Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLTEC SP Z OO

Pracowałeś w firmie POLTEC SP Z OO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
proletaryat - 2014-11-24 21:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proletarjusze łączcie się,walczcie o swoje prawa. Nie dajcie się zastraszyć.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-25 21:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakich wypowiedzeniach 2 tygodniowych mówicie osiołki,pracujemy na śmieciowych umowach,nie mamy umów o pracę i nie podlegamy prawu pracy,jeszcze w danii można coś uzyskać bo się trochę obawiają
zdjecie uzytkownika
Poli - 2014-12-28 10:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na starej budowie czyli Panum,było przyzwoicie,bhp ostro pilnowali duńczycy i ta Aneta,dzięki czemu mieliśmy znośne warunki pracy,nasi z biura starali się żyć z ludźmi w zgodzie i żelbety zrobiliśmy przed terminem.Szef był ok.
zdjecie uzytkownika
ice-norwegia - 2015-01-12 02:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekanie nas meczy- oszusciu to nie koniec
pisemko do skarboweczki idzie oraz do panstwowej inspekcji pracy.
Zmeczylo nas robienie nas w konia, nikt nie bedzie siedzial cicho
zdjecie uzytkownika
big_boss - 2015-01-12 09:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ice-norwegia - 2015-01-12 02:57:31]:
a da się przerobic osła na konia?
zdjecie uzytkownika
kojak - 2015-02-03 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie czy wie ktos o nowych budowach
W poltecu. Czy cos sie kroi w najblizszym czasie ?
zdjecie uzytkownika
proximo - 2015-02-04 20:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kojak - 2015-02-03 16:20:01]:
Chłopie, daj se spokój! Hi hi,ha,ha,ha,ha
zdjecie uzytkownika
Bilof - 2015-02-19 14:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem na Panum pod szefem P. Darkiem. Mam pozytywną ocenę. Budowa była OK. Jestem kontraktowcem i dobrze oceniam współpracę. Fajne były te zebrania,przemówienia sobotnie.
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-02-19 20:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przypominam sobie kierownika Darka.Nie było tam takiego.Darek to magazynier chyba o niego chodzi
zdjecie uzytkownika
big_boss - 2015-02-20 08:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ninja - 2015-02-19 20:44:31]:
to kiepsko jesteś zorientowany skoro nie znasz kierownika z budowy Panum
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2015-02-20 13:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajce spokój, żeby nie wiedzieć kto był kierownikiem. ale i tacy się trafiali. Pozdro dla wszystkich z Panum.
zdjecie uzytkownika
ke - 2015-02-22 17:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ninja nie był na Panum?!
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-03-09 13:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cha cha oczywiscie ze wiem ze Dariusz Pl. Byl kiero na panum(a moze jeszcze jest) jego sobotnie przemowienia przejda do hostorii.monilizowal ludzi do boegania w pracy przez 10 h.
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-03-09 13:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cha cha oczywiscie ze wiem ze Dariusz Pl. Byl kiero na panum(a moze jeszcze jest) jego sobotnie przemowienia przejda do historii.mobilizowal ludzi do biegania w pracy przez 10 h.
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-04-02 18:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bilof to chyba jakis przydupas kierownictwa (musza byc kontry na zle wpisy) ogolnie powiem tak . nie bylo zle na tym panum ale szlag mnie trafial jak mowili ze dunczycy to nieroby 2 lata dluzej by budowali panum.ciekawe czemu u nich jest wiekszy dobrobyt niz u nas.chyba nie dzieki polakom- liczy sie kultura pracy atmosfera itp. ale sprane muzgi tego nie zrozumia.ciekawe czemu te wszystkie asy nie robia kariery w polsce
zdjecie uzytkownika
Bilof - 2015-04-03 09:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z uwagi na Święta,nie będę nawet komentował powyż.opinii.
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-04-03 10:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wesolych swiat .
zdjecie uzytkownika
sprany_mózg - 2015-04-07 08:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ninja, mniemam że Twoja kariera potoczy się teraz znakomicie w Polsce...
zdjecie uzytkownika
Poltec - 2015-04-08 10:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukiwani pracownicy do pracy we Francji, 10 EUR/h, szczegóły w dziale personalnym.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-08 16:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie stanowiska?
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-04-10 22:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze pan mniema pracę w Polsce mam i nie muszę się o nią prosić -oczywiście w dalszym ciągu opłaca się wyjechać za granicę niż pracować u nas.
generalnie chodzi mi o to dlaczego polskie firmy za granicą gnoją i oszukują (na kasę) swoich.
zdjecie uzytkownika
komando - 2015-04-11 21:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ninja - 2015-04-10 22:31:05]:
ninja... poltec oszukuje na kase?
zdjecie uzytkownika
gość x - 2015-04-12 20:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.
zdjecie uzytkownika
poltec - 2015-04-13 09:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ninja - 2015-04-10 22:31:05]:
Ninja, jeżeli czujesz się oszukany to chętnie wysłucham Twojej historii. Wystarczy zadzwonić i przedstawić Twój problem.

Dyrektor ds. technicznych
zdjecie uzytkownika
expert - 2015-04-13 12:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Danii są najwyższe koszty pracy w Europie,podała Wirtualna P,według statystyki Unii E. Wynoszą 40 euro za godź.,dla porównania w Polsce wyliczyli 8,5e. Ja myślę żeby wejść na ich rynek pracy,nie jest łatwo. Sam odczułem że nie jestem mile widziany w ich kraju,i w pracy na budowie i poza. Poczytać wystarczy ich historie 39-45,co robili.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLTEC SP Z OO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLTEC SP Z OO?
Zadaj pytanie