Galeon Sp.z.o.o. Sp.K.

Straszyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 201 ocen.

Opinie o Galeon Sp.z.o.o. Sp.K.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeon Sp.z.o.o. Sp.K.

Jarek 29

Tak dziwnej firmy jeszcze w życiu nie widziałem! Wszyscy kradną łącznie z dyrektorami i księgowymi! Szok. Większość włazi w tyłek właścicielowi który chyba nie bierze od dłuższego czasu tabletek ! Ostatnio policja znalazła różne części wyposażenia jachtu o wartości ponad300tys PLN których właścicielem jest Galeon a w magazynie i księgowości wszystko się zgadza? Pracownicy są traktowani jak robotnicy przymusowi w czasie wojny! Dyrekcja kierownicy masjtrowie to jedna skorumpowana banda . Kapusta i Tomek w okularach z Wislinki kasują działkę od Balickiego o Boczka i innych podwykonawców za ludzi! A szef tego nie widzi! DOM Wariatów . Nie polecam

Lidia

Pytanie do kadr. Obecnie poszukują państwo pracownika na stanowisko ds. HR. Prosze o informacje nt wynagrodzenia. Czy są jakies widełki?

Diablo
@Lidia 29.11.2017 17:29
Pytanie do kadr. Obecnie poszukują państwo pracownika na stanowisko ds. HR. Prosze o informacje nt wynagrodzenia. Czy są jakies...

to HR? czy wózki widłowe? zdecyduj się...

Ggg

To jest jakąś porażka !!! Mieliśmy dziecko chore i ja tez byłam chora nie dali narzeczonemu wolnego mimo tego ze umowy nie miał !! (usunięte przez administratora) mu mogli . tak samo problem ciągle z wolnym . ucinaja pensje bo nie miał ponad 200 godz jego zarobione pieniądze.!!! Jakim prawem . jaki normalny człowiek mając rodzinę i malutkie dziecko tyle godz będzie w pracy siedział!!!

Szukasz pracy?

elektryk

ja 8tyś brutto mam

anonim

(usunięte przez administratora)

kiju
@szczery 10.07.2016 22:26
pracowałem w galeonie 7 lat jak rządził stary szef było wszystko ok.zaczoł rządzić młody zarobki spadły o 50 procęt. zatrudnił...

TO NIE SĄ BEHAPOWCY !!!!!!

....
@hjakai 28.07.2016 21:24
To nie sa behapowcy. Jeden to wujek wlasciciela a drugi to byly policjant. Nic nie robiac zarabiaja duze pieniadze...

....

Ja

Pracują tam mrówki faraonki,szkoda pisać....ludzie bez rozumu,którzy zasuwaja na właścicieli,aby mogli płacić się w luksusie.Istny kołchoz,nie polecam.Zero bhp.... po 10 latach pracy w tym syfie kalectwo murowane...albo cmentarz, wszędzie żelkot nawet w kanapkach.

maxus 33.1 rs

witam mam pytanie czy na straszynie majstrem na montażu na dużych łódkach jest jeszcze Bolo ????

boss

To dowiemy się w końcu ile na jakim stanowisku można średnio wyciągnąć brutto/netto czy nie ... ?

yaba
@boss 06.10.2017 07:53
To dowiemy się w końcu ile na jakim stanowisku można średnio wyciągnąć brutto/netto czy nie ... ?

od 15 zl /h i od 200h na m-c minimum

Elektryk

Wie może ktoś jak dojechać do galeon wislina od samego rogu szkolna bo nie jestem zmotoryzowany duża część ludzi śmiga autami.. a od ul szkolna to kawał drogi zakładu może ktoś wie czy jeździ tam coś jakaś prywatna linie czy coś tego rodzaju

obserwator

Paulina zauważyłem że jesteś bardzo aktywna na tym forum. Z jakiego powodu jesteś taka dociekliwa? Jesteś pracownikiem ? zwykła ciekawość ? czy też masz za zadanie monitorowanie tego forum? Nie udawaj naiwnej że monitoring to względy bezpieczeństwa. Roman dosyć dokładnie to opisał. Bhp-owcy są od szpiclowania i nakładania kar a nie od zapewnienia bezpieczeństwa higieny pracy. Zasada znana jeszcze z dawnych lat wprowadzanie terroru, zastraszania, szantaż. Trafnie Roman porównał warunki do Korei Płn. Jakieś niby agencje pracy którym ktos pozwala zbijać majątek na fikcyjnym pośrednictwie. Ale to powinien być problem do wyjaśnienia dla odpowiednich służb. Monitoring to sposób na zastraszanie i terror. Roman najlepiej to opisał.

Paulina

@Teo czy w takim razie możesz też napisać, dlaczego dokładniej już nie pracujesz w Galeonie? Czy to był Twój osobisty wybór, czy też może sytuacja Cię do tego zmusiła? Czy możesz odnieść się też do kwestii monitoringu - czy jest on zamontowany ze względów bezpieczeństwa?

Paulina

@Roman, warunki, które opisujesz rzeczywiście mogą zniechęcać do pracy w Galeon Sp.z.o.o. Sp.K. Czy kamery i inne nazwę to procedury bezpieczeństwa, są w firmie z jakiegoś konkretnego powodu? Zwykle jeśli w jakimś miejscu jest monitoring to wynika to z właśnie ze względów bezpieczeństwa, czy tutaj też tak jest?

Roman

Byłem, popracowałem, podziękowałem Na początku chciałbym zacząć od tego, że dziwie się, że firma jest w stanie produkować jeszcze te jachty przy tak dziwniej organizacji pracy, to akurat plus dla "niej" iż mimo braku materiału, narzędzi, czasu, miejsca,jakichkolwiek planów, schematów można coś tam poskładać do kupy. Co prawda kosztem pracowników, ale jakoś to idzie i produkt finalny wyjeżdża więc co najważniejsze wynagrodzenie wypłacają- przynajmniej mi:) *Kontrola pracownicza na poziomie Korei Północnej-nawet w kiblu stoi "Waldek" i patrzy kto za długo sika itp. Kamery, kontrole, centrum dowodzenia pracownikami. W sporo projektach uczestniczyłem, ale takie coś pierwszy raz widziałem. * Nie można nawet kanapek i odzieży przynieść w plecaku, bo jest kategoryczny zakaz ich wnoszenia. Wszystko musi być w reklamówkach najlepiej przeźroczystych, więc jak ktoś dojeżdża komunikacją miejską to jak cygan. * Warunki sanitarne tragedia 8 prysznicy i kilkaset osób na produkcji. Przed przerwą nawet nie ma jak rąk umyć bo dozowniki na mydło widzą je chyba jak PIP wpada albo i nie wpada. Tak jest w całej firmie warunki sanitarne jak w Prypeci. Wracasz z pracy i się drapiesz, bo w tych 8 prysznicach i podobnej ilości umywalkach się nie umujesz. * Na głównej hali gdzie produkuje się łodzie pracują wszyscy: stolarze, laminatorzy, malarze, mechanicy, elektrycy.... jeden szlifuje a drugi 2 metry dalej maluje a między nimi stolarz co coś tam tnie.Praca w łodziach to już w ogóle tragedia, bo na 2-3 m2 pracuje 5-6 naraz - terminy oczywiście i w dodatku każdy coś tam tnie, szlifuje majstruje bo ustać nie można nawet na chwile. * Kategoryczny zakaz telefonów, jak spojrzysz na telefon która jest godzina to masz nieprzyjemności albo zwolnienie. * Żelkot jest wszędzie, w nosie na odzieży, w płucach a u niektórych nawet w kanapkach bo widziałem też takich co tam jedzą na hali bo już im w życiu wszystko jedno i nie chce im się iść na stołówkę, w której jest i tak tylko ciepła woda. Nawet nie ma jak sobie podgrzać jedzenia. *BHP tam nawet nikt nie wie co to jest i co oznaczają te 3 litery nie chcę nie rozpisywać na ten temat po prostu nie ma, środków ochrony bezpośredniej też. Wracasz najedzony pyłem, bo jest tam go pełno w powietrzu skoro na głównej hali się szlifuje epoksydy i inne wynalazki * Trzonem firmy są UA, fachowcy chyba już dawno pouciekali albo nigdy tam ich nie było nie wiem. *Szatnie są lepsze na Stoczni Gdańsk... Nie polecam chyba, że lubisz syf na maxa.

Teo
@Roman 26.08.2017 20:17
Byłem, popracowałem, podziękowałem Na początku chciałbym zacząć od tego, że dziwie się, że firma jest w stanie produkować je...

Jako były pracownik potwierdzam i nie polecam.

Paulina

@obserwator dlaczego twoim zdaniem to właśnie obywatele Ukrainy cieszą się większym szacunkiem w firmie? Opowiesz coś więcej na temat współpracy Polaków i Ukraińców w Galeonie?

obserwator

Tragedia. Tak jak ktoś napisał praca od rana do nocy , kontrole,kontrole, kapowanie, donosicielstwo , niedługo więcej będzie pilnujących niż pracujących. Ukraincy maja wiekszy szacunek od Polaków. Więc chyba jest coś nie tak.

tapicer

Witam ,rozważam podjęcie pracy w Wiślince na stanowisku tapicer ,posiada Ktoś jakieś info co do :czasu pracy ,stawki,umowy itp z góry dziękuję

Paulina

@A oferty pracy firmy Galeon Sp.z.o.o. Sp.K. możesz znaleźć w serwisie GoWork.pl - http://www.gowork.pl/praca/galeon-sp.z.o.o.-sp.k.;pr Kto ma już jakieś doświadczenie z którymś z tych stanowisk?

A

?

Paulina

A firma poszukuje kandydatów do pracy jako Stolarz/Monter mebli! ;)

who

8 tsi to po paru latach, obecnie ok 3-4 . stolarz, tynkarz akrobata- każdego biora bo to jak w szkole uczysz sie , nic nie umiesz , kaleka , jezyków nie znasz taki najlepszy cała galeria takich fachowców. A stolarzów brak nawet tylko po szkole nie przychodzą . Za to ukrainców jak na majdanie . I jeden na drugiego zerka jak co sie robi bo gamoń. Na innych działach to samo nie ważne kto i czy coś umie oprócz oddychania i chodzenia liczy sie ilośc mnogo mnogo mnogo ....to dobrze

pipi

ale jaja

Ty

Szukam dziewczyny dużo Lasek uwas robi są jakieś ładne ?

KOT

Galeon obecnie szuka samodzielnego stolarza, oferuje zarobki 8tyś brutto. To chyba najlepiej zarabiający stolarz w kraju.

KOT
@szary 16.11.2016 20:31
To bzdura nie ma takich zarobków dla stolarzy i innych zawodów!!!

Sam sprawdź, samodzielny stolarz to dobrze opłacany zawód, ale też uważam że nie aż tak dobrze. (usunięte przez administratora)

Yyy
@KOT 17.11.2016 12:26
Sam sprawdź, samodzielny stolarz to dobrze opłacany zawód, ale też uważam że nie aż tak dobrze. (usunięte przez administratora...

Jak nie 8 tys lekką reką mam

fak

widać , ze ofert maja sporo wiec raczej zatrudniają ludzi niż zwalniają, najwiecej pracy jest na produkcji i to szukają we wszytskich miastach w Polsce, aplikowalem czekam najakis odzew myslisz ze jak im zaley to szybko sie odezwą?

on123

No cóż, z tego co wiem to nie jest żaden raj - raczej obóz pracy!!! Kto chce, to zarobi - ale jakim kosztem ?! Zapomnij, że masz rodzinę! Gdy zaczniesz tam pracować - to GALEON stanie się twoim domem! Pieniądze?! Może i zarobisz te 3-4 tysiące - jak się postarasz!!! Ale kiedy je wydasz?!

anonim

(usunięte przez administratora)

pawcio stocz

Hodzi o magazyniera w Straszynie ile dostaje na umowie zlecenia

pawcio stoczniowiec

Panowie ile POLAK dostaje w tej koorporacji jachtowej na ręke minimalnie jaką stawkę na umowę zlecenie godzinową

pawcio stoczniowiec

Witam wszystkich pracowników koncernu Galeon z uwagi że nigdy nie pracowałem w firmie chciałem się spytać ile dostają pracownicy na magazynie na umowie o dzieło netto?

yaba

jak ktoś chce pracować w galeonie to niech przyjdzie o 7 w kazdy poniedziałek pod brame i sie wtedy dowie , bo ss-synów z ukrainy jest ful i tylko wisza na bramie a Polaków bardzo mało

Zainteresowany

@Gość tak rekrutacja na inżyniera jakości rozpoczęta do mnie już dzwonili. @Michał mi chodzi o widełki na danym stanowisku, a nie konkretna oferta. Dobrze zarządzana firma ma takie widełki dla danego stanowiska pracy. Chciałbym uniknąć sytuacji, że pójdę na rozmowę i usłyszę 3 tyś. netto, bo prostu zmarnowałbym swój czas.

Gość

Jestem zainteresowany pracą w Galeonie jako Inżynier Jakości. Czy może rozpoczęli już proces rekrutacji, tj. czy kogoś zaproszono już na rozmowę kwalifikacyjną? Mam kilka ofert pracy, jednak najbardziej chciałbym pracować w Galeonie, a nie wiem czy mam czekać na ewentualne zaproszenie na rozmowę czy dać sobie spokój.

Gość

Jestem zainteresowany pracą w Galeonie jako Inżynier Jakości. Czy może rozpoczęli już proces rekrutacji, tj. czy kogoś zaproszono już na rozmowę kwalifikacyjną? Mam kilka ofert pracy, jednak najbardziej chciałbym pracować w Galeonie, a nie wiem czy mam czekać na ewentualne zaproszenie na rozmowę czy dać sobie spokój.

lol

kardio,montażystów-stolarzy (szkutników)stolarze jachtowi to szkutnicy.pozdrawiam

zainteresowany

Witam Jestem wstępnie zainteresowany pracą w Galeonie na stanowisku inżyniera jakości. Czy ktoś jest mi w stanie podać widełki zarobków dla tego stanowiska? Nie chciałbym marnować czasu mojego i firmy Galeon, jeżeli będą duże rozbieżności finansowe pomiędzy nami.

Lol

Przyjmá każdego dobrego stolarza który ma pojécie I praktyke w montarzach.Brakuje montarzystów na łodziach

Ttt
@Lol 27.08.2016 21:20
Przyjmá każdego dobrego stolarza który ma pojécie I praktyke w montarzach.Brakuje montarzystów na łodziach...

Rusków mata ?

Dział Kadr

Dzień dobry, w celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących aktualnie realizowanych rekrutacji w Galeon Sp. z o.o. Sp. k., zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem kadr: Dział Kadr Galeon Sp. z o.o. Sp. k. ul. Starogardzka 22 83-010 Straszyn Tel: +48 58 692 69 26,37 E-mail: kadry@galeon.pl Obecnie prowadzimy rekrutacje na następujące stanowiska: - stolarz/szkutnik - elektryk - mechanik - spawacz TIG, ślusarz - tokarz, frezer - operator CNC - laminiarz/formierz tworzyw sztucznych - zaprawkowicz/szlifierz - lakiernik - tapicer - pracownik ds. nadzoru produkcji - technik organizacji i rozwoju produkcji - planista produkcji - inżynier jakości - starszy specjalista ds. zakupów - kierownik działu technologii - kierownik ds. zakupów i logistyki Chętnie udzielimy Państwu wszystkich niezbędnych informacji.

Sławek
@Dział Kadr 09.08.2016 12:07
Dzień dobry, w celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących aktualnie realizowanych rekrutacji w Galeon Sp. z o.o. Sp...

Witam! Interesuje mnie praca na stanowisku Tapicera, doświadczenie mam spore obecnie pracuje 7 rok w Anglii a wcześniej 4 lata w Polsce z tym że nie mam żadnego doświadczenia w szyciu. Ale chętnie chciałbym je zdobyć. Moje pytanie jest takie czy mimo wszystko jest jakaś szansa aby dostać te pracę?

Sławek
@Dział Kadr 09.08.2016 12:07
Dzień dobry, w celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących aktualnie realizowanych rekrutacji w Galeon Sp. z o.o. Sp...

Witam! Interesuje mnie praca na stanowisku Tapicera, doświadczenie mam spore obecnie pracuje 7 rok w Anglii a wcześniej 4 lata w Polsce z tym że nie mam żadnego doświadczenia w szyciu. Ale chętnie chciałbym je zdobyć. Moje pytanie jest takie czy mimo wszystko jest jakaś szansa aby dostać te pracę?

anonim

(usunięte przez administratora)

xyz

szukają: stolarz, monter mebli, elektryk, mechanik, laminiarz, zaprawkowicz, spawacz, tokarz, frezer, montażysta, tapicer, lakiernik, planista produkcji, inżynier jakości, pracownik ds. nadzoru produkcji, starszy specjalista ds. zakupów, kierownik działu technologii, kierownik ds. zakupów i logistyki, technik organizacji i rozwoju produkcji

anonim

(usunięte przez administratora)

bolek

To otwórz oczy, albo naucz sie szukac w necie. Maja pelno ofert, dla chcacego nic trudnego. Oferma z Ciebie i tyle. Dobrze ze nie pracujesz u nas bo takich tu nie potrzebuja

ble

ble,ble

anonim

(usunięte przez administratora)

Wwww

Mutant jak się pisze prszeklenstwa hiiii dobra alternatywa co analfabeto rz bracie mam nadzieję że u nas nie pracujesz hahaha ukraincy znają lepiej język polski

anonim

(usunięte przez administratora)

W wwww

A z kad ty masz zjebie takie informacje hiiii

bury

Pokaż mi ta oferte, bo nie znalazlem. Obserwuje ich ogloszenia i żadnego przedstawiciela i ksiegowego nie szukaja.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nn

Tak jest ul błotna nr zachlapany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam napewno robote dostaniesz hiiii

anonim

(usunięte przez administratora)

DJ

Ja Ci powiem.Fachowców została garstka.A jak szef będzie dalej robił to co robi teraz,to kiedyś zostanie sam na hali produkcyjnej.Ci co pracują wiedzą o czym mówię.Osobiście nic do szefa nie mam,ale źle się ostatnio dzieje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Fvj

Widać że sieroty na kuroniu siedzą i tu prowokują nic się nie dowiecie hahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

Djv

Tu to jedynie może dostać ......

Bbbb

A kto chce to pracuje

anonim

(usunięte przez administratora)

placebo

Witam; Chciałbym skontaktować się z jakimś stolarzem z firmy Galeon aby dowiedzieć się jak w praktyce wygląda praca w tej firmie na podstawie wymagań firmy, które można znaleźć w internecie a są one takie : _wykonywanie elementów drewnianych lub drewnopodobnych na podstawie dokumentacji, rysunków technicznych Moje pytanie do zdania powyżej jest takie. Czy te rysunki są cadowskie ? Czy dostajesz te rysunki i od tej pory samodzielnie trzeba wykonać zadanie? Czy pracujecie w grupie czy jedna osoba otrzymuje rysunek jednego mebla? Pytam ponieważ aktualnie pracuję w małej stolarni i o profesjonalnych rysunkach cadowskich mogę zapomnieć. Np. gdy jest do wykonania kuchnia to otrzymuje tylko wizualizację oraz gabaryty poszczególnych szafek i to wszystko. Na pewno nie ma rysunków szczegółowych oraz wszystkich wymiarów, dlatego zadałem takie pytanie jak to jest w firmie Galeon? Kolejne wymaganie firmy Galeon dla stolarza jest takie : -dobór odpowiednich gatunków drewna lub materiałów drewnopodobnych, klejów, farb, lakierów w zależności od ich właściwości i przeznaczenia. Czy to stolarz musi decydować o doborze materiału czy lakieru czy jest to określone w specyfikacji mebla w rysunku? Oczywiście bardzo chciałbym pracować w tej firmie ze względu, że można nabyć bardzo ciekawe doświadczenie ale zanim chciałem wysłać CV to dlatego tu jestem z moimi pytaniami. Szukam osoby która tam pracuje i która wyjaśniłaby jak ta praca wygląda w praktyce bo może jest tak , że praca jest poza moim zasięgiem jeśli chodzi o doświadczenie? Bardzo proszę ludzi dobrej woli z tej firmy aby skontaktowali się ze mną. Mieszkam w Starogardzie Gd. i trzeba przyznać, że trudno w tym regionie o pracę w stabilnej firmie. Jeśli chodzi o stolarstwo to jest tu dużo małych stolarni zatrudniających do 10 osób. Praca w takich firmach sprawia, że człowiek w ogóle się nie rozwija. Tacy stolarze nie inwestują w maszyny nie mówiąc już o tym, że płace u nich są niskie a o urlopie można pomarzyć. Rysunki są nieprecyzyjne bo nie ma dobrej kadry projektantów. Prowadzi to często do błędów na etapie produkcji bo nie ma informacji w rysunku że coś ma być wykonane nie standardowo. Przepływ informacji jest bardzo mały. Bynajmniej tak jest obecnie w mojej firmie i jestem tym mocno zmęczony bo trwa już to ponad 7 lat. W najbliższej przyszłości mam do wyboru albo poszukać sobie lepiej płatną pracę i ciekawszą albo trzeba będzie wyemigrować chociaż to słowo nawet trudno przechodzi przez usta wiedząc, że ma się dwójkę dzieci. Dlatego proszę dobrych ludzi o pomoc w uzyskaniu informacji jak wygląda w praktyce praca w firmie Galeon na stanowisku stolarz lub monter mebli. krzysztoferek.art@gmail.com Pozdrawiam.

Placebo

hhhhh Nie jestem idiotą ale skoro nie umiesz inaczej w bardziej kulturalny sposób się wyrażać to widać że masz problem ze sobą. Nigdy tutaj nie używałem obraźliwych słów do kogokolwiek ale Twój język wypowiedzi jest żałosny

Tadzik

Ty to chyba nie umiesz szukać w necie, ofert maja mnóstwo. Tobie to wszystko chyba trzeba podać na tacy. Oferma z Ciebie. Ale z tego co wiem takich tam nie potrzebują.

Bjg

Cyrk jakiś potrzebują ludzi do pracy caly czas

Solar

Oferty pracy sa tez w posredniaku, jezeli ktos lubi. W stolarni praca od 07:00 - 15:00 z opcja do 17:00 max 18:00 Przerwy 10:00 - 10:30 i 15:00 - 15:20. W soboty praca od 07:00 - 12:00 max 14:00. Przerwa 10:00 - 10:20. Praca wymagajaca fizycznie. 10 h na nogach daje sie we znaki. Bola nie tylko nogi. Praca wymagajaca rowniez doswiadczenia stolarskiego i myslenia. Produkowane meble sa dosc wysokiej jakosci. Wyposazenie stolarni OK. Stolarni jest kilka. Na kazdej conajmniej dwie formatowki, frezarka itp. Elektronarzedzia w wiekszosci Festool. Zarobki! 8000 miesiecznie/brutto, to max i raczej ciezko to zarobic. Wychodziloby okolo 25 zl/h netto. Na starcie raczej ponizej 20 zl/h, co i tak powinno dac okolo 4000 zl netto miesiecznie. Duzo czy malo, nie wiem. Kazdy ma swoja miarke. Jezeli chodzi o Waldka, to uwazam, ze bardzo sympatyczny i fajny gosc. Mnie nie molestuje! Hie hie. A opinie, ze nic nie robi sa wg mnie przesadzone. Brygadzisci tez OK. Ogolnie rzecz biorac fajny zespol. Wczoras sie "lekko wysprzeglilem" pod koniec dnia i dalbym pewnie ciala, ale podszedl kolega i powiedzial tylko "docisnij mocno". I poszlo. Dzieki M. Jak na tak duza firme (fabryke) mysle, ze nie jest zle. Polecam dla chcacych powaznie pracaowac i przy okazji zdobyc nowe doswiadczenia. pracowalem w kilku firamach i mam wrazenie, ze moja opinia przynajmniej ociera sie o obiektywizm. Za ewentualne opinie i komentarze z gory dziekuje, takze hejtujacym.

Zostaw opinię o Galeon Sp.z.o.o. Sp.K. - Straszyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeon Sp.z.o.o. Sp.K.