Modaton S.C. Katarzyna Fulara Zbigniew Cojg

Gliwice

Opinie o Modaton S.C. Katarzyna Fulara Zbigniew Cojg

Iza 2012-08-01 21:20:25
Pracuje tam.. polecam..
2
nika 2012-09-04 16:32:38
a dobrze tam zarabiasz,skoro jesteś zadowolona
Iza 2012-09-10 12:10:58
1800-2000 netto..
1
Aga 2015-06-29 08:27:21
Pracowałam tam na krojowni przy przygotowaniu spodni do produkcji, bardzo fajna praca. Z powodu choroby matki musiałam odejść.
1
primabalerina 2016-05-02 19:14:12
stanowczo odradzam!!!!! obóz pracy i wyzysk człowieka. a warunki skandaliczne !!
piekło na ziemi !!!!!!!!!!!
1
Modaton 2016-07-20 17:15:14
Wyrażanie opini nie zgodnych z prawdą jest karalne. Wysłaliśmy już pismo o sprawdzenie adres ip z którego została wysłana ta skandaliczna opinia.
2
Monika 2016-08-08 10:58:53
Pracuje w tej firmie 3 mc, zostałam przyjęta bez doświadczenia i na chwilę obecna jestem zadowolona.
2
ola 2016-08-12 11:11:43
To fajnie, że jesteś zadowolona☺. A z Bytomia ktoś tam pracuje? O dojazd mi chodzi.
1
Monika 2016-08-17 12:35:30
@Ola Jedna koleżanka dojeżdża z Katowic druga z Zabrza. Jeszcze Knurów i inne okolice ale z Bytomia chyba żadna.
ola 2016-08-18 09:30:23
Szkoda,że nikt z Bytomia . Mam 2 godz.dojazdu w 1 stronę. Zaklad pracy chyba porządny ale dojazd chyba mnie wykończy co myślisz?. 3 autobusy w 1 stronę
1
Tinka 2016-11-23 21:42:09
Koszmar !!!
Zostaw swoją opinię o Modaton S.C. Katarzyna Fulara Zbigniew Cojg - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Modaton S.C. Katarzyna Fulara Zbigniew Cojg