Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bystry Andrzej Zakłady Mięsne

Pracowałeś w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasss - 2015-02-03 17:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie, a czy nie można coś zrobić z taką kierowniczką-na niektóre zachowania są paragrafy więc gdyby coś było aż tak bardzo niezgodne to raczej już byłyby podjęte jakieś działania... zastanawiam się czy w pracy jest ciężko fizycznie i czy umowa może jest o pracę, bo jeśli chodzi o stawkę to chyba wszędzie tak jest
zdjecie uzytkownika
aria - 2015-02-20 17:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo sympatyczna atmosfera w sklepie na Os. zielone wzgórza w Murowanej Goślinie (rynek). Zawsze świeże mięso i wędliny. :)
zdjecie uzytkownika
kammy - 2015-02-25 02:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kasss, co masz na myśli pisząc, że jeśli chodzi o stawkę to wszedzie tak jest? Jakieś konkrety, bo ja nie wiem jak jest wszedzie. Tutaj w Zakładach Mięsnych Bystry da radę wyciągnąć chociaż dwójke z przodu, czy jednak jest to raczej trudne do osiągnięcia? Co do pensji ekstra dostajecie, czasem jakas premia, czy nadgodziny wpadną?
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-25 21:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecują złote góry a potem patrzą gdzie komu uciąć nie polecam. Od tej firmy jak najdalej
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-26 22:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od jakiegoś czasu zaczęłam robić zakupy w sklepie na Os. Zielone wzgórza (Kręta) bardzo miła obsługa oraz zawsze świeże wędliny. Bardzo polecam. Zawsze jestem poinformowana co w danym tygodniu jest w promocji. :)
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-02-28 20:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako klient sklepu na ,zielonym wzgorzu jestem nie zadowolony jak wchodze to ekspedientki tak nadaja ze uszy puchna widocznie sie nudza bo plotki to ich glowne zajecie dobrze ze towar jest pozdrawiam te panie i uwazajcie kto wchodzi
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-06 18:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Koziegłowach sklep zeszedł na psy aż szkoda gadać
zdjecie uzytkownika
kabanos - 2015-03-11 21:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Radek a czy rozmowy w pracy są zabronione zdecydowanie wolę uśmiechnięte gadatliwe panie od namurmuszonych ludzi przez których praca i stanie w kolejce to istna męka. Ludzie więcej życzliwości te Panie charuja od świtu i nawet im juz rozmawiac nie można
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-13 15:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna blondynke z rataj wam zabiorę taki skarb a się w miesnym marnuje,
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-14 20:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO TO TWIERDZI ZE SKLEP SZEDL NA PSY TRZEBA PRZYJSC ZOBACZYĆ A POTEM PISAC
Z
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-17 04:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego ktoś publicznie oczernia sklep na osiedlu Leśnym.Ekspedientki w tym sklepie są bardzo miłe,potrafią polecić towar,a sklep jest bardzo dobrze zatowarowany.Ostatnio pojawiły się suróweczki,ku mojemu zadowoleniu.Tak na przyszłość,jak ktoś umieszcza wpis na forum,niech sprawdzi pisownię w słowniku"zeszedł".Boże do szkoły trzeba się cofnąć,nieuku jeden.
zdjecie uzytkownika
ara - 2015-03-17 17:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że sporo tutaj wypowiedzi klientów albo pracownic, które chwalą same siebie udając klientów, ciekawa sprawa. To jest jednak forum pracy, to zapytam, czy w ogóle istnieje szansa na załapanie sie tutaj na etat? Czy raczej personel jest stały i raczej rzadko poszukują nowych osób? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
stała klientka - 2015-03-31 16:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś robiłam zakupy na os.Rzeczypospolitej.Kupowałam szyjkę od indyka,pytałam trzy razy-czy jest świeża bo wyglądała mi podejrzanie,ale pani ekspedientka zapewniała-oczywiście świeża,dzisiejsza.Po rozpakowaniu w domu - smród okropny,szyjka pewnie dwutygodniowa.Nie chodzi mi o 3zł,ale o fakt,straciłam czas i paliwo bo szyjkę odwiozłam p.Sylwi niech ją sobie obgryza.Smacznego.Proszę o wyciągnięcie konsekwencji.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-03-31 20:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bystry Andrzej Zakłady Mięsne na tym forum jest wrzucone żebyśmy mogli pogadac sobie swobodnie o rpracy w tej firmie. alpeluję do wszystkich, także do ciebie stała klientko, żebyśmy nie poruszali tutaj kwestii takich jak świeżość twojej szynko bo chyba ta wiedza nikomu z nas się tutaj raczej nie przyda
zdjecie uzytkownika
duds - 2015-04-02 17:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
radek jak przeszkadzaja tobie wesołe panie to poprostu zostan w domu bo coś mi się zdaję że jesteś starym nudziażem
zdjecie uzytkownika
lidka - 2015-04-13 16:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to się dzieje w tym naszym sklepie na zwycięstwa ciągle zmiany sprzedawczyn takie zmiany wpłynęły ze klienci odchodzą Bystry zastanów się nad takimi zmianami na sklepach bo tracisz klientów czekam na wyjaśnienie
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-04-13 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tak się dzieje na każdym sklepie i ciągle wisi kartka zatrudnimy
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-14 20:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto winny ze wisza kartki ? mysle ze czesto to nie przemyslane drogi panie bystry mam nadzieje ze pan czyta te wpisy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
delikatny - 2015-04-18 16:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-04-14 20:56:10]:
wisi bo wiadomo , że dosć często ludzie sobie stąd odchodzą z naprawdę różnych powodów i lepiej być przygotowanym na wszelkie okoliczności - w tym wypadku mieć ludzi w zapasie
zdjecie uzytkownika
kaszanka - 2015-04-24 11:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie to zgroza.Pracownice się zmieniają jak rękawiczki bo zatrudnia tylko na umowę zlecenie.W taki sposób stale ma nowy personel, któremu nic się nie należy jak urlop, itp.Za marne grosze tam pracują. Wstyd ,że taki przedsiębiorca i Polak dorabia się w tak oszukańczy sposób.Oszukuje pracowników i Zus.Wstyd.Nie polecam tam pracy.
Ale i pogłoski chodzą (sprawdzone ) , że część jego wyrobów to nie jego.
Życzę wszystkim smacznego a Bystremu wszystkiego co najgorsze.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-04-25 09:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Większych bzdur, jakie pisze "kaszanka" już dawno nie czytałem. Chyba ma kaszankę,ale w głowie. Umowa na zleceniu jest tylko na początku ( na próbę ) i fakt za marne grosze. Ja umowę na stałe dostałam po 1,5 miesiąca, ale wiem że pracują i po 3 miesiące na testach. Zapierdal jest straszny, godziny wstawania chore ( aby dojechać na 5:30 muszę wstawać o 4 rano ). Sporo się czepiają, bo ciągle coś jest nie tak ułożone w ladach, ale jak się poprawi do jest OK. Przynajmniej jest kasa ), składki odprowadzają ( nawet na zleceniu ) i nie płacą w ratach po 500zł jak inni pracodawcy. Ja po pół roku pracy, w zależności od premii mam około 2300-2400zł na rękę, więc chyba nieźle.
A co do pogłosek, że Bystry nie sprzedaje swojego towaru, to też bzdura. Mój chłopak pracuje na u niego na zakładzie, dlatego wiem co piszę.
Ogólnie szału nie ma, ale nie jest tak źle jak piszą niektórzy.
zdjecie uzytkownika
małpka - 2015-04-25 11:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie zapierdziela sie po 260 godzin miesiecznie,lewe listy jedno wielkie oszustwo!!!!!
zdjecie uzytkownika
malpka - 2015-04-25 12:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek Dobrowolski - 2014-11-09 20:08:42]:
Panie MARKU zapraszamy za lade za te marne grosze!!!!
zdjecie uzytkownika
grzywacz - 2015-05-03 13:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malpka - 2015-04-25 12:01:54]:
zgadzam się , że jeśli chodzi o pracę w tych zakładach mięsnych to przede wszystkim żal jest iść do pracy ze względu na beznadziejne wprost zarobki. Przecież wiadomo , że praca przy mięsie to nie jest ani nic przyjemnego ani nic lekkiego , więc chociaż zarobki mogłyby być na poziomie jak w innych miejscach pracy
zdjecie uzytkownika
kabanos - 2015-07-30 19:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem ze urlopy ale żeby zrobić zakupy w sklepie Koziegłowy to trzeba stać w kolejce bo jedna osoba obsługuje i to w tempie żółwia
Było to 2 tygodnie temu a poza tym to towaru na lekarstwo ale już w tym tygodniu np we wtorek to lady do wieczora załadowanie aż miło
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bystry Andrzej Zakłady Mięsne?
Zadaj pytanie
alert