Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EGB Investments SA

Pracowałeś w firmie EGB Investments SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ajj - 2014-04-10 23:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
eh polaczki, kiedy nauczycie sie pracowac hmm
nie podoba sie? zmien prace! miej odwage, miej duze jaja i zrob cos z tym.
odeszli ci co je mieli.
Ewidentnie Gardzisz Banknocikami skoro zostales na pokladzie.

psy szczekaja karawana idzie dalej.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-04-12 10:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) a menagerowie tej firmy powinni byc wysłani na szkolenie pod tyt. jak rozmawiac ze swoimi pracownikami
zdjecie uzytkownika
he - 2014-04-15 22:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
marta! fajne mialas dzisiaj okulary na klacie ;D
respekt za odwage!
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-05-23 16:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że atmosfera w EGB Investment dopisuje, skoro pojawiają sie takie luźne komentarze, z szefem tez jest wszystko ok?
zdjecie uzytkownika
nionoo - 2014-05-25 23:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak Lucy szefuje?
zdjecie uzytkownika
y2y - 2014-05-26 18:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kiepsko jej to idzie.
zdjecie uzytkownika
garnek - 2014-05-31 00:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam z Serem i "Jerba mater" piórkiem ?
zdjecie uzytkownika
drewniak - 2014-05-31 17:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie schodźmy może na osobiste komentarze, bo to zazwyczaj kończy się usuwaniem wpisów na tym forum...
zdjecie uzytkownika
Indian - 2014-06-01 19:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Garnek musi posiadać bardzo bogate życie towarzyskie skoro siedzi na forum o tak późnej porze :) i kontempluje o swoich dawnych przełożonych :)
Może lepiej zadzwoń do Sera i Pióra, sam się zapytaj co u nich? Jeżeli masz ikrę.
zdjecie uzytkownika
naidnI - 2014-06-04 23:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Indian - 2014-06-01 19:05:56]:
...i to jeszcze w sobotę ;D
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-07-20 23:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę wykupuje zagraniczny udziałowiec, a tutaj cisza?
zdjecie uzytkownika
magiriano - 2014-07-22 23:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Lolek - 2014-07-20 23:44:11]:
a o czym tu rozprawiać - giełda wyszła bokiem, a tak była wyczekiwana. Nic się nie zmieni
zdjecie uzytkownika
Bąku - 2014-08-19 00:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kadra do roboty a nie urlopy, praca stoi!
zdjecie uzytkownika
andrew - 2014-08-26 00:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Po co Wam kadra, skoro sami wiecie co macie robić? Oni grzebią w tabelkach, wy negocjujecie i staracie się zrobić 1.000.000, a i tak nie macie z tego nic.
Ktoś kupi sobie nowy samochód i tyle
zdjecie uzytkownika
Jędrek - 2014-08-27 12:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zostali (z kadry) jedynie ci z poczuciem misji... szczegolnie z nizszego szczebla.
zdjecie uzytkownika
fester - 2014-08-27 15:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jędrek - 2014-08-27 12:02:14]:
no tak tylko z poczucia misji to oni zbyt długo w tym kraju nie przeżyją... na same podatki im niedługo ledwie starczy jeśli zarabiają takie grosze o jakich słyszałem. Sam myślałem o stanowisku specjalisty ds programowania baz danych , bo gdzie jak gdzie ale w IT nie wierzę żeby ludzie pracowali w EGB również za bezcen
zdjecie uzytkownika
gregorio - 2014-08-27 19:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Najbardziej denerwuje fakt taki ze ta sama kadra ktora jest odpowiedzialna za prace pracownikow, sama naduzywa swojej wladzy: przychodzi i wychodzi sobie taki jeden o ktorej chce nie wspomne o korzystaniu z przerwy sluzbowej w celach prywatnych.
zdjecie uzytkownika
wasz dłużnik - 2014-08-28 19:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
czytajac wasze komentarze nasuwa sie jedno zdanie:frustracja siega zenitu.
Sapiecie krzyczycie wchodzicie w zdanie,nei dajecie dojsc do slowa nie dziwie sie juz,jedynie co mozecie zzrobic to pokrzyczec do sluchawki ;) :* i za kilka dni to samo.

Pozdro dla pani z bankiera i koleznki "urzedowki" Hanki? Anki?
buziaczki cmokaski dla was. do uslyszenia :)
zdjecie uzytkownika
ROCCO - 2014-09-17 00:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pozdrawiam z Portugalii wszystkich obecnych i byłych z egb-owa:)
Przede wszystkim była ekipe:)
zdjecie uzytkownika
dabi - 2014-10-02 15:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pracy w EGB Investments , to mimo tak wielu głosów niezadowolenia to jednak firma dalej trzyma się całkiem nieźle jeśli chodzi oczywiście o kadrę pracowniczą. Co do samej specyfiki pracy i branży którą się zajmują to osobiście nie chciałbym się wypowiadać , bo nie przepadam za windykatorami ...
zdjecie uzytkownika
pietro - 2014-10-03 23:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dabi - 2014-10-02 15:54:33]:
a co Ci nie odpowiada w szarych pracownikach?
zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-10-04 14:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pietro - 2014-10-03 23:26:15]:
dabi napisał, że nie przepada za branżą windykacyjną, natomiast do szarych pracowników nic nie ma ;)
raczej ciężko znaleźć kogoś, komu branża windykacyjna przypada do gustu, w końcu zawsze źle się kojarzyła i raczej zawsze tak będzie się kojarzyć ;)
a praca w EGB - całkiem w porządku.
zdjecie uzytkownika
rafau - 2014-10-04 19:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wasz dłużnik - 2014-08-28 19:37:12]:
poczytalem sobie co nieco o tej "pani" na bankierze,czytam widze ze nie tylko mnie potraktowala w chamski i prostacki sposob
to ze ktos ma dlugi nie oznacza ze mozna jechac z nim jak ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> to ze ktos nie moze splacic dlugu w terminie narzuconym wrecz wykrzyczanym przez byle kogo nie oznacza ze mozna z nim tak postepowac,naprawde zalosne jest to jak pani traktuje ludzzi ktorzy maja dlugi do splaty. a jak prosze o raty(ktore sami przedstawiacie w pismie) to sie nie zgadzacie!!!!!!!!! co to ma k.. ma byc!!!

Drogi kolego,nie pozostaje nic innego jak zlozyc skarge na nia do aviva i do egb co napewno zrobie!!!!!
zdjecie uzytkownika
miserak - 2014-10-20 08:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rafau Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłaby prośba o udokumentowanie tego co mówią, piszą i co oferują. Mam nadzieję, że z pozycji osoby, która musi z nimi współpracować nie dają zbyt wielu powodów do narzekań. Oczywiście ich praca jest niewdzięczna, ale w końcu liczy się skuteczność z której na pewno są rozliczani.
zdjecie uzytkownika
klientowski demaskator - 2014-10-24 19:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę proszę, chciałem dowiedzieć się czegoś więcej o egb a tu takie polne chwasty (a myślałem że będą kwiatki).

Ja uważam że ten pan ma rację. @miserak, co innego jest na pisemkach z egb a co innego konsultanci mówią.
Na piśmie jest jasno i wyraźnie napisane że wystarczy kontakt telefoniczny a kwota składki zostanie rozłożona na trzy raty. Taki przypadek miałem dwa miesiące temu, traf chciał że nie zapłacił składki oc w drugim półroczu, odbieram pisemeczko a tam trzy ratki. Myślę sobie super! Dzwonię w zeszłym tygodniu a tu taki zonk, nie ma rat. "Całość za trzy dni" Ale po co się użerać i szargać nerwy. Wystarczy zmienić ubezpieczyciela i złożyć skargę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x