Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bystry Andrzej Zakłady Mięsne

Pracowałeś w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
greta - 2014-05-07 13:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,robiłam zakupy w obornikach na ul.pows,wlkp,ale od jakiegos czasu są tam nowe sprzedawczynie,i to już nie jest to samo co w 'starym'składzie.pytam gdzie się podziały nasze sprzedawczynie?
zdjecie uzytkownika
Sceptyk - 2014-05-09 01:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie popełniłem błąd. Przepraszam, to pewnie dlatego, że nie mam do czynienia z tym wyrazem na codzień, tak jak ty. Sprzedawczynie udające KLIENTÓW - żenada.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-05-12 14:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy że robie tam zakupy,za prace podziękuję:)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sceptyk - 2014-05-17 13:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, tak! I dlatego się tu produkujesz. Daj już spokój, dziecko by się zorientowało...
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-06-07 19:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to nie tajemnica to o jaka kasie chodzi
zdjecie uzytkownika
Sceptyk - 2014-06-24 21:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponieważ skasowała pani mój ostatni wpis, napiszę jeszcze raz: Pani (usunięte przez administratora) to nie ładnie tak podkładać "świnie" koleżankom.
zdjecie uzytkownika
zakupowicz - 2014-07-18 18:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Środa Wlkp. Jedna z ekspedientek taka starsza czesto czuć od niej alkohol a obsługuje jakby łaskę robiła. Masakra !!!
zdjecie uzytkownika
zainteresowana. - 2014-08-27 13:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdeczni, ostatni wpis już byl jakiś czas temu teraz czas na to, żeby coś mi odpisać ;) a tak serio to szukam roboty i myślałam, żeby zatrudnić się jako ekspedientka. Tylko mnie interesuje na początek kwestia finansowa, ile na takim stanowisku się dostaje? pozostałe sprawy, jak atmosfera i nastawienie pracowników to już sprawy drugorzędne dla mnie.
zdjecie uzytkownika
sceptyk - 2014-09-05 06:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaje sie malo za duzo nadgodzin, odradzam!
zdjecie uzytkownika
nadgodzinki - 2014-09-11 18:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak płacą za te nadgodziny ? każdy by chciał wiecej, ale tak się prosić i prosić to przecież nie ma sensu. Musze się zorientować gdzie to jeszcze jest szansa na jakąś pracę. Teraz to na prawdę już nie wiem - co robić. jeszcze mnei ciekawi ile tych nadgodzin się dostaje w końcu - generalnie jutro też jest dzień i trzeba szukać dalej.
zdjecie uzytkownika
Marek Dobrowolski - 2014-11-09 20:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Od dawna robie zakupy w tych sklepach najczesciej na os. Rzeczypospolitej od niedawna zostala tam zmieniona zaloga,i powiem ze wyszlo to na dobre. Jedna pani taka mloda jest tam od niedawna to potecjalnemu klientowi sprzeda wszystko i az milo jak mnie obsluguje. Mala prosba zmiencie jeszcze tylko ta w okularkach, ta pani to nigdy nic nie wie. Ostatnio pytalem się jaka jest roznica między polska sorowa a biala ona na to ze nie wie tyle czasu tam pracuje i nie wie totalna kompromitacja...
zdjecie uzytkownika
Litex - 2014-12-09 09:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, ciężko wymagać, żeby kogoś zwolnili - jest to również mało ludzkie podejście. Oczywiście jeżeli pracownik dalej będzie wykazywał tego typu zaangażowanie w pracę to prędzej czy później pracodawca to dostrzeże i na pewno wyciągnie z tego jakieś konsekwencje. Ale takie podejście do swoich obowiązków może również świadczyć o tym, że pracownikom średnio zależy na pracy, bo podejrzewam, że z zarobkami też jakoś kolorowo tam ludzie nie mają. Niech zgadnę - najniższa krajowa?
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-01-10 00:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez pierwsze 3 m-ce umowa zlecenie i 8zł/h - kpina.... Przy takich obrotach, ruchu, trzeba zaiwaniać - to łagodne określenie. Po okresie próbnym 1500 - jeszcze większa kpina. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
katia - 2015-01-12 16:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2015-01-10 00:41:19]:
a piszesz o kwotach brutto czy netto? wiesz, jak ktoś nie ma wogle pracy to i dobre jest te 1500zł. Niestety, życ trzeba a rachunki same też się nie opłacą. a mozecie opisac swoje doswiadczenia w pracy i na rozmowach kwalifikacyjnych? moze jakies dodatkowe rady dla osbob ktore poszukuja tam pracy?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-01-28 23:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeźmierowo, Kierowniczka wyżywa się na pracownicach. Jak komuś w życiu nie wyszło, to tak to później wygląda. Dlaczego nie mogą znaleźć tak długo pracownika? Cały czas kartka "Zatrudnimy". Rotacja duża. Tam co chwilę są inne twarze, przychodzą i uciekają.
zdjecie uzytkownika
lalunia - 2015-02-01 20:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeszcze troche to chyba nikt nie wytrzyma humorow handlowczyni Agnieszki ta kobieta koieta ma straszne podejsci do ekspedientek nawet klienci slysza jak ona sie odnosi brak kultury zrobcie cos z tym czekamy na poprawe
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-01 22:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2013-03-15 11:03:12]:
Robilam zakupy w sklepie miesnym A.Bystry przy ul.Zwirki i Wigury w Witkowie
,lecz juz tam nie zrobie.Obsluga tego sklepu a szczegolnie kierowniczka ,ktora pracuje od samego poczatku jest nie mila i nie uprzejma sczegolnie dla klientow,ktorzy nie sa jej znajomymi.Pytajac o wedline ,ktorej akurat w tym dniu nie bylo odpowiada cytuje : Gdyby byla to by tam wisiala robiac gest reka w strone pustego haka.Lubi tez ucinac pogaduchy ze swoimi znajomymi, ktorych ma bardzo duzo) i zdarza sie to bardzo czesto ,ignorujac w ten sposob pozostalych klientow czekajacych w kolejce.Obsluga i zachowanie tej kobiety jest makabryczne. Jest to opinia nie tylko moja ale i wielu innych osob robiacych zakupy w tym sklepie. Byly klient.cfke
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-02-01 23:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu ktoś to zauważył ta kobieta powinna przejść jakiś kurs bo będąc handlowczynią zachowuje się skandalicznie
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-02-03 11:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najdalej od tej firmy. Nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
kasss - 2015-02-03 17:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie, a czy nie można coś zrobić z taką kierowniczką-na niektóre zachowania są paragrafy więc gdyby coś było aż tak bardzo niezgodne to raczej już byłyby podjęte jakieś działania... zastanawiam się czy w pracy jest ciężko fizycznie i czy umowa może jest o pracę, bo jeśli chodzi o stawkę to chyba wszędzie tak jest
zdjecie uzytkownika
aria - 2015-02-20 17:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo sympatyczna atmosfera w sklepie na Os. zielone wzgórza w Murowanej Goślinie (rynek). Zawsze świeże mięso i wędliny. :)
zdjecie uzytkownika
kammy - 2015-02-25 02:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kasss, co masz na myśli pisząc, że jeśli chodzi o stawkę to wszedzie tak jest? Jakieś konkrety, bo ja nie wiem jak jest wszedzie. Tutaj w Zakładach Mięsnych Bystry da radę wyciągnąć chociaż dwójke z przodu, czy jednak jest to raczej trudne do osiągnięcia? Co do pensji ekstra dostajecie, czasem jakas premia, czy nadgodziny wpadną?
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-25 21:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecują złote góry a potem patrzą gdzie komu uciąć nie polecam. Od tej firmy jak najdalej
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-26 22:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od jakiegoś czasu zaczęłam robić zakupy w sklepie na Os. Zielone wzgórza (Kręta) bardzo miła obsługa oraz zawsze świeże wędliny. Bardzo polecam. Zawsze jestem poinformowana co w danym tygodniu jest w promocji. :)
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-02-28 20:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako klient sklepu na ,zielonym wzgorzu jestem nie zadowolony jak wchodze to ekspedientki tak nadaja ze uszy puchna widocznie sie nudza bo plotki to ich glowne zajecie dobrze ze towar jest pozdrawiam te panie i uwazajcie kto wchodzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bystry Andrzej Zakłady Mięsne?
Zadaj pytanie