzem ba moze nawet kierownikiem. Zal Ci (usunięte przez administratora) sciaska. A staje po jego stronie bo zawsze odpowiada mi na kazde pytania rzetelnie i ocena prace sprawiedliwie.... a stworzyliscie tu swego rodzaju nagonke na Niego... jak mozna mowic o kims ze jest niedorozwiniety psychicznie.... jestescie okropni..... chlopak pracuje i wykonuje to co nakazuje mu gora.... i dajcie juz sppkoj z tą nagonką.....

nie istotny
@..|.. 21.10.2018 14:11

Radek brygadzista ? chyba przez pięć lat pracy na maszynowni coś mnie musiało ominąć a może był jeden dzień ha ha wiele skarg i komentarzy ale widocznie Jerzemu W. odpowiada taki mistrz pozdrawiam

Borsuk
@nie istotny 22.10.2018 21:48

oczywiście ze byl brygadzista.... taki mistrz odpowiada wielu osobom. Szkoda ze odpiwiadaja im tez tacy pracownicy jak co niektorzy z Was. Moze lepszym mistrzem byk lysy konfident i osoba ktora maila nie potrafiła wysłać...

Julita
@Borsuk 23.10.2018 19:50

@maszynownia @mmmm @Bolek @TAKITAM @..|.. @W3 @Zorro @nie istotny na forum panuje zakaz podawania imion, nazwisk i inicjałów konkretnych pracowników firmy. Jeżeli jest łamany, komentarz może być usunięty przez administratora. Ponadto nie należy nikogo obrażać. To miejsce służy do rozmów o firmach pod kątem tego, jakimi są pracodawcami, a nie do dyskutowania o konkretnych osobach. Zachęcam do przeczytania regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin

Boberek
@Zorro 03.08.2018 08:32

Widać kto pisał "Zostałem mistrzem ..." to już chyba coś świadczy o tym mistrzu

>>:>>>

HAHAHA jaki fake

W-2

Co masz do zarzucenia mistrzom z Sobieszowa mądralo?

FAKEZORKA
@W-2 13.11.2018 16:19

Koleś z Sobieszowa pisze o tym człeku bo pracował z nim ile 1 miesiąc.... i zna się na wszystkim eh...

Julita

Podawanie imion osób zatrudnionych w firmie jest niezgodne z regulaminem forum. Wpisy, które zawierają tego typu dane, są zgłaszane do administratora i mogą byś skasowane. Proszę Cię również o nieużywanie słów powszechnie uważanych za wulgarne. Zachęcam do zapoznania się z zasadami serwisu: https://www.gowork.pl/regulamin

Magister

Prezes dotrzymuje słowa, dziękujemy! za nagrodę.. za nie chorowanie:)

Lifton
@Magister 20.10.2018 16:25

No taka laska, ze nic tylko dziękować na kolanach.

Borsuk

Moje sugestie dla Zorka Sp. z o.o.: Dobra firma

Julita
@Borsuk 23.10.2018 19:47

Proszę Cię, byś rozwinął swój komentarz. Co konkretnie sprawia, że uważasz Zorka za dobrą firmę? Użytkownicy forum, którzy zastanawiają się nad udziałem w przyszłych rekrutacjach, będą wdzięczni za więcej informacji. Merytoryczne komentarze są dla nich istotne i pomocne.

Pazdzioch

Lakiernia masakra. Jak człowiek po gimnazjum może zarządzać zasobami ludzkimi. Ludzie którzy awansują powinni przechodzić profesjonalną rekrutację, bo dotychczas odbywa się to przez dobry kontakt z przełożonym, lizostwo wprost. Przełożony który zna kilka podstawowych zasad zarządzania nie potrzebuje wprowadzać zakazów i nakazów aby pracownik wiedział bez pilnowania go jak ma pracować. Zabieranie premi za telefon(śmiech) może zadziałać odwrotnie.

Pracownik
@Pazdzioch 16.10.2018 11:34

Racja. Ale jaka firma takie zarządzanie. Kierownik produkcji porażka, kierownik lakierni nawet trudno ocenić.

Fax
@Pracownik 16.10.2018 11:38

Nawet za panka było lepiej ten mały zloto usty polozy to wszystko na łopatki i sie zwolni albo go pocisną a my zostaniemy i znowu sprzątanie .ile to już razy .

Pracownik 1
@Pazdzioch 16.10.2018 11:34

Ja też nie rozumiem jak ktoś kto obraża poniza ludzi może zarządzać wydziałem produkcji. Porażka. Że też Ikea sie z tym zgadza.

wzorowy pracownik

Witam czy wie ktoś jak nazywają się panie z działu HR ?

l4
@wzorowy pracownik 15.10.2018 01:43

nigdy ich nie widziałem

hr
@l4 16.10.2018 19:59

ja też

..|..
@hr 18.10.2018 18:30

Panie z HR hmy widziałem te Panie ale po co one są w zorce ?? Nic nie wiedzą nic nie robią... powinny się zajmować rekrutacją, szkoleniem, motywowaniem oraz zwalnianiem pracowników... a o szkoleniach nic nie wiedzą a na pewno motywują nikt nawet nie wie na co nam ten dział ale jak to Zorka lubi najbardziej wywalać pieniądze w błoto

Tadek

Czytam opinie i jestem przerażony. Pani Julita wcześniej przedstawia się jako moderator forum. Po czym po kilku wpisach straszy moderatorem i pisze o kartach multisport które praktycznie oferuje każda większa firma. Nawet lemingi tam to amatorka. Czytam o zarobkach, takie pieniądze można zarobić wszędzie w JG nawet na jedną zmianę. Jestem na nie...

tadzio
@Tadek 16.10.2018 20:25

Tadek nie lękaj się !!!!!!!!!!!!!!! Masz wybór

Julita

@Olek @W3 @zorro na forum zabronione jest podawanie imion oraz innych danych, dzięki którym można zidentyfikować pracowników danego przedsiębiorstwa. Regulamin zabrania tego ze względu na ochronę danych osobowych. Administrator ma prawo usunąć wpisy łamiące obowiązujące nas zasady. @Nowa laska @..|.. nie używajcie proszę w swoich wypowiedziach słów uważanych za niekulturalne. Proszę też Was oraz inne osoby pracujące w Zorka, o podzielenie się informacją odnośnie warunków zatrudnienia jakie oferuje firma. Rzeczowe komentarze będą pomocne dla osób chcących podjąć pracę w tym miejscu.

Były pracownik

Nie polecam. To firma dla kumpli prezesa. Wszyscy poza nimi są nikim. Jakie zarządzanie taka firma od mistrzów przez kierownika produkcji i dalej..

Nowik Jan

Siemanko z wieczora wszystkim malkontentom a kto to odwraca Waszą uwagę od głównego wątku o sytuacji w zakładzie wpisując stary wątek o jakiejś "starej nowej lasce z maszynowni " już drugi raz pojawia się temat "laski"gdy tematy schodzą na drażliwe tematy. Takie oderwanie od tematu za pomocą "granatu". Widać, że jest to w czyimś interesie...żeby nie jechać po kadrze WYŻSZEJ !

Kizior
@Nowik Jan 01.10.2018 19:26

Przecież tam nie ma kadry wyższej tam są same niedoroby

Nowik Jan
@Kizior 03.10.2018 08:12

Oni nie są nierobami oni są po prostu nieprodukcyjni a jest Ich przyjmowanych coraz więcej i tyle Prezes otoczył się szczelnym kordonem "przyjaciół" którzy lepiej wiedzą jak rozbudowywać biurokrację bez końca. Prezes wpadł w pewnego rodzaju matnię i musi podpisywać coraz to nowe zgody na nowe nie wiadomo czy potrzebne stanowiska. Taki sam scenariusz odgrywa się w naszym rządzie ciągle rozbudowywane są nowe biura i departamenty departamentów. I u nas w zakładzie jest podobnie.

Gość
@Nowik Jan 03.10.2018 15:02

Prezes niech sobie robi biurokrację ale nie kosztem wyplat pracownikow produkcyjny ch bo w koncu niebedzie komu produkowac zeby bylo na wyplaty

XYZ

Koledzy co to za nowa laska robi na maszynowni (W-3) ? Taka z długimi czarnymi włosami...

Down
@XYZ 10.07.2018 18:42

Laska z długimi czarnymi wlosami Mam nadzieję że to ci wystarczy

XYZ
@Down 10.07.2018 23:49

Wolna?

Matiwx
@XYZ 11.07.2018 04:45

Z tego co mówi to wolna ...

Wxyz
@Matiwx 11.07.2018 08:15

Zajęta

Matiwx
@Wxyz 23.07.2018 11:31

Widziałem że wozi się żółta fura...

Rudy
@XYZ 10.07.2018 18:42

Podejdzcie i zagadajcie wy bezjajowcy!!!! To maja byc faceci....wstyd mi za was.

Matiwx
@Rudy 28.07.2018 18:05

A na imię ma...?

Krzys
@Matiwx 01.08.2018 17:08

Na imie ma „ nie dla pasztetów z zorki”

Matiwx
@Krzys 02.08.2018 11:15

Sama zasiliła grono pasztetow przyjmując się do zorki paszteciara ????

Olek
@Matiwx 02.08.2018 18:00

Może wpadnie na imprezę i będzie można zabajerzyć z panną z maszynowni :D

..|..
@Olek 08.08.2018 15:00

a z jakiej zmiany ??

Majek

No to teraz macie spora konkurencje jesli chodzi o stanowisko nowego lovelasa Hehehe kto zgadnie o kogo chodzi?

Typowa Grażyna
@Majek 20.09.2018 16:03

Nikogo to nie obchodzi

Ona
@Majek 20.09.2018 16:03

What?

Pakowanie maruda

A mi sie podoba ogryzek chętnie mu załaduje w japaka za to ze (usunięte przez administratora) ludzi

Fax
@Pakowanie maruda 20.09.2018 18:37

Ten homosapiens to dno

Nick

Witam wszyatkich,nie wiem jak się odnieść do tego co się dzieje,nie będę tez podawać imion,nazwisk,projektu na którym dzieją się cuda,kurde ludzie,padło ostatnio hasło na firmie o wygnańcach!tak już się nazywa ludzi którzy są powiedzmy delikatnie usuwani z pewnego projektu bo ktoś ma jakieś widzimisie co do nich,nie powiem tez żeby nie było zbędnej awantury ale jeden z pracowników widocznie jest na celowniku bo słyszę o nic niestworzone historie,nie dziwie mu się ze szuka pracy bo nie ma jak z tym walczyć,szczerze to mu nie życzę spokoju w pracy tylko odzewu na wysłane cv,jestem ciekaw kto będzie następny i ilu ludzi musimy jeszcze cierpieć psychicznie żeby wkoncu z tym coś zrobili

Dupowłaz
@Nick 06.09.2018 18:48

A właściwie to kiedy wreszcie pokaże się jakiś nowy projekt ? kiedyś to co parę miesięcy coś było nowego a teraz od ponad roku nic

Jo, polska dziolcha
@Nick 06.09.2018 18:48

Czepiają się tych, którzy mogą zaszkodzić, bo może mają rację, może by lepiej wymyślili niż obecni zadzacy, nie oszukujemy się żądza cwaniaki bez wykształcenia i (usunięte przez administratora) włazy. Może trzeba przyjrzeć osobie na którą robiona jest nagonka mimo tych niestworzonych historii.

nowy
@Dupowłaz 07.09.2018 07:27

może uruchomić projekt WEŹCIE SIĘ DO PRACY

Zenua
@Jo, polska dziolcha 07.09.2018 23:21

Czytam i już wiem o jaki projekt chodzi i o jaka zmiane:D to norma już kilka osób stamtąd uciekło bo nie da się z ta osoba pracować,a nagonke to trzeba zrobić nie na tych co stamtąd odpadają a na osobę która sprawia ze wszyscy uciekają,ale domyślam się kto to pisał,Kiedyś skończy sie cwaniakowanie i wtyki na gorze :D i mam nadzieje ze to szybko nastąpi,myśle ze trzeba czekać aż się nóżka powinie i kolejne zgłoszenie do hr przekreśli wszystko

Elka
@Zenua 08.09.2018 19:48

O kim mowa bo ciekawa jestem

To tyle
@Elka 09.09.2018 09:34

Już o nikim :D

Elka
@To tyle 14.09.2018 22:40

A co zwolnili

Riki
@Elka 15.09.2018 00:05

Przenieśli do cieplic

mmmm
@Dupowłaz 07.09.2018 07:27

od nowego roku ma być nowe łóżko i być może całe blaty okrągłe do stołu

zuzanna fajna dziołcha

weźcie sie wszyscy lepiej za robote bo jedyne co umiecie to obrabianie tyłka komu popadnie

Apostoł
@zuzanna fajna dziołcha 10.09.2018 09:55

Ile ci płacą za ten wpis???

Zuza
@Apostoł 13.09.2018 02:16

500 do wyplaty

twardogłowy

A ci dalej swoje Orka przyjmie...tylko kogo jak w tym (usunięte przez administratora) i za takie wynagrodzenie nikt nie chce robić!!! 2300zł na trzy zmiany kur... Śmiech doprowadzili do tego że masa ludzi się pozwalniała i co??? Nie ma komu robić,tam w zarzadzie siedzi banda złodziei którzy każdego miesiąca okradają ludzi z ich uczciwie wypracowanych pieniędzy odradzam pracę w tym zakładzie zresztą nie tylko ja wystarczy poczytać komentarze pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi.

Sadek
@twardogłowy 29.08.2018 14:09

Pytanie jest jedno. Jaki pomysl na ta sytuacje ma dzial HR .

Wioch
@twardogłowy 29.08.2018 14:09

Kiedyś było jakoś fajniej

tadzio
@Sadek 29.08.2018 19:27

no mogliby nam pomoc,ale chyba maja gdzies bo nawet nie pogadaja

l4
@tadzio 30.08.2018 18:06

hrhrhrhr.........hahaha

Ela
@twardogłowy 29.08.2018 14:09

Nie męcz się nawet już nie chcą przyjmować na produkcje kogoś kto był tam zatrudniony w ubiegłym roku !

Wiesiu
@Ela 03.09.2018 18:04

To mimo że codziennie zamieszczają ogłoszenie że szukają do pracy to jeszcze wybrzydzają?

ZŁY

pracuję już 5 lat w zorce i zamiast być lepiej ,jest coraz gorzej,ja też szukam innej pracy szkoda tylko mojego zmarnowanego czasu. odradzam wszystkim pracę w tej firmie jeżeli można nazwać to firmą,pamiętajcie że ikea chce dużo i tanio od zorki więc niema co liczyć na większe zarobki,mamią was bo im się grunt pali pod nogami,a będzie albo gorzej albo tak samo lepiej na pewno nie będzie,także lepiej od razu iść do innej pracy bo do zorki nie polecam,szkoda nerwów a wypłaty też mają duże wahania i tylko kłamać umią

lolek

no właśnie ,co na to HR ? Myślą coś o nas ?

Edek

Nie polecam pracy w tym zakładzie,tak źle nie było od dawna,mało ludzi,mało kasy ,nie ma komu pracować. A w biurach pełno ludzi. Ma ktoś jakies rozwiązanie?

Sze
@Edek 17.08.2018 21:27

Ludzie firma proponuje rozwoj zawodowy ludzie spieszcie sie poki jest bogdan on zrobi z ciebie mistrza brygadziste czy jakiego lepszego specjaliste od wszystkiego

Gość
@Edek 17.08.2018 21:27

Tak mam pomysł przenieść połowę biura i nadzoru na produkcję z poborami stosownie do stanowiska i bedzie super i produkcja wzrosnie o 1000 procent

Spec
@Edek 17.08.2018 21:27

Ale nowego dyrektora to można bylo przyjąć a co tam i kolejny raz utna robole.

Awans
@Sze 17.08.2018 21:38

Ten gośc to (usunięte przez administratora) nnn...oooo

Yyy
@Awans 17.08.2018 23:06

No kto on jest Awans

Bob
@Edek 17.08.2018 21:27

Przecież jest czas urlopów

pedek
@Edek 17.08.2018 21:27

Zwolnij się

Waserman
@pedek 19.08.2018 09:54

Jedynie pan dyrektor chce coś zmienić ale jest mu ciężko przeskoczyć czasy prlu

Sze
@Waserman 20.08.2018 19:16

Jak chce cos zmienić to niech nie słucha tych oszolomów co owineli se go wokół palca

Kamillo
@Edek 17.08.2018 21:27

Zawsze znajdą się tacy ludzie jak na lakiernii że będą pracować za psie pieniądze

>>>

zorka traktuje bardzo źle pracowników ma ich w głębokim poszanowaniu, nie jesteś z polecenia albo znajomym kogoś wyżej to nie masz co liczyć na zarobek . Wykorzystywanie to drugie imię tej firmy. Mistrz Tuczak jest po prostu chamem i dorobkiewiczem wyzywa niszczy ludzi. Starasz się pracujesz i tak to nic nie daje. Zarobki od 2200 do 2900 zł na 3 zmiany nie jest adekwatne to wykonywanej pracy, nie w dzisiejszych czasach. Kobiety są poniżane przez niektórych pracowników, tak samo jak kobiety poniżają facetów ale nikt z tym nic nie robi bo skłóconymi pracownikami lepiej się steruje. Fakt jest taki że praca z innymi ludźmi jest ciężko. Atmosfera w ostatecznym czasie jest z dnia na dzień coraz gorsza, ludzie zaczną odchodzić z owej firmy, bo inne firmy dają lepsze warunki pracy atmosferę i lepszy social.

..|..
@>>> 02.03.2018 10:57

Nareszcie ktoś prawdę napisał bez oskarżania innych polać temu panu?

Ali
@>>> 02.03.2018 10:57

Szczególnie pan z-ca dyr.

l4
@>>> 02.03.2018 10:57

zapomniałeś dodać że 2200- 2900 na rękę bez nadliczbówek !!!

niewierze wieżom
@>>> 02.03.2018 10:57

Piszesz że ten ktoś wyzywa ludzi?pozwalasz na to?pracuję z Wami już jakiś czas i jeszcze nikt mnie nie wyzwał,nie pozwoliłbym sobie,nie ważne czy brygadzista,mistrz,kierownik czy nawet sam prezes-od razu odpowiedziałbym liściem w pysk

..|..
@niewierze wieżom 09.08.2018 18:46

Już byli tacy co się szarpali z nim. Następują zmiany w firmie jeżeli nie zmienią jego to mogą sobie wsadzić zmiany w 4 litery

ABC

I nadszedł temat imprezy zakładowej...osoba towarzysząca to tylko mąż/konkubent lub żona/konkubina???? Pffff....

Ptys
@ABC 01.08.2018 13:14

Zawsze mozesz nasciemniac, ze kolezanka to konkubina i odwrotnie

ABC
@Ptys 02.08.2018 11:17

Taaak....biorąc koleżankę powiem że jestem lesss i to jest moja konkubina hahaha

Ryba
@ABC 05.08.2018 19:59

Przeciez mozna wziac kogo sie chce, co wy ludzie za głupoty wypisujecie???? Po prostu ta osoba musi sie podpisać na karteczce, ale możecie sobie zaprosic kogo tylko chcecie!!!!!!!!

Jan

Ta laska żółtej fury robi na pakowni...

Tipo
@Jan 29.07.2018 11:03

A co to kogo obchodzi? Robota sie zajmijcie a nie obgadywaniem

Matiwx
@Tipo 29.07.2018 17:45

A na imię ma...?

Ja

Jak to jest że na dworze ukrop, kierownictwo wyraża zgodę na dodatkowe 10 min. przerwy, ale mistrzowie" mądre głowy"mają to w zadzie, bo po co, przecież w mistrzowce mają klimatyzację. Brafffo

anonymous
@Ja 25.07.2018 23:57

Już raz tak było ze wszyscy wyszli na przerwe a pakowanie pracowało bo u mistrza M liczy się wykon a nie dobro pracowników.

Magi
@Ja 25.07.2018 23:57

Bhp mówi jasno... 3 dni jak jest powyżej 30 stopni C. ,należy się dodatkowa przerwa decyduje o tym dyrektor do spraw produkcji po zgłoszeniu od kierownika danego działu. Lakiernia i maszynownia jak najbardziej na 1 i 2 zmianach powinny mieć dodatkowa przerwę, a pakowanie gdzie temp w afrykańskich upalach wynosi max 26-28 stopni C.

Zorka
@Ja 25.07.2018 23:57

Bo my, niewolnicy, mamy zasuwać az padniemy jak pies pod płotem.

Julita

@orka @Mp3 nie jestem pracownikiem Zorka i nie zajmuję się HR-em. Jestem moderatorem forum i do moich zadań należy czuwanie nad przestrzeganiem regulaminu forum. Nawiasem mówiąc, powinien on być przeczytany i stosowany przez każdego użytkownika. @Kobieta korzystająca z ki... @Kobita że Wschodu @Ja @Kiedyś tam bylem wypowiadając się na forum, proszę o zachowanie zasad kultury, dobrego smaku oraz o zachowanie szacunku do pracowników firmy i użytkowników forum.

Ciasny Wiesiek
@Julita 16.07.2018 14:51

A jaki zakład ma szacunek do pracowników!!! No jaki może odpowiesz???

Piękny

Goguś przyjacielu, zyjesz ?

Goguś
@Piękny 15.06.2018 20:27

Żyje

Gogus
@Goguś 15.06.2018 22:11

Ej ej bez podszywania się . Piekny zyje jeszcze zoreczka płaci to sie powodzi a co u ciebie kamracie

Piękny
@Gogus 15.06.2018 23:52

Goguś mordeczko moja najulubiensza u mnie wszystko w porzadalu, ostro pracuje, kasiora sie na koncie powiększa wiec tylko zyc i nie umierać ! Kiedy jakies piwerko?

Gogus
@Piękny 20.06.2018 12:31

Spoko ziomku kiedy i gdzie i się zjawiam

nic

Do zorki jak przychodzi się do pracy to nie ma roboty a przyjmują ludzi jak myślicie kto będzie na nich pracował? niech prezes się tym zainteresuje.

Sze
@nic 13.07.2018 18:07

Oj marcinku zet lakiejniku kogo to sprzedaleś ostatnio konfiturko jedna

Słoik
@Sze 14.07.2018 00:14

O jakiej konfiturze mowa ? Z jabłek zalanych słońcem, czy z tych zziębniętych w nocy ?

Sze
@Słoik 14.07.2018 18:22

Ten zziebnieta kapusta

..|..
@nic 13.07.2018 18:07

raczej z ogryzka konfitura

Pawka
@..|.. 15.07.2018 12:02

Majcinek. Z to mega konfiturka no ale jak w życiu nie potrafisz się kierować moralnością i godnością i jesteś nauczony tylko konfituturkowac to jak można by inaczej cały Marcinek. Z

Zostaw opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.