Pisali kiedyś o tym, że przyjmują tutaj osoby, nawet z samym wykształceniem podstawowym. To prawda? Jakie mają inne, bardziej wymagające do obsadzenia? Ile osób zatrudnia się tutaj w biurze i czym konkretnie się zajmują?
Wiecie może czy przyjmują bez szkoły górniczej jest jakaś szansa?
Jak nie masz znajomości to raczej małe szanse ale podobno nawet z wykształceniem podstawowym przyjmują
Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Związek Zawodowy Górników w Polsce Polskiej Grupy Górniczej KWK Jankowice? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
Czy ktos sie orientuje jak zarobki na przerobce wybieracz odpadow na kwk jankowice?

Czy możesz opisać cały proces rekrutacyjny i ocenić poziom rozmowy kwalifikacyjnej w Związek Zawodowy Górników w Polsce Polskiej Grupy Górniczej KWK Jankowice? Dodali nowe ogłoszenia 28 września na Praca.gov.pl.
Są przyjęcia pod kopalnie?
Hej widzę, że od Twojego wpisu minął miesiąc, czy zdecydowałeś się na wysłanie CV, może już fedrujesz? Będę wdzięczna za informację jakie warunki proponują. Tato również szuka pracy, zastanawia się, czy nie wrócić do kopalni.
Witam, chciałem się zapytać jak wyglądają przyjęcia na dół z wadą wzroku? Czy od razu ona dyskwalifikuje czy da się to jakoś obejść?
Nic nie dyskwalifikuje. Kiedyś może tak dzisiaj nie ma to większego znaczenia. Ja mam wadę wzroku -1.75 na obu oczach z astygmatyzmem i diplopią. o ile sama wada wzroku nie jest duża to pozostałe wady powodują że bez okularów nie jestem w stanie przeczytać 4 rzędu liter na tablicy. Badająca mnie okulistka wpisała w kartę badań sugerowana operacja oczu. Na dół zjeżdżam w okularach z resztą nie ja jedyny.
Jak wygląda ścieżka kariery w Związek Zawodowy Górników w Polsce Polskiej Grupy Górniczej KWK Jankowice? Czy trudno jest zdobyć awans?
Będą jakieś przyjęcia choby na powierzchnię na Jankowice?. Wie ktoś coś
Ile czekać na telefon od czasu wysłania formularzu?
Salamon jest pijakiem co weekend w bryczkach pije a od ludzi wymaga niewiadomo co.
Ja z kolei jestem świeżo po szkole, po złożeniu formularza internetowego dostałem telefon aby zglosić sie do kadr, po zrobieniu wszystkich potrzebnych badań pani z okienka powiedziała mi że teraz muszę uzbroić sie w cierpliwość i czekać na kolejny telefon ponieważ trzeba czekać na zgodę dyrektora? Teraz pytanie, miał ktoś podobną sytuacje i ile ewentualnie to trwa?
Pracuje na wydobyciu niespełna rok, zatrudnienie udało mi się bardzo szybko, była fala przyjęć, zaniosłem CV i po 2 dniach dostałem telefon, skierowanie na badania itp. Po zrobieniu wszystkiego i zaniesieniu, czekałem równo tydzień na zielone światło. Praca jest jaka jest, kto idzie na dol kopalni - wie, jak bywa ciężko, trudno, nerwowo, zwłaszcza na wydobyciu. Problemem czasem jest ciulanie na temperaturze - ogólnie każdy to przestrzega, ale czasem władza wprowadza w błąd, aby robić ta godzinę dłużej. Praca w weekendy to chleb powszedni - tlumaczyc się trzeba, czemu w sobotę/niedziele się nie idzie. PGG - na Jankowicach, na wydobyciu, ja robię na VI kategorii zarobkowej. Największa wypłata - 4 soboty, węgiel ( 442 zł ) do wypłaty co miesiąc liczone - 4464 zł, szychty 0.9, 0.93 Trzeba 2-3 minimum zrobić, aby zarobić, ale praca pewna, myśle, ze do emerytury dorobię :)
Już od jakiegoś czasu nie "zanosi" się CV tylko wysyła elektronicznie (nawet jest wywieszona OGROMNA informacja na ten temat w biurowcu kopalni Jankowice, głupoty piszesz kompletne. Ty to mogłeś zanieść po znajomości po ojcu albo matce. Jak idziesz na wydobycie to czego oczekujesz jeżeli chodzi o pracę w weekendy? To jest kopalnia, slogan "całe życie - WYDOBYCIE!" powinno być dla Ciebie chlebem powszednim o którym piszesz. Norma pracy na wydobyciu to 6/7 dni. Jak się nie podoba to idź kierunek, transport, szyb, powierzchnia. Zarobki pisz w netto czy brutto bo to ogromna różnica oraz zsumuj całość bo kompletnie wprowadzasz w błąd. Dra tym wpisem zachęcasz czy zniechęcasz rekrutów na kopalnie?
Może ktoś chce się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w firmie KWK JANKOWICE w mieście Rybnik? Jak dotąd nie ma opinii związanych z zatrudnieniem.
Jak się pracuje w Związek Zawodowy Górników w Polsce Polskiej Grupy Górniczej KWK Jankowice?
Zobacz opinie na temat firmy Związek Zawodowy Górników w Polsce Polskiej Grupy Górniczej KWK Jankowice tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.