Agata Meble (Agata)

Wałbrzych - Salon Agata
Warszawa - Agata Meble
Warszawa okecie - Salon Agata

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Agata Meble (Agata S.A.)

Opinie o Agata Meble (Agata) Katowice

Nie przegap nowości o Agata S.A.!

17.04.2015 14:04

20.04.2015 14:24

Byłeś na rozmowie na stanowisko sprzedawcy? Jeśli tak, to nie ma nic poniżającego w takiej rekrutacji. Teraz firmy mają takie dziwne sposoby i takimi zadaniami sprawdzają kreatywność przyszłego pracownika. Sama się spotkałam już kilka razy z podobnymi rozmowami.
    nieznajoma

15.04.2015 09:09

witam czy mozna prosić o poradę.Znajomy masie zatrudnic w firmie ale musi wyjechac na szkolenie,najpierw do gdańska a potem do katowic .Podpowiedzcie jacy lekarze tam sa gdyz musi badania zrobic tam a nie u nas.
    kasiab

15.04.2015 07:10

Dzień dobry zakupiłam narożnik w salonie w Katowicach wybrałam kolory obić wg wzornika i czekałam na niego 5 tygodni, wreszcie przyjechał i jakież było moje zdziwienie gdyż obicie które wybrałam znacznie odbiegały od pokazanych wzorców.W salonie reklamacja była co najmniej dziwnie słowo przeciw słowu widziałam inne kolory Pani w sklepie inne, i na dzień dobry pytanie czy wiem ile kosztuje reklamacja u mnie w domu, po nie zbyt miłej wymianie zdań wyszłam nie uzyskując nic. Było to nie miłe i nie przyjemne i nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie, nikomu go nie polecę, a chyba nie o taką reklamę AGACIE chodzi
    Lusia

16.04.2015 15:43

A próbowałaś skontaktować się przez ich stronę, może w ten sposób uzyskasz odpowiedź jak można rozwiązać tą sprawę, (usunięte przez administratora) . Ja ostatni też miałam problem ale z obiciem krzeseł, mieszkam kawałek od salonu więc napisałam do nich, dostałam szybką odpowiedź i załatwiłam wymianę na nowe.
    kejsi

14.04.2015 12:43

nikt na siłe nie trzyma wogóle w pracy, zawsze można się zwolnić. Tylko za co zyc To jest tak że wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, jak to w kazdej pracy sa wady i zalety. A co do tej prosby to sie nie zgodze bo jak trzeba zostac dluzej to jest polecenie na ktore nie ma dyskusji wiec chyba w innym salonie pracujemy. W krk sa tylko polecenia sluzbowe i nic tu nie podlega dyskusji.
    momo

13.04.2015 11:11

są zmiany a zmiany zależą od humoru dyrektorki więc jak masz rodzinę (dzieci) to kiepsko się dostosować Jest tylko 1 wekend w miesiącu wolny. Najczęściej pracuje się 8h choć bywają i 10h zmiany. Pracę możesz też zacząć od 13-14 i wtedy do 20 albo od 10 do 14-16-17 lub 18 Tak jak piszę widzimisię dyrektorki
    Ann

13.04.2015 19:48

Nikt na siłę nie trzyma w pracy dłużej . Jest grafik i pracujemy zgodnie z nim . A jeśli jest potrzeba to wtedy za prośbą zostajemy dłużej ...
    madlen

10.04.2015 20:00

Czesc mam pytanie w jakich godzinach sie pracuje w Agata Meble, Czy tak jak jest czynny sklep od 10 do 20 czy sa inne zmiany. Bardzo prosze o odp.??
    paaa

02.04.2015 16:01

pracowałam tam jakieś 5 lat zaczynałam od sprzedawcy i została kieronikiem, praca ok zarobki ( jeśli wykonywało sie plany ) superrr atmosfera tez bajka dyreckja bomba, fakt trzeba sie czasami napracowac, nagimnastykowac i troche sie postresowac ale to jak w każdej pracy. jak sie przyjmowałąm było inaczej obecnie się dużo pozmieniało ale i tak nowe osoby sobie chwalom, tyle że trzeba sprzedawać - robić plany
    zenon

25.05.2015 14:54

Chwalom??? i byłaś kierownikiem??? jakim cudem?!
    niezdecydowana

01.04.2015 08:40

Napiszcie proszę więcej na temat pracy sprzedawcy ,na jakim dziele najfajniej się pracuje,coś na temat pracy kasjerek itp
    sprzedawca

30.03.2015 09:56

typowa polska natura! jak komuś się termin przedłuży o jeden dzień klient (mówiąc delikatnie) zdenerwowany grozi sprzedawcy ''jesteście kłamcy, oszusci, nie wiecie z kim macie do czynienie, pozwe was, będziecie płacić'' wiem z autopsji bo jestem sprzedawcą:)ja się tylko dziwię jak można być takim nietaktem!!! ludzie zastanówcie się czasem Myślimy czasem o was gorzej niż wam się wydaje mimo tego że się uśmiechamy! ale co mamy zrobić musimy być mili uśmiechnięci bo taką mamy pracę, za to nam płacą, za to utrzymujemy rodziny.....niech mi nikt nie mówi że wy na swoich stanowiskach postępujecie inaczej.....w bankach w urzędach są takie same osoby jak my! macie problemy ze sobą w życiu osobistym, rodzinnym czy w pracy a później żale wylewacie na nas sprzedawcach jak byśmy byli kimś gorszym! w salonie jak również tu na forach. Nie chcecie kupować w Agata Meble to nie kupujcie! nikt was nie zmusza a i my sprzedawcy będziemy mieć mniej problemów z problematycznymi klientami!!! Choć osobiście uważam że większość to naprawdę sympatyczni, kulturalni, z poczuciem humoru i ludzcy ludzie których spotykam w swojej pracy, gdyby tak nie było już dawno by mnie w agata meble nie było. Mam stałych jak i jednorazowych klientów którzy czytają te fora i też mi osobiście komentują ''boże co ja się o was naczytałam/em'' zawsze odpowiadam ehhh no widzi pan/pani jacy są polacy a jaka jest prawda na własne oczy. Tylu mamy klientów ten co dostanie mebel na czas albo wcześniej siedzi cicho w domu i się z niego cieszy ten co ma 1 dzien opóźnienia i problem w domu z żoną pisze co mu ślina na język.... oczywiście zdarzają sie pomyłki, problemy, uszkodzone meble ale w którym sklepie tego nie ma???????????? na tyle mebli co sprzedajemy dziennie to jest chyba mniej niż 1 %. Apeluję sprzedawca też człowiek i traktujcie go jak byście chcieli być traktowani, dziękuję w imieniu swoim i kolegów:)
    PRACUJACA

03.04.2015 19:05

WKOŃCU KTOŚ COŚ SENSOWNEGO NAPISAŁ PATRZĄC Z DRUGIEJ STRONY. BRAWO. JA CZASAMI PO TEJ PRACY PRZESTAJE WIERZYC W LUDZI
    ania

29.03.2015 12:12

Lidia, no taka powinna być kolejność jak kupujesz coś co jest na magazynie od razu możesz wyrzucić stare jeśli robisz zamówienie masz realizacje za 4 tygodnie to sama do siebie miej pretensje ze spisz na podłodze:)
    aska

20.03.2015 18:58

Lidka, a ile czasu czekasz na meble? Wiesz, w Agata Meble możesz wziąć od ręki lub na zamówienie meble ( tutaj czekasz 4 tygodnie) J. Ja jak kupiłam u nich mebel to stare wyrzuciłam dopiero wtedy gdy dostałam info że są do odebrania ;)
    Lidka

19.03.2015 15:44

Napisze...Zanim poszłam na zakupy do Agaty w Krakowie, czytałam opinie, które były bardzo niepochlebne. Myślałam sobie, ludziska piszą złośliwie, to chyba nieprawda, co tam, kupiłam na zamówienie. Wszystko super do momentu spisania umowy, bo potem nerwówa, czekanie na meble, telefony i czekanie. Mebli nie am, stare wyrzucilam a obsługa twierdzi,ze samochód dostawczy się zepsuł. PARANOJA!!!!!Ostzregam

19.03.2015 14:13

Panie Marcinie, nie bardzo rozumiemy Pana wypowiedź. Jeżeli ma Pan uwagi odnośnie funkcjonowania salonu i koordynacji pracy, to bardzo prosimy o wiadomość w formularzu kontaktowym zawartym na stronie www.agatameble.pl/firma/kontakt . Oczywiście może Pan to zrobić w sposób anonimowy. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble

11.03.2015 10:45

Szanowna Pani, Prosimy o pilny kontakt w tej sprawie poprzez wiadomość prywatną na profilu facebookowym Agata Meble lub poprzez formularz zgłoszeniowy zawarty na stronie www.agatameble.pl/firma/kontakt niezwłocznie zajmiemy się Pani sprawą. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble
    gobaria

10.03.2015 19:05

Dwa miesiące temu kupiłam w Agacie Meble narożnik , którego UWAGA do dzisiaj nie mam !!!! Dzwonię do firmy ,ale oczywiście mówią że się ze mną skontaktują a telefonu jak nie było tak nie ma .Zamiast popielatego koloru przywieźli beżowy i wiecie co mogłam go już zostawić ( mimo tego że nie pasował mi do niczego ) a teraz z całą rodziną siedzimy na podłodze już 3 tydzień . Pozdrawiam wszystkich którzy decydują się na zakup czegokolwiek w tym salonie , życzę dużo cierpliwości ...aha i śmieszne smsy z Salonu : ,, czy jest Pan/i zadowolona z zakupu ? '' Agaoch, skontaktuj się z nimi na facebooku, mnie pomogli i przyśpieszyli sprawę ;)
    agaoch

10.03.2015 10:45

Dwa miesiące temu kupiłam w Agacie Meble narożnik , którego UWAGA do dzisiaj nie mam !!!! Dzwonię do firmy ,ale oczywiście mówią że się ze mną skontaktują a telefonu jak nie było tak nie ma .Zamiast popielatego koloru przywieżli beżowy i wiecie co mogłam go już zostawić ( mimo tego że nie pasował mi do niczego ) a teraz z całą rodziną siedzimy na podłodze już 3 tydzień . Pozdrawiam wszystkich którzy decydują się na zakup czegokolwiek w tym salonie , życzę dużo cierpliwości ...aha i śmieszne smsy z Salonu : ,, czy jest Pan/i zadowolona z zakupu ? ''
    marcin j

16.03.2015 15:04

Masakra. Rzecznik tuszuje reklamacje a po (usunięte przez administratora) pracownicy dostają. Brak koordynacji, z zarządzaniem to chyba nikt z zarządu od głównej dyrekcji po dyrekcje salonów nie miał nic wspólnego. Chaos, brak szacunku dla pracowników i karanie za wszystko to cała"Agata Meble".
    ja

04.03.2015 22:28

Szkoda, że nikt nie mówi tu o klientach. Obrażają, wyzywają, grórzą. Wydzierają się na człowieka, wyzyskują, kombinują... Czemu o takich nikt nie mówi? Pracownicy też ludzie, starają się na tyle ile mogą ale niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć. Ludzie wyluzujcie. Zakupy w Agacie to sens waszego życia? Nie macie większych problemów?

03.03.2015 11:46

Szanowni Państwo, Bylibyśmy wdzięczni za każdą wiadomość w tej sprawie. Prosilibyśmy o kontakt poprzez wiadomość w formularzu zgłoszeniowym zawartym na stronie: www.agatameble.pl/firma/kontakt lub w wiadomości prywatnej na naszym profilu na facebook’u. W wiadomości prosimy o zamieszczenie informacji o które prosiliśmy w poprzedniej wypowiedzi tj. szczegółowy opis sytuacji oraz informację dotyczącą salonu w którym pojawia się ten problem. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble

27.02.2015 14:31

Szanowny Panie, Bardzo nas zaniepokoił Pański wpis na temat warunków pracy w naszych salonach. Prosimy o pilny kontakt w tej sprawie w najwygodniejszej dla Pana formie. Prosimy o opisanie szczegółowo wszystkich zajść, które miały miejsce oraz prosimy o informację w którym salonie panują takie warunki. Obiecujemy, że zajmiemy się tą sprawą. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble
    Niewolnik Agaty

26.02.2015 22:21

Od nastepnego miesiaca macie zalatwione inspekcje PIP i Dosc prpodisywania dokumentow o przebiegu szkolen Pepoz i innych niech sie pali iwali u Dosc niewolniczej pracy !! Niech Polska zobaczy jak piekna reklama jest Agaty w Tv !! Kosztem niewolniczej pracy pracownika gdzie lamane sa prawa wysilku fizycznego na osobe !! No i lokalne gazety gazety beda powiadomione !! Od poczatku Otwarcia Salonow nie ma kontroli zadnej Panstwowej inspekcji Co WY Z PRACOWNIKOW ROBICIE ?
    pracownik2

02.03.2015 13:49

A to akurat prawda, niestety. Pracuję od kilku lat, a szkolenia żadnego nie miałem - wszystko jednak podtykają do podpisywania, ppoż, czas pracy etc. Grafiki również mają dwie wersje. Rzeczywisty stan czasu pracy pracownika i grafik do pokazania podczas kontroli. Także inspekcja PIP nic nie wniesie. Inspekcje są zapowiadane, rozmawia z nimi dyrektor salonu i na tym koniec. Bo na wszystko jest podkładka. A audyty są tylko wewnętrzne, żeby sprawdzić czy pracownicy wypełniają obowiązki, ale nie ma kontroli od niezależnych, zewnętrznych firm w celu sprawdzenia pracodawcy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agata Meble (Agata)?

Kontakt - Agata S.A.

Al.Roździeńskiego 93 40-203 Katowice

NIP:6340197476

REGON:27224191600000

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

06.02.2015 13:11

Szanowny Panie, Bardzo prosimy o kontakt w tej sprawie poprzez formularz zgłoszeniowy zawarty na stronie www.agatameble.pl/firma/kontakt . W wiadomości prosimy o szczegółowe opisanie sytuacji wraz z podaniem lokalizacji salonu. Nieustannie dążymy do tego, aby nasi klienci czuli się w salonie jak w domu, dlatego będziemy bardzo wdzięczni za przesłanie wiadomości. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble
    Łoś super ktoś

06.02.2015 23:58

Ludzie mowia prawde o tej firmie a Pan broni dobrego mienia firmy.Smieszne nic dodac nic ujac co czytam rozne opinie ludzie by nie klamali to co widza pracownicy agaty to jest prawda co pisza na forum, Ja powiem jedno chory system pracy jest w polsce kazdy to potwierdzi.
    Tomasz

05.02.2015 16:23

Przed zakupem w salonie bardzo miła obsługa. Po wybraniu towaru i zapłaceniu udałem sie na magazyn w celu odbioru zakupionego produkty. W jednym momencie cały czar prysnął. Obsługa magazynu bez podstawowych form grzecznościowych. Poczulem sie jak intruz. Kasa zapłacona to bierz i spadaj. Dziękuje już więcej mnie tam nie zobaczycie.
    bella

05.02.2015 15:34

Ja bym się cieszyła gdyby pracodawca zadzwonił do mnie po 19, żeby zaprosić na rozmowę. A jak zmieniasz pracę to zawsze można poinformować, że termin jest za szybki na spotkanie i że możesz w innym dniu.
    GR IGU

04.02.2015 23:52

tragedia, macie do bani wzrobnikow
    Sprzedawca

03.02.2015 11:10

Nie polecam pracy w Agata Meble. Już na początku wydzwaniają po godz. 19.00 do Kandydata na stanowisko Sprzedawcy (co dla mnie zakrawa o brak szacunku do potencjalnego pracownika) i umawiają się na następny dzień. Porządny Pracodawca szanuje czas Pracownika i kontaktuje się w godz. od 9.00 do 16.00, nie wydzwania po nocy!!!!. W ogłoszeniu podają, że poszukują Sprzedawcy, a na interview okazuje się, że tak naprawdę sami nie wiedzą kogo szukają. Już od początku roku co 2 tygodnie regularnie ukazuje się to samo ogłoszenie na portalach internetowych i w UP. Zastanawiam się czy w moim mieście nie ma odpowiednich pracowników??? Nie twierdzę, że jestem ideałem ale mam doświadczenie w sprzedaży i odpowiednie cechy jako Sprzedawca. To co mnie zabolało w tej "Firmie" to to, że źle wypowiadają się o swoich pracownikach obcym ludziom. Mówią,że wyrywają Klientów sobie nawzajem i czy np. poradzę sobie z tymi Starymi Wyżeraczami ??? Rozmowa Kwalifikacyjna jest "jałowa", do niczego nie prowadzi i dla tego uważam, że chyba robią specjalnie rekrutacje by zastraszyć obecnych pracowników. Na koniec informują, że dadzą odpowiedź bez względu na to czy podejmą współpracę czy też nie, czekam na tę odpowiedź już Miesiąc!!! i chyba się nie doczekam. Trzeba tą Firmę wrzucić na FB jako nierzetelnego Pracodawcę. Drodzy Kandydaci nie traćcie czasu na nich, nie warto.
    krystyna

22.01.2015 22:03

Zeby tam pracowac na bank nie potrzeba najmniejszego doswiadczenia z tego co widac po obsludze.Siedza na tylkach i rece rozkladaja jak ktos o cos zapyta!Pierwszy i ostatni raz tam cokolwiek kupilismy!Dzieki wam nocujemy na materacu!
    krystyna

22.01.2015 21:59

Zakupilismy w Agacie Katowice naroznik ktory po 5mc zostal wymieniony na nowy bo skrzypial jak stare lozko. Nowy po dwoch dniach zglosilismy ponownie do reklamacji. Producent uznal reklacje i dal dokumenty z ktorymi mielismy sie udac po odbior pieniedzy za naroznik. Okazalo sie ze pieniadze trzeba czekac na dodatek nie wiedza ile czasu:W reklamacji Pani Mariola Kita wredne bezczelne babsko na dzien dobry stwierdzila ze pieniedzy nie dostaniemy. Przy skladaniu reklamacji twierdzila ze nie mamy co liczyc na wymiane czy zwrot gotowki a jak juz producent zdecydowal o oddaniu nam pieniedzy to juz zle!Glupie usmieszki,wredne odpowiedzi poza tym co by czlowiek nie zapytal to nic nie wiedza!
    byla pracownica

16.01.2015 19:55

Taka jest prawda, 'ktoś' zadał pytanie ile zarabiaja w księgowości 1800 brutto na umowe zlecenie , niestety nie dają tak łatwo umowy o pracę. mnostwo pracy nikt się tobą nie przejmuje, ze jestes nowy i dali ci za duzo jak na pierwszy raz . hmm a szefostwo pozostawia wiele do zyczenia.

05.01.2015 13:53

Wszyscy piszą o sprzedawcach i pracy na magazynie. A prawda jest taka, że najbardziej obrywają reklamacje i kasy. Tam trafia najwięcej niezadowolonych klientów. Przede wszystkim na kasy, które obrywają za pomyłki sprzedawców, niepomyślne reklamacje czy brak obsługi na butiku. Tzw. pierwszy ogień. Sprzedawcy mogą złapać dobrą premie, jeden m-c lepiej, drugi gorzej, zależy też od punktu i rodzaju mebli czy atrakcyjności promocji. Kasjer ma stałą pensje + jakiś tam procent premii, który zabierają przy każdym błędzie, chorobie czy niespełnieniu standardu obsługi. Stanowisk kasowych jest mało, np. 4, a trzeba przestrzegać norm czasu pracy, a najlepiej żeby była zawsze pełna ekipa podczas promocji. To najważniejsze, bo ja 2 osoby mają obsłużyć takie kolejki? Obrazowo: na 4 stanowiska zatrudniają 4 lub max 5 osób, na promocje musi być pełna ekipa, a trzeba brać pod uwagę wolną co czwartą niedzielę i wymiar godzinowy. W gruncie rzeczy niby ma się dni wolne, ale jest promocja i trzeba przyjść. Wymuszają to na pracownikach, także na stały grafik nie ma co liczyć. To samo na reklamacjach. 2 osoby na całą obsługę maili, telefonów, klientów i producentów. Oni nie wyrabiają - stąd te opóźnienia. Problemowe są również standardy obsługi, do których zaliczany jest też strój (nowość sprzed kilku m-cy). Po przyjęciu pracownik otrzymał 4 koszule, który jest zobowiązany nosić. Ok, czekałeś na nie 2 miesiące, bo nie wyrabiają się z szyciem, ale nosisz, bo to strój roboczy. Teraz pracownicy musieli podpisać standardy, wg których muszą m.in. nosić czarne buty, spodnie etc. ale ten cały mundurek musisz sprawić sobie sam. Także jak preferujesz styl sportowy, to specjalnie dla Agaty musisz kupić sobie biurowe kompleciki. Wiadomo też kilka, żeby nadążyć z praniem. E-rzeczniku pomyślcie nad tym. W większości firm zapewniane są odpowiednie stroje. Wymagacie to zapewnijcie. Inna sprawa to rzeczywiście kumoterstwo. Jest kilka osób, które notorycznie popełniają błędy, pracują kilka lat, nie rozumieją wielu spraw i sytuacji (a powinny już po tylu latach mieć doświadczenie). I nie można im zwrócić uwagi, bo po prostu pójdą poskarżyć się wyżej i... dalej pracują. Bo to koleżanka/kolega tego Pana/Pani wyżej. A Ty naprawiaj ich błędy. A jak ktoś inny się pomyli to musi radzić sobie sam, ugryźć się w język i przełknąć brak premii. Niestety, ale jest to bardzo zauważalne. Kolejna rzecz: straszenie, że jak czegoś nie zrobisz to jest premia, którą można stracić. Dyrektor, który uważa się za Szacha, niby zapracowany, a non-stop tylko fajeczki i fajeczki, a jak jest problem z klientem to... nie raczy przyjść albo wysyła podwładnych. Agata to na pewno praca dla wytrzymałych i nie na lata (za duża nerwówa, obciążenie ze strony dyrekcji, a przez procedury i długość załatwiania wszystkiego, ze strony zdenerwowanych [najczęściej słusznie] klientów). Praca pracą, wszędzie trzeba pracować i nie bujać w obłokach, tu także. Ale wiele spraw składa się na ogólny całokształt, który nie jest zachęcający. Ale nagnę powiedzonko: jak się nie ma co się chce, to się szanuje co się ma. Niestety... Często wstyd jest przed klientami, ale trzeba przełknąć ten szum i pracować. Ryba zawsze psuje się od głowy. A głowa zarządzająca Agatą jest jeszcze daleko, daleko od zachodnich standardów, choć bardzo chce to zmienić. Niekoniecznie z dobrym rezultatem. Choć życzę, by może w kolejnej dekadzie, kolejni pracownicy mogli pracować w KPM z dumą, a nie bo "trzeba pracować".
    PAN NIEZNAJOMY

29.12.2014 01:26

To jest raz że strasznie żmudna robota i po drugie zero organizacji na magazynie w agata meble w krakowie.I jeden jest tam taki magazynier ktory robi kazdego podpiepszac nazywa sie DAWID jak ktos to przeczyta bedzie wiedzial o co chodzi. A reszta tako w miare da sie pogadac z innymi. Robota jest bardzo ciezka i nie mowie ze lekka moze byc ale nie bede tu dlugo siedzial bo to nie jest przeszłosciowa firma. Garba sie mozna dorobić niech sobie poszukaja innych jeleni.Pozdro wszystkim co to czytaja
    DO pana nieznajomego

07.01.2015 19:13

Do pana nieznajomego Lepiej pracowac na umowe smiecia tak jak pan pracuje za smieszna pieniadze . Prosze miec godnosc i pojawic sie i powiedziec w twarz ludziom co pan z nimi pracowal . SMieszny pan jest !!!
    Prezes

05.02.2015 23:55

Rybnik?

22.12.2014 15:41

Szanowna Pani, Bardzo prosimy o kontakt w tej sprawie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci czuli się w naszych salonach jak w domu. Za wszystkie niemiłe słowa wypowiedziane w Pani kierunku przepraszamy, tym samym prosimy o kontakt w tej sprawie, abyśmy mogli wyjaśnić zajście z pracownikiem. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik Agata Meble
    Sylwusia

20.12.2014 03:11

Ostatnio byłam z mężem na zakupach i pytałam Panią o kocyk bo niewidziałam ceny. Po chwili gruba Pani stojąc z kolegą powiedziała do niej " (usunięte przez administratora) usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; było to oczywiście o mnie :)

17.12.2014 12:17

Panie Klaudiuszu, czy zgłaszał Pan kierownikowi lub dyrekcji salonu wyżej wymienione sytuacje? Jeżeli nie to bardzo prosimy o przesłanie szczegółowo opisanych zajść poprzez nasz formularz kontaktowy zawarty na stronie: www.agatameble.pl/firma/kontakt. W szczególności prosimy o informację o którym salonie Pan pisze. Przyjrzymy się tej sprawie i zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby tego typu sytuacje nie miały już nigdy miejsca. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble
    laki

16.12.2014 18:58

Nie poleciłbym NIKOMU pracy w Agata Meble gdziekolwiek!Jestem kierowcą,czasami przyjeżdżam na ich magazyny,ludzie bez jakiegokolwiek poczucia humoru,bez uśmiechu,zero normalności,czysta służbówka,wrzaski,jeździłem po wielu firmach,ale takiego czegoś jeszcze nie widziałem,zero luźnej gadki,pracownicy sami między sobą nie potrafią sie kompletnie zgrać...ciesze sie,że tylko ,,chwile''tam jestem i to raz na jakiś czas,nie wiem,co jest powodem tego,że praca tam wydaje sie być gehenną,to już lepiej na Stacje Paliw chyba iść...
    Klaudiusz

14.12.2014 21:32

Witam. Pracowałem w tym salonie pół roku na różnych działach. Niestety taka jest prawda. Kumoterstwo to raz ale brak poszanowania dla pracownika to dwa. Dyrekcja nie wie albo nie chce wiedziec co sie dzieje na salonie albo na magazynie. Ogulnie to jest tak. Przychodzisz to jestes swierzak. Jak sie postawisz po paru tygodniach jestes wyklety przez swoj dzial a na dodatek tak ci pracownicy obrobia tyłek ze nawet jesli sie przeniesiesz to atmosfera Cie dobije! Na salinie wyscig o klienta bo premia ale na magazynie? Ludzie tam jak sie postawisz to po Tobie. Nikt Ci pomagac nie bedzie z meblami a o wuzku widlowym to zapomnij! Wspinanie na regaly brak jakiegokolwiek przestrzegania BHP. Jestes sam. Najleoiej nie zadawaj pytan nie staraj sie o szkolenie i bron boze nie wchodz w dyskusje z kudzmi co robia po 4 lub 5 lat! Na salonie staralem sie chociaz jednego klienta sam wyoisac ale od razu przychodza inne pracownice i rzucaja ze to moi starzy klienci byli. Pracowalem na. Magazynie 2 tygodnie i koniec. Postaw sie tzw starej ekipie to po Tobie. Nie polecam nawet wrogowi takiej pracy! A musieli zatrudnic rzecznika albo przymusili kogos z katowic bo ktos musi lac wode no nie? Tych ludzi powinni pozamykac!
    Agata

11.12.2014 23:01

Witam wszystkich nie pracuję o nigdy bym niechciała pracować w tej firmie ale mój mąż tam pracuje i mogę tylko powiedzieć że ta firma to ściema to że zabierają premie za byle co to prawda niskie zarobki pan prezes co miesiąc obdzwania sklepy i wypytuje się kto ile normy wyrobił co to ma znacZyć co to komuna 200% trzeba mieć .założenie tej firmy to jest jak najwięcej wcisnąć klamotów klientom nieważne że buble produkują a co do reklamacji to nie jest wina pracowników tylko dostawców to oni się ociągają z odpowiedzią a pracownicy i kierownictwo mają związane ręce. Więc morał taki nie podoba ci się to się zwolnij albo nie kupuj tam mebli . I nie wypisujcie bzdur na pracowników Agata meble bo on tylko wykonują swoją pracę jeżeli ktoś ty zawinił to tylko zarząd firmy że stworzył tak a nie inaczej pozdrawiam

08.12.2014 14:54

Szanowny Panie, Przede wszystkim prosimy o kontakt poprzez formularz zgłoszeniowy zawarty na stronie www.agatameble.pl/firma/kontakt lub kontakt z salonem. Niestety nie jesteśmy w stanie odnieść się do opisanej przez Pana sytuacji nie znając ogółu sprawy :) Z uwagi na ochronę Pana danych osobowych nie możemy poprosić o przesłanie informacji w tym miejscu. Bardzo prosimy o kontakt. Przyjrzymy się Pana sprawie. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble
    kupujący

05.12.2014 16:41

Kupiłem w Rybniku narożnik firmy Benix okazało się ze to jedna wielka tandeta za dosyć duże pieniądze ,zareklamowałem go co doprowadziło do zabrania narożnika na ponad miesiąc i wymiana całego materiału na inny kolor .jak zaczołem starać się o gwarancję na nowe obicie to w punkcie reklamacji od pani dostałem odpowiedz 'radź se sam napisz sobie pismo do producenta może da ci nową gwarancje na to obicie '. Szanowna pani E-rzecznik Agata Meble co pani na to ?U kogo mam się w końcu starać o tę gwarancje ?
    anerta

26.11.2014 13:48

Poinformowany, a skąd Ty takie informacje masz? Nie strasz ludzi, bo taka stawka jest jak już na początku, a nie cały czas.
    samri

26.11.2014 13:03

Kaj nie od dziś wiadomo, że najgłośniej krzyczą niezadowoleni, więc nie patrz na opinie tylko sam sprawdź jak jest. Jak Ci się nie spodoba to znajdziesz inną pracę, a i tak do CV-ki będziesz miał nowe doświadczenie.

Zostaw merytoryczną opinię o Agata S.A.