Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bystry Andrzej Zakłady Mięsne

Pracowałeś w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-11 09:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy myślałeś w przeszłości nad ocenieniem własnego pracodawcy? Opowiedz innym pracownikom o pracy w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne Sklep nr 1, której siedzibą jest Swarzędz . Czy ta firma generalnie prowadzi rekrutację? Jeżeli tak to na jakie stanowiska najbardziej się opłaca aplikować? Podziel się swoimi uwagami, inni ludzie niewątpliwie będą za nie wdzięczni.
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-03-15 11:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super sklep, zawsze swieze wedliny,bardzo uprzejme ekspedientki, usmiechniete, tylko ponury ciec co pilnuje aby nic nie ukrasc, nie widzi zdechlych warzyw,powinien je wynosic na zaplecze, po za tym ocena dobry plus
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-10-29 19:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo lubie robic zakupy w sklepie w Koziegłowy na osiedlu lesnym tam zawsze ekspiedientki usmiechniete doradza porozmawiaja atmosfera miła ostatnio w sobote robiac zakupy stała przy kasie jakas kobieta i wyrażala swoje nie zadowolenie jak sie ma uwagi to sie rozmawia na zapleczu mampytanko czy to była kierowniczka bo jej zachowanie pozostawia dużo do życzenia dziekuje
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-12-21 23:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako klient waszych sklepow uwazam ze to bład jak nastepuje zmiana ekspedientek my się przyzwyczajamy a wy je zabieracie o wiele gorzej robi sie zakupy pora sie zastanowic bo klienci odchodza pozdrawiam i prosze o odp
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-01-19 11:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomimo tego że mieszkam w Gnieźnie, bardzo często robię zakupy w Witkowie na Rynku. Cenie sobie fakt iż sklep ma bardzo miłą obsługę - uśmiech, doradztwo w wyborze towaru i kultura osobista.Wszystkie pracownice są przesympatyczne.Gratuluję firmie właściwego doboru personelu.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-02-10 10:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze robilam zakupy w zakładach miesnych Bystry w Swarzedzu zarowno na oś.Kosciuszkowcow i na Powstańców Wlkp. lecz juz tam nie jeżdże,poniewaz obsługa jest nie miła a te pseudo sprzedawczynie sa tam chyba za karę. bardzo zle podchodza do klienta a nawet gdy ten odejdzie obgaduja go miedzy soba.Nigdy juz tam nie zrobie zakupów. Pracodawca powinien zwracac uwage kogo przyjmuje do pracy i kontrolowac bo tak sie traci klientow
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-02-18 08:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Os. Jagielonskie obsluga masakryczna, zdecydowanie wole robic zakupy na os. Piastowskim. Te dziewczyny to pelna kultura i zawsze usmiechmiete. Szkoda tylko ze tak często się zmieniaja.
zdjecie uzytkownika
kllient - 2014-04-16 22:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osiedle lesne kozieglowy nie samowite jak te kobietki sie uwija lady pelne towaru ludzi pelny sklep a one usmiech na twarzy poczucie humoru i porady klientom poprostu super brawo dla tych 3 kobuetek tylko brac przyklad
zdjecie uzytkownika
Sceptyk - 2014-04-24 17:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to są rzeczywiście opinie klijentów ? Wątpię.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-05-06 09:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sceptyk naucz sie pisac a potem pisz
zdjecie uzytkownika
greta - 2014-05-07 13:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,robiłam zakupy w obornikach na ul.pows,wlkp,ale od jakiegos czasu są tam nowe sprzedawczynie,i to już nie jest to samo co w 'starym'składzie.pytam gdzie się podziały nasze sprzedawczynie?
zdjecie uzytkownika
Sceptyk - 2014-05-09 01:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie popełniłem błąd. Przepraszam, to pewnie dlatego, że nie mam do czynienia z tym wyrazem na codzień, tak jak ty. Sprzedawczynie udające KLIENTÓW - żenada.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-05-12 14:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy że robie tam zakupy,za prace podziękuję:)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sceptyk - 2014-05-17 13:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, tak! I dlatego się tu produkujesz. Daj już spokój, dziecko by się zorientowało...
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-06-07 19:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to nie tajemnica to o jaka kasie chodzi
zdjecie uzytkownika
Sceptyk - 2014-06-24 21:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponieważ skasowała pani mój ostatni wpis, napiszę jeszcze raz: Pani (usunięte przez administratora) to nie ładnie tak podkładać "świnie" koleżankom.
zdjecie uzytkownika
zakupowicz - 2014-07-18 18:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Środa Wlkp. Jedna z ekspedientek taka starsza czesto czuć od niej alkohol a obsługuje jakby łaskę robiła. Masakra !!!
zdjecie uzytkownika
zainteresowana. - 2014-08-27 13:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdeczni, ostatni wpis już byl jakiś czas temu teraz czas na to, żeby coś mi odpisać ;) a tak serio to szukam roboty i myślałam, żeby zatrudnić się jako ekspedientka. Tylko mnie interesuje na początek kwestia finansowa, ile na takim stanowisku się dostaje? pozostałe sprawy, jak atmosfera i nastawienie pracowników to już sprawy drugorzędne dla mnie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bystry Andrzej Zakłady Mięsne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski