DFK Doradztwo Finanse Księgowość Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o DFK Doradztwo Finanse Księgowość Sp. z o.o.

Meeee 2012-04-25 16:30:17
Jednakże najsłabszym ogniwem tej firmy jest jedna z jej księgowych...0 profesjonalizmu :( nie zna się na prowadzeniu księgowości...szkoda słów...
5
oli 2012-10-15 18:21:24
Sa plusy i minusy jak w kazdej pracy. Fajne biuro, lokalizacja i kawa. Reszta - nie bardzo. Atmosfera - ludzie nie znaja sie. Miała być jakas impreza intergracyjna, ale na obiecankach sie skonczylo. Szefowie - no coz, jeden totalnie niekomunikacyjny, drugi potrafi co prawda rozmawiac, ale ile trzeba czekac na audiencje! Jak mowi \'spotkamy sie i pogadamy w piatek\', to od razu najlepiej zapytac ktory piatek i czy jeszcze w tym roku. Pieniadze bez relewacji, srednie stawki rynkowe, a pracy i problemow jak w biurze rachunkowym.
3
MłOdA KsIęGoWa 2014-05-14 23:57:04
Pracuje w DFK i bardzo polecam to miejsce:) pozytywna atmosfera i super warunki do pracy:)biuro w centrum miasta...pyszna kawa:)Szefostwo ok,idzie się dogadać. Dużo jest pracy i dużo można się nauczyć:)..pieniążki jak wszędzie...za mało:p
3
były pracownik 2014-10-10 14:39:24
Masakra. Pieniążki marne, wyścig szczurów jest ogromny. Pozatrudniani studenci za marne grosze bez żadnej odpowiedzialności a odpowiedzialność spada na resztę. Współpracy z szefostwem praktycznie brak. Nigdy nie stanęli w obronie pracownika przed zbyt ambitnymi "głównymi- nierobami"
8
Janinka 2014-12-16 17:28:09
A ja pracuję w DFK, jestem zadowolona, warunki pracy super, a szefowie no cóż, nie są oni od prywatnych kontaktów z pracownikami tylko od pilnowania biznesu. Wyścig szczurów ???? Bu ha ha ha ha, dla tych co chcą pracować i się uczyć miejsce idealne. Iwestują w młodych i dają szansę.
2
WTF 2015-02-13 10:26:38
nie ma żadnego zarządzania personelem i premiowania, słownie nic a nic, a zadania dociska się maksymalnie. Niezła orka na ugorze, choć w ładnym otoczeniu.
10
ONA 2015-04-17 13:13:44
Pracuję, już kilka lat i jakoś nie zauważyłam dociskania czy wyścigu szczurów.
Jak to w biurze rachunkowym - kokosów się nie zarabia (choć o marnych pieniążkach bym nie powiedziała) ale za to można się mnóstwo nauczyć.
O 17 zwykle nikt poza szefami działów w biurze nie zostaje więc przeładowania pracą nie widzę. Ogólnie bardzo pozytywnie. Świetne miejsce do nauki.
p.s.
A co do szefów - trzeba mieć podejście - jak się chce mieć z nimi kontakt to trzeba najpierw samemu gębę otworzyć.
1
MłOdA KsIęGoWa 2015-09-14 13:54:40
Młoda księgowa... po roku jest już Samodzielną Księgową:) ma skończony kurs w SKwP za co zapłacił Szefunio:)

Ludzie się zmieniają jedni odchodzą bo chcą inni bo muszą. Jak wszędzie nie wszyscy się lubią, mamy różne charaktery:)

Z Szefostwem trzeba być w porządku - odwzajemnią się tym samym! Dopingują w dalszej nauce, pomogą nawet w prywacie :D

Dużo można się nauczyć, nie siedzi się po godzinach, z wzięciem wolnego nie ma problemu :)

Coraz młodsze płatki chcą więcej kasy...a niekoniecznie palą się do roboty...!
Dobrych pracowników dobrze się wynagradza:)
3
Polania 2016-10-13 12:56:21
Beznadziejna firma! Jestem jej klientem od kilku lat i bardzo tego żałuję. Szefowie i pracownicy tej firmy są chamscy i wulgarni dla klientów! Jak macie wybierać tę firmę jako dostawcę usług finansowych i/lub płacowych to uciekajcie jak najdalej! Ja planuje zmianę ale boję się, że jak ze wszystkim będą mi robić problemy z przeniesieniem.
7
qwa 2016-11-03 11:37:40
uciekać ! nawet Biedronka daje na Święta paczki i premie, w tej firmie nie zdarzyło mi się to ani razu. Zresztą w ogóle nie ma polityki wynagrodzeń, im taniej tym lepiej ale musisz się poświęcić i najlepiej zostać po godzinach. Jakiekolwiek sprawy pracownicze to masakra ! Uciekać, gdziekolwiek i gdzie bądź, byle nie tam ! Teraz to już nie łaska pańska pakiety medyczne, ta firma nawet to potrąca w 100%.
7
starydobryklient 2016-11-03 17:45:31
Nie wiem czy komuś się nie pomyliły firmy, jednak z mojego doświadczenia z nimi wynika, że zawsze można polegać na osobach obsługujących. Nie raz się zdarzało, że w kluczowych momentach księgowa siedziała ze mną na mailach do późnych godzin nocnych albo wisiała ze mną w weekend na telefonie. Moją firmę obsługiwały różne biura, ale jeszcze w żadnym nie dostałem tyle wsparcia co tutaj.
6
Klient2 2016-12-06 12:21:33
Kadry w tej firmie to jakaś porażka
5
Jeszczepracownik 2017-03-11 20:51:05
Beznadziejna firma, żadnej wewnętrznej polityki, pracownika wyciska sie tu jak cytrynę, żadnych premii, brak szkolen, ludzie pracuja ponad siły, nadgodziny tez sa nieplatne, gorzej niz w korpo, fatalna atmosfera, oboz pracy, uciekac stad, serio
4
Księgowa 2017-03-12 20:08:14
Proszę pamiętać teraz za każdym razem, że ta ksiegowa, która tak się poświęca dla klienta nie otrzyma za to premii, nie w tej firmie, praca po godzinach i w weekendy jest tu już norma.
2
EGO 2017-03-21 12:05:04
brak premii, brak rozliczenia nadgodzin, dąsy jak się wystąpi o podwyżkę, firma która chce zarabiać kosztem pracowników. Podobno oferują naukę, tyle że z tej nauki to nie wiele jest, bo ci którzy uczyć mają wiecznie są zajęci. W sumie jesteś astystenetem księgowego ale na samodzielnym stanowisku z odpowiedzialnością i jeszcze skazanym na komentarze jak chcesz wyjść po 8 godzinach i koniecznie ustaw sobie chory system księgowy sam, bo o pomocy możesz pomarzyć. Podrzędne biuro rachunkowe z podrzędnymi warunkami pracy ale z ogromnie nadętym ego.
3
Ja 2017-03-30 18:37:06
Opinie napisać anonimowo nie jest sztuką. Do łez rozśmieszyły mnie wpisy o obozie pracy, wyścigu szczurów, czy pracy ponad ludzkie siły. Otóż moi mili, dzisiaj jest dzień przed terminem rozliczenia ważnego z podatków i....w tym straszliwym obozie pracy, w którym wyciska się ludzi jak cytrynę, gdzie się nie płaci za nadgodziny (ciekawe jakie ? może jednak o minuty chodzi ?) jest cicho, pusto, czasami za oknem ptaszek zaświergoli. Jeżeli więc chcecie uczciwie i rzetelnie wypowiedzieć się na temat DFK zapraszam na FB, już nie anonimowo tylko otwarcie. W tej firmie na pewno prezesi do Waszych uwag się odniosą, bez konsekwencji. Byle tylko odwagi nie zabrakło do złożenia uwag i podpisania się własnym imieniem i nazwiskiem pod nimi.
5
PW 2017-04-27 02:48:47
Brawo Tomasz L. Tylko czego tu bronisz? Z Wojtkiem swoim pupilem dojedziecie każdego, tylko personalia teraz chcesz znać.
2
Ja 2017-04-29 00:27:26
UPS. Trafiony, ale nie zatopiony.
Zły ptak, co własne gniazdo kala :-) )))podtrzymuję swoje zdanie , uwagi na FB firmy poproszę. Na marginesie dodam, nie o personalia chodzi, ale o konkretne argumenty, zarzuty do których można byłoby się odnieść, może coś zmienić . A tak ...to tylko ...słowa , słowa, słowa.
Gość 2017-06-05 20:02:53
Pracowałam w Dfk trzy lata.
Byłam mocno dociskana przez swoją "główną " Ale tylko dzięki temu moja wiedza księgowa jest na wysokim poziomie. Praca w Dfk dała mi bardzo wiele i do dzisiaj wspominam ją z sentymentem.
Gdyby dawali większą kasę to kto wie
1
Zostaw swoją opinię o DFK Doradztwo Finanse Księgowość Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DFK Doradztwo Finanse Księgowość Sp. z o.o.