Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLTEC SP Z OO

Pracowałeś w firmie POLTEC SP Z OO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
qwer - 2014-04-08 19:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygladaja zarobki w dani moze ktos powiedziec czy oplaci sie wyjezdzac?
zdjecie uzytkownika
Poltec - 2014-04-09 12:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich zainteresowanych współpracą z firmą POLTEC. Nie skomentuję powyższych opinii wielu "Anonimów". Zakładam że jeżeli zostali pokrzywdzeni przez POLTEC, to nie mają powodów do wstydu i ukrywania swojej tożsamości.
Firma zatrudnia stale pracowników na kontraktach w Danii, Niemczech, Austrii, Holandii. Jeżeli ktoś uważa że został niesłusznie zwolniony z pracy, zawsze może dochodzić swoich praw na drodze prawnej. POLTEC nie zwalnia pracowników pracujących uczciwie i wykazujących należyte zaangażowanie. Pijaństwa, cwaniactwa, awanturnictwa, itp. zachowań hołubić nie będziemy.
Co do zmian kadrowych - jak w każdej firmie takie mają miejsce - leniwi nie mają tu czego szukać. Jesli ktoś ma ochotę pracować i zarobić więcej niż pracując w Polsce - taki człowiek zawsze znajdzie u nas pracę.

a wszystkich Anonimów pozdrawiam

Paweł Tustanowski
dyrektor techniczny
POLTEC Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
hemp gru - 2014-04-11 18:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze opłaci się bardziej wyjeżdżać na zachód lub na północ i pracować za ich euro niz za nasze złotówki
zdjecie uzytkownika
perez-86 - 2014-04-18 09:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawia mnie w jakich firmach i branżach pracowali wczesniej Ci ludzie, którzy są zdziwieni ,ze firma wysyła na urlopy bespłatne kiedy nie ma roboty dla ludzi. zawsze mozna przyjąć sie do fabryki czy zakładu pracy gdzie zarobia 1800 zł.
zdjecie uzytkownika
Poltec - 2014-04-23 12:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paw - 2014-02-16 18:25:51]:
zwolnienie dyscyplinarne dostał u nas tylko jeden pracownik. tak zwykle bywa jak się przychodzi do pracy "na bani"...
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-30 01:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak przyszedł koles na bani do pracy, to nic dziwnego, że poltec zareagował, bardzo nieodpowiedzialne ze strony pracownika.
zdjecie uzytkownika
bugi - 2014-05-11 16:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do perez86. Człowieku jak coś piszesz to naucz się ortografii. Przyuczyłeś się trochę do szalowania i wypisujesz bzdury. A najważniejsza cecha sklejki szalunkowej? A budowę drewna znasz? A sklejka szalunkowa to z jakiego drewna? A normy na ściskanie i zginanie znasz? Wzdłuż słojów czy w poprzek? O zarobkach się nie wypowiadaj bo to żałosne.
zdjecie uzytkownika
reks - 2014-05-11 20:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to może dla odmiany Ty @bugi się wypowiedz na temat kasy. Ile w takim razie można zarobić w Poltecu?
zdjecie uzytkownika
cezar - 2014-05-12 09:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie. Dajcie już spokój z tym ile można zarobić? Jak ktoś pracował w innych firmach w Niemczech czy gdzie indziej to mniej więcej wie jakie są zarobki. A między ludźmi to nikt chyba się bardzo nie chwali. Zarobki to delikatny temat wszędzie. A jak się przyjmujesz do jakiejś firmy to Bardzo Uważnie Przeczytaj Umowę. Zastanów się i sam podejmij decyzję. Żyj chwilą, lub pomyśl o przyszłości.
zdjecie uzytkownika
Do Cezar - 2014-05-20 17:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Cezar: a Ty wiesz konkretnie coś o umowach? Co się z nimi działo, bo tylko zacząłęś temat, a nie skończyłeś :)
zdjecie uzytkownika
gajusz juliusz cezar - 2014-05-23 21:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lubię Poltec. Jestem tak samo traktowany jak pracownik Niemiecki czy Duński,pełny szacun!! Umowę mam. Ile zarabiam to nawet żonie nie mówię i księgowość nie powie. Chodzę na ryby po robocie,popijam w sobotę Nobelaner Duński. Kierownictwo kompetentne. Starzy majstrowie też pomogą jak trzeba.
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-05-29 13:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie nawet brzmi, może w takim razie polecisz w jaki sposób zaaplikowac do poltec, w ogóle szukają ludzi?
zdjecie uzytkownika
Poltec - 2014-05-30 10:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

aplikacje najlepiej przesyłać na adres firmy lub pocztą elektroniczną: miroslaw.maculak@poltec-eu.com
zdjecie uzytkownika
troksi - 2014-05-30 14:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oo czyli nareszcie trafiłem na jakiegoś porządnego pracodawcę! Mógłby jeszcze ktoś napisać coś o tym jaka umowa jest proponowana na początku?
zdjecie uzytkownika
Poltec - 2014-06-03 09:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [troksi - 2014-05-30 14:21:15]:
umowa jest zgodna z przepisami obowiazującymi w kraju w którym zatrudniany jest pracownik. Jest on tam legalnie zatrudniany i ubezpieczany, odprowadzane są wszelkie składki podatkowe i socjalne. Z koncem roku rozlicza podatek i korzysta z przysługujących ulg podatkowych w kraju zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
reks - 2014-06-03 14:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powaznie nie jesteście w stanie powiedzieć nic o zarobkach w Poltecu? może chociaż jakiś mały przedział płacowy?
zdjecie uzytkownika
BOOM - 2014-06-20 19:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki poltec 116koron brutto ciesla i zbrojarz , 120 koron operatorzy sprzętu , 120 - 130 team leaderzy , majstrowie kolo 150 . na rękę średnio 5000 zł na miesiąc, kierownictwo wulgarne i chamskie, w Danii maja na pieńku z urzędem podatkowym i związkami zawodowymi, zawsze brakuje godzin, pracujesz wiecej niz masz zaplacone [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach i tyle w temacie... ale druga strona medalu jest taka ze nienarobisz sie jak na budowach niemieckich bo duny troche ich pilnują.
zdjecie uzytkownika
perez-86 - 2014-06-21 21:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bugi - 2014-05-11 16:31:00]:
Mam gdzies przyuczanie do szalowania bugi. A najwazniejsza cecha sklejki jest taka ze moge cie nia tluc po lbie az peknie. Ona albo twoj leb omnibusie
zdjecie uzytkownika
Vito Corleone - 2014-06-25 21:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŁADNIE Pojechał BOOM w mejlu o zarobkach. Ja jestem spory czas a nie znałem tych stawek. Może to ktoś blisko biura pisał? No ładnie. Mnie nie pasują wrzaski na budowie i mówię krótko dość tego. Nie podoba mi się też jak mi mówi nadzorca żebym robił w sobotę kiedy firma daje mi wolną bo wyrobiłem limit przecie godzin,a ten mi po cichu koło ubikacji albo palarni woło mnie na bok i mówi przyjdź w sobote do roboty to ci zapise na kartce godziny i jeszce mówi jak bede chciał to bedziesz robił ile ci powiem.Ja nie wiem czy DYREKTOR wie o tym.
zdjecie uzytkownika
Pruszkowiak - 2014-06-29 16:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś telefon do związków w Kopenhadze? Albo do tych 3 facetów co odeszli na budowe metra do Adeco? Może ktoś tu napisać ten numer,dzięki.
zdjecie uzytkownika
reks - 2014-06-30 15:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Vito Corleone - 2014-06-25 21:38:52]:
ale mimo wszystko i tak przychodzisz i robisz? przecież właśnie dlatego takie procedery się nie zmienią
zdjecie uzytkownika
hołek - 2014-06-30 21:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja już nie robie w firmie ale działo się tam o działo,poziom wyszkolenia był różny jak wszędzie ale ludzie na dole ciągnęli naprawdę robotę,było wielu dobrych pracowników i nawet koleżenskich,co do nadzoru to powiem ten kto ryczy na budowie to zwykle ma braki techniczne duże i organizacyjne a do tego moze mieć kłopot psychiczny jak dużo pije a potem go trzesie ima luki w pamieci i mózg słaby,
zdjecie uzytkownika
HANYS - 2014-07-04 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE chciałbym żeby woda była i aby pan ślązak nie mylił się tak często w przepisywaniu i nie mówił że wyrówna na następny miesiąc i aby nie śmiali się z tego a jak pude do bióra zeby nie krzyczeli na mnie,mnie słuch badali mam dobry.
zdjecie uzytkownika
zuch - 2014-07-20 12:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ilu ludzi tyle opinii. Panowie a jak wygląda tam robota w charakterze zbrojarza?
zdjecie uzytkownika
druch - 2014-07-22 21:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a poltec ma zbrojarzy w danii?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLTEC SP Z OO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x