Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pharma-C-Food

Pracowałeś w firmie Pharma-C-Food i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-11-18 20:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 20:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usuniete przez moderatora)i zero szacunku do ludzi, szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
znawca - 2011-11-19 01:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakość kosmetyków też dramatycznie niska, tylko do ruskich i to na głęboką prowincję to można eksportować i nigdzie więcej
zdjecie uzytkownika
polena - 2014-10-24 06:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, Czy ktoś może powiedzieć coś o aktualnej sytuacji w Pharma-C-Food? Poprzednie komentarze nie są zbyt pochlebne ale też nie dotyczą tego roku. Skoro firma nadal się utrzymała to chyba jakość się poprawiła co? W końcu rynek kosmetyczny ma wielu konkurentów. A może wiecie coś o dziale handlowym? Jak warunki finansowe?
zdjecie uzytkownika
larson - 2014-11-10 17:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PharmaCF produkuje wysoko cenione na rynku marki: Bond, Cztery Pory Roku, Venus, Haker, Missy, Korsarz, Dejavu czy Dermafresh . Wysoko cenione , ale niestety tak jak napisał ktoś wcześniej raczej po za wielkimi miastami. Mimo to współpracują oni z wieloma dużymi centrami handlowymi, także jakoś sobie radzą
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 23:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
dorlo - 2015-08-11 23:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem szczerze, że firma od pewnego czasu zupełnie się wyłączyła z rynku - trochę jestem zaskoczony tym, ponieważ Pharma-C-Food działała na rynku sporą ilość czasu a co za tym idzie narobiła sobie dużo klientów. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że nagle wszyscy mieliby pójść do konkurencji. Ale od dlugiego czasu nie było tutaj opinii pracownika, który się w firmie obraca - ciekawe czemu.
zdjecie uzytkownika
dorlo - 2015-08-11 23:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem szczerze, że firma od pewnego czasu zupełnie się wyłączyła z rynku - trochę jestem zaskoczony tym, ponieważ Pharma-C-Food działała na rynku sporą ilość czasu a co za tym idzie narobiła sobie dużo klientów. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że nagle wszyscy mieliby pójść do konkurencji. Ale od dlugiego czasu nie było tutaj opinii pracownika, który się w firmie obraca - ciekawe czemu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pharma-C-Food

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pharma-C-Food?
Zadaj pytanie
alert