Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLTEC SP Z OO

Pracowałeś w firmie POLTEC SP Z OO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-02-19 20:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przypominam sobie kierownika Darka.Nie było tam takiego.Darek to magazynier chyba o niego chodzi
zdjecie uzytkownika
big_boss - 2015-02-20 08:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ninja - 2015-02-19 20:44:31]:
to kiepsko jesteś zorientowany skoro nie znasz kierownika z budowy Panum
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2015-02-20 13:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajce spokój, żeby nie wiedzieć kto był kierownikiem. ale i tacy się trafiali. Pozdro dla wszystkich z Panum.
zdjecie uzytkownika
ke - 2015-02-22 17:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ninja nie był na Panum?!
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-03-09 13:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cha cha oczywiscie ze wiem ze Dariusz Pl. Byl kiero na panum(a moze jeszcze jest) jego sobotnie przemowienia przejda do hostorii.monilizowal ludzi do boegania w pracy przez 10 h.
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-03-09 13:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cha cha oczywiscie ze wiem ze Dariusz Pl. Byl kiero na panum(a moze jeszcze jest) jego sobotnie przemowienia przejda do historii.mobilizowal ludzi do biegania w pracy przez 10 h.
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-04-02 18:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bilof to chyba jakis przydupas kierownictwa (musza byc kontry na zle wpisy) ogolnie powiem tak . nie bylo zle na tym panum ale szlag mnie trafial jak mowili ze dunczycy to nieroby 2 lata dluzej by budowali panum.ciekawe czemu u nich jest wiekszy dobrobyt niz u nas.chyba nie dzieki polakom- liczy sie kultura pracy atmosfera itp. ale sprane muzgi tego nie zrozumia.ciekawe czemu te wszystkie asy nie robia kariery w polsce
zdjecie uzytkownika
Bilof - 2015-04-03 09:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z uwagi na Święta,nie będę nawet komentował powyż.opinii.
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-04-03 10:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wesolych swiat .
zdjecie uzytkownika
sprany_mózg - 2015-04-07 08:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ninja, mniemam że Twoja kariera potoczy się teraz znakomicie w Polsce...
zdjecie uzytkownika
Poltec - 2015-04-08 10:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukiwani pracownicy do pracy we Francji, 10 EUR/h, szczegóły w dziale personalnym.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-08 16:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie stanowiska?
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-04-10 22:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze pan mniema pracę w Polsce mam i nie muszę się o nią prosić -oczywiście w dalszym ciągu opłaca się wyjechać za granicę niż pracować u nas.
generalnie chodzi mi o to dlaczego polskie firmy za granicą gnoją i oszukują (na kasę) swoich.
zdjecie uzytkownika
komando - 2015-04-11 21:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ninja - 2015-04-10 22:31:05]:
ninja... poltec oszukuje na kase?
zdjecie uzytkownika
gość x - 2015-04-12 20:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.
zdjecie uzytkownika
poltec - 2015-04-13 09:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ninja - 2015-04-10 22:31:05]:
Ninja, jeżeli czujesz się oszukany to chętnie wysłucham Twojej historii. Wystarczy zadzwonić i przedstawić Twój problem.

Dyrektor ds. technicznych
zdjecie uzytkownika
expert - 2015-04-13 12:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Danii są najwyższe koszty pracy w Europie,podała Wirtualna P,według statystyki Unii E. Wynoszą 40 euro za godź.,dla porównania w Polsce wyliczyli 8,5e. Ja myślę żeby wejść na ich rynek pracy,nie jest łatwo. Sam odczułem że nie jestem mile widziany w ich kraju,i w pracy na budowie i poza. Poczytać wystarczy ich historie 39-45,co robili.
zdjecie uzytkownika
artur - 2015-04-19 23:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie na firme poltec a powiedzcie mi jakie mieliscie wyplaty ,napewno byly na czas i to niemale ja zlego slowa nie powiem nz ta firme
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-01 13:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z arturem co do wypłat. Jezeli komus nie pasuje to nie musi tam pracowac
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-05-02 21:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z wszystkimi kasa była ok (duńskie związki pomogły to wyprostować).
zastanawia mnie co innego.wychodzą jaja przy rozliczaniu podatku .dlaczego pracowaliśmy na jednej stawce i jeden ma do zwrotu 5000 zl a drugi 5000 musi oddac.czyżby niedouczona księgowa zawaliła czy inne czynniki zadziałały.
Jakkolwiek nasza Polska kraina jest dziwna to nigdy z normalnej pracy na etat nie zwracałem podatku-zawsze było minimalnie na plus nawet na najniższej średniej. czy któryś z kolegów nad tym się zastanawiał i może mi to wyjasnic.
zdjecie uzytkownika
gość y - 2015-05-03 10:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak masz za mało pieniędzy to się zgłoś do księgowości o twoje wątpliwości.Koledzy nie piszcie tu na forum o stawkach,wypłatach,podatkach,bo czyta wiele osób z branży i z całej Polski. Ja np. nikomu o swojej stawce nie powiedziałem,jaką miałem, bo to tajemnica. Kto jakie ma ulgi podatkowe też nie wiem. JA MAM ULGI. Kto w jakim progu podatków się znalazł w Danii,też nie wiem. Szanujmy się. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
kadi - 2015-05-06 18:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość y - 2015-05-03 10:27:44]:
Dziwny jesteś , a oczym maja tu pisać innym kolegom którzy może szukają i chą prześwietlić troszkę firme ?? właśnie od tego sa takie fora by każdy mógł wyrobić sobie opinie pozytywną lub negatywną. Więc w jednym sie zgodzę z tobą szanujmy się dzięki czemu nie jedna osoba dzięki podobnym forom może uniknąć błędu. Pozdr
zdjecie uzytkownika
obrotniak - 2015-05-07 18:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Po kontraktach jeżdżę długo,lubię to,po prostu. W Poltec,jak wszędzie,wielu chciało wiedzieć stawkę godź. Od tego zawsze zaczyna się nienawiść.Mówiłem że mam 115,najniższą. Jeden był taki uprzejmy że chciał mi przynieść z biura mój kwit od wypłaty. Oczywiście nikt mu nie wydał. Śmiałem się do końca dniówki. Też pozdrawiam wszystkich kolegów,i z kurników ,i z ugandy.
zdjecie uzytkownika
Bonus - 2015-05-10 08:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poltec.... Nie no tak jak Panowie pisali jak komuś dobrze w tej firmie i nie ma ambicji plus zna tylko ledwo Polski język to sobie siedzi cicho daje się ponizac i mieszkać na jakichś przewchowalniach dla rumunów, ale co?? w zamian pracuje na prestiżowej budowie PANUM gdzie Cieć który pilnuje bramy 7 godzin dziennie , na tej samej budowie zarabia dwa razy więcej niż cieśla orający po 11 godznin to super :) Ja to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] em i poszedłem do Duńskiej firmy i po roku kupilem auto i mieszkanie w kopenchadze ... taka róznica.. aa żeby wszyscy się dowiedzieli jak bardzo s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Poltecu to uwaga pisze.. POLTEC dostaje za każdą godzine waszej pracy od Zublina conajmniej 250 koron netto ... tak że miesięcznie zarabia na was na Panum ponad MILION KORON.. A Pan Kierownik pierdzielił co sobotę że są straty... kalkulatory w rękę i liczyć Panowie :)
zdjecie uzytkownika
obrotniak - 2015-05-10 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonus - 2015-05-10 08:11:05]:
cześć. Czy mógłbyś podać nazwę lub namiary do tej duńskiej firmy? jestem carpenterem,ang A-3. Dziękówka
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-05-21 21:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma ma siedzibę na wyspie Bornholm.
może ktoś opowie jakiś dowcip dla rozlużnienia
zdjecie uzytkownika
kol - 2015-06-05 10:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro fest nabudowie
zdjecie uzytkownika
luka - 2015-07-01 16:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poltec rządzi pozdro Kluska dzwigowy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-08 19:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paw - 2014-02-16 18:25:51]:
a wstawienie się do pracy z przyczyn pijaństwa jest tak karane więc jak byś był ok to by cię nie zwolnili
zdjecie uzytkownika
x - 2015-07-10 18:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy pracuje w poltecu niejaka męda norbert .o uważajcie na niego konfident pierwsza klasa a firma kroi pracowników jak chce wszystko dokładnie przemyślane przez główną księgową
zdjecie uzytkownika
reks - 2015-07-14 03:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [x - 2015-07-10 18:23:17]:
widzę , że po raz kolejny ktoś próbuje uskutecznić pojazd po Poltecu i niektórych osobach tutaj zatrudnionych. Nie wiem do końca komu firma ostatnio aż tak się naraziła, ale to pewnie kolejny niespełniony karierowicz tej firmy. Z mojej strony mogę powiedzieć , że jest ok, nie mam zamiaru odchodzić .
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-08-02 14:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poltec dziekuje za prace mam nadzieje ze jak kiedys zadzwonie do was to znajdzie sie praca jeszcze dla mnie.Pozdro.Artur
zdjecie uzytkownika
króli - 2015-08-20 02:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż mi się nie chce wierzyć - osoby które wracają z pracy do pierwszej pracy, gdzie opróca namiary jest możliwość org i pokrycia w kkie,,,,,,,,,tego co byś chciał ocztywiście. Należałoby zadzwonićdo pracodawcy i zapytać jakie teraz będą plany czy wynajem badcie pańśtwo czy niektórzy to mogą i mają być trakttowani SPECJALNIE.
zdjecie uzytkownika
Support - 2015-08-20 08:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego "króli" - napisz jeszcze raz jak wytrzeźwiejesz, ciężko zrozumieć o co Ci chodzi.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-09-19 15:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie.Poltec ok. CZY ma ktoś namiary do GaPa? Jak się z nimi skontaktować,bo nikt nie chce podać nr telefonu.Pracowałem w Poltec na Panum,i pozdro.
zdjecie uzytkownika
irea - 2015-09-19 16:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alkohol raczej nie służy.. Jeżeli ktoś planuje się tutaj zaczepić to musi uzbroić się w cierpliwość - z tego co widzę nie udostępniali ostatnio żadnych ofert pracy więc i nie ma się nad czym tutaj zastanawiać. Można jedynie przypuszczać czy podczas rekrutacji będą jakieś dodatkowe kryteria do spełnienia czy co ..
zdjecie uzytkownika
max - 2015-09-26 22:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do ciekawy.
ja mam namiary do gapa. mógłbym ci podać ale nie wiem coś ty za jeden.
co robiłeś na panum.takie info (nr tel) kosztuje 15 euro.jak chcesz to daj znać
zdjecie uzytkownika
do max - 2015-09-28 09:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kupa szmalu 15 Euro, pewnie niezły biznes na tym zrobisz
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-09-29 18:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Panum byłem zaufanym pana kierownika. Znasz mnie napewno. Jestem Kimś bardzo znanym. 1 liga.
zdjecie uzytkownika
max - 2015-09-29 22:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1 liga z panum ma u mnie zniżki .tylko czemu nikt nie chce ci dać nr tel -trochę podejrzane.jak byłes głównym rozgrywającym na panum to dam ci nr za darmo(tylko czemu jeszcze nie pracujesz w gapa).pracowałeś na Kernach czy na stropie czy doły
zdjecie uzytkownika
do ciekwy - 2015-10-04 18:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te... ciekawy?! a może ty majster jestes? kierownik wychwalał tam jednego majstra!
zdjecie uzytkownika
henryk - 2015-10-19 20:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zamiast sprzedawać jakieś informacje za 15 euro telefonicznie napisalibyście jak obecnie tutaj z atmosferą w Poltec. Chociaż z tego co widzę, to faktycznie ofert pracy aktualnie brak, nie wiem, czy dlatego, że firma się nie rozwija, czy jak. Z drugiej strony to dobrze, bo najwyraźniej nie ma tu rotacji.
zdjecie uzytkownika
max - 2015-11-07 22:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera w poltecu jest super większość ludzi przeszło do gap(zbrojarze)więc chyba poltec nie zaszalał w danii z robotami.czy to pisze Henryk co pracował na dołach na panum
zdjecie uzytkownika
lakus - 2015-11-25 19:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ofert brak, bo ludzie są raczej zadowoleni z pracy w tej firmie i raczej z dnia na dzień nikt się nie zwolni a zwolnienia dyscyplinarne raczej są niespotykane w tej firmie, chyba trzeba by bardzo podpaść, no ale jeśli ktoś dobrze pracuje to szybciej może liczyć o podwyżkę, lub też ewentualnie jakąś premie
zdjecie uzytkownika
Wroc - 2016-01-03 00:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pozdrawiam marie - 2014-11-14 12:46:29]:
Witam,
mam duże wątpliwości po ostatnim rozliczeniu przesłanym przez Poltec za dochody z zagranicy. Czy pan pracował długo dla Poltecu i czy podjął już pan jakieś działania w tym kierunku, aby wyjaśnić nieprawidłowości pomiędzy kwotami faktycznie przelanymi na konto a kwotami wykazanymi w pit.
zdjecie uzytkownika
Wroc - 2016-01-03 00:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
czy jest ktoś kto musiał zwrócić firmie Poltec z Wrocławia pieniądze?
zdjecie uzytkownika
kazio - 2016-01-03 14:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lakus pewnie, że zwolnienia dyscyplinarne sa rzadkością i na prawdę muszą być czymś poważnym uzasadnione. Ale zobacz, że teraz nie jest nawet przeprowadzana żadna rekrutacja.
zdjecie uzytkownika
toja - 2016-02-05 07:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś chce wystawić swoje nerwy na próbę to polecam poltec oszusci jakich mało pani M M księgowa w robieniu pracowników w balona jest najlepsza na świecie pity to jej specjalność
zdjecie uzytkownika
piotr276 - 2016-02-06 11:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to chyba szukają tylko montera fasad. Oczekują znajomości niemieckiego lub angielskiego, dobrze, że jest umowa o pracę, ale czy zapewniają zakwaterowanie, skoro zatrudnienie jest w Monachium? Dzięki
zdjecie uzytkownika
inkak - 2016-02-09 21:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jasne, ze zapewniają o to samo jest z umowami tutaj na miejscu podpisujesz na kwoty oczywiscie euo no i potem jedziesz spokojny, ze bedzie praca.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie POLTEC SP Z OO!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLTEC SP Z OO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert