brak logo

Modaton S.C. Katarzyna Fulara Zbigniew Cojg

Gliwice

Opinie o Modaton S.C. Katarzyna Fulara Zbigniew Cojg

Iza 2012-08-01 21:20
Pracuje tam.. polecam..
nika 2012-09-04 16:32
a dobrze tam zarabiasz,skoro jesteś zadowolona
Iza 2012-09-10 12:10
1800-2000 netto..
Aga 2015-06-29 08:27
Pracowałam tam na krojowni przy przygotowaniu spodni do produkcji, bardzo fajna praca. Z powodu choroby matki musiałam odejść.
primabalerina 2016-05-02 19:14
stanowczo odradzam!!!!! obóz pracy i wyzysk człowieka. a warunki skandaliczne !!
piekło na ziemi !!!!!!!!!!!
Modaton 2016-07-20 17:15
Wyrażanie opini nie zgodnych z prawdą jest karalne. Wysłaliśmy już pismo o sprawdzenie adres ip z którego została wysłana ta skandaliczna opinia.
Monika 2016-08-08 10:58
Pracuje w tej firmie 3 mc, zostałam przyjęta bez doświadczenia i na chwilę obecna jestem zadowolona.
ola 2016-08-12 11:11
To fajnie, że jesteś zadowolona☺. A z Bytomia ktoś tam pracuje? O dojazd mi chodzi.
Monika 2016-08-17 12:35
@Ola Jedna koleżanka dojeżdża z Katowic druga z Zabrza. Jeszcze Knurów i inne okolice ale z Bytomia chyba żadna.
ola 2016-08-18 09:30
Szkoda,że nikt z Bytomia . Mam 2 godz.dojazdu w 1 stronę. Zaklad pracy chyba porządny ale dojazd chyba mnie wykończy co myślisz?. 3 autobusy w 1 stronę
Tinka 2016-11-23 21:42
Koszmar !!!
ona 2016-12-12 19:20
Dlaczego koszmar?. Warunki złe czy zakład nie wypłatny?
Kasia 2017-05-12 10:43
Zaczałam tam prace 3 mc temu i jestem zadowolona.
Magda 2017-08-08 18:14
Wydawało mi sie,ze bedzie fajna praca,ale odradzam Wszystkim którzy maja dzieci...Osoba na rozmowie od razu poddciela mi skrzydła ,gdyż mam dziecko i jak to stwierdziła "bede cały czas na L4" , jeżeli sie kogoś nie zna nie mozna tak od razu porównywać do byłych pracownic... Bardzo to jest przykre...
1
Tetris 2017-08-11 09:47
Wydawało się, że będzie to najlepszy zakład w którym do tej pory pracowałam.
Fajna praca, mała załoga więc spokój, co rzadko zdarza się na produkcji.
Ale...
1. Przychodzące panie chcące się zatrudnić były oceniane: za stara(ok lat 40)/ za młoda, jak młoda i mężatka to zaraz dziecko, więc nie chcemy itd
2. Zatrudniona z umową na 2 miesiące, po tygodniu przepracowania i 2 tygodniach wolnego (w firmie mają wolne wszyscy w tym samym czasie, urlop 2 tyg wszytskich na przełomie lipca i sierpnia) zostałam zwolniona telefonicznie.
3. Panie szyjące, szyją na akord. Zarabiają z bardzo dużymi nadgodzinami 2000zł na rękę, a spodnie na sklepie kosztują 500zł para, więc nie mało...
4. Warunki budynku i sanitarne dają wiele do życzenia
5. Na zamawiających spodnie się klnie i nazywa idiotami, bo chcą coś zmienić itd
6. Główna szefowa stwierdza, że nie można ją z nikim porównać, bo jest jedyną w swoim rodzaju


Zapewniają fajne warunki pracy, 2 miesiące umowy zlecenie i później umowa o pracę, ale nie warto.
Nie polecam.
2
Zostaw swoją opinię o Modaton S.C. Katarzyna Fulara Zbigniew Cojg - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Modaton S.C. Katarzyna Fulara Zbigniew Cojg