brak logo

P.P. ASTRA Janusz Gasek 41-709 Ruda Śląska ul. Hallera 18a -

Ruda Śląska

Opinie o P.P. ASTRA Janusz Gasek 41-709 Ruda Śląska ul. Hallera 18a -

anonim 2008-10-13 12:27:56
Pracodawca jest bardzo solidny i dba o wszelkie sprawy formalne.
Praca ciekawa ponieważ wymaga nieustannego kontaktu z klientem oraz dziećmi, dla których przeznaczony jest asortyment sprzedażowy
2
aster 2010-10-27 11:32:22
mierna obsługa pracownicy podają się za szefa śmiechu warte.....
tom79 2011-12-21 12:14:54
pracodawca bardzo naiwny !pracuję w sąsiednim butiku w gliwicach i wiem ,że personel tam żyje własnym życiem .Pracownicy na czele z panią kierownik są mili i grzeczni jedynie podczas wizyty szefów
była pracownica 2012-02-10 16:28:54
Nowi pracownicy przyjmowani zostają tylko w sezonie na okres nie dłuższy niż miesiąc.Przez krótki czas pracowałam w Gliwicach- jedno wielkie oszustwo,wykorzystywanie i okradanie klientów przez personel i szefów.
bartek 2012-02-12 13:52:39
jestem była pracownicą P.P. ASTRA [usunięte przez moderatora] i mogę bardzo polecić tego pracodawcę, w okresie w jakim pracowałam nie mogę powiedzieć złego słowa. Wiadomo, że bywały różne sytuacje, ale nasz pracodawca zawsze stał po stronie pracownika. Praca w takiej firmie, która ciągle się rozwija ze względu na bardzo młodych odbiorców naszego produktu sprawiała mi wielką przyjemność.
o1 2012-03-22 10:05:44
Pozytywne opinie pisze tylko właściciel !!!każdy kto rozpocznie tam pracę szybko się przekona ,co to wykorzystywanie w pełni zgadzam się z wcześniejszymi opiniami!!
joanna 2013-08-13 15:47:58
Wielkie kłamstwa intrygii i oszustwa,a Pani [usunięte przez moderatora] to powinna mieć zakaz zbliżania się do dzieci.Własciciele są ok!oczywiście , bywają gorsze lub lepsze dni!Zarobki również.Jedynym minusem ,są współpracownice Pani [usunięte przez moderatora] ,które myślą ,że są właścicielkami sklepu!miłe to one są tylko i wyłącznie dla siebie nawzajem codziennością jest obgadywanie krętactwa i kłamstwa!
anonim 2013-10-02 21:40:39
Joanna jak widać masz coś do Pań z [usunięte przez moderatora] może powinnaś im to w oczy powiedzieć jak dorosła osoba a nie na portalach się wyżalać. Ja jako była pracownica mogę powiedzieć że praca jak każda inna zarobki niezaspecjalne :P kiedyś bywało lepiej. Ciekawi mnie tylko p.Joanna bo jeżeli się tu wypowiadasz to oznacza że albo dalej tam pracujesz albo pracowałaś. Powinnaś uważać co piszesz o osobach tam pracujących gdyż zniesławienie jest występkiem a na podstawie przepisów Kodeksu karnego (art. 212) dowiadujemy się, że sprawca przestępstwa podlega karze (kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności), jeżeli pomawia firmę lub osobę za pośrednictwem środków masowego komunikowania się, do których należy między innymi Internet.
aldona 2014-08-01 23:12:15
Chciałam starać się o pracę w tej firmie ,czy ktoś może napisać parę informacji, a mianowicie -jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ,jakie zarobki ,w jakim systemie zmianowym się pracuje z góry dziękuje za inf
gpasu875 2015-02-01 22:47:48
jak ogolnie jest atmosfera pomiedzy pracownikiem a pracodawca i współpracownikami.. doswiadczone osoby na pewno wiedza cos na ten temat pracujac w tej firmie i jakie sa pytania najczesciej zadawane na rozmowie kwalifikacyjnej czy pakiet socjalny maja rowniez czy mzona liczyc na wasza pomoc dziekuje bardzo...
2
jarrod 2016-05-15 15:18:35
Witam Was. Myślę , że jak wszędzie tak i tu potrzebne są zmiany na lepsze. Zwłaszcza jeśli chodzi o zarobki na które w tej chwili mozna tu liczyć. W astrze pracuje znajomy i warunki przedstawiał jako interesujące
Zostaw swoją opinię o P.P. ASTRA Janusz Gasek 41-709 Ruda Śląska ul. Hallera 18a - - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P. ASTRA Janusz Gasek 41-709 Ruda Śląska ul. Hallera 18a -