logo For-Net S.A.

For-Net S.A.

Kraków

Opinie o For-Net S.A.

Krk 2014-02-25 13:25:56
A co wspomniana Pani ma do Krakowa? to nie jej zasługa że Cc w Krakowie działa i dobrze się w nim dzieje...
1
re ego 2014-03-12 22:05:03
scigaja za nieistniejace dlugi?? jak ktos nie jest dluznikiem to przesyla potwierdzenia wplat i wyjasnia sprawe z korzyscia dla siebie a nie glupoty w internecie anonimowo pisze!
1
OBURZONA 2014-07-31 11:35:18
Bardzo nie miła obsługa!!!
3
Kasia 2014-10-03 21:58:42
Ja pracuje i patrzę co jakiś czas co sie dzieje na tym forum ,, u nas jest ciagle rekrutacja do działów najcześciej na windykatora a tak to cieżko sie dostać na administracje bo jest duzo cv
Ania 2014-10-10 21:46:22
Obecnie prowadzona jest rekrutacja na młodszego specjalistę do spraw windykacji, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego stanowiska w tej firmie? Warto aplikować?
ja 2014-10-10 22:55:17
Podobno niedługo będzie jeszcze jedno wolne stanowisko:członek zarządu/dyrektor operacyjny.Można aplikować nie wymagane są żadne umiejętności poza udawaniem pracy i gadaniem o niczym.
kp 2014-10-11 05:54:48
był ktoś na rozmowie ws. mlodszego specjalisty ds. windykacji? jakie zarobki proponuja netto czy na reke?
2
kp 2014-10-11 05:57:25
mialo byc "czyli" a nie czy , mala literowka
1
były 2014-10-12 12:29:25
Juz mnie nie ma w tej firmie ale jak tego "wszechwiedzącego" członka wywalą to chętnie z wami pójdę na piwi, bo na pewno będziecie to opijać. Dajcie info jak już bedzie po.
pracownik 2014-10-12 22:09:33
Nie mam z nim doczynienia bezpośrednio ale moim zdaniem to taki łysy cwaniaczek
2
ania 2014-10-15 12:02:54
Ha ha. To już jest koniec i nie ma już nic jesteś już wolny możesz iść.
1
re 2014-10-17 08:51:16
Psy szczekaja karawana jedzie dalej, nowy pakiet trafil do Mielca, a byli pracownicy wiedza wszystko najlepiej. I tak trzymac!
re2 2014-10-17 10:42:30
Zgadzam się że karawana jedzie dalej i pewnie chcą żeby jechała szybciej i dlatego muszą zrzucič zbędny ciężar po drodze.
rere 2014-10-27 18:41:47
I dzisiaj odeszla ponoc jedna osoba wysoko postawiona. Szkoda naprawde.
1
monika 2014-10-31 18:01:55
Nikt nie odszedł ostationio tylko dzisiaj wywalili członka. I to juz naprawde koniec. Co do piwa to musimy znaleźć naprawde duży lokal bo bedzie na pewno chętnych kilkadziesiąt osób z firmy i byłych pracowników do świętowania
ja 2014-10-31 18:31:00
No nareszcie ale można było czekać
1
ja 2014-11-02 14:35:33
Agnieszka słyszysz kogo wywalili? Tyle wazeliny i nieuczciwości żeby szef wszystkich szefów z zera zrobił dyrektora a tu taki żart losu:) Będzie potrzebna druga wielka sala w Mielcu i bardzo długi weekend dla świętowania porządków w For-netcie.
ola 2014-11-04 20:19:34
Po co druga sala przecież była już Kalifornia.....
obserwator 2014-11-24 13:47:38
widzę, że wpisy nadal są kasowane, nie rozumiem po co cokolwiek pisać jeśli za chwilę nikt tego nie przeczyta po PANIE Z SEKRETARIATY -K-ÓW skasują go.......
ja 2014-11-24 17:11:05
No i widzisz łysek cwaniakowałeś, wymądrzełeś się aż w końcu cię wy....li. Zwalniałeś innych a teraz zwolnili ciebie już dawno powinni to zrobić. To kiedy impreza o którrj poprzednicy pisali?
alek 2014-11-29 22:05:02
Prawda że firma nie daje awansu. Oto powyższy przykład że osoby coś reprezentujące z sobą odchodzą i będą odchdzić. Pewnie to nie pierwsza i ostatnia wartościowa osoba rezygnująca z tej firmy.
Gosia 2014-12-09 12:50:37
Jest nowy dyr. operacyjny - czytaj: jeden z pracowników dostał awans
1
true 2014-12-10 22:29:42
Za dużo tu plotek. Prawda jest taka że po "odejściu" "wartościowego" człowieka aż chce się tu pracować.
1
do alek 2014-12-10 22:53:42
Nie zawsze mąż jest dobrym partnerem do robienia interesów. Zwłaszcza że ma IQ nie wiele wyższe od szympansa.
fips 2015-01-13 19:05:15
Może zamiast oceniać IQ co niektórych osób napisalibyście, jak jest tutaj jeśli chodzi o warunki pracy? For-net daje możliwość rozwoju pracownikom, organizuje jakieś szkolenia, kursy, czy cos w tym rodzaju? Z czasem można liczyć na awans albo dostać premię? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.
R 2015-02-02 13:30:52
pozwolę sobie poruszyc kwestie obsługi klienta / dłużnika. Sama prowadziłam call centre i nie raz do takiego dzwoniłam. Z własnego doświadczenia wiem jak przebiegają rozmowy - klient sie wkurza - ok - ale telefonistka zawsze musi byc uprzejma i spokojna - taka niewdzięczna praca - takie wymogi.
Jednak ostatnio trafiłam na Panią tak nieprzyjemną że krzyczała i nie dała nawet dojść do słowa. Nie wysłuchała odpowiednio, więc i nie zrozumiała nawet treści sprawy w jakiej dzwonie. Obsługa więc bardzo nieprofesjonalna i wręcz opryskliwa. Nie licząca się z rozmówcą. Również dotyczy to góry. Po prostu szkoda słów.
5
odp 2015-02-02 23:16:02
Ciekawe jak długo powyższy wpis będzie widoczny, jak zdążyliśmy zauważyć wszystkie wpisy które mogły by naświetlić jaka to firma w dziwny sposób są usuwane..... a jeśli chodzi o obsługę wcale mnie to nie dziwi, może dlatego że wszyscy doświadczeni pracownicy poodchodzili. Ciekawe dlaczego? Ktoś kto pracował bądź miał styczność z w/w firmą na pewno wie dlaczego. Szkoda że kadra zarządzająca nie widzi w tym problemu....
2
K 2015-02-15 20:53:54
Jak prowadziła Pani call center to dobrze Pani wie że pracownicy upodobniają się do swoich przełożonych. Wiec jak szefowa jest okazem chamstwa do tego jest opryskliwa i wiecznie naburmuszona to jakie mamy być?

ona 2015-02-17 22:03:42
O widać, że nie wiele się zmieniło w Mielcu;( Czyli nie udało się z gwiazdy windykacji zrobić człowieka i słoma z butów dalej wychodzi. Szkoda pracowników którzy muszą się z nią męczyć:(
Basia 2015-02-18 19:31:43
Nie piszcie już nic więcej. Chyba nie chcecie aby za każdym razem przyjeżdżała z obłędem w oczach pluła jadem a potem siedziała jak zbity kundel w budzie coś mrucząc pod nosem.
Kasia 2015-02-18 22:24:05
Nikt nie chce by przyjeżdżała. Świetnie sobie bez niej radzimy, co już pokazaliśmy jak nie miała dla nas czasu. Pewnie w Krakowie będzie bardziej potrzebna:D
jojo 2015-03-03 23:04:12
a pani Renata K. nadal pracuje? :)
yyy 2015-03-04 14:56:16
a Ania co była liderką nadal pracuje?
2
zadowolona 2015-03-22 12:05:09
Jest im tak potrzebna, że coraz częściej ją do nas wypychają. A jak już tam siedzi to mogłaby o nas zadbać, chociaż raz. Jak tak dalej się będzie starać to niedługo będziemy pracować za darmo. Co przyjedzie to jest gorzej i gorzej.
Kasia 2015-03-22 21:05:24
Agnieszka robi to co jej każe Stempak. Pewnie nie ma nic do powiedzenia wiec nic nam nie załatwi. Zresztą ona dba tylko o swoją du...
2
Lukas 2015-04-29 10:40:11
Babska takie nie miłe że aż sie nóż w kieszeni otwiera!!!!
G. 2015-10-27 17:47:18
To prawda, szkoda słów.!!.
info 2015-11-05 15:32:05
adaś... stanowisko od września jest już zajęte. Co do innych ofert - jedynie call center ma wolne miejsca.
xyz 2015-11-10 12:03:26
Jeżeli chodzi o zarobki to 1850 brutto. + premie. po 2/3 mscach jestes w stanie zarabiac max 1500zl netto. Jezeli chodzi o awanse, to firma robi wszystko abys go nie dostal. zmienia warunki zdobycia awansu, tak abys ine mogl ich osiagnac. Zebrania "motywacyjne" zawsze koncza sie mówieniem o tym, jakie sa beznadziejne wyniki i ze przez to oczywiscie beda mniejsze premie. Ogolnie nie polecam pracy w For Net, praca ogolnie nudna, caly czas robisz to samo, a i tak sa ciagle pretensje od dyrektora...
3
doxyz 2015-11-12 13:33:49
Jak sie komus nie chce pracowac to ma 1500... wiekszosc siedzi i narzeka i jeczy ze im zle a nic nie robia zeby bylo lepiej.
Da sie zarobic wiecej niz 1500 i to znacznie, awansowac tez sie da jak ktos sie stara a jak nie to zostaje narzekanie i wylewanie zalow w necie
2
1324 2015-11-12 17:35:50
Popieram doxyz - jakby tak polowe tego czasu zamiast na narzekanie poswiecili na prace. . .
1
xyz 2015-11-13 11:09:34
Widze, ze fornet czesto sprawdza tutaj opinie. I szybko odpowiada na niezbyt pochlebne komentarze nt firmy... Kazdy osoba ktora sie zdeyduje pracowac w fornecie na wlasnej skorze sie przekona czy mowie prawde, czy nie... Nie polecam tam pracy, ale to jest wybor kazdego kandydata nie moja... Wgl, jezeli sie da zarabiac o wiele wiecej niz 1500zl/msc, to dziwne ze 90% obecnych pracownikow call center tyle nie zarabia...
5
Malinowelole 2015-11-16 13:21:05
Umowa o pracę jest podpisywana na kwotę 1950zł, a jakby tam było tak źle to by nikt nie pracował, oczywiście że nie jest to takie łatwe na początku zarabiać kokosów ale gdzie w tych czasach można wtrafic na dobrą pracę, nie oszukujmy się to jest polska.
ala 2016-04-02 21:15:34
Marcin mistrzu motywacji może nas zmotywujesz zanim wszyscy się zwolnimy :D
(usunięte przez administratora)
3
windykator 2016-07-27 16:50:51
Solidnej podstawy nie oferują (tzn. im się może wydaje, że tak), ale minimalne wynagrodzenie to jak na Kraków nie jest dobrą ofertą.
4
Unhappy Ending 2016-08-24 19:19:17
Nie polecam :-|
7
ginący 2016-09-02 22:24:49
drogi dyrektorze miejmy nadzieje ze ty polecisz kolejny jak nasi koledzy i koleżanki nic nie potrafisz dyrektorku od słuchawek w Krakowie duuuzo pracy jak to powtarzasz wiec już zacznij szukac tylko kto cie będzie chciał motywować nie potrafisz zalatwoc tym bardziej czegokolwiek wszyscy tylko smieja się z ciebie zostaną ci same matoly którymi się otaczach i polecicie gdyby nie Aleksandra myslbys kible porazka
4
rodowity krakowiak 2016-10-09 15:42:47
rewelacja zwolnic 11 osob powiedzieć o tym dwa dni przed koncem umowy a po 2 tyg prosić żeby pracownik został bo jednak nie chcą zwalniac ZENADA żadna szanujaca się firma tak nie robi wstyd na całej linii wspolczuje tym co zostali pewnie tez zaraz się znowu będą dowiadywać no wszyscy się wycofali nie mamy nowych klientów niestety a dlaczego???odpowiedzcie sobie sami firma już nie poizyskuje nic nowego legla w gruzach no bo kto bd chciał współpracy?ratujcie się szukajcie cos innego jak wg syrektora jest duuuzo pracy na rynku(zapomnial dodac ze lepiej płatnej)
4
hoo 2016-10-09 22:19:52
Czy ktoś wie jakich zarobków może się spodziewać przedstawiciel farmaceutyczny? Dziękuję za odpowiedź.
szczesliwej drogi juz czas :-D 2016-11-18 19:22:43
Od dzisiaj w ForNecie nowa jakosc !!!! W koncu firma zrobi milowy krok do przodu !!! Trzymam kciuki !!!!
3
Zostaw swoją opinię o For-Net S.A. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie For-Net S.A.