FRoSTA sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
FRoSTA sp. z o.o.
3 955 1634 5 1

Opinie o FRoSTA sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Mario
 Opinia

Siema Jest tu może ktoś kto pracuje na magazynie ?? Warto , zarobki ok

Pomocna?
TakNie1
Hanna
 Opinia
@Mario 05.06.2019 19:25

Widzę, że byłbyś zainteresowany podjęciem pracy w FRoSTA na stanowisku Magazyniera. Niestety, nie wiem, na jakie konkretnie zarobki mógłbyś tam liczyć, ale dowiedziałam się, iż firma oferuje na pewno: stabilne zatrudnienie, posiłki w kantynie firmowej, karnety sportowe, a także świadczenia okolicznościowe. Czy takie warunki już sprawiają, że zdecydowałbyś się na aplikowanie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Hanna 06.06.2019 12:03

Na pewno nie!!

Pomocna?
Tak1Nie
Hanna
 Opinia
@Nick 10.06.2019 11:13

Chyba nie powinieneś wypowiadać się w imieniu użytkownika @Mario, ponieważ może on mieć zupełnie inne zdanie niż Ty. Ale może zechcesz wyjaśnić nam, dlaczego nie polecasz pracy w FRoSTA. Czy chodzi o zbyt niskie - Twoim zdaniem - wynagrodzenie, czy może o coś zupełnie innego? Nalegam, abyś odpowiednio uargumentował swoje zdanie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Mario 05.06.2019 19:25

Początkowe wynagrodzenie na tym stanowisku wynosi około 3 400 brutto miesięcznie i zależy od kwalifikacji i doświadczenia kandydata. Ponadto oferujemy pierwszą umowę o prace na 12 miesięcy oraz posiłki w firmowej kantynie i pakiet świadczeń socjalnych.

Pomocna?
TakNie
anon
 Opinia

No dobra a pytanie czy tam praca to 12h stania/12h siedzenia czy trochę takiej trochę takiej pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baby
 Opinia
@anon 29.03.2019 17:00

Ani jedno ani drugie 12 h biegania

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@anon 29.03.2019 17:00

Praca jest uzależniona od linii na, której pracujesz. W naszej fabryce większość kobiet wykonuje pracę na stojąco lub siedząco. Mężczyźni natomiast w większości mają pracą polegająca na poruszaniu się w obszarze linii produkcyjnej.

Pomocna?
TakNie
Fani
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Kadry bez szkoły kiedy wypłacie 500 euro pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie1
Agresor
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jedna wielka banda (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Ni k
 Opinia

W poniedziek do roboty nieroby niewolnicy

Pomocna?
Tak1Nie2
Baby
 Opinia
@Ni k 18.07.2018 05:14

Sam jesteś nierobem Jełopie

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szon
 Opinia
@Baby 18.07.2018 18:37

Ryj w gacie i wąchaj pydę niewolniku :) Powąchaj rudego twojego Pana i masz robić aż padniesz

Pomocna?
Tak1Nie1
KS
 Opinia
@Szon 25.07.2018 09:00

Ja pierdziele ale ty przeżycia miałeś lol, normalnie jak w Klerze.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia
@KS 30.01.2019 12:16

Śmiem przypuszczać, że nigdy nie czytałeś regulaminu serwisu GoWork - zatem odsyłam Cię do niego w tym momencie: https://www.gowork.pl/regulamin Dowiesz się z niego, iż na forum wypowiadamy się używając kulturalnego słownictwa - staraj się o tym następnym razem pamiętać. FRoSTA to niewątpliwie bardzo znana oraz ceniona firma, która zatrudnia naprawdę wielu pracowników. Dołączasz się do nich? Jeśli tak, to powiedz, czy Twoim zdaniem wysokość wynagrodzenia jest tam na tyle korzystna, iż można spokojnie aplikować?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gggg
 Opinia
@Edyta 31.01.2019 12:00

Śmiem przypuszczać że ta uwaga chyba nie do mnie lecz do@szon powinna chyba być?

Pomocna?
TakNie
gggg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Praca nie jest zła ale brygadziści na nowej hali dwaj Panowie Dawidowie jeden wyzywa wszystkich rozładowując w ten sposób swoją frustrację a drugi "Styropian" to chyba kij mu ktoś w (usunięte przez administratora) wsadził taki sztywny.

Pomocna?
TakNie
Przemysław
 Opinia
@gggg 01.05.2019 18:35

Regulamin forum Gowork.pl zabrania podawania danych osobowych innych osób, po których mogą być rozpoznani. Przeczytaj regulamin https://www.gowork.pl/regulamin i staraj się do niego stosować. Myślałeś jak mógłbyś poprawić atmosferę między współpracownikami? Praca w przyjaznym otoczeniu jest bardziej motywująca. Napisz jakie aspekty pracy Ci odpowiadają, a co chciałbyś zmienić w funkcjonowaniu firmy FRoSTA ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fani
 Opinia

Kiedy wyplacaja 500 euro

Pomocna?
Tak5Nie2
Taki se
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Fani 03.04.2019 12:41

W tym roku niebędzie za dużo inwestycji ????

Pomocna?
Tak1Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kadry
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Fani 03.04.2019 12:41

Jutro w grudniu, popołudniu

Pomocna?
Tak4Nie7
chłopiec z batonikiem.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dzicy ludzie tam pracują.Dla zainteresowanych,bardzo duże tempo pracy,niesprzyjające warunki,wilgotno i gorąco.2/3 kadry to Ukraina.Pracowałem 3 miesiące.Ja osobiście nie polecam-koszmar i brak organizacji jedna wielka gonitwa żeby wykonać plan.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xccd
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Niech dadzą nam chociaż połowę tego co mają pracownicy na takim samym stanowisku pracujac w Fabryce w Niemczech to wtedy było by dużo ludzi chętnych do pracy. Proste wieksza płaca to i ludzie się znajdą

Pomocna?
Tak4Nie
Wszyscy i nikt
 Opinia
@xccd 15.01.2019 14:43

Czemu chcesz połowę tego co w Niemczech?, nie rozumiem takiego myślenia ... Nie lepiej tyle samo?, Pewnie że chcesz tyle samo o ile nie więcej!, Więc mam radę: Pakuj walizy, ucz się Niemieckiego i migruj do Niemiec - nikt tobie tego nie zabrania. Ale nie, lepiej biadolić, jak to źle, jak to nie dobrze, jak to mnie skrzywdzili, jacy to ludzie są straszni i niedobrzy ... Ale TY jesteś święty, uczciwy i nienaganny.

Pomocna?
Tak2Nie4
Irek
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

A wynagrodzenie operatora wózka widłowego jak wygląda, na początek?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Irek 20.02.2019 18:04

Wynagrodzenie na tym stanowisku zależy od kwalifikacji i doświadczenia kandydata, a także od powierzonego zakresu obowiązków. Dlatego konkretną ofertę przedstawiamy podczas ostatniego etapu postępowania rekrutacyjnego. Zachęcamy do przesłania nam CV.

Pomocna?
Tak3Nie3
hmmm
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@FRoSTA sp. z o.o. 25.02.2019 11:26

Mam pytanie ile zarabia u Państwa kontroler jakości??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@hmmm 07.03.2019 08:43

Wynagrodzenie w dziale kontroli jakości zależy od umiejętności i doświadczenia kandydata, a także od powierzonego zakresu obowiązków i poziomu stanowiska. Konkretną ofertę przedstawiamy podczas ostatniego etapu postępowania rekrutacyjnego. Zachęcamy do przesłana nam CV.

Pomocna?
Tak1Nie4
Abc
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@FRoSTA sp. z o.o. 11.03.2019 13:54

W kontroli jakości jak dostaniesz 2000 na rękę to będzie dobrze...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anon
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, niedługo idę (we wtorek) do Manpowera na rozmowę ws. pracy w Froście; niby 3 dni po 12h, 3 dni wolne - prawda, czy nie? I generalnie jak tam jest?

Pomocna?
Tak1Nie5
Prawdomowny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@anon 17.03.2019 11:05

Uciekaj nie idziemy do tej firmy , ludzie okropni

Pomocna?
Tak2Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Brawo dla tych co opuscili mury frosty ostatnich 4 lat jak wam zapewne teraz lepiej czas na rodzine przyjaciol mozna cos zaplanowac i nie czekac na smsa ze nastapila zmiana grafilu do pracy 18-6 z soboty na niedziele pozdro

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bhy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Były pracownik 15.02.2019 17:03

Teraz tego nie ma. Od 5 miesięcy nie ma chodzenia dodatkowo na zawołanie. Pracuje się 3 na 3 no chyba że brakuje do etatu to raz czy dwa w miesiącu się pójdzie, a jeśli wychodzi z godzin etat to nie trzeba chodzić. Chyba, że ktoś chce...

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
prr
 Opinia
@Bhy 16.02.2019 11:50

najpierw musiało się zwolnić pół zakładu żeby doszli do wniosku że przez ciągłe dodatkowe dwunastki ludzie nie chcą tu pracować

Pomocna?
Tak6Nie
Komarek
 Opinia
@prr 18.02.2019 12:07

Pół zakładu to mało powiedziane. Pracowałem tam 3 lata i to był najgorszy okres w moim życiu. Ludzie, ktorzy przychodzili uciekali po miesiącu nawet nie. A starzy pracownicy zwalniali się co chwilę. Gratuluję im "pomysłowości" że po długim okresie tyrania ludzi ponad 200 godzin w miesiącu w końcu przejrzeli na oczy ale starzy pracownicy którzy to pamiętają wam nie zapomną. Pozdrawiam wszystkich zaje biscie mocnych frosciakow. Należy wam się od tej firmy!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Komarek 21.02.2019 11:23

We FRoŚCIE osoby, które są zatrudniane na produkcji, pracują w systemie dwóch zmian po 12 godzin. Zmiany odbywają się w godzinach 6:00-18:00 i 18:00-6:00, przez 7 dni w tygodniu. Harmonogram czasu pracy przewiduje - 3 dni pracy na pierwszej zmianie - 3 dni wolnego, - 3 dni pracy na drugiej zmianie, - 3 dni wolnego.

Pomocna?
Tak5Nie1
Irek
 Opinia

Jak u Was wygląda czterobrygadówka?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Irek 10.02.2019 21:10

We Froście osoby zatrudnione w dziale operacyjnym produkcji pracują w systemie dwóch zmian 12- godzinnych (6:00-18:00 i 18:00-6:00), przez 7 dni w tygodniu. Harmonogram czasu pracy przewiduje: - 3 dni pracy na pierwszej zmianie, - 3 dni wolnego, - 3 dni pracy na drugiej zmianie, - 3 dni wolnego. Wszystkich zainteresowanych zatrudnieniem w naszej firmie zapraszamy do kontaktu pod numerem 52 36 06 792.

Pomocna?
Tak7Nie
...
 Opinia
@FRoSTA sp. z o.o. 11.02.2019 13:01

Proszę przejrzeć grafik i zobaczyć kiedy tak było. Z teorii ładnie to wyglada a jak wyglada praktyka? 180’ inaczej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@... 11.02.2019 15:22

Od października 2018 trzymamy się stałego grafiku pracy. Ewentualne odchylenia wynikają z konieczności wypracowania pełnego etatu przez pracownika.

Pomocna?
Tak6Nie
Taki se
 Opinia
@... 11.02.2019 15:22

Nie kiedy tylko jak długo tak było.....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ida
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Czy ktoś może się merytorycznie wypowiedzieć jak wygląda sytuacja działu biurowego we Froście? Jest wolne stanowisko Brand Managera, zastanawiam się czy aplikować. Jaka panuje atmosfera? Jak wygląda praca, ale ta za biurkiem? Będe wdzięczna za wypowiedź pracowników, nie tylko tych z produkcji

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Jak tam Frosciaki wekend w pracy? Jak slysze ogloszenie w radiu o pracy w Froscie haha obiady socjal dofinadowanie do wypoczynku smiech trzymajcie sie wytrwalosci trzymam za was kciuki za wasza wytrwalosc i odpornosc na kierownictwo i brygadzistow spendzilem w froscie 5 lat bylo jak bylo czasem lepiej czasem gorzej

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia
@Były pracownik 02.02.2019 15:56

5 lat stażu pracy w jednej firmie niewątpliwie robi już wrażenie. Musisz mieć naprawdę wartościową wiedzę na temat warunków pracy i zatrudnienia w tym właśnie miejscu. Może w takim razie zechcesz powiedzieć wszystkim tu obecnym osobom, na jakich zasadach byłeś zatrudniony w firmie FRoSTA? Otrzymałeś już od pierwszych dni pracy umowę o pracę na dłuższy okres czasu, czy na początku musiałeś zadowolić się jedynie zleceniem?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byly pracownik
 Opinia
@Edyta 08.02.2019 12:48

Odrazu pierwsza umowa o prace na 3 miesiace kolejna na 2 lata i nastepna juz na czas nieokreslony ogulnie odradzam pracy w tej firmie mobong przez brygadzistowci smiesznych kierownikow zmianowych

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byly pracownik
 Opinia
@Edyta 08.02.2019 12:48

Odrazu pierwsza umowa o prace na 3 miesiace kolejna na 2 lata i nastepna juz na czas nieokreslony ogulnie odradzam pracy w tej firmie mobong przez brygadzistowci smiesznych kierownikow zmianowych

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Edyta 08.02.2019 12:48

We FRoŚCIE nieustannie poprawiamy warunki zatrudnienia. Obecnie nowi pracownicy działu operacyjnego produkcji otrzymują: - umowę o prace na 12 miesięcy - zarobki od 2700 zł brutto dla pracownika produkcji - zarobki od 3 500 zł do 4 200 brutto (adekwatne do doświadczenia) dla operatorów urządzeń - dofinansowanie do posiłków w kantynie – codziennie! i wiele innych korzyści: https://bit.ly/2thIrjZ. Wszystkich zainteresowanych zatrudnieniem w naszej firmie zapraszamy do kontaktu pod numerem 52 36 06 792.

Pomocna?
Tak4Nie
fjuuu
 Opinia
@Byly pracownik 10.02.2019 09:26

Też pracowałam wiele lat,ludzie tam wykańczają jeden drugiego Jedni wszystko mogą ,(usunięte przez administratora)dlatego chyba jednak ludzie nie chcą tu pracować

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@fjuuu 11.02.2019 19:55

Zmieniamy się na lepsze:)

Pomocna?
Tak2Nie
RAFAŁ
 Opinia

Jak ktoś jest nauczony pracy to nie narzeka tylko robi swoje, a jak ktoś jest leniem to nawet jak mu damy 6 tys netto to i tak będzie mu za mało i tak będzie narzekał .... według mnie dobra firma jak na realia bydgoskie . A wam leserom radze zacząć pracować a nie wylewać frustracje swojej niepełnosprawności w internecie...

Pomocna?
Tak23Nie1
Mariusz
 Opinia
@RAFAŁ 15.01.2019 21:26

PRAWDA!!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia

Witam mam pytanie jakie panują warunki na halach produkcyjnych czy jest ciepło czy zimno proszę o odp pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nico
 Opinia

Czarnuchy murzyny robic całe soboty i niedziele zapomnijcie o rodzinie rodzina to Frosta i dom jestescie dupkami ze tam.pracujecie mam to w d ze administrator usunie nie pracuje w obozie 4 lata robilem.na widlaku na Multi zwolnilem sie bo Pan Mariusz.W Stosowal mobing a Rafal jak go widze w Polo czy biedronce czesc czesc moze ktos sie domysli kto to pisze zgadujcie obiecuje przyznam sie jak kros zgadnie

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
haa
 Opinia
@Nico 14.09.2018 19:10

(usunięte przez administratora),przez niego wielu odeszło

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ooooooo
 Opinia
@haa 14.09.2018 21:43

Najbardziej złośliwy ze wszystkich

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kubiasty
 Opinia
@Nico 14.09.2018 19:10

Ludzie winią za wszystko okoliczności . Ci , którym na tym świecie się powodzi wstają rano i szukają takich okoliczności , jakie są im na rękę . Jeśli ich nie znajdują Sanmi JE TWORZĄ . Niko - tchórz umiera tysiąc razy , odważny tylko raz.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KS
 Opinia
@Nico 14.09.2018 19:10

ale masz poważny deficyt lewej i prawej półkóli.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stachu
 Opinia

Piatek piateczek piatunio frosta pracuje caly czas swiatek piatek i niedziela frosta caly czas pracuje pozdro Stachu z Mulit

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KS
 Opinia
@Stachu 09.11.2018 17:32

Ja pierdziele większość zakładów produkcyjnych pracuje w niedziele i w święta też więc nie płacz!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony
 Opinia

Siemka co tam ciekawego sie dzieje we Froscie duzo sie zmienilo od 4 lat jak sie zwolnilem Mariuszek dalej szaleje Pani S tez szaleje co tam na Multi Ciekawego Pozdrawim

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Komarek
 Opinia

"przełożeni liczący się że zdaniem pracownika" i "wspaniała atmosfera"? Chyba za dużo panieru tam wąchacie. Żarciki niezłe was się trzymają.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
12341234
 Opinia
@Komarek 14.01.2019 23:32

człowieku czytaj dokladnie ze zrozumieniem, chodzi o prace w terenie jako ph a nie na produkcji....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baby
 Opinia

Chyba jak to piszesz to nie przepracowałeś w Froście na produkcjii6 nawet jednego dnia. Tam jest gorzej niż źle.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fan
 Opinia
@Baby 02.01.2019 10:45

Nacpales się

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baby
 Opinia
@Fan 04.01.2019 19:55

Nie nie naćpałem się pracowałem tam pr zez trzy lata i wiem co tam sie dzieje

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ggg
 Opinia
@Baby 05.01.2019 08:48

Nic nie wiesz ludzie pracują tam po ponad 10lat a ty biadolisz lepiej nie zabieraj glosu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baby
 Opinia
@Ggg 05.01.2019 20:02

A ty Ggg przepracowałeś tam chociaż jeden dzień że zabierasz głos że wiesz co tam sie dzieje ludzie którzy pracują tam po 10 lat to są największe płaczki Frosty w palarni i stołówce gadają a jak przychodzi co do czego to zwieszają po sobie uszy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ggg
 Opinia
@Baby 06.01.2019 18:40

Te twoje 3 lata wsadź sobie w buty niemasz co porównywać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciej
 Opinia
@Ggg 20.01.2019 20:25

Jeżeli rzeczywiście pracujecie bądź pracowaliście w firmie FRoSTA to może napisalibyście coś na temat warunków zatrudnienia, które oferuje pracodawca? Z powszechnych informacji, które mam na temat tej firmy wynika, iż jest to firma znana w branży spożywczej, dlatego tym bardziej chciałbym dowiedzieć się coś na temat pracy w tym miejscu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kombi
 Opinia

Witam, niedługo idę tam na spotkanie przez agencję pracy - jak tam jest - ciężko, nie? I jak z atmosferą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@kombi 03.12.2018 09:20

Odpuść agencję aplikuj sam ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kombi
 Opinia
@Pracownik 03.12.2018 12:15

Czemu?

Pomocna?
TakNie
Baby
 Opinia
@kombi 03.12.2018 14:36

Ty się dobrze zastanów co ty chcesz zrobić???????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
prr
 Opinia
@kombi 03.12.2018 09:20

Każdego traktują indywidualnie.jedni się czują tu jak ryba w wodzie a inni ledwo co wytrzymują.Atmosferę tworzą tu kierownicy,brygadziści i koledzy z Twojego działu dla którego możesz być idolem lub ofiarą,sam musisz się przekonać

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jony
 Opinia
@prr 03.12.2018 22:19

W pracy kolegow sie nie ma sa tylko znajome twarze.zwlaszcza we froscie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madzia
 Opinia

Siekiera cały czas pracuje ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baby
 Opinia
@Madzia 05.01.2019 22:52

Oczywiście że tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beata
 Opinia
@Madzia 05.01.2019 22:52

podobno jest teraz kierownikiem produkcji ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spec
 Opinia

Wszystkim pracownikom produkcji ,operatorom,specjalistom ,liderom,życzę wesołych świat Bożego Narodzenia i oby przyszły rok był leprzy dla nas wszystkich....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fan
 Opinia
@Spec 20.12.2018 21:40

Zmien dilera bo ten Cię oklamuje co ty bredzisz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja

Bardzo dobry pracodawca, możliwość zdobycia cennego doświadczenia w międzynarodowej firmie o pewnej renomie w środowisku, świetni ludzie, wspaniała atmosfera, duża samodzielność stanowiska w pracy w terenie. Jedyny minus to zarobki zbyt małe do ilości obowiązków. Moje sugestie dla FRoSTA sp. z o.o.: Podniesienie zarobków. Wszystko inne wielki plus. Lubię atmosferę w FRoSTA sp. z o.o. za: Zespół, ludzie, atmosfera, imprezy integracyjne, przełożeni liczący się ze zdaniem pracownika.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz
 Opinia

Witam.Chcialbym się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku Brygadzista w Dziale Operacyjnym Produkcji. Niedługo wybieram się tam na rozmowę i będę wdzięczny za krótki opis . Dzięki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dzida
 Opinia

Hapaj dzide

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polak mały
 Opinia

Widzę ze opisują nas pracownicy którzy już tutaj nie pracują, dlaczego mają mało zajęcia w domu i w pracy czyżby brzydko mówiąc to zwykłe tem...paki .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były pracownik
 Opinia
@Polak mały 09.11.2018 20:37

Masz rację- ogólna depresja, życie się skończyło, stagnacja. Masę czasu, by kupić słownik i pogrążać się w tem...pocie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dział personalny :)
 Opinia

praca fajna i przyjemna,zapraszamy młodych ludzi z CV .I nie czytać opinii tych lewusów i lesserek z produkcji bo kłamią by przestraszyć nowych pracowników ! Wstyd mi za was ! Premie wam dajemy 25% a wy oczerniacie firmę ! W biurach z troską dbamy i ciężko pracujemy również po to by wam uprzyjemnić pracę co widać na grafikach że 3 na 3 dni byczenia się a my zasuwamy co dzień !

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oburzony
 Opinia
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Mam nadzieję, że to marna prowokacja, a nie prawdziwy wpis działu personalnego. Jeżeli jest prawdiwy, to wstyd mi za was. Premi nam nikt nie daje, tylko ją sobie wypracowujemy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kicha
 Opinia
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Ci co są najniżej zawsze mają najgorzej,na prodkcjii tak mają kobiety,one wszystko muszą,liderzy ,operatorzy,e tam nic nie muszą ;przywileje lepsze od kierownika,który ludzi potrafi na przerwy wymieniać,jak trzeba

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
operator
 Opinia
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

ja natomiat się zgadzam większość fizoli to palanty za 9.45 się ośmieszają,sami się nawzajem podpierdalają i między sobą kłócą a jak operator krzyknie to stoicie na baczność. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byly pracownik technicznego
 Opinia
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Troche kultury i szacunku dla ludzi, ktorzy pchajac wozki, krojac rybe, myjąc do polysku hale tyrali na Twoję pensje. Miałaś najmniejsze prawo, by tak napisać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frostomaniak
 Opinia
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Dobry trol hahaha

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obserwator
 Opinia
@operator 16.02.2014 19:35

tylko uważaj żeby tego nie przeczytali bo następnym razem jak rykniesz to ci wpierdolą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baby
 Opinia
@dział personalny :) 13.02.2014 16:11

Dział personalny gdzie sie podziała premia25%skoro w tym miesiącu 0%

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o FRoSTA sp. z o.o. - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny