brak logo

Opek Przesyłki kurierskie

Bydgoszcz

Opinie o Opek Przesyłki kurierskie

nie ciekawie 2009-11-25 16:43:29
Dostałam paczkę sama byłam w domu i pan nie pomógł wnieść okłamał ze wazy 50kg a wazy 31 wiec nie którzy kurierzy nie mają zachowania kulturalnego.Po czym ja zadzwoniłam i zapytałam dla czego zostałam okłamana, a on ubliżył mi.Fakt paczka szybko przyszła ale kurierzy są leniwi....
Tropek 2010-03-09 08:24:31
NIe leniwi, tylko wnosza tych paczek i wnosza, a jezeli paczka wazy powyzej 30kg nie maja takiego obowiazku, a obowiazkiem odbiorcy jest ja sobie zabrac, kurier to osoba ktora dowozi, ze podaje pod nos to tylko jego dobra wola...:/ Jednynym minusem jest fakt ze ublizyl(jezeli tak owy zaistnial rzeczywiscie) najwazniejsze ze szybko...
4567 2010-10-19 21:26:46
moze ktos w koncu zainteresuje sie tym ze w bydgoszczy w biurze pracuja [usunięte przez moderatora] i tak samo kurierzy zamieszani w kradzieze.magazynierow wyrzucaja a kierownik [usunięte przez moderatora] pozwala dalej takim osobom pracowac .jak to jest mozliwe ze kierownik jezdzi na taksowce swoim autem opek nic nie wie . ciekawe czy ktos wie gdzie pracowal poprzednio kierownik [usunięte przez moderatora]. w schenkerze a wylecieli za handel paletami. mozna sprawdzic. nastepna dzisiejsza kradziez telefonow przez kuriera na wyzynach .znowu kierownik zatuszuje dobrze [usunięte przez moderatora]i nikt sie nie dowie.
1234 2011-08-10 19:05:07
panie [usunięte przez moderatora], niekompletne informacje, wprowadzanie czytelnika w błąd, przecież każdy ma swój rozum, poza tym, swoją nieudolną pracą i wypocinami na formum, również o sobie, wyraża pan opinie. czuwaj
wściekła1515 2011-12-26 16:14:12
Wysłałam paczkę za pobraniem i już trzeci tydzień czekam za przelewem,gdzie w regulaminie mowa jest o dwóch tygodniach. Dla mnie to jawne złodziejstwo,operują cudzymi pieniędzmi. Nigdy więcej do tej żałosnej firmy!!!!
co ty bredzisz 2012-01-20 08:34:04
Zapewne ta wypowiedz została napisana przez osobę zainteresowaną. Nie wiem kolego z kąt ty się zerwałeś ale wypisujesz bzdury. Obowiązkiem kuriera jest dostarczenie przesyłki pod podany adres. Co za tym idzie wniesienie pod drzwi danego domu bądź mieszkania. Adres mieszkania w przykładowym bloku jest dane mieszkanie a nie ulica przed blokiem bądź też klatka schodowa, więc jeśli ma dostarczyć pod nr to pod konkretne drzwi danego mieszkania. Jeśli komuś to nie pasuje to droga wolna do innej pracy. Ogółem powinna ta Pani napisać skargę pisemną na danego kuriera a pracodawca powinien go ukarać bądź wypisać mu choć naganę i przy powtórzeniu po prostu pożegnać.
sok 2012-03-16 14:58:09
Witam. Widocznie pan, który piszę iż paczkę kurier ma dostarczyć do mieszkania nie zna ogólnych zasad bhp dla każdego człowieka. Żaden człowiek w tym przypadku meższczyzna nie ma prawa dźwigać paczki powyżej 30 kg i jeśli firma by go za to zwolniła w każdym sądzie wygra sprawę o zwolnieni bez powodu a wbrew prawu. Najpierw trzeba poczytać przepisy a później się wypowiadać. Kolejną kwestią jest to ze osoba która wysyła nam paczke deklaruje wage i jesli wpisała wage 50 kg to niestety ale kurier wagi w rekach nie ma, i to wina osoby wysyłającej przesyłkę ze własnego towaru który wysyła nie potrafi zważyć bądź też nie zna wagi. myśle, że w tej kwestii każdy sie ze mną zgodzi pozdrawiam
ania 2015-01-23 16:53:38
Najgorsza firma jaka może być to K-EX czy kolporter expres
Hamy i nikt więcej nigdy nie korzystajcie z ich usług oddział w Bydgoszczy to jakaś kpina po 1 nie można się dodzwonić prędzej na ogólnopolską infolinię można się dodzwonić niż do nich na dwa numery
Po 2 paczka była zamówiona 21.01 w dniu następnym bez żadnej informacji podobno przyjechał chociaż byłam cały czas w domu ale w karteczki wpisał że nikogo nie zastał oczywiście dzwoniłam z tym po 17 na infolinie bo do Bydgoszczy nie można się dodzwonić tam było że godzine temu u mnie był oczywiście została złożona skarga
a w dniu 23 zadzwonił że on może być za 5 minut tj o 8 rano gdzie ludzie chodzą do pracy więc ustalił że będzie między 15-16 oczywiście przyjechał po 16 dzwoniąc do mnie z wielkim żalem i wulgaryzmem że gdzie ja jestem że ja jaja sobie z niego robie bo mu powiedziałam że niech nauczy korzystać z zegarka i będę za 5 minut bo musiałam coś załatwić a nie czekać hugo wie do której. Powiedział że ma to głęboko w dupie i już nikt nie odbierze tej paczki odemnie
Wpisał pewnie jakoś w protokole oczywiście zadzwoniłam na infolinię kolejna skarga na HAMA! 25 minut próbowałam się do bydgoszczy dodzwonić a pani która wysłuchała powiedziała że nie ma podstaw by wierzyć mi bo to najlepszy kurier walnąć sobie w łeb słyszałam jak ten kurier wchodzi w tyłek tej babce to jest kpina facet na paczkę będzie czekał pewnie do wtorku od środy
NIGDY NIE KORZYSTAJCIE Z TEJ FIRMY banda oszustów i nikogo więcej
Stasio 2016-05-15 13:08:15
Moim zdaniem bardzo dobre przesyłki kurierskie Opek
Zostaw swoją opinię o Opek Przesyłki kurierskie - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opek Przesyłki kurierskie