brak logo

eRmail

Warszawa

Opinie o eRmail

GAS 2013-07-03 08:58:48
Polecam współprace z eRmail. Firma prowadzi kampanie reklamowe w kilku krajach europejskich m.in. w Polsce. Rozsyła maile do zarejestrowanych użytkowników swojego serwisu i płaci im za ich czytanie. Rejestracja w eRmail nie wymaga podawania danych osobowych, wystarczy adres e-mail Za samo zarejestrowanie się użytkownik dostaje 20 zł.
Każdy otrzymany mail jest warty kilkadziesiąt groszy. Gdy polecamy program znajomym zarabiamy więcej - warto - to działa!
Pieniądze możemy wypłacić po zarobieniu 200 zł.
(usunięte przez moderatora)
konsia 2015-05-13 11:11:06
Witam,
czy sa tu jakies osoby ktore zostały naciagniete przez serwis ermail. Klikałam 2 lata w linki. Serwis nagle bez ostrzeżenia zatrzymał mi sie na 192,31 zł i ani drgnie. Proba kontaktu z ta firma jest zerowa. Spawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta i wielu innych serwisów nawet w Czechach-nic nie moga im zrobic. Takie działanie trzeba przerwac!
Kasia 2015-06-05 13:29:00
Mi w wyborze sposobu zarabiania bardzo pomógł blog gdzie są testowane różne programy zarobkowe. Administrator bloga też pomaga przez email. (usunięte przez administratora)
rafiis 2016-03-11 12:56:43
Dokłądnie ta sama sytuacja, kwota : 192,31 i nic wiecej ci nie dadzą , nie mozliwe wypłącenie tam ani złotówki to są oszuśći, i koniec kropka. Ostrzegam zę czas na klikanie to czas stracony, i prosze prawnikó o pomoc w zamknięciu tej firmy wydmuszki. i pociągniecie ich do odpowiedzialnosći.
1
Kati1979 2016-06-02 07:15:12
U mnie właśnie też na tej kwocie się zatrzymało. Jestem wściekła, bo im bliżej 200 zł to blokują możliwość wypłaty zarobionych pieniedzy.
Basia 2016-08-27 17:48:40
Jedna wielka ściema i kłamstwo ....piszę w imieniu paru użytkowników z mojej rodziny do kwoty 180zł jakoś pomalutku szło teraz w ogóle nie ma ani ankiet ani eRmeili.myślimy oddać sprawę do odpowiednich instancji tym bardziej że pracuję w NIK.Ostrzegam wszystkich!
1
roman 2016-08-31 06:21:23
ja mam to samo 192,31 i koniec nic sie nie da
wiki 2016-10-23 00:23:28
Tak jest!!! Blokują przy wyższych kwotach!!! Oszu ści.
Bogdan 2016-10-24 22:19:41
Nic dodać nic ująć, co piszą przedmówcy. Od 7 maja 2013 r. wiernie i wytrwale odczytuję eRmaile i zarobiłem ok. 185 zł. Teraz otrzymuję pojedyncze maile, za które otrzumuję już nie 10 gr za sztukę, jak było do tej pory, ale po 2 gr. Ponieważ jestem już zdecydowanie starszym emerytem, dlatego jest sprawą oczywistą, że w zaistniałej sytuacji nie zdążę uzbierać 200 zł, aby uzyskać wypłatę. Gratuluję obrzydliwego sprytu i tupetu (!) w traktowaniu pracownika, bo tak swoją rolę rozumiałem do tej pory. Jeśli tego Państwo jakoś nie zmienicie (np. regulamin, wynagrodzenie, częstotliwość) - nie macie poczucia wstydu. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
Zostaw swoją opinię o eRmail - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eRmail