Agencja Pracy Tymczasowej G.T.

Świecie

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej G.T.

ona 2015-03-18 15:39
czy jedzie ktos 20 lub 21 do Pforzhein do pracy to moze bysmy się zgadali bysmy razem poiechali mój meil marzenakonopka223@interia.pl
Ona 27 2015-03-24 17:37
Ja jadę do Pforzheim 28 marca z kujawsko-pomorskiego jak ktoś też jedzie to mogę zabrać.(usunięte przez administratora)
2
ela 2015-04-07 23:04
czy ktoś jedzie do hamburga w 15 kwietnia?
Ona 2015-04-08 08:56
Ja jestem w Pforzheim i pracuje w tej firmie. Jedynie kto czuję się na siłach i da radę wytrzymać ciężką pracę to da rade. Są osoby że po 1 dniu wracają do Polski.
ASIA 2015-05-20 16:52
Czy mogłby ktoś napisać jak wygląda praca w Pforzheim przy pakowaniu mięsa? Ile zostaje na czysto pieniędzy po opłaceniu mieszkania, itp ?
i jak wygląda kwestia odzieży? załatwia pracodawca ?
9
Domi 2015-05-21 08:15
Tego dowiesz się w biurze ile co kosztuje. Pracuję tam więc wiem, że w biurze w Polsce mówią prawdę. Odzież i buty dostajemy za free.
mariu 2015-06-20 06:09
Widze zeludzie bzdury pisza albo prawde ja bylem tamtrzy lata temu i stawke mialem 4.85 euro netto wmiesiacu po280 godzin i to niejest w phforztaim tylko w birkenfeld no chyba ze ten bus was stamtad wozi ja bylem na hotelu wpsychiatryku kolo pracy; )) wytrzymalem trzy miesiace tam a robilem po 200-260 godzinmiesiecznie
gość 2015-06-22 08:23
3 lata temu to na pewno miałeś inną stawkę. Czas leci i pewnie podwyżki były. A poza tym to miałeś polską czy niemiecką umowę? Moja znajoma tam pracuje i ma niemiecką umowę z Niemcem podpisywaną. Pracuje tam już (albo dopiero) od lutego 2015r. i jest zadowolona.
nieznajoma91 2015-06-22 20:39
Hej gdzie to jest dokladnie kolo Pforzheim mam jechac a niewiem gdzie dokladnie pomocy i wiecej inf potrzebuje jest to na stałe dobrze sie wychodzi??
Bartek 2015-06-23 10:41
Ja mam jechać w niedziele czyli 28.06.2015 czy ktoś też jedzie?
nieznajoma91 2015-06-23 11:25
hej ja pojade ale jestem na terenie niemiec akurat
Bartek 2015-06-23 12:00
Ja będe jechał z Gorzowa Wiel w niedzielę
nieznajoma91 2015-06-23 13:15
Tak pewnie nie podrodze bo musze sie tam tez dostac jakosc a samochodem czy autokarem??
2
Bartek 2015-06-23 14:09
Ja jade autokarem i on jedzie przez całą Polske i w Gorzowie jest dopiero o 21:10
nieznajoma91 2015-06-23 14:45
Dlugo pojedziesz... Ja i tak musze załatwić transport zeby z tej dziury uwolnic sie
nieznajoma91 2015-06-23 16:41
Ludzie potzrebuje transport z Raubling do Pforzheim jak cos pisać na sabina_ko@wp.pl PILNE NA NIEDZIELE!!!!!!!
czyjas 2015-06-24 07:34
Hej ludzie powiecie cos wiecej jak tam jest sa dobre warunki mieszkaniowe?? ciezka praca jest internet??
gosc 2015-06-25 11:51
Jedzie ktoś teraz w niedzielę ?
The Rain 2015-06-30 02:35
Też głupoty pleciesz. Za buty jak już pisałam płaci się w pierwszym koszcie dla agencji . A przecież za pranie odzieży czyli kitel i spodnie odciągają z wypłaty 25 euro.
pracuś 2015-07-02 08:03
A skąd wiecie ile zarobiliście, jak wynagrodzenia są wypłacane 1 raz w miesiącu? Ja pracuję już 2 miesiące. Mi i mojej koleżance zgadzają się godziny pracy ze stawką. Zamiast pisać po 1 dniu pracy ile się dostanie wynagrodzenia (jakieś bzdurne wyliczenia) to należy poczekać chociaż do 1 wypłaty a potem jak coś się nie zgadza, można narzekać. Mam nadzieję popracować tam jak najdłużej. A słyszeliście na hotelu, ilu "starych" pracowników chce tam wrócić ponownie? Ja słyszałam! Sporo.
(teraz tak mi przyszło do głowy: może część tych hejterskich wpisów to od nich aby nikt nie pojechał to będzie miejsce dla nich - zastanawiające). A! I do tego o pracował 1 dzień - wypłaty są dokładnie co miesiąc (25-tego) a nie inaczej.
pracownik 2015-10-29 07:49
Pracuje tam od marca 2015. Wynagrodzenia płacone są w terminie lub z opóźnieniem 1-2 dniowym. Każdy dostaje też wyciąg z wypłaty gdzie wszystko widać (ile godzin, itd). Poza tym to nie agencja wypłaca pensje tylko niemiecki pracodawca.
Niezatapialny 2015-11-30 10:54
Komentarz The rain pasuje jak najbardziej. Agencja pracy najpierw polska, a potem niemiecka ma tylko jeden rodzaj pracy w fabryce Muller zajmującej się przetworami mięsnymi w Birkenfeld.
gość13 2015-11-30 11:34
Nie wprowadzajcie w błąd ludzi. Agencja na dzień dzisiejszy (sprawdzałem przed chwilą) jest polską firmą i była polską. Każdy może to sprawdzić. Agencja a firma w Niemczech to dwa różne zakłady. Jak piszą w ogłoszeniu, że niemiecka umowa o pracę, to umowa jest z niemiecką firmą a nie z Agencją.
1
ala 2016-01-04 14:47
czy nadal sa przyjecia do tej pracy, prosze o odpowiedz. W jakim wieku przyjmuja, czy sa limity wiekowe
maja 2016-03-07 18:08
sa jeszcze przyjecia do pracy , pakowacz miesa????
maja 2016-03-07 18:11
sa jeszcze przyjecia do pracy , pakowacz miesa????
madzia 2016-06-10 21:05
heej.. jedzie może ktoś teraz w poniedziałek na pakowanie mięsa do Pforzhein? ;)
1
madzia 2016-06-10 21:05
heej.. jedzie może ktoś teraz w poniedziałek na pakowanie mięsa do Pforzhein? ;)
madzia 2016-06-10 21:07
heej.. jedzie może ktoś teraz w poniedziałek na pakowanie mięsa do Pforzhein? ;)
2
Ola 2016-06-19 11:47
Witam Po odliczeniu mieszkania,ubezpieczenia jaka wychodzi na czysto pensja ? Proszę mi powiedziec czy ta firma jest wypłacalna ?
Este 2016-06-19 12:53
Agencja Pracy Tymczasowej G.T. poszukuje do różnych miast aktualnie Brygadzistów, jeśli ktoś z Was jest zainteresowany to na ich stronie znajdzie wszystko to czego szuka, moim zdaniem wartościowa sprawa
Ania 2016-07-11 17:57
Czy jedzie ktoś z Częstochowy teraz ze środy na czwartek do Pforzheim na pakowanie mięsa? kontakt do mnie 501 589741 Ania
pati 2016-07-14 07:35
jedzie ktoś do Pforzheim z soboty na niedzielę? liczę na to ze tak, odzywać się :)
pati 2016-07-14 09:50
zgadza się, ja jadę autokarem sindbad w sobotę 16.07 o 18:10, będę tam w niedziele o 9:15
pati 2016-07-14 09:51
zgadza się, ja jadę autokarem sindbad w sobotę 16.07 o 18:10, będę tam w niedziele o 9:15
f 2016-07-14 10:29
a pakowaczka u was to ma zapewnione zakwaterowanie w hotelu robotniczym? napiszcie proszę pilnie szczerze
jusi3993 2016-08-02 13:12
Hej
Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy przy pakowaniu mięsa w BIRKENFELD, czy ktoś może podzielić się jakąś szczerą opinią o pracy u nich i agencji G.T.?
1
natala 2016-08-02 18:12
@f możesz skorzystać z takiej opcji, ale miej na uwadze, że to nie jest bezpłatne rozwiązanie. Jest na pewno tańsze i nie trzeba się zajmować szukaniem :)
edrf 2016-08-05 15:10
wlasnie teraz glownie tego pakowacza szukaja w kilku miastach napsiali w ogloszeniu ze oferowana jest tutaj miedzy innymi niemiecka umowa o pracę na czas nieokreślony oraz możliwość podpisania umowy na czas określony (3-4 miesiące) ktos moze zainteresowany?
dfrg 2016-08-31 21:05
a czym się rozni taka niemiecka umowa o prace od takiej zwyklej? dziekuje za informacje jakiekolwiek
JmT 2016-10-18 21:14
Pakowacz/Pakowaczka zawsze się tutaj przyda, plusami są elastyczne godziny pracy i naprawdę dobre zarobki, moim zdaniem jedne z najelpszych zresztą w regionie, minusem że jest to niestety jak wiadomo praca dodatkowo i chociaż praktycznie nigdy się nie kończy to nie ma umów
Oxi 2016-11-01 18:46
Marcin witam czytam wasze odpowiedzi i nie mogę dowiedzieć się 2 żeczy tak na prawdę ilość godz pracy dziennie. I zarobek na czysto przy 200 godz pracy .oczywiście wynagrodzenie nneto na reke . Odpiszcie na pyt



2
ele 2016-11-15 11:46
Ja tez nic nie moge sie dowiedzic zero kontaktu z firma. Czy ktos pracowal tam
hemp 2016-11-18 09:49
Witam. Posiada ktos jakies swieze informacje na temat tej agencji. Ile mozna wyciagnac na miesiac. I jak jest z transportem do Niemiec, oni oplacaja czy trzeba wlasny transport kombinowac. I jak z zakwaterowaniem jakie warunki mieszkaniowe.
hemp 2016-11-18 10:03
Witam. Posiada ktos jakies swieze informacje na temat tej agencji. Jakie zarobki na czysto, jak z zakwaterowaniem i czy przejazd oni organizuja (oplacaja) czy trzeba samemu sobie organizowac.
pracownik 2016-11-18 11:23
Najlepiej zadzwoń do Agencji to Ci powiedzą. Transport Ty sobie załatwiasz na swój koszt. Zakwaterowanie w hotelu robotniczym (hotel jak hotel, nic specjalnego ale nie jest źle, można mieszkać). Wypłaty w zależności od ilości godzin przepracowanych. Najważniejsze, że to niemiecka umowa o pracę a nie polska tymczasowa czy kontrakt.
Gramolka 2017-01-03 22:23
Słyszałam o pracy w biurze w Gdyni. Czy to jest jeszcze aktualna oferta? Może ktoś wie, jakie tam są zarobki i generalnie jaka jest tam atmosfera? A jak szefostwo?
Blistra 2017-01-24 18:32
Szukam jakiejś pracy przez GT i nic nie ma! Kiedyś pracowałam za ich pośrednictwem i byłam bardzo zadowolona. Może ktoś słyszał o nowych ofertach? Czy teraz mieli jakieś roboty poza Niemcami? Dziękuję.
Agnieszka 2017-02-28 10:57
Korzystaliście z usług tej Agencji? Spełniła Wasze oczekiwania? :)
Agnieszka 2017-03-06 09:02
Chcecie dowiedzieć się więcej na temat firmy? Koniecznie odwiedźcie zakładkę 'O nas' zamieszczoną przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,848573,0,0,o_nas
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Tymczasowej G.T. - Świecie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej G.T.