Zorka Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 586 ocen.

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.

walery

Ukraino brzybywaj zorka cie potrzebuje ratuj zaklad po polak juz nie chcę pracować w tym pięknym zakładzie prosze w imieniu zarządu spółki oferta 2700zl plus dodatek do celi w hotelu europa praca 12godz 6dni w tygodniu plus sobota 8godz

Gazior
@Chlop z lakierni 16.02.2018 15:17

Bladynka z Wlodka Szafranskiego zmiany tego niedojdy? Ta dziwna z rysunkami lody cukierki lizaczki to jej znak rozpoznawczy to o tą chodzi?

Anka
@Gazior 17.02.2018 19:27

Słownik sobie kup człowieku

Xxxxxs

Dla osób chcących pracować w zakładzie zorka ,stanowczo odradzam ! Jako były już pracownik działu lakiernia mogę powiedzieć w prost NIE IŚĆ TAM! Zapierdziel ze pot z (usunięte przez administratora) leci ,wieczny brak ludzi ,choć produkcja jest na plusie to wiecznie za mało ,ciagle pretensje . Najgorsi są operatorzy którzy cisną zwykłych pracowników bo maja z tego dodatki a zwykły robol narobi się by dostać potem 2000-2200 nacreke gdy te niedojdy co Tylko stoją i robią co chcą wyciągają po 3k . Dajcie sobie spokój ch,j nie zakład

..I..

Paluchy lecą ukraińskie i polskie... czasem i ucho odleci ... a nawet nogę złamać można ale nie do końca (jak nie wiem ale można)... być mistrzem z rodzinką strzelić pięknej nie żonce fazkę na kancie (zdegradowany przesunięty do Sobieszowa ale pensyjka ta sama fart w niefarcie)... starasz się pomagasz polepszasz Korzenne przyprawy technologów (Korzeniak zrozumie jak go paluchem potrącisz ) dajesz zorce a ona bez wazeliny wejdzie i wyjdzie aaa zapomniałem da ci 2700- 2900 z dwoma albo z jedną każde dnia 10.... Polecam firmę jeżeli wyjścia nie masz a jak już się przyjmiesz to weź Wazelinkę bo zorka nawet tego ci nie da

Grzesiek
@..I.. 16.02.2018 22:56

A ja polecam Słownik Poprawnej Polszczyzny.

kolo
@Grzesiek 17.02.2018 10:57

Pewnie najeb.....ny

Julita

@Masakra z prośbami do administratora musisz się kontaktować mailowo (admin@gowork.pl). @Wkurzony pracownik a Ty jesteś na jakim stanowisku i w jakim dziale? Może stopniowo wszyscy będą w Zorce dostawać podwyżki i zaczęły się od tego działu?

kiler

Brygadzista lakierni u harasia upośledzenie umysłowe trzeciego niestety ostatniego stopnia gości chyba (usunięte przez administratora) dopalacza popił wódką i zagryzł halunem zlotnik gdzie ty k...a miales oczy wariacie

Bolek
@Kapo 13.02.2018 00:35

Ja pierd... Tylko ludzkie ścierwo podpisuje się kapo wydaje mi się że to ty byś matkę sprzedał (usunięte przez administratora) kapo godne pozalowania

Kapo
@Bolek 14.02.2018 15:49

O trafiłem w dziesiatke konfitura sie obrazila wal sie smierdzielu

Twardy

Na lakierni u Władka każdy z każdym i każdy każdego rucha . Operatorzy wózków operatorów maszyn ruchają. Czyli (usunięte przez administratora) I jak tam pracować.

Anonim
@Jaremko 14.02.2018 21:03

Na tyle cie stać gamoniu dziecko szczęścia i nadziei (usunięte przez administratora) you

czesio
@Twardy 26.01.2018 16:57

W Zorce nie ma żadnego Władka

Kamilian

Chcę sie przyjac do zorki warto , jakie sa stawki na start i gdzie lepiej isc bo z tego co wiem lakiernia odpada pozdrawiam forumowiczów.

Anonim
@Kamilian 02.02.2018 10:14

Odpuść sobie zorka chyba że chcesz pracować za damski uj

Realista
@Kamilian 02.02.2018 10:14

Nawet nie próbuj. Na start zaproponują śmieszną stawkę w zamian za pracę w hałasie, pyle, ukropie w lecie. Ludzie ze stażem uciekają z tej firmy. Mają wprawdzie wyższe stawki niż na start, jednak powszechne jest obniżanie dodatków akordowych i w rezultacie pensja niższa, niż wynika z wyliczeń.

hej

Od pewnego czasu czytam posty na tej stronie. Wydaje mi się, że ludzie , którzy piszą to chcieliby za darmo brać pieniądze. Niestety tak nie ma i nie będzie. Zastanówcie się, czy warto wypisywać i ubliżać innym, którzy po prostu chcą pracować na utrzymanie Rodziny. Warto zastanowić się czy to Wam w czymś pomoże. Chyba że chcecie sobie ulżyć. Pozdrawiam wszystkich, którzy myślą że wszystko tak idealnie robią.

Deddzaazcff
@hej 09.02.2018 16:50

Nie, ludzie nie chca brac pieniedzy na nicnierobienie.Ludzie chca godnej zapłaty za wykonana prace, a nie wiecznego okradania.

Realista
@hej 09.02.2018 16:50

Chyba czytasz i nie rozumiesz. Nikt nie chce brać pieniędzy za nic. Nikt też nie chce pracować za niewielkie pieniądze. Nie ma też aprobaty dla obniżki wynagrodzenia wynikającej z obniżania dodatku akordowego. Zastanów się, czy osoby pracowite nie mają prawa buntować się przeciw zaniżaniu wypłaty. Zorka to nie jest pensjonat czy sanatorium a większość pracowników ma rodziny. Jak mają snuć plany, kiedy wysokość pensji jest zawsze niższa niż wyliczona. Chyba, że są to plany dotyczące zmiany pracy. Dla Zorki utrata doświadczonego pracownika to rzeczywiście ogromny zysk.

Wkurzony pracownik

Z jakiej racji operatorzy linii lakierniczych dostali podwyzki? Za to ze nie znają sie na własnej robocie? Nie znają procesów technologicznych? Nie odróżniają malowanych elementów? Nie potrafia obsłużyć maszyny ? Za to ze codziennie cos zawala i trzeba wszystko po nich naprawiać? Kiedy reszta z nas dostanie choćby złamany grosz?

Kwejk
@Bajlando 08.02.2018 06:52

Moze dlatego ze wiekszośc nie zasługuje na żadne podwyzki.Najpierw niech sie naucza odróżniać elementy ktore malują bo wstyd sobie tylko robia co chwile biegając i pytając co to jest to co teraz maja malować, jaka strona nóżki, na ile gruntów idzie...operatorzy! Śmiech na sali.Wlasnych maszyn nie potrafia obsluzyc, codziennie któryś partoli robote,elementy sa wiecznie zaprószone, zalane lub niedomalowane.A i szlifierkę wlaczyc to juz wyższa szkoła jazdy.Zalosne.

Incognito
@Wkurzony pracownik 06.02.2018 06:59

Dla mnie to banda smierdzacych leni bawiacych się na telefonie i zgrywajacych wazniakow co i tak im to nie wychidzi za robotę się wziąść bo jeszcze trochę i sami beda odbierać elemety

ziom

Haras to stary alkoholik konfident porazka zorki pracowałem z nim na linii akryl (usunięte przez administratora) jakich malo

Gonzaga
@pakowacz 09.02.2018 18:01

Ta Zięba zawsze wszędzie (usunięte przez administratora) wieczny dupowlaz, wielki mistrz który w drexs, szneider a teraz w Zorce się wykazuje tylko patrzy jak tu zmianę przebujac i swoich ziomkow by sprzedał by się tylko wybielic i posadke utrzymać. Na Harasia szkoda słów włz i alkoholik wiecznie skacowany a na deser Ogryzek która kobieta mogła zrobić coś takiego!!! Typowy nieudacznik i piesek całej reszty a dla czego dostał się na stanowisko bo z Zięba na wódkę lata bez przerwy tak że cała trojeczka nadaje się do AA, a nie do kierowania ludźmi znaczy się próbują czymś kierować ale jak wiadomo nad niczym nie panują.

Lakiernik
@Gonzaga 10.02.2018 16:26

Tak ogryzek Ziemba z harasiem nadają się do pchania karuzeli banda baranów bez szkoły

Lakiernia

Teraz co tam się dzieję to cyrk na kółkach dość że ludzi nie ma to jeszcze zabieraja z lakierni na pakowanie glupkowany wymysl zlotnika a jak komuś nie pasuje to do widzenia śmiech na sali powodzenia jeszcze trochę i beda tam pracować tylko przydupasy zlotnika

wariat

Zastanawiam się czy nie ma problemu z tym ze nie mam pojęcia jak się czujesz się na tym samym czasie w tym roku nie będzie to możliwe dzięki zastosowaniu technologii i materiałów , które są w pełni już funkcjonalną wersją serwisu i nie wiem czy to jest to dla mnie to jest to dla nich jest tak jak ja to w końcu się udało się nam w tym roku nie będzie to możliwe dzięki zastosowaniu technologii i materiałów ,które w tym ktoś ma krucho z kasą i nie wiem czy to jest to dla mnie to jest to dla nich jest w porządku i czystości i porządku w gminach i w jakiej cenie i kiedy będzie dostępny w sprzedaży w opcjach w domu. Nie wiem czy to

Nick
@wariat 09.02.2018 17:47

mógłbyś jeszcze raz ale powoli?masz tu jeszcze parę przecinków i kropek,użyj ich,,,,,,,,,.........,,,,,,,,,,

Kcin
@wariat 09.02.2018 17:47

Moze ktos przetłumaczyć co autor miał na mysli?

STEFAN

O i już jest na kuntach nowa wypłata wiadomo śmiech na sali!!! No ale (usunięte przez administratora) z tym coraz bardziej topnienia zasoby ludzkie a wiosenka tuż tuż będzie nas niewolników jeszcze mniej ciekawe czy kamizeleczki na to coś poradzą szczęścia życzę pajacyki będzie w końcu trzeba zakasać rekawki skończyć opierdalanie i wziąć się porządnie do pracy.

anonymous

Jak wypłaty ?jakas nietypowa cisza.

w.......y
@anonymous 09.02.2018 16:24

Wyplaty jak zawsze okrojone coraz mniej roboli a wiecej tych pseudo inteligentów w kamizelkach co myślą ze są potrzebni darmozjady jedne

byly pracownik lakierni

Typowy przykład bubli na lakierni krawędzie wypuszczają niedomalowane elementy linia uv je maluje oczywiście zero kontroli pewnie myślą ze jakos to będzie mistrz na koniec zmiany odnotowuje wydanie elementów na pakowanie pracownik zaczyna pakowac po chwili widzi wady lakiernicze wola mistrza mistrz lakiernika chwila rozmowy i elementy wracaja na lakiernie do poprawy i tak od lat się dzieje a wystarczy troche kontroli mniej a dobrze a będą podwyżki zadowolony prezes kierownicy mistrzowie wolne soboty TROCHĘ ODPOWIEDZIALNOSCI ZA TO CO SIE PRODUKUJE MYSLEC POTEM ROBIC CIULE Z LAKIERNI ps.lanek ogarnij sie niedomalowania to twoja specjalnosc lakierniku z długim stażem

Hejnal
@byly pracownik lakierni 08.02.2018 01:42

Lankowi to ty mozesz co najwyżej buty lizać leszczu

U
@byly pracownik lakierni 08.02.2018 01:42

Tomaszu W. nie badz fałszywcem i nie obgaduje kumpla

pooleczka

Ballada o Bogusiu. Zastal zorke murowaną a zostawi drewnianą

Rudy
@.................. 08.02.2018 21:18

Co to znaczy " du*a sie pali" ? W sensie ze co?

.....
@Dziadzio 09.02.2018 06:50

Hej Dziadzio. Ortografia :)

Trzynaście

A ja mam prośbę do ekipy z pakowania.Jak odkładajcie elementy do poprawy to przestańcie je umyślnie obijać i niszczyć bo tylko dokładanie komuś niepotrzebnie roboty.Codziennie zgłaszam to do kierownika, zglaszalem do dyrektora i mimo braku reakcji nie zostawie tak tego.Nastepnym razem jak znajde specjalnie obity i zniszczony element to pojde do osoby ktora go odłożyła i wsadzę jej go prosto w ten durny ryj.

On
@Grzesiek 08.02.2018 18:02

To nauczcie się malować na lakierni to nie będziemy odrzucać gamonie bo z tego co słyszałem dziś z jednego malowania wyszły wam trzy inne kolory i nie dało się tego pakować !!

13
@Grzesiek 08.02.2018 18:02

Lakiernicy przestańcie romansować tylko do roboty

lolek

żenada ludzie ogarnijcie się. Nikt nikogo nie zmusza . Ja pracowałam gdzie indziej i przyszłam tu.Zmieńcie robotę to zobaczycie jak jest fajnie .

Bolek
@lolek 08.02.2018 22:22

O kurs... To współczuję tej super kariery w orce

Masakra

Witam Na wstępie chciałem przeprosić kierownika Pakowania Przemysława Ż. za podanie prawdziwego imienia i nazwiska co nie było celowo zamierzone a raczej spowodowane niewiedzą co do przyjętych zasad(pierwszy wpis na forum w życiu) i za błędne słowa które mogły być obraźliwe i spowodowane niezauważonymi podpowiedziami wystosowanymi przez program do szybkiego pisania.Zorientowałem się całą sytuacją dopiero dzisiaj po informacji od jednego z pracowników że w firmie wybuchła jakaś afera. Nie ponoszę winy za wpisy innych forumowiczów i nie namawiałem ich do pisania wulgaryzmów i nieprawdziwych sformułowań w kierunku kierownika.Ponadto reszta wypowiedzi była zgodna z prawdą i zaistniała sytuacja miała miejsce (z informacji które otrzymałem). Co do niepoprawnego wpisu wystosowałem dzisiaj w południe prośbę do administratora strony o usunięcie..

Czechow
@Masakra 07.02.2018 23:10

Stary nie masz za co przepraszac jezeli taka sytuacja miała miejsce to pan przemo powiniem dostać dyscyplinarkę za mobbing .Osoba poszkodowana powinna to zgłosic do Hr .a tak poza wszysykim to znam przema z poprzedniej firmy i jak zobaczylem ze tu jest kierownikiem to sie przeźegnałem i dlatego mnie jego zachowanie nie dziwi .Jak sie nie ma w głowie mozgu tylko styropian to tak juź jest . Pozdrawki przemo ale cie pojechali

Petronela
@Masakra 07.02.2018 23:10

Jakie tłumaczenia.....zenada.tylek zalatal to nagle sie przeprasza.

Julita

@Mmmaj w czym Ci przeszkadzam? @....ale czy to wina innych pracowników czy firmy Zorka Twoim zdaniem? @Wkurzony pracownik a może warto w firmie na ten temat porozmawiać? Zapytać się czemu należy się to jednemu działowi? Może w następnej turze wy dostaniecie podwyżki?

Wkurzony
@Julita 07.02.2018 15:22

Chyba wypowiedzenie dostaniemy do ręki,strach o cokolwiek pytać ale proponować

bobas
@Julita 07.02.2018 15:22

A to dla czego wszyscy nie dostali w jednym terminie?a z kim rozmawiać w tej firmie jak (usunięte przez administratora) złodzieja (usunięte przez administratora) pogania jak się człowiek zapyta o podwyżkę od razu kierownik staje okoniem i mówi że żadnych podwyżek nie będzie Mistrzowie kłamią i oszukują grając tylko na czas,prawda jest taka zakłamana firma i nic się nie zmieni ciągła spychologia mistrz mówi złożyłem wniosek o podwyżkę dla ciebie człowiek myśli sobie poczekam może warto po czym słyszy pytając kierownika że on o niczym nie wie w tej firmie jest okropne zakłamanie grają tylko na czas przedłużając człowieka agonię

Masakra

Witajcie Dzisiaj to już kierownik pakowania Przemysław Żuk przeszedł sam siebie,a mianowicie zabrał facetowi z pakowania prawie całą premie 15 frekwencyjnej i 10 uznaniowej tylko dlatego że został ojcem(taka mała wyprawka od zorki).chłopak musiał zająć się żoną i dzieckiem po cesarce pewnie jakieś komplikacje ,lekarz wystawił mu opiekę a Żuczek Gnojarz pogratulował mu zabierając 1/3 wypłaty. Po prostu brak słów dla Idi...!!!żeby nie było wiadomo że za chorobowe zabierane jest 15% premii frekwencyjnej ale 10% uznaniowej zabrał od siebie(kuta.!!)

bizon
@Masakra 06.02.2018 23:15

No biedaczek Przemek Żuk kawał (usunięte przez administratora) zapomniał już jak dom w Jeżowie budował i taki oszczędny był że płyty z Orki na szalunki woził busami swojego teścia skurwys...jeban...pozbawić ojca narodzonego dziecka kasy parszywcu karma wróci weźcie się za jakieś strajki załóżcie związki bo inaczej do końca będą się takie chujk... Jak on nad wami pastwić,wiem co pomyślicie przecież mnie ta sytuacja nie dotyczy a ja odpowiem dzisiaj nie ale może kiedyś nie pozdrawiam

Radek
@bizon 07.02.2018 07:38

Witam na miejscu świeżo upieczonego taty napluł bym mu w tą fałszywą mordę i złożył wypowiedzenie, a do ciebie Przemysławie tylko tyle fraje.... Jesteś a nie facet

Wkurzony

O to super wiadomości widzę,a dlaczego pakownia nie może dostać podwyżki ? Musimy się mocno gimnastykować żeby mieć jakikolwiek akord a na przeszkodzi stoi materiał który czesto nie nadaje się na wysyłkę,lakiernia twierdzi ze specjalnie to robimy ale kto byłby na tyle głupi żeby ryzykować akord i premie pakując buble w paczkę ? Mówi się ze inne firmy na spółdzielczej to auschwitz itp a zorka chyba chce ich w tym dogonić,zakazów coraz więcej,płaca stoi w miejscu a wymogi coraz większe,zamiast motywować to jest demotywacja na każdym kroku,gdyby nie fakt ze pieniądze za na gwałt potrzebne bo są zobowiązania w banku czy inne tego typu sprawy to rzuciłbym w cholerę te robotę,a No i zaznaczam dla was kamizelki bo wiem ze to czytacie,robimy z siebie Beduinów i lecimy ostro z robota także bez głupich komentarzy ze na pakowaniu są nieroby,lepiej przemyślcie sprawę bo ekipa dobrych pracowników może się mocno pokruszyć jak nic nie ruszy i zauważycie dopiero wtedy jaki popełniacie błąd,a wcale nie będziecie biedniejsi jak każdemu choćby 100zl do podstawy dodacie

Wkurzony
@Albinos 06.02.2018 15:53

Zapomniałem jeszcze coś dodać,nawet jeśli jakimś cudem uda się wywalczyć podwyżkę to napewno wymagania mocno wzrosną ...

Albinos
@Wkurzony 06.02.2018 18:45

Oczywiście! Cały czas słyszę, ze mało i mało! To niech się do roboty jeden z drugim weźmie to będzie wiecej!

bąbel

Pracujmy dalej już nie długo z dwiema sobotami za 1800zł i nie wychylajmy się cieszmy się że mamy prace nadzorcy weźcie się za tych nierobów waszych pracowników.

W3

A czy to prawda ze „kamizelki” na W3 z nowym rokiem dostały podwyżki po 200-300zl może to ktoś potwierdzić ??

Walo

Dostali ale nie wszyscy bo sa lepsi i gorsi a praca ta sama

Tony Montana

Związki związki związki jeśli ich nie założycie to będziecie ciągle tak traktowani

cieplicowo
@Tony Montana 03.02.2018 21:57

A kto tam u was jest teraz kierownikiem?może dziadek z osmolonym wąsem śmierdzący okropnie potem?

Magic Make

Na dniach składam wypowiedzenie ..dlaczego? Bo z Włodkiem Szafrańskim nie da sie wytrzymać. Kierownik kryje go jak może. Obydwoje nadają się tylko do tarcia chrzanu. Żenada

Dziadzio
@Magic Make 03.02.2018 15:53

Dziadek dawno powinien byc wywalony na zbity pysk jak byl mistrzem to cale dnie ogladal blondynki w necie a teraz wielki kierownik tłuk i tyle i jego koles golumb

kokon
@Magic Make 03.02.2018 15:53

idz to wszyscy sie ucieszą

Julita

@.... macie prawo pisać, ale obowiązek przestrzegać zasady panujące na forum, czyli regulamin. Jak nie będziecie tego robić to Wasze wpisy będą kasowane przez admina. @ogryzek w jaki sposób okradają? W sensie, że nie dostajesz takiej wypłaty jaką byś oczekiwał i zarobił?

....
@Julita 01.02.2018 14:22

A w takim sensie okradają i oszukują że kur...każdego 10 dnia miesiąca większości pracowników coś brakuje na odcinkach i zaczyna się co miesięczna bieganina po tych śmiesznych przełożonych którzy i tak o wszystkim wiedzą bo jest to narzucone od tych złodziei z zarządu i fakty bronią się same a więc nie ośmieszajcie się pisząc takie głupoty,ale co tu się dziwić jak tam u was większość ludzi to lekkoduchy żyjące od piwka do piwka od ćpanka do ćpanka i od bibki do bibki no ale cóż właśnie taki ciemnogród wam odpowiada bez odbioru.

Mmmaj
@.... 01.02.2018 19:34

Julita idź precz

Nowy lakiernia

Na której maszynie jest. Ciężko , slyszalem że wykonczyli tam 60 osób

baltazar
@Nowy lakiernia 26.01.2018 13:45

Kolego wykończyli tam 160 osób pozdrawiam dobrze że nie podjąłeś tam pracy.

kurtek
@baltazar 28.01.2018 05:22

Buahahahhahahahahhahaha

żararaka

Witam dawno mnie tutaj na forum nie było,ale widzę że zostało ponowione ogłoszenie i są poszukiwani niewolnicy do Zorki,ludzie za żadne skarby nie dajcie się zwieźć!!! Będą obiecali przekonywali czego w tej Zorce nie ma i nie będzie a tak naprawdę po za oczekiwaniem na umowę gdzieś tak około czterech miesięcy jest to i tak wielki sukces, kiedyś czekało się osiem lub jeszcze więcej wyzysku który tam na was czeka,okradaniu na wypłatach bieganiu po śmiesznych przełożonych którzy mają was głęboko bo to banda niedouczonych nierobów którzy patrzą tylko na swoje żeby czasem się nie wychylić i nie podpaść.Praca w tym zakładzie to niesamowita strata czasu wiem coś o tym przepracowałem tam kilka lat pozdrawiam a za całą paskudną atmosferę odpowiada zarząd Zorki chciwy pazerny zachłanny.

żararaka

Zaglądam z czystej ciekawości a przede wszystkim przestrzec ludzi tylko dla tego! A co do mojej nowej pracy to jak chcesz to proszę się ujawnić a ja na pewno cię nie zostawię cieniasie żebyś zgnił w tej twojej ukochanej orce, a jeszcze jedno na forum mojej firmy jest nie mniej jak z 80% przychylnych komentarzy! A więc czekam

...
@żararaka 31.01.2018 09:48

Mów sam za siebie- przestań głupoty wypisywać. Nie chciałeś pracować, to Twoja sprawa.

Xxx

Jak chcecie zrobić stronę na fejsie? Kto tego będzie pilnował(chyba prezes). Po tekstach przeczytanych na tej stroni widać jakie wieśniaki robią w zorce.

Zorka Facebook

W zwiazku z dużą ilością debili,buraków i patologii wnaszym zakładzie prowadzenie takiej strony będzie bardzo wyczerpujące. Tutataj widać co się dzieje. Już sobie wyobrażam posty typu Halinka z akrylu dała (usunięte przez administratora) Edziowi z owijarki haha???? itp. Strona będzie musiała być założona na fikcyjne dane aby nikt nie znał jej założyciela. Obecnie trwa podejmowanie decyzji....

....
@Zorka Facebook 26.01.2018 20:47

Pisząc te banialuki chyba nie odbiegasz (usunięte przez administratora) od całej drużyny a i nic nie będzie anonimowe cieniasie oprócz ciebie

Aga

Słyszałam że u Włodka na uv. Się nie szczypią czarny P.........k

anonim

(usunięte przez administratora)

Kick

Powstanie jak ją założysz cwaniaku

walerian

Witam a co wy nie widzicie ludzie to może przejżyjcie na oczy, im właśnie o to chodzi bo ludzi zwaśnionych jest łatwiej kontrolować. I jak ma być dobrze jak taki godny pożałowania np. Mistrz Włodek Sz i jego pomagier brygadzista który celowo nic nie robi, ja się pytam za co takie osoby biorą pieniądze nie potrafią pokierować zasobami ludzkimi a tylko wprowadzają więcej zamętu jak pożytku,a na Bogdana też nie ma co liczyć on już dawno został kupiony.

Twój stary
@walerian 25.01.2018 10:23

Ty za to robisz najwiecej.Niech kazdy najpierw spojrzy na siebie a dopiero pozniej komentuje innych.To wlasnie przez takich obrabiaczy tyłków jak Ty w zorce dzieje sie to co sie dzieje.Kozak w necie, piz*a w swiecie.

zoska
@walerian 25.01.2018 10:23

Bogdan, Bogdan ludzie z produkcji zapomnieli twoja twarz.Milo wspominam poprzednika, moze (usunięte przez administratora) ale szczery i solidny a nie flaki z olejem bleeee

krasna

Panie Haras czy Harnas???? wez na bary co chciales albo sobie odpusc bo zwalanie winy na innych i" nazywajac po imieniu" podpier...dalanie i sr..anie w swoje gniazdo to zla taktyka. Wezcie sie wszyscy mistrzowie skupcie na produkcji a nie na rywalizacji miedzy soba. Trzy zmiany powinny byc spojne ale dzieki rywalizacji panuje jakis totalny rozpier...dol. Panie Bogdanie trzeba przyjrzec sie pracy mistrzow i tych pozal sie... ......brygadzistow. Jeden mistrz powinien ogarniac temat bez pomocnika nie ogarnia to do garow, bo teraz maja czas na szukanie i kopanie dolkow. Nie tedy droga. A ze firma w ciula leci to fakt.... Ale szkoda zorki"taka ladna, amerykanska"...600

Alkoholik z akrylu
@Jegomość 25.01.2018 09:52

Jednego normalnego i ogarniętego pogonili do cieplic wstyd wstyd dyrektorze

Spasiony
@Alkoholik z akrylu 25.01.2018 17:14

No bardzo ogarnięty był hahahahahahaha bardzo!

lolek

no chyba niektórym nierobom się d...pa pali. W końcu robią z wami porządek.Lament bo pijanstwo się konczy. Moze w koncu bedzie porządek.Ja pracuje bo chce.

....
@lolek 25.01.2018 17:48

Lolek pajacu piszesz że pracujesz bo chcesz a ja twój kamrat wiem że zapierd....bo musisz ty dwulicowy dupolizie bleeeee

....

Julito wszyscy wiemy że w obowiązkach służbowych masz za zadanie wypisywać te farmazony,ale ja i tak życzę tobie miłego dnia ty rób swoje, a my pracownicy dalej będziemy pisać o Orce to co będziemy uważać za stosowne a dla że mamy takie zasrane prawo.

k
@.... 25.01.2018 12:09

mam nadzieje ,ze kiedys ktos napisze o tych biednych ludziach , ktorych zaklad pracy tak wykorzystuje na lamach jakiegos brukowca regionalnego.Zanim jednak tak sie stanie powiem wam kilka slow na wasz temat , zwykla z was banda nierobow ,pijakow i co najgorsze donosicieli jednych.Cieszcie sie , ze prace macie i pracujcie zamiast sie mazac jak dzieciuchy z przedszkola.ODRAZAJACY,BRUDNI I ZLI

Julita

Na forum jest regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin i wszyscy piszący na wątku muszą go przestrzegać. A Wy łamiecie go obrażając siebie wzajemnie i pisząc personaliami. Jeżeli zapoznacie się z regulaminem zobaczycie, że takie wpisy admin będzie usuwał. Dlatego jeżeli macie chęć wyrazić opinię o firmie Zorka to zastosujcie się do reguł regulaminu.

W2

Na Facebook powstanie strona poświęcona życiu na naszych trzech wydziałach,takie nasze małe zorkowe związki zawodowe

....
@W2 24.01.2018 20:47

No i bardzo fajnie czekam z utęsknieniem na te Zorkowe związki zawodowe

Edek

Jak ktoś nie widzi dziadostwa w tym zakładzie musi być straszenie zakłamanym człowiekiem. Albo prawą ręką prezesa i ucinanie wyplat go nie dotyczy. Łajza tego typu pewnie ufa że w Smoleńsku był zamach.

Premier
@Edek 24.01.2018 20:31

Tylko narzekania jak wam nie pasuje to ptzeciez w okolicy są inne firmy nikt nikogo nie trzyma na siłę tylko podejrzewam ze co nie którzy wrocą szybko z podkulonym ogonem taka ludzka natura

boss

Haraś ty pało

W1

Jak myślicie gdzie jest największe dziadostwo? W1,w2czy w3 . Zapraszam do dyskusji. Wydaje mi się ze powinna zostać uruchomiona strona na fejsie o naszym zakładzie. Tam będziemy mogli dzielić się opiniami oczywiście bez wulgaryzmów i obrabiania (usunięte przez administratora) innym

w2
@W1 23.01.2018 20:49

Największe dziadostwo to u ciebie w domu może. Pochwal sie

o
@.... 24.01.2018 09:15

to sie zwolnij i zaloz swoja firme wtedy zobaczysz prawdziwe dziadostwo

....

Ale wy jesteście po prostu żałośni,tu piszemy o Orce i tych tłustych wypasionych pensyjach

Fox

Drogi Patryku z lakierni przestan szukac taniej sensacji i skończ z tym wyszukiwaniem romansow.Zajmij sie lepiej praca i wykonywaniem swoich obowiązków

.....

A myslalem ze na innych zmianach tez cos ciekawego sie dzieje ale widze ze nudaale

Nicky
@..... 23.01.2018 00:19

Zajmij się swoją pracą to nie będziesz się nudził.

Religia

Kiedy admin usunie wpisy, ktore nie maja nic wspólnego z praca? Nas- normalnych ludzi- guzik obchodzą czyjeś romanse.To forum dotyczy pracy i jej warunków, a nie prywatnych brudów pracownikow!!!!!!

Provizor
@Religia 21.01.2018 13:32

To jest sprawa tej Pani,zgadzam się z tym.Opinią też się nie ma co przejmować...zgoda,ale właśnie to chętne ocenianie ludzi w pracy powoduje,że na dłuższą metę atmosfera robi się nie do wytrzymania dla tej Pani.Ja jej nie znam,ale współczuję,że będzie musiała znosić ten jad i nienawiść.I życzę jej powodzenia.

Religia
@Provizor 21.01.2018 14:19

A ja mam nadzieje, ze jest na tyle mądra, ze oleje to i absolutnie sie nie przejmie.

,.

A który to pan calusny

anonymous
@,. 20.01.2018 18:06

Pan całuśny to Rafałek operator wózka na lakierni

Zainteresowany

A ktos wie jeszcze o jakis romansach chodzi o dziewczyny z lakierni

Koleś
@Marchewka 20.01.2018 08:40

Pan całuśny mężatki wyrywa między innymi tą małą blondynkę z lakierni co dużo gada .

n
@Już była 18.01.2018 23:25

ludzie wy sie zajmijcie wlasnym zyciem a nie cudzym. banda szczeniaków. wstyd za was, wstyd!!!!!

Włodek

Praca w Zorce na Meblowej każdy widzi jaka jest hałas,zapylenie, praca z chemikaliami to tyczy się oczywiście lakierni no i teraz zastanów się przyszły pracowniku wstępujący w szeregi Zorki co i ile warta jest ta praca na pewno nie 2200zł!!! Praca na trzy zmiany podczas której przerabiane są setki kilogramów a tygodniowo można to liczyć w tonach no i najważniejsze że na każdej wypłacie was oszukają czyli z Zorką wyjdziecie jak przysłowiowy Zabłocki na mydle a więc POLEĆ PRACE W ZORCE ZNAJOMEMU pracowałem tam i wiem co jest pięć nie dajcie się omamić jeżeli jesteś ambitny ambitna omijaj ten zakład szerokim łukiem kryje się w nim bardzo dużo patologii.✌

Radek mistrz

Ogólna ocena zakładu Zorka na ul Meblowej totalna porażka i strata czasu pracuje około czterech lat i mówiąc szczerze nikomu nie polecam nawet podejmować tam pracy no chyba że ma się naprawde nóż na gardle ja miałem ale szczęśliwie los się odmienił strasznie oszukują na pieniądzach a robota w sumie jak każda inna prawie 100% ludzi na trzech zmianach jest notorycznie oszukiwana na wypłatach pojęcia nie mam czego ludzie nie ostrzegają innych przed tą bandą złodziei z zarządu ZORKI

tadzio
@Radek mistrz 10.01.2018 21:18

ja pracuje juz rok i jestem zadowolony. Polecam prace. A jak ty odradzasz to sam se zmień

Zostaw opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.