frosta

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 893 ocen.

frosta
3 893

Opinie o frosta

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie frosta

Maja

Zapoznałam się z ostatnimi Waszymi opiniami i widzę, że nie są one pozytywne. Czy ktoś z Was zdecyduje się na usystematyzowanie aktualnych informacji o frosta i przedstawi je na tym forum, biorąc pod uwagę osoby szukające teraz zatrudnienia? Jakie zmiany powinny zajść w tym miejscu pracy, abyście zmienili o nim zdanie?

   
ona
@Maja 17.06.2018 18:45

Grafik na miesiąc z góry,mniej dodatków oraz mnie godzin w miesiącu .Teraz robimy po 220 godzin i 60 lub 72 w tygodniu ,a wystarczyło by 48.

   
grzmot

Jakie zmiany system.pracy grafiki brygadzisci kierownictwo to tak na sam poczatek

   
grzmot

Pracowac pracowac a nie myslec o ogladaniu meczykow Polakow w pracy niewolnicy pracownicy wasza rodzona Frosta wasz dom ludzie uciekajcie z frosty

   
FJUUU
@Byly pracownik 12.06.2018 20:22

TAK BARDZO DEPRESYJNY ZAKŁAD

   
Były operator

Ciągły brak ludzi co się wiąże z tym, że tyrasz za kogoś, śmieszne premie, jawny mobbing. System 3/3 nie istnieje. O 3 dniach wolnych możesz pomarzyć. Ludzie tyraja po 12h przez 4, a nie rzadko zdarza się że po 5 dni. Grafik kilkudniowy. Nie ma już grafiku na cały tydzień, jak był. Zrobiony na kilka dni. Nic nie możesz zaplanować przez dodatki. 200 godzin w miesiącu to jest mały pikuś. Niektórzy tam już sa tak zniewoleni że cieszą się z tych 200 godzin a nie np 240 co się zdarzało. Ukrainę traktuje się dosłownie jak ????, dla nich coś takiego jak kodeks pracy nie istnieje. Operatorzy są ściągani z domu, bo wszyscy się zwolnili i nie ma komu pracować. Operatorów robią z mężczyzn którzy nie mają zielonego pojęcia o maszynach,bez doświadczenia zawodowego i bez wykształcenia w kierunku choćby zblizonym Dodam jeszcze że to nie jest praca łatwa i przyjemna. Właśnie w ten sposób nabawiłem się problemów z kręgosłupem. O kobietach nie wspomnę. Jak jesteś kobietą ABSOLUTNIE się tam nie zatrudniaj. Na hali 25 stopni!! Topia się ryby, topia się pracownicy. Tak właśnie wygląda praca we Froście

   
Szkoda zdrowia

Ladnie tam pracujcie w weekend dla dobra firmy a zdrowie to co tam.... . W tej firmie jest jeden wielki mobing i to zdecydowanie mowie szczerze. Wiecej minusów w tej firmie jak plusów. Robisz 4 dni po 12 h w tygodniu i na dodatek dopisują Ciebie w grafik żeby przyjść w sobote albo niedziele na 12 h.W mięsiacu ludzie tam robia po 240 h i tak jest co miesiąc.

   
saba
@Szkoda zdrowia 09.06.2018 19:37

To prawda ten weekend powinien być wolny czeka się na niego cały miesiąc.

   
Haha

(usunięte przez administratora) froste i rudego

   
burdel
@Haha 02.06.2018 18:50

Bóg stworzył rudego i powiedział uważaj na niego :)

   
Pirat

Którzy z pań i panów brygadzistow wie jak ustawic maszyny czarna magia koniec kropka

   
hujs
@Pirat 07.10.2017 20:41

oni nie są od ustawiania maszyn.... od tego jesteś TY...

   
Frostomaniak

Ukraińców od cholery. Jak dla mnie ten zakład to już dziadostwo.

   
Taki on

Frosta To Wasz Dom i Wasza Rodzina

   
Baby

A ty nie bądź taki ciekawy bo to pierwszy stopień do piekła!!!!

   
grzmot

Jest piątek jak kazdy wekend Wolny a Frosciaki ładnie pracowac caly wekend i sluchac pana Rafala i Mariusza macie zakaz pisania bo taka ciszs

   
nikt

Drodzy użytkownicy, przypominam wam o regulaminie ( https://www.gowork.pl/regulamin ) który zaakceptowaliście publikując komentarze. Zgodnie z nim opinie zawierające treści obraźliwe, mające na celu obrażenie innej osoby bądź wulgarne mogą być usunięte z wątku. Proszę wszystkich o merytoryczne, uargumentowane wypowiedzi na temat firmy Frosta jako pracodawcy. Przypominam również że pomimo tego że publikujecie komentarze bez ujawniania swoich danych osobowych to wciąż ponosicie pełną odpowiedzialność prawną za ich treść - wypowiadacie się na forum publicznym.

   
Poprostu

Brawo Zadowolona a reszta niewolnikow pracowac i ladnie slucjac Rudego i witka bo jak nie to premi nie dadza ludzie nic nie pisza chyba maja zakaz albo czasu nie maja bo co chwile sms z wiadomoscia do pracy

   
był
@Poprostu 13.04.2018 05:17

a on jeszcze pracuje,dlaczego ten pajac po zawodówce jest kierownikiem.Ani języka ani rozumu,tak jak jego zonka pustaki.ona anemiczka.pusta jak beben.szkoda mi ich.dobrze ze juz tu nie pracuje.

   
Maja

Czy jesteście w posiadaniu nowych informacji na temat pracy w firmie Frosta? Jak obecnie kształtują się zarobki? Czy można liczyć na awanse i rozwijanie swoich umiejętności? Czy praca jest zmianowa? Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują umowę o pracę? https://www.frosta.pl/kontakt/praca/ pod tym linkiem znajdziecie aktualne oferty pracy, czy ktoś z was w ostatnim czasie aplikował?

   
Frostomaniak
@ok 18.05.2018 22:32

Awans zawodowy? :v

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
ciekawy

hej! a wiesz jak to jest z praca na kontroli jakosci?

   
nikt

Drodzy użytkownicy, przypominam wam o regulaminie ( https://www.gowork.pl/regulamin ) który zaakceptowaliście publikując komentarze. Zgodnie z nim opinie zawierające treści obraźliwe, mające na celu obrażenie innej osoby bądź wulgarne mogą być usunięte z wątku. Proszę wszystkich o merytoryczne, uargumentowane wypowiedzi na temat firmy Frosta jako pracodawcy. Przypominam również że pomimo tego że publikujecie komentarze bez ujawniania swoich danych osobowych to wciąż ponosicie pełną odpowiedzialność prawną za ich treść - wypowiadacie się na forum publicznym.

   
Maja

Drodzy użytkownicy, przypominam wam o regulaminie ( https://www.gowork.pl/regulamin ) który zaakceptowaliście publikując komentarze. Zgodnie z nim opinie zawierające treści obraźliwe, mające na celu obrażenie innej osoby bądź wulgarne mogą być usunięte z wątku. Proszę wszystkich o merytoryczne, uargumentowane wypowiedzi na temat firmy Frosta jako pracodawcy. Przypominam również że pomimo tego że publikujecie komentarze bez ujawniania swoich danych osobowych to wciąż ponosicie pełną odpowiedzialność prawną za ich treść - wypowiadacie się na forum publicznym.

   
Zadowolona :)

Witam. Pracowałam w tym zakładzie przez 3 lata. I był to najgorszy okres w moim życiu. Sama siebie podziwiam ze tyle czasu tam wytrzymałam. Nie rozumiem czemu tak narzekając na ten zakład nie robicie nic z tym żeby zmienić pracę. Sama też długo się do tego zabierałam, ale jeden SMS od Karoliny zrobił swoje. Teraz mam pracę na jedna zmianę i wszystkie weekendy wolne. Do tego człowiek może na spokojnie porozmawiam, posłuchać muzyki w pracy i nikt za to nie opieprza. Weźcie się za siebie i zamiast cały czas narzekać i pozwalac sobie na ponizanie ze strony brygadzistow i kierownikow wyślijcie kilka cv. Może uda znaleźć Wam tak fajna pracę jak moja. Życzę Wam tego. Pozdrawiam

   
Frostomaniak
@Zadowolona :) 08.04.2018 20:36

Pochwal się gdzie pracujesz koleżanko.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
anonymous

Raczej po Tobie nikt nie płacze , a po tym jak piszesz to widać ile jesteś wart .

   
Bhf

Nie którzy chorują po kilka miesięcy a inni muszą za nich chodzić cały czas. I tak im nic nie zrobią bo nie ma komu robić.

   
helmut
@Bhf 02.03.2018 13:02

może po polsku naucz się pisać!!!!!

   
Leeeejdii

Krótko zwięźle i na temat : Najgorszemu wrogowi nie życzę aby tu pracował... ogłaszają sie że 2500 brutto i premia po przepracowaniu okresu próbnego aż od 5 do 7% ha ha śmiech na sali i co ludzie mają z tą premią zrobić , papier toaletowy za nią kupić czy co ... brak słów

   
True
@Leeeejdii 14.03.2018 01:33

Zwolnij się, takie "marne" pieniądze są poniżej twojej godności. Siedź w domu i narzekaj, że nie masz pracy. Myślisz, że inne firmy płacą kokosy? Ogarnij się lewusie.

   
Bobi

Wie ktoś kiedy te euro mają płacić?

   
Laborant

Czesc. Widzialem oferte pracy na stanowisko asystent laborant. Czy ktos moze powiedziec mi cos wiecej? system zmianowy? jak z wyplata? pozdrawiam ;)

   
Ja
@Laborant 02.03.2018 17:44

Na rozmowie duży nacisk kładą na znajomość języka angielskiego. Do przetłumaczenia tekst

   
@1985

W miare zarobic hahaha chyba przy 250 godzinach

   
eeeeee
@Baca 09.03.2018 13:57

Jak można klamać na wstępnej rozmowie że pracował będzie po osiem godzin?Parodia ,takim sposobem ten zakład ma złą opinię na bydgoszcz i okolice

   
On 1985

Na widlaka haha chyba pieska odradzam pracy na widlaku pracowalem 5 lat te smsy informuje ze nastapila zmiana grafiku zenada albo musisz przyjsc

   
He he
@On 1985 08.03.2018 05:15

Nie słuchaj , można wmiarę zarobić.

   
eryczek

co z tą pracą jestem zainteresowany na wózki widłowe czytając tak durne opinie???????????????????????????

   
Barthezz

Myślę że dużo ludzi odejdzie jak euro odbiorą.a co do l4 to niech sie biorą a nie taki guliwer sobie w kulki leci a chłopcy non stop za niego chodza.

   
paaaa
@Barthezz 07.03.2018 08:50

wypieprzyć udawaczy

   
Byly pracownik

Siemka co tam ciekawego widze ze masakra dobrze ze 3 lata temu odszedlem pracowalem 5 lat kto tam z starych pracownikow pracuje chyba Rudy i Witek bo nikogo wiecej nie wsppminacie a kto zostal na Multi chyba tylko Dzidzia napewno Sokolowska Kliszka czy Pliszka

   
Baby

Powinni wziąść sie za chorobowe na tzw.bo mi sie nie chce no to3 lub 4 dni chorobowego a nie rozmawiają na ten tenat z ludźmi którzy byli dlugo na l4 i naprawdę cos im było a nie takie lenie śmierdzące robią sobie co chcą. Chory system

   
he he he
@Baby 05.03.2018 20:18

naciąganie i udawanie że jest się chorym to norma w tym zakładzie,uwierzcie ,że 80% ludzi udaje

   
Baby

Wszyscy już myślą o zmianie pracy .Ale kierownictwo ma to w nosie. Pani kierownik S.wykończy wszystkich psychicznie i fizycznie no ale niestety jak w Froście za mobbing zostaje sie kierownikiem. Została nas garstka pracowników ale jeszcze jakby mogli to by wbili ci jescze nóż w plecy. Kiedyś bylo lepiej ale teraz szkoda gadać.

   
aaa
@Baby 27.02.2018 20:12

sami wiedzą że jest ciężko pracować tyle dwunastek ale nic nie potrafią zmienić,wykończą tą resztkę pozostaych ludzi i co dalej??????

   

Zostaw opinię o frosta - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie frosta