Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EGB Investments SA

Pracowałeś w firmie EGB Investments SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
miserak - 2014-10-20 08:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rafau Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłaby prośba o udokumentowanie tego co mówią, piszą i co oferują. Mam nadzieję, że z pozycji osoby, która musi z nimi współpracować nie dają zbyt wielu powodów do narzekań. Oczywiście ich praca jest niewdzięczna, ale w końcu liczy się skuteczność z której na pewno są rozliczani.
zdjecie uzytkownika
klientowski demaskator - 2014-10-24 19:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No proszę proszę, chciałem dowiedzieć się czegoś więcej o egb a tu takie polne chwasty (a myślałem że będą kwiatki).

Ja uważam że ten pan ma rację. @miserak, co innego jest na pisemkach z egb a co innego konsultanci mówią.
Na piśmie jest jasno i wyraźnie napisane że wystarczy kontakt telefoniczny a kwota składki zostanie rozłożona na trzy raty. Taki przypadek miałem dwa miesiące temu, traf chciał że nie zapłacił składki oc w drugim półroczu, odbieram pisemeczko a tam trzy ratki. Myślę sobie super! Dzwonię w zeszłym tygodniu a tu taki zonk, nie ma rat. "Całość za trzy dni" Ale po co się użerać i szargać nerwy. Wystarczy zmienić ubezpieczyciela i złożyć skargę.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-17 22:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie, chyba jedna z najgorszych i niewdzięcznych prac jest upominanie się o cudze pieniądze, ale milej by było żeby to co oferują ustnie zgadzało się z rzeczywistością, wtedy obie strony są bardziej skore do współpracy. Przecież jak ktoś ma problemy to powinno się wyciągnąć rękę by pomóc na ile to możliwe a nie kopać leżącego
zdjecie uzytkownika
Nudziarz - 2014-11-21 18:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki tu spokój, na na na, nic się nie dzieje, na na na..
zdjecie uzytkownika
Nudziarz - 2014-11-21 18:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...na na na na ...na na na na
zdjecie uzytkownika
Dwulicus - 2014-12-03 23:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zamiast szanować tych, co zostali, proszą, żeby "byli" wrócili. Po co pytam?
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2014-12-04 21:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Śmiechłem z tego ;D

A teraz na poważnie. Skoro godzicie się na takie traktowanie, to zasługujecie na to co macie. Mówię tu o premiach, karach, nie fajnemu traktowaniu was przez pseudomenadzerów, procedur z pupy. I nie mówicie że nie ma alternatywy.
Pozdro dla kumatych.
zdjecie uzytkownika
łahahaha - 2014-12-05 00:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dwulicus - 2014-12-03 23:21:11]:
Naprawdę?!Kogo?!Kombinatorów i leserów(choć kilku w bewu jeszcze się ostało), bankowcy wiedzą - taki sam jak Areczek prawda?,gwiazdy i gwiazdeczki spadające z krzesła..if you know what I mean ;)Wyleciały osoby bojące się odebrać telefon albo osoby które śpiewały "zaszłam w ciążę zaraz wracam".
zdjecie uzytkownika
ODI - 2014-12-12 22:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EGB? CO TO ZA FIRMA? TO KLAN OSZUSTÓW,PRÓBUJACYCH WYŁUDZIC PIENIADZE SPRZED KILKU LAT I DO TEGO ZAPŁACONE.I JA MAM JESZCZE TO UDOWADNIAC? MAM SŁAC KSERO,A KTO ZWRÓCI MI CZAS I ZA LIST POLECONY?WIADOMO PARE ZŁOTYCH ALE W SKALI TYSIECZNEJ.ILE JESZCZE LUDZI NABIJECIE W BUTELKE?
zdjecie uzytkownika
Mr. B. - 2015-01-03 21:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tam sloneczka? Co nowego w egiebowie? :)
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-01-11 20:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mr. B. - 2015-01-03 21:22:13]:
Nie ma na co narzekać, to i nikt nic nie pisze.
zdjecie uzytkownika
An - 2015-01-16 17:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-01-11 20:21:42]:
Raczej jak zawsze czyli brak słów...
zdjecie uzytkownika
Ren - 2015-01-21 20:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego się spodziewac...
zdjecie uzytkownika
lau - 2015-02-20 00:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miserak - 2014-10-20 08:46:29]:
Goebbels by się nie powstydził ;D
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-03-06 13:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt nic nie pisze - a jednak! sluchajce, jak mam taką sprawe, bo chce teraz szybko znaleźc prace, jeszcze nie wiem czy tylko doryczo czy na stałe, wazne jest, zeby coś było. Jak u nich wyglądają rozmowy, normalnie jest tak, ze mozna tutaj coś zdziałać osobiście cyz raczej telefonicznie tylko rekrutują?
zdjecie uzytkownika
Gaso - 2015-03-23 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście odradzam Ci pracę typu tak żeby tylko coś było bo się wykończysz. To nie jest kanapka, że zjesz żeby tylko się najeść. W pracy jest kompletnie inaczej, nie wiem czy pracowałeś wcześniej czy jak ale wybór pracy powinien być przemyślany. Nawet taka dorywcza bo później może Cię spotkać wiele przykrych sytuacji.
zdjecie uzytkownika
złoty król - 2015-03-24 19:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Romuś kolego, przeczytaj komentarze i odpowiedz sam sobie czy chciałbyś pracować z takimi ludźmi którzy tworzą taką atmosferę?
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-06-09 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moja znajoma dostała pismo od nich brała pozyvzke w banku w 2002 roku podobno ta windykacja ja przejeła na pismie jest ze w 2012 roku smiechu warte .W banku poszła sie dowiedziec juz tam nie figuruje wszystko jest ok .W maju dostała pismo ze dług 00000 a odsetki ponad 3 tysiace .ma zapłacic im w ciagu 3 dni .poszła z tym do adwokata sprawa bedzie wyjasniana nie było nic ani wezwan ani od nich pisam teraz dopiero .Bedzie wsprawa wytoczona im za nekanie .
zdjecie uzytkownika
EO - 2015-06-11 22:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dawno przedawnione, olej to - ciągle tylko kłapią językiem że puszczą do sądu.. kłamią ;)
zdjecie uzytkownika
enedułerak - 2015-06-13 12:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nooo dokladnie mnie tex strasza jak duchy hahahaha od 4 lat to samo
a ja wplacam sobie po 5 dyszeeek nawet odsetek w tych starych kredytach nieaktualizuja
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-06-23 00:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszesz o tych kredytach z ge money bank? zastanawialem sie dlaczego nie aktualizuja odsetek ustawowych ich windikatorzy nie potrafia odpowiedziec..
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-07-12 12:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam zielonego pojęcia o zakresie działania firmy EGB Investments. Wnioskuję, że są oni pośrednikami między klientami a bankami i funduszami inwestycyjnymi, czyli firma jakich wiele. W Warszawie jest tego cała masa. Praca całkiem fajna, słyszałam, że ludzie są zadowoleni. Ciekawa jestem czy EGB też ma takie opinie.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-27 12:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co powiecie o ofercie pracy Asystent w Biurze Administracji i Logistyki ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-30 19:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści. Jak dobrze poczytacie to będziecie wiedzieli czyja to jest firma !!! Ja in założyłem sprawę NIE DAM SIE TAK LATWO
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-05 21:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-07-27 12:24:52]:
Jak najdalej od tej pseudo firmy. Kolesiostwo, plotki, zero szacunku dla człowieka. Poza tym, nigdy nie wiadomo, kiedy wylecisz. Odradzam!!!!
zdjecie uzytkownika
typ - 2015-08-13 06:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może być.
zdjecie uzytkownika
zed - 2015-08-13 23:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-08-05 21:15:17]:
Czyli po staremu.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-24 11:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista ds. PR i Marketingu w EGB Investments S.A. znalazłem taką ofertę pracy w Bydgoszczy mam zamiar tam aplikowac na podstawie paru opinii które tu przeczytałam. Uważam, iż złe komentarze są nie uniknione bo nie ma takiej firmy która by miała 100% zadowolonych pracowników. Chyba, żeby każdy zarabiał po 10000zł
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-17 22:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bach-bach. Tak teraz będzie.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-12-18 02:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy potwierdzi mi ktos informacje odnoscie oferty na stanowisko asystenta administratora sieci napisali ze oferują umowę o pracę czy tak jest,a jakie jest wynagrodzenie bo nie ma informacji
zdjecie uzytkownika
it - 2015-12-20 21:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2015-12-18 02:00:58]:
Najniższa krajowa? Interesuje Cię? Uciekaj
zdjecie uzytkownika
charlie - 2015-12-26 16:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olek skoro zapewniona jest umowa o pracę dla asystenta administratora sieci to i tak już jest duże. Stabilne zatrudnienie to połowa sukcesu i podstawa zadowolenia pracownika.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-28 12:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [charlie - 2015-12-26 16:35:11]:
Tak, dlatego właśnie ciagle kogoś szukają :D
zdjecie uzytkownika
gfgfgf - 2015-12-28 20:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@charlie wiadomo ze wiekszosc ludzie podczas szukania pracy sugeruje sie tym zeby była umowa o prace, no i na pewno biora tez pod uwage sprawe zarobków
zdjecie uzytkownika
kras - 2015-12-30 23:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym przypadku raczej pracownik będzie zadowolony, bo oprócz tego, że ma niezłą podstawową pensję, to także z dodatków kilka stówek może jeszcze dojść.
zdjecie uzytkownika
drewniak - 2016-01-02 13:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kras - 2015-12-30 23:18:27]:
Hej Wam. Poszukuje obecnie pracy i w sumie robię mały research. słyszałem , że mieli ostatnio wolne miejsce. Chodziło chyba o jakieś stanowisko związane z marketingiem
zdjecie uzytkownika
saspensios - 2016-01-08 15:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak @drewniak oni teraz szukają kogoś na stanowisko specjalisty do spraw public relations i marketingu, choć osoba wykształcona wie, że to dwie różne rzeczy, jednak w firmie często łączy się te stanowiska
zdjecie uzytkownika
mała_mi - 2016-02-04 13:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie szukają teraz w egb specjalisty ds marketingu - skąd wy to wzięliście? z tego co wiem szukają teraz sekretarki z językiem angielskim.
@drewniak owszem to są dwa różne stanowiska ale często się ze sobą łączą i jedna osoba spokojnie ogarnie to i to
zdjecie uzytkownika
dzeleka - 2016-02-04 13:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mala-mi a aplikowalas na to stanowisko sekretarki? Tez zastanawiam sie czy nie przeslac swoich papierow, bo podobno szukaja dziewczyny z mila aparycja i daja spora podstawe.
zdjecie uzytkownika
mała_mi - 2016-02-04 15:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dzelka moja znajoma tam pracuje i mówiła że ważna jest aparycja ale przede wszystkim znajomość języka angielskiego
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-02-06 13:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byc może poprzednia oferta jest już nieaktualna, fajnie napisali, że stanowisko sekretarki jest sercem firmy gdyż, jest ono wizytówka spółki oraz jej centrum informacyjnym.
zdjecie uzytkownika
tnt - 2016-02-08 21:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [olek - 2016-02-06 13:49:05]:
Obecna sekretarka na pewno nie jest wizytówką firmy, bo jest arogancka i głupia.
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-02-08 21:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale po co obrazać od razu kogoś? wydaje mi sie, ze sekretarka powinna być przede wszystkim kompetentna i pomocna no i w bydgoszczy oddział jest jednak prestiżowy.
zdjecie uzytkownika
takaja - 2016-02-09 22:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
korposzczury. gdy tylko weszlam do ich biura mialam ochote stamtad wyjsc
zdjecie uzytkownika
batat - 2016-02-11 10:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@takaja a to byłaś na rozmowie? jak tak to napisz jak to wyglądało. Fajne mają to ogłoszenie, oferuja 3 miesięczną umowe na okres próbny i pomoc i wsparcie merytoryczne kolegów z Biura
zdjecie uzytkownika
hep - 2016-03-04 20:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym wsparciem kolegów z biura, to zabawnie brzmi @batat. Pewnie wszystko zależy od dnia i atmosfery jaka w firmie panuje. Chociaż patrząc na to, jakie segmenty firma posiada, to atmosfera kuleć nie powinna.
zdjecie uzytkownika
charlie - 2016-04-11 15:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera rzeczywiście jest dobra @hep, zwłaszcza, że relacje między nimi opierają się na dość dobrych stosunkach.
zdjecie uzytkownika
!!! - 2016-04-11 20:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jaka atmosfera kiedys to była atmosfera do pracy przychodziło sie z przyjemnościa a teraz to tylko walka o przetrwanie albo czekanie na najgorsze. Wszystkich super starych pracownikow zwolnili lub sami odeszli bo nie wytrzymali. Mowi sie że praca to drugi dom i kiedys tak było wszystkich sie znało spotykało prywatnie z rodzinami aż się chciało itd. teraz to czysta gra.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nikt nic nie wie, zadają dziwne pytania - czy lakier od pukania szponami w blat stołu nie odpryśnie, czy aby "ten" krawat pasuje i o kupno chleba
Pytania: ??? po co tracić czas
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-05-09 13:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz @!!! też liczą się przede wszystkim pieniądze. Wszystko drożeje robi się coraz więcej osób na rynku to i zaczyna się walka. Ale nie przesadzałby z tym aż tak bardzo jednak oni dają umowy o pracę więc jakaś stabilność jest do tego szereg świadczeń socjalnych. Ja myślę, że serio da się wytrzymać
zdjecie uzytkownika
pracownik_EGB - 2016-05-09 13:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tak sądzę. W żadnej pracy nie jest zawsze słodko. Ale umowy są o pracę, nie jakieś śmieciowe, wypłaty są zawsze na koncie na 10 i jeszcze w zeszłym roku dostaliśmy po 1000 zł przed świętami w karcie podarunkowej. Nie jest źle!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EGB Investments SA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert