brak logo

PROFPLAST Sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o PROFPLAST Sp. z o.o.

anonim 2012-01-06 21:04:18
atmosfera straszna kierownictwo pozal sie boze. pracuje ale szukam normalnej pracy.
2
pracownik 2012-01-14 18:21:18
TAK TO PRAWDA,BRAK ZAINTERESOWANIA PRODUKCJA. ALE WIELKIE ZAINTERESOWANIE KORZYSTANIEM PRACOWNIKOW Z TOALET.NO COZ WYKAZUJEMY SIE TYM CZYM POTRAFIMY. .
piko 2012-09-02 15:06:03
Omijać..
gumiś 2012-10-24 23:50:46
Super zakład,druga zmiana imprezy a trzecia spanie.Niestety zwolniłem się bo za małe zarobki na popołudniowe imprezy brakowało,a rodzina na utrzymaniu.Szacun koledzy tak trzymajcie.Pozdrawiam chłopaków z mojej zmiany i M....
1
piko 2013-05-17 22:50:26
[usunięte przez moderatora] Omijać...
ani 2014-02-16 12:36:15
Na tym forum jak w zakładzie,nie można mieć własnego zdania.Prawdziwe opinie są usuwane.Dobry pracownik to głupi pracownik najlepiej po podstawowej.Pracują za dwoje i niczego nie żądają.Zachowanie kobiet poniżej krytyki,dziecinada.Odradzam tam prace atmosfera straszna i kasa też mała.
max 2014-02-16 13:37:33
nie zgadzam sie zarobki sa dobre za taka prace kobiety jesli sa zmeczone to plotkami intrygami i kłotniami otmosfera nie ciekawa z tego powodu
sam12 2014-10-14 16:29:33
jak uważasz , że łamane są prawa pracownika to możesz skargę na nich napisać do Państwowej Inspekcji Pracy , tu są informacje jak to się robi
http://www.infor.pl/prawo/praca/inspekcja-pracy/294535,Jak-napisac-skarge-do-PIP-na-lamanie-praw-pracowniczych.html
oraz tu :
http://donosimy.waw.pl/donos-do-pipu/screenshot003/

2
lolobolo 2014-12-01 19:32:05
Skarga powinna być napisana przez zainteresowanego a "uprzejmie donieść" może ktoś nie związany z nimi .Wystarczy aby znał fakty i głupot nie pisał .
1
tur 2015-01-28 21:44:00
po co zmieniać miejsce pracy w którym chce się zostać o ile zmieni się tylko kilka niuansów. Profplast to porządna firma , która niestety posiada swoje wady ( o których już nie raz tutaj pisaliście albo po prostu wszyscy o nich wiem). Ale nie oszukujmy się jaka firma właśnie takich wad nie posiada...
janek 2015-03-30 13:33:02
wydaje mi się, że każda firma posiada jakieś tam większe czy mniejsze wady, ale to jest powód do rezygnowania konkretnie z danej posady. Poza tym wydaje mi się, że jednak można tutaj zarobić wiecej pieniędzy niż w podobnych barnżach, nie wiecie czy to faktycznie prada, bo w sumie bym się chetnie wybrał.
jurek 2015-03-30 19:46:50
te cztery ostatnie opnie pisał prezes?
dodo 2016-05-14 22:48:19
Oczywiście premia jest tutaj zależna od Twoich wyników @less.
Zostaw swoją opinię o PROFPLAST Sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFPLAST Sp. z o.o.