logo EGB Investments S.A.

EGB Investments S.A.

Bydgoszcz

Opinie o EGB Investments S.A.

Ona 2017-05-21 11:13
Ja tez nie cierpie...szczegolnie czepiajacych sie przelozonych.
2
on - on 2017-05-21 21:35
czepiających się o wszystko !!!
mam dosyć. zrobili z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie pracę !!!
2
Maja 2017-05-22 12:25
@on - on co sprawia, że masz taką opinię na temat pracy w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.
@Ex rozumiem, że nie jesteś już pracownikiem EGB. W jakim dziale firmy pracowałeś? Mógłbyś powiedzieć jak wyglądała praca w nim?
on - on 2017-05-23 21:31
- przerwa liczona co do sekundy, potem musisz się spowiadać - o ile ją masz bo musisz wyrobić się

- pensja za którą nie wiem co zrobić - czy opłacić mieszkanie czy wyżywienie
Wynagrodzenie stanowi ekwiwalent za wykonaną pracę. Ma ono służyć pracownikowi do
zagwarantowania zarówno jemu jak i jego rodzinie godnych warunków życia. - co w przypadku zarabiania na poziomie 1.900 zł nie możemy mówić o utrzymaniu rodziny a co dopiero o godności

- wyślesz źle maila - katastrofa

- nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach bez wiedzy na to stanowisko

- brak doceniania pracowników, jest robi dobrze to ok a jeśli zrobi coś źle ...

ale zresztą i tak EGB zaraz przestanie istnieć i będzie ktoś nowy :)
Zarządzie może pora docenić nas?
4
hi hi 2017-06-03 23:08
to kiedy zamykają egb? :)
wroclaw wita
11111 2017-06-04 10:13
Od wrzesnia czystki. Ciekawe od jakich wydzialow lub stanowisk zaczna.
1
hi hi 2017-06-04 11:11
skąd wiesz że od września?
ppp 2017-06-05 18:09
Plotki
nudziarz 2017-06-05 19:10
dobre sobie, od września zamykają. wrzucić na luz trzeba nie zwolnią ponad 150 osób, nie prowadziliby rekrutacji i nie będą nikogo przenosić do wrocka. chociaż i tak widzę że tu większość pracowników jest niezadowolonych i skarży się na wyzysk to będzie okazja do znalezienia nowej pracy - zrobia to za was.
Całość na dziś 2017-06-05 19:11
Niestety od jakiegoś czasu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Premii praktycznie nie da się już wyrobić. Atmosfera fatalna. Każda sekunda twojej pracy liczona: czas wpisywania notatki, przerwy, rozmowy. Koszmar za wszystko trzeba się tłumaczyć za każdą sekundę , minutę. Straszenie ciągle. Kadra beznadziejna, nieprofesjonalna. Brak wsparcia jakiegokolwiek. Zastępca dyrektora przerost firmy nad treścią . Brak umiejętności interpersonalnych to jej GŁÓWNA cecha. Ten ton mimika -kobieto spójrz w lustro .
5
Abc 2017-06-07 11:51
Miejmy nadzieje ze nowy wlasciciel zobaczy w czym jest problem. A problem jest w niewyspecjalizowanej przypadkowej grupie dyrektorow i ich zastepcow.
4
Szczery 2017-06-07 16:55
Dramat, dramat, dramat.. premie nie do wyrobienia( chyba że codziennie robisz nadgodziny), kontrola i pretensje na każdym kroku, praca na akord dosłownie, nie liczy się już jakość rozmów tylko ilość, ciągły stres, przyjmuja same niedorajdy bo nikt inny nie wierzy w ich obiecanki cacanki.. Pora spadać stamtąd..
4
ppp 2017-06-08 18:03
Zastępcy bw może troche milej i szacunkiem do drugiego..bo pracujemy tam w tym samym celu. Fochy i miny zostawcie w domu.
2
22223 2017-06-09 05:49
Jeżeli dziwisz się ze w CC mierzą Ci czas rozmowy, przerwy i notatki, to sam jesteś niewykwalifikowany
3
Poszukujacy 2017-06-09 06:20
ja gdy musze na przerwę podnoszę czerwoną chorągiewkę i czekam czy przełożony da mi zgodę czy u was też tak jest limitują wc i fajki rozglądam się właśnie za inną sluchawką i pytam
1
Sssss 2017-06-09 10:35
@poszukujący w egb masz czas przerw prywatnych do wykorzystania 40 min na 8 h pracy.
Zasadniczo korzystasz dowolnie chyba że coś się dzieje ale to mówią koordynatorzy.
01 2017-06-09 14:09
Niech mierzą, jak muszą, do swoich celów a nie po to by ciągle się czepiać.. Rozmowy windykacyjne są trudne i stresujące a tu "pika czas" , że "za długo gadasz" nikt przecież o pogodzie nie rozmawia, każdemu zależy na ustaleniu wpłaty bo ma za to placone
2
strajk 13.06.2017 2017-06-10 11:22
ogłaszam strajk na 13.06.2017 r. ! albo podwyżki albo sami niech dzwonią. od rana nie wykonujmy swoich obowiązków w każdym dziale! podwyżki mają być dla wszystkich!
4
Super pomysl 2017-06-10 15:36
Jestem za...ciekawe co zrobią...chociaz wolalbym dostac podwyzke za to ze mi sie należy bez wymuszania...chociaż mi by wystarczylo traktowanie z szacunkiem.
5
Aaa 2017-06-13 18:18
Mam dosyc tam pracy. Szaracy robia od kilku lat bez podwyzki a ci na stanowiskach tylko wykorzystuja i cisna I ze wszystkim poganiaja. A za co oni dostaja kase za robienie tabelek I za spotkania ktore I tak nic nie wnosza.
2
strajk 13.06.2017 2017-06-13 20:20
możecie narzekać sobie tutaj ale jeśli nic z tym nie zrobicie to tak będzie a nawet jeszcze gorzej, ja szukam już innej. nawet nie potrafimy się zgrać. co się z nami stało?

korpo......... chcecie tego?
3
Dramat 2017-06-13 20:36
Ja tez szukam...bo jest fatalnie...a bedzie jeszcze gorzej. Mozemy tylko narzekac. Gdybysmy byli wszyscy zgrani jak jeden zespol nie pracowalo by sie lepiej? ale jacy dyryktorzy, zastepcy i kierownicy takie rzadzenie. Tylko szybko szybko wszystko na juz teraz w tej chwili albo zle niedobrze bzdura katastrofa. Czasami pracownikow nalezy tez motywowac wiecie dyrektorzy wogole co to znaczy. Nawet slowem.
3
Anna 2017-06-19 12:24
A co powiecie o pracy jako specjalista od korespondencji masowej? Wybieram sie na rozmowe, ale widzac takie opinie, chyba sie zastanowie jeszcze nad tym tematem. Polecacie? Odradzacie? Bede wdzieczna za opinie ;)
Adm 2017-06-19 13:08
Śmiało przychodź!
Pracy na pewno nie zabraknie - w końcu zapowiada się wielkie wietrzenie w administracji :)
11111 2017-06-19 21:16
Co to znaczy wymiana pracownikow czy wogole likwidacja stanowisk?
Maja 2017-06-21 09:29
@Adm mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat zmian jakie są w firmie zapowiadane? Czym są one spowodowane?
zzz 2017-06-21 09:29
Dlaczego wszyscy nie dostana podwyzki I awansu rozumiem ze jesli pracuje w dziale nie produktywnym 15 lat to nie robie nic dla tej firmy.
2
wyluzujcie 2017-06-21 11:20
No tak wywalą dyscyplinarnie wszystkich za pierdzielenie na swoich przełożonych przy obiadkach...
Ludzie nie ma żadnych czystek, ani zmian. Jest dużo roboty i muszą zatrudnić nowe osoby, bo jest masa spraw do obrobienia.
2
ppp 2017-06-21 21:40
Zenujacy wpis. Tak tak nie bedzie czystek.....
2
Rozżalony 2017-06-22 18:51
Nie przynosisz kasy wprost jak WCC to nie masz podwyżki. Proste.

Jak zwykle działy nieproduktywne sa na samym końcu albo wcale nie zostaną zauważone. Norma.

A szkoda, bo bez nas cala reszta by nie istniała....
4
wuj_Albert 2017-06-22 21:10
uuf... już po bólu, praca zmieniona - zachęcam do tego samego
3
też zasługuję 2017-06-22 21:11
równe szanse? no way !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
zapomniane 2017-07-02 01:54
strajk reszty pracowników którzy nie dostali podwyżki ? 07.07.2017 r.? nie wykonujmy swoich obowiązków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

widać POLUBOWNIE nic nie da się załatwić !!!

Podwyżki na dzisiaj !!!!!
5
Maja 2017-07-03 16:18
@zapomniane
rozumiem, że w firmie były niedawno podwyżki, ale część pracowników została pominięta? Jak dużej liczby pracowników to dotyczy? Czy chodzi o konkretny dział EGB Investments S.A.?
1
zzz 2017-07-04 21:28
Dostali tylko niektorzy z CC. A co z dzialami ktore moze nie dzwonia na CC ale tez daja z siebie wszystko. Takie dzialy nie dostaly podwyzek od okolo 6 lat.
3
lalalali 2017-07-04 22:04
dla takiej spółki to upadlające za jakie pieniądze pracownicy muszą pracować. ja nie żyje ponad stan, nawet o tym nie marzę ale chcę godne wynagrodzenie za pracę którą sumiennie wykonuję tylko tyle a nie żeby trzeba było pożyczać bo nie starcza do 10

naprawdę w unilleverze na produkcji, bez wiedzy zarabia się wiecej niż u nas
5
wind 2017-07-09 22:48
jest żle a będzie gorzej, szykujcie się
4
Zawiedziony 2017-07-12 21:49
Co w tej firmie sie wogole wyprawia. Czy rzadzacy wogole to widza. Jak I w jaki sposob sa przekazywane zadania. Jeden wielki chaos, balagan kto tu wogole jest wiarygodny. Gdzie zespol ludzi ktorzy graja do tej samej bramki.
3
wyżej 2017-07-14 18:49
czas się zbierać bo wszyscy to już wiedzą i nie tylko windykatorzy
4
zaskoczony 2017-07-17 11:56
ja nie rozumiem tych waszych opinii. pracuje w egb jakiś czas, jest ostro ostatnio ale nie uważam żeby była taka tragedia jak tutaj to przedstawiacie.
1. nikogo nie zwalniają
2. poszli na rękę ze zmianami umów
3. jest pełno pracy - więc nikt się nie nudzi
4. dotrudniają ludzi do róznych działow nie tylko call center
5. wreszcie po 20 latach dali nam kawe i herbate hahah - jest plus moze nie będzie podbierania sobie
moze zamiast siac paniki pomyslimy co my mozemy zrobić i jak wpłynąć na zarządzających, zeby było lepiej.
3
Aaa 2017-07-17 19:35
Smiech na sali....niby do jakich dzialow zatrudniaja?????? Kawa. Herbara no tak po 15 latach pracy to rzeczywiscie sukces.
3
Szczery 2017-07-17 22:07
To My mamy wpłynąć na zarządzających, żeby było lepiej???? Chyba sam zarządzający to napisał...
1
karma_wraca 2017-07-18 09:26
Wpłynąć na atmosferę w pracy.
A szukają i do CC i do prawnego i do HR i IT - no nie udajcie że nie widzicie rekrutacji. Bądźmy trochę obiektywni. Nie zganiajmy winy na wszystkich wokół, popatrzmy może na siebie co?
1
Pomysłowy dobromir 2017-07-18 12:57
A ja proponuję wprowadzić trochę nowoczesności do egb i zrobić karty na czas jak w atosie ile to nam ułatwi
Kazdy będzie miał czas wejścia wyjścia przerw a nie kawę w kuchni której i tak nie możesz robić bo patrzą krzywo że w kuchni stoisz a nie pracujesz
1
11111 2017-07-18 19:11
Naiwny.
1
Każdyorzejakmoze 2017-07-18 21:31
Tak oczywiście a dymek u szanownych zarządzających po x razy dziennie też będzie liczył się do czasu? bo kadrę szybciej przed budynkiem spotkasz jak w swoim biurze
A przyjdz z umowami albo sprawami przed 11 to żadnego świętego nie spotkasz
2
Wiedzacy 2017-07-19 11:16
To co egb się zwija ?
1
zzz 2017-07-19 18:45
Fajne czasy jak egb bylo normalne. Pamietacie???
3
koniec 2017-07-19 22:30
co wiesz?????
Wiedzacy 2017-07-20 10:41
@zzz i @koniec wiem tyle co kazdy że jest nerwowo....
Zostaw swoją opinię o EGB Investments S.A. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments S.A.