Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Pharma-C-Food

Opinie o Pharma-C-Food

Pracowałeś w firmie Pharma-C-Food i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 20:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usuniete przez moderatora)i zero szacunku do ludzi, szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
znawca - 2011-11-19 01:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakość kosmetyków też dramatycznie niska, tylko do ruskich i to na głęboką prowincję to można eksportować i nigdzie więcej
zdjecie uzytkownika
polena - 2014-10-24 06:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, Czy ktoś może powiedzieć coś o aktualnej sytuacji w Pharma-C-Food? Poprzednie komentarze nie są zbyt pochlebne ale też nie dotyczą tego roku. Skoro firma nadal się utrzymała to chyba jakość się poprawiła co? W końcu rynek kosmetyczny ma wielu konkurentów. A może wiecie coś o dziale handlowym? Jak warunki finansowe?
zdjecie uzytkownika
larson - 2014-11-10 17:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PharmaCF produkuje wysoko cenione na rynku marki: Bond, Cztery Pory Roku, Venus, Haker, Missy, Korsarz, Dejavu czy Dermafresh . Wysoko cenione , ale niestety tak jak napisał ktoś wcześniej raczej po za wielkimi miastami. Mimo to współpracują oni z wieloma dużymi centrami handlowymi, także jakoś sobie radzą
zdjecie uzytkownika
dorlo - 2015-08-11 23:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem szczerze, że firma od pewnego czasu zupełnie się wyłączyła z rynku - trochę jestem zaskoczony tym, ponieważ Pharma-C-Food działała na rynku sporą ilość czasu a co za tym idzie narobiła sobie dużo klientów. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że nagle wszyscy mieliby pójść do konkurencji. Ale od dlugiego czasu nie było tutaj opinii pracownika, który się w firmie obraca - ciekawe czemu.
zdjecie uzytkownika
dorlo - 2015-08-11 23:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem szczerze, że firma od pewnego czasu zupełnie się wyłączyła z rynku - trochę jestem zaskoczony tym, ponieważ Pharma-C-Food działała na rynku sporą ilość czasu a co za tym idzie narobiła sobie dużo klientów. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że nagle wszyscy mieliby pójść do konkurencji. Ale od dlugiego czasu nie było tutaj opinii pracownika, który się w firmie obraca - ciekawe czemu.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-10-29 20:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma od pewnego czasu zatrudnia na nowe stanowiska głównie studentów na umowę zlecenie najwięcej na sezon jesienny. Oprócz tego przyjęć do pracy praktycznie nie ma.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-10-29 23:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm.. skoro firma zatrudnia głównie studentów i to na umowę zlecenie, to można tylko wywnioskować, że nie mają za dużo roboty i nie szukają specjalistów. A zatrudnienie studenta na takiej umowie jest dla firmy bardzo opłacalne, więc wcale mnie to nie dziwi @zainteresowany. Oszczędzają jak mogą i to normalne.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2016-01-23 11:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos moze napisac jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku PH; jakie stawki, czy jest podstawa czy tylko % od obrotu , jaka atmosfera
Z GORY DZIEKI
zdjecie uzytkownika
Mekk - 2016-01-23 11:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@NOWY Witaj serdecznie. Ja postaram się ci pomóc :) Atmosfera to zależy od tego akurat na kogo trafisz, jednak kierownictwo jest bardzo miłe i do ugadania, więc jak masz jakiś problem to pomagają. Podstawa jest, a do podstawy jest oczywiście prowizja od sprzedaży. Zarobki jak pewnie wiesz uzależnione są właśnie od prowizji.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-24 08:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może więcej konkretnych informacji, ile da się zarobić czy plany są realne i nie mam tu na myśli pseudo ph ktory chce tylko firmowym autem pojeździć tylko osobę która chce dostać normalne pieniądze za swoją pracę
zdjecie uzytkownika
kompas - 2016-01-25 13:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nowy, wiele zależy od twoich umiejętności, czy wyrobisz plan, czy nie, trochę tez od szczescia, słyszałem, ze zazwyczaj się udaje. Własnie słyszałem tez, ze ph otrzymuje nowy samochód w sensie maksymalnie 2-3 letni, więc fura konkret.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2016-01-28 13:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kompas - 2016-01-25 13:15:22]:
OKI DZIEKI
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-31 19:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dziękuje @nowy @kompas bo teraz nie muszę dzięki Wam zadawać pytań, bo już mi wszystko wyjaśniliście, czuje, że będzie okej, wysyłam rano CV swoje
zdjecie uzytkownika
mt - 2016-03-04 20:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak szacunku do ludzi zwłaszcza na produkcji
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-03-04 20:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co się kurcze dzieje z tymi produkcjami.. Czytałem już o wielu firmach i mam wrażenie, że praca na produkcji to zawsze najgorsza robota. Ciekawe, czy w dziale sprzedaży Pharma oferuje większą kasę.
zdjecie uzytkownika
llllmmmm - 2016-03-08 20:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownicy utrzymania ruchu zwalniają się na potęgę.
zdjecie uzytkownika
EDEK - 2016-03-08 20:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLATEGO NIKT NIE CHCE TAM ROBIĆ...
zdjecie uzytkownika
kot psot - 2016-03-08 20:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro na potęgę zwalniają się pracownicy z jednego "sektora", to coś musi się dziać. Według mnie firma jest w porządku, ale może coś jest nie tak z koordynatorami tych stanowisk
zdjecie uzytkownika
kwiatkowski - 2016-03-09 17:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słaba płaca, system premiowy i motywacyjny ustalany na niewiadomo jakich zasadach, czyli tak jak komu pasuje. Za pracę w soboty nie ma żadnego dodatku, tylko odbiór dzień za dzień.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-03-10 21:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zasady przeciez są opisane w umowach które popdisujesz, trzeba czytać a nie bez powodu podpisywać co podkladają i być z siebie zadowolonym, tak mi się wydaje
zdjecie uzytkownika
norek - 2016-03-13 13:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne że nikt nie chce przyjść żeby pracować za wózkowego...
Jak widzą co się dzieje to uciekają...
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-03-14 20:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam pracę tam... Nie pchajcie się w to bagno..
zdjecie uzytkownika
rgd - 2016-03-14 21:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki kocioł z tego co wiem, jedni zapierniczają inni się opieprzają
Mój znajomy tam robił i mówił że mają tam podejście "nie ten to następny"
Popieram wypowiedź "Xxx"
zdjecie uzytkownika
carlo - 2016-03-28 19:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja ciotka tam pracowała, zwolnili ją i teraz pracuje w dużo lepszej firmie i na lepszych warunkach niż tam
zdjecie uzytkownika
smarlow - 2016-04-09 22:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
carlo, myślę, że zatrudnią na jej miejsce kolejnąosobę i będzie zadowolona
zdjecie uzytkownika
rick - 2016-05-03 21:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam tą patologiczną firme

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Pharma-C-Food!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pharma-C-Food
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert