brak logo

D.L.S.I.

Gliwice

Opinie o D.L.S.I.

plombier 2014-01-19 23:43
Witam, polecam firme DLSI, pieniądze zawsze na czas, mieszkanie OK.
lexus 2014-02-05 14:26
Firma jak najbardziej OK kasa na czas i to duża mieszkania ok kontakt z biurem bardzo dobry Jak tylko będzie jakiś wyjazd to jadę w ciemno ,najlepsza firma w jakiej pracowałem
alaxa03 2014-05-14 00:47
Jestem zainteresowana wakacyjnym wyjazdem do Francji,aby coś zarobić.Zobaczyłam ogloszenie pracy jako pokojowa.Czy ktoś korzystal już z takiej oferty firmy D.L.S.I ?Ciekawa jestem opinii
lexus 2014-07-09 21:06
Według mnie możesz śmiało jechać ja jadę w sobotę do Francji byłem już z D.L.S.i i jest to najlepsza firma z jakiej byłem na kontrakcie
Spawatrz 2014-11-17 09:34
Skoro taka podła i okrutna ta firma to po co pracowałeś tam tak długo i sumiennie? Jedno z drugim się nie trzyma jakoś. Obrażasz ludzi a z tego co piszesz jesteś niezłym kombinatorem.Znajdź sobie innego pracodawcę i odczep się od DLSI. My pracujemy tam już ładny kawałek czasu i nie narzekamy na nic. POLECAMY WSZYSTKIM DLSI!!!
Dlsi 2014-11-27 14:04
Wszystkich, którzy czytają powyższe opinie informujemy, że nieprzychylne nam opinie wystawia nasz były pracownik, którego nie chcemy już zatrudnić ze względu na niski poziom pracy, brak porozumienia z innymi pracownikami i wieczne pretensje. Ten Pan z rozgoryczenia, że nie będzie miał już okazji zarabiać tak dobrych pieniążków nie może spać po nocach i stara się nam zepsuć opinię. Wszystkich zainteresowanych pracą zapraszamy do kontaktu telefonicznego w celu uzyskania szczegółów, a Panu Januszowi życzymy pod choinką butelki "Nerwosolu" dla ukojenia nerwów oraz paczki chusteczek w celu otarcia łez.Na pewno na Nowy Rok dostanie Pan o tej firmy gdzie ma Pan na rękę 14 € podwyżkę do 20€. Powinien się Pan przekwalifikować na "Bajkopisarza". Pozdrawiamy wszystkich naszych obecnych i przyszłych pracowników.
Góral 2014-11-27 21:59
Myślę że ten Pan ma rację co pisze to prawda Wy w niczym nie pomagacie pracownikowi Werbujecie i na tym koniec dacie ubranko drelichowe do pracy i na tym kończy się wasza praca A gdzie jest polisa ubespieczeniowa w trakcie podróży w trakcie trwania pracy Gdzie jest koordynator kto go widzi na oczy we wszystkim musisz radzić sobie sam Pracujesz nie jako FACHOWIEC tylko pomocnik pomocnika młot do kucia miotła łopata i klejenie dziur za nędzne 10 euro nie licząc kosztów podróży i kosztów dojazdu do pracy Wejdż do biura popatrz do okoła przeczytaj dokładnie umowę wyjdż na papierosa i nie wracaj tam nigdy więcej Agęcja dla desperatów dla FACHOWCOW co już nie mają innej szansy pracy I proszę nie krytykować ludzi co piszą swoje zdanie każdy ma do tego prawo a szczególnie nie wypada pisać przełożonemu Chyba że ktoś pisze prawdę to trzeba ściemniać ale coraz mniej jest naiwniaków Pozdrawiam
2
Marek 2014-11-28 09:15
Znajdz ( usunięte przez administratora ) prace w Polsce za nedzne 10 euro. Wtedy pogadamy.Nie podoba sie to nie jezdzij z agencjami. To twuj wybor. Nikt cie na sile tam nie ciagnie.
Olej 2014-11-29 10:55
Tak sie sklada, ze wyjezdzam z Dlsi juz od kilku lat i to nie prawda co pisze ten. Mamy ubezpieczenie i sam mialem szyta glowe w szpitalu we Francji i nic nie placilem. Pieniadze sa duze bo jest duzo nadgodzin i jeszcze jest dieta. Agencja uczciwa, sprawdzona i polecam. Placa na czas do 10 masz pieniadze na koncie. Mieszkania super. A kasa najlepsza ze wszystkich agnecji bo mam porownanie z kumplami co jezdza z innymi agencjami. Tera wszyscy chca jezchac z dlsi od nowego roku.
Góral 2014-12-15 17:31
Tak sie sklada ze znam tych ludzi pracujemy razem od 5 lat super fachowcy I nie przypominam sobie azeby z Paryża ktos kogos wyrzucił A pracowalismy tam 1.5 roku Coś ci się gościu pokrzaniło
NEMO 2014-12-23 22:34
Dzieki za informacje juz im tego nie podpisze Po swietach ide do prawnika Niczego w ciemno nie podpisze to jest chore
Marek 2014-12-25 11:45
matoly co wy piszecie! poczytajcie sobie ustawe podatkowa, dlsi dobrze robi i zgodnie z prawem, ja wyjezdzam 10 lat i jak przekroczysz 183 to zawsze sie rozliczasz tam a nie w polsce. pogielo was juz calkiem, za duzo alkocholu, muzgi macie wypalone
max 2016-07-12 20:18
witam/TYMKU/ czy zgrubsza muglbys mi cos na temat tej firmy napisac,wlasciwie o zarobki mi chodzi,i ilosc godzin w miesiacu jakie mozna przepracowac,pytam iz dostalem oferte na g/k z francuskim od pana gui tolerri ktury ponoc jest fr.pracodawca,za odpowiedz bylbym wdzieczny,pozd.
anna 2016-07-14 22:26
@tymek ta oferta niestety chyba już jest nieaktualna kolego
Agnieszka 2017-06-08 13:56
Jesteś zatrudniony w D.L.S.I.? Jak przedstawiają się ogólne warunki pracy w tej firmie? Jakie dostrzegacie plusy, a co według Was powinno ulec zmianie? Czekamy na Wasze opinie. Chętnie dowiemy się od Was więcej.
czarek 2017-10-05 16:54
czy firma dlsi płaci diete ?
Zostaw swoją opinię o D.L.S.I. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D.L.S.I.