Agencja Pracy Tymczasowej G.T.

Świecie

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej G.T.

nieznajoma91 2015-06-23 11:25
hej ja pojade ale jestem na terenie niemiec akurat
Bartek 2015-06-23 12:00
Ja będe jechał z Gorzowa Wiel w niedzielę
nieznajoma91 2015-06-23 13:15
Tak pewnie nie podrodze bo musze sie tam tez dostac jakosc a samochodem czy autokarem??
2
Bartek 2015-06-23 14:09
Ja jade autokarem i on jedzie przez całą Polske i w Gorzowie jest dopiero o 21:10
nieznajoma91 2015-06-23 14:45
Dlugo pojedziesz... Ja i tak musze załatwić transport zeby z tej dziury uwolnic sie
nieznajoma91 2015-06-23 16:41
Ludzie potzrebuje transport z Raubling do Pforzheim jak cos pisać na sabina_ko@wp.pl PILNE NA NIEDZIELE!!!!!!!
czyjas 2015-06-24 07:34
Hej ludzie powiecie cos wiecej jak tam jest sa dobre warunki mieszkaniowe?? ciezka praca jest internet??
gosc 2015-06-25 11:51
Jedzie ktoś teraz w niedzielę ?
The Rain 2015-06-30 02:35
Też głupoty pleciesz. Za buty jak już pisałam płaci się w pierwszym koszcie dla agencji . A przecież za pranie odzieży czyli kitel i spodnie odciągają z wypłaty 25 euro.
pracuś 2015-07-02 08:03
A skąd wiecie ile zarobiliście, jak wynagrodzenia są wypłacane 1 raz w miesiącu? Ja pracuję już 2 miesiące. Mi i mojej koleżance zgadzają się godziny pracy ze stawką. Zamiast pisać po 1 dniu pracy ile się dostanie wynagrodzenia (jakieś bzdurne wyliczenia) to należy poczekać chociaż do 1 wypłaty a potem jak coś się nie zgadza, można narzekać. Mam nadzieję popracować tam jak najdłużej. A słyszeliście na hotelu, ilu "starych" pracowników chce tam wrócić ponownie? Ja słyszałam! Sporo.
(teraz tak mi przyszło do głowy: może część tych hejterskich wpisów to od nich aby nikt nie pojechał to będzie miejsce dla nich - zastanawiające). A! I do tego o pracował 1 dzień - wypłaty są dokładnie co miesiąc (25-tego) a nie inaczej.
pracownik 2015-10-29 07:49
Pracuje tam od marca 2015. Wynagrodzenia płacone są w terminie lub z opóźnieniem 1-2 dniowym. Każdy dostaje też wyciąg z wypłaty gdzie wszystko widać (ile godzin, itd). Poza tym to nie agencja wypłaca pensje tylko niemiecki pracodawca.
Niezatapialny 2015-11-30 10:54
Komentarz The rain pasuje jak najbardziej. Agencja pracy najpierw polska, a potem niemiecka ma tylko jeden rodzaj pracy w fabryce Muller zajmującej się przetworami mięsnymi w Birkenfeld.
gość13 2015-11-30 11:34
Nie wprowadzajcie w błąd ludzi. Agencja na dzień dzisiejszy (sprawdzałem przed chwilą) jest polską firmą i była polską. Każdy może to sprawdzić. Agencja a firma w Niemczech to dwa różne zakłady. Jak piszą w ogłoszeniu, że niemiecka umowa o pracę, to umowa jest z niemiecką firmą a nie z Agencją.
1
ala 2016-01-04 14:47
czy nadal sa przyjecia do tej pracy, prosze o odpowiedz. W jakim wieku przyjmuja, czy sa limity wiekowe
maja 2016-03-07 18:08
sa jeszcze przyjecia do pracy , pakowacz miesa????
maja 2016-03-07 18:11
sa jeszcze przyjecia do pracy , pakowacz miesa????
madzia 2016-06-10 21:05
heej.. jedzie może ktoś teraz w poniedziałek na pakowanie mięsa do Pforzhein? ;)
1
madzia 2016-06-10 21:05
heej.. jedzie może ktoś teraz w poniedziałek na pakowanie mięsa do Pforzhein? ;)
madzia 2016-06-10 21:07
heej.. jedzie może ktoś teraz w poniedziałek na pakowanie mięsa do Pforzhein? ;)
2
Ola 2016-06-19 11:47
Witam Po odliczeniu mieszkania,ubezpieczenia jaka wychodzi na czysto pensja ? Proszę mi powiedziec czy ta firma jest wypłacalna ?
Este 2016-06-19 12:53
Agencja Pracy Tymczasowej G.T. poszukuje do różnych miast aktualnie Brygadzistów, jeśli ktoś z Was jest zainteresowany to na ich stronie znajdzie wszystko to czego szuka, moim zdaniem wartościowa sprawa
Ania 2016-07-11 17:57
Czy jedzie ktoś z Częstochowy teraz ze środy na czwartek do Pforzheim na pakowanie mięsa? kontakt do mnie 501 589741 Ania
pati 2016-07-14 07:35
jedzie ktoś do Pforzheim z soboty na niedzielę? liczę na to ze tak, odzywać się :)
pati 2016-07-14 09:50
zgadza się, ja jadę autokarem sindbad w sobotę 16.07 o 18:10, będę tam w niedziele o 9:15
pati 2016-07-14 09:51
zgadza się, ja jadę autokarem sindbad w sobotę 16.07 o 18:10, będę tam w niedziele o 9:15
f 2016-07-14 10:29
a pakowaczka u was to ma zapewnione zakwaterowanie w hotelu robotniczym? napiszcie proszę pilnie szczerze
jusi3993 2016-08-02 13:12
Hej
Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy przy pakowaniu mięsa w BIRKENFELD, czy ktoś może podzielić się jakąś szczerą opinią o pracy u nich i agencji G.T.?
1
natala 2016-08-02 18:12
@f możesz skorzystać z takiej opcji, ale miej na uwadze, że to nie jest bezpłatne rozwiązanie. Jest na pewno tańsze i nie trzeba się zajmować szukaniem :)
edrf 2016-08-05 15:10
wlasnie teraz glownie tego pakowacza szukaja w kilku miastach napsiali w ogloszeniu ze oferowana jest tutaj miedzy innymi niemiecka umowa o pracę na czas nieokreślony oraz możliwość podpisania umowy na czas określony (3-4 miesiące) ktos moze zainteresowany?
dfrg 2016-08-31 21:05
a czym się rozni taka niemiecka umowa o prace od takiej zwyklej? dziekuje za informacje jakiekolwiek
JmT 2016-10-18 21:14
Pakowacz/Pakowaczka zawsze się tutaj przyda, plusami są elastyczne godziny pracy i naprawdę dobre zarobki, moim zdaniem jedne z najelpszych zresztą w regionie, minusem że jest to niestety jak wiadomo praca dodatkowo i chociaż praktycznie nigdy się nie kończy to nie ma umów
Oxi 2016-11-01 18:46
Marcin witam czytam wasze odpowiedzi i nie mogę dowiedzieć się 2 żeczy tak na prawdę ilość godz pracy dziennie. I zarobek na czysto przy 200 godz pracy .oczywiście wynagrodzenie nneto na reke . Odpiszcie na pyt



3
ele 2016-11-15 11:46
Ja tez nic nie moge sie dowiedzic zero kontaktu z firma. Czy ktos pracowal tam
hemp 2016-11-18 09:49
Witam. Posiada ktos jakies swieze informacje na temat tej agencji. Ile mozna wyciagnac na miesiac. I jak jest z transportem do Niemiec, oni oplacaja czy trzeba wlasny transport kombinowac. I jak z zakwaterowaniem jakie warunki mieszkaniowe.
hemp 2016-11-18 10:03
Witam. Posiada ktos jakies swieze informacje na temat tej agencji. Jakie zarobki na czysto, jak z zakwaterowaniem i czy przejazd oni organizuja (oplacaja) czy trzeba samemu sobie organizowac.
pracownik 2016-11-18 11:23
Najlepiej zadzwoń do Agencji to Ci powiedzą. Transport Ty sobie załatwiasz na swój koszt. Zakwaterowanie w hotelu robotniczym (hotel jak hotel, nic specjalnego ale nie jest źle, można mieszkać). Wypłaty w zależności od ilości godzin przepracowanych. Najważniejsze, że to niemiecka umowa o pracę a nie polska tymczasowa czy kontrakt.
Gramolka 2017-01-03 22:23
Słyszałam o pracy w biurze w Gdyni. Czy to jest jeszcze aktualna oferta? Może ktoś wie, jakie tam są zarobki i generalnie jaka jest tam atmosfera? A jak szefostwo?
Blistra 2017-01-24 18:32
Szukam jakiejś pracy przez GT i nic nie ma! Kiedyś pracowałam za ich pośrednictwem i byłam bardzo zadowolona. Może ktoś słyszał o nowych ofertach? Czy teraz mieli jakieś roboty poza Niemcami? Dziękuję.
Agnieszka 2017-02-28 10:57
Korzystaliście z usług tej Agencji? Spełniła Wasze oczekiwania? :)
Agnieszka 2017-03-06 09:02
Chcecie dowiedzieć się więcej na temat firmy? Koniecznie odwiedźcie zakładkę 'O nas' zamieszczoną przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,848573,0,0,o_nas
Jola 2017-04-11 14:59
Czy z całą pewnością nie można powiedzieć coś dobrego o agencji? Lubię znać opinie z obu stron wówczas mogę mieć zdanie
Feliks 2017-04-29 15:42
Agencja Pracy Tymczasowej G.T. to tylko praca i jeśli było tak źle to trzeba wziąć kasę i zmienić firmę. Ale myślę, że osób pracujących za ich pośrednictwem jest sporo więc te kilka wpisów o niczym nie świadczy. Generalnie starają się dobrze organizować .
Miśka 2017-05-17 15:33
Przyjechałam 3 tygodnie temu do pracy do Niemiec na stanowisko pakowaczki za pośrednictwem tej agencji. Jak na razie wszystko się zgadza z tym co mówili w biurze. Umowę o pracę mam, kartę ubezpieczeniową dostałam dziś, warunki w hotelu takie jakich się spodziewałam wyjeżdżając.
Nie ma tu "obozu pracy". Jakoś tak normalnie. Oby tak dalej. No może tylko to, że nie ma internetu w hotelu.
1
Agnieszka 2017-05-17 15:48
@Miśka to bardzo dobrze, że jesteś zadowolona. A jak oceniasz współpracę z Agencja Pracy Tymczasowej G.T.? Możesz liczyć na jej wsparcie podczas wyjazdu?
Miśka 2017-05-18 07:47
Wyjeżdża się we własnym zakresie ale w Agencji G.T. wszystko mówią. Dają numery telefonów do ludzi w Niemczech, adres hotelu itd. (ja dostałam na e-mail). Można do nich dzwonić i o wszystko się pytać. Trochę trudno jest się dodzwonić bo często zajęte ale do mnie oddzwaniali (nie wiem jak do innych). Ja wyjeżdżałam w niedzielę a Agencja nie pracuje w niedzielę więc dzwoniłam już na podane numery do Niemiec. To nie jest mój pierwszy wyjazd za granicę przez agencję (różne agencje). Co mi się tu szczególnie podobało to to, że mnie prowadziła jedna pani od 1 telefonu do wyjazdu i nie musiałam co telefon przedstawiać sprawy od nowa nowej osobie. Jak ktoś inny odebrał telefon to przekazał tej z którą od początku rozmawiałam. A tak to ogólnie kontakt telefoniczno-mailowy bo w biurze nie byłam. Za daleko do nich miałam.
Agnieszka 2017-05-18 10:24
@Miśka to bardzo dobrze, że jesteś zadowolona ze współpracy z Agencja Pracy Tymczasowej G.T. Dla zainteresowanych, oferty pracy Agencji możecie znaleźć na portalu GoWork.pl - http://www.gowork.pl/praca/agencja-pracy-tymczasowej-g.t.;pr
Gramolka 2017-06-20 21:44
Piszecie, że agencja GT wysyła ludzi do Niemiec a ja nie mogę znaleźć żadnej ofert na Niemcy, czy ciągle wysyłają?
Lutek 2017-06-21 07:46
Gramolka, poszukaj dobrze. Mają ofertę pracy w Niemczech jako pakowaczka/pakowacz na niemiecką umowę o pracę i bez języka i doświadczenia.
Bartek 2017-06-24 16:29
Podoba mi się, że GT ma takie proste roboty. Nie wszyscy jesteśmy wykształconymi ludźmi a ci bez studiów też chcą żyć dobrze.
Agnieszka 2017-08-16 20:02
@Lutek - czy podejmując pracę w G.T. możemy liczyć na kursy językowe? Wspominasz, że pracę można dostać bez znajomości języka obcego. Jednak utrudnia to w znacznym stopniu komunikację w obcym kraju. Niektórzy pracodawcy oferują swoim pracownikom udział we wspomnianych przeze mnie kursach, co znacznie ułatwia życie za granicą.
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Tymczasowej G.T. - Świecie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej G.T.