brak logo

IMS - Gdynia PL - Bergen NO

Gdynia

Opinie o IMS - Gdynia PL - Bergen NO

spawacz z IMS GDYNIA 2009-12-09 14:47:28
Firma jest ok ale jak wszędzie są kapusie.
2
anonim 2009-12-09 15:33:38
To prawda a zwłaszcza taki jeden pracownik [usunięte przez moderatora]. na którego radzę uważać obecnie pracuje na Stoczni Westcon w Olensvag.Dużo gada i mało robi tylko psuje opinie dobrym fachowcom w firmie.Ludzie przez niego mają problemy z wyjazdem, donosi wszystko, gumowe ucho Prezesa.
monter 2010-02-01 19:14:10
Jestem monterem i jeździłem z ims do leirvik- no i znam Dariusza Z.
Teraz już wiem, dlaczego nasz Bogu winny foreman 2008 czrwiec/sierpień, stracił posadę. A leprzego foremana nigdy nie było.
Też niby jestem na liście pracowników "stałych", ale za cholerę nie mogę się wbić. W firmie robi się takie wały, że jeżdżą znajomi, rodzina, a ludzie z krwi i kości stoczniowcy są bez szans. I akurat kryzysie musisz wyłożyć na bilet do Norwegi. Dupowłazy, które jeżdżą tam cały czas nie mają problemu, ale pracując w kraju lub wogle nie pracując jak kupisz bilet? Dlatego twierdzę, że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w większości na podrobionych kwalifikacjach psują opinię tylko na kontraktach.W kraju byli najwyżej pomocnikami. Organizacja z biura w Bergen całkowicie do dupy.
trelelele 2010-02-10 12:37:16
a skad masz info ze takie cos sie wydarzylo??
tomek 2012-03-21 08:54:31
ja byłem na Weskonie jestem jako stały pracownik mam stronke no i co pani Sylwia z Gdyni ze śląskiej obiecuje mi robote co dzwonie a a i tak jej niema byłem na zapchaj dziurę napewno a zeby zamknąć buzie to mówią ze bedzie wyjazd juz platforma wpływa i wpłyneła a ja dalej czekam ;;;;monterrrrr
pracownik 2012-07-14 22:13:27
Ja wam powiem ta firma to może i jest ok ale poziom organizacji to nie mieści się w żadnej skali.
stawki to mają jak dla studentów wymogi rekrutacyjne jak w NASA
Co do wypłaty to zawsze trzeba się upominać o swoje a to godziny się zapodziały itp.
Jak już podpiszesz kontrakt to radz sobie sam .Dużo obietnic w Gdyni przy podpisywaniu a po przylocie do norwegi nic się nie pokrywa z obietnicami.Nie można uzyskać żadnych informacji pani Magda to szybciej kłamie i obiecuje niż myśli za jej opowieść jak potraktowali pracownika to powinien zainteresować się prokurator.
Czekam na wypłatę i jak znam życie to znowu nie będzie się zgadzała i trzeba wyjaśniać.
anonim 2013-05-19 15:08:34
Co to znaczy "stawki to mają jak dla studentów wymogi rekrutacyjne jak w NASA"? Bo nie bardzo rozumiem, mógłby ktoś napisać ile dokładnie proponują na starcie w IMS - Gdynia PL - Bergen NO? Są jakieś możliwości awansu, czy też rozwoju na przykład w postaci szkoleń? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
Michał 2013-05-29 12:08:38
Witam też jestem zainteresowany pracą w tej firmie złożyłem formularz i nie wiem co dalej czy dzwonić i pytać czy cierpliwie czekać?
A co do wymogów to o co chodzi ,ja jestem monterem posiadam też uprawnienia na Tiga podstawowe,jest jedno ale moja branża to bardziej rurociągi spożywcze oraz przemysłowe(rafinerie itp) ze stocznią i platformami nie miałem do czynienia i czy miałbym szanse dostać się do IMS czy jak to widzą pracownicy tej firmy prosiłbym o opinie i jakieś podpowiedzi.
Z góry dziękuje za wszystkie info Michał
1
Michal 2013-06-12 19:18:52
No siema Maciek tak czekam dzwonie co tydzien i dalej lipa troche szkoda pozdro.
1
Niguel 2015-03-13 01:02:23
IMS świadczy dosyć szerokie usługi w branży marynarskiej - nazwijmy to tak. Prawda jest taka, że jak ktoś jest świetnym fachowcem to chyba nie ma się co długo zastanawiać tylko próbować składać swoje CV do IMS. Spawacze z tego co wiem - nie wiem jak w Gdyni - ale zarabiają kupę forsy, jeżeli jeszcze to udokumentują ..
welek 2015-04-02 18:37:35
Hej napiszcie cos konkretnego i swierzego na temat tej firmy...czy warto z nimi zacząć współpracę??
ROKI 1 2015-05-06 18:02:10
SIEMA KOLEDZY FIRMA IMS JEST OK, CHCE SIE ZALOGOWAĆ,MOŻE KTOS MI POMOŻE JAK TO ZROBIC

POZDRO. ROKI
spawacz 2015-07-08 19:04:22
Pracowałem, wszystko ok, kasa na czas nie walą w h..a oplacaja chate, samolot, POLECAM
2
Gregor 2015-08-01 20:35:39
Pierwszy kontakt Ok ,po wyplacie niemile zaskoczony brakuje godzin ,zwrotu za podróz nie dostalem ,depozyt skradziony .Ogólnie drugi raz bym glowy sobie nie zawracal za 9 dni pracy wyplata 5500 koron all inclusive .Dziekuje
allofs 2016-06-14 10:39:55
twoim obowiązkiem jest wydzwaniac po szpitalach i lekarzach przeszkadzać im w pracy i nagabywać jakie firmy ich odwiedzają i jakie leki wypisują. W 90 procentach spotkasz się z reakcją na k. i ch. jeśli lubisz gdy ci ktoś pluje w twarz mówić że pada ciepły deszcz to jesteś przyj ęty.
Daniel M 2016-10-17 22:14:11
Pracowałem przez IMS, wszystko ok, świetny kontakt z biurem, zero problemów z wypłatami pieniądze zawsze na czas na koncie, fajne zakwaterowanie. Ktoś pisze o depozycie, też miałem pobrany potem wszystko co do korony;) zwrócone, oby więcej takich biur. Z czystym sercem POLECAM!!!
1
Daniel 2016-10-17 22:25:12
Dużo widziałem, jak potrafią inne firmy zakwaterować pracowników.... W IMS miałem mieszkanie z kolegą, wyposażone każdy z nas miał osobny pokój wspólna kuchnia i łazienka, mieszkanie opłacone.
Zostaw swoją opinię o IMS - Gdynia PL - Bergen NO - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMS - Gdynia PL - Bergen NO