brak logo

Auma Polska Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Auma Polska Sp. z o.o.

anonim 2011-01-11 07:59
droga Wiktorio,
prosze o rade - właśnie rozmawiają ze mna headhunterzy na temat tej firmy i możliwosci dołaczenia tam do tych ludzi. Jak to teraz wygląda, co radzisz? Słyszałam, że ktoś tam poodchodził ostatnio. Bo wiesz, jak to jest z tymi zagranicznymi firmami...
Jana
PS. masz nick wiktoria, a piszesz w tekście jako mężczyzna - to coś oznacza?
Wojtek 2011-01-12 23:38
A na jakie stanowisko aplikujesz?
jana 2011-01-15 00:02
wole nie pisac, bo to przeciez jawna strona...
E. 2011-01-16 11:05
Ja przepracowałem tam 2 lata na stanowisku Dyrektora Handlowego.
jana 2011-01-18 02:10
no i jakie masz wrażenia:-)?

anonim 2011-01-18 05:50
własnie jak tam sie pracuje - szukają koordynatora biura serwisu - warto sie interesowac tym?
anonim 2011-01-18 09:20
Jana aplikujesz na moje miejsce?
W 2011-02-18 08:58
No i czemu już tam nie pracujesz skoro Wiktoria twierdzi, że tam tak fajnie?
anonim 2011-02-23 09:20
Nie pracuje, bo się nie nadawał to go zwolnili
1
anonim 2011-07-28 10:10
Proboszcz działał w opozycji - gruba kreska, w grupie, która nie dopuściła do rozlewu krwi w 88r./kamasze w służbach po studiach i opozycja/ Nadmiernie odważny, w innych miejscach nagradza się taka odwage. Opinie o firmie niewyważone.
m. 2011-10-02 11:45
był, nie był - kogo to interesuje? daje mi zarobić i to jest ważne. Każdy ma swoje wady i zalety. Szef jak szef, czasem kij, czasem marchewka. Negatywne opinie dużo ale to dużo bardzo przesadzone.
królik 2011-10-13 08:28
a co to takiego marchewka? nawet nasze 20 kamer w biurze nie widziało nic takiego. chce chociaż zdjęcie marchewki za to że nadstawiam dupy za sbeka.
Gość 2011-10-17 05:54
Hola hola! Ważcie swoje opinie, bo w Internecie nikt nie jest anonimowy. Dla malkontentów: skoro jest tak źle i szef jest taki niedobry dlaczego nie znajdziecie sobie innej firmy? Jeśli proboszcz robił coś nielegalnego to minęło ponad 20 lat kiedy mógł zostać pociągnięty do odpowiedzialności. Pewnie, gdybyście żyli za komuny to byście(usunięte przez administratora) na widok ZOMO.
Ltd. 2013-04-12 21:54
ta firma to zwykłe bagno, wariatkowo, zakłamanie, cwaniactwo i żenada
? 2013-04-18 14:02
Jakieś szczegóły?
Wiktoria 2013-04-24 20:55
Wojtka zapytaj o szczegóły to ci powie
Wojtek 2013-05-07 00:03
obiecuje, że odpowiem na każde pytanie. aż napiszesz że wystarczy.
pracownik 2013-05-11 09:59
prawda jest taka, że kamery i podsłuchy są w każdym pomieszczeniu. bo to konik szefostwa. pełna inwigilacja. nawet w toalcie strach sobie pierdnąć. sb-ckie metody na każdym kroku.
Wojtek 2013-05-13 21:09
to się zgadza
milicjat 2013-05-14 20:25
używają na tej stronie fikcyjnych osób do autopromocji firmy. typowa sbecka manipulacja. taki przykład zakłamania i żenady wystarczy czy chcesz więcej? wszystkie pozytywne wypowiedzi pod adresem tej firmy na tej stronie są kłamstwem.
1
szczerze 2013-06-15 13:52
mobbing i psychoterror! nie polecam tej firmy nikomu.
marek 2013-06-23 16:10
też tak słyszałem
Sam 2013-06-27 20:49
Skoro jest aż tak źle, to dlaczego jest tak mała rotacja?
Jeśli byłoby tak jak tu opisują to każdy zwolnilby się po krótkim okresie czasu pracy.
Na mój nos to te bzdury wypisują frustraci, którzy już w aumie nie pracują, np. [usuniete przez moderatora]
Jakoś trudno sobie wyobrazić, ze mógłby to być ktoś z aktualnie zatrudnionych, chyba że może ktoś z działu serwisu.
Reasumując - [usuniete przez moderatora] tchórzom, którzy bzdury wypisują anonimowo.
1
Picia 2013-07-02 22:00
Ale o co chodzi? W pracy nie ma kolegów. Tym bardziej ci co odeszli nimi nie są.
Info dla ludzi z zewnątrz: firma w porządku, dobrze płaci, pełen socjal.
Oczywiście są i wymagania i ci, którzy nie dali rady są za burtą i teraz żałują.
do tchórza i konfidenta 2013-07-03 19:47
Jeśli jesteś taki pewny tego co piszesz to się przedstaw i napisz kto czego żałuje? Dzisiaj łatwo znaleźć każdego i poprosić o jego zdanie? Jaki masz powód żeby się ukrywać??? kogo się boisz????
wrr 2013-07-06 18:46
szambo a nie firma!!
dolny 2013-07-28 10:11
to firma w której góra pluje na wszystkich i ma ich za śmieci
1
probo 2013-08-03 16:24
jak się komuś nie podoba to w polsce nie ma obowiązku pracy spadać i nie narzekać!
b. 2013-08-05 21:02
nie podoba się - wypad, malkontenci [usuniete przez moderatora]
js 2013-08-06 20:57
jasne. wszyscy z tej firmy są [usuniete przez moderatora] no nie?
Kris 2013-10-09 10:20
Wszystko w porządku. Wszyscy ciężko pracują na wspólny wynik. A złe opinie albo pochodzą od byłych pracowników albo od jakiegoś frustrata, który ma pretensje do garbatego, że ma proste dzieci.
nick 2013-11-25 18:35
Negatywne opinie zatrudnionych obecnie pracowników i ucieczka innych, mających nieoceniony wkład w rozwój tej firmy mówią same za siebie.
1
hh 2013-12-05 17:06
Nieoceniony wkład w rozwój firmy :-))))))
Dobre
Ci co mają rzeczywisty wpływ nadal pracują i nie uciekają, bo ciężko [usunięte przez moderatora] na wspólny wynik.
nick 2013-12-07 18:14
wiesz że bzdury piszesz, ci co jeszcze nie uciekli i tak uciekną :))
3
Ja 2013-12-20 21:15
Warto, zarobki zdecydowanie powyżej średniej. Jest to normalna firma, w której pracują normalni ludzie (średnia wieku ok. 33 lat).
2
damian 2014-07-17 21:02
jednak nie szukają
interesujące 2014-12-06 07:50
Co za bzdura. Dziwne ze nikt sie pod tym nie podpisal i nigdy nie podpisze. Ludzie rzucaja ta firme ze wzgledu na traktowanie i wyzywanie sie na pracownikach. Nerwowo nie do wytrzymania. Odchodza nawet do na gorsze nawet do konkurencji byle nie miec juz do czynienia. To wszystko jest akurat do zweryfikowania.
2
jacek 2016-05-11 11:21
interesujące' powiem ci ze ludzie dobrze robią, każdy zasługuje na szacunek i jednka strona i druga stroną.
Zostaw swoją opinię o Auma Polska Sp. z o.o. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auma Polska Sp. z o.o.