logo EGB Investments S.A.

EGB Investments S.A.

Bydgoszcz

Opinie o EGB Investments S.A.

koniec 2017-07-19 22:30
co wiesz?????
Wiedzacy 2017-07-20 10:41
@zzz i @koniec wiem tyle co kazdy że jest nerwowo....
2
ppp 2017-07-20 21:49
Moglby ktos w koncu cos powiedziec wytlumaczyc powiedziec jakie beda plany. My tez jestemy ludzmi odwalajacy ciezka prace nalezy nam sie prawda co dalej z nami.
5
Oleole 2017-07-23 21:09
No wlasnie, wszystko owiane wielka tajemnica.
Kadra moglaby odwaznie powiedziec co nas czeka a nie chowac glowe w piasek...
Najlepiej L4 i wtedy nikt o nic na pewno nie zapyta...
Czekamy na prawde!!! Jestesmy doroslymi ludzmi i mamy do niej prawo!!!
5
prawda 2017-07-23 21:31
beda zmiany to pewne, jak mozecie idziecie na L4 albo zachodzcie w ciążę
3
Bolek 2017-07-26 23:11
Jeśli dyrektorzy i zastępcy odchodzą na L4 to o czymś świadczy...
3
Olek 2017-07-27 15:57
że są słabi i teraz to zobaczyli jak wreszcie trzeba zacząć pracować ...
4
zzz 2017-07-27 20:31
Albo ze zaraz bedzie wymiana calej kadry zarzadzajacej. Chcemy w koncu wiedziec jakie beda plany wobec firmy I czy wszyscy nadal bedziemy mieli prace.
4
Wolny 2017-07-28 13:39
E. K. Wracaj!!!!!?
11
szar 2017-07-28 18:10
po co ?
2
11111 2017-07-28 21:10
Brak ładu I skladu. Brak wsparcia pomocy I motywacji. W zasadzie to nie wiem po co to wszystko.
3
Wolny 2017-07-31 14:41
Bo gdy jeszcze nie było wielkich zmian można było popracować
1
Robol 2017-07-31 18:12
Tez jestem tego zdania byl porzadek I lad wszyscy wiedzieli co robic a teraz......wielki chaos
3
blabla 2017-07-31 21:23
hahah, nagle E.K. ikoną doskonałego miejsca pracy. no i na trzy cztery wspominamy pierwszego prezesa i przeklinamy dialer
1
zzz 2017-08-01 19:07
Nagle co niektorzy w piorka obrosli. Brak dyrektorow robi swoje.
2
ppp 2017-08-02 06:26
Ale pamietajcie karma wraca. I was tez kiedys bedzie ktos tak traktowal.
2
ja 2017-08-05 11:14
więcej zarabiają na kasie niż tu
2
Abc 2017-08-06 16:52
Ludzie nie wiedza co bedzie tak gora traktuje ze pracuje sie z dnia na dzien.
3
X 2017-08-06 18:16
To idź na kasę i zobacz czy tak fajnie
ja 2017-08-12 12:36
to pójdę, poza tym mało gdzie traktuje się ludzi jak w egb - jak śmieci
3
Maja 2017-08-12 13:58
Firma prowadzi aktualnie wiele rekrutacji. Czy ktoś się orientuje, czy istnieje również możliwość realizowania stażu zawodowego? To bardzo ważne z punktu widzenia młodych pracowników, którzy dopiero są na początku swojej kariery zawodowej. Jak to działa w Inżynier ds. pomiarów narzędzi?
1
Abc 2017-08-13 20:29
Tesknie za starym egb te czasy juz nie wroca szkoda stary zarzad fajnie sie pracowalo fajni ludzi bardzo rodzinnie chcialo sie pracowac I robic kase z przyjemnoscia. Teraz wszyscy uciekaja na l4 tchorze nie potrafia prosto powiedziec co nas czeka zwyklych pracownikow. Szkoda dyrektorzy ze tak jest. Nie gryzie was sumienie ze nas zostawiliscie.
5
Młotek 2017-08-17 22:48
Lucy jak tam ? Potrafisz spojrzeć w lustro? Jak się teraz czujesz ? Parasola ochronnego juz nie ma....??....
6
Maja 2017-08-22 11:18
@abc, @młotek, z waszych postów wynika, że pracujecie w EGB Investments, jednak nie do końca wasze opinie są zrozumiałe dla innych użytkowników. Wiele osób wchodzi tutaj po uzyskanie aktualnych danych, np. na temat warunków pracy tutaj czyli, np. zmian, godzin pracy czy rodzaju umowy. Moglibyście odnieść się to tego? Tak żeby inni też mogli się skorzystać?
w przyszłości na L4 2017-08-22 22:26
winny się tłumaczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
prawda 2017-08-27 22:06
wszyscy już wiedzą - tylko windykatorzy
2
Agata 2017-08-27 22:44
To ciekawe bo ja słyszałam inaczej ?
Lila 2017-08-28 17:18
Za 2 dni idę na rozmowę kwalifikacyjną do działu CC. Proszę napiszcie ile zarabia osoba początkująca, jak wygląda praca w Waszym CC.
CC 2017-08-30 09:24
podstawa wynagrodzenia dla młodszego to 2300 zł brutto to masz pewne.
umowa o pracę.
wyrabiając założone plany dostajesz premie do wynagrodzenia. Jeżeli wyrobisz plan w 100% twoje wynagrodzenie będzie wynosić 3 500 zł brutto.
Maja 2017-08-30 16:30
@cc czyli tak naprawdę można powiedzieć, że wynagrodzenie na tym stanowisku jest dwuskładnikowe i jego duża część stanowi rownież premia? Jak często realizuje się plany?
Mania 2017-08-30 22:06
Wynagrodzenie jest dwuskładnikowe. Warunki tak jak w ofercie pracy czyli właśnie 3500 zł brutto i faktycznie tyle można zarobić to duży plus przynajmniej na początku bo później targety są bardzo wysokie i trudne do zrobienia. Niestety w spółce dzieje się coś złego. Trójka dyrektorów nagle w tym samym czasie poszła na L4. Ludzie różne rzeczy mówią o zwolnieniach czy zamykaniu firmy. Właściwie nie wiadomo kto teraz rządzi w CC. Koordynatorzy? Czy E.? Nie wiadomo z czym do kogo iść.
2
pracownik_BW 2017-08-31 08:15
W spółce nic się takiego nie dzieje. Jest małe zamieszanie bo trochę się wszyscy nakręcacie. Gdyby chcieli zamykać EGB nie byłoby rekrutacji, wystarczy trochę pomyśleć. Tak mamy nowego właściciela ale nie ma on (przynajmniej w najbliższym czasie) zamiaru zamykać firmy a na pewno nikogo nie chce zwalniać. Działamy normalnie. Myślę że CC rządzi teraz JG i do niego trzeba ze wszystkim uderzać.
Robol 2017-08-31 20:45
Zarzad powinien docenic tych co naprawde pracuja a tych co robia otoczke wokol siebie wyeliminowac. Niestety tacy tez jeszcze sa.
2
Tak samo 2017-08-31 21:06
Przeciez najlepsza jest spychologia. Niektorzy ponownie powinni przeanalizowac jakie maja obowiazki I je wykonywac a nie wykorzystywac innych.
3
Bolo 2017-08-31 23:23
Konkrety jakieś ?
Abc 2017-09-01 06:33
Chyba nie tutaj.
2
Bolo 2017-09-01 10:06
To podajcie nazwę działu żeby się nie wsadzić na coś ? W CC .?
Abc 2017-09-01 11:18
Blisko
2
11111 2017-09-02 12:44
Ci co wymagaja od innych powinni chyba zaczac wymagac od siebie.
3
bez złudzeń 2017-09-07 02:10
macie z gowork o getback - i u nas też tak będzie i nie będą patrzyli czy pracujesz 13 lat czy 3 lata i lizanie ...... nic nie pomoże, zamknąć nie ale przenieść tak. a jak ja się mam przenieść z rodziną, dziećmi!!!!!!!!!!! co wy .... robicie z ludźmi i za jakie wynagrodzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby to było warte....... czas szukać pracy ..

rozwój, optymalizacja, dostosowanie się..........

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,798659

GetBack S.A. 2017-09-01 18:09 [pracodawca]
Szanowni Państwo,
modyfikacje dotychczasowej struktury wrocławskiego oddziału GetBack S.A. wynikają z dynamicznego rozwoju Spółki. Konieczna stała się więc optymalizacja naszej struktury i dostosowanie jej do bieżących potrzeb firmy. Kilkunastu pracowników, którzy byli zatrudnieni w działach objętych relokacją, otrzymało od Spółki wynagrodzenia za okres wypowiedzenia i odpowiednie świadczenia. Część z pracowników otrzymała również ofertę przeniesienia na analogiczne stanowisko w Warszawie. Wrocław nieustannie jest bardzo ważnym ośrodkiem operacyjnym i siedzibą Spółki. Wbrew pogłoskom, jakie się pojawiają, nie planujemy zamknąć biur we Wrocławiu.
1
Maja 2017-09-07 08:59
@tak samo a możesz dokładniej napisać - czy w EGB Investments jest niejasny podział obowiązków na stanowiskach? Może zmiana zarządu to odpowiedni moment, żeby takie właśnie rzeczy przedyskutować?
Młotek 2017-09-08 23:15
Czyli na koniec miesiąca narada... W Warszawie potem Goodbye... I by się zgadzalo, że do końca roku wszyscy poza wcc wylatują...
1
ppp 2017-09-09 14:17
Mydla oczy....co nie ktorzy podnieceni. Naiwniacy. Spinajcie sie dalej. I tak was wywala.
2
Młotek 2017-09-09 14:43
To że wywala to wiemy tylko jak i kiedy...
2
tylko ja 2017-09-12 00:28
powiedzcie kiedy i tyle. mamy dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
qqq 2017-09-13 19:35
Mydlą oczy ze biuro w Bydgoszczy zostanie. Pewnie tak tylko BW.... Reszta do widzenia.
3
Abc 2017-09-13 21:22
Oczywista sprawa. Tylko jak dlugo da sie tak pracowac. Ktos wogole mysli jaki my mamy komfort pracy zwykli pracownicy I jaka ta jakos pracy jest w takich klimatach.
3
ja 2017-09-14 19:04
Akurat ktos sie nad tym zastanawia... Mamy pracować na 100% normy i....czekać na wypowiedzenie. Co mądrzejsi i odważniejsi juz odeszli albo szukają pracy. Do konca miesiąca dwa tygodnie...... Szykują sie zmiany??!!??!!
1
Po co 2017-09-20 18:58
Chyb juz nikomu sie nie chce konentowac, zalic ani pisac. Bo po co. Kazdy czeka albo ratuje sie jak moze. Bo kazdy ma zobowiazania I rodzine.
4
Maja 2017-09-22 07:51
@ja, @po co, ale dopóki nie ma takiej oficjalnej informacji, to mogą być tylko pogłoski, może na razie warto się wstrzymać i poczekać na rozwój sytuacji? Przecież EGB Investments S.A. musi wam dać jakiś okres wypowiedzenia i odprawę, czy się mylę?
Zostaw swoją opinię o EGB Investments S.A. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments S.A.