Profil firmy EGB Investments SA

EGB Investments SA

Bydgoszcz

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o EGB Investments SA

janek 2014-11-17 22:57:18
właśnie, chyba jedna z najgorszych i niewdzięcznych prac jest upominanie się o cudze pieniądze, ale milej by było żeby to co oferują ustnie zgadzało się z rzeczywistością, wtedy obie strony są bardziej skore do współpracy. Przecież jak ktoś ma problemy to powinno się wyciągnąć rękę by pomóc na ile to możliwe a nie kopać leżącego
1
Nudziarz 2014-11-21 18:20:31
Jaki tu spokój, na na na, nic się nie dzieje, na na na..
0
Nudziarz 2014-11-21 18:22:25
...na na na na ...na na na na
0
Dwulicus 2014-12-03 23:21:11
Zamiast szanować tych, co zostali, proszą, żeby "byli" wrócili. Po co pytam?
2
heheszki 2014-12-04 21:32:25
Śmiechłem z tego ;D

A teraz na poważnie. Skoro godzicie się na takie traktowanie, to zasługujecie na to co macie. Mówię tu o premiach, karach, nie fajnemu traktowaniu was przez pseudomenadzerów, procedur z pupy. I nie mówicie że nie ma alternatywy.
Pozdro dla kumatych.
2
łahahaha 2014-12-05 00:27:16
Naprawdę?!Kogo?!Kombinatorów i leserów(choć kilku w bewu jeszcze się ostało), bankowcy wiedzą - taki sam jak Areczek prawda?,gwiazdy i gwiazdeczki spadające z krzesła..if you know what I mean ;)Wyleciały osoby bojące się odebrać telefon albo osoby które śpiewały "zaszłam w ciążę zaraz wracam".
2
ODI 2014-12-12 22:22:07
EGB? CO TO ZA FIRMA? TO KLAN OSZUSTÓW,PRÓBUJACYCH WYŁUDZIC PIENIADZE SPRZED KILKU LAT I DO TEGO ZAPŁACONE.I JA MAM JESZCZE TO UDOWADNIAC? MAM SŁAC KSERO,A KTO ZWRÓCI MI CZAS I ZA LIST POLECONY?WIADOMO PARE ZŁOTYCH ALE W SKALI TYSIECZNEJ.ILE JESZCZE LUDZI NABIJECIE W BUTELKE?
1
Mr. B. 2015-01-03 21:22:13
Co tam sloneczka? Co nowego w egiebowie? :)
1
Ania 2015-01-11 20:21:42
Nie ma na co narzekać, to i nikt nic nie pisze.
0
An 2015-01-16 17:53:53
Raczej jak zawsze czyli brak słów...
0
Ren 2015-01-21 20:25:48
A czego się spodziewac...
0
lau 2015-02-20 00:15:09
Goebbels by się nie powstydził ;D
0
romek 2015-03-06 13:06:42
nikt nic nie pisze - a jednak! sluchajce, jak mam taką sprawe, bo chce teraz szybko znaleźc prace, jeszcze nie wiem czy tylko doryczo czy na stałe, wazne jest, zeby coś było. Jak u nich wyglądają rozmowy, normalnie jest tak, ze mozna tutaj coś zdziałać osobiście cyz raczej telefonicznie tylko rekrutują?
1
Gaso 2015-03-23 18:27:20
Osobiście odradzam Ci pracę typu tak żeby tylko coś było bo się wykończysz. To nie jest kanapka, że zjesz żeby tylko się najeść. W pracy jest kompletnie inaczej, nie wiem czy pracowałeś wcześniej czy jak ale wybór pracy powinien być przemyślany. Nawet taka dorywcza bo później może Cię spotkać wiele przykrych sytuacji.
1
złoty król 2015-03-24 19:44:27
Romuś kolego, przeczytaj komentarze i odpowiedz sam sobie czy chciałbyś pracować z takimi ludźmi którzy tworzą taką atmosferę?
2
Ona 2015-06-09 12:34:04
moja znajoma dostała pismo od nich brała pozyvzke w banku w 2002 roku podobno ta windykacja ja przejeła na pismie jest ze w 2012 roku smiechu warte .W banku poszła sie dowiedziec juz tam nie figuruje wszystko jest ok .W maju dostała pismo ze dług 00000 a odsetki ponad 3 tysiace .ma zapłacic im w ciagu 3 dni .poszła z tym do adwokata sprawa bedzie wyjasniana nie było nic ani wezwan ani od nich pisam teraz dopiero .Bedzie wsprawa wytoczona im za nekanie .
2
EO 2015-06-11 22:22:26
Dawno przedawnione, olej to - ciągle tylko kłapią językiem że puszczą do sądu.. kłamią ;)
2
enedułerak 2015-06-13 12:39:16
Nooo dokladnie mnie tex strasza jak duchy hahahaha od 4 lat to samo
a ja wplacam sobie po 5 dyszeeek nawet odsetek w tych starych kredytach nieaktualizuja
1
zibi 2015-06-23 00:34:44
piszesz o tych kredytach z ge money bank? zastanawialem sie dlaczego nie aktualizuja odsetek ustawowych ich windikatorzy nie potrafia odpowiedziec..
0
Kasia 2015-07-12 12:51:08
Nie mam zielonego pojęcia o zakresie działania firmy EGB Investments. Wnioskuję, że są oni pośrednikami między klientami a bankami i funduszami inwestycyjnymi, czyli firma jakich wiele. W Warszawie jest tego cała masa. Praca całkiem fajna, słyszałam, że ludzie są zadowoleni. Ciekawa jestem czy EGB też ma takie opinie.
0
aaa 2015-07-27 12:24:52
co powiecie o ofercie pracy Asystent w Biurze Administracji i Logistyki ?
2
ja 2015-07-30 19:00:38
Dokładnie tak jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści. Jak dobrze poczytacie to będziecie wiedzieli czyja to jest firma !!! Ja in założyłem sprawę NIE DAM SIE TAK LATWO
0
ja 2015-08-05 21:15:17
Jak najdalej od tej pseudo firmy. Kolesiostwo, plotki, zero szacunku dla człowieka. Poza tym, nigdy nie wiadomo, kiedy wylecisz. Odradzam!!!!
1
typ 2015-08-13 06:35:36
Może być.
1
zed 2015-08-13 23:11:11
Czyli po staremu.
1
ona 2015-08-24 11:58:11
Specjalista ds. PR i Marketingu w EGB Investments S.A. znalazłem taką ofertę pracy w Bydgoszczy mam zamiar tam aplikowac na podstawie paru opinii które tu przeczytałam. Uważam, iż złe komentarze są nie uniknione bo nie ma takiej firmy która by miała 100% zadowolonych pracowników. Chyba, żeby każdy zarabiał po 10000zł
0
ja 2015-12-17 22:58:39
Bach-bach. Tak teraz będzie.
0
olek 2015-12-18 02:00:58
hej, czy potwierdzi mi ktos informacje odnoscie oferty na stanowisko asystenta administratora sieci napisali ze oferują umowę o pracę czy tak jest,a jakie jest wynagrodzenie bo nie ma informacji
0
it 2015-12-20 21:24:50
Najniższa krajowa? Interesuje Cię? Uciekaj
0
charlie 2015-12-26 16:35:11
@olek skoro zapewniona jest umowa o pracę dla asystenta administratora sieci to i tak już jest duże. Stabilne zatrudnienie to połowa sukcesu i podstawa zadowolenia pracownika.
0
ja 2015-12-28 12:30:49
Tak, dlatego właśnie ciagle kogoś szukają :D
0
gfgfgf 2015-12-28 20:07:21
@charlie wiadomo ze wiekszosc ludzie podczas szukania pracy sugeruje sie tym zeby była umowa o prace, no i na pewno biora tez pod uwage sprawe zarobków
0
kras 2015-12-30 23:18:27
W tym przypadku raczej pracownik będzie zadowolony, bo oprócz tego, że ma niezłą podstawową pensję, to także z dodatków kilka stówek może jeszcze dojść.
0
drewniak 2016-01-02 13:42:41
Hej Wam. Poszukuje obecnie pracy i w sumie robię mały research. słyszałem , że mieli ostatnio wolne miejsce. Chodziło chyba o jakieś stanowisko związane z marketingiem
0
saspensios 2016-01-08 15:23:26
no tak @drewniak oni teraz szukają kogoś na stanowisko specjalisty do spraw public relations i marketingu, choć osoba wykształcona wie, że to dwie różne rzeczy, jednak w firmie często łączy się te stanowiska
0
mała_mi 2016-02-04 13:26:14
Nie szukają teraz w egb specjalisty ds marketingu - skąd wy to wzięliście? z tego co wiem szukają teraz sekretarki z językiem angielskim.
@drewniak owszem to są dwa różne stanowiska ale często się ze sobą łączą i jedna osoba spokojnie ogarnie to i to
1
dzeleka 2016-02-04 13:45:50
mala-mi a aplikowalas na to stanowisko sekretarki? Tez zastanawiam sie czy nie przeslac swoich papierow, bo podobno szukaja dziewczyny z mila aparycja i daja spora podstawe.
0
mała_mi 2016-02-04 15:17:56
@dzelka moja znajoma tam pracuje i mówiła że ważna jest aparycja ale przede wszystkim znajomość języka angielskiego
0
olek 2016-02-06 13:49:05
Byc może poprzednia oferta jest już nieaktualna, fajnie napisali, że stanowisko sekretarki jest sercem firmy gdyż, jest ono wizytówka spółki oraz jej centrum informacyjnym.
0
tnt 2016-02-08 21:54:15
Obecna sekretarka na pewno nie jest wizytówką firmy, bo jest arogancka i głupia.
2
radek 2016-02-08 21:56:25
ale po co obrazać od razu kogoś? wydaje mi sie, ze sekretarka powinna być przede wszystkim kompetentna i pomocna no i w bydgoszczy oddział jest jednak prestiżowy.
1
takaja 2016-02-09 22:50:29
korposzczury. gdy tylko weszlam do ich biura mialam ochote stamtad wyjsc
0
batat 2016-02-11 10:22:17
@takaja a to byłaś na rozmowie? jak tak to napisz jak to wyglądało. Fajne mają to ogłoszenie, oferuja 3 miesięczną umowe na okres próbny i pomoc i wsparcie merytoryczne kolegów z Biura
0
hep 2016-03-04 20:32:45
z tym wsparciem kolegów z biura, to zabawnie brzmi @batat. Pewnie wszystko zależy od dnia i atmosfery jaka w firmie panuje. Chociaż patrząc na to, jakie segmenty firma posiada, to atmosfera kuleć nie powinna.
0
charlie 2016-04-11 15:39:58
Atmosfera rzeczywiście jest dobra @hep, zwłaszcza, że relacje między nimi opierają się na dość dobrych stosunkach.
0
!!! 2016-04-11 20:49:08
Jaka atmosfera kiedys to była atmosfera do pracy przychodziło sie z przyjemnościa a teraz to tylko walka o przetrwanie albo czekanie na najgorsze. Wszystkich super starych pracownikow zwolnili lub sami odeszli bo nie wytrzymali. Mowi sie że praca to drugi dom i kiedys tak było wszystkich sie znało spotykało prywatnie z rodzinami aż się chciało itd. teraz to czysta gra.
3
olek 2016-05-09 13:12:06
Wiesz @!!! też liczą się przede wszystkim pieniądze. Wszystko drożeje robi się coraz więcej osób na rynku to i zaczyna się walka. Ale nie przesadzałby z tym aż tak bardzo jednak oni dają umowy o pracę więc jakaś stabilność jest do tego szereg świadczeń socjalnych. Ja myślę, że serio da się wytrzymać
0
pracownik_EGB 2016-05-09 13:25:26
Ja też tak sądzę. W żadnej pracy nie jest zawsze słodko. Ale umowy są o pracę, nie jakieś śmieciowe, wypłaty są zawsze na koncie na 10 i jeszcze w zeszłym roku dostaliśmy po 1000 zł przed świętami w karcie podarunkowej. Nie jest źle!
0
amenka 2016-06-24 22:30:45
chyba przyjacielu nie masz racji bo na stanowisku Asystent ds. Korespondencji i Pism Procesowych oferuje jednak zatrudnienie na podstawie umowy zlecenia
0
unes 2016-06-27 08:54:06
No tak, ale przecież jest napisane w ogłoszeniu, że będzie to umowa zlecenia. Moje dwie kumpele tam pracuja i mówia że poważnie jest ok. I z tego co podpytywałam to na ponad 100 zatrudnionych może z 3 są zatrudnione na zleceniówke. Zazwyczaj sie asystentow zatrudnia na początek na zlecenie, a po okresie probnym na umowe o prace.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments SA