FRoSTA sp. z o.o.
3 946 6 1

Opinie o FRoSTA sp. z o.o.

Grzegorz

Witam.Chcialbym się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku Brygadzista w Dziale Operacyjnym Produkcji. Niedługo wybieram się tam na rozmowę i będę wdzięczny za krótki opis . Dzięki

kombi

Witam, niedługo idę tam na spotkanie przez agencję pracy - jak tam jest - ciężko, nie? I jak z atmosferą?

Pracownik
@kombi 03.12.2018 09:20

Odpuść agencję aplikuj sam ...

kombi
@Pracownik 03.12.2018 12:15

Czemu?

Baby
@kombi 03.12.2018 14:36

Ty się dobrze zastanów co ty chcesz zrobić???????

prr
@kombi 03.12.2018 09:20

Każdego traktują indywidualnie.jedni się czują tu jak ryba w wodzie a inni ledwo co wytrzymują.Atmosferę tworzą tu kierownicy,brygadziści i koledzy z Twojego działu dla którego możesz być idolem lub ofiarą,sam musisz się przekonać

Dzida

Hapaj dzide

Polak mały

Widzę ze opisują nas pracownicy którzy już tutaj nie pracują, dlaczego mają mało zajęcia w domu i w pracy czyżby brzydko mówiąc to zwykłe tem...paki .

były pracownik
@Polak mały 09.11.2018 20:37

Masz rację- ogólna depresja, życie się skończyło, stagnacja. Masę czasu, by kupić słownik i pogrążać się w tem...pocie

Stachu

Piatek piateczek piatunio frosta pracuje caly czas swiatek piatek i niedziela frosta caly czas pracuje pozdro Stachu z Mulit

dział personalny :)

praca fajna i przyjemna,zapraszamy młodych ludzi z CV .I nie czytać opinii tych lewusów i lesserek z produkcji bo kłamią by przestraszyć nowych pracowników ! Wstyd mi za was ! Premie wam dajemy 25% a wy oczerniacie firmę ! W biurach z troską dbamy i ciężko pracujemy również po to by wam uprzyjemnić pracę co widać na grafikach że 3 na 3 dni byczenia się a my zasuwamy co dzień !

Oburzony
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Mam nadzieję, że to marna prowokacja, a nie prawdziwy wpis działu personalnego. Jeżeli jest prawdiwy, to wstyd mi za was. Premi nam nikt nie daje, tylko ją sobie wypracowujemy.

kicha
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Ci co są najniżej zawsze mają najgorzej,na prodkcjii tak mają kobiety,one wszystko muszą,liderzy ,operatorzy,e tam nic nie muszą ;przywileje lepsze od kierownika,który ludzi potrafi na przerwy wymieniać,jak trzeba

operator
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

ja natomiat się zgadzam większość fizoli to palanty za 9.45 się ośmieszają,sami się nawzajem podpierdalają i między sobą kłócą a jak operator krzyknie to stoicie na baczność. (usunięte przez administratora)

byly pracownik technicznego
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Troche kultury i szacunku dla ludzi, ktorzy pchajac wozki, krojac rybe, myjąc do polysku hale tyrali na Twoję pensje. Miałaś najmniejsze prawo, by tak napisać.

Frostomaniak
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Dobry trol hahaha

obserwator
@operator 16.02.2014 19:35

tylko uważaj żeby tego nie przeczytali bo następnym razem jak rykniesz to ci wpierdolą

Baby
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Dział personalny gdzie sie podziała premia25%skoro w tym miesiącu 0%

Automatyk

Cześć, jak wygląda dział utrzymania ruchu ? Czy zatrudniacie automatyków? W jakim pracujecie systemie, i jak wyglądają zarobki? Czy macie również jakiś udział w premii? Ocecnie pracuje w Canpacku, tam również mamy roboty KUKA. Ogólnie nie jest źle ale mało płacą :(

fuu
@Automatyk 03.11.2018 20:25

Ci którym się nie podobało odeszli,reszta nie ma co marudzić,wszędzie trzeba pracować i za darmo nie zapłacą

Joker lbn

Lada moment zamkną tą budę. Śmiech na sali taka firma a ludzi nie ma .tylko zostają ci co dużo gadają . Już nawet brudasy ze wschodu nie chcą tu pracować

lol
@Joker lbn 07.09.2018 10:45

Pojedziesz na Zachód by zarabiać godziwie, ale tam będziesz ty brudasem.

BRUDAS
@lol 10.10.2018 22:55

Lepiej być BRUDASEM i zarabiać poczciwe niż robić we Froscie za PSIE gorsze!!!!- he he !!!

Fan
@Joker lbn 07.09.2018 10:45

Wtedy dział personalny (usunięte przez administratora) będzie

Baby

Ha ha ha śmiech na sali 25%premii nie pamiętam żeby tyle było pracowałem w tej firmie 3,5 roku i nie zdarzyło się tyle chyba że zebrać premie z 5 miesięcy to jeszcze pewnie by zabrakło , jeżeli chodzi o chodzenie do pracy 3 na 3 to się zdarzy jak pańcia grafikowa się pomyli , co do przyjemności pracy nie ma żadnych na hali temperatura dochodzi do 40 stopni i jak kierownik W lub kierowniczka S ma dobry humor to pozwolą ci z wielką łaską zdjąć maseczki z twarzy, Panie z biur niech przyjdą do nas do pracy i robią z nami 12h to wtedy niech wypowiadają się na forum bo nie mają pojęcia o czym mówią, a jeżeli byłoby tutaj tak super to ludzie bysie ciągle nie zwalniali

Ujf
@Baby 31.10.2018 10:13

Było kiedyś nawet 28% i przeważnie ponad 20% co miesiąc, ale to odległe czasy

Taki ja.
@Ujf 02.11.2018 09:26

Pamiętam te czasu premiera powyżej 20%,jednak te czasy już chyba nie wrócą.

Byly pracownik

Karakan w filmie hahaha zamiatac ulice do remondisa nygusie

byly pracownik technicznego

Przeczytałem wpis "dział personalny", chyba miedzy 20- 30 strona. Na 1500 wpisów , rzygowin i jadow wylewanych tutaj- najbardziej oderwany od realu. Grafiki pieknie sie komponuja na ekranie. Na kazde trzy dni byczenia- jeden lub dwa lezelismy w pracy- "odłogiem". Co do leserow- proszę kompsnąc sie na wycieczke na trasie-dział personalny w swoich paputkach i apaszce na chłodnie ready meals. Tam chlopaki-szacun-w klimatyzowanym pomieszczeniu , przy jakichs - 15 st celsiusza pchaja wozki z tonami produktu i wprowadzaja na wywrotnice wind. Przez osiem godzin, slizgajac sie po posadzce. NO NICZYM W BIURZE. Takie k...wa nygusy!

byly pracownik technicznego
@byly pracownik technicznego 30.10.2018 12:36

Znalazłem: strona 20 , nick "dział personalny"

Byly pracownik

Kiedy zamykaja froste a czy piatek czy sobota niedziela frosta caly czas zapierdzie

Rafał

Jak wygląda praca na stanowisku operatora maszyn? Jakie jest wstępne wynagrodzenie i czy duże są podwyżki i jak często? Co należy do obowiązków na tym stanowisku? Występują premie kwartalne , motywacyjne i roczne? Są socjale i benifity? Jak płacone są nadgodziny (50% , 100%) ?

Taipei
@Rafał 13.09.2018 15:51

1) Zależy od tego jakiej maszyny operatorem jesteś praca jest różnorodna zależy od produkcji i liczby ludzi w danym dniu w pracy. 2) Wstępne wynagrodzenie to najniższa krajowa podwyżki są co roku w styczniu. 3) Obsługa danej maszyny i prowadzenie procesu produkcyjnego. 4) Kwartalnych premii nie ma, premia produkcyjna zależna od zrealizowanego planu. 5) Socjale jak najbardziej obiad w kantynie, wczasy pod gruszą pieniądze na św Bożego Narodzenia. 6) Nadgodziny 100% wypłacane w systemie kwartalnym.

;)
@Taipei 13.09.2018 18:34

to prawda,jedynie na minus działa bardzo niestabilny grafik,przez który zwalniają się ciągle ludzie

ona
@Rafał 13.09.2018 15:51

Socjal słaby , jak na firmę międzynarodową. Dla dzieci pracowników firma nie oferują nic . Nie ma dofinansowania do wypoczynku , brak paczek na święta , nie ma wyprawek do szkoły . A co na to związki , nic.

Zwiazkowiec
@ona 24.09.2018 08:51

Jest dofinansowanie do wczasów, są "talony" w gotówce na świeta, coś tam organizuja co roku na dzień dziecka, są obiady za 5 zeta, jest 500+ € raz w roku.... Wyprawki do szkoły to z 500+ i z jakiegoś tam jeszcze plusa można zorganizowac. Nie wymagaj za wiele. Za to nie ma w tej firmie związkoów zawodowycb. To co jest trudno nazwac zwiazkami. Przewodniczacy nalezy chyba wszedzie gdzie moze dostać dodatkowy grosz. W zwiazkach jako przewodniczacy dostaje kaskę od duszyczki, jako społeczny inspektor pracy dodatek i jako Ratownik następny dodatek.

Jaa
@ona 24.09.2018 08:51

Nie ma dofinansowania do wypoczynku dzieci , brak paczek na swieta i dzien dziecka , wyprawki do szkoly. daje nawet biedronka.500 plus nie kazdy ma .szkoda ze firma zapomina o dzieciach pracownikow

Operator
@Rafał 13.09.2018 15:51

Nadgodziny stawka X3 . Zmiany 3 na3 po 12 . Zarobki w górę . Jak chcesz dodatek sam o tym decydujesz . Praca jak wszędzie , trzeba się wykazywać .

Operator
@ona 24.09.2018 08:51

Wszystko dać ci za friiii. Daj trochę coś od siebie i nie nażekaj , gdzie indziej nie masz wczasów pod gruszą , talonów , pakietów medycznych itp.

Frostomaniak

Frosta niszczy każdego

Maja

Drodzy użytkownicy, forum nie jest miejscem na przepychanki słowne. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Frosta. Przypomina również, że na forum obowiązuje regulamin, który dokładnie określa zasady jakie panują na tym portalu, zachęcam do przeczytania ( https://www.gowork.pl/regulamin ). @Byly pracownik, @Byly wozkowy z multi, możecie wyrazić swoją opinie w sposób bardziej merytoryczny, na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

Byly pracownik

Wszyscy chyba kochaja (usunięte przez administratora)haha

Byly wozkowy z multi

Kto nie lubi(usunięte przez administratora) lapka do góry

Byly pracownik

Frosta padnie to (usunięte przez administratora) do remondisa zamiatac ulice bo tylko do tego sie nadaja

Baby

Frosta to juz niedługo będzie firma widmo a najgorsze jest to że niemiecki szef ma na sgłęboko w poważaniu dopiero otworzą oczy jak frosta przestanie istniec

Byly pracownik

Nico chyba wredna mala zlosliwa czarna (usunięte przez administratora) chciales napisac a nie mariusz

psss
@Byly pracownik 21.09.2018 14:43

nie

Ggg
@psss 21.09.2018 17:48

Bodzio

Nick

Jak tam weekend w froscie pracowac rybna multi roboty itp ładnie wykonywac polecenia pani Gosi Asi Pana Mariusza albo Rafala a moze brygadzisty Dawisa drozdza albo zbyszka reszty nie pamientam pozftawiam Dymarkowska Bartka ziolkowskiego Leszka rogowskiego przemka szymanskiego dziekowac Piotrowi Domag za zawsze pysznie usmarzona rybkke pozdrawiam byly wuzkowy

Nico

Piatek piateczek piatunio a wy sluchac Mariusza i pracowac caly wekkend a i pani Sokolowskiej tez sluchac zeby slupki rosly za marna kase pozdro byly wozkowy

Nico

A wam co rudy i mausz zabronili pisac natym forum

Nico

Ludzie pracy jest tysiace a wy co strach wam nie pozwala sie zwolnic ta firma i tak z bankrutuje co

Baby

Nie gadaj przez Sokołowską odeszli prawie wszyscy w 90% i reszt też pójdzie w siną dal

Nico

Czarnuchy murzyny robic całe soboty i niedziele zapomnijcie o rodzinie rodzina to Frosta i dom jestescie dupkami ze tam.pracujecie mam to w d ze administrator usunie nie pracuje w obozie 4 lata robilem.na widlaku na Multi zwolnilem sie bo Pan Mariusz.W Stosowal mobing a Rafal jak go widze w Polo czy biedronce czesc czesc moze ktos sie domysli kto to pisze zgadujcie obiecuje przyznam sie jak kros zgadnie

haa
@Nico 14.09.2018 19:10

(usunięte przez administratora),przez niego wielu odeszło

ooooooo
@haa 14.09.2018 21:43

Najbardziej złośliwy ze wszystkich

Kubiasty
@Nico 14.09.2018 19:10

Ludzie winią za wszystko okoliczności . Ci , którym na tym świecie się powodzi wstają rano i szukają takich okoliczności , jakie są im na rękę . Jeśli ich nie znajdują Sanmi JE TWORZĄ . Niko - tchórz umiera tysiąc razy , odważny tylko raz.

Nigdy w życiu

Rozmowa pracownik-przełożony w Frosta: Pracownik: Chciałbym porozmawiać o podwyżce Kierownik/z-ca kierownika produkcji: To nie ze mną. Proszę iść do kierownika zmianowego Kierownik zmianowy: Muszę skonsultować z kier. produkcji bo za dużą stawkę pan/pani sobie życzy Pracownik: Zwalniam się Kierownik produkcji: Ale dlaczego? Rozmawiał Pan/Pani z k. zmianowym? Proszę to przemyśleć, pieniądze to nie problem Zawiłe? Tak tu się rozmawia z przełożonym.

Byly wozkowy

Karol nie marnuj zycia w tym zakladze daj sobie luz taka dobra rada

Były wozkowy
@Byly wozkowy 11.09.2018 05:03

Skoro tak dobrze radzisz to co tu jeszcze robisz ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Blee

Umiesz czytać? Chyba nie skoro pytasz

Nieznajomi

Odejście Kuby przelało czarę goryczy. Może nie był wybitnie uzdolniony ale na pewno bardzo dobry. Kto teraz będzie stał na pakowaczce... Julek? Zakład specjalnej troski ślepy na potrzeby i prośby pracownika. Bhp leży odłogiem. Żeby zarobić 2500 na rękę musisz mieć nadgodziny. I jeśli to czytasz potencjalny pracowniku to nie zdziw się jak wyrobisz nadgodziny i poproszą być chodził dalej.

poo
@Nieznajomi 10.09.2018 11:59

Zakład ślepy na potrzeby i prośby pracownika,To najtrafniejsze zdanie jakie wyczytałam na tym forum Od wielu lat ślepy ,dlatego niedługo wygasicie światło ,bo nie będzie miał kto robić,

Zostaw opinię o FRoSTA sp. z o.o. - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FRoSTA sp. z o.o.