Zorka Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 590 ocen.

Zorka Sp. z o.o.
3590

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.

Myśliciel

Ja (usunięte przez administratora) co się tu wyrabia...brak słów dosłowny rynsztok.... To co piszecie to już robi wodę z mózgu...wam się nudzi?!do roboty kurwa!gdzie administrator?!chyba czas wrócić na dwie zmiany jak kiedyś. Przerzucić ludzi żeby ta firma działała. Bo teraz wszyscy płacimy energia i jeszcze raz energia. Zrobić czystke kto się nadaję i będą lepsze płacę. A nocki dodatkowe jak kiedyś. Wystarczy pomyśleć a tego brak.

WRC
@Myśliciel 18.05.2018 09:07

tak wlasnie! gdzie jest admin?na twoje k....a! cos ci nie pasuje to droga wolna,ja juz to zrobilem,nikt na sile w tej firmie nikogo sile nie trzyma.pozdro.

Pakowacz

Nie polecam zorki, szczegolnie pakowania. Jezdzi tam brygadzista wozkowych ktory jest chory psychicznie, ma nerwice. Trabi jak (usunięte przez administratora) i wywraca palety, nikt tego nie widzi?

Wasaty

Hej robaczki jak nastroje po wypłatach? Jest czworeczka z przodu?

Konstantin
@Wasaty 10.05.2018 14:33

Co miesiac przeżywacie wypłaty, to juz jest nudne.

Zuraw

Zorka będzie dalej istniała nawet bez was, jak się nie podoba do widzenia!!!

wrc
@Zuraw 02.05.2018 10:30

Ale,bez was to zorka nie istnieje,bo ludzie "pracownicy"to caly zaklad .dzis kazdy ma wolna reke i idzie tam gdzie lepiej. i takiego "pracownika "trzeba docenic a nie gnoic.pozdro

xyz

Ponoć wszyscy mają dostać po 2500 netto :) idą lepsze czasy haha. Pył, chemia, atmosfera w pracy za takie pieniądze? Teraz nawet Ukraińcy mówią że to chiuj nie pieniądze i nie chcą pracować. Tak jak ktoś wcześniej pisał zorka robi wszystko żeby przestać istnieć

..........
@xyz 27.04.2018 14:07

no, bez ciebie na pewno zginie

Kat

Witam, czy ktoś nie dostał swojej premii kwartalnej, mimo iż powinien? Na jakiej podstawie ją przyznali?

Kobita
@Kat 24.04.2018 14:02

A na takiej że przez cały 1 kwartał nie można było chorować.

Ryszard

O jakich zmianach krążą ploteczki?

Body

Witam jak to kurczę jest?!! Na meblowej zapieprzasz pilnują cie i wg co do dzwonka jak nie ma roboty to musisz sprzątać i tak nie wyjdziesz .. A na dworcowej skończy się materiał idziesz do domu nawet 2H przed przewidywanym wyjściem i mają normalnie 8H wpisane i te samą kasę ! To jest szczyt. Wszystkiego co za idiota tak zrobił .. I tak (usunięte przez administratora) mi ściska jak to słyszę od koleżanek .. Chcialem się przenieść no ale meblowa bardziej potrzebuje mnie .. Weźcie coś zróbcie jaka tu sprawiedliwość ??!

Cmo
@Body 23.04.2018 21:09

Było się uczyć to byś wychodził wcześniej ale z własnego domu i nie piszcie głupot a co do wypłat to raczej dobrze nie będzie kominy polecą

Janusz z W3

Ponoć szykują znowu wielkie zmiany w płacach. Ludzie mają mieć stałe pensje bez akordu. Ale będzie eldorado :) 10 lat i po Zorce. ZORKA zmierza ku samozagladzie. Tak to jest jak się na górze chcą jak najwięcej napchac a podpora zakładu czyli pracownicy produkcyjni dostają marne grosze na przeżycie. Brawo brawo i jeszcze raz brawo

Gazior
@..|.. 23.04.2018 21:09

Na bank w maju czegoś się dowiemy 10go po wypłacie jak nam na pensji upiernicza

Byłem zobaczylem

Dziekuje za wsoułprace miłym paniom na szlifierkach zorce na dworcowrej ale jak ktoś lubi monotonie i brak rozwoju zawodowowego to polecam te prace ja nie wytrzymałem pozdrawiam ludzi z uf chcesz stracic znajomego wyslij go tam to pracy tam

Do anonymus
@anonymous 20.04.2018 15:48

Byl zobaczyl to polarny lub brunatny ewentualnie z cyrku . ktory sie zachowal jak dziecko .NIe mial odwagi w oczypowiedziec ze mu praca nie odpowiada tylko nie odbieral tel. I wolal poinformowac o tym.ze rezygnuje z pracy za pomoca tej strony. A pisze o checi rozwoju

Ferdek

Atentione Atentione!!! jelenie pilnie poszukiwani,robota ciężka i monotonna ogłoszenie ponowiono o 12:55, prężnie rozwijającą się firma Zorka szuka niewolników.Zglaszac się masowo niskie zarobki praca system trzy zmianowy, praca w chemii zapyleniu chalasie czego chcieć więcej!!! Walić drzwiami i oknami a i zapomniał bym, jeżeli ty lub ty się nie zdecydujesz to pamiętaj poleć pracę w Orce znajomemu a na bank stracisz znajomego, bo takiej miny się niewybacza

Adolf Hitler
@Ferdek 28.03.2018 13:44

Zapomniałeś dodać że tam jest cholernie gorąco w głównej hali. Latem w ciągu dnia 35 stopni BEZ WENTYLACJI. Ale tak to jest że polaczki dają się (usunięte przez administratora) ponieważ nie mają wyjścia i muszą zarobić na życie. Dopóki rząd się nie weźmie za takie dziadowskie firmy od podstaw to nadal będziemy czarnuchami Europy.

walery

Ukraino brzybywaj zorka cie potrzebuje ratuj zaklad po polak juz nie chcę pracować w tym pięknym zakładzie prosze w imieniu zarządu spółki oferta 2700zl plus dodatek do celi w hotelu europa praca 12godz 6dni w tygodniu plus sobota 8godz

Adolf Hitler
@Wredna 23.02.2018 21:24

Kobiety robią bo są frajerkami i tyle.

Nowa

Cześć! A czy może mi ktoś powiedzieć, jakie są warunki pracy w biurach?

Wioch
@Nowa 14.04.2018 16:07

Warunki pracy w biurach to: Klimatyzowane pomieszczenia Stała pensja od 3500 wzwyż Premia kwartalna Płatne nadgodziny 50 i 100 Sympatyczne kierownictwo służące pomocą Dodatki świąteczne

ziommm

Zlotnik ty glabie zrezygnuj z kierowania działem nie nadajesz sie buraku za twojej kadencji sa najgorsze zarobki precz dziadu

Tomek
@Olaf 10.04.2018 17:40

Witajcie a co wy wszyscy tak uczepiliscie się tego przesympatycznego starszego Pana z wasami, ludzie uwierzcie trochę przecież on naprawdę się stara żeby im wszystkim żyło się lepiej, a my już dawno zostaliśmy zepchnieci na drugi plan i wiecie co już nigdy nie będzie lepiej bo oni wszyscy się już oto postarają.

ciekawski/zainteresowany

Przeczytałem znaczną część bieżących wpisów - gównie wzajemne animozje... Czy na forum bywa "ktoś", kto jest pracownikiem produkcyjnym i byłby łaskaw naświetlić rzeczowo, bez zbędnego "koloryzowania", jak wygląda układ zmianowy czyli; ile brygad i ile godzin w miesiącu... Oczywiście stawka netto za godzinę lub/i netto za miesiąc...

Panda
@Becia 12.04.2018 06:38

Jakoś u nas się to sprawdziło. Koleżanka byla 6 dni na L4 i w sobotę przyjść nie mogła bo mistrz powiedzial ze decyzją Waleriana nie może. Za chorobowe kara.

Piekny

Goguś mordeczko jestes tu jeszcze?

Gogus
@Piekny 27.03.2018 10:28

Wlaśnie pije twoje zdrowie i zoreczki obyśmy się dogadywali oby było nam dalej się lubić ale niewiem czy wytrzymam

K.J.

nie ma jak w kajocie pić można i ma się cieplo na w1 to droga do sukcesu.My musimy pracowac i napić się nie można .....

Benek
@K.J. 15.03.2018 18:44

Ale w KJ zarabiają marne grosze wiec ja im wcale nie zazdroszcze

Madzia

Zorka na umor poszukuje niewolników!!! Praca w systemie trzy zmianowym, w chalasie, chemii i zapyleniu za jedyne 2200 miesięcznie. Chętnie widzieli byśmy u siebie osoby z orzeczona niepelnosprawoscia kur... śmiech przecież ja tam widuje 80% niepełnosprawnych umysłowo cała kadra zarządzająca właśnie taka jest, kierownicy, mistrzowie przerastaja sami siebie bełkot który wypowiadają wymuszając na ludziach, odbil i odbija się szerokim echem w naszej pięknej J. Górze a więc na próżno wam wystawiać te żałosne ogłoszenia,i poszukiwać nowych niewolników.

Kogus
@... 25.03.2018 14:52

"Przejrzyj ortografia"

Julita

@pooleczka to już podchodzi pod problem z atmosferą u Was w pracy w firmie Zorka. Musicie porozmawiać ze sobą w firmie, że mężczyźni powinni pomagać kobietom. Czy uważasz, że jest szansa, żeby takie rozmowy pomogły? @>>> nie zawsze ze wszystkim współpraca może nam się układać i jest to zrozumiałe. Jednak nie można nikogo na forum obrażać. To naruszenie regulaminu i takie wpisy admin kasuje.

niko
@Bolek 23.03.2018 16:03

Sam idź do Szachownicy wieszać ciuszki za 1300 zł :)

Trzynaście

A ja mam prośbę do ekipy z pakowania.Jak odkładajcie elementy do poprawy to przestańcie je umyślnie obijać i niszczyć bo tylko dokładanie komuś niepotrzebnie roboty.Codziennie zgłaszam to do kierownika, zglaszalem do dyrektora i mimo braku reakcji nie zostawie tak tego.Nastepnym razem jak znajde specjalnie obity i zniszczony element to pojde do osoby ktora go odłożyła i wsadzę jej go prosto w ten durny ryj.

O....
@13 09.02.2018 07:12

O tak a zwlaszcz ze zmiany Wlodka

Pracownik

Witam, na świeżo i z własnego doświadczenia. Zorka posiada trzy oddziały najlepiej dostać się na Jelenią Górę, uczciwe zarobki, dobra organizacja pracy. Najgorzej pod opiekę Zorki mieszczącej się na ul. Dworcowej. Dlaczego? To proste okazuje się, że na linni akrylowej czy linii UV w Jeleniej najniższa stawka godzinowa po przejściu ze zlecenia na umowę o pracę to 10zł brutto, zaś w Dworcowej 9,20zł tamtejszy kierownik w żywe oczy powie wam, że NIE MA MOŻLIWOŚCI PODNIESIENIA STAWKI GODZINOWEJ. Za to po półrocznym stażu w Jeleniej możesz się ubiegać o 10,50zł. Inna sprawa to słowność kierownika, jeżeli chodzi o Pana G. z Dworcowej - wszelkie bajki, niedopowiedzenia, brak rzetelności i słowności. Jeżeli lubicie załatwiać swoje sprawy w korytarzu, na przejściu dla pieszych czy słyszeć, że urlopy są odwołane (zawsze są odwołane) to ok Dworcowa jest dla was. Problemem jeszcze jest odejście ewidentnie nie oczekujcie, że będzie to za porozumieniem stron Panu G. płonie grunt pod nogami i nie pójdzie na to. W Jeleniej Górze nie wiem - nie wypowiem się. Po dwóch latach pracy nie jestem w stanie polecić pracy w Zorce przynajmniej nie w tej przy ul. Dworcowej. I jeszcze jedno na Dworcowej to stare budynki, do których wsadzono maszyny produkcyjne, brak miejsca, brak komunikacji, wszystko robisz sam od odnalezienia palety podstawienie sobie, obróbki materiału (za to płacą akord) po odstawienie, owinięcie i przewiezienie na zewnątrz by Pan z transportu mógł to zabrać - za to nic nie dostaniecie. W Jeleniej jest to zakład specjalnie wybudowany pod działalność zorki więc, pod nosek paletę podstawią i z pod noska zabiorą. Mam nadzieję, że mój wpis pomoże w przyszłym wyborze pracy.

Patrze
@Slodziutki 16.03.2018 06:54

A weźmiesz w piątek na zadanie to już nawet nie chcą żebyś w sobotę przyszedł panie i panowie z w1 w2 i w3 weźmy sprawy w swoje ręce i postawmy się zorganizujmy strajk bo będą poinformujemy ikee co się u nas dzieje niech się boja niech w końcu ktoś nas zacznie doceniać !!

Mmmmm

Złotniki i Wlodek sa siebie warci tylko wymagaja od ludzi produkcji ale zeby coa dali dla ludzi to nic .Chce zeby robic cos z niczego i to jeszcze za darmo

Gazior
@1233 12.03.2018 19:13

Dali wasatemu dziadkowie zbyt odpowiedzialna funkcje, bo komu mieli dać? Jak nikt nie chciał być kierownikiem w tej upadającej firmie

Joker

Akord? ???????? W zorce ludzie którzy pracują i mają choć trochę oleju w głowie wiedzą że go nie ma.Wystarczy spojrzeć na fiszki do 50zł róznicy na wypłatach niezależnie od tego czy będziesz zapiepszał czy leżał.(Przykład 20 czy 23 dni w miesiącu 20zł róznicy)???????? A jak pójdziesz do kierownika i pokażesz fiszki to usłyszysz NIE POTRAFIĘ PANU TEGO WYTŁUMACZYĆ.???????? Dlaczego nie mamy wyszczególnione za co mamy zapłacone??????? Soboty? Gdy będą osobne przelewy może zacznę przychodzić. Brak organizacji w zakładzie brak ludzi adekwatnych do zarządzania firmą,z dnia na dzień coraz gorsza atmosfera coraz mniejsze zarobki zaczynam szukać innej pracy. Z miesiąca na miesiąc jest niestety coraz gorzej ????. Nie wspomnę że pracujemy w systemie 3 zmianowym pyle i chałasie.???????? ????Tylko (usunięte przez administratora) mają dobrze w tej spółdzielni,zal mi takich ludzi. Już chyba w drexie jest lepiej.???? Doświadczeni operatorzy kładą na stół wypowiedzenia kierownikowi dlaczego? Odpowiedzcie sobie sami na to pytanie. Gdy przyjmowałem sie do Zorki widziałem wiecej plusów niz minusów na dzien dzisiejszy jest niestety na odwrót i nic nie wskazuje na to by miało się to w najbliższym czasie zmienić.????????

Olaf
@Joker 12.03.2018 00:30

To jest polityka tego z dolmebu złoto ustego co tak ładnie gra odkąd sie pojawił to załoga skacze sobie do gardeł a wyście narzekali na panka jaki był taki był ale miał jaja a ten tylko kł.a.m.mie

Wieloletni pracownik

Witam Zorka cały czas usilnie poszukuje niewolników którzy chcą pracować za grosze, najlepszy jest Złotnik cieszcie się że macie pracę, macie się nie odzywać pracować, albo najlepsze żadnych podwyżek nie będzie a więc apeluje do całej kadry zarządzającej pracownicy są będą i zawsze byli tylko wy nie chcecie dobrych pracowników wam się maza niewolnicy a czasy niewolnictwa się już dawno skończyły, buta Złotnika jest wręcz przerażająca JAK SIE NIE PODOBA TO DO Widzenia a jak człowiek żuci wypowiedzenie to zmienia strategie np może porozmawiamy od razu inny ton, w Zorce nie szanują pracowników odradzam pracę w tym zakładzie.

w.......y

Jak wypłaty bo u mnie bida zamiast się cieszyc to zastanawiam się czy starczy do następnego dziesiątego pozdrawiam prezesa

..............
@Bolek 09.03.2018 20:36

jak długo pracujesz w drexie i ile zarabiasz ?

Kierownik owijarki

A ja wszystkim nasz Paniom życzę uśmiechu,radości w sercu,spełnienia najskrytszych marzeń. Dużo zdrowia i miłości.

maszynownia

R.tuczak jak go oceniacie slyszalem ze to niezły cham

Bolek
@mmmm 06.03.2018 15:21

Nigdy nikt nie zainteresuje się R. T. PONIEWAŻ RESZTA KADRY TO TAKIE SAME NIEDOJDY I CHAMY JAK ON WIELKI MISTRZ CO SAM ZAPIERDO... NA MASZYNIE A TERAZ UPOMNIENIA WRĘCZA ŻAŁOSNY TYPEK JAK TA CAŁA ZBIERANINA NIEUDACZNIKÓW KTÓRZY PRÓBUJĄ KIEROWAĆ FIRMA

>>>

zorka traktuje bardzo źle pracowników ma ich w głębokim poszanowaniu, nie jesteś z polecenia albo znajomym kogoś wyżej to nie masz co liczyć na zarobek . Wykorzystywanie to drugie imię tej firmy. Mistrz Tuczak jest po prostu chamem i dorobkiewiczem wyzywa niszczy ludzi. Starasz się pracujesz i tak to nic nie daje. Zarobki od 2200 do 2900 zł na 3 zmiany nie jest adekwatne to wykonywanej pracy, nie w dzisiejszych czasach. Kobiety są poniżane przez niektórych pracowników, tak samo jak kobiety poniżają facetów ale nikt z tym nic nie robi bo skłóconymi pracownikami lepiej się steruje. Fakt jest taki że praca z innymi ludźmi jest ciężko. Atmosfera w ostatecznym czasie jest z dnia na dzień coraz gorsza, ludzie zaczną odchodzić z owej firmy, bo inne firmy dają lepsze warunki pracy atmosferę i lepszy social.

..|..
@>>> 02.03.2018 10:57

Nareszcie ktoś prawdę napisał bez oskarżania innych polać temu panu?

Julita

@Jaś no to starajcie się tutaj tak rozmawiać, bo forum nie służy wyzywania się nawzajem. @pooleczka czyli w firmie Zorka kobiety mają cięższe obowiązki? Czy za to mężczyźni nie mogą im w pracy pomagać? @walery firma zapewnia Ukraińcom nocleg? Jest to dodatkowy benefit dla obcokrajowców?

Radek
@Julita 28.02.2018 09:49

Nocleg!!! Dobre warunki to ludzie po piwnicach lepsze mają, ci wasi banderowcy opowiadali nam na zakładzie o tych super warunkach panujących w tej noclegowni śmieszna jesteś dobre warunki!!! Dodatkowy benefit w łeb się (usunięte przez administratora) to czego sobie z rodziną nie wynajmiesz jak są takie dobre warunki

pooleczka

A ja o dyskryminacji KOBIET, dlaczeogo owe kobitki czesto pracujace dwa razy ciezej niz nie jeden Pan zarabiaja o krocie mniej chocby nie wiem jak bardzo sie staraly. Moze warto poruszyc ten temat. Moze nalezy skonczyc ze stareotypami i traktowac owe panie na rowni bo czesto to one sie okazuja miec kochones.

Zostaw opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.