Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLTEC SP Z OO

Pracowałeś w firmie POLTEC SP Z OO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-29 20:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt, kwatery za które płacimy są tragiczne, gnieździmy się w 3-4 osoby na kwaterze jak zwierzaki, łazienki jeśli są to i tak obskurne niech ktoś z tym zrobi porządek bo POLTEC będzie miał problemy
zdjecie uzytkownika
git - 2014-10-01 20:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robić zdjęcia tych nor i trzymać, jechać z nimi na ostro,nie żałować się, te nory szukał P. i pani K. dzwonimy do F3 można powiedzieć po polsku i tam pracuje polak on przetłumaczy i podamy adres tych nor ugandavej 74 i przyjadą spiszą wszystko i dokumentują i nory do likwidacji, do f3 + (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-10-02 20:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaliśmy dziś pismo po angielsku do Anete od bhp,ciekawe pismo.
zdjecie uzytkownika
decydent - 2014-10-03 09:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [git - 2014-10-01 20:00:55]:
Słusznie, zlikwidować nory, zwolnic ludzi do Polski i po temacie.
zdjecie uzytkownika
GiT - 2014-10-03 21:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jechać z nimi,robimy im jazdę.
zdjecie uzytkownika
czata49 - 2014-10-04 23:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hrabiowie mieszkają w 1 pokojach,nawet stoją puste po 2 tyg,jak hrabia poleci do domu. a robotnik to i na takiej willi w 10 do jednej ubikacji,to skandal jest,to nagrać,sfilmować i tv duńskiej i w gazetach dać. za co te duńczyki mają tych polaczków szanować? psują rynek pracy,naiwni,wstyd tylko i żal. te firmy pogonili za spalarni,wzieli ludzi na zagraniczne umowy to i pensje poszły do góry,nadgodziny są płatne po 150 i 200 proc,w duńskich firmach a u polaczków zwykłe i bezpłatne przerwy urlopy co się nie liczy w Danii do wielu socjalnych pieniężnych przywilejów,to niestety jest przykre.
zdjecie uzytkownika
megatron - 2014-10-04 23:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie pięknie jak w poltecu może być ten każdy może powiedzieć jak pracował choć jeden rok w tej firmie ale cała dobra opinia o tej firmie psuje się na dani, kwatery poniżej godności człowieka może Niemiec myśli ze polak mieszka jeszcze w lepiankach jak za PRL, pracuje tu dłuższy czas w poltecu ale to co się wyprawia na nowej budowie w Danii to szczyt bezczelnosci wobec swoich pracowników non stop nagonka ze się nie wyrabiamy choć budowa jest dużo do przodu ale jedna rzecz mnie cieszy ze pan juzef wywalczył dobre kwatery w biurze u Klaudi
zdjecie uzytkownika
góral - 2014-10-04 23:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba wódkę pić z kierownikiem jak daniel brygadzista ciesli żeby żyć w luksusach a nie jak inni w obskornych barakach
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-10-05 00:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie kolego mówisz prawdę.. Ja mieszkam na uwadze bez prądu do łazienki chodzę 300 metrów z kranu leci woda brąz mam zdjęcia ja kosztuje firmę nie stać na normalne warunki! Ale firmę stać na kwatery brygadzista D. Nawet jak go nie ma w Danii to stoi pusta dla niegoa niego
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-10-05 00:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie kolego mówisz prawdę.. Ja mieszkam na uwadze bez prądu do łazienki chodzę 300 metrów z kranu leci woda brąz mam zdjęcia ja kosztuje firmę nie stać na normalne warunki! Ale firmę stać na kwatery brygadzista D. Nawet jak go nie ma w Danii to stoi pusta dla niegoa niego
zdjecie uzytkownika
Euklides - 2014-10-05 19:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za to co się dzieje na nowej budowie podziękujcie kierownikowi budowy,według Prawa Budowlanego,jest odpowiedzialny za wszystko co się dzieje na budowie. A za nieludzkie warunki mieszkalne temu z firmy co to załatwił. A tych dwóch braci Orawiaków czy Orawioków ,brygadziste D. i J. to jak bedą po wódce to zgłosić do BHP niemieckiego i ich wywalą na zbity pysk. Niemcy nie załatwiali nam kwater,tylko nasi,polaczki.
zdjecie uzytkownika
Poltec - 2014-10-06 08:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, skoro jest tak tragicznie jak wypisujecie, to po co tam siedzicie? wracać do Polski na bezrobotne!
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-10-06 20:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mało wam jeszcze wstydu,mieliśta już w maju nauczke dostaliśta od F3 związków,pokazali wam?!!! siedzi taka telefonu nie umie odebrać a pisze tu żeby wracać na bezrobocie,ludzie chcą pracować jak każdy człowiek normalny,to nie twoja prywatna firma jest i nie jesteś u siebie,tylko w Dani,to stul pysk troche
zdjecie uzytkownika
Züblin - 2014-10-06 20:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez roboty zostanie Poltec i jego kierownictwo jak tak dalej bedzie postepował z pracownikami . Minely te czasy ciemnoty, ludzie sa bardziej wykształceni, mobilni i rozumieja prawo . Wystarczy zeby dunczycy czy niemcy sie o tym dowiedzieli co sie wyprawia
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-10-06 20:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy Polte szuka zbrojarzy w Danii???
zdjecie uzytkownika
gość 07 - 2014-10-07 20:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram to co pisze zublin, a co do tej nowej budowy na axelu,to rzeczywiście kierat i psychoza,i te aby zbiórki że za wolno,za mało,szybciej,sznela,sznela, kierowniczek twierdził że jego budowa jest na plus i niedawno się zaczeła a tamta druga budowa jest na minusie,że tu trzeba szybko i dużo robić,to co na dwa dni jest przewidziane to zrobić w pół dnia,widać po nim że chce się bardzo wybić,że to budulec,krytukuje inna budowa że tam źle,na minusie, a ludziom kwater nie potrafi godziwych znaleźć.
zdjecie uzytkownika
frodo - 2014-10-08 16:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość 07 - 2014-10-07 20:32:24]:
jeżeli udaje mu się przynajmniej takimi zagrywkami osiągnąć swój cel to dobra jego. Co mu po takich negatywnych opiniach jak Twoja skoro on to co ma zrobić robi na piątkę. Faceta nie musisz lubić, on też niespecjalnie zabiega o to , żeby inni za nim przepadali. Ale przynajmniej robi w Poltecu to co do niego należy
zdjecie uzytkownika
modo - 2014-10-08 20:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda tylko że kosztem ludzi i wizerunku firmy,ale co się spodziewać po chłopku,słoma jeszcze wystaje
zdjecie uzytkownika
lucek - 2014-10-09 23:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do naszego kierownika budowy Mirka w dani jest to człowiek z którym można się dogadać jak człowiek z człowiekiem w każdej sprawie sam wiem bo z nim pracuje a ze ktoś narzuca mu z biura określone procedury to tez ma związane ręce, pracuje z nim na codzień i wiem i widzę że jest bezkonfliktowy choć trochę mało rozgarniety i powinien polegać na własnym zdaniu a nie na ocenie jakiegoś młodego i starego kota który z nami pracuje każdy wie o kogo chodzi pozdro dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
brzeczyszczykiewicz - 2014-10-10 21:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lucek - 2014-10-09 23:20:27]:
Masz racje ma podejście do zwykłego robola przynajmniej się przywita i coś zagada po ludzku, nie to co inne broctwo na kontraktach oby więcej takich kierowników
zdjecie uzytkownika
mcgregor - 2014-10-15 19:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzki pan i przypupasy,hi hi hi hi hi hi hi,ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
kochanka hrabiego - 2014-10-20 12:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO ZA TOTALNE BZDURY!!!!!!!!!!!! NIE ZNAM LEPSZEJ FIRMY NIŻ TA!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-10-20 18:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie zarobki oferuje naprawde poltec i czy jest w miare terminowo wypłacalny ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-22 20:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko o zarobkach napisał BOOM na str.3. Ale jaja na tym Axel,kupa śmiechu i dramat.
zdjecie uzytkownika
miedziany - 2014-10-23 21:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spore redukcje się zaczęły przed zimą,a nowa budowa nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLTEC SP Z OO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x