Star Jade Centrum Chińskie Opole ul. Ozimska 72

Opole

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 22 ocen.

Star Jade Centrum Chińskie Opole ul. Ozimska 72
5 22 6 1

Opinie o Star Jade Centrum Chińskie Opole ul. Ozimska 72

Janusz

@Guess, @Alicja, forum to nie zostało stworzone po to by móc nawzajem siebie obrażać, pouczać i stosować inne zabiegi mając na celu obrażanie drugiej osoby. Najbardziej tutaj liczą się opinie użytkowników na temat tego jakie są warunki w Star Jade Centrum Chińskie w Opolu. Pracujecie w tej firmie? Może zechcecie powiedzieć o niej coś więcej?

Anonim

Witam serdecznie. Opinie na tym portalu nie zachęcają do podjęcia pracy w tej firmie. Sytuacja obecnie wygląda tak jak opisana w komenarzach? Proszę o odpowiedź

Alicja

Przepraszam nastąpiła pomyłka w literówce chodziło o STARĄ LARWE. Określenie poniżej średnio inteligętnej osoby.

Guess
@Alicja 15.06.2018 01:32

Zanim gdziekolwiek będzie Pani chciała się wypowiedzieć to na przyszłość zalecam skorzystać ze słownika ortograficznego oraz wrócić do lekcji j. Polskiego z poziomu szkoły podstawowej, z zakresu gramatyki, literówką się Pani przejmuję, a błąd na błędzie, to jest dopiero okazanie inteligencji na poziomie, być Polką, a nie potrafić nawet pisać w ojczystym języku, zwłaszcza na forum publicznym. A wracając do tematu, założę się, że z pracą w handlu ma Pani tyle do czynienia i wiedzy jak ta praca wygląda w praktyce, co wiedzy na temat poprawnej polszczyzny. Nie pozdrawiam.

Stala kilientka i najlepsza????

Jestem bardzo czesto w tym sklepie. Zakupy tutaj to prawdziwa przyjemnosc. Panie zawsze doradza i sa mile. Jesli ktos ma zly dzien to niech nie wyladowuje sie na paniach bo Pani brunetka w tatuazach jak i druga brunetka czy przemila blondynka w krotkich wlosach jak wiekszosc pan sa zawsze mile usmiechniete i idzie pogadac a jak przyjdzie stara larwa i zuca sie o byle gow...o to tak jest pani odpowie ze nie wie bo nie zna sie na takim czyms a ta zaczyna swoje pierd...nie i potem wyzywaja sie tutaj. Milej nocy. Pozdrawiam dziewczyny????

Alicja
@Stala kilientka i najlepsza???? 08.06.2018 22:59

To bardzo nie elegancko wypowiadać się że klient TO STARA LARSA. Klient ma zawsze rację nie znacie tego drogie panie? Jeśli nie to nie nadajecie się do pracy w handlu. I kogo obchodzi brunetka z tatuażem lub błądynka z krótkimi włosami. Tu jest ważny człowiek czyli klient i ekspedientka ich wzajemna relacja.

Janusz

Widzę tu wiele nowych wpisów dotyczących pracy w firmie Star Jade Centrum Chińskie Opole, czy udzieli ktoś informacji jak obecnie rozwija się ten pracodawca? Chętnie dowiemy się wiadomości o warunkach pracy oraz kwestii zatrudnień, a może w najbliższym czasie firma planuję zatrudnić nowych sprzedawców? Zapraszam was do odpowiedzi w tym temacie. Proszę również innych użytkowników o przestrzeganie regulaminu serwisu gowork, komentarze obraźliwe i wulgarne są niedopuszczalne na forum!

Przyjaciel
@Janusz 10.05.2018 01:58

Kilka dziewczyn które pracują w tej firmie to nie przychodzą do pracy aby uczciwie pracować tylko plotkować i robić wielkie szoł w ogół własnej osoby. Myśle że pracodawca przeczyta ten wpis i poświęci więcej uwagi na przyjżeniu się CO NIE KTÓRYM Pracownicom i za oszczędzi na utrzymaniu GŁUPICH DZIEWUCH.Tylko udają miłe wobec klientów natomiast jak klient się odwróci płynie potok obraźliwych słów i głupie uśmiechy.

Przyjaciel
@Janusz 10.05.2018 01:58

Napisałam o tym jak są traktowani klienci w tym sklepie, ponieważ doświadczyłem tego na własnej "skórze" Pani brunetka mocno opalona była przemiła jak mnie kasowała ale po moim odejściu od kasy (wydaje mi się że myślą że wyszłam że sklepu) usłyszałam "śpiew....... 'I jak tak można? Można zachowywć się byle jak ale w miarę przyzwoicie.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Star Jade Centrum Chińskie Opole ul. Ozimska 72? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

Mariusz

Często robię tutaj zakupy. Ekspedientki zawsze pomocne. Sklep, do którego chce się wracać! Polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

N.

Dziewczyno czy ty jesteś jakąś przeziębiona???!!! HA HA HA wpisując ten stek bzdur!!! HA Ha HA

ernest hemi

Ha ha ha ha

anonymaus

Hmm to chyba Pani mało zna się na ludziach! Czasami pozory mylą, w tym czasie co zaistniała taka sytuacja na sklepie były jeszcze dwie Panie które z pewnością to słyszały,starsza Pani w rudych włosach i Pani w ciemnych włosach z okularami.Na pewno będę ten sklep omijać szerokim łukiem.

Gość
@anonymaus 24.01.2018 23:30

I krzyżyk na drogę.....,!

klient
@anonymaus 24.01.2018 23:30

ŻENADA!!!!! Za czasów kierowniczki P. Kasi takie sytuacje nie miały miejsca! Kąpletny brak poszanowania dla klientów

Myszka miki
@klient 29.01.2018 21:30

Ty pewnie masz na drugie imię żenada. "Pani Kasia" nigdy nie była kierownikiem, a wszyscy dobrze wiemy kto tej anons umieścił hahahah

BolesnaPrawda
@Myszka miki 30.01.2018 14:25

Również wiemy kto zamieścił post "Myszka miki"... zapewne osoba, o której bolesna prawda jest tu pisana. Szefowstwo już dawno powinno otworzyć oczy na tego, który udaje przed nimi kogoś kim nie jest.

Pracownik
@BolesnaPrawda 31.01.2018 15:07

Klient i Bolesna Prawda to jest jedna i ta sama osoba. Obecnie pracuję w tej firmie i nikt niewie dlaczego wypisuje takie Anonsy??? A może chce się poczuć ważna??? Lub jest dwulicowa!!!

Gosia

Witam starych znajomych i tych których już nie zdążyłam poznać hehe... Jak widzę nic się nie zmieniło... Są ludzie,którzy pracują i są normalni i są belzebuby które nie dość,że nie pracują,to w dodatku chcą za to kasę...... MAKABRA!!! Tu się nigdy nic nie zmieni na tym Forum... Zamiast wymieniać miło zdania i zmienić coś na lepsze,to tylko narzekanie,narzekanie i wyzwiska... Spostrzeżenia Pani Anonymaus??? Kobieto,czego Ty się nawąchałaś????Co niektórzy muszą się jeszcze dużo i długo uczyć by nauczyć się obiektywnego oceniania ludzi! Pani chamska i opryskliwa? Ta Pani jest najmilszą osobą jaką znam,dała się poznać jako osoba zdyscyplinowana, poważnie traktująca swoje zadania.Człowiek człowiekowi wilkiem.... Nie podoba się to się zwolnijcie... Ja już nie pracuje a jakoś mimo,iż różne czasy bywały nic przeciwko tej Firmie nie mam....., Bo Firma jak firma pracować trzeba... A jak ktoś ma szersze ambicje, to popracuje i postudiuje i idzie dalej. Nikt tam na siłę nie trzyma... A obowiązki leżące w zakresie obowiązków należy wykonywać rzetelnie i odpowiedzialnie,a jak ktoś tego nie rozumie niech sobie zajrzy do umowy.... A jak płaca dla Was za mała.... No cóż w Polsce tak bywa.... Dużo osób zarabia gorzej i jakoś nie narzekają.... PODSUMOWANIE: Jeśli jesteś nastawiony na 8 h odbębnienia swojego,poznania ludzi do imprez, i zarobienie na te imprezy to nie aplikuj,bo będziesz wystawiał takie same złe opinie jak poprzednicy!!! Dobry pracownik zawsze sobie poradzi.Gorzej z osobami,które wolą biadolić na Forum a do pracy mają dwie lewe rączki!!!! Jak kogoś coś boli i jedynie co w życiu osiągnął to orgazm,to będzie narzekał nawet jak mu zapłacą za sranie na złotym klozecie. Pozdrawiam

ktoś

Haha

anonymous

Byłem dzisiaj . Tragedia . Pani chamska ' opryskliwa . Kazała mi wyjść że sklepu z dzieckiem bo jest zakaz wjazdu z wózkami sklepowymi ( dziecko siedziało w wózku autku ' koszyki były puste ) kazała wyjechać zesklepu ! Na co jej powiedzialam ze on jest mały a ja w 9 mc ciąży nie będę go nosić na rękach to powiedziała ' Ze to nie jest jej problem . Chamska Stara blond baba !!!! Jak takich beda tam przyjmować ludzie przestaną tam chodzić ... dodam ' Ze w tej samej galeri ' W tym samym chińskim sklepie ( z ozdobami ' zabawkami itd ) Pani widząc że w ciąży pozwoliła slokojnie jechać autkiem ...

ma....

Potwierdzam to co wyżej, pracowałam tam. Mnie również oszukano nie wypłacając mi wypłaty. Ostrzegam !!! Oraz przestrzegam przed regionalną dorotą (specjalnie napisane z małej litery, bo jej zachowanie na dużą nie zasługuje), uważajcie co podpisujecie. Mi podsunęła do podpisania kartkę, że otrzymałam wypłatę, której do dnia dzisiejszego nie otrzymałam. Gdybym miała pieniądze nie odpuściałabym jej.

ftch

Sklep, którego właścicielami są Chińczycy, wyzyskujący nas - Polaków. Przez okres kiedy tam pracowałam zdarzyło się wiele sytuacji, które nie powinny mieć miejsca. Tj. próba wciśnięcia nagany, za to, że ktoś się źle czuje, zgłasza to osobie przełożonej i idzie do domu. A później dowiaduje się, że pseudo kierownik regionalny chce nałożyć naganę o której nie ma pojęcia w jakich sytuacjach ją można nałożyć (pozdrowienia dla Pana Wiesia :P ). Kolejna sprawa to ta, że szefostwo każe pracować po 12 godzin, w weekendy również. A na oficjalnych grafikach jest, że ludzie pracują po 8 godzin. Umową też na to wskazuje, jeżeli ktoś dostanie umowę o pracę. następna kwestia to sytuacja taka, że ktoś poszedł na chorobowe, gdy wraca czeka już na niego wypowiedzenie gotowe do podpisania, co więcej z nieprawidłowym okresem wypowiedzenia (zbyt krótkim). Ale szefowa oczywiście daje szanse odrobienia tego chorobowego, za darmo - wtedy rozważy możliwość zostania w pracy. Kierownicy gdy przyjeżdżają (wspomniany wcześniej P. Wiesio i P. Dorota) stosują mobbing wydzierając się na pracowników. Opisałam nie tylko moją sytuację, ale również innych osób.

Zostaw opinię o Star Jade Centrum Chińskie Opole ul. Ozimska 72 - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Star Jade Centrum Chińskie Opole ul. Ozimska 72