Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eRmail

Pracowałeś w firmie eRmail i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GAS - 2013-07-03 08:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam współprace z eRmail. Firma prowadzi kampanie reklamowe w kilku krajach europejskich m.in. w Polsce. Rozsyła maile do zarejestrowanych użytkowników swojego serwisu i płaci im za ich czytanie. Rejestracja w eRmail nie wymaga podawania danych osobowych, wystarczy adres e-mail Za samo zarejestrowanie się użytkownik dostaje 20 zł.
Każdy otrzymany mail jest warty kilkadziesiąt groszy. Gdy polecamy program znajomym zarabiamy więcej - warto - to działa!
Pieniądze możemy wypłacić po zarobieniu 200 zł.
(usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
konsia - 2015-05-13 11:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
czy sa tu jakies osoby ktore zostały naciagniete przez serwis ermail. Klikałam 2 lata w linki. Serwis nagle bez ostrzeżenia zatrzymał mi sie na 192,31 zł i ani drgnie. Proba kontaktu z ta firma jest zerowa. Spawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta i wielu innych serwisów nawet w Czechach-nic nie moga im zrobic. Takie działanie trzeba przerwac!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-05 13:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi w wyborze sposobu zarabiania bardzo pomógł blog gdzie są testowane różne programy zarobkowe. Administrator bloga też pomaga przez email. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-09-25 22:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ostatnio zostałem uziemiony w domu przez chorobe niejako i szukam czegoś, by w tym domu tak się nie nudzić i przy okazji cos zarobić. Nie chce skręcac jakiś długopisów, ale na jednym z for w Internecie polecano eRmail. Może ktoś koszystał z ich usług niedawno i poleca, bo z tego co widze nie mają tutaj za dobrych wpisów.
zdjecie uzytkownika
rafiis - 2016-03-11 12:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokłądnie ta sama sytuacja, kwota : 192,31 i nic wiecej ci nie dadzą , nie mozliwe wypłącenie tam ani złotówki to są oszuśći, i koniec kropka. Ostrzegam zę czas na klikanie to czas stracony, i prosze prawnikó o pomoc w zamknięciu tej firmy wydmuszki. i pociągniecie ich do odpowiedzialnosći.
zdjecie uzytkownika
kryk - 2016-04-24 17:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rafiis, wydaje mi się, że w takim razie powinno podziałać jakieś wezwanie do zapłaty sądowe. Niektóre firmy w ten sposób wymiękają bo boją się odpowiedzialności karnej. Gdzieś mi się o uszy obiło, że eRmail już i tak przystopował z propnowaniem takich śliskich prac.
zdjecie uzytkownika
Kati1979 - 2016-06-02 07:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-06-05 13:29:00]:
U mnie właśnie też na tej kwocie się zatrzymało. Jestem wściekła, bo im bliżej 200 zł to blokują możliwość wypłaty zarobionych pieniedzy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie eRmail!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eRmail
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert