Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EGB Investments SA

Pracowałeś w firmie EGB Investments SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nkin - 2014-03-17 22:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
padnie to EGB czy przetrzyma?
zdjecie uzytkownika
mim - 2014-03-25 10:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nkin - 2014-03-17 22:35:14]:
już pada, jak mucha.
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-03-29 17:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nkin - 2014-03-17 22:35:14]:
k a s z a n a
zdjecie uzytkownika
pan krzak - 2014-03-31 20:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli kaszana, to po co tam siedzisz i marudzisz, zbieraj swoje manatki i gnaj do PUP-U polski malkontencie
zdjecie uzytkownika
Buli - 2014-04-03 18:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tak nerwowo u Was słoneczka?

Pozdrowienia dla wszystkich osób, z którymi dane mi było się poznać i pracować krócej lub dłużej:-)
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-04-04 22:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dołączam sie do pozdrowien :) z pewnym i wyjatkami :P
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-04-10 21:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bycie mega wazelina oplacilo sie co niektorym.
ale jesli awansowalo sie osoby na tej podstawie to nic dziwnego ze firma chyli sie ku upadkowi. Gratulacje
zdjecie uzytkownika
Ajj - 2014-04-10 23:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
eh polaczki, kiedy nauczycie sie pracowac hmm
nie podoba sie? zmien prace! miej odwage, miej duze jaja i zrob cos z tym.
odeszli ci co je mieli.
Ewidentnie Gardzisz Banknocikami skoro zostales na pokladzie.

psy szczekaja karawana idzie dalej.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-04-12 10:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) a menagerowie tej firmy powinni byc wysłani na szkolenie pod tyt. jak rozmawiac ze swoimi pracownikami
zdjecie uzytkownika
he - 2014-04-15 22:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
marta! fajne mialas dzisiaj okulary na klacie ;D
respekt za odwage!
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-05-23 16:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że atmosfera w EGB Investment dopisuje, skoro pojawiają sie takie luźne komentarze, z szefem tez jest wszystko ok?
zdjecie uzytkownika
nionoo - 2014-05-25 23:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak Lucy szefuje?
zdjecie uzytkownika
y2y - 2014-05-26 18:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kiepsko jej to idzie.
zdjecie uzytkownika
garnek - 2014-05-31 00:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam z Serem i "Jerba mater" piórkiem ?
zdjecie uzytkownika
drewniak - 2014-05-31 17:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie schodźmy może na osobiste komentarze, bo to zazwyczaj kończy się usuwaniem wpisów na tym forum...
zdjecie uzytkownika
Indian - 2014-06-01 19:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Garnek musi posiadać bardzo bogate życie towarzyskie skoro siedzi na forum o tak późnej porze :) i kontempluje o swoich dawnych przełożonych :)
Może lepiej zadzwoń do Sera i Pióra, sam się zapytaj co u nich? Jeżeli masz ikrę.
zdjecie uzytkownika
naidnI - 2014-06-04 23:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Indian - 2014-06-01 19:05:56]:
...i to jeszcze w sobotę ;D
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-07-20 23:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę wykupuje zagraniczny udziałowiec, a tutaj cisza?
zdjecie uzytkownika
magiriano - 2014-07-22 23:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Lolek - 2014-07-20 23:44:11]:
a o czym tu rozprawiać - giełda wyszła bokiem, a tak była wyczekiwana. Nic się nie zmieni
zdjecie uzytkownika
Bąku - 2014-08-19 00:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kadra do roboty a nie urlopy, praca stoi!
zdjecie uzytkownika
andrew - 2014-08-26 00:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Po co Wam kadra, skoro sami wiecie co macie robić? Oni grzebią w tabelkach, wy negocjujecie i staracie się zrobić 1.000.000, a i tak nie macie z tego nic.
Ktoś kupi sobie nowy samochód i tyle
zdjecie uzytkownika
Jędrek - 2014-08-27 12:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zostali (z kadry) jedynie ci z poczuciem misji... szczegolnie z nizszego szczebla.
zdjecie uzytkownika
fester - 2014-08-27 15:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jędrek - 2014-08-27 12:02:14]:
no tak tylko z poczucia misji to oni zbyt długo w tym kraju nie przeżyją... na same podatki im niedługo ledwie starczy jeśli zarabiają takie grosze o jakich słyszałem. Sam myślałem o stanowisku specjalisty ds programowania baz danych , bo gdzie jak gdzie ale w IT nie wierzę żeby ludzie pracowali w EGB również za bezcen
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-12
Żródło: Gowork.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
Jesteśmy jedną z najdłużej działających na rynku firm windykacyjnych w Polsce. Od blisko 20 lat wspieramy w odzyskiwaniu należności m.in. największe banki, korporacje sektora finansowego, ubezpieczeniowego i telekomunikacyjnego. Obecnie poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisku: Specjalista ds. Programowania Baz Danych Miejsce pracy: Bydgoszcz Nr ref. EGB/BAZY/GW/062014   Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za: tworzenie i
zdjecie uzytkownika
gregorio - 2014-08-27 19:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najbardziej denerwuje fakt taki ze ta sama kadra ktora jest odpowiedzialna za prace pracownikow, sama naduzywa swojej wladzy: przychodzi i wychodzi sobie taki jeden o ktorej chce nie wspomne o korzystaniu z przerwy sluzbowej w celach prywatnych.
zdjecie uzytkownika
wasz dłużnik - 2014-08-28 19:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czytajac wasze komentarze nasuwa sie jedno zdanie:frustracja siega zenitu.
Sapiecie krzyczycie wchodzicie w zdanie,nei dajecie dojsc do slowa nie dziwie sie juz,jedynie co mozecie zzrobic to pokrzyczec do sluchawki ;) :* i za kilka dni to samo.

Pozdro dla pani z bankiera i koleznki "urzedowki" Hanki? Anki?
buziaczki cmokaski dla was. do uslyszenia :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski