brak logo

Simply Financial Sp.z oo

Wrocław

Opinie o Simply Financial Sp.z oo

ciekawy 2010-11-28 21:45:46
no i co z tego, że ta sama firma? Moim zdaniem to tylko dobrze o niej świadczy
KLCHZ 2010-12-03 19:28:03
bardzo porządna firma. polecam.
hytu 2010-12-06 18:12:08
a ja w tej firmie pracuję i mogę zagwarantować - w firmie pachnie :) jedna rozmowa telefoniczna to chyba trochę za mało, żeby oceniać
poinformowany 2010-12-28 12:55:50
Simply to poważna i licząca się w branży firma. Działa od kilku lat i jak na razie ze strony jej klientów, a także pracowników słyszałem przeważnie pochlebne opinie.
anonim 2010-12-30 14:42:08
firma istnieje i ma się dobrze, wiem, bo sam dla niej pracuję :) nie ma co się zastanawiać, tylko składać CV i zarabiać!
kljh 2011-01-22 23:25:08
Simply Financial jest dobre dla początkujących w branży. Kiedy zdobędzie się pierwsze doświadczenia, można rozwijać skrzydła gdzie indziej. Ale na, żeby nauczyć się podstaw kontaktu z klientami, to Simply jest miejscem idealnym
zadowolony 2011-01-25 11:28:33
spoko firma. pracuję w niej i nie narzekam, co więcej jestem zadowolony.
york 2011-01-31 10:51:37
to na pewno wymagająca praca i nie polecam jej malkontentom, którzy zamiast pracować wolą jęczeć. Natomiast jeśli jesteś ambitny i przysłowiowa szklanka z wodą jest dla ciebie do połowy pełna, to śmiało próbuj swoich sił
moj 2016-05-15 13:27:24
kaska, z tego co mi wiadomo to normalnie dzialaja tylko po prostu sie nie wypowiadaja..
Zostaw swoją opinię o Simply Financial Sp.z oo - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Simply Financial Sp.z oo