Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLTEC SP Z OO

Pracowałeś w firmie POLTEC SP Z OO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-04-02 18:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bilof to chyba jakis przydupas kierownictwa (musza byc kontry na zle wpisy) ogolnie powiem tak . nie bylo zle na tym panum ale szlag mnie trafial jak mowili ze dunczycy to nieroby 2 lata dluzej by budowali panum.ciekawe czemu u nich jest wiekszy dobrobyt niz u nas.chyba nie dzieki polakom- liczy sie kultura pracy atmosfera itp. ale sprane muzgi tego nie zrozumia.ciekawe czemu te wszystkie asy nie robia kariery w polsce
zdjecie uzytkownika
Bilof - 2015-04-03 09:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z uwagi na Święta,nie będę nawet komentował powyż.opinii.
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-04-03 10:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wesolych swiat .
zdjecie uzytkownika
sprany_mózg - 2015-04-07 08:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ninja, mniemam że Twoja kariera potoczy się teraz znakomicie w Polsce...
zdjecie uzytkownika
Poltec - 2015-04-08 10:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukiwani pracownicy do pracy we Francji, 10 EUR/h, szczegóły w dziale personalnym.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-08 16:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie stanowiska?
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-04-10 22:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze pan mniema pracę w Polsce mam i nie muszę się o nią prosić -oczywiście w dalszym ciągu opłaca się wyjechać za granicę niż pracować u nas.
generalnie chodzi mi o to dlaczego polskie firmy za granicą gnoją i oszukują (na kasę) swoich.
zdjecie uzytkownika
komando - 2015-04-11 21:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ninja - 2015-04-10 22:31:05]:
ninja... poltec oszukuje na kase?
zdjecie uzytkownika
gość x - 2015-04-12 20:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.
zdjecie uzytkownika
poltec - 2015-04-13 09:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ninja - 2015-04-10 22:31:05]:
Ninja, jeżeli czujesz się oszukany to chętnie wysłucham Twojej historii. Wystarczy zadzwonić i przedstawić Twój problem.

Dyrektor ds. technicznych
zdjecie uzytkownika
expert - 2015-04-13 12:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Danii są najwyższe koszty pracy w Europie,podała Wirtualna P,według statystyki Unii E. Wynoszą 40 euro za godź.,dla porównania w Polsce wyliczyli 8,5e. Ja myślę żeby wejść na ich rynek pracy,nie jest łatwo. Sam odczułem że nie jestem mile widziany w ich kraju,i w pracy na budowie i poza. Poczytać wystarczy ich historie 39-45,co robili.
zdjecie uzytkownika
artur - 2015-04-19 23:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie na firme poltec a powiedzcie mi jakie mieliscie wyplaty ,napewno byly na czas i to niemale ja zlego slowa nie powiem nz ta firme
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-01 13:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z arturem co do wypłat. Jezeli komus nie pasuje to nie musi tam pracowac
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-05-02 21:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z wszystkimi kasa była ok (duńskie związki pomogły to wyprostować).
zastanawia mnie co innego.wychodzą jaja przy rozliczaniu podatku .dlaczego pracowaliśmy na jednej stawce i jeden ma do zwrotu 5000 zl a drugi 5000 musi oddac.czyżby niedouczona księgowa zawaliła czy inne czynniki zadziałały.
Jakkolwiek nasza Polska kraina jest dziwna to nigdy z normalnej pracy na etat nie zwracałem podatku-zawsze było minimalnie na plus nawet na najniższej średniej. czy któryś z kolegów nad tym się zastanawiał i może mi to wyjasnic.
zdjecie uzytkownika
gość y - 2015-05-03 10:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak masz za mało pieniędzy to się zgłoś do księgowości o twoje wątpliwości.Koledzy nie piszcie tu na forum o stawkach,wypłatach,podatkach,bo czyta wiele osób z branży i z całej Polski. Ja np. nikomu o swojej stawce nie powiedziałem,jaką miałem, bo to tajemnica. Kto jakie ma ulgi podatkowe też nie wiem. JA MAM ULGI. Kto w jakim progu podatków się znalazł w Danii,też nie wiem. Szanujmy się. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
kadi - 2015-05-06 18:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość y - 2015-05-03 10:27:44]:
Dziwny jesteś , a oczym maja tu pisać innym kolegom którzy może szukają i chą prześwietlić troszkę firme ?? właśnie od tego sa takie fora by każdy mógł wyrobić sobie opinie pozytywną lub negatywną. Więc w jednym sie zgodzę z tobą szanujmy się dzięki czemu nie jedna osoba dzięki podobnym forom może uniknąć błędu. Pozdr
zdjecie uzytkownika
obrotniak - 2015-05-07 18:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Po kontraktach jeżdżę długo,lubię to,po prostu. W Poltec,jak wszędzie,wielu chciało wiedzieć stawkę godź. Od tego zawsze zaczyna się nienawiść.Mówiłem że mam 115,najniższą. Jeden był taki uprzejmy że chciał mi przynieść z biura mój kwit od wypłaty. Oczywiście nikt mu nie wydał. Śmiałem się do końca dniówki. Też pozdrawiam wszystkich kolegów,i z kurników ,i z ugandy.
zdjecie uzytkownika
Bonus - 2015-05-10 08:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poltec.... Nie no tak jak Panowie pisali jak komuś dobrze w tej firmie i nie ma ambicji plus zna tylko ledwo Polski język to sobie siedzi cicho daje się ponizac i mieszkać na jakichś przewchowalniach dla rumunów, ale co?? w zamian pracuje na prestiżowej budowie PANUM gdzie Cieć który pilnuje bramy 7 godzin dziennie , na tej samej budowie zarabia dwa razy więcej niż cieśla orający po 11 godznin to super :) Ja to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] em i poszedłem do Duńskiej firmy i po roku kupilem auto i mieszkanie w kopenchadze ... taka róznica.. aa żeby wszyscy się dowiedzieli jak bardzo s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Poltecu to uwaga pisze.. POLTEC dostaje za każdą godzine waszej pracy od Zublina conajmniej 250 koron netto ... tak że miesięcznie zarabia na was na Panum ponad MILION KORON.. A Pan Kierownik pierdzielił co sobotę że są straty... kalkulatory w rękę i liczyć Panowie :)
zdjecie uzytkownika
obrotniak - 2015-05-10 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonus - 2015-05-10 08:11:05]:
cześć. Czy mógłbyś podać nazwę lub namiary do tej duńskiej firmy? jestem carpenterem,ang A-3. Dziękówka
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-05-21 21:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma ma siedzibę na wyspie Bornholm.
może ktoś opowie jakiś dowcip dla rozlużnienia
zdjecie uzytkownika
kol - 2015-06-05 10:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro fest nabudowie
zdjecie uzytkownika
luka - 2015-07-01 16:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poltec rządzi pozdro Kluska dzwigowy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-08 19:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paw - 2014-02-16 18:25:51]:
a wstawienie się do pracy z przyczyn pijaństwa jest tak karane więc jak byś był ok to by cię nie zwolnili
zdjecie uzytkownika
x - 2015-07-10 18:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy pracuje w poltecu niejaka męda norbert .o uważajcie na niego konfident pierwsza klasa a firma kroi pracowników jak chce wszystko dokładnie przemyślane przez główną księgową
zdjecie uzytkownika
reks - 2015-07-14 03:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [x - 2015-07-10 18:23:17]:
widzę , że po raz kolejny ktoś próbuje uskutecznić pojazd po Poltecu i niektórych osobach tutaj zatrudnionych. Nie wiem do końca komu firma ostatnio aż tak się naraziła, ale to pewnie kolejny niespełniony karierowicz tej firmy. Z mojej strony mogę powiedzieć , że jest ok, nie mam zamiaru odchodzić .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLTEC SP Z OO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLTEC SP Z OO?
Zadaj pytanie
alert