Golden Rose Sp. z o.o.

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 59 ocen.

Golden Rose Sp. z o.o.
3 59 6 1

Opinie o Golden Rose Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Były pracownik:)

Golden Rose, było przyjazną rodzinną firmą z ludzkim podejściem do pracowników pracowałam kilka lat w tej firmie i wspominam ją dobrze do chwili kiedy rządy " wprowadziła' córka Pani prezes, niestety wszystko zmienia się na gorszę dla pracowników, córka ma aspiracje tworzenia korporacji gdzie nie liczy się człowiek tylko pieniądz, pozatrudniane koordynatorki i kierowniczki obgadują przełożonych nawet do pracowników stoisk, w niewybredny sposób odnoszą się do polityki firmy a ich praca głównie polega na piciu kawy, nie wnosi to nic i nic nie daje ani pracownikom ani firmie, spada motywacja do pracy jak i identyfikowanie się pracowników z marką pewnego rodzaju sentyment, tego już nie ma, pracownicy sklepów czy stoisk mają dosyć obłudy i wyzyskiwania, Pani Prezes powinna zakończyć eksperymenty z modelami zarządzania i uspokoić atmosferę w firmie w przeciwnym razie w dalszym ciągu będzie traciła bardzo dobrych pracowników i zostaną tylko ci którzy myślą w kategorii"na przeczekanie". Na tą chwilę prace w Golden Rose szczerze wszystkim odradzam.

były pracownik
@Golden Rose Polska 08.08.2018 10:34

Mieliście bardzo dużo dobrych pracowników , ja z koleżankami przez parę lat zawsze byłyśmy w czołówce wszystkich konkursów , wielokrotnie byłyśmy chwalone przez panią Ewe, sklepy cały czas zwiększały swoje obroty. Niestety rządy Asi wszystko popsuły a wasze dobre zmiany niestety nie sa takie dobre .Pracowałam w tej firmie bardzo dlugo i cieszę się bardzo że podjełam taką decyzje i odeszłam od was. Szkoda mi tylko tej firmy ponieważ naprawde dobrze wspominam 10 lat pracy w GR a o pozostałych latach wolałabym zapomnieć .Mam duży sentyment dla GR i jestem wręcz wsciekła na to co wyprawiacie.

Były pracownik.

Czytam te wpisy i nie zgadzam się z tym, że wszystko jest słabe w tej firmie. Kasa spoko, premie tez byly jak się spielysmy, atmosfera w zespole ok, ale...kadra zarządzajaca a konkretnie kierowniczka M. To.dramat! Tylko się drze, jest niemiła, traktuje pracowników jak idiotki. Nie twierdzę, że wszyscy macie takich kierowników, ale ona była powodem mojej rezygnacji. A same kosmetyki są ok, wiec nie wiem po co tak się znęcacie w tych komentach.

Golden Rose Polska
@Były pracownik. 10.08.2018 11:35

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią i przykro nam, że praca w Golden Rose nie spełniła Pani oczekiwań. Czy możemy prosić o podanie lokalizacji, w której Pani pracowała? Chcielibyśmy zweryfikować w tym miejscu sposób zarządzania zespołem. Pozdrawiamy, Golden Rose Polska

Pracownik.

Po jednym z spotkań kierowniczek z centralą nasza kierowniczka powiedziała do nas z uśmiechem " teraz karzą nam was kochać i nie zwalniać żeby zatrzymać rotacje w firmie. Resztę pozostawię bez komentarza.

Golden Rose Polska
@Pracownik. 10.08.2018 12:11

Dzień dobry, Czy możemy prosić o podanie lokalizacji, w której Pani pracuje? Chcielibyśmy zweryfikować, dlaczego informacje są przekazywane w sposób niezgodny z prawdą. Na pewno nie jest to wyznawana przez nas filozofia współpracy. Pozdrawiamy, Golden Rose Polska

Franczyzobiorca

Witam, Ja pisze jako Franczyzobiorca. Tu tema jest jeszcze gorszy. Jak ktos mysli ,ze zarobi na tym biznesie to nic bardziej mylnego. Galerie na ktorych mozna zarobic sa juz zajete przez stoiska Firmowe. Po drugie lepsze galerie maja osoby ktore albo donosza pani ASi /Agnieszce. Ta firma to kibel. Jesli ktos zagraza Joasi R to juz tam nie pracuje.Jesli ktos ma swoje zdanie juz nie ma biznesu. W ieczne rotacje-a nikt nie zmienia pracy jak jest ok?! Franczyzobiorca tez nie dyskujtuje jak zarabia logicznie. Od czasu rzadow Joanny i meza R syf.A oni maja wielkie ambicje jak z Tureckiej Szutu zrobic Douglas . Ciagle cos zamykaja ,ale odp jest jedna to ktos nie nadawal sie do biznesu i nie postepowal wedlug zalecen. A zalecenia sa takie czy ci idzie czy nie Towar na max musisz kupowac.Na dodatek ciagle masz do podpisu aneksy z karami za wszystko.Albo chca to przejac bez spraw w sadzie z franczyzobiorcami ,ale ktos tam ma cos nie tak!!!!!!!!!!!!!!!!Turki Forbs byl w 2016r teraz biznes wam leci o 25%

Golden Rose Polska
@FranczyzobiorcaGR 09.08.2018 21:28

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że współpraca z marką Golden Rose spełnia Pani oczekiwania. W razie jakichkolwiek wątpliwości – prosimy od razu o kontakt z centralą firmy. Pozdrawiamy, Golden Rose Polska

Neutralna

Czytając te opinie mam wrażenie ze nic nie można negatywnego napisać na temat firmy GR bo zagorzałe obrończynie na człowieka naskoczą, a to że zmień pracę, a to że nic tu prawdą nie jest , ogarnijcie się ludzie lub Jeśli nie chce Ci się "dziewczyno" rzetelnie i odpowiedzialnie wykonywać swojej pracy - zawsze będzie źle itp przecież zadowolonych nikt tu nie atakuje personalnie tylko piszą że mają odmienne zdanie w tym temacie to zadowoleń atakują a ludzie nie głupi swój rozum mają i wnioski sami wyciągną, obrażać kogoś bo ma odmienne zdanie .........? świadczy to osobie która coś takiego robi oczywiście w obie strony, masakra.

Eli.

Golden Rose, czas się obudzić z letargu wygórowanych ambicji i eksperymentowania z różnymi modelami zarządzania one w większości się nie sprawdziły i się nie sprawdzą a dlaczego ? zainteresowań dobrze to wiedzą, skończyć z obłudą ,zakłamaniem i innymi niskimi powódkami jakimi teraz GR się prowadzi , swoich pracowników doceniać i szanować!!! tak samo zresztą jak partnerów biznesowych czyli franczyzobiorców oraz dbać o wysoką jakości obsługi klientów, tego życzę wszystkim pracownikom GR oraz klientom tej tureckiej marki.

znajoma.
@Paula 08.08.2018 22:01

a tak, tak znam tą panią, ale te świeczki to jej splajtowały, jak na galerii pracowała to był ubaw po pachy :)

pracownikGR

Nie chcę się wierzyć w opinie, które czyta się na tym portalu. Szczególnie dotyczące "kierowniczki". Podzielam zdanie poprzedniczki. Kobieta do rany przyłóż, zawsze można liczyć na jej pomoc i przede wszystkim wsparcie. Pracuję na punkcie od ponad roku i nigdy nie miałam tej Pani nic do zarzucenia. Świetna osoba, mega zorganizowana. A i jak czytam, że Kierowniczki piszą tylko maile.. Chyba mało wiecie, czym zajmuje się wasi przełożeni. Co do samej pracy: lekka, łatwa i przede wszystkim przyjemna. Rewelacyjna atmosfera.. ale atmosferę trzeba potrafić zbudować, co niestety nie jest możliwe z ekipą, której nigdy nic nie pasuje. Przykre że osoby, którym nie chce się pracować swoje frustracje wylewają w ten sposób. Jeśli nie chce Ci się "dziewczyno" rzetelnie i odpowiedzialnie wykonywać swojej pracy - zawsze będzie źle.

Golden Rose Polska
@pracownikGR 09.08.2018 15:22

Dzień dobry, Jest nam bardzo miło czytać ciepłe słowa na temat współpracy z naszą marką. Cieszymy się, że tak dobrze współpracuje się Pani z Kierownikiem. Oczywiście zawsze można skontaktować się z centralą firmy, gdyby coś okazało się niejasne. Pozdrawiamy, Golden Rose Polska

BYLY KIEROWNIK

To prawda ,że jest dofinansowanie ale ok 500/600zł zależy od długosci pracy. Ale prawda też jest ze kiedys wyrabialo sie premie teraz juz nie sa one realne. Ja pracowalam w punkcie firmowym ponad 6lat jako kierownik. Po 6 latach wystapilam o podwyzke i odpowiedz byla jedna . Nie ma podstaw . Przychodzilam po 5 dni z rzedu po 12h za dziewczyny ktore ciagle byly chore albo egzaminy mialy.Wiecznie w pracy . Zero wdziecznosci .Taka sytuacja zaczela sie za rzadow Joanny R.Jak byla pani Ewa to byla kultura. Ludzkie podejscie do czlowieka .

Golden Rose Polska
@Były kierownik 09.08.2018 12:34

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że współpraca z marką nie spełniła Pani oczekiwań. Premie, wysokość wynagrodzenia i przyznanie awansu są bardzo indywidualną sprawą i zależą od wielu czynników. Wypełnianie tabel z kluczowymi informacjami jest nam niezbędne do oceny sprzedaży w danym punkcie. Ich uzupełnianie to obowiązek każdego pracownika. Pozdrawiamy, Golden Rose Polska

Zadowolonaaa

Czytam te opinie i trudno mi w nie uwierzyć. Pracuje w firmie już kilkanaście miesięcy i nic, co przeczytałam w moim odczuciu nie jest rzetelną opinia. Dlaczego osoby, które dobrze pracują, są zaangażowane są doceniane? W pracy różnie bywa, ale można się dogadać. Jest Kierowniczka z którą można pogadać i nigdy nie ma problemu. Dlaczego nikt nie napisal i podwyżkach które były? I nikt nie napisal, że czasem zgarniamy 400-500zl premii??? Nikt już nie pamięta o dofinansowaniu do wakacji? (przed urlopem razem z premia dostałam 1100zl). Mam umowę o pracy i jakoś nie widzę rotacji na stoiskach w moim mieście, Kierowniczka też jak "Mamusia", Koordynatorka jak była chyba ok 3mies.tylko była nadgorliwa, ale też ok. Ogarnijcie się ludzie.

pracownik
@nie zadowolona. 09.08.2018 13:15

Oczywiście, że każdy ma prawo. Wszystko jednak z kulturą. Posypmy czasem głowę popiołem...

Były Pracownik.

Forum to jest stworzone do wystawiania swojej opinii, i jeśli " młody pracownik" jest zadowolony to gratuluję i życzę powodzenia, ale jeśli ktoś jest nie zadowolony to również ma prawo do opiniowania, ja również nie czułam się dobrze pracując w tej firmie ze względu na przełożonych, a teraz pracuję i jestem bardzo zadowolona niestety podzielam negatywne komentarze i wiele spraw poruszonych tutaj osobiście przerobiłam, nie polecam pracy nie warto szarpać nerwów i się stresować zdrowie jest tylko jedno.

Golden Rose Polska
@Były Pracownik. 07.08.2018 19:18

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań. W którym z naszych punktów Pani pracowała? Chcielibyśmy zweryfikować sposób zarządzania w tym miejscu. Pozdrawiamy, Golden Rose Polska

Młody pracownik

Wchodzę dziś na gowork bo cały dzien słyszę, ze tu podobno dzieje się. Dzieje sie to mało powiedziane. Pracuję niedługo ale: dogaduję się z Panią Kierowniczką - mówię do niej na ty, a ona jest uprzejma i kontaktowa, taka "mama" trochę. wynagrodzenie dostaję takie jakie było obiecane. Targety realne i nierealnme - jak to w sprzedazy. Jak bede niezadowolona powiem o tym glośno a nie obsmaruję firmy na forum. Przestańcie narzekać i robić problemy w miejscach gdzie ich nie ma i zmieńcie pracę na taką która was będzie zadowalać.

Golden Rose Polska
@Młody pracownik 07.08.2018 17:15

Dzień dobry, Jest nam bardzo miło czytać ciepłe słowa na temat współpracy z naszą marką. Oczywiście zawsze można skontaktować się z centralą firmy, gdyby coś okazało się niejasne. Pozdrawiamy, Golden Rose Polska

P

Dziś Golden awansował osobę z którą kilka razy przy targach musiałyśmy współpracować , ta Pani jest złośliwa, uszczypliwa i arogancka w stosunku do pracowników, brawo!!!! teraz na pewno będzie lepiej.

Golden Rose Polska
@P 07.08.2018 15:04

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że współpraca z osobą, którą ma Pani na myśli nie spełniła Pani oczekiwań. Nasi pracownicy są oceniani przede wszystkim pod kątem merytoryki, skuteczności w działaniu oraz wiedzy specjalistycznej. Zaręczamy, że nie awansujemy osób, które nie wyróżniają się swoją pracą na tle innych. Pozdrawiamy, Golden Rose Polska

pracownik

kierowniczka M. nie jest lepsza zna sie na tabelkach ale nie na sprzedaży i zarządzaniu, bywa że odzywa sie do pracowników w sposób uwłaczający jak do dziecka które się karci, obgaduje centrale a jest jeszcze gorsza.

Golden Rose Polska
@pracownik 06.08.2018 20:09

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Czy możemy prosić o informację, w jakiej lokalizacji taka sytuacja miała miejsce? Chcielibyśmy dokładniej zbadać tę sprawę i odpowiednio zareagować. Na pewno nie jest to sposób współpracy z zespołem, który jest przez nas akceptowalny. Pozdrawiamy, Golden Rose Polska

były pracownik.

Pracowałam pól roku, po 3 miesiącach mojej pracy w firmie zwolnili super kierowniczkę i przydzielili Panią która lubiła mobbing (nazywajmy rzeczy po imieniu), nie miała pojęcia o zarządzaniu, mimo, że ma pod sobą chyba 5 punktów.Dramat. Potrafiła tylko demotywować, wydzierać się, wyzywać, była cyniczna, ironiczna i chamska dla pracowników. Nie wiem jak znalazła się w miejscu w którym jest. Ciągle tylko maile czerwoną czcionką i tłustym drukiem " takie wyniki ? niemożliwe" , jak wyniki były wysokie to dzwoniła i wyzywała nas od oszustek, jak były niskie to też źle. Potrafiła też cały dzień nas obserwować, więc nigdy nie wiesz kiedy kiedy patrzą Ci na ręce, później przychodziła do nas i rzucała "obserwowałam was" i nic, że źle, że dobrze, w jakim celu takie teksty ? Zwalniali też ludzi bez ŻADNEGO ostrzeżenia, po prostu w czwartek wpadali z towarem o 12 zamiast o 8, z kimś z centrali i parę osób leciało. Doszło do tego, ze wszystkie siedziały jak na szpilkach kiedy kierowcy zdarzyło się spóźnić. Premie są owszem od utargu (chociaż targety są dość wysokie), były premie uznaniowe za sprzedaż PM, ale wszystko ucięli. Z Rozmowy wynikało, że praca jest super, ale chyba byłam rekrutowana do innej firmy. Plusem są pieniądze, nie płacą źle za taką pracę. Miałam wspaniałe dziewczyny na wyspie. A sama praca była przyjemna. Niestety kiedy firma traktuje ludzi w taki sposób, nie może oczekiwać w zamian zaangażowania, co skutkuje tym, ze fajni ludzie, dobrzy pracownicy, którzy wiedzą doskonale co robią, po prostu uciekają. A szkoda. To mogła być fajna praca.

Golden Rose Polska
@były pracownik. 06.08.2018 09:23

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Rozumiemy Pani rozczarowanie i jest nam przykro, że praca w Golden Rose nie spełniła Pani oczekiwań. Bardzo zaniepokoiło nas Pani zgłoszenie – czy możemy prosić o podanie lokalizacji, gdzie taka sytuacja miała miejsce? Dokładnie sprawdzimy tę sprawę. Na pewno nie jest to sposób „zarządzania”, który jest przez nas akceptowalny. Takie zgłoszenia należy kierować bezpośrednio do centrali firmy – na pewno nie pozostawilibyśmy tego bez naszej reakcji i wyciągnęlibyśmy konsekwencje. W dalszym ciągu występują u nas premie, ale to fakt – są uzależnione od wyników. Pozdrawiamy!

Pracownik GR

Miałam tę (nie) przyjemność pracować ponad pół roku na wyspie GR. Napiszę plusami i minusami żeby było łatwiej: + praca bardzo łatwa, siedzenie na wyspie i obsługiwanie klientek wg standardów + dość elastyczny grafik chociaż bardzo BARDZO dużo zależy od kierowniczki + zniżki dla pracowników całkiem przyjemne, na różne produkty jest różny upust, co miesiąc można kupić 'po zniżce' do 100zł + udało mi się trafić na cudowny zespół (nie licząc tymczasowej kierowniczki) I teraz przejdę do minusów, których będzie znacznie więcej: -przede wszystkim firma nastawiona jest tylko i wyłącznie na pieniądze, klient jest po to żeby wyciągnąć z niego jak największy paragon a pracownik tylko po to żeby cisnął wskaźniki - nieszczęsne wskaźniki, dziennie co 3h do wypełniania tabelka z raportem, na otwarcie tabelki , na zamknięcie tabelki, raporty, podsumowania. Każdy pracownik jak litanię musiał znać miesięczne targety na utarg, UPT i średnią wartość paragonu - targety z kosmosu, jak firma która w swoim asortymencie ma lakiery za 3,20 zł może oczekiwać średnich paragonów na poziomie 30 zł. Jest niesamowity nacisk na sprzedaż komplementarną (wręcz hiperkomplementarną) , przekierowania ( z lakierów np. na pomadki), wciskanie produktu miesiąca i generalnie wciskania czego się da. - kierownictwo, miałam okazję współpracować z dwoma kierownikami i kierownikiem regionalnym. Tymczasowa Pani Kierownik niestety nie nadaję się do zarządzania zespołem. Jest przeszkolona tylko na egzekwowanie targetów i to w bardzo nieprzyjemny sposób ( tajemniczy klienci, obserwacja punktu z ukrycia, maile kilka razy dziennie dotyczące standardów sprzedaży). Kierowniczka, którą zatrudnili stricte do naszych paru punktów była świetna, potrafiła fenomenalnie zarządzać zespołem, wskaźniki podskoczyły ale po trzech miesiącach GR ją zwolnił bo rzekomo ' zaniedbywała standardy firmy'. Podobnie kierowniczkę regionalną, która była może trochę nadgorliwa ale uważam, że dobrze wypełniała swoje obowiązki. Jeszcze co do zwolnień to będąc na umowie o prace musicie się liczyć z tym, że każdy dzień może być waszym ostatnim bo GR nie raczy uprzedzać o planowanych zwolnieniach. - to drobnostka ale na dłuższą metę przeszkadza mianowicie strój. Firma zapewnia tylko koszulki i na start dostajecie jedną z długim rękawem i jedną z krótkim. Kolejną można domówić dopiero po trzech miesiącach. Dół jak i buty wymagane są czarne ( buty najlepiej niesportowe, na czarnej podeszwie, czarne sznurówki). Nie sposób jest co miesiąc kupować nową parę spodni bo stare najzwyczajniej w świecie się spierają. Zimą polary przysługują tylko punktom, które są blisko wyjścia gdzie wieje. Trochę żółci wylałam ale chciałam nakreślić z grubsza realia firmy.

Golden Rose Polska
@Pracownik GR 03.08.2018 20:16

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię i rozpisanie plusów i minusów pracy w Golden Rose. Bardzo się cieszymy, że tak ciepło wypowiada się Pani o swoim zespole. Zależy nam, aby każdy dobrze czuł się dobrze w swoim miejscu pracy. Odnosząc się do minusów – jest nam przykro, że praca w Golden Rose nie spełniła w sposób całkowity Pani oczekiwań. Przyjrzymy się kwestii raportowania wskaźników i postaramy się, aby ten proces nie był uciążliwy dla pracowników. W przypadku targetów – pracując w sprzedaży trzeba się liczyć, że się one pojawią. Musimy wyznaczać sobie cele, aby wiedzieć, jak kierunkować sprzedaż. Jest to procedura, która jest wdrażana zapewne w każdej sieci sprzedaży. Są one realizowane przez zespoły, dlatego oceniamy je jako realne do osiągnięcia. Stale przyglądamy się zarówno pracy całych zespołów, jak i poszczególnych kierowników, czy koordynatorów. Na tę ocenę wpływa wiele składowych, dlatego wspomniane „standardy firmy” mogą być rozumiane bardzo szeroko. Dziękujemy także za wzmiankę na temat odzieży służbowej, zastanowimy się jak rozwiązać tę kwestię. Pozdrawiamy!

Były Pracownik.

Goldn Rose stosuje tu Zjawisko employer brandingu, szkoda tylko że zewnętrznie a nie w stosunku do pracowników;) poczytałam opinie i odp GR i naprawdę jest to żałosne że odp są w tonie " staramy się, szanujemy pracowników, dajemy szansę, udoskonalamy się, ciągle rozwijamy się" itp; kto to wymyśla? dochodzę do wniosku że firma;) czyli ten " błyskotliwy" pracownik który wypisuje te wszystkie bzdury dostaje jakąś solidną premię za każdą linijkę tych intelektualnych wypocin, a jeśli nie dostaję to jest traktowany tak jak większości pracowników GR jak "szara masa" żeby nie użyć brzydkich określeń;) którym przez wiele miesięcy sztucznie zawyżano plany sprzedaży które integralnie są związane z wynagrodzeniem pracowników tej " wyjątkowo uczciwej" firmy a czemu? bo premię są za wysokie za dużo ich to kosztuje;) takich nadużyć wobec pracowników było i jest znacznie więcej, ale przecież Wy się " staracie" To postarajcie się być uczciwi, oceniajcie pracowników obiektywnie i rzetelnie i nie róbcie z ludzi " szarej masy" która nic nie wie i wynagrodzenia nie potrafi sobie policzyć czy wyłapać chamstwa i złośliwości od tak zwanej grupy zarządzającej, nie róbcie imprez firmowych które służą tylko waszym potrzebą, tylko dajcie porządną premie na święta pracownikom żeby w gronie życzliwych sobie ludzi miło i "bogato" spędzili święta, GR jeszcze trochę i będziecie nazywać się inaczej bo nikt dłużej takiej hipokryzji nie przetrzyma i trzeba będzie udawać że jesteście Polską firmą " Złota róża" a z tą Turecką nie macie nic wspólnego bo wszystkie modele zarządzania wam się posypią a może" Szantal" prawię jak" Chanel" przy tych aspiracjach może warto przemyśleć .............:) , powodzenia. ps. nie od pisujcie proszę;)

Stary pracownik
@Były Pracownik. 01.08.2018 21:46

Zgadzam się w 100 % smieszą mnie te odpisy GR jak to oni się starają

Pracownik

Polecam przemyśleć za i przeciw. Nikomu nie powiem, że ma się zwalniać, ale jeżeli macie jeszcze inne opcje, wiecie co chcecie w życiu robić to uciekajcie. Szczerze polecam - jak dla mnie najlepsza decyzja jaką podjęłam po kilku latach pracy w GR i dwóch stanowiskach, które przeszłam, a wcale nie było łatwo zrezygnować .. ;-)

A.

Nie pracowalam w sklepie w Szczecienie ale w sklepie na Śląsku. Sklep przynosi duze zyski szkoda ze pracownikow sie za to nie docenia. Premia dla umowy zlecenia to marne grosze dla umowy o prace nie lepsze. Pod telefonem musisz byc caly czas bo ktos moze sie rozchorowac ktos moze nie przyjsc i zaraz kierowniczma bedzie dzwonic zebys przyszla. Dni wolne na kolejny miesiąc juz do 5 dnia aktualnego miesiaca musisz podac. Po prostu ponad miesiac wczesniej musisz wiedziec co bedziesz za miesiąc robic. Jak cos Ci wypadnie w trakcie to kierowniczki to nie interesuje masz sie z zespołem dogadac. Co chwila nowe tabelki do wypelnienia i wysyłania pod koniec dnia w mailach zeby czasem czlowiek nie wyszedl za wcześnie z pracy. Za niepomalowane oczy czy usta zaraz jest upomnienie od kierowniczki lub koordynatorki. Jednym slowem wyzywajacy makijaz ma byc co dzien w pracy. Nie szanuja pracownika jego czasu wolnego jak i staran. Jak oni cos chca od Ciebie to jest super jak ty chcesz to juz nie masz prawa niczego oczekiwac od nich.

Administrator

Co od czasu dodania ostatniej opinii uległo zmianie w Golden Rose?

były pracownik
@Golden Rose Polska 01.06.2018 12:49

Większość osób tu piszących nie pracuje u waszych franczyzobiorców tylko u was , w firmie nie dzieje się dobrze .To już nie jest ta sama firma co była lata temu , niestety wszystko ma się ku gorszemu , i nie chodzi tu o wypłaty (które i tak są średnie ) tylko o atmosferę .Pozatrudnialiście 15 kierowników od wszystkiego, dziewczyny nie znają się na sprzedaży bezpośredniej tylko na wypełnianiu tabelek których jest coraz więcej .Wszystkie osoby piszące tutaj negatywne komentarze mają racje zgadzam się z nimi w 100%

Zuzia pzn

Pracuje ponad pół roku w Golden w stolicy Wielkopolski. Wszystkie dziewczyny pracują na umowę zlecenie. Studentki 11zl netto a nie studjujace 9 z groszem. Nie ma premii i innych profitów sprzedażowych. Oczywiście nacisk na sprzedaż łączna tyle że nic z tego nie masz. Przerwa na toaletę i jedzenie między jednym klientem a drugim. Powracajac do premii są ciągle obiecywane ale każda z nas wie że to sciema. Klient upierdliwy traktujący sprzedawcę jak ......... mogę te prace polecić jedynie studentcce na max 4 miechy bo można tam zwariowac. A i brak szkoleń a oczekuje się od sprzedawcy aby potrafił doradzić i dobrać np podkład. Szkolenie jak sobie położysz cała własna wypłatę i zrobisz po godzinach. Kpina :)

niki
@Zuzia pzn 09.01.2018 13:34

tak to prawda

Ulka

Niektórzy potrafią jedynie narzekać i pewnie dlatego tak piszą.

Blacky

Pracowałam w GR na wyspie ponad trzy lata na umowę o pracę.Nie było tragicznie,ale kokosów też nie było... Najniższa krajowa plus premia od utargu i zero możliwości rozwoju. Praca na "przeczekanie".

Małgosia
@Blacky 17.03.2018 18:41

Praca na przeczekanie zazwyczaj ejst do pół roku. Pani spędziła w firmie ponad 3 lata. Więc samo to świadczy że nie było źle! ;)

anonim

Nie polecam pracy w Golden Rose, ta Firma to jeden wielki przegryw, oczekują od Ciebie bóg wie jakich super zdolności i żeby się zapierniczalo, a sami od siebie nic nie potrafią dać nic kompletnie !! Nie polecam strasznie, no chyba że chcecie być co chwile pod nadzorem tajemniczych klientów bo firma nawet nie potrafi zaufać swoim własnym pracowniką, jeszcze jakby to jakaś wypasiona firma była, a co do premii jakichkolwiek to też nigdy możecie się nie doczekać;) Nie polecam jeszcze raz !

Mm
@Zadowolona 13.01.2018 11:25

Śmieszą mnie opinie "gdzieś indziej jest gorzej". To że jest gorzej nie znaczy że w Golden Rose jest dobrze. Pracowałam tam i zgadzam się w 100 % z negatywnymi opiniami.

Niezadowolona

Dno nie firma. Zleceniówkom obiecywane są premie a jak wykona się ponad 100% targetu rzucają nie więcej niż 100 zł i to jeszcze wykłócone z firmą. Śmieszne pieniądze za pracę sprzątaczki, informatyka, doradcy klienta i sprzedawcy. Za taką kwotę można znaleźć o wiele lepszą pracę. Ogólnie praca dla ludzi bez wiekszych ambicji.

Kasia

Pracowałam w okresie studiów w tej firmie co prawda w innej miejscowości niż Szczecin. I szczerze mogę ją polecić ! Osobą które, interesują się kosmetykami wizażem modą. Elastyczny grafik, możliwość wyboru wolnych weekendów według upodobań no i oczywiści jak zmienniczka sie też zgodzi. Możliwa była nawet zmiana cało dniowa, przez co wychodziło sie 2 tys zł za 15 dni bycia w pracy wraz z 2 weekendami wolnymi w miesiącu .Premie były zawsze, oraz wypłaty na czas. Szefostwo wspaniałe często dorzucali zawsze coś do wypłaty typu to zajączek to na mikołaja. Bardzo miło wspominam ten czas jak i polecam :)

Administrator

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tego przedsiębiorstwa? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się najświeższych ciekawostek o Golden Rose jako pracodawcy.

Zuzanna

@pracownik_z_wieloletnim_stażem piszesz o niedotrzymanych obietnicach. Możesz powiedzieć o tym coś więcej? Co takiego nie zgadzało się z tym, co usłyszałeś od pracodawcy? Jednak jak rozumiem, w firmie pracujesz już wiele lat. Co więc sprawia, że jednak warto w Golden Rose zostać na dłużej?

MałaMi
@user 29.11.2017 11:01

Prawda!!! Od jakiegoś czasu to nie ta sama firma. Wszystko się zmieniło po zmianie "rządów". A tak wielka rotacja nie wpływa dobrze na wizerunek firmy. Ale cóż przecież na "moje" miejsce jest tyle osób....

Mentor

Jaki jest powód, że tak mało piszecie na tym wątku? Jest tak dobrze, że nikomu nie chce się pisać? Może boicie się konkurencji i nikt nie chce zachęcać nowych? Szkoda, ten portal jest między innymi po to utworzony. Najważniejsze, że firma jest spoko!

vivalaver

jaką macie zniżkę na kosmetyki jako pracowniczki ?

Zibi

Każdy musi pilnować swoich spraw. Umowa jest zawsze podstawą i to najważniejszą podstawą. Później nie ma problemów i stresów, takie jest dziś życie niestety.

Zostaw opinię o Golden Rose Sp. z o.o. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Golden Rose Sp. z o.o.