Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bystry Andrzej Zakłady Mięsne

Pracowałeś w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stała klientka - 2015-03-31 16:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś robiłam zakupy na os.Rzeczypospolitej.Kupowałam szyjkę od indyka,pytałam trzy razy-czy jest świeża bo wyglądała mi podejrzanie,ale pani ekspedientka zapewniała-oczywiście świeża,dzisiejsza.Po rozpakowaniu w domu - smród okropny,szyjka pewnie dwutygodniowa.Nie chodzi mi o 3zł,ale o fakt,straciłam czas i paliwo bo szyjkę odwiozłam p.Sylwi niech ją sobie obgryza.Smacznego.Proszę o wyciągnięcie konsekwencji.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-03-31 20:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bystry Andrzej Zakłady Mięsne na tym forum jest wrzucone żebyśmy mogli pogadac sobie swobodnie o rpracy w tej firmie. alpeluję do wszystkich, także do ciebie stała klientko, żebyśmy nie poruszali tutaj kwestii takich jak świeżość twojej szynko bo chyba ta wiedza nikomu z nas się tutaj raczej nie przyda
zdjecie uzytkownika
duds - 2015-04-02 17:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
radek jak przeszkadzaja tobie wesołe panie to poprostu zostan w domu bo coś mi się zdaję że jesteś starym nudziażem
zdjecie uzytkownika
lidka - 2015-04-13 16:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to się dzieje w tym naszym sklepie na zwycięstwa ciągle zmiany sprzedawczyn takie zmiany wpłynęły ze klienci odchodzą Bystry zastanów się nad takimi zmianami na sklepach bo tracisz klientów czekam na wyjaśnienie
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-04-13 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale tak się dzieje na każdym sklepie i ciągle wisi kartka zatrudnimy
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-14 20:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto winny ze wisza kartki ? mysle ze czesto to nie przemyslane drogi panie bystry mam nadzieje ze pan czyta te wpisy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
delikatny - 2015-04-18 16:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-04-14 20:56:10]:
wisi bo wiadomo , że dosć często ludzie sobie stąd odchodzą z naprawdę różnych powodów i lepiej być przygotowanym na wszelkie okoliczności - w tym wypadku mieć ludzi w zapasie
zdjecie uzytkownika
kaszanka - 2015-04-24 11:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie to zgroza.Pracownice się zmieniają jak rękawiczki bo zatrudnia tylko na umowę zlecenie.W taki sposób stale ma nowy personel, któremu nic się nie należy jak urlop, itp.Za marne grosze tam pracują. Wstyd ,że taki przedsiębiorca i Polak dorabia się w tak oszukańczy sposób.Oszukuje pracowników i Zus.Wstyd.Nie polecam tam pracy.
Ale i pogłoski chodzą (sprawdzone ) , że część jego wyrobów to nie jego.
Życzę wszystkim smacznego a Bystremu wszystkiego co najgorsze.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-04-25 09:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Większych bzdur, jakie pisze "kaszanka" już dawno nie czytałem. Chyba ma kaszankę,ale w głowie. Umowa na zleceniu jest tylko na początku ( na próbę ) i fakt za marne grosze. Ja umowę na stałe dostałam po 1,5 miesiąca, ale wiem że pracują i po 3 miesiące na testach. Zapierdal jest straszny, godziny wstawania chore ( aby dojechać na 5:30 muszę wstawać o 4 rano ). Sporo się czepiają, bo ciągle coś jest nie tak ułożone w ladach, ale jak się poprawi do jest OK. Przynajmniej jest kasa ), składki odprowadzają ( nawet na zleceniu ) i nie płacą w ratach po 500zł jak inni pracodawcy. Ja po pół roku pracy, w zależności od premii mam około 2300-2400zł na rękę, więc chyba nieźle.
A co do pogłosek, że Bystry nie sprzedaje swojego towaru, to też bzdura. Mój chłopak pracuje na u niego na zakładzie, dlatego wiem co piszę.
Ogólnie szału nie ma, ale nie jest tak źle jak piszą niektórzy.
zdjecie uzytkownika
małpka - 2015-04-25 11:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie zapierdziela sie po 260 godzin miesiecznie,lewe listy jedno wielkie oszustwo!!!!!
zdjecie uzytkownika
malpka - 2015-04-25 12:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Marek Dobrowolski - 2014-11-09 20:08:42]:
Panie MARKU zapraszamy za lade za te marne grosze!!!!
zdjecie uzytkownika
grzywacz - 2015-05-03 13:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malpka - 2015-04-25 12:01:54]:
zgadzam się , że jeśli chodzi o pracę w tych zakładach mięsnych to przede wszystkim żal jest iść do pracy ze względu na beznadziejne wprost zarobki. Przecież wiadomo , że praca przy mięsie to nie jest ani nic przyjemnego ani nic lekkiego , więc chociaż zarobki mogłyby być na poziomie jak w innych miejscach pracy
zdjecie uzytkownika
kabanos - 2015-07-30 19:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem ze urlopy ale żeby zrobić zakupy w sklepie Koziegłowy to trzeba stać w kolejce bo jedna osoba obsługuje i to w tempie żółwia
Było to 2 tygodnie temu a poza tym to towaru na lekarstwo ale już w tym tygodniu np we wtorek to lady do wieczora załadowanie aż miło
zdjecie uzytkownika
paula - 2015-08-12 06:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ;chciałabym napisac ze ciesze się ja i pare innych stalych klientów ze wrescie zmienila się osoba zarzadzajaca w sklepie w pobiedziskach przy rynku zaraz widać inna atmosferę panie usmiechniete weselsze bardziej rozmowne z klientami lepiej doradzają polecają itp.tamta pani wprowadzala zimna atmosferę panie były jakby zastraszone i sama bylam niejednokrotnie świadkiem jak na personel krzyczała nie wiem z jakiego powodu ale na sali sprzedaży i przy klientach to nie było mile .`mam nadzieje ze nie tylko to się poprawi ale i swiezosc wędlin i miesa które nie zawsze było zachecajace do kupna
zdjecie uzytkownika
KAZA - 2015-08-12 08:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paula - 2015-08-12 06:44:45]:
OD PEWNEGO CZASU PRZENIOSLAM SIE DO BYSTREGO W BIEDRONCE ALE JESLI PISZESZ ZE SIE ZMIENILA KIEROWNICZKA TO WRACM NA ODNOWICIELA NIE LUBIE W BIEDRONCE PATRZEC NA TE KAMIENNE TWARZE EKSPEDIENTEK A SZCZEGOLNIE OSTATNIO DOSZLA TAM TAKA BLONDYNA ZACHOWUJE SIE JAKBY WSZYSTKO WIEDZIALA I JEST MALO SYMPATYCZNA .BYSTRY GDZIE STARA ZALOGA
zdjecie uzytkownika
Cuda - 2015-08-17 11:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@paula co racja, to racja. Jednak to nie zawsze towar i ceny mogą zaważyć na opinii o sklepie, a przede wszystkim ekspedientki. Szkoda, że tak rzadko pracodawcy zwracają na to uwagę i zatrudniają jak leci, kogokolwiek. Ja strasznie nie lubię robić zakupów w miejscu, gdzie ekspedientka ma mnie ochotę zabić na wejściu..
zdjecie uzytkownika
kabanos - 2015-08-19 22:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda bo jak wchodzisz do sklepu w Kozich głowach To jest ta ekspedientka w okularach to nie chce ci się robić zakupów nie miła i coś mruczy pod nosem a to wszystko słychać najlepiej to zaraz wyjść albo patrze czy jest inna zróbcie coś z tym bo traci klienta
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-09-05 23:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POTWIERDZAM , PANI AGNIESZKA-HANDLOWIEC- KOMPLETNY BRAK KULTURY, OBYCIA ,MARGINES!!!
A WY DZIEWCZYNKI- SPRZEDAWCZYNIE Z WRZESNI DALEJ JEJ PRZYTAKUJCIE.
zdjecie uzytkownika
kabanos - 2015-09-06 17:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ktoś taki jak pani Agnieszka pracuje i zniechęca ekspedientki do pracy inny handlowcy tez maja jakieś pretensje itp ale są normalni czy ktoś wreszcie się zainteresuje się tam gdzie pojawia się ta kobieta to atmosfera nie miła i klienci jej nie lubią! !!!
zdjecie uzytkownika
bres - 2015-09-17 00:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że takie rzeczy należało by zgłosić bezpośrednio do pracodawcy, właściciela tych Zakładów Mięsnych, bo to że tutaj się napisze, nie znaczy od razu że pracodawca będzie o tym wiedział, a przecież można to zrobić osobiście ale zarówno w sposób dyskretny bo chyba wam na tym właśnie zależy.
zdjecie uzytkownika
RUDY - 2015-10-14 11:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wieczne rotacje w sklepie,co człowiek przywyknie do twarzy to nazajutrz już inna,pracodawca musi być tyranem lub robi jakieś przekręty.
zdjecie uzytkownika
Pyra - 2015-10-15 19:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TYRAN--brak planu pracy drugi lewy dla urzędu skarbowego,brak 15 minutowej przerwy.Najlepiej by chcieli żeby człowiek pracował non stop omijając kodeks pracy.Nikomu nie polecam takiego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
kozak - 2015-10-17 14:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@RUDY - chyba aż takiej rotacji nie ma, bo ostatnio nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy, widocznie jest u nich tak źle. Zatrudnienie w zakładach mięsnych może nie należy do pracy marzeń, ale zarobki są dobre. Ta branża rządzi się swoimi prawami, więc nie ma co narzekać, tylko przykładać się do pracy.
zdjecie uzytkownika
Mika - 2015-12-04 13:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Od zawsze robię zakupy w Waszym sklepie na os.Zwycięstwa, przyjeżdżając specjalnie aż z Suchego Lasu .Zawsze też zachwalałam wasze wyroby, jako najlepsze.Ale widać przyjdzie mi szukać innego producenta, albowiem od około 2 miesięcy tak szynka/tłusta/ jak i kaszanka/ kaszy trzeba szukać pod lupą/ są wprost okropne. Potwierdzam też bezsensowną rotację, a może zwolnienia pracownic.Niektóre z nich to wprost były"perełkami" stworzonymi, także swą osobowością do pracy w handlu.Potrafiły wręcz tak zachęcić do zakupów, że klient z uśmiechem kupował towar,którego nie miał zamiaru kupić.Życzę więc dobrego samopoczucia i smacznego.A tak na marginesie, czy sam szef Pan Andrzej Bystry spożywa swoje wyroby z asortymentu dostarczanego do Jego sklepów?Proponuj skosztować.Żegnam więc tak dobry niegdyś, wyróżniający się na tle innych producentów Zakład.Mika
zdjecie uzytkownika
oama - 2015-12-04 16:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie spotkałem się jeszcze z tym, zeby mieso było jakieś nieświeze czy dziwne i wydaje mi się, ze całkiem powaznie podel u ncih do swoich obowiązków codziennych.
zdjecie uzytkownika
rychu - 2015-12-06 18:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja zawsze kupuje salceson w sklepie na os. Rzeczypospolitej, produkt bardzo smaczny, mila obsluga, i bardzo kulturalny kierowca sprintera tam dostarcza towar- taki starszy gosc z wąsem- on mi polecil ten smaczny produkt, pozdrawiam pana kierowcę i dziękuję- Ryszard
zdjecie uzytkownika
rychu - 2015-12-06 22:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja robie zakupy w sklepie firmowym na os. Rzeczypospolitej, mila obsluga, dobre wyroby... a i dostawca towaru bardzo mily i kulturalny gosc, pan Tadziu, polecil mi kilka dobrych wyrobów min. salceson biały, ktory jest bardzo smaczny. pozdrawiam, Ryszard
zdjecie uzytkownika
Zadowolony Klient - 2015-12-10 16:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pewnego dnia w sklepie na Zielonych Wzgórzach przy ulicy Krętej miała miejsce taka sytuacja.Jakas Pani w białym fartuchu ewidentnie strofowala nasze panie ekspedientki.Przestawiała na boki i mowila co robią zle a co nie.Atmosfera w sklepie była nie taka jak zawsze - to na pewno wplyw owej Pani w bialym fartuchu ( prwdopodobnie kontrola ).Sklep na Osiedlu jest bardzo dobrze zaopatrzony,towar zawsze swiezy a Panie obsługując klientow zachowują sie profesjonalnie i są bardzo miłe dzieki czemu zakupy to sama przyjemnosc.
zdjecie uzytkownika
Czek - 2015-12-14 23:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie najważniejsze jest to, by mięso, jakie te zakłady wypuszczają, było świeże. Szkoda, że towar trafia do sklepów, gdzie się gorzej traktuje ludzi, ale to nie powinno źle wpływać na postrzeganie zakładów.
zdjecie uzytkownika
mark - 2015-12-16 22:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje ,że szef Zakładów Mięsnych czyta te informacje nie są one wyssane z palca .Jestem stałym klientem zadowolonym z obsługi sklepu w Poznaniu ciekawi mnie tylko sytuacje ,że panie zawsze uśmiechnięte gotowe do pomocy tracą ten uśmiech gdy przyjeżdża do sklepu domyślam się ,że na kontrole pani w białym fartuchu ,dziewczyny są przez nie tak zastraszane ,panie z tego co czytałem to HANDLOWIEC KRZYCZĄ,ZWRACAJĄ UWAGĘ PRZY KLIENTACH PONIŻAJĄ następnym razem to nagram i dam do telewizji .
zdjecie uzytkownika
romeki - 2016-01-03 15:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mark faktycznie zakłady mięsne mają już za sobą konkrentną histrorie, ale wydaje mi się, ze spokojnie można u nich zarobić ponad 2500 zł z tego co widze w ofertach.
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2016-01-06 21:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako staly klient sklepu Delikatesy w Skokach.Jestem bardzo zmartwiony atmosfera jaka tam panuje a konkretnie PANIA KIEROWNIK-jesli wogole ta Pania tak mozna nazwac.NIE MA POJECIA O OBSŁUDZE I KASOWANIU. A PRZEDE WSZYSTKIM krzyczy na ekspedientki według mnie tak nie powinno byc przy klientach.
zdjecie uzytkownika
kolia - 2016-01-07 15:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rysiek akurat moja znajoma pracowała w tym sklepie i nigdy nie narzekała. wiadomo- każdemu zdarzy sie cięższy dzień, kierownik to duza odpowiedzialność, ale mówiła że wypłata na czas i jak na takie stanowisko niemała.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-01-09 19:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co pracownicy dostali pod choinkę ? a wigilia wspólna była ?
zdjecie uzytkownika
janka - 2016-01-10 17:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolia - 2016-01-07 15:46:43]:
ja czesto robie tam zakupy i faktycznie odkad jest nowa kierowniczka atmosfera jest nie ciekawa.Byłam tez swiadkiem jak kierowniczka krzyszala na ekspedientke i widac ze nie ma pojecia o obsłudze
zdjecie uzytkownika
kowal - 2016-01-12 23:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janka przykre, że nawet klienci takie rzeczy zauważają. Według mnie to ważne, by kierownik był obowiązkowy i sumienny, ale miał dobre nastawienie do ludzi. Szkoda takich zachowań, sklep na tym może wiele stracić.
zdjecie uzytkownika
mariola - 2016-01-17 21:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kowal - 2016-01-12 23:06:44]:
dokladnie.Zachowanie kierowniczki jest okropne az nie chce sie tam robic zakupY.Czy wlasciciel tego nie widzi
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2016-01-18 22:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
WALDEK - 2016-01-18 22:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANI W SKLEPIE MIESNYM BYSTRY NA OS RZECZYPOSPOLITEJ POZNAN PODCZAS OBSLUGI NIEMILA ,OBSLUGUJAC MIELILA OZOREM GUME DO ZUCIA PERFIDNIE (Niedopuszczalne) PAZNOKCIE DLUGIE JAK BY PRACOWALA W ...ZERO DZIEKUJE,PROSZE WSKAZANA KONTROLA BHP ORAZ SANEPID!!!
zdjecie uzytkownika
Nx - 2016-01-20 10:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo lubię te zakłady mięsne, muszę przyznać, że są naprawdę niezłe, pracuje tam moja dziewczyna a i ja staram się o etat, szanuje firmę, pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-01-20 12:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie w tym akurat sklepie są Bardzo miłe i z tym się nie zgodzę!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2016-01-21 09:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie faktycznie w sklepie na Rzeczypospolitej są mile za wyjątkiem Pani z długimi pazurkami. Nie w takiej pracy takie paznokcie.
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-01-21 22:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obyś się nie sparzył
zdjecie uzytkownika
milena - 2016-01-22 22:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolia - 2016-01-07 15:46:43]:
Co do p. kierownik z Delikatesy Skoki.Ja pracowałam z ta pania w Biedronce,duzo by o niej opowiadac,powiem tylko ze wspolczuje dziewczyną wredna z niej baba. Wyleciala za MOBING.WIEC DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIE
zdjecie uzytkownika
_ - 2016-01-28 13:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to ww Pani nie wyleciała z Biedronki tylko z niej sama odeszła
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-28 23:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robie zakupy u Bystrego w Mogilnie, obsluga mila. ale z tego co wiem, to dziewczyny raczej cienko zarabiają, pozdrawiam p. Monikę i p.Karolinę
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2016-01-31 16:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę moderatora o usuniecie wiadomości dodanych przez: ,,WTAJEMNICZONY", gdyż to co on nawypisywal to stek bzdur!!!!
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2016-01-31 19:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje ze moderator strony zdaje sobie sprawę ze opinie tego typu powinny być usuwane ze względu na fakt ze są obraźliwe ponadto działają na niekorzyść firmy Bystry oraz pracownic bo przez takie brednie można stracić prace!!!!PROSZĘ USUNĄĆ WPISY ,,Wtajemniczony"
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-01 12:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga pani ktora opisuje sklep rzeczypospolite może ma pani problem natury osobistej, sądząc po pani opisie może pani po prostu zazdrości???
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-02-02 00:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie wtajemniczony powiedział prawdę co się dzieje z tymi przejściami i tak jest na każdym sklepie ciekawe że inspekcja pracy nie dopatrzyła się tego do tej pory

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert