Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bystry Andrzej Zakłady Mięsne

Pracowałeś w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rychu - 2015-12-06 18:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja zawsze kupuje salceson w sklepie na os. Rzeczypospolitej, produkt bardzo smaczny, mila obsluga, i bardzo kulturalny kierowca sprintera tam dostarcza towar- taki starszy gosc z wąsem- on mi polecil ten smaczny produkt, pozdrawiam pana kierowcę i dziękuję- Ryszard
zdjecie uzytkownika
rychu - 2015-12-06 22:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja robie zakupy w sklepie firmowym na os. Rzeczypospolitej, mila obsluga, dobre wyroby... a i dostawca towaru bardzo mily i kulturalny gosc, pan Tadziu, polecil mi kilka dobrych wyrobów min. salceson biały, ktory jest bardzo smaczny. pozdrawiam, Ryszard
zdjecie uzytkownika
Zadowolony Klient - 2015-12-10 16:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pewnego dnia w sklepie na Zielonych Wzgórzach przy ulicy Krętej miała miejsce taka sytuacja.Jakas Pani w białym fartuchu ewidentnie strofowala nasze panie ekspedientki.Przestawiała na boki i mowila co robią zle a co nie.Atmosfera w sklepie była nie taka jak zawsze - to na pewno wplyw owej Pani w bialym fartuchu ( prwdopodobnie kontrola ).Sklep na Osiedlu jest bardzo dobrze zaopatrzony,towar zawsze swiezy a Panie obsługując klientow zachowują sie profesjonalnie i są bardzo miłe dzieki czemu zakupy to sama przyjemnosc.
zdjecie uzytkownika
Czek - 2015-12-14 23:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie najważniejsze jest to, by mięso, jakie te zakłady wypuszczają, było świeże. Szkoda, że towar trafia do sklepów, gdzie się gorzej traktuje ludzi, ale to nie powinno źle wpływać na postrzeganie zakładów.
zdjecie uzytkownika
mark - 2015-12-16 22:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje ,że szef Zakładów Mięsnych czyta te informacje nie są one wyssane z palca .Jestem stałym klientem zadowolonym z obsługi sklepu w Poznaniu ciekawi mnie tylko sytuacje ,że panie zawsze uśmiechnięte gotowe do pomocy tracą ten uśmiech gdy przyjeżdża do sklepu domyślam się ,że na kontrole pani w białym fartuchu ,dziewczyny są przez nie tak zastraszane ,panie z tego co czytałem to HANDLOWIEC KRZYCZĄ,ZWRACAJĄ UWAGĘ PRZY KLIENTACH PONIŻAJĄ następnym razem to nagram i dam do telewizji .
zdjecie uzytkownika
romeki - 2016-01-03 15:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mark faktycznie zakłady mięsne mają już za sobą konkrentną histrorie, ale wydaje mi się, ze spokojnie można u nich zarobić ponad 2500 zł z tego co widze w ofertach.
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2016-01-06 21:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako staly klient sklepu Delikatesy w Skokach.Jestem bardzo zmartwiony atmosfera jaka tam panuje a konkretnie PANIA KIEROWNIK-jesli wogole ta Pania tak mozna nazwac.NIE MA POJECIA O OBSŁUDZE I KASOWANIU. A PRZEDE WSZYSTKIM krzyczy na ekspedientki według mnie tak nie powinno byc przy klientach.
zdjecie uzytkownika
kolia - 2016-01-07 15:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rysiek akurat moja znajoma pracowała w tym sklepie i nigdy nie narzekała. wiadomo- każdemu zdarzy sie cięższy dzień, kierownik to duza odpowiedzialność, ale mówiła że wypłata na czas i jak na takie stanowisko niemała.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-01-09 19:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co pracownicy dostali pod choinkę ? a wigilia wspólna była ?
zdjecie uzytkownika
janka - 2016-01-10 17:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolia - 2016-01-07 15:46:43]:
ja czesto robie tam zakupy i faktycznie odkad jest nowa kierowniczka atmosfera jest nie ciekawa.Byłam tez swiadkiem jak kierowniczka krzyszala na ekspedientke i widac ze nie ma pojecia o obsłudze
zdjecie uzytkownika
kowal - 2016-01-12 23:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janka przykre, że nawet klienci takie rzeczy zauważają. Według mnie to ważne, by kierownik był obowiązkowy i sumienny, ale miał dobre nastawienie do ludzi. Szkoda takich zachowań, sklep na tym może wiele stracić.
zdjecie uzytkownika
mariola - 2016-01-17 21:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kowal - 2016-01-12 23:06:44]:
dokladnie.Zachowanie kierowniczki jest okropne az nie chce sie tam robic zakupY.Czy wlasciciel tego nie widzi
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2016-01-18 22:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
WALDEK - 2016-01-18 22:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANI W SKLEPIE MIESNYM BYSTRY NA OS RZECZYPOSPOLITEJ POZNAN PODCZAS OBSLUGI NIEMILA ,OBSLUGUJAC MIELILA OZOREM GUME DO ZUCIA PERFIDNIE (Niedopuszczalne) PAZNOKCIE DLUGIE JAK BY PRACOWALA W ...ZERO DZIEKUJE,PROSZE WSKAZANA KONTROLA BHP ORAZ SANEPID!!!
zdjecie uzytkownika
Nx - 2016-01-20 10:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo lubię te zakłady mięsne, muszę przyznać, że są naprawdę niezłe, pracuje tam moja dziewczyna a i ja staram się o etat, szanuje firmę, pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-01-20 12:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie w tym akurat sklepie są Bardzo miłe i z tym się nie zgodzę!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2016-01-21 09:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie faktycznie w sklepie na Rzeczypospolitej są mile za wyjątkiem Pani z długimi pazurkami. Nie w takiej pracy takie paznokcie.
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-01-21 22:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obyś się nie sparzył
zdjecie uzytkownika
milena - 2016-01-22 22:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolia - 2016-01-07 15:46:43]:
Co do p. kierownik z Delikatesy Skoki.Ja pracowałam z ta pania w Biedronce,duzo by o niej opowiadac,powiem tylko ze wspolczuje dziewczyną wredna z niej baba. Wyleciala za MOBING.WIEC DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIE
zdjecie uzytkownika
_ - 2016-01-28 13:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to ww Pani nie wyleciała z Biedronki tylko z niej sama odeszła
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-28 23:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robie zakupy u Bystrego w Mogilnie, obsluga mila. ale z tego co wiem, to dziewczyny raczej cienko zarabiają, pozdrawiam p. Monikę i p.Karolinę
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2016-01-31 16:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę moderatora o usuniecie wiadomości dodanych przez: ,,WTAJEMNICZONY", gdyż to co on nawypisywal to stek bzdur!!!!
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2016-01-31 19:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje ze moderator strony zdaje sobie sprawę ze opinie tego typu powinny być usuwane ze względu na fakt ze są obraźliwe ponadto działają na niekorzyść firmy Bystry oraz pracownic bo przez takie brednie można stracić prace!!!!PROSZĘ USUNĄĆ WPISY ,,Wtajemniczony"
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-01 12:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga pani ktora opisuje sklep rzeczypospolite może ma pani problem natury osobistej, sądząc po pani opisie może pani po prostu zazdrości???
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-02-02 00:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie wtajemniczony powiedział prawdę co się dzieje z tymi przejściami i tak jest na każdym sklepie ciekawe że inspekcja pracy nie dopatrzyła się tego do tej pory
zdjecie uzytkownika
bodzi - 2016-02-15 16:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! jestem mieszkanką skoków i klientem sklepu delikatesy, zawsze byłam bardzo zadowolona z obsługi, a teraz po zmianie kierownictwa atmosfera jest nieprzyjemna! pani kierownik bardzo nie ładnie się odzywa do personelu na sklepie przy klientach! po rozmowie ze znajomymi którzy również robią zakupy u was tez tak stwierdzili i zaczęli robić zakupy w małym waszym sklepie!
zdjecie uzytkownika
olga - 2016-02-15 17:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bodzi - 2016-02-15 16:57:29]:
zgadzam się z panią. również mam takie odczucie!
zdjecie uzytkownika
marlena - 2016-02-15 18:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olga - 2016-02-15 17:18:51]:
ja tez musze robic zakupy w malym sklepie bo atmosfera jest tam taka nie miła ze nie chce się tam wchodzic
zdjecie uzytkownika
klientka - 2016-02-15 20:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy obsługa w sklepie w Kozieglowach się w końcu zmieni poprostu masakra jakość towaru też nie jest taki jaki powinien
zdjecie uzytkownika
Klient. - 2016-02-24 18:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra co się dzieje w sklepie na Czerwonaku.Nie ma całego asortymentu,a ta nowa pani zamiast obsługiwać to się wdaje w wielkie dyskusje z innymi klientkami,zamiast zając się następnym klientem,jak chce sobie pogadać to musi zatrudnić się w obuwniczym.
zdjecie uzytkownika
Klient. - 2016-02-24 18:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra co się dzieje w sklepie na Czerwonaku.Nie ma całego asortymentu,a ta nowa pani zamiast obsługiwać to się wdaje w wielkie dyskusje z innymi klientkami,zamiast zając się następnym klientem,jak chce sobie pogadać to musi zatrudnić się w obuwniczym.
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2016-02-24 18:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie sama byłam świadkiem,tej pani pogaduszek i nie tylko z klientami ale również przez telefon komórkowy,a klientka sobie stała i w końcu wyszła.Masakra to jest mało powiedziane.
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-02-25 14:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy panie na os. Piastowskim nie wiedzą że wyroby sprzedaje się bez końcówek? Pasztet z borowikami sprzedają z wielkimi końcówkami!!
Na temat handlowców można napisać książkę,oczywiście negatywną.
Zarobić idzie tylko proszę zapytać ile godzin w miesiącu na trzeba pracować.
Masakra, niewolnicza praca.
zdjecie uzytkownika
maryla - 2016-02-25 22:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam pochwalić sklep w Tarnowie Podgórnym, znakomita obsługa,szybka i miła. Towar również pierwsza klasa i co najważniejsze jest BARDZO CZYSTO !!!I W lodówkach i na podłodze :) . Jedyną uwagę jaką mam to to, że jak bym chciała kapustę kwaszoną czy ogórki kwaszone, to muszę nałożyć sobie sama i nie chodzi tu o lenistwo tylko o HIGIENĘ, każdy może tam pogrzebać i zostawić swoje zanieczyszczenia z rąk, kurtek , czy włosów. Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę , ale to jest naprawdę obrzydliwe. Panie nie są tam tak zajęte, aby nie mogły zważyć kapusty czy ogórków. Mam nadzieję, że ten wpis zostanie potraktowany poważnie.
zdjecie uzytkownika
maryla - 2016-02-25 23:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam pochwalić sklep w Tarnowie Podgórnym, znakomita obsługa,szybka i miła. Towar również pierwsza klasa i co najważniejsze jest BARDZO CZYSTO !!!I W lodówkach i na podłodze :) . Jedyną uwagę jaką mam to to, że jak bym chciała kapustę kwaszoną czy ogórki kwaszone, to muszę nałożyć sobie sama i nie chodzi tu o lenistwo tylko o HIGIENĘ, każdy może tam pogrzebać i zostawić swoje zanieczyszczenia z rąk, kurtek , czy włosów. Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę , ale to jest naprawdę obrzydliwe. Panie nie są tam tak zajęte, aby nie mogły zważyć kapusty czy ogórków. Mam nadzieję, że ten wpis zostanie potraktowany poważnie.
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-02-26 12:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupuję w sklepie na Os. Zygmunta III w Swarzędzu. Jakośćtowaru dobra, ceny też, ale największym walorem jest miła i przyjazna klientom obsługa. Dziewczyny doradzą, pożartują, są kulturalne, Moja ulubiona "zmiana" to p. Beata, Ania i Dorota. Ale pozostałe Panie też w porządku. Gratulujemy takich pracownic.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-02-26 18:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem stałą klientką w sklepie na oś leśnym,są tak super te dwie panie jedna jest taka młodziutka a druga nosi okulary,tam jak się wchodzi po jedną konkretną rzecz to niestety wychodzi się z kilkoma.Tak te panie zachwalają towar i polecają że aż się chce kupować.Więcej takich pracownic życzę.
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-02-27 05:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na leśnym to najgorsza obsługa jaką spotkałem właśnie przeniosłem się do czerwonaka
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-02-28 18:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z tą opinią że obsługa najgorsza,mieszkałem wcześniej na wichrowym wzgórzu od miesiąca mieszkamy w kozich i tam robimy zakupy obsługa rewelacyjna,wszystkie panie miłe i zawsze uśmiechnięte co się bardzo rzadko zdarza .
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-02-28 21:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim coś napiszesz to się zastanów bo za takie wpisy można mieć problemy
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-02-28 21:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam są trzy panie
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-02-28 22:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta niska pani ostatnio rozmawiala przez komórkę i dopiero po chwili mnie zauważyła
zdjecie uzytkownika
marko - 2016-03-15 06:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obsługa w sklepie w swarzędzu os. działyńskiego 1 - tragedia !!!! sprzedawczynie lenie !!! a niedaj boże poprosić o pokrojenie czegoś !!! zawsze jest krajalnica zepsuta !!!! sklep otwarty do godz. 19....a 18,30 wszystko posprzątane a panie gotowe do wyjścia.....radzę ten sklep omijać z daleka.....szkoda że właściciel tego nie widzi !!!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2016-03-15 12:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisuję się obiema rękoma pod powyższym wpisem.
Po godz 17 Panie już nie kroją wędlin!!! Rządy jak za komuny, kiedy to Pani z miesnego decydowała kiedy , komu i czy pokroić !
zdjecie uzytkownika
julek - 2016-03-16 20:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no prosze w sklepie w Skokach zwolniła sie p Tatiana bardzo szkoda bo bardzo miła była czyżby miała dosyc nowej p.kierownik.Jesli tak to wielka szkoda,lepiej kierowniczka mogła odejsc.Pewnie nikt by za nia nie plakal
zdjecie uzytkownika
garfild - 2016-03-21 18:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pare rzeczywiście się zwolnilo ale jest dużo kobiet tych co było, wiele kkientow rzeczywiście odeszlo
zdjecie uzytkownika
Gvfrg - 2016-03-30 22:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klientka - 2016-03-15 12:47:14]:
Jak wszystkim tym Paniom też się spieszy do domu.
zdjecie uzytkownika
sen - 2016-04-08 21:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obsługa w sklepie jest raczej w porządku, bo bardzo dużo osób jednak z nimi współpracuje. Mięso mają na prawdę dobre, ale wiecie jaka bieżąca atmosfera u nich panuje w Swarzędzu? Z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-11 09:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale co z atmosferą? Chodzi o to jak jest na sklepach w Swarzędzu?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-25 20:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie trzeba pracować tylko dlaczego tyle godzin za tak marne pienoądze

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert