Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pharma-C-Food

Pracowałeś w firmie Pharma-C-Food i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 20:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usuniete przez moderatora)i zero szacunku do ludzi, szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
znawca - 2011-11-19 01:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakość kosmetyków też dramatycznie niska, tylko do ruskich i to na głęboką prowincję to można eksportować i nigdzie więcej
zdjecie uzytkownika
polena - 2014-10-24 06:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, Czy ktoś może powiedzieć coś o aktualnej sytuacji w Pharma-C-Food? Poprzednie komentarze nie są zbyt pochlebne ale też nie dotyczą tego roku. Skoro firma nadal się utrzymała to chyba jakość się poprawiła co? W końcu rynek kosmetyczny ma wielu konkurentów. A może wiecie coś o dziale handlowym? Jak warunki finansowe?
zdjecie uzytkownika
larson - 2014-11-10 17:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PharmaCF produkuje wysoko cenione na rynku marki: Bond, Cztery Pory Roku, Venus, Haker, Missy, Korsarz, Dejavu czy Dermafresh . Wysoko cenione , ale niestety tak jak napisał ktoś wcześniej raczej po za wielkimi miastami. Mimo to współpracują oni z wieloma dużymi centrami handlowymi, także jakoś sobie radzą
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-24 21:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, interesowałoby mnie stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży w Pharma C-food, może jest tutaj ktos na forum, kto mógłby je polecic? bowiem naczytałem sie w Internecie ogłoszeń, gdzie piszą same ogólniki jak atrakcyjne wynagrodzenie (może zna ktos widełki dla nowych na tym stanowisku?) i nic mi to nie mówi...
zdjecie uzytkownika
jugi - 2015-01-23 22:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to nie wiem co byłoby z Pharma C-Food gdyby nie korzystali oni z dopłat z funduszy strukturalnych. Wydaje mi się , że był taki moment w firmie , że niestety nie przędli najlepiej, ale dopłaty zażegnały kilka niebezpieczeństw które mogłby na nich czekać. Obecnie wydają się być dość stabilni i wiarygodni
zdjecie uzytkownika
iro - 2015-02-07 16:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja wiem, Pharma C Food, a własciwie teraz PharmaCF chyba nie roadzi sobie tak źle. Produkuja znane i dośc tanie marki. Bowiem który facet nie kojarzy marki kosmetyków Bond? Owszem to produkty raczej z dolnej półki, ale mają wielu fanów i są o wiele tańsze niż np. oldspice. Wiecie gdzie ja moge znaleźć ich ogłoszenia pracy?
zdjecie uzytkownika
pearson - 2015-02-07 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jugi - 2015-01-23 22:44:26]:
rzeczywiście chyba najgorsze Pharma C-Food ma już za sobą. Teraz może być tylko lepiej. Zresztą widać to również po rynku pracowników, którzy co raz chętniej aplikują na ich oferty pracy. Co za tym idzie Pharma robi się również co raz bardziej popularna. Także dział marketingu również chyba nie próżnuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pharma-C-Food
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pharma-C-Food?
Zadaj pytanie