Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EGB Investments SA

Pracowałeś w firmie EGB Investments SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dabi - 2014-10-02 15:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pracy w EGB Investments , to mimo tak wielu głosów niezadowolenia to jednak firma dalej trzyma się całkiem nieźle jeśli chodzi oczywiście o kadrę pracowniczą. Co do samej specyfiki pracy i branży którą się zajmują to osobiście nie chciałbym się wypowiadać , bo nie przepadam za windykatorami ...
zdjecie uzytkownika
pietro - 2014-10-03 23:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dabi - 2014-10-02 15:54:33]:
a co Ci nie odpowiada w szarych pracownikach?
zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-10-04 14:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pietro - 2014-10-03 23:26:15]:
dabi napisał, że nie przepada za branżą windykacyjną, natomiast do szarych pracowników nic nie ma ;)
raczej ciężko znaleźć kogoś, komu branża windykacyjna przypada do gustu, w końcu zawsze źle się kojarzyła i raczej zawsze tak będzie się kojarzyć ;)
a praca w EGB - całkiem w porządku.
zdjecie uzytkownika
rafau - 2014-10-04 19:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [wasz dłużnik - 2014-08-28 19:37:12]:
poczytalem sobie co nieco o tej "pani" na bankierze,czytam widze ze nie tylko mnie potraktowala w chamski i prostacki sposob
to ze ktos ma dlugi nie oznacza ze mozna jechac z nim jak ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> to ze ktos nie moze splacic dlugu w terminie narzuconym wrecz wykrzyczanym przez byle kogo nie oznacza ze mozna z nim tak postepowac,naprawde zalosne jest to jak pani traktuje ludzzi ktorzy maja dlugi do splaty. a jak prosze o raty(ktore sami przedstawiacie w pismie) to sie nie zgadzacie!!!!!!!!! co to ma k.. ma byc!!!

Drogi kolego,nie pozostaje nic innego jak zlozyc skarge na nia do aviva i do egb co napewno zrobie!!!!!
zdjecie uzytkownika
miserak - 2014-10-20 08:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rafau Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłaby prośba o udokumentowanie tego co mówią, piszą i co oferują. Mam nadzieję, że z pozycji osoby, która musi z nimi współpracować nie dają zbyt wielu powodów do narzekań. Oczywiście ich praca jest niewdzięczna, ale w końcu liczy się skuteczność z której na pewno są rozliczani.
zdjecie uzytkownika
klientowski demaskator - 2014-10-24 19:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No proszę proszę, chciałem dowiedzieć się czegoś więcej o egb a tu takie polne chwasty (a myślałem że będą kwiatki).

Ja uważam że ten pan ma rację. @miserak, co innego jest na pisemkach z egb a co innego konsultanci mówią.
Na piśmie jest jasno i wyraźnie napisane że wystarczy kontakt telefoniczny a kwota składki zostanie rozłożona na trzy raty. Taki przypadek miałem dwa miesiące temu, traf chciał że nie zapłacił składki oc w drugim półroczu, odbieram pisemeczko a tam trzy ratki. Myślę sobie super! Dzwonię w zeszłym tygodniu a tu taki zonk, nie ma rat. "Całość za trzy dni" Ale po co się użerać i szargać nerwy. Wystarczy zmienić ubezpieczyciela i złożyć skargę.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-17 22:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie, chyba jedna z najgorszych i niewdzięcznych prac jest upominanie się o cudze pieniądze, ale milej by było żeby to co oferują ustnie zgadzało się z rzeczywistością, wtedy obie strony są bardziej skore do współpracy. Przecież jak ktoś ma problemy to powinno się wyciągnąć rękę by pomóc na ile to możliwe a nie kopać leżącego
zdjecie uzytkownika
Nudziarz - 2014-11-21 18:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki tu spokój, na na na, nic się nie dzieje, na na na..
zdjecie uzytkownika
Nudziarz - 2014-11-21 18:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...na na na na ...na na na na
zdjecie uzytkownika
Dwulicus - 2014-12-03 23:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zamiast szanować tych, co zostali, proszą, żeby "byli" wrócili. Po co pytam?
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2014-12-04 21:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Śmiechłem z tego ;D

A teraz na poważnie. Skoro godzicie się na takie traktowanie, to zasługujecie na to co macie. Mówię tu o premiach, karach, nie fajnemu traktowaniu was przez pseudomenadzerów, procedur z pupy. I nie mówicie że nie ma alternatywy.
Pozdro dla kumatych.
zdjecie uzytkownika
łahahaha - 2014-12-05 00:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dwulicus - 2014-12-03 23:21:11]:
Naprawdę?!Kogo?!Kombinatorów i leserów(choć kilku w bewu jeszcze się ostało), bankowcy wiedzą - taki sam jak Areczek prawda?,gwiazdy i gwiazdeczki spadające z krzesła..if you know what I mean ;)Wyleciały osoby bojące się odebrać telefon albo osoby które śpiewały "zaszłam w ciążę zaraz wracam".
zdjecie uzytkownika
ODI - 2014-12-12 22:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EGB? CO TO ZA FIRMA? TO KLAN OSZUSTÓW,PRÓBUJACYCH WYŁUDZIC PIENIADZE SPRZED KILKU LAT I DO TEGO ZAPŁACONE.I JA MAM JESZCZE TO UDOWADNIAC? MAM SŁAC KSERO,A KTO ZWRÓCI MI CZAS I ZA LIST POLECONY?WIADOMO PARE ZŁOTYCH ALE W SKALI TYSIECZNEJ.ILE JESZCZE LUDZI NABIJECIE W BUTELKE?
zdjecie uzytkownika
Mr. B. - 2015-01-03 21:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tam sloneczka? Co nowego w egiebowie? :)
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-01-11 20:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mr. B. - 2015-01-03 21:22:13]:
Nie ma na co narzekać, to i nikt nic nie pisze.
zdjecie uzytkownika
An - 2015-01-16 17:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-01-11 20:21:42]:
Raczej jak zawsze czyli brak słów...
zdjecie uzytkownika
Ren - 2015-01-21 20:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego się spodziewac...
zdjecie uzytkownika
lau - 2015-02-20 00:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miserak - 2014-10-20 08:46:29]:
Goebbels by się nie powstydził ;D
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-03-06 13:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt nic nie pisze - a jednak! sluchajce, jak mam taką sprawe, bo chce teraz szybko znaleźc prace, jeszcze nie wiem czy tylko doryczo czy na stałe, wazne jest, zeby coś było. Jak u nich wyglądają rozmowy, normalnie jest tak, ze mozna tutaj coś zdziałać osobiście cyz raczej telefonicznie tylko rekrutują?
zdjecie uzytkownika
Gaso - 2015-03-23 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście odradzam Ci pracę typu tak żeby tylko coś było bo się wykończysz. To nie jest kanapka, że zjesz żeby tylko się najeść. W pracy jest kompletnie inaczej, nie wiem czy pracowałeś wcześniej czy jak ale wybór pracy powinien być przemyślany. Nawet taka dorywcza bo później może Cię spotkać wiele przykrych sytuacji.
zdjecie uzytkownika
złoty król - 2015-03-24 19:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Romuś kolego, przeczytaj komentarze i odpowiedz sam sobie czy chciałbyś pracować z takimi ludźmi którzy tworzą taką atmosferę?
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-06-09 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moja znajoma dostała pismo od nich brała pozyvzke w banku w 2002 roku podobno ta windykacja ja przejeła na pismie jest ze w 2012 roku smiechu warte .W banku poszła sie dowiedziec juz tam nie figuruje wszystko jest ok .W maju dostała pismo ze dług 00000 a odsetki ponad 3 tysiace .ma zapłacic im w ciagu 3 dni .poszła z tym do adwokata sprawa bedzie wyjasniana nie było nic ani wezwan ani od nich pisam teraz dopiero .Bedzie wsprawa wytoczona im za nekanie .
zdjecie uzytkownika
EO - 2015-06-11 22:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dawno przedawnione, olej to - ciągle tylko kłapią językiem że puszczą do sądu.. kłamią ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nikt nic nie wie, zadają dziwne pytania - czy lakier od pukania szponami w blat stołu nie odpryśnie, czy aby "ten" krawat pasuje i o kupno chleba
Pytania: ??? po co tracić czas
zdjecie uzytkownika
enedułerak - 2015-06-13 12:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nooo dokladnie mnie tex strasza jak duchy hahahaha od 4 lat to samo
a ja wplacam sobie po 5 dyszeeek nawet odsetek w tych starych kredytach nieaktualizuja
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-06-23 00:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszesz o tych kredytach z ge money bank? zastanawialem sie dlaczego nie aktualizuja odsetek ustawowych ich windikatorzy nie potrafia odpowiedziec..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EGB Investments SA?
Zadaj pytanie
alert