Zorka Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 593 ocen.

Zorka Sp. z o.o.
3 593 6 1

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

wzorowy pracownik

Witam czy wie ktoś jak nazywają się panie z działu HR ?

Julita

@Olek @W3 @zorro na forum zabronione jest podawanie imion oraz innych danych, dzięki którym można zidentyfikować pracowników danego przedsiębiorstwa. Regulamin zabrania tego ze względu na ochronę danych osobowych. Administrator ma prawo usunąć wpisy łamiące obowiązujące nas zasady. @Nowa laska @..|.. nie używajcie proszę w swoich wypowiedziach słów uważanych za niekulturalne. Proszę też Was oraz inne osoby pracujące w Zorka, o podzielenie się informacją odnośnie warunków zatrudnienia jakie oferuje firma. Rzeczowe komentarze będą pomocne dla osób chcących podjąć pracę w tym miejscu.

Były pracownik

Nie polecam. To firma dla kumpli prezesa. Wszyscy poza nimi są nikim. Jakie zarządzanie taka firma od mistrzów przez kierownika produkcji i dalej..

Nowik Jan

Siemanko z wieczora wszystkim malkontentom a kto to odwraca Waszą uwagę od głównego wątku o sytuacji w zakładzie wpisując stary wątek o jakiejś "starej nowej lasce z maszynowni " już drugi raz pojawia się temat "laski"gdy tematy schodzą na drażliwe tematy. Takie oderwanie od tematu za pomocą "granatu". Widać, że jest to w czyimś interesie...żeby nie jechać po kadrze WYŻSZEJ !

Kizior
@Nowik Jan 01.10.2018 19:26

Przecież tam nie ma kadry wyższej tam są same niedoroby

Nowik Jan
@Kizior 03.10.2018 08:12

Oni nie są nierobami oni są po prostu nieprodukcyjni a jest Ich przyjmowanych coraz więcej i tyle Prezes otoczył się szczelnym kordonem "przyjaciół" którzy lepiej wiedzą jak rozbudowywać biurokrację bez końca. Prezes wpadł w pewnego rodzaju matnię i musi podpisywać coraz to nowe zgody na nowe nie wiadomo czy potrzebne stanowiska. Taki sam scenariusz odgrywa się w naszym rządzie ciągle rozbudowywane są nowe biura i departamenty departamentów. I u nas w zakładzie jest podobnie.

Gość
@Nowik Jan 03.10.2018 15:02

Prezes niech sobie robi biurokrację ale nie kosztem wyplat pracownikow produkcyjny ch bo w koncu niebedzie komu produkowac zeby bylo na wyplaty

XYZ

Koledzy co to za nowa laska robi na maszynowni (W-3) ? Taka z długimi czarnymi włosami...

Down
@XYZ 10.07.2018 18:42

Laska z długimi czarnymi wlosami Mam nadzieję że to ci wystarczy

XYZ
@Down 10.07.2018 23:49

Wolna?

Matiwx
@XYZ 11.07.2018 04:45

Z tego co mówi to wolna ...

Wxyz
@Matiwx 11.07.2018 08:15

Zajęta

Matiwx
@Wxyz 23.07.2018 11:31

Widziałem że wozi się żółta fura...

Rudy
@XYZ 10.07.2018 18:42

Podejdzcie i zagadajcie wy bezjajowcy!!!! To maja byc faceci....wstyd mi za was.

Matiwx
@Rudy 28.07.2018 18:05

A na imię ma...?

Krzys
@Matiwx 01.08.2018 17:08

Na imie ma „ nie dla pasztetów z zorki”

Matiwx
@Krzys 02.08.2018 11:15

Sama zasiliła grono pasztetow przyjmując się do zorki paszteciara ????

Olek
@Matiwx 02.08.2018 18:00

Może wpadnie na imprezę i będzie można zabajerzyć z panną z maszynowni :D

..|..
@Olek 08.08.2018 15:00

a z jakiej zmiany ??

Nowa laska
@..|.. 12.08.2018 14:34

Uwaga ogłoszenie- ta laska ma was w du*ie.

Olek
@Nowa laska 13.08.2018 10:32

Ze zmiany Radka.

Majek
@Olek 13.08.2018 13:19

No to teraz macie spora konkurencje jesli chodzi o stanowisko nowego lovelasa Hehehe kto zgadnie o kogo chodzi?

Typowa Grażyna
@Majek 20.09.2018 16:03

Nikogo to nie obchodzi

Ona
@Majek 20.09.2018 16:03

What?

Pakowanie maruda

A mi sie podoba ogryzek chętnie mu załaduje w japaka za to ze (usunięte przez administratora) ludzi

Fax
@Pakowanie maruda 20.09.2018 18:37

Ten homosapiens to dno

Miro

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Gość
@Miro 16.06.2018 14:56

Pod jakim wzgledem .Jesli chodzi ci o to czy dba o pracownikow to nie bo wola przyjec nowych niedoświadczonych niz dac nornalna godna pensje dla starych i doswiadczonych

..|..
@Miro 16.06.2018 14:56

Firma ma koszmarną opinie, ludzie odchodzą masowo, pensje bardzo niskie brak możliwości dorobienia w firmie. Kierownik maszynowni to kłamczuszek, lakierni kierownik nie nadaje się na stanowisko, Pakowania to tępak po prostu. Najgorszym mistrzem na maszynowni jest Radzio T. kmiot jakich mało wylicza ci ile razy i ile minut byłeś w toalecie czy wyjdzie 1 minute przed dzwonkiem czy przyjdziesz po dzwonku, non stop się czepia o wszystko nie polecam owej zmiany ludzie nie chcą z nim pracować. Nie polecam naszej zoreczki z paru powodów : wady: 1.- wypłaty nie ważne ile zrobisz i tak dostaniesz taką samą wypłatę 2.-kierownictwo oszukuje na każdym kroku 3.- brak normalnego socjala (250-300 zł na święta i to wszystko) 4.- nie masz z kim rozmawiać na temat wypłat dowiedzieć się czego kol wiek (chodzi mi o to jak został naliczony akord) 5.-pan Radek. Tucz.. mistrzem 6. Złotnik i Asterix kierownikami ( za bardzo jeden z nich już nakłamał pracownikom) 7.-Pył (usunięte przez administratora) hałas (da rade zaakceptować) 8.- Brak jakiego kol wiek szacunku do pracownika 9.-brak możliwości rozwoju. 10.- Brak komunikacji góra dół Plusy 1. 2 mistrzów maszynownia oprócz pana Radka t. 2. spoko załogi 3. luxmed albo multisport

zorek
@..|.. 18.06.2018 14:03

chyba jedynym inteligentem jesteś ty..............jakie to szczęście dla całej zorki. Złóż aplikację na kierownika .

..|..
@zorek 18.06.2018 20:16

a ty zapewne to gorszy sort zorkowski czyli obibok

zorro
@..|.. 18.06.2018 14:03

Skoro Pan Radziu wylicza to znaczy z ema poowdy . Przestancie sie w koncu czepiac. Nie przychodzice do pracy zeby siedzieć w kiblu i pracujecie od do i o tej porze macie wychodzic. Masakra jakas. On te jest rozliczany z tego co Wy robicie. Najlpeiej lezec i pachniec i zarabiac miliony imbecyle

maszynownia

R.tuczak jak go oceniacie slyszalem ze to niezły cham

mmmm
@maszynownia 06.03.2018 14:02

no właśnie kiedy ktoś z kierownictwa zainteresuje się tym bufonem Radosławem prostak i cham

Bolek
@mmmm 06.03.2018 15:21

Nigdy nikt nie zainteresuje się R. T. PONIEWAŻ RESZTA KADRY TO TAKIE SAME NIEDOJDY I CHAMY JAK ON WIELKI MISTRZ CO SAM ZAPIERDO... NA MASZYNIE A TERAZ UPOMNIENIA WRĘCZA ŻAŁOSNY TYPEK JAK TA CAŁA ZBIERANINA NIEUDACZNIKÓW KTÓRZY PRÓBUJĄ KIEROWAĆ FIRMA

Zorro
@Bolek 06.03.2018 22:47

Zostalem mistrzem bo ciezko pracowal Kazdy z Was moze nim.zostac a To ze wrecza upomnienia to na.pewno wynik waszej mega zaj... Pracy. Dobrze jest oceniac przelozonych gorzej po prostu wziac sie do roboty....

olek
@Bolek 06.03.2018 22:47

zgłoś swoją kandydaturę PROSZĘ . W końcu mądry będzie rządził,bo tak osobie myślisz

..|..
@Zorro 03.08.2018 08:32

on się opierd... a nie ciężko pracował ...

Zorro
@..|.. 12.08.2018 14:36

Opierd to sie Ty i dlatego to on jest mistrzem a Ty mega dupkiem..... wez sie do roboty to moze ktos Cie doceni.... mistrzow bylo juz wielu za jego kadencji i szybko z nich zrezygnowali a on jest nadal dziwne.Pewnie nadal sie (usunięte przez administratora) Ludzie skonczcie z zawiscia, z zazdrością po prostu pracujcie rzetelnie to nie bedzie upomnien itp..

..|..
@Zorro 19.08.2018 08:11

sprawdziłem to co piszesz pracowałem rzetelnie, sumiennie dostałem po premii tylko za to że zadzwoniłem do mistrzówki do pana r... że spóźnię się 10-15 minut byłem o 6:05 już przy nim i tak się odgryzł . On jest dobrym mistrzem ale on MUSI być bardziej ludzki dla ludzi a i powinien wykonywać swoją pracę tak jak on tego oczekuje od innych eh

W3
@maszynownia 06.03.2018 14:02

(usunięte przez administratora) i prostak jakich mało ludzie zwalniają się przez niego chodzą na zw lekarskie Jakie szefostwo taki prostak .Dopóki szefostwo nie zauważy z jakimi ludźmi pracuje tak niestety będzie . Wystarczy zwolnić jedną osobę i praca wraca do normy, ale nie trzymajmy gościa aż zakład się sam rozwiąże.Pozdrawiam Bogusia

zorro
@W3 10.09.2018 20:53

pracuje z nim i jakoś nie mam problemów. Moze dlatego ze sumiennie wykonuje swoją prace. Przestańcie wieszać psy a weźcie sie do roboty. Bo myślicie ze możecie sobie bimbać i zarabiać macie nie wiadomo ile. Pamiętajcie ze on odpowiada za zespól i jego tez góra ciśnie.

Nick

Witam wszyatkich,nie wiem jak się odnieść do tego co się dzieje,nie będę tez podawać imion,nazwisk,projektu na którym dzieją się cuda,kurde ludzie,padło ostatnio hasło na firmie o wygnańcach!tak już się nazywa ludzi którzy są powiedzmy delikatnie usuwani z pewnego projektu bo ktoś ma jakieś widzimisie co do nich,nie powiem tez żeby nie było zbędnej awantury ale jeden z pracowników widocznie jest na celowniku bo słyszę o nic niestworzone historie,nie dziwie mu się ze szuka pracy bo nie ma jak z tym walczyć,szczerze to mu nie życzę spokoju w pracy tylko odzewu na wysłane cv,jestem ciekaw kto będzie następny i ilu ludzi musimy jeszcze cierpieć psychicznie żeby wkoncu z tym coś zrobili

Dupowłaz
@Nick 06.09.2018 18:48

A właściwie to kiedy wreszcie pokaże się jakiś nowy projekt ? kiedyś to co parę miesięcy coś było nowego a teraz od ponad roku nic

Jo, polska dziolcha
@Nick 06.09.2018 18:48

Czepiają się tych, którzy mogą zaszkodzić, bo może mają rację, może by lepiej wymyślili niż obecni zadzacy, nie oszukujemy się żądza cwaniaki bez wykształcenia i (usunięte przez administratora) włazy. Może trzeba przyjrzeć osobie na którą robiona jest nagonka mimo tych niestworzonych historii.

nowy
@Dupowłaz 07.09.2018 07:27

może uruchomić projekt WEŹCIE SIĘ DO PRACY

Zenua
@Jo, polska dziolcha 07.09.2018 23:21

Czytam i już wiem o jaki projekt chodzi i o jaka zmiane:D to norma już kilka osób stamtąd uciekło bo nie da się z ta osoba pracować,a nagonke to trzeba zrobić nie na tych co stamtąd odpadają a na osobę która sprawia ze wszyscy uciekają,ale domyślam się kto to pisał,Kiedyś skończy sie cwaniakowanie i wtyki na gorze :D i mam nadzieje ze to szybko nastąpi,myśle ze trzeba czekać aż się nóżka powinie i kolejne zgłoszenie do hr przekreśli wszystko

Elka
@Zenua 08.09.2018 19:48

O kim mowa bo ciekawa jestem

To tyle
@Elka 09.09.2018 09:34

Już o nikim :D

Elka
@To tyle 14.09.2018 22:40

A co zwolnili

Riki
@Elka 15.09.2018 00:05

Przenieśli do cieplic

mmmm
@Dupowłaz 07.09.2018 07:27

od nowego roku ma być nowe łóżko i być może całe blaty okrągłe do stołu

zuzanna fajna dziołcha

weźcie sie wszyscy lepiej za robote bo jedyne co umiecie to obrabianie tyłka komu popadnie

Apostoł
@zuzanna fajna dziołcha 10.09.2018 09:55

Ile ci płacą za ten wpis???

Zuza
@Apostoł 13.09.2018 02:16

500 do wyplaty

twardogłowy

A ci dalej swoje Orka przyjmie...tylko kogo jak w tym (usunięte przez administratora) i za takie wynagrodzenie nikt nie chce robić!!! 2300zł na trzy zmiany kur... Śmiech doprowadzili do tego że masa ludzi się pozwalniała i co??? Nie ma komu robić,tam w zarzadzie siedzi banda złodziei którzy każdego miesiąca okradają ludzi z ich uczciwie wypracowanych pieniędzy odradzam pracę w tym zakładzie zresztą nie tylko ja wystarczy poczytać komentarze pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi.

Sadek
@twardogłowy 29.08.2018 14:09

Pytanie jest jedno. Jaki pomysl na ta sytuacje ma dzial HR .

Wioch
@twardogłowy 29.08.2018 14:09

Kiedyś było jakoś fajniej

tadzio
@Sadek 29.08.2018 19:27

no mogliby nam pomoc,ale chyba maja gdzies bo nawet nie pogadaja

l4
@tadzio 30.08.2018 18:06

hrhrhrhr.........hahaha

Ela
@twardogłowy 29.08.2018 14:09

Nie męcz się nawet już nie chcą przyjmować na produkcje kogoś kto był tam zatrudniony w ubiegłym roku !

Wiesiu
@Ela 03.09.2018 18:04

To mimo że codziennie zamieszczają ogłoszenie że szukają do pracy to jeszcze wybrzydzają?

ZŁY

pracuję już 5 lat w zorce i zamiast być lepiej ,jest coraz gorzej,ja też szukam innej pracy szkoda tylko mojego zmarnowanego czasu. odradzam wszystkim pracę w tej firmie jeżeli można nazwać to firmą,pamiętajcie że ikea chce dużo i tanio od zorki więc niema co liczyć na większe zarobki,mamią was bo im się grunt pali pod nogami,a będzie albo gorzej albo tak samo lepiej na pewno nie będzie,także lepiej od razu iść do innej pracy bo do zorki nie polecam,szkoda nerwów a wypłaty też mają duże wahania i tylko kłamać umią

lolek

no właśnie ,co na to HR ? Myślą coś o nas ?

Edek

Nie polecam pracy w tym zakładzie,tak źle nie było od dawna,mało ludzi,mało kasy ,nie ma komu pracować. A w biurach pełno ludzi. Ma ktoś jakies rozwiązanie?

Sze
@Edek 17.08.2018 21:27

Ludzie firma proponuje rozwoj zawodowy ludzie spieszcie sie poki jest bogdan on zrobi z ciebie mistrza brygadziste czy jakiego lepszego specjaliste od wszystkiego

Gość
@Edek 17.08.2018 21:27

Tak mam pomysł przenieść połowę biura i nadzoru na produkcję z poborami stosownie do stanowiska i bedzie super i produkcja wzrosnie o 1000 procent

Spec
@Edek 17.08.2018 21:27

Ale nowego dyrektora to można bylo przyjąć a co tam i kolejny raz utna robole.

Awans
@Sze 17.08.2018 21:38

Ten gośc to (usunięte przez administratora) nnn...oooo

Yyy
@Awans 17.08.2018 23:06

No kto on jest Awans

Bob
@Edek 17.08.2018 21:27

Przecież jest czas urlopów

pedek
@Edek 17.08.2018 21:27

Zwolnij się

Waserman
@pedek 19.08.2018 09:54

Jedynie pan dyrektor chce coś zmienić ale jest mu ciężko przeskoczyć czasy prlu

Sze
@Waserman 20.08.2018 19:16

Jak chce cos zmienić to niech nie słucha tych oszolomów co owineli se go wokół palca

Kamillo
@Edek 17.08.2018 21:27

Zawsze znajdą się tacy ludzie jak na lakiernii że będą pracować za psie pieniądze

>>>

zorka traktuje bardzo źle pracowników ma ich w głębokim poszanowaniu, nie jesteś z polecenia albo znajomym kogoś wyżej to nie masz co liczyć na zarobek . Wykorzystywanie to drugie imię tej firmy. Mistrz Tuczak jest po prostu chamem i dorobkiewiczem wyzywa niszczy ludzi. Starasz się pracujesz i tak to nic nie daje. Zarobki od 2200 do 2900 zł na 3 zmiany nie jest adekwatne to wykonywanej pracy, nie w dzisiejszych czasach. Kobiety są poniżane przez niektórych pracowników, tak samo jak kobiety poniżają facetów ale nikt z tym nic nie robi bo skłóconymi pracownikami lepiej się steruje. Fakt jest taki że praca z innymi ludźmi jest ciężko. Atmosfera w ostatecznym czasie jest z dnia na dzień coraz gorsza, ludzie zaczną odchodzić z owej firmy, bo inne firmy dają lepsze warunki pracy atmosferę i lepszy social.

..|..
@>>> 02.03.2018 10:57

Nareszcie ktoś prawdę napisał bez oskarżania innych polać temu panu?

Ali
@>>> 02.03.2018 10:57

Szczególnie pan z-ca dyr.

l4
@>>> 02.03.2018 10:57

zapomniałeś dodać że 2200- 2900 na rękę bez nadliczbówek !!!

niewierze wieżom
@>>> 02.03.2018 10:57

Piszesz że ten ktoś wyzywa ludzi?pozwalasz na to?pracuję z Wami już jakiś czas i jeszcze nikt mnie nie wyzwał,nie pozwoliłbym sobie,nie ważne czy brygadzista,mistrz,kierownik czy nawet sam prezes-od razu odpowiedziałbym liściem w pysk

..|..
@niewierze wieżom 09.08.2018 18:46

Już byli tacy co się szarpali z nim. Następują zmiany w firmie jeżeli nie zmienią jego to mogą sobie wsadzić zmiany w 4 litery

ABC

I nadszedł temat imprezy zakładowej...osoba towarzysząca to tylko mąż/konkubent lub żona/konkubina???? Pffff....

Ptys
@ABC 01.08.2018 13:14

Zawsze mozesz nasciemniac, ze kolezanka to konkubina i odwrotnie

ABC
@Ptys 02.08.2018 11:17

Taaak....biorąc koleżankę powiem że jestem lesss i to jest moja konkubina hahaha

Ryba
@ABC 05.08.2018 19:59

Przeciez mozna wziac kogo sie chce, co wy ludzie za głupoty wypisujecie???? Po prostu ta osoba musi sie podpisać na karteczce, ale możecie sobie zaprosic kogo tylko chcecie!!!!!!!!

Jan

Ta laska żółtej fury robi na pakowni...

Tipo
@Jan 29.07.2018 11:03

A co to kogo obchodzi? Robota sie zajmijcie a nie obgadywaniem

Matiwx
@Tipo 29.07.2018 17:45

A na imię ma...?

Ja

Jak to jest że na dworze ukrop, kierownictwo wyraża zgodę na dodatkowe 10 min. przerwy, ale mistrzowie" mądre głowy"mają to w zadzie, bo po co, przecież w mistrzowce mają klimatyzację. Brafffo

anonymous
@Ja 25.07.2018 23:57

Już raz tak było ze wszyscy wyszli na przerwe a pakowanie pracowało bo u mistrza M liczy się wykon a nie dobro pracowników.

Magi
@Ja 25.07.2018 23:57

Bhp mówi jasno... 3 dni jak jest powyżej 30 stopni C. ,należy się dodatkowa przerwa decyduje o tym dyrektor do spraw produkcji po zgłoszeniu od kierownika danego działu. Lakiernia i maszynownia jak najbardziej na 1 i 2 zmianach powinny mieć dodatkowa przerwę, a pakowanie gdzie temp w afrykańskich upalach wynosi max 26-28 stopni C.

Zorka
@Ja 25.07.2018 23:57

Bo my, niewolnicy, mamy zasuwać az padniemy jak pies pod płotem.

Julita

@orka @Mp3 nie jestem pracownikiem Zorka i nie zajmuję się HR-em. Jestem moderatorem forum i do moich zadań należy czuwanie nad przestrzeganiem regulaminu forum. Nawiasem mówiąc, powinien on być przeczytany i stosowany przez każdego użytkownika. @Kobieta korzystająca z ki... @Kobita że Wschodu @Ja @Kiedyś tam bylem wypowiadając się na forum, proszę o zachowanie zasad kultury, dobrego smaku oraz o zachowanie szacunku do pracowników firmy i użytkowników forum.

Ciasny Wiesiek
@Julita 16.07.2018 14:51

A jaki zakład ma szacunek do pracowników!!! No jaki może odpowiesz???

Piękny

Goguś przyjacielu, zyjesz ?

Goguś
@Piękny 15.06.2018 20:27

Żyje

Gogus
@Goguś 15.06.2018 22:11

Ej ej bez podszywania się . Piekny zyje jeszcze zoreczka płaci to sie powodzi a co u ciebie kamracie

Piękny
@Gogus 15.06.2018 23:52

Goguś mordeczko moja najulubiensza u mnie wszystko w porzadalu, ostro pracuje, kasiora sie na koncie powiększa wiec tylko zyc i nie umierać ! Kiedy jakies piwerko?

Gogus
@Piękny 20.06.2018 12:31

Spoko ziomku kiedy i gdzie i się zjawiam

nic

Do zorki jak przychodzi się do pracy to nie ma roboty a przyjmują ludzi jak myślicie kto będzie na nich pracował? niech prezes się tym zainteresuje.

Sze
@nic 13.07.2018 18:07

Oj marcinku zet lakiejniku kogo to sprzedaleś ostatnio konfiturko jedna

Słoik
@Sze 14.07.2018 00:14

O jakiej konfiturze mowa ? Z jabłek zalanych słońcem, czy z tych zziębniętych w nocy ?

Sze
@Słoik 14.07.2018 18:22

Ten zziebnieta kapusta

..|..
@nic 13.07.2018 18:07

raczej z ogryzka konfitura

Pawka
@..|.. 15.07.2018 12:02

Majcinek. Z to mega konfiturka no ale jak w życiu nie potrafisz się kierować moralnością i godnością i jesteś nauczony tylko konfituturkowac to jak można by inaczej cały Marcinek. Z

Wiktor

Skoro nikt nie chce pracować to zatrudniają ludzi z Ukrainy. Zupełnie jak Polacy w Anglii!!

Damiano
@Wiktor 15.07.2018 11:07

Jasna sprawa, że nikt nie będzie pracować za tak marne wynagrodzenie bo i Ukraincy mówią że za takie marne pieniążki Zorka to tylko stan przejściowy

Ona

Jeszcze trochę w zorce językiem urzędowym będzie ukraiński

Walu

O jo joj Orka znowu poszukuje! Tym razem niewolników zmianowych z orzeczona niepelnosprawoscia, kur.... Jakieś jaja do kwadratu o starych pracowników nie potrafią zadbać płacą po 2300zl za pracę zmianowa (ciężka pracę) niech firma najpierw zrobi rachunek sumienia zanim zacznie wykorzystywać tych wszystkich niepełnosprawnych którzy i tak już przez życie zostali mocno doświadczeni. Płacić ie psie pieniądze nie macie za grosz WSTYDU

Wxyz

No kurka jakieś jaja z jedną sobota zarobić 2300zl, cały miesiąc zapierniczania na trzy zmiany i 2300zl Zorka to banda złodziei odradzam stanowczo ten zakład tam niby są jakieś plany co do zarobków, ale znając ten zakład nic na lepsze się nie zmieni. Ciągle mydla oczy pracownikom którzy jeszcze tam pozostali mamiac ich z miesiąca na miesiac w 100% odradzam pracę w tym zakladzie

Ja

Mizerna Instytucja Samych Tłuków Raczej Zje...ów. w skrócie MISTRZ , Prezes ma was pod sobą bo chciałby być takim (piiiiiiiiiiiii) ale mu sumienie nie pozwala.

Julita

@..|.. Odniosę się w pierwszej kolejności do podpunktu szóstego. Nie jest to wulgaryzm, jednak jest to słowo mocno nacechowane negatywnie i jest w stosunku do drugiej osoby obraźliwe, dlatego proszę, darujmy sobie takie określenia na forum publicznym. Co do benefitów. Jak to wygląda? Czy pracownik na samym początku współpracy ma ten wybór, czy dopiero po jakimś okresie próbnym firma Zorka pozwala wybrać jedno albo drugie? Będę Ci bardzo wdzięczna za tę informację.

Ciasny Wiesiek
@Julita 25.06.2018 09:16

Firma Zorka zawsze da wam wybór (usunięte przez administratora) Lub nie (usunięte przez administratora) Za 2200 na trzy zmiany oto jest pytanie???

..|..
@Julita 25.06.2018 09:16

masz wybór albo lux med albo multi sport masz do nich prawo po przejściu na umowę o pracę ze zlecenia (co też jest głupie jak nie wiem czemu niema okresu próbnego 3-4 miesiące na umowę o prace ale ok) lux-med jest lekko okrojony na naszym terenie rehabilitacja na kręgosłup kriokomora masaże itp. są chyba już dostępne na Zabobrzu koło ryneczka masz cały kcm część centrum medycznego Karpacz i chyba promedica na Zabobrzu koło rosmana multi sport nie wiem bo wybrałem lekarzy. Dodam jeszcze że jak nie zmieni się podejśćie w zorce do ludzi to naprawdę nie będzie doświadczonych operatorów tylko te słodziaki co się pojawiły przestraszone i zagubione, powiem szczerze że już mi cierpliwości brak. Dobra zbieram się do Zorki czy masz jeszcze jakieś pytania ? i czy zgadłem że jesteś Panią z HRU ?

..|..
@..|.. 02.07.2018 20:49

na pewno nie jesteś osobą pracującą na hali ani nie starającą się o prace w zorce

orka
@Julita 25.06.2018 09:16

Wy w HR zajmijcie się rekrutacją jakichś w miarę rozgarniętych ludzi do pracy na produkcji, zamiast czytać regulamin na gowork.pl i pouczać innych

Mp3
@orka 10.07.2018 17:44

Dobrze napisane

Byly pracownik

Witam. Kariere w zorce zakonczylem poltora roku temu. Zmienilo sie cos w tym obozie ? Czytajac wpisy widze ze wszystko po staremu :) wypowie sie ktos o sobieszowie ? Lep dalej wynosi pol zakladu :) czy czopek dalej uwaza sie za kierownika :) Pozdrawiam operatorow cnc :)

Sosna
@Byly pracownik 21.06.2018 03:42

Zakończyłeś karierę to zakończ pisać głupoty.

..:)
@Byly pracownik 21.06.2018 03:42

No "czopek" jest chyba vice kierownikiem. Co tam sie dzieje ciekawego w Sobieszowie?

Kobieta

Drogie PANIE, jak ubrudzicie kibel z kupy, to posprzątajcie go łaskawie po sobie.Korona z głów wam nie spadnie, a reszcie babeczek bedzie sie przyjemniej załatwiało swoje potrzeby bez przymusu czyszczenia sedesu po jakiejs niekulturalnej, obrzydliwej babie.Dziekuje.

Nowy pracownik

Witam a jak wygląda praca na maszynowni w zakładzie na Meblowej co się tam robi oprócz bycia niewolnikiem. Na czym polega praca w tym dziale

tadzio
@Nowy pracownik 30.06.2018 00:50

idz do Drexa tam ludzie są wolni i robią co chcą

Nowy pracownik
@tadzio 30.06.2018 10:54

Tadzio pytałem jak wyglada tam praca co sie wykonuje, a niewolnictwo dodalem bo we wszystkich komentarzach tu ludzie płaczą

Zostaw opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.