Zorka Sp. z o.o.

Adres: Dworcowa 19, 58-560 Jelenia Góra

NIP: 6112613484 KRS: 0000273303

Zorka Sp. z o.o.
3 610 2096 5 1

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Lakiernia
 Opinia

Kto jutro Leci do skylabu

Pomocna?
Tak1Nie1
pani
 Opinia

Panie Prezesie czy pan nie widzi co się dzieje w pana firmie?

Pomocna?
Tak8Nie
Jeszy
 Opinia
@pani 07.06.2019 06:55

Przecie jest dobrze, o co Pani chodzi

Pomocna?
Tak1Nie8
Dawny pracownik
 Opinia
@Jeszy 07.06.2019 12:56

Nie jest dobrze skoro ludzie się zwalniają sam podziękowałem i działajcie z nimi to co się dzieje jest karalne pod każdym kątem paranoja jakaś a ci u góry są spokojni do czasu...życzę powodzenia

Pomocna?
Tak5Nie
Prezes
 Opinia
@pani 07.06.2019 06:55

TAK WIDZĘ

Pomocna?
Tak2Nie
Operator
 Opinia
@Prezes 11.06.2019 14:19

I na tym się kończy rozmowa ????

Pomocna?
Tak1Nie
Jędruś
 Opinia

Sprzedam 20 kilo kaszanki i kapusty.

Pomocna?
Tak1Nie1
Wikary
 Opinia
@Jędruś 13.06.2019 13:19

Więc zapraszam na targowisko

Pomocna?
Tak1Nie
Siwy
 Opinia

Co na maszynie cnc robi dziewczyna koloru marchewki z namalowaną twarzą? Kolejne buble w kontener?

Pomocna?
Tak17Nie5
Jan
 Opinia
@Siwy 10.06.2019 09:37

Kolejny anonimowy pajac który szuka wrażeń źle ci źycze kolego jesteś zwykłym pozorantem który szuka wrażeń masz je zapewnione akurat pracuje blisko tej pani i ona naprawdę się stara samokontrola non stop szkoda że strzelasz sobie w kolano bo technika internetu itp poszła do przodu więc źycze ci udanego dnia oraz tygodnia źe ty nie wiesz źe ciebie już nie ma

Pomocna?
Tak2Nie12
Maniek
 Opinia
@Jan 10.06.2019 11:31

Naucz się najpierw pisać techniko internetu

Pomocna?
Tak3Nie
Śmiech na sali
 Opinia
@Jan 10.06.2019 11:31

Ale pogróżki, prawda w oczy.... Co za beznadzieja

Pomocna?
Tak6Nie
Ojciec Chrzestny
 Opinia
@Siwy 10.06.2019 09:37

Przyszła coś zmalowac bo na lakierni wystarczająco już namalowala.

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia
@Siwy 10.06.2019 09:37

Bo ona tylko to potrafi.

Pomocna?
Tak3Nie
nic
 Opinia

Nie sznuje się pracowników którzy coś potrafią tylko się jeżdzi po nich gówniarze którz przyszli nie dawno do pracy robi się kierownikami ,mistrzami którzy tylko potrafią jeździć po ludziach a nie zajmować się tym co potrzeba ,nie znają się na pracy w tym zakładzie tylko pomiatają pracownikami nie widzą że jest 31 stopni na hali że ludzie ledwo chodzą Ukraińcom tylko się na wszystko pozwala nawet na pracę na siedzącą przy maszynie żle się dzieje w Zorce

Pomocna?
Tak14Nie
Pablita
 Opinia
@nic 08.06.2019 06:45

Hmmm... Jest nas wielu którzy tak myślą i mają te same odczucia, to dlaczego sobie na to pozwalamy?? Weźmy sprawy w swoje ręce to my pracujemy na wynik końcowy. Jest nas więcej niż tych pozorantów. Kamizelki tak naprawdę nic nie mogą a my możemy, nie pozwalajmy sobie na poniżanie, być może nie każdy ma odwagę sprzeciwić się przełożonemu ale reagujmy kiedy jesteśmy świadkami takiego zachowania. W kupie siła ;-)

Pomocna?
Tak9Nie
Pozdrawiam
 Opinia

W Zorce dzieje się tyle niedobrego, a wy zajmujecie się jakimiś bzdetami, plotkami i obgadywaniem. Szkoda, że tyle energii nie wkładacie na rozmowy z zarządem, walkę o godne zarobki i przede wszystkim o szacunek, bo niestety „góra” zapomniała chyba, co to słowo oznacza. Starzy, dobrzy, doświadczeni pracownicy są traktowani, jak zło konieczne lub piąte koło u wozu, ale radujmy się, bo przecież są Ukraińcy, którzy robią jedną paletę przez 8 godzin, a nawet bywa, że 2 dni! Czekam na dzień, w którym Zarząd obudzi się z ręką w nocniku i będą musieli zdjąć kamizelki i zasuwać na produkcji w firmie, którą doprowadzają do ruiny.

Pomocna?
Tak15Nie
Pablita
 Opinia
@Pozdrawiam 07.06.2019 16:07

Ok, te zło ma wiele imion, kiero,bodzio itp. a zarząd wpatrzony jak w ołtarz

Pomocna?
Tak5Nie1
Kitowiec
 Opinia
@Pablita 07.06.2019 19:01

Myślę, że to nie jest tak, ze zarząd wpatrzony. Zarząd jest dokładnie taki sam, jak wszyscy, których masz na myśli i wymieniasz. Nepotyzm, kolesiostwo, napychanie własnej kabzy kosztem parobków z produkcji. Ludzie kiedyś pękną, kwestia czasu.Wtedy pan prezes zejdzie na produkcje i będzie zasuwał za marne grosze - szczególnie polecam w tym upale.

Pomocna?
Tak7Nie2
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak24Nie3
Wir
 Opinia

Rozwiń wypowiedź

Pomocna?
Tak5Nie
Junior
 Opinia

This is Love

Pomocna?
Tak2Nie
ja
 Opinia

możesz rozwinąć wypowiedz bo nie każdy kuma o czym piszesz

Pomocna?
Tak2Nie
Ogryz
 Opinia
@ja 30.05.2019 08:48

Chodzi o pewną dziewczynę która pracowała u nas w zorce pościła się z czerwonym, ona się zwolniła albo ją wywalili nie wiem a mistrza przenieśli do Sobieszowa... Teraz wielki powrót jak ona dostanie się wyżej niż pracownik produkcji to będzie oznaczało że na pewnej ulicy w jg pracuje nowy kierownik, mistrz, a może (wątpię) i nawet sam prezes. Bardzo bym prosił o nie blokowanie więcej IP pracowników by ich uciszyć

Pomocna?
Tak2Nie
..|..
 Opinia
@Ogryz 30.05.2019 12:30

Łysy da rade ... wcisnąć jej sorki korekta ją na zastępce albo jeszcze inne stanowisko

Pomocna?
Tak2Nie
Pabloo
 Opinia
@Ogryz 30.05.2019 12:30

Odwracanie kota ogonem. Łysy kiero lakiernia w3. CZAS ZAKONCZYC (usunięte przez administratora)...

Pomocna?
Tak15Nie
Pabloo
 Opinia
@ja 30.05.2019 08:48

Raczej nie chce kumac

Pomocna?
TakNie
Lewy
 Opinia
@Pabloo 30.05.2019 21:05

Łysy ziembal jego czas już powoli się konczy haos i prowizorka ujrzala swiatlo dzienne juz chyba kazdy wie ze to pozorant .

Pomocna?
Tak24Nie
Pabloo
 Opinia

...No i słowo ciałem się stało, firma godna pożałowania

Pomocna?
Tak2Nie
weiss beer
 Opinia
@Pabloo 03.06.2019 09:07

matko z córką co się stało ?

Pomocna?
Tak1Nie
Ar
 Opinia
@Pabloo 03.06.2019 09:07

jesteście zazdrośni o tak beznadziejne i słabo płatne stanowisko? Jesli tak, to wspolczuje bo wasze zycia muszą byc bardzo smutne.Polskie cebule tylko potrafia anonimowo szczekac a w realu miękkie faje . Troche siara no ale

Pomocna?
Tak2Nie1
Pabloo
 Opinia
@Ar 03.06.2019 12:07

Ojjj. Zabolalo?? Jeśli chodzi o to anonimowe...i realu miękkie.....idealnie pasuje do wszystkich kamizelek na lakierni. Pozdrowienia pozoranci

Pomocna?
Tak3Nie
Dadi
 Opinia
@Pabloo 03.06.2019 13:16

Jedyne co boli to zalosnosc takich ludzkich smieci jak ty i tobie podobni :) kompleks małego penisa?

Pomocna?
Tak5Nie1
Pabloo
 Opinia
@Dadi 03.06.2019 19:48

Współczuję wam.....pozoranci

Pomocna?
Tak1Nie
Dadi jaki
 Opinia
@Pabloo 04.06.2019 04:56

Ty nam nie wspolczuj tylko zacznij zyc czyms wiecej niz praca. W zorce i tak jest taka beznadzieja, ze tu człowiek przychodzi tylko po to zeby pościeli ach 8 godzin. Za taka kase nikt sie pocić nie bedzie

Pomocna?
Tak3Nie
Pabloo
 Opinia
@Dadi 03.06.2019 19:48

Małego p... Przez spodnie nie widać a durnote nawet przez łysą wypolerowana glace tak

Pomocna?
Tak3Nie
Kiero
 Opinia
@Pabloo 04.06.2019 22:38

Czyli to jednak zazdrosc.pabloo to baba i ma focha o pana kierownika.

Pomocna?
Tak1Nie
Martyna
 Opinia
@Kiero 05.06.2019 07:01

A ja byłam przekonana że kiero to gej:-(

Pomocna?
Tak2Nie1
Bebe
 Opinia
@Martyna 05.06.2019 11:09

Hmmm.... jedno jest pewne z takim kierownikiem nie będzie dobrze, brak szacunku dla ludzi i brak wiedzy i do tego pośmiewisko, nie zazdroszczę mu Ale jakoś mi go nie szkoda,o koleżance, ciężko stwierdzić ale nie wróżę nic dobrego skoro ma takiego przewodnika

Pomocna?
Tak3Nie
Melon
 Opinia

Widać orka ogłasza się gdzie może w panice dlatego jak ktoś zainteresowany pensją podstawa 1800zł brutto to zapraszamy do roboty za pół darmo.

Pomocna?
Tak25Nie2
Nicolay
 Opinia
@Melon 15.03.2019 20:01

Totalna żenada i ujnia!!!

Pomocna?
Tak16Nie1
orka
 Opinia
@Melon 15.03.2019 20:01

Pieprzysz głupoty płacą minimalnie 2300 na reke bez godzin nadliczbowych. Jak masz tydzień nocek dochodzi 80 . Są tacy co zarobią grubo ponad 3000 na rękę . mam 3 grupę i na rękę wychodzi mi 2600 bez nocek i nadgodzin. Opamiętaj się.............

Pomocna?
Tak8Nie8
Obelix
 Opinia
@orka 16.03.2019 07:19

Żal mi ciebie jak 2300 to jest dużo dla ciebie jak nic nie potrafisz to spoko ,2600 haha bo ci tak powiedzieli, naiwny nie wyrobisz normy zarobisz 2350 na ale jak dla ciebie 3 grupa to szczyt to ci życzę powodzenia w tym (usunięte przez administratora) Bo wynika z tego że nic nie potrafisz a ile dadzą nowym skoro osoby które przepracował rok mają 2100 ?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tebezjusz
 Opinia
@orka 16.03.2019 07:19

2600 to istotnie pensja cud miód i malina,nic tylko za te śmieciowe grosze zapitalac na 3 zmiany w tym (usunięte przez administratora) i smrodzie ! Normanie luksus ludzie! Te 2600 to wystarczy ledwo na rachunki i kilka dni zycia - przy oszczędnym trybie rzecz jasna.A człowiek chyba chciałby cos wiecej poza wegetacja od wypłaty do wypłaty.Wiesz niektórzy maja dzieci, chca im i sobie kupic buty lub jakis lach na tyłe czy inne takie cud rarytasy.Takze te 2600 a nawet 3000 na rękę to sobie niech zarząd wezmie i przezyje miesiac.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obelix
 Opinia
@Nicolay 16.03.2019 00:09

Żenada to tam pracować po 5 czy nawet i ósmy latach dostać grupe 3 za 2300zł Pomijając operatorów których też orzneli

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obelix
 Opinia
@Tebezjusz 16.03.2019 15:43

Trzeba liczyć że te opowiedziane przez nich to z premiami i dodatkiem a na 100% nie zawsze tyle dostaniesz bo się o coś dowalom albo uj... ub nie wyrobisz ale trochę naiwnych się znajdzie no ale jak ktoś nic nie umie i tylko odbiera elementy z taśmy to te wycyckane 2600 to fortuna.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nowy
 Opinia
@Tebezjusz 16.03.2019 15:43

Ja pracuję rok i jestem zadowolony. Popracuj sobie w 4 brygadówce za 2800 . Nawet do kibla trzeba się wymeldować. Szukaj lepszej roboty i przestań narzekać.

Pomocna?
Tak4Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tebi
 Opinia
@nowy 16.03.2019 21:35

Rok to nic, pogadamy za pare lat.Zreszta nie wiem czy jest z Toba akurat o czym dyskutować skoro Ciebie cieszy pensja 2600 czy tam nawet 3000. Patrzac na rachunki, ceny w sklepach, kredyty ktore ludzie spłacają i wszelkie inne wydatki, to tymi pieniędzmi mozna sobie podetrzeć.Ja nie podpisałem, odchodzę, takze dziekuje za rade a takim jak ty zycze powodzenia w byciu niewolnikiem

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kobieta
 Opinia
@Tebezjusz 16.03.2019 15:43

Tyle to niby szef na paliwo wydaje

Pomocna?
Tak2Nie
Ten nowy
 Opinia
@Melon 15.03.2019 20:01

Totalna bzdura "melonie"... W zeszłym miesiącu wypadły nam 2 tyg. Nocek i można było pójść na nadgodziny. Wyciągnęłam z 2 sobotami prawie 3.500. Jak pracujesz tak zarabiasz... Pamiętaj o tym "melonie"

Pomocna?
Tak1Nie1
sweety
 Opinia
@Ten nowy 16.05.2019 21:33

a odciski z kolan już zeszły? i zajady z ust?

Pomocna?
Tak2Nie
Dadi jaki
 Opinia
@Ten nowy 16.05.2019 21:33

3500 z sobotami to nadal zenada. Jest 21 wiek, taka kwota powinna byc z palcem w tyłku za miesiac be a i jednej nadgodziny.Takze nie wiem czym sie cieszysz...tym ze tyrałas w wolne dni za marne pare złotych ? Na jakim wy poziomie ludzie żyjecie skoro 3500 to Dla was duzo?

Pomocna?
Tak1Nie
BrakSłówNaWas
 Opinia

Dlaczego nikt nie podejdzie do "koleżanki" i nie powie jej prosto w twarz co o niej myśli? W necie każdy ma wiele do powiedzenia.

Pomocna?
Tak1Nie
Pabloo
 Opinia
@BrakSłówNaWas 03.06.2019 15:59

Szkoda gadać z koleżanką, karierowiczka sprzeda każdego do kiera żeby się ustawić. Łysol kocha donosicieli, ale jest hak na nich obserwujcie wpisy. Jak się people dowiecie to zmienicie zdanie o firmie

Pomocna?
Tak4Nie1
Dadi jaki
 Opinia
@Pabloo 04.06.2019 05:05

Pablo chyba zwyczajnie jest zazdrosny o pana kierownika :D kosza się dostało i teraz płaczemy na forum? Serio, ile ty masz lat ? Bo nie wierze, ze dorosły człowiek moze byc az tak ograniczony umysłowo ....

Pomocna?
Tak2Nie
nic
 Opinia

To co się dzieje w Zorce to woła o pomstę do nieba nie sznuje się pracowników którzy długo pracują w tej firmie a z nowymi pracownikami i Ukraińcami obchodzą się jak z jajkiem aż ci wreszcie po odzchodzą i nie będzie miał kto robić .Na W3 jest kolesiostwo i kumoterstwo Wielki kierownik lakierni na niczym się nie zna ludzi traktuje jak powietrze nie można się do niego z niczym zwrócić bo nic nie wie nic go nie obchodzi co to za kierownik wzrusza ramionami

Pomocna?
Tak12Nie
Pracownik lakierni
 Opinia
@nic 04.06.2019 05:56

To jest racja.tak właśnie jest.

Pomocna?
Tak2Nie
Henio
 Opinia
@nic 04.06.2019 05:56

Łysy z kolegami wykończył kolegów a teraz jego koledzy wykończą jego i to jest piekne . Już się na tej nigdy nic niewiedzacej i mającej wszystko w duppiiee konfiturze wszyscy poznali .

Pomocna?
Tak12Nie
Wez nie pytaj
 Opinia

Mialo byc wy a nie syn

Pomocna?
TakNie
Wez nie pytaj
 Opinia

A syn znowu zajmujecie sie plotkami?dorosli ludzie a robią piaskownicę z pracy.Nic dziwnego ze zarząd ma nas za kretynow bo większość to wlasnie kretyni

Pomocna?
Tak7Nie
AndJusticeForAll
 Opinia

kontynuacja poprzedniej opinni... Ad tego (usunięte przez administratora). btw: ciekawe jaką grupę dostał szanowny tato owego kiera, który swoją drogą to facet w dechę... ale jednak rodzina... hm...

Pomocna?
Tak3Nie
AndJusticeForAll
 Opinia

Administracja mówi: na szczęście mamy coraz więcej Ukraińców :) no to czekajcie sobie panowie kierownicy, mistrzowie, dyrektorzy... szykujcie drelichy nieudacznicy, bo niedługo, by zlecenia Ikei zrealizować, sami będziecie musieli dygać na produkcji... W firmie w której panuje taki n(usunięte przez administratora) aż dziw bierze że żadnej - zewnętrznej kontroli jeszcze nie ma... Że nikt audytorom nie pokazał prawdziwego oblicza Zorki - czyli ton odpadu, bo "fachowcy" na równie "fachowych" maszynach pracują...(usunięte przez administratora)! tak kochani, licząc na niewiedzę pracowników, (usunięte przez administratora) To prywatna firma, na związki zawodowe szans nie ma... ale jeśli chcecie walczyć o swoje - zacznijcie od własnej edukacji, od poznania waszych praw i przywilejów... tylko tak pogonimy tym popaprańcom kota!!! (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Ogór
 Opinia
@AndJusticeForAll 28.05.2019 15:10

A to mowa o (usunięte przez administratora)maszynowni

Pomocna?
Tak4Nie2
Pracownica
 Opinia
@AndJusticeForAll 28.05.2019 15:10

Masz rację.mnie też potraktowali jak śmiecia bo powiedziałam za dużo. Z takimi przełożonymi długo nie utrzymają pracowników.szkoda że prezes tego nie widzi. Chyba że nie chce.

Pomocna?
TakNie
Buńczuczny
 Opinia

W tej firmie z dnia na dzien jest coraz gorzej.W biurach siedza wielcy eksperci, nie maja najmniejszego pojecia o praktyce pracy na produkcji, ale najwiecej maja do powiedzenia w temacie.Zdejmijcie kamizelki, porobcie chociaz tydzien na produkcji i dopiero wtedy sie wypowiadajcie, bo teoria bardzo sie mija z praktyka.

Pomocna?
Tak16Nie
Złoty
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia
@Buńczuczny 06.04.2019 11:28

Zamknąć ryje i (usunięte przez administratora) ciecie

Pomocna?
Tak1Nie2
2
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Złoty 08.04.2019 07:37

Powiesz w oczy leszczu złoty hahah

Pomocna?
Tak5Nie
Nick
Nazwa działu: Dział maszynowni
 Opinia
@Buńczuczny 06.04.2019 11:28

Gdzie Forsa świąteczna

Pomocna?
Tak1Nie2
sweety
 Opinia
@Buńczuczny 06.04.2019 11:28

słowem w sedno, więcej kierowników, arcymistrzów, mistrzów, kierowników wszystkich kierowników... zarząd wywala kasę na kompletnych nierobów, a na opłacenie produkcji kasy brak... jest w załodze wielu znakomitych fachowców, ale nie zostana w niej bo firma woli utrzymywać w administracji tępaków, a w zamian na kolejne lata mają glosy w wyborach do rady nadzorczej, ot cała tajemnica...

Pomocna?
TakNie
sweety
 Opinia

do nowych pracowników: zapisujcie co wam kierownicy na rozmowach obiecują, podają kwoty finalne, wyliczone z innych stawek niż dostaniecie' np wyliczy wam Krzysztof że będziecie z nockami, premiami zarabiac np 2930 netto, (obecna stawka 2600), a po wypłacie dostajecie o pona 200 mniej bo matmy sie nie da (usunięte przez administratora) wyzysk, i brak elokwentnej kadry a na koniec mistrz wam powie ze w jego opinii i tak za dużo zarabiacie, że poinniscie być jak UWAGA: ukraińscy wyrobnicy!!!

Pomocna?
Tak2Nie
Nikolay
 Opinia

Ci co najdłużej pracują to najgorsze lesery i konfidęci.

Pomocna?
Tak5Nie1
Nikolaus
 Opinia
@Nikolay 28.04.2019 00:19

Słownik sobie kup kolego.

Pomocna?
Tak8Nie1
ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nikolay 28.04.2019 00:19

Może powiesz mi to w oczy kmiocie to że pracuje dłużej niż rok nie znaczy że jestem jak inni konfidenci i obiboki wiec hamuj trochę swoje tępe wypowiedzi

Pomocna?
Tak5Nie
W3
Nazwa działu: Dział maszynowni
 Opinia
@Nikolay 28.04.2019 00:19

Ty pewnie z miesiąc pracujesz i najprostszej maszyny nie mogłeś ogarnąć dlatego taka Frustracja leserem i konfidentem się nie stałeś z tym się pewnie urodziłeś (usunięte przez administratora).

Pomocna?
Tak1Nie
W3
Nazwa działu: Dział maszynowni
 Opinia
@Nikolay 28.04.2019 00:19

Nikolay pewnie jesteś niedouczonym pracownikiem któremu nic do głowy nie wchodzi nie umiesz pojąć pewnie najprostszych rzeczy dlatego taka opinia dokształć się kolego a może coś z takiego głąba wyrośnie a może nie

Pomocna?
Tak3Nie
Nikolay
 Opinia

Zmiana płac.Teraz na każdym kroku szukają aby pracownika uwalić z premi.

Pomocna?
Tak6Nie3
Robol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zatrudnijcie ukraińskiego kierownika,albo chociaż tłumacza do tego naszego polskiego,typa nie idzie zrozumieć,prędzej sie z Ukraińcem dogadasz jak z Polakiem

Pomocna?
Tak5Nie1
smiechu warte co tu sie robi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

no to dzis juz zorka pokazala na pakowaniu do czego dąży zaczynając liczyć ludziąna ile czasu wychodza do toalety to jest niedopuszczalne zeby w 21w trzeba bylo isc zrobić smierdzącą kupe na sedesie zorkowskim trzeba było robic to na akord czy nawet idąc siku też jestesmy liczeni ile minut nas niiie ma moim skromnym zdaniem to jest łamanie prwacracownika i człowieka już byla podobna sytlacja kiedys w biedronce ze ludzie dostali pampersy zeby nie wychodzili do toalet ciekawe czy my za miesiac nie dostaniemy pieluchmajtek zawsze to jest zaoszczedzzony czas na rzecz zorki jak my mamy sie skupic na pracy na wykonie jak jestesmy strofowani i nagminnie zastraszani przez kierownika na pakowaniu ze bedziemy karani za nieposłuszenstwo ale co my mamy jeszcze zrobić jak juz nam prawie ze nie wolno na spokojnie skorzystac z toalety kierowniku moze jeszcze panu okna umyc w domu w czasie jak czekamy na materiał umowy podpisalismy a po tym jak juz wszyscy podpisali wywieszane sa karteczki ze jak sie nnie wyrobi 80 % planu nie ma pemii a dlaczego sie o tym dowiadujemy po podpisaniu sie pytamy a nie przed!!!!! ciekawe ile jest jeszcze rzeczy pod punktów o ktorych nas nie poinformowano przy rozmowach co n czy gora sie bała ze za dużo ludzi odejdzie jak ludzie sadzicie lepiej zacznijmy zakupywac puder do pupy bo nas pozacieraja bez naszej zgody

Pomocna?
Tak18Nie2
Będzie co ma byc
 Opinia
@smiechu warte co tu sie robi 02.04.2019 16:53

Po co na pakowaniu jest kierownik?skoro on zajmuje się tylko porzadkami i segregacja śmieci? Wszystkie zebrania na pakowaniu są tylko o segregacji smieci.....szkoda że nir robi zebrań z góra i walczy dla pracownika o wyższe wynagrodzenie........jak mam mieć takiego kierownika to wolę kierownika z Ukrainy na tym stanowisku przynajmniej taniej i kasa dla firmy zaoszczedzona;)A i ostatnio o Tym żebyśmy pilnowali Ukrainę i zwracali uwagę jak pracuja? W naszym zaszeregowaniu nie ma pilnowania Obcokrajowców ..zarząd ich zatrudnił to zarząd ich pilnuje ;)

Pomocna?
Tak14Nie1
Wiesiek
 Opinia
@smiechu warte co tu sie robi 02.04.2019 16:53

Jak sobie pozwalacie, tak macie. Sami sie dajecie tak traktować a potem wielki płacz na forum. Zrobcie strajk.

Pomocna?
Tak10Nie1
pracownik
 Opinia
@smiechu warte co tu sie robi 02.04.2019 16:53

Nowy regulamin wynagradzania zobowiązuje Zarząd do wywieszenia informacji o wskaźniku, na podstawie którego będzie naliczana premia efektywnościowa. Taką informację Zarząd musi wywiesić przed rozpoczęciem okresu premiowego. A tak przy okazji w historii spółki jeszcze nie zdarzyło się wykonać plan poniżej 80%, szczególne odliczając brak dostępnych zasobów np. awarie maszyn.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jak pawel
 Opinia
@pracownik 04.04.2019 14:14

I co z tego? Wykonanie 80 procent nie oznacza otrzymania pełnej premii.Zarzad zrobił to z rozmysłem, bo beda mieli chociaz wytłumaczenie na zaoszczędzeniu na nas paru złotych.W koncu zawsze najciężej pracujący maja najgorzej.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tss
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Trzeba wkoncu zabrać sie za usunięcie kierownika pakowania,niech (usunięte przez administratora) w plastikach

Pomocna?
Tak9Nie2
bodzio
 Opinia

Łukasz oddaj pączki i czekolade kradzieju

Pomocna?
Tak27Nie1
hullll
 Opinia
@bodzio 15.03.2019 09:16

zorka powinna sie wstydzić za tego pseudo brygadz. lakierni

Pomocna?
Tak29Nie
Cezar
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia
@hullll 15.03.2019 17:20

Tylko zależy którego bo jest ich 2 ale pewnie chodzi o rączusie.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bodzio
 Opinia
@Cezar 16.03.2019 23:09

ten co juz prawie byl mistrzem ale zorientowali sie ze ma tylko podstawówkę

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cezar
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia
@bodzio 17.03.2019 08:08

A Pinokio no tak inteligencją nie dzierży ale brygadzistą jest.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brudny Joe
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Cezar 17.03.2019 14:31

A co to znaczy „inteligencją nie dzierży” ? Nie grzeszy to kumam, ale nie dzierży? Komuś zarzucasz braki, a sam dajesz ciała :/

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dino
 Opinia

Strzał w stopę i to bardzo silny ludzie wam pokażą że nią są bydłem i ciemną masą a w tedy będziecie się skrobac po du...e

Pomocna?
Tak12Nie1
4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wstyd
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Dino 18.03.2019 06:49

Podpisujac te umowy wlasnie ludzie pokazali ze jednak sa.bydlem, niewolnikami i naiwniakami którzy beda tyrac nawet za 1000 zł.

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Złotówka
 Opinia

Nic czas zwijać manele i na Berlin lub Holandię za sensowne pieniądze

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wstyd
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Złotówka 18.03.2019 23:44

Trzeba było byc mądrym wczoraj a nie grzecznie podpisać umowę .Nikt nikogo do regionie zmuszał.Najpierw lecą u podpisują a potem płaczą na forum.Zalosne.Wstyd mi za takich ludzi. Wstyd z wami pracowac.

Pomocna?
Tak9Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dino
 Opinia

Ciekawe co zrobicie jak Ikea dobierze się wam do (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Viki
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Dino 17.03.2019 16:32

A czemu mieli by się dobrać? Business is business

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robol
 Opinia
@Dino 17.03.2019 16:32

wyj......bia się na plecy i zaczną kwiczeć

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robol
 Opinia
@Dino 17.03.2019 16:32

Trochę już pracuje w tej pseudo firmie i powiem wam po tych zmianach niestety mam zamiar rozwiązać z firma umowę żeby i mnie nie pociągła na dno.Opłaty typu prąd woda książki do szkoły wszystko drożeje a szlachta z panem CH..i całą tą reszta przydupasów pasa się naszym kosztem a obecna wypłata w wysokości 2 tys 400 to kpina jest a zakres obowiązków wzrasta nie adekwatnie do zarobków zamiast dbać o ludzi z doświadczeniem lepiej ich zastąpić Ukraina

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosc
 Opinia
@robol 17.03.2019 23:00

Masz racje ze prezes i cala swita jego obudzi sie kiedys w reka w duzym (usunięte przez administratora) Jak ikea wstrzyma odbiór wyrobów bo starzy i doświadczonych pracowników zabraknie to kto zrobi produkcje Ukraina chyba nie a kredyty i inne zobowiązania trzeba placic

Pomocna?
Tak10Nie1
Ciekawe ile dadzą
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia

Operatorzy też szalu nie ma grupa między 5 a 7 2500 -2800

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łajza
 Opinia
@Ciekawe ile dadzą 14.03.2019 00:59

Operatorom powinni dac najmniej ile mozna.Im sie nie nalezy złamana złotówka.Bo niby za co? Za brak kompetencji? Wieczne zalewanie, obijanie i psucie elementów? Za to, ze na telefonach wiszą i machają nóżkami z nudów?Polecam ich wysłać najpierw na profesjonalne szkolenie obsługi maszyny i niech ogarna temat malowanych przez nich elementow, bo niektórzy malują ale nie wiedzą nawet co, a dopiero pozniej rozdzielać forsę.

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tamara
 Opinia
@Łajza 14.03.2019 12:40

Operatorka z twarzą o kolorze marchewki to dopiero niedorajda wszystko ląduje w kuble.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia
@Tamara 15.03.2019 07:45

I może dodam że tylko gruntuje bo nawierzchnia jej nie wychodzi haha. Co to za operator który tylko potrafi i też nie do konca grunt położyć i liczy na dobra pensje i oczywiście standardowo spacering halowy.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fundusz
 Opinia
@Ciekawe ile dadzą 14.03.2019 00:59

Pewnie dolozą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Melon
 Opinia
@Fundusz 15.03.2019 14:12

Roboty za 2

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicolay
 Opinia
@Ciekawe ile dadzą 14.03.2019 00:59

To lepiej niż 3cia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obelix
 Opinia

A teraz tyko czekajcie jak Asterix zmieni auto.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czas już odejść
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia

Brawo dla zarządu że znów oskubala pracowników, wszyscy otrzymali 3 grupę,myślę że sporo ludzi odejdzie bo tak śmieszne pieniądze można zarobić w lżejszej pracy

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wopiusz
Nazwa działu: Dział maszynowni
 Opinia
@Czas już odejść 11.03.2019 15:13

Nie jest zle,co prawda miala byc 5 grupa,jest 4 ale kasowo duuuzo do przodu i akordu nie trzeba bedzie gonic.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beduin
 Opinia
@Wopiusz 11.03.2019 21:37

4 grupa to i tak jalmuzna.Mamy 21 wiek.Nie te czasy zeby tyrac za marne grosze.Nawet 3000 to wielkie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czas już odejść
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia
@Wopiusz 11.03.2019 21:37

Ciekawe komu dobrze zrobiłeś że masz 4 grupę, bo nawet zasłużeni pracownicy dostali 3 gr. Zarobią kolesie kapusie i reszta tej bandy, konkurencja dla ZORKI to tylko pośredniak, jeśli lubisz hałas, pył, aceton i grosze na rękę to aplikuj

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bodzio
 Opinia
@Czas już odejść 11.03.2019 15:13

życzę ci zorko bys padła

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wwww
 Opinia
@Czas już odejść 11.03.2019 15:13

Co ty (usunięte przez administratora) przecież mam 3 grupę i mam podwyżkę

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Suchoklates
 Opinia
@wwww 12.03.2019 18:47

To musiałeś do tej pory zarabiac naprawde śmieciowe pieniądze skoro dla ciebie 3 grupa to podwyżka

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wopiusz
 Opinia
@Czas już odejść 12.03.2019 15:50

Zrobic to moge tobie gamoniu z ryja jesien sredniowiecza. Jak sie nadajesz na korek do dupy,to sie przestan mazac tylko zrob sobie z 5 dzieciakow zaglosuj na pisiorow i ciesz sie darmowa kasa. Cwoku bez szkoly.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czas już odejść
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia
@Wopiusz 12.03.2019 22:24

Właśnie takich ludzi potrzebujemy w zorce , prostych nieudaczników po gimnazjum, z twoich wypowiedzi wnioskuje że twoja inteligencja jest niższa od poziomu wód gruntownych

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kampfwagen
 Opinia
@Czas już odejść 13.03.2019 07:47

jak się podpisujesz "czas już odejść" to nie becz na stronie tylko podejmij męską decyzję

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czas już odejść
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia
@kampfwagen 13.03.2019 14:51

Nie podpisując tego papieru właśnie się zwalniam, a tobie życzę zdrowia w smrodzie i pyle

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kampfwagen
 Opinia
@Czas już odejść 13.03.2019 15:14

a to w takim razie zwracam honor i przepraszam za mój poprzedni wpis, życzę z całego serca powodzenia :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawe ile dadzą
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia
@Czas już odejść 11.03.2019 15:13

A odmówił ktoś z was i przystali na waszą propozycję co mówili w takim wypadku?????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gienia
 Opinia
@Ciekawe ile dadzą 14.03.2019 00:43

Ja odmówiłem.Nie ma zadnych negocjacji.Albo sie zgadzasz na ich warunki albo żegnaj Gienia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ojciec Chrzestny
 Opinia
@Wopiusz 11.03.2019 21:37

To się jeszcze zdziwisz że ci tak nadają

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ojciec Chrzestny
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia

Gratulacje dla zarządu zorka że 95% osób otrzymalo uciete pensje i liczą na Ukraińców że nas zastąpią ośmieszacie się zamiast podnieść pensje to ....ujeb.mam nadzieję że większość się zwolni i nie będzie robić za damski uj.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dino
 Opinia

Nie wszyscy mają III grupę są tacy co mają lepiej tylko siedzą cicho

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ojciec Chrzestny
Nazwa działu: Lakiernia
 Opinia
@Dino 14.03.2019 21:05

Oczywiście że tak nawet i VII i podstawy ponad 3k ale co z tego mają na nas wywalone i wręcz nas zmuszają aby się zwolnić

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej