Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-02 15:06:43 odpowiedz | cytuj
Witam
Chciałabym się dowiedzieć coś odnośnie tej firmy (atmosfera, zarobki
itpp..). Praca w biurze. Może ktoś wiem lub pracował???
anonim - 2009-02-08 10:48:20 odpowiedz | cytuj
recepcja to okolo 1500 zl netto nadgodziny sa wyplacane czestwo z 2-3miesiecznym opoznieniem na umowe po okresie probnym nadal czekam wiec zostawiam to bez komentarza...
- 2009-02-08 12:37:05 odpowiedz | cytuj
bardzo dobry pracodawca
anonim - 2009-02-22 13:05:05 odpowiedz | cytuj
zalezy dla kogo po okresie probnym bez zmienionej pensji umowe dostalem po 2 tyg od ukonczenia wczesniejszej
anonim - 2009-03-13 18:49:57 odpowiedz | cytuj
Pracowałam w Medicover we Wrocławiu jakieś 8 miesiecy temu. 1000 zł na rękę, a wymagania z kosmosu. Dziewczyny na stanowiskach biurowych to głównie studentki, które zaciskają zęby do obrony licencjatu/magisterki i uciekają gdzie pieprz rośnie. Przez cały dzień często-gęsto nie masz czasu wyjśc do toalety. Trzeba wchodzić klientom w tyłek bez mydła. Nadgodziny to norma. Wszędzie tylko restrykcje, regulaminy, nikogo nie obchodzi co myślisz. Na rozmowie kwalifikacyjnej namalują ci wizję cud-miód firmy tylko dlaczego pracując tam nie doliczyłam się 3 osób, które wytrzymały tam dłużej niż 1,5 roku. Za byle bzdurę lądujesz na dywaniku. Idź do "Biedronki". Zmęczysz się tak samo, ale wiecej zarobisz.
ala - 2009-03-27 21:58:53 odpowiedz | cytuj
A może ktoś z was orientuje się czy w Medicoverze przyjmują także ratowników medycznych ?
star - 2009-04-04 13:15:12 odpowiedz | cytuj
wyzysk w bialy dzien, obiecuja zlote gory, na poczatku ach i och, a pozniej jestes zwyklym pionkiem, musisz grac jak Ci zagraja, bez podwyzki, realizacji obiecanek, kursow itd. dajesz z siebie wszystko, a w zamian wynagrodzenie za nadgodziny wyplacaja Ci po 3-4 miesiacach
anonim - 2009-05-26 20:54:12 odpowiedz | cytuj
staż killka lat.

nie znam ani jednej osoby obecnie która miała by pozytywny stosunek do tego pracodawcy.

200 osób zwolnionych statystycznie, dużo dobrych, sporo buraków zostało, w każdym z możliwych obszarów oceny firma idzie w dół.
anonim - 2009-06-21 22:58:18 odpowiedz | cytuj
racja firma spada na psy i o tym niebawem będzie głośno
Milena - 2009-07-22 19:41:13 odpowiedz | cytuj
Jutro idę tam na rozmowę kwalifikacyjną ale jak czytam te opinie...i to nie tylko na tym portalu znalzłam tak negatywne...Odechciewa mi się.
Pozdrawiam.Milena
anonim - 2009-08-02 17:49:57 odpowiedz | cytuj
Podobno Dyrektorem Finansowym został niedawno jakiś zakompleksiony krasnoludek?
krasnoludek - 2009-08-22 23:29:11 odpowiedz | cytuj
Facet w XII 2008r dostał "pina" PRACOWNIK ROKU 2008 a w marcu 2009 wymówienie--redukcja etatu i w ten sposób zredukowano bardzo wielu wartościowych ludzi.Zostali donosiciele
krasnoludek - 2009-08-26 18:42:37 odpowiedz | cytuj
Nie jest to firma która dba o pracownika ,tylko na rozmowie rekrutacyjnej wygląda to inaczej,w życiu na co dzień pracownik jak guma da się rozciagnąć to dołożyć mu pracy a zwolnić kolejną osobę. Polecam raczej unikać tej firmy bo slogany w prasie i na rozmowach dla początkujących to mydlenie oczu. krasnoludek
na szczecie byly juz pracownik - 2009-08-28 12:09:46 odpowiedz | cytuj
od konca marca firma zwolnila juz ponad 300 osob, wiec o czyms to swiadczy. zlikwidowali zdecydowana ilosc stanowisk administracyjnych. to co wczesniej robily 3-4 osoby, ma teraz robic jedna, i nikogo nie interesuje jak to zrobi. praca ma byc wykonana i juz. jak nie to opier... jak pracownik sie rozchoruje, to koniec- nie ma nikogo na zastepstwo. w pierwszej kolejnosci wylatywali ci, co pracowali najdluzej. zostali donosiciele i ci, ktorzy sie boja wiec zrobia wszystko co im beda kazac. praca ciezka, nie wolno wyrazac swojego zdania jak nie chcesz podpasc. zasuwasz po godzinach. ja pracowalam kilka lat, ani razu nie zaplacili za nadgodziny. dyspozycyjnosc od switu do nocy plus weekendy. klient ma zawsze racje, nie masz prawa obrony. pelna kontrola pracownikow. zdecydowanie nie polecam.
giga - 2009-08-28 12:18:20 odpowiedz | cytuj
moim zdaniem fajna firma jak ktoś naprawdę chce to może zarobić. A frustratów jest wszędzie pelno, nie ma co na nich zwracac uwagi
Były pracownik - 2009-08-28 19:27:52 odpowiedz | cytuj
Opinia gigy to napewno ktos z kierownictwa radzę nie sugerować się nią.
ja - 2009-09-02 13:34:50 odpowiedz | cytuj
Czy orientujecie się ile m/w może tam zarobić regionalny dyrektor sprzedaży? Jakiego rzędu zarobki są to w ogóle?
Giga - 2009-09-02 13:35:49 odpowiedz | cytuj
slyszalem coś o 10 000 zl miesięcznie + samochód slużbowy
JA - 2009-09-02 14:04:19 odpowiedz | cytuj
brutto? chodzi o Warszawę...DZIĘKI!
ja - 2009-09-02 14:05:26 odpowiedz | cytuj
Giga, czy wg Ciebie ta posada warta jest tych pieniędzy?
bo tak - 2009-09-03 11:17:52 odpowiedz | cytuj
pytanie o wysokosc zarobkow dyrektora sprzedazy w Medicover zaskakujaco czesto pojawia sie na roznych forach- szczegolnie na forum Gazety, a teraz padlo tutaj. Mam wrazenie ze pyta ta sama osoba. I czemu mi sie wydaje ze to ktos z tej firmy...
bo tak - 2009-09-03 11:17:52 odpowiedz | cytuj
gal - 2009-09-18 13:41:42 odpowiedz | cytuj
Pracuje tu dwa lata, nie jest to sielanka.Najlepiej niczym się nie przejmować i być sobą.Na płace nie narzekam, jak dla młodej osoby to całkiem nieźle, ale nie obraziłabym się gdyby dali nam podwyżke.
tir - 2009-10-16 19:56:29 odpowiedz | cytuj
cyrk na kółkach, nie tak dawno byłem swiadkiem rozmowy jak jedna z pacjentek wymuszala recepte z dnia na dzien, usilujac wymusic aby recepte odebral jej maz (nie podpisala dla niego w centrum wczesniej upowaznienia), kolejny tel dotyczyl tej informacji ze ta pani jest opiekunka kontraktu pewnej firmy z medicoverem-sprawa zostala zalatwiona od reki, a podobno wszyscy sa traktowani z taka sama dokladnosci
k - 2009-11-13 17:34:52 odpowiedz | cytuj
nie polecam M. jako dobrego miejsca pracy, pracowałam we Wrocławiu ponad 2 lata i jedyne co zyskałam to dodatkowy punkt w CV i dobrych znajomych, którzy zresztą też stamtąd odeszli.
Mogę policzyć na palcach jednej ręki osoby które są zadowolone z pracy w Medicover Wrocław.
Zarobki są gorzej niż marne, a wymagania ogromne. 1000-1200 netto. Ciągniesz nadgodziny i soboty, za które oczywiście nie płacą. Musisz być cały czas dyspozycyjna, ale o urlop to musisz się prosić. Dostaniesz go jeśli przedstawisz Kierownikowi Centrum listę osób które w tym czasie będą Cię zastępować.
Błędów nie masz prawa popełnić,a pacjentom musisz wchodzić w ....
O podwyżce zapomnij, no chyba że masz dobre układy z górą (czyt. donosisz na współpracowników).
Atmosfera między pracownikami fajna, ale co z tego skoro coraz więcej fajnych ludzi odchodzi. Rotacja jest ogromna, zanim przeszkolą nowego pracownika on już odchodzi.
Na rozmowie obiecują wiele, co nie ma pokrycia.
Najlepiej jeśli nie masz życia prywatnego i absolutnie rodziny, dzieci: bo przecież chorują, a L4 czy opieka nie jest mile widziana.
x