Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pharma-C-Food

Pracowałeś w firmie Pharma-C-Food i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 20:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usuniete przez moderatora)i zero szacunku do ludzi, szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
znawca - 2011-11-19 01:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakość kosmetyków też dramatycznie niska, tylko do ruskich i to na głęboką prowincję to można eksportować i nigdzie więcej
zdjecie uzytkownika
polena - 2014-10-24 06:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, Czy ktoś może powiedzieć coś o aktualnej sytuacji w Pharma-C-Food? Poprzednie komentarze nie są zbyt pochlebne ale też nie dotyczą tego roku. Skoro firma nadal się utrzymała to chyba jakość się poprawiła co? W końcu rynek kosmetyczny ma wielu konkurentów. A może wiecie coś o dziale handlowym? Jak warunki finansowe?
zdjecie uzytkownika
larson - 2014-11-10 17:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PharmaCF produkuje wysoko cenione na rynku marki: Bond, Cztery Pory Roku, Venus, Haker, Missy, Korsarz, Dejavu czy Dermafresh . Wysoko cenione , ale niestety tak jak napisał ktoś wcześniej raczej po za wielkimi miastami. Mimo to współpracują oni z wieloma dużymi centrami handlowymi, także jakoś sobie radzą
zdjecie uzytkownika
dorlo - 2015-08-11 23:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem szczerze, że firma od pewnego czasu zupełnie się wyłączyła z rynku - trochę jestem zaskoczony tym, ponieważ Pharma-C-Food działała na rynku sporą ilość czasu a co za tym idzie narobiła sobie dużo klientów. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że nagle wszyscy mieliby pójść do konkurencji. Ale od dlugiego czasu nie było tutaj opinii pracownika, który się w firmie obraca - ciekawe czemu.
zdjecie uzytkownika
dorlo - 2015-08-11 23:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem szczerze, że firma od pewnego czasu zupełnie się wyłączyła z rynku - trochę jestem zaskoczony tym, ponieważ Pharma-C-Food działała na rynku sporą ilość czasu a co za tym idzie narobiła sobie dużo klientów. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że nagle wszyscy mieliby pójść do konkurencji. Ale od dlugiego czasu nie było tutaj opinii pracownika, który się w firmie obraca - ciekawe czemu.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-10-29 20:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma od pewnego czasu zatrudnia na nowe stanowiska głównie studentów na umowę zlecenie najwięcej na sezon jesienny. Oprócz tego przyjęć do pracy praktycznie nie ma.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-10-29 23:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm.. skoro firma zatrudnia głównie studentów i to na umowę zlecenie, to można tylko wywnioskować, że nie mają za dużo roboty i nie szukają specjalistów. A zatrudnienie studenta na takiej umowie jest dla firmy bardzo opłacalne, więc wcale mnie to nie dziwi @zainteresowany. Oszczędzają jak mogą i to normalne.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2016-01-23 11:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos moze napisac jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku PH; jakie stawki, czy jest podstawa czy tylko % od obrotu , jaka atmosfera
Z GORY DZIEKI
zdjecie uzytkownika
Mekk - 2016-01-23 11:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@NOWY Witaj serdecznie. Ja postaram się ci pomóc :) Atmosfera to zależy od tego akurat na kogo trafisz, jednak kierownictwo jest bardzo miłe i do ugadania, więc jak masz jakiś problem to pomagają. Podstawa jest, a do podstawy jest oczywiście prowizja od sprzedaży. Zarobki jak pewnie wiesz uzależnione są właśnie od prowizji.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-24 08:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może więcej konkretnych informacji, ile da się zarobić czy plany są realne i nie mam tu na myśli pseudo ph ktory chce tylko firmowym autem pojeździć tylko osobę która chce dostać normalne pieniądze za swoją pracę
zdjecie uzytkownika
kompas - 2016-01-25 13:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nowy, wiele zależy od twoich umiejętności, czy wyrobisz plan, czy nie, trochę tez od szczescia, słyszałem, ze zazwyczaj się udaje. Własnie słyszałem tez, ze ph otrzymuje nowy samochód w sensie maksymalnie 2-3 letni, więc fura konkret.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2016-01-28 13:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kompas - 2016-01-25 13:15:22]:
OKI DZIEKI
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-31 19:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dziękuje @nowy @kompas bo teraz nie muszę dzięki Wam zadawać pytań, bo już mi wszystko wyjaśniliście, czuje, że będzie okej, wysyłam rano CV swoje

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Pharma-C-Food!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pharma-C-Food

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert