Agata Meble (Agata)

Wałbrzych - Salon Agata
Warszawa - Agata Meble
Warszawa okecie - Salon Agata

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Agata Meble (Agata S.A.)

Opinie o Agata Meble (Agata) Katowice

Nie przegap nowości o Agata S.A.!

29.02.2016 11:55

Ja też dostałam się do Agaty w Cz-wie ma Butik.
    koko

29.02.2016 11:50

Moja znajoma pracuje w Katowicach i zarobki 1600 netto plus duze premie - w sumie wychodzi okolo 4tys na reke ;P
    ATAG

27.02.2016 11:55

ja tez dostałam sie do pracy w Częstochowie :) w Pon maja dzwonic i podawać informacje :)
    AS

29.02.2016 15:14

Czy dzwonili do Was dzisiaj z informacją zwrotna o przyjęciach?
    ATAG

01.03.2016 08:23

Lublin 14 marca
    on

26.02.2016 08:52

Me czym się przyjmujesz to tylko "sprzedawca". Więc co można oczekiwać po takim stanowisku ?
    me

25.02.2016 21:37

ktoś przeszedł dzisiejszą rekrutację w cz-wie jak było? o co pytali?
    ktoś

25.02.2016 15:08

To jest standard takich firm. Do Max-a jak oceniasz "zadania" podczas rekrutacji?
    Max

25.02.2016 10:03

Mnie nie przyjęli, ale mówili o najniższej plus premia, więc chyba nie ma co żałować .....
    me

25.02.2016 10:57

DOKŁADNIE TAK SAMO W ŁODZI:(
    1975

23.02.2016 16:20

witam , a jaka kasa została zaproponowane sprzedawcy
    mak

24.02.2016 18:03

podstawa + premia w okresie próbnym czyli razem do (usunięte przez administratora) a później pewnie zostanie tylko podstawa
    PK

22.02.2016 17:28

WITAM Czy ktoś przeszedł pozytywnie rekrutacje w Częstochowie i otrzymał zaproszenie na szkolenie ?
    gość

23.02.2016 10:23

tak szkolenie zaczyna się 7 marca adres podany w mailu natomiast szczegóły zostaną podane w pierwszym dniu szkolenia a także wtedy zostanie podpisana umowa
    PK

22.02.2016 17:25

WITAM Czy przeszedł ktoś rekrutacje pozytywnie i otrzymał telefon z Częstochowy?
    ciekawy

22.02.2016 13:41

Johny, jak będziesz robił Jak "przysłowiowa małpka w cyrku " to będzie ok :) Pewnie ten będzie tak w niedługim czasie usunięty. Nie ma czym się przyjmować , to kolejna sieciówka, "cudowna" firma, nie ma co się oszukiwać kim jest sprzedawca.
    agata

19.02.2016 19:44

Bylam na rozmowie, wygląda mniej więcej tak: Wchodza wszyscy, którzy przyszli na rozmowę i każdy ma sie porównać do jakiegoś meble i powiedziec dlaczego tak uważa. Następnie podzielili nas na grupy i kazda gr. Miała wylosować karteczkę z nazwa mebla i ułożyć do niej rymowankę, wierszyk, piosenkę
    johny

21.02.2016 21:42

i to tylko dwa zadania na całą rozmowę? po tym rozpoznają czy ktos sie nadaje na sprzedawce czy nie?
    ktoś

19.02.2016 08:52

Cała prawda o super firmie, że niby pracownik zadowolony. Wielkie słowa bez pokrycia.
    on

18.02.2016 21:08

do mc , tak właśnie jest , są zadania, nie jest to typowa rozmowa kwalifikacyjna.

21.02.2016 21:28

rozumiem, ale jakie te zadania?

17.02.2016 22:52

Słyszałam że na stanowisko sprzedawcy zamiast rozmowy przeprowadzane są zadania. Ktoś miał doczynienia z takimi?
    marian

14.02.2016 20:00

Chciałbym się dowiedzieć o pracy na magazynie w Kaliszu, są częste przyjęcia , czym jest to spowodowane ? i czy warto starać się o pracę na magazynie w Agacie.

10.02.2016 14:49

tak, w Częstochowie otwierają w czerwcu.
    zainteresowany

02.02.2016 22:04

Witam Wiem ze w Czestochowie chyba kolo tesco buduje sie salon mebli agata do ktorego chcial bym sie zatrudnic. Prosze o udzielenie informacji jak wygladaja poszczegolne stanowiska handlowe w Agacie, jak wyglada staz oraz system wynagrodzenia, czy sa jakies dodatki socjal itp., co z przestrzeganiem czasu pracy ? Bede wdzieczny za wszelkie informacje.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agata Meble (Agata)?

Kontakt - Agata S.A.

Al.Roździeńskiego 93 40-203 Katowice

NIP:6340197476

REGON:27224191600000

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

anna

24.01.2016 13:02

Witam, czy powie mi ktoś jakie są zarobki w Agata Meble na stanowisku kierownik działu art.dekoracji wnętrz ? Tak chociaż w przybliżeniu nie liczę , że ktoś się pochwali ;) A i ile zarabia sprzedawca :) Z góry dziekuję bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie :)
    sarenka

13.01.2016 15:27

mam złą opinię o Agata Meble jako o pracodawcy.Nie liczą się z pracownikiem(delikatnie ujmując)
    Paulo

19.07.2015 21:46

pracował ktoś w marketingu? Jak tam wygląda sytuacja? Teraz jest ogłoszenie i zastanawiam się czy startować...
    Splittheatom

18.07.2015 17:59

Pracowałem około 2 lata w Agata Meble, i mam dobre zdanie o tej firmie. Przede wszystkim bardzo dobre zarobki, oraz socjal.Przestrzegane jest kodeks pracy, przez co każda nadgodzina jest oddawana co do minuty. Jeśli o samą pracę, to na pewno nie jest ona dla każdego. Trzeba umieć wykazać się odpornością na stres, nastawieniem na realizację planów sprzedażowych, dość wysokich zresztą. Jeśli masz w sobie żyłkę sprzedawcy, i nie boisz się wyzwań, to na pewno zostanie Ci to zrekompensowane niezłymi zarobkami, i zadowoleniem ze swojej pracy.
    nieznajoma 24

14.07.2015 11:46

A czy ktoś z Was wie czy ciężko dostać się do Agata meble na kasjerkę?
    syska

09.07.2015 20:14

ja reklamowałam raz meble w agacie i bez problemu rozpatrzyli reklamację, więc mam dobre doświadczenia w tym względzie.
    sonula

07.07.2015 16:28

Firma bardzo dobra, solidna, nie ma przelewek trzeba tyrac
    kasia

16.06.2015 15:20

A może się ktoś wypowiedzieć na temat okresu szkoleń? Interesuje mnie jak wygląda od podszewki praca w innym mieście, gdzie jest się oddelegowanym.
    Ewa

16.06.2015 10:45

Opiszę Wam jak wyglądała moja rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko sprzedawcy w Agata meble. Najpierw poprosili wszystkie zaproszone osoby do jednego pokoju, było nas w sumie 7 osób i podzielono na dwie grupy. Każda dostała garść makarony spagetti, sznurek, taśmę klejącą, nożyczki, i piankę (taką do jedzenia). Zadanie polegało na zbudowaniu jak najwyższej budowli wykorzystując te przedmioty, tak aby pianka była na górze i żeby konstrukcja stała przez 10 sek. sama. Było to zadanie na czas, ale nie pamiętam ile go mieliśmy. W trakcie zadania byliśmy baczenie obserwowani najpierw przez jedną panią, a później dwóch panów. Podobno padł rekord wysokości na tej rozmowie - 72cm. Kolejnym zadaniem była sprzedaż wylosowanego produktu i odpowiedzi na bieżące pytania, dotyczące oczywiście tego produktu. I po tym etapie nastąpiła narada między panami i zapadła decyzja, że żadnej z pań nie mogą w tej chwili zaproponować żadnej pracy. Czyli do kolejnego etapu przeszło tylko dwóch panów. Jak ich losy się potoczyły, to ja już nie wiem...
    arouse

16.06.2015 10:15

Witam, właśnie dziś czeka mnie rozmowa w Agata Meble Komorniki. Warto jechać czy nie? :D Już tylu złych rzeczy naczytałam się...
    iga

11.06.2015 20:24

AZC dzięki za opinię, ważne że cała rozmowa przebiegła bardzo przyjemnie :) Dla jednej osoby zaproponowana stawka jest niska a dla innej jest już bardzo pożądana. Nie mniej jednak życzę Ci powodzenia w szukaniu pracy, ja po Twoim wpisie skuszę się na rozmowę z nimi :) Pozdrawiam ciepło
    azc

10.06.2015 00:13

Rozmowa bardzo fajna, konkretna i rzeczowa,ale pojawia się właśnie"ale" mi pensję zaproponowano bardzo niską, mimo że mam duże doświadczenie! Wiem,że bardzo różne są pensje na różnych stanowiskach i na niektórych z nich, są uzależnione od lat doświadczenia. Niestety na stanowisku sprzedawcy tak chyba nie jest! Oczywiście obiecują premie,ale trzeba sobie zdawać sprawę, że w różnych miastach jest różne zainteresowanie tymi meblami (jednak ich meble, należą do tych droższych, nie mówię najdroższych). Każdy mówi indywidualnie przemyśleć czy jest w stanie przeżyć za taką pensję, bo ja takie pieniądze zarabiałam 8 lat temu,a teraz jedzenie, mieszkanie i rachunki są jednak wyższe/droższe! Życzę powodzenia w szukaniu pracy!
    pxp

10.06.2015 00:01

To nie jest forum reklamacyjne! Prośba do admina o usuwanie tych "śmieci" z reklamacjami! Interesuje nas praca, pensja, atmosfera w pracy, a nie skargi klientów na towar, ktoś chyba pomylił fora!
    ktos

25.05.2015 21:24

Witam, proszę o informację ile zarabia sprzedawca oraz jak wygląda kwestia premii, piszecie również o jakiejś "lojalce", żeby otrzymać premię, o co chodzi?

20.05.2015 14:15

lennik

23.05.2015 19:55

Królowo o jakiej ustawie piszesz ;) Masz 2 lata na reklamację a nie na zwrot. No chyba, że towar jest wadliwy to wtedy niektórzy producenci zgadzają się na wymianę.
    klx

15.05.2015 13:30

może ktoś przybliżyć zarobki kierownika działu i kierownika sprzedaży w Agata Meble i godziny pracy? Będę wdzięczny za info
    aga

07.07.2015 16:24

dekoratorka musi znać się na rzeczy, wystroić cały salon czasem bierze przykład z innych salonów, czasem dyrekcja narzuca jak co ma wyglądać a czasem sama musi wyjsć z inicjatywy ułożenia wszystkiego na pokach
    sovi

11.05.2015 12:35

A co możecie powiedzieć o stanowisku dekoratora w Agata M. jak wygląda praca, no i zarobki?

23.04.2015 15:03

Ile zarabia kasjerka w Agata Meble?
    Sebek

21.04.2015 10:12

Agata Meble to obecnie jeden z najlepszych salonów meblowych w Polsce. No nie oszukujmy się, ludzie jeżdżą po 100-200 km żeby kupić meble właśnie tam.... to chyba o czymś świadczy

19.04.2015 12:06

Ania

20.04.2015 14:28

A dlaczego nie zareklamowałaś tylko wyrzuciłaś? Agata Meble można powiedzieć, że jest tylko pośrednikiem w zakupie, wszystkie zamówienia idą od producentów.
    basia

20.04.2015 15:59

Nie rozumiem ,kupiłaś I nie zareklamowałaś,przecież mogłaś zwrőcić ewentualnie wymienić .W jakie celu piszesz ttalkie bzdury.

Zostaw merytoryczną opinię o Agata S.A.