Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EGB Investments SA

Pracowałeś w firmie EGB Investments SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nudziarz - 2014-11-21 18:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki tu spokój, na na na, nic się nie dzieje, na na na..
zdjecie uzytkownika
Nudziarz - 2014-11-21 18:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...na na na na ...na na na na
zdjecie uzytkownika
Dwulicus - 2014-12-03 23:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zamiast szanować tych, co zostali, proszą, żeby "byli" wrócili. Po co pytam?
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2014-12-04 21:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Śmiechłem z tego ;D

A teraz na poważnie. Skoro godzicie się na takie traktowanie, to zasługujecie na to co macie. Mówię tu o premiach, karach, nie fajnemu traktowaniu was przez pseudomenadzerów, procedur z pupy. I nie mówicie że nie ma alternatywy.
Pozdro dla kumatych.
zdjecie uzytkownika
łahahaha - 2014-12-05 00:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dwulicus - 2014-12-03 23:21:11]:
Naprawdę?!Kogo?!Kombinatorów i leserów(choć kilku w bewu jeszcze się ostało), bankowcy wiedzą - taki sam jak Areczek prawda?,gwiazdy i gwiazdeczki spadające z krzesła..if you know what I mean ;)Wyleciały osoby bojące się odebrać telefon albo osoby które śpiewały "zaszłam w ciążę zaraz wracam".
zdjecie uzytkownika
ODI - 2014-12-12 22:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EGB? CO TO ZA FIRMA? TO KLAN OSZUSTÓW,PRÓBUJACYCH WYŁUDZIC PIENIADZE SPRZED KILKU LAT I DO TEGO ZAPŁACONE.I JA MAM JESZCZE TO UDOWADNIAC? MAM SŁAC KSERO,A KTO ZWRÓCI MI CZAS I ZA LIST POLECONY?WIADOMO PARE ZŁOTYCH ALE W SKALI TYSIECZNEJ.ILE JESZCZE LUDZI NABIJECIE W BUTELKE?
zdjecie uzytkownika
Mr. B. - 2015-01-03 21:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tam sloneczka? Co nowego w egiebowie? :)
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-01-11 20:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mr. B. - 2015-01-03 21:22:13]:
Nie ma na co narzekać, to i nikt nic nie pisze.
zdjecie uzytkownika
An - 2015-01-16 17:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-01-11 20:21:42]:
Raczej jak zawsze czyli brak słów...
zdjecie uzytkownika
Ren - 2015-01-21 20:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego się spodziewac...
zdjecie uzytkownika
lau - 2015-02-20 00:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miserak - 2014-10-20 08:46:29]:
Goebbels by się nie powstydził ;D
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-03-06 13:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt nic nie pisze - a jednak! sluchajce, jak mam taką sprawe, bo chce teraz szybko znaleźc prace, jeszcze nie wiem czy tylko doryczo czy na stałe, wazne jest, zeby coś było. Jak u nich wyglądają rozmowy, normalnie jest tak, ze mozna tutaj coś zdziałać osobiście cyz raczej telefonicznie tylko rekrutują?
zdjecie uzytkownika
Gaso - 2015-03-23 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście odradzam Ci pracę typu tak żeby tylko coś było bo się wykończysz. To nie jest kanapka, że zjesz żeby tylko się najeść. W pracy jest kompletnie inaczej, nie wiem czy pracowałeś wcześniej czy jak ale wybór pracy powinien być przemyślany. Nawet taka dorywcza bo później może Cię spotkać wiele przykrych sytuacji.
zdjecie uzytkownika
złoty król - 2015-03-24 19:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Romuś kolego, przeczytaj komentarze i odpowiedz sam sobie czy chciałbyś pracować z takimi ludźmi którzy tworzą taką atmosferę?
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-06-09 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moja znajoma dostała pismo od nich brała pozyvzke w banku w 2002 roku podobno ta windykacja ja przejeła na pismie jest ze w 2012 roku smiechu warte .W banku poszła sie dowiedziec juz tam nie figuruje wszystko jest ok .W maju dostała pismo ze dług 00000 a odsetki ponad 3 tysiace .ma zapłacic im w ciagu 3 dni .poszła z tym do adwokata sprawa bedzie wyjasniana nie było nic ani wezwan ani od nich pisam teraz dopiero .Bedzie wsprawa wytoczona im za nekanie .
zdjecie uzytkownika
EO - 2015-06-11 22:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dawno przedawnione, olej to - ciągle tylko kłapią językiem że puszczą do sądu.. kłamią ;)
zdjecie uzytkownika
enedułerak - 2015-06-13 12:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nooo dokladnie mnie tex strasza jak duchy hahahaha od 4 lat to samo
a ja wplacam sobie po 5 dyszeeek nawet odsetek w tych starych kredytach nieaktualizuja
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-06-23 00:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszesz o tych kredytach z ge money bank? zastanawialem sie dlaczego nie aktualizuja odsetek ustawowych ich windikatorzy nie potrafia odpowiedziec..
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-07-12 12:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam zielonego pojęcia o zakresie działania firmy EGB Investments. Wnioskuję, że są oni pośrednikami między klientami a bankami i funduszami inwestycyjnymi, czyli firma jakich wiele. W Warszawie jest tego cała masa. Praca całkiem fajna, słyszałam, że ludzie są zadowoleni. Ciekawa jestem czy EGB też ma takie opinie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-27 12:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-27 12:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co powiecie o ofercie pracy Asystent w Biurze Administracji i Logistyki ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-30 19:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści. Jak dobrze poczytacie to będziecie wiedzieli czyja to jest firma !!! Ja in założyłem sprawę NIE DAM SIE TAK LATWO
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-05 21:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-07-27 12:24:52]:
Jak najdalej od tej pseudo firmy. Kolesiostwo, plotki, zero szacunku dla człowieka. Poza tym, nigdy nie wiadomo, kiedy wylecisz. Odradzam!!!!
zdjecie uzytkownika
typ - 2015-08-13 06:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może być.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nikt nic nie wie, zadają dziwne pytania - czy lakier od pukania szponami w blat stołu nie odpryśnie, czy aby "ten" krawat pasuje i o kupno chleba
Pytania: ??? po co tracić czas
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 23:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
zed - 2015-08-13 23:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-08-05 21:15:17]:
Czyli po staremu.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-24 11:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista ds. PR i Marketingu w EGB Investments S.A. znalazłem taką ofertę pracy w Bydgoszczy mam zamiar tam aplikowac na podstawie paru opinii które tu przeczytałam. Uważam, iż złe komentarze są nie uniknione bo nie ma takiej firmy która by miała 100% zadowolonych pracowników. Chyba, żeby każdy zarabiał po 10000zł
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EGB Investments SA?
Zadaj pytanie
alert