Galeon Sp.z.o.o.

3.1/5

• Dlaczego warto do Nas dołączyć?
  • Nasze działy
  • Nagrody i wyróżnienia
  • Proces rekrutacji
  • Galeria

Dlaczego warto do Nas dołączyć?

Nasze działy

Gdańsk - Galeon
Straszyn - GALEON
Waćmierek - Galeon

3. Opinie o pracodawcach Straszyn
  5. Opinie o Galeon Sp.z.o.o. Sp.K.

Opinie o Galeon Sp.z.o.o. Straszyn

Nie przegap nowości o Galeon Sp.z.o.o. Sp.K.!

bolek

28.03.2012 13:01

CZŁOWIEKU PISZESZ BZDURY.NIGDY NIE BYŁEŚ W OBOZIE PRACY,A DYSCYPLINA KTÓRA TAM PANUJE TO TYLKO NA PLUS DLA WSZYSTKICH.JESTEŚ ZWYKŁYM OSZOŁOMEM.TAKICH WIELU PRACOWAŁO W GALEONIE.
    Wojciech

14.03.2012 09:01

Na pracuj.pl szukają osoby do zaopatrzenia i jakiegoś gościa do serwisu, ciekawe czy to szuka galeon czy właśnie jakiś podwykonawca. A ten BHP-owiec to widzę niezłe ziółko, pracowników pilnować czy nie palą i nie piją to kierownik produkcji powinien a nie BHP-owiec.

13.03.2012 21:11

coś mi się jeszcze przypomniało,na bramie ganią,że nosi się torby męskie,trzeba żarcie nosić w reklamówkach i mieć puste termosy-bo i tam zagłądają.

13.03.2012 18:45

Chciałem dodać,że BHP owiec w czasie swoj krótkiej pogadankipowiedział,,będziecie [usunięte przez admina] gorzej mieli niż w wojsku,,czyli mandaty za palenia 500 zł. a jak ktoś będzie pijany ,,to będzie wylot na kopach,,.Lata (usunięte przez administratora) niety po całym Galeonie jak szpicel,na pramie codziennie kontrolują wykrywaczem metalu

12.03.2012 20:31

dużo zamówień,ale przyjmują przez podwykonawcę na 5 miesięcy umowa zlecenie,a pózniej najniższa krajowa kierownik pogania/obcych/- bo są kamery.Tam jest taka paranoja,że część ludzi pracuje dla Galeon/NADGODZINY/,a część dla podwykonawcy/nie płatne nadgodziny/,a dają do zrozumienia ,że trzeba pracować po 10 godz,i w soboty,zwłaszcza jak jesteś w brygadzier
    Wojciech

12.03.2012 10:33

Jak wygląda sytuacja z zamówieniami??Podobno branża tonie a do galeona przyjmują pracowników-ciekawe czy w wyniku zwolnień czy nowych zamówień. Jak to jest??

Kontakt - Galeon Sp.z.o.o. Sp.K.

Starogardzka 22 83-010 Straszyn

Branża główna: Inwestycje i rynki kapitałowe

obrosniety

28.02.2012 20:31

ale [usunięte przez admina] glupoty nieroby kto zna naprawde te FIRME wie, jestn to, i mysle, ze bedzie, dla ludzi , pracowitych, uzdolnoonych i myslacych, a nie, dla takich jak wyyyyyyyyy. Dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!
    fizyczny

18.09.2011 16:19

Pracowałem 1,5 roku i cos mogę napisać na ten temat.Zgadzam się z powyższymi opiniami w 100%.Żeby utrzymać się w tej firmie i mieć podwyżki,to trzeba [usunięte przez admina].Jednego majstra którego chwalę i dobrze wspominam to z dużych łódek,[usunięte przez admina] do BHPowców to jedno mogę napisać [usunięte przez admina],nie wiedzą jaki mają zakres obowiazów.Ochraniacze to porażka tej firmy i wizytówka,tak jak powyżej koledzy napisali.Nie polecam tej firmy,a pracujacych pozdrawiam i współczuję.
    Zenek

19.04.2011 14:24

Nigdy w tak gównianej firmie nie pracowałem, a kilka mam już za sobą. Nigdy więcej do GALEONA!!! Atmosfera do bani, brak narzędzi do pracy, a ten śmieszny BHPowiec to chyba ma coś z głową. Chodzi i szuka komu by wlepić mandat. Pójdziesz się odlać to po wyjściu z kibla obwąchuje cię jak pies-dekiel !!!
    Włodek

14.03.2011 13:42

Ale szajs, w tak gównianej firmie to jeszcze nie pracowałem. Śmieszne pieniądze, [usunięte przez admina] nie z tej ziemi, wymagania kolosalne nieadekwatne do zarobków. Sami [usunięte przez admina], nie ma czym robić, wszędzie monitoring, na bramie sprawdzają cię wykrywaczem metalu i ten chory BHPowiec [usunięte przez admina]). Szkoda własnego zdrowia. NIE ŁADUJCIE SIĘ W TO BAGNO!!!
    zdzich

25.11.2010 09:54

Ta firma to jakaś porażka. Śmieszne zarobki, [usunięte przez admina] od rana do wieczora, ludzie są dla siebie wrogami. To co tam się dzieje to koszmar. Nikomu nie życzę pracować w takich warunkach. Uważajcie gdzie się ładujecie. To istna porażka. PS: te łodzie to też nie takie cudo jak reklamują, są ładne, ale za takie pieniądze to powinny być wykonane idealnie. A niestety nie są. Jak się przyjrzeć dokładnie to wszędzie są jakieś wady.
    xxx

01.11.2010 12:22

ta firma to tragedia daja 9 zł na godzine i to jest max co mozna zarobic w tym syfie
    robol

28.06.2010 19:41

Trzeba zasuwać od rana do wieczora a kasa taka sobie. Nic specjalnego..

Zostaw merytoryczną opinię o Galeon Sp.z.o.o. Sp.K.