Golden Rose

Wieluń - Golden Rose
Zabrze - Golden Rose
Zamość - Golden Rose

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Golden Rose Sp. z o.o.

Opinie o Golden Rose Łódź

Nie przegap nowości o Golden Rose Sp. z o.o.!

Mm

01.10.2020 18:06

No ja niestety z przykrością musze napisać, że polityka firmy jest nie do przyjęcia tłumacza się tym ze w dobie korona wirusa nie przedłużają umów na stałe. Po 3 latach zostawiają pracownika bez niczego. To się nazywa porządna firma ? Żenujące, wola zatrudnić kogoś nowego do firmy i jeszcze masz go szkolić niż zostawić starego doświadczonego pracownika i powiedzieć ze jest imbardzo przykro. Przykro jest mi, ponieważ każdy człowiek stara się oto zeby mieć w firmie umowę na stałe by moc chociaż możliwość wziąć kredyt na mieszkanie. Niestety nie jest to praca dla osób które planują zostać tu na dłużej. Brak słów i jestem bardzo rozczarowana podejściem firmy do pracowników. Nie polecam nie ma się tutaj przyszłości jak i z umowa i zarobkami. Przykre!

02.10.2020 12:22

Dzień dobry, Dziękujemy za pozostawienie komentarza. Gdyby chciała Pani szerzej omówić swoją sytuację i podzielić się opinią z centralą, zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska

02.10.2020 11:17

Zdobyliśmy kolejne wyróżnienie w plebiscycie Perły Rynku Kosmetycznego!

10 września uczestniczyliśmy w uroczystej gali wręczenia nagród Perły Rynku Kosmetycznego 2020, podczas której odebraliśmy statuetkę Złotej Perły, dla serii naszych matowych pomadek do ust z wegańską formułą - My Matte Lip Ink Matte Liquid Lipstick.

To kolejny nagrodzony produkt naszej marki!

News image
    Mad3lajn

22.08.2020 11:03

Witam, STANOWCZO ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE, gorzej chyba nigdy nie zostałam potraktowana. Kierownictwo jest niekompetentne odniosłam wrażenie ,ze kierownictwo jest niekompetentne. Co gorsze, jest manipulowane przez pracowników stoisk. Pracownicy bardzo mili jednak Fałszywi. każdy na każdego donosi w pracy , niejednokrotnie są to informacje całkowicie wymyślone i wyssane z palca prawdopodobnie z zawiści. Przy szkoleniu pięciodniowym sprawiałam wrażenie ,ze bardzo się nadaje po czym dowiaduje się ,ze dziewczyny doniosły regionalnej ,ze nie radzę sobie. Chociaż mam spore doświadczenie w tej branży , jestem zaangażowana potraktowano mnie jak śmiecia. Przychodząc do pracy na wejsciu dostałam wypowiedzenie umowy Bez jakiegokolwiek wyjaśnienia :)! Wszystko okej, gdyby nie fakt ,ze na rzecz tej pracy rzuciłam prace dorywcza. Nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem! Na każdym krokU dziewczyny robią pod górkę i to jest ponoć kolejna osoba tak potraktowana!
    M

23.08.2020 15:35

@Em Słuchawki ?! Słucham ?! Ale opuszczenie stanowiska i latanie po sklepach jak to macie w zwyczaju jest normalne rozumiem?! O słuchawkach nic nie mówiłam nigdy i nie pogrążaj się. O netflixie palnelam fakt ale tylko dlatego ,ze zdziwiłam się faktem ,ze chwalicie się już nowemu pracownikowi ze możecie sobie chodzic po całej galerii bo kamer nie ma???? a potem szok ,ze lakiery kradną ! Otrząśnij się bo starsza a głupsza.
    Em

23.08.2020 23:24

Byłaś na wyspie dosłownie kilka dni! i już wiesz wszystko? Że niby takie zaufanie wzbudzasz i dziewczyny ci rzekomo takie rzeczy mówią i robią przy tobie... Mhm, no napewno. A tak btw twoje opuszczanie stanowiska w pierwszych dniach szkolenia i wychodzenie "do toalety" kilka razy w ciągu godziny to jest rozumiem norma w twojej "karierze" zawodowej, tak? Tak się zniżę do poziomu przedmówcy: LOL xd
    Madi

22.08.2020 11:06

10.08.2020 12:58

Jak się pracuje z ludźmi z Golden Rose Sp. z o.o.?
    Aaa

10.08.2020 13:37

Ale masz na myśli przełożonych i centralę czy dziewczyny na stoisku?

31.03.2020 18:56

A ja tylko chciałam napisać że jak w każdej firmie zdarzają się lepsze i gorsze momenty jednak mnie osobiście część rzeczy o których piszecie w ogóle nie spotkała. Myślę że to wynika też poniekąd z zespołu w jakim się pracuje i ze swojej psychiki - dziewczyny przemyślcie sobie czy ta praca faktycznie jest dla was taka zła? Ja osobiście bardzo ją lubię, mam fajny punkt i fajne dziewczyny na punkcie ale też liczę się z tym że jest to wciąż takie stanowisko na którym nie zarobi się nie wiadomo jakich kokosów, nie oszukujemy się jak chce się zarabiać to nie pracuje się w galerii... A co do zarobków to jakoś żadna z was nigdzie nie wspomniała że mimo wszystko po 3 miesiącach nie jest to już najniższa krajowa podczas gdy w innych sklepach nie ma szans na dostanie czegokolwiek ponad to. Dodatkowo dla mnie dużym plusem jest fakt że w tak ciężkiej i stresującej sytuacji jaka trwa, mimo że sklepy są zamknięte nikt od nas z punktu nie dostał wypowiedzenia, firma jest zawsze pod telefonem, odczytują maile i w razie wątpliwości uspokajają i zapewniają że nie zamierzają czegoś takiego robić. To na prawdę dla was nic nie znaczy? Dla mnie osobiście dopiero w takiej sytuacji można poznać pracodawcę, sytuacja jest kryzysowa mimo to, dbają o nas! Nie wspomnę też o dodatkowych pieniążkach w okresie wakacji i premii świątecznych, jakoś nie zauważyłam żeby żadna z was o tym pisała a warto podkreślić to że nie są to małe pieniądze i myślę że nie jedna z was nie raz się zaskoczyła jaka kwota wpłynęła na konto. Przyznam że nie lubię wchodzić na ten profil bo w sytuacji gdy faktycznie ma się jakiś gorszy dzień łatwo jest się nakręcić negatywnie, bo niestety dziewczyny piszecie tylko negatywy. Zacznijmy się trochę bardziej solidaryzować, zróbcie sobie rachunek sumienia i przemyślcie czy faktycznie jest tak źle, czy nie widzicie żadnych plusów w tej pracy - jeśli do takich wniosków dojdziecie to myślę że najlepszym rozwiązaniem jest zmiana pracy a nie wylewanie tutaj swoich frustracji. Osobą które natomiast chcą pracować polecam nie czytać opinii tutaj, nie nakręcać się negatywnie a raczej myśleć o pozytywnych aspektach pracy w tej firmie, bo takie też są i trzeba to jasno powiedzieć! Są premie, są dodatki do wakacji, są premie z okazji świąt, premie uznaniowe i sprzedażowe a z firmą w każdej sytuacji można się dogadać jeśli tylko chce się gadać... W obecnej sytuacji ja tylko bym chciała podziękować za to że nie zostałam na tzw. Lodzie w tym kryzysie. Zdrowia dla każdego, byłego, przyszłego, obecnego pracownika i waszych rodzin. Musimy przetrwać ;)
    N.

22.05.2020 20:19

Norma. Który kr?(usunięte przez administratora)
    xyz

03.06.2020 20:54

Warszawa.
    Była Gold.

02.06.2020 21:09

Nie pracuję w tej firmie dwa lata i z ciekawości weszłam na opinię, oj i każdy ma swój indywidualny żal i złe doświadczenie. Mnie spotkało niezrozumienie i brak empatii że strony kierownika, (który tam pracował) dlatego postanowilam zakończyć współprace. Obiektywnie porównując z innymi firmami(a mam duże doświadczenie)"Dobrze jest tam gdzie Nas nie ma"uważam że są tu dobre warunki zatrudnienia, dość częste szkolenia, które świetnie przygotowały mnie bycia bardzo dobrym doradcą , miałam świetną ekipę, z ktorą łäczyła Nas wspólna pasja i wsparcie.Poza tym na wyjeździe integracyjnym poznałam przemiłą kadrę i właścicieli, którzy byli bardzo gościnni , Wiadomo że na wyjeździe inaczej to wygląda, bo w pracy każdy wymaga, ale byłam zadowolona że mogłam poznać ich osobiście. W tej firmie wydażyło się duzo zmian, które poznaĺam na własnej skórze, ale dobrze wspominam tamten czas. Wystarczy być zaangażowanym w swoje obowiązki, stosować się do standardów. A na swoich popelnionych błędach uczyłam się bardzo szybko???? Żal mi tylko że nie zaczekałam.. ponieważ pracowalabym do tej pory. Dla kogoś kto lubi rozmawiać z ludźmi, interesuje się branżą kosmetyczną i chce zdobyć doświadczenie to polecam tą firmę

03.06.2020 12:25

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za pozostawienie komentarza. Jest nam bardzo miło, że ciepło wspomina Pani pracę w Golden Rose. Życzymy wielu sukcesów! Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    Marysia

29.05.2020 11:48

Dzień dobry, czy obecnie prowadzona jest rekrutacja?

29.05.2020 15:07

Dzień dobry, Wszystkie aktualne oferty pracy zamieszczamy na naszej stronie internetowej: www.goldenrose.pl w zakładce Kariera. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    Katarzyna

14.05.2020 11:39

Witam, czy Golden Rose w trakcie pandemii zamyka swoje wyspy?
    Katarzyna

14.05.2020 18:34

Dzień dobry, miałam na mysli to, czy jakieś stoiska zostały zlikwidowane.
    Asia

15.05.2020 10:51

Wiele

01.05.2020 13:14

Czy dyżury międzyświąteczne w Golden Rose Sp. z o.o. obstawiają najmłodszymi stażem?

05.05.2020 08:24

Dzień dobry, Dziękujemy za zadanie pytania. Grafiki są ustalane w konsultacji z zespołem i staramy się zachować jak największą sprawiedliwość. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    ox9w

28.01.2020 02:41

Centrala kłamie jak z nut, większość kr wie mniej niż zwykłe pracownice. Wszystko zrzucane na osoby z wyspy - zero pomocy z góry. L4? Ustawcie grafik by było dobrze. Kasa sie nie zgadza? Zróbcie tak by sie zgadzała. Kasa nie działa? Włącz wyłącz bo po co wymieniać? Błędy systemu? "Nie mam pojęcia która z was tu grzebała ale trzeba to natychmiast wyjaśnić nie możecie tak robić". Grafik? Wysyłasz do 5 a finalnie dostajesz go po 20 i to jeszcze z łaską. Notoryczne problemy ze zmianami, widocznie trudno podzielić zamknięcia, wolne i otwarcia pomiędzy pracowników. Firma stoi w miejscu, rozwiązania jak 20lat temu zamiast iść do przodu. Mówisz coś do centrali to od razu jesteś wrogiem numer jeden bo nie idealizujesz swojej pracy. Masa tekstów "Nie chcesz sie już rozwijać?" A co jako doradca można jeszcze osiągnąć? Dodatkowe 1928 obowiązków za które nawet "dziękuje" się nie usłyszy? Praca strata czasu. Dziewczyny po 3 miesiącach mają dosyć i nie wyrabiają psychicznie bo wszystko według kr to ich wina. Sami ludzie z centrali kopią doły pod pracownikami z wysp a potem dziwią sie że są rotacje, co wizyta teksty że tylko ta wyspa ma problemy, no jak widać po liście osób które odeszły to zwykłe teksty straszaki bo wszędzie jak widać jest (usunięte przez administratora) Firma nie padnie bo zawsze sie znajdzie jakaś UZ co wpadnie na chwile. Wystarczy zobaczyć ile osób z centrali się już wymieniło, ile kr odeszło, ile punktów straciło niby stałych pracowników. Tak jak ktoś pisał - to co mówią osoby w centrali to rzecz święta nawet jeśli kłamią, aż trudno uwierzyć że takie osoby pracują na tak wysokich stanowiskach. Bez kr było lepiej. Lider odpowiadał za porządek i obowiązki, czasem pojawił się ktoś z centrali i tyle. Teraz co chwile pojawia sie kr, potem osoby z centrali których nikt nie zna i udają klientów, po co to? Dziewczyny myślą tylko o tym że są non stop obserwowane i każdy może być znajomym albo osobą z centrali która w łodzi nagada bzdur bo coś jej nie będzie pasować w obsłudze czy miejscu pracy. To jest chore. Nie dziwne że GR zamyka punkty skoro dobrze traktowane osoby w firmie to te które najbardziej sie podlizują.
    Natalia.

31.01.2020 00:29

W 100% się zgadzam, firma jest nie profesjonalna przez ludzi którzy są przełożonymi, nie są ani profesjonalni ani przygotowani do pracy są za to plotkarzami, kłamcami, i często prostakami, niestety a gdyby było inaczej to praca byłaby ok, a tak jest jak jest, jacy pracownicy takie i szefostwo:( szkoda że takie to wszystko mało profesjonalne i uczciwe.
    pepe

02.04.2020 12:37

Jeżeli góra przychodzi z tobą pogadać a potem wciska kit do kk że nie było cie x czasu na stoisku to proponuje mocnego barana w ściane. Podkopiwanie swoich pracowników szczególnie że wszyscy normalni pouciekali jest chore. Praca tylko na wakacje. Nic więcej. A pytania co zamierzacie zrobić z kradzieżami jest poniżej poziomu morza. To wasz zasrany obowiązek postawić taką wyspe by wystawione były same testery a nie że dziewczyny mają za monitoring robić.
    Niedowiarek

16.03.2020 16:07

Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w Wola Parku, w Warszawie. Pani rekrutująca miła, ale bez żadnego entuzjazmu. Pytań było mało, w sumie nic konkretnego. Stawka minimalna za godzinę jaka jest na chwilę obecną, jednak co najbardziej upadlające dla nowego pracownika to - 4 dniowe, chyba, że potrzebujesz więcej, szkolenie ZA DARMO. Ja rozumiem pierwszy dzień, żeby zobaczyć w realu jak taka praca wygląda, przyjść na kilka godzin. Ale spędzić 4 dni po 8h i to zupełnie za darmo, gdzie to jest inwestycja w pracownika, który potem zarabia dla firmy pieniądze... Dodatkowo te 4 dni rozciagniete w czasie, bo osoba szkoląca nie jest na codzień w pracy. Wiec poświęcasz np. tydzień, płacisz za bilety bo dojechać trzeba, tylko po to żeby za darmo się uczyć i jeszcze nie mieć pewności czy zostaniesz w firmie, bo o umowie na czas szkolenia nic nie usłyszałam. No nie za fajnie Golden Rose...

17.03.2020 10:51

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za pozostawienie komentarza. Przedstawiona przez Panią sytuacja absolutnie nie jest w naszych standardach. Brała Pani udział w rekrutacji na stoisku naszego franczyzobiorcy. Zweryfikujemy sytuację i będziemy interweniować. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    były pracownik

07.02.2020 10:22

Na początku można sobie myśleć, ze to super praca, wśród kosmetyków, kobieca, w miłej atmosferze. Niestety po czasie czar pryska. Po pierwsze koordynator, który nie przekazuje informacji, później centrala ma pretensje do pracownika, który nikt nie wiedział. W praktyce dziewczyny na wyspie maja większa wiedzę niż koordynator. Centrala, ogólnie potrafią być mili, ale ile jest takich sytuacji, kiedy nie maja racji, a nawet nie przeproszą. Za to każdy błąd pracownika jest chyba zapisywany w specjalnej złotej księdze. I co najgorsze, praca w tej firmie utrzymana jest w kłamstwie, oszustwach i jest bardzo dużym obciążeniem psychicznym. Jeżeli Golden Rose kreuje się na miła atmosferę pracy (pomijam tu prace na stoisku, z dziewczynami naprawdę jest miła atmosfera), zaufanie na linii pracownik - pracodawca i szczerość, to zapewniam, ze w rzeczywistości nie ma to z tym nic wspólnego.
    Bgr

04.02.2020 21:09

Co jest grane? W ciągu roku przybyło tyle opinii, że naprawdę strach. Posypały się stałe osoby, pozwalniali się pracownicy. Nie ma już osób na stanowiskach, które potrafią zarządzać. Wracając wstecz, na tej stronie były pojedyncze opinie,nigdy nie było takiej "burzy". Nikt się nie umówił na atak, wygląda to jakby coś złego działo się w firmie, wygląda to bardzo źle i bardzo źle wpływa na wizerunek firmy. Szkoda, bo nieprzyjemnie się to czyta...
    Xxx

05.02.2020 11:29

Racja ! Nikt tutaj z byłych lub obecnych pracowników nie umówił się na atak na firmę.Opinie tutaj wynikają z tego,że osoby które to pisały zdawały sobie sprawę z tego ze jeśli zgłoszą problem bezpośrednio do firmy obróci się to przeciwko nim a tym którzy już zgłosili zapewne skończyło się na zwolnieniu albo firma doprowadziła do tego aby pracownik sam się zwolnił.Pracownicy wolą pisać opinie tutaj bo wiedzą że wtedy nastąpi jakakolwiek reakcja ze strony firmy bo te opinie tutaj może przeczytać każdy.Prawdą jest też to,że z długoletnich pracowników została garstka.Osoby które potrafiły zarządzać firmą również się zwolnili bo nikt sobie nie pozwoli na to aby wyciskac pracownika jak cytrynę a docenienia brak.Firma skneruje na wszystkim a przede wszystkim na pracowniku a pomyśleć że kiedyś na swojej stronie pisaliście jak to pracownik buduje tez waszą markę.Pewnie po tych opiniach nagle znajdą się premie uznaniowe i chwilowa zmiana podejścia firmy i nawet niektore osoby z centrali zaczną być miłe tylko po to aby na chwile uspokoiła się sytuacja

01.02.2020 13:26

Nikt nie chciał się narażać z wieloletnich pracowników i donosić i zgłaszać niewłaściwe zachowania swoich przełożonych. Każda dziewczyna chciała pracować w spokoju( ale stres się nasilał). Atmosfera się psuje. Nikt nie chciał, aby te sytuacje obruciły się przeciwko. Trudniej rozmawiać pracownikowi wieloletniemu przez przywiązanie i lojalność do firmy, a powinno być odwrotnie. Pracownik czuje niechęć. Dlaczego tak się stało że zespół odszedł, przez obojętność i lekceważenie , brak rozmów z pracownikiem, tylko wysłuchanie koordynatora czy kierownika, a pracownika już NIE.(którzy sami się zwolnili, lub nie planują powrotu) Wiecej obiektywizmu i empatii do ludzi.Przełożeni zawsze problem zrzucą na pracownika, aby wyjść z twarzą. Przykre ale prawdziwe. Dzisiaj jest trudno o dobrego i zaangażowanego pracownika. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Smutne.. zmieńcie podejście do ludzi i traktujcie ich z szacunkiem. Może warto nie powtarzać schematu i pytać dlaczego, a nie rekrutować Nowych pracowników co miesiąc.. Zmieńcie coś w zażądzaniu, bo ilość tak złych opinii nie ma żadna firma.
    Kasia

01.02.2020 22:21

Bo żadna firma nie ma tak nieludzkiego podejścia do pracowników, to jak firma stara się kreować a to jak jest naprawdę to niebo a ziemia. Kiedyś było fajnie, miło, przyjazna atmosfera która tez przekładała się na lepsze wyniki. Teraz zostaje tylko niechęć, stres i koordynator traktujący pracownika jak śmiecia.

21.01.2020 14:18

goldenka

21.01.2020 16:06

Myślę, że każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na temat firmy oraz pracy Koordynatora ale myślę również, że skoro naprawdę występuje problem to należy napisać maila do Centrali i podpisać się swoim imieniem i nazwiskiem, a nie incognito wypisywać takie bzdety na Internecie. Ja jak mam problem to dzwonię do Koordynatorki albo piszę maila do Centrali a nie bawię się w goworka. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii ale wszystkie jesteśmy dorosłe więc się podpisujmy pod tym co mówimy. Najłatwiej jest rzucać zarzutami będąc w białych rękawiczkach. Mnie praca z Panią J. bardzo odpowiada i to nie dlatego, że lubię chaos w zarządzaniu bo tego absolutnie nie ma. Przede wszystkim przychodzę do pracy pracować i nie rozpaczam gdy trzeba coś zrobić.
    Była G.

01.02.2020 12:47

27.01.2020 18:24

witam! proszę o dokładne wskazanie numeru/adresu centrali, pod którym można się skontaktować.

28.01.2020 10:39

a jest w ogóle sens zgłaszać cokolwiek, czy tylko narobie sobie problemów i wylecę z pracy?

29.01.2020 14:29

Dzień dobry, Oczywiście niepokojące sytuacje należy zgłaszać – bez tego nie będziemy mogli ich zweryfikować i interweniować. Pozdrawiam serdecznie, Golden Rose Polska

21.01.2020 12:22

Wiecie czy w Golden Rose Sp. z o.o. szukają chętnych na staż?
    Fbsjbd

21.01.2020 12:53

Chyba najlepiej jak napiszesz maila na oficjalny adres albo zadzwonisz...

21.01.2020 15:29

Dzień dobry, Aktualne oferty współpracy są dostępne w zakładce Kariera na naszej stronie internetowej: www.goldenrose.pl. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska

20.01.2020 19:18

Abc

21.01.2020 10:49

Nowa, co masz na myśli pisząc, że (usunięte przez administratora) idzie na łatwiznę? Pytam, bo ja znałam i z większością opinii na jej temat się zgadzam. Chociaż podobnie jest z każdym innym kr...

21.01.2020 15:28

Dzień dobry, Dziękujemy za pozostawienie komentarza. Przykro nam, że współpraca z naszym Koordynatorem nie spełnia Pani oczekiwań. Prosimy o kontakt z Centralą w celu doprecyzowania szczegółów. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    franczyza

21.01.2020 10:10

Jestem pracownikiem punktu franczyzowego i napiszę krótko na temat pracy z (usunięte przez administratora). Koordynatorka jest po prostu świetna i nigdy nie miałam takiego wsparcia i pomocy jak mam teraz, a dzięki Niej moja sprzedaż jest dużo lepsza ponieważ na wizytach uczy sprzedaży. Bardzo chętnie pracowałabym na punkcie firmowym z J. i nie rozumiem tych wszystkich podłych komentarzy.

21.01.2020 15:26

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pracy naszego Koordynatora. Miło nam czytać, że spełnia Pani oczekiwania. Życzymy powodzenia w dalszej pracy w Golden Rose. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Golden Rose?

Kontakt - Golden Rose Sp. z o.o.

Lodowa 126 A 93-232 Łódź

NIP:9820302667

Branża główna: Kosmetyki

uuu

21.01.2020 09:12

Bez komentarza... te opisy to farsa. Koordynatorka jest 5+. Nigdy nie zdarzyła mi się sytuacja, że nie pomogła, wdraża różne pomysły, karty kontroli są jasne, zrozumiałe. Wiadomo, aby zebrać premie handlową i uznaniową trzeba się postarać, ale przecież o to chodzi w każdej pracy. Podczas wizyt obsługuje również klientów (pomaga realnie na stoisku i ja osobiście nie mam uwag co do obsługi) Oczywiście posiada wszystkie cechy osoby zarządzącej, jet otwarta, komunikatywna, umie szybko zareagować i i pomóc. Podczas wizyt jest normalna atmosfera, a nie spięta. Koordynatorka zawsze jet miła, uśmiechnięta, zawsze gdy do niej dzwonię serdecznie ze mną rozmawia. Cieszę się, że moja współpraca z przełożonym dobrze się układa. Przykre jest, że są osoby bez ambicji i muszą powyżywać się na gowork żeby lepiej się poczuć. To jawna piaskownica a nie dorosłe życie. Praca w Golden Rose jest miła, przyjemna, przede wszystkim kobieca i polecam tą pracę każdemu ze znajomych.

21.01.2020 15:25

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pracy w Golden Rose. Cieszymy się, że współpraca z naszym Koordynatorem przebiega pomyślnie i jest Pani zadowolona. Życzymy powodzenia w dalszej pracy w Golden Rose. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    doradca

21.01.2020 08:53

Hahahahah i znowu się zaczyna. Dałybyście tej dziewczynie już spokój i zaczęły w końcu pracować to może rozwiązałoby się połowę kłopotów. Ja pracuje i zbieram wszystkie premie, ale zamiast wypisywać na goworku epopeje obsługuje klientów. Naprawdę polecam takie rozwiązanie-bardzo korzystne. A co do Koordynatorki bardzo fajna osoba na odpowiednim miejscu. Zawsze pomaga, wspiera, rozwiązuje problemy, można na nią liczyć. Polecam zarówno pracę w Firmie Golden Rose, jak i w tym rejonie. A osobom mającym za dużo czasu w życiu osobistym polecam znaleźć inną pasję niż gowork.

21.01.2020 15:20

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za pozostawienie komentarza. Cieszymy się, że praca w Golden Rose i kontakt z naszym Koordynatorem spełniają Pani oczekiwania. Życzymy powodzenia w dalszej pracy w Golden Rose. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    goldenka

21.01.2020 08:45

Czytam te wpisy a sama pracuje w tym rejonie. Zawsze mam wsparcie od Koordynatorki która umie doradzić i rozwiązać problem. Nigdy w życiu nie miałam z nią konfliktu a praca jest bardzo przyjemna. Z wpisów można wnioskować, że pisze to osoba zwolniona wiec kpiną byłoby gdyby Firma słuchała takich osób. Zawsze gdy poprosiłam o coś Koordynatora otrzymałam pomoc i już na tyle długo pracuje, że wiem, że można na (usunięte przez administratora)polegać. Te wpisy to jawna żenada i pokazówka. MASAKRA....

21.01.2020 15:19

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat współpracy z naszym Koordynatorem. Cieszymy się, że wszystko przebiega bez zarzutów. Życzymy powodzenia w dalszej pracy w Golden Rose. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    xyz

19.01.2020 20:33

Praca z pozoru lekka i przyjemna- poniekąd tak było( pracowałam prawie rok). Plusem mogłyby być fajnej jakości kosmetyki i przede wszystkim tryb pracy- doradzanie klientom kosmetyków. Na osoby z centrali też nie ma co narzekać - zawsze pomagali. Ale kimś, kto nie mam pojęcia co w tej firmie robi jest Koordynator( południe). Pracę (usunięte przez administratora) oceniam tak, jakby jej nie było, bo pomocą nie służyła nigdy. W momentach, gdy nie miał kto pracować( bo dziewczyny wzięły l4), to na mojej głowie było to, żeby załatwić zastępstwa. Koordynatorka poinformowała tylko, że stoisko ma być zamknięte i otwarte, ale ludzi trzeba było szukać samemu. Ogrom stresu w tej firmie to norma. Wszystko zawsze na głowie pracowników. Zamknięcia miesiąca mają robić nowe osoby, bez żadnego szkolenia- koordynatorka nie chce pomóc. Koordynatorka często myli swoje słowa, mówi jedno, robi drugie, przez co w pracy ciągle był zamęt i chaos. Z pracy odchodzą naprawdę świetni pracownicy- ale nie ma się co dziwić, bo atmosfera jest bardzo nieprzyjemna. Przy karcie kontroli koordynatorka, mówi, że wszystko jest super, a gdy wysyła nam ją okazuje się, że nagle połowa rzeczy, które robimy są źle. Podobnych sytuacji można by wymieniać i wymieniać.... Było mi przykro, że już nie będę tam pracować, bo naprawdę lubiłam doradzać klientkom kosmetyki, ale szczerze mówiąc po odejściu odpoczęłam psychicznie:)
    ehhhh

20.01.2020 19:27

o jakim wsparciu mówimy ? skoro pracownicy piszą,że w wielu sytuacjach nie mogą na nią liczyć

21.01.2020 15:16

Dzień dobry, Sytuacja, którą Pani opisuje naprawdę musiała być trudna i kryzysowa. Nie jest to codzienność pracy na naszym stoisku. Niemniej bardzo nam przykro, że spowodowała dużą dawkę stresu. W takich sytuacjach zawsze można skontaktować się z Centralą, jeśli pomoc ze strony Koordynatora nie jest wystarczająca. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    była pracownica

19.01.2020 19:54

plusy ze strony pracodawcy: -terminowe umowy - wypłata na czas - premie sprzedażowe - telefoniczna pomoc ze strony centrali -praca sama w sobie lekka i całkiem przyjemna minusy pracy w punkcie: -brak pomocy ze strony koordynatora, w różnych sytuacjach (region południe) -brak obiecanych premii uznaniowych -informowanie o ważnych sprawach mailem, nie osobiście czy telefonicznie -zostawienie bardzo dużego nieporządku na punkcie po inwentaryzacji - ogólny chaos i złe zarządzanie - karta kontroli zamiast pomóc i dać wskazówki co do sprzedaży tylko stresuje dziewczyny

20.01.2020 11:18

Dzień dobry, Dziękujemy za pozostawienie komentarza. Przykro nam, że nie do końca spełniliśmy Pani oczekiwania jako pracodawca. Jeśli praca Koordynatora wzbudza Pani wątpliwości – prosimy o kontakt z Centralą, celem wyjaśnienia sytuacji. Odnośnie inwentaryzacji – jest to praca nocna, podczas której na stoisku przebywają osoby delegowane ze stoiska oraz osoby z firmy zewnętrznej. Wszyscy starają się zachować porządek. Na następny dzień wyznaczane zmiany odbywają się godzinę przed otwarciem stoiska, aby wszystko do końca odpowiednio ułożyć. Jest zatem dodatkowy czas na przygotowanie się do rozpoczęcia pracy. W kwestii braku premii uznaniowej, najlepiej byłoby porozmawiać z koordynatorem i wyjaśnić sytuację. Na pewno wskaże, z jakiego powodu tak się stało. To samo można zrobić w sprawie kart kontroli. Jest to narzędzie, które ma na celu ocenę aktualnego stanu stoiska i wskazanie ewentualnych obszarów do poprawy. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska

12.12.2019 10:53

Rozumiem, aczkolwiek zastanawia mnie jeszcze jedno - czy jeśli pracownica na punkcie Golden Rose ma ubraną bluzke z dekoltem, ze widac 3/4 piersi oraz stanik i przeswitujace legginsy to jest według Was schludny ubiór, czy raczej ordynarny i niedostosowany do miejsca oraz okoliczności?

13.12.2019 15:48

Skoro koordynator nie reaguje, lub widział to i zezwala na taki ubiór oraz zachowanie pracownicy to bardzo proszę napisać gdzie mogę wyżej zgłosić tą powtarzająca się sytuację.

16.12.2019 14:55

Dzień dobry, Jeśli ubiór naszego pracownika wzbudza Pani wątpliwości, prosimy o wiadomość prywatną – namiary odnajdzie Pani w zakładce Kontakt zarówno na naszym profilu GoWork, jak i stronie www.goldenrose.pl. Można się z nami skontaktować także poprzez profil Facebook. Na portalu GoWork uprzejmie prosimy o zamieszczanie komentarzy dotyczących Golden Rose jako pracodawcy, nie obsługi klienta lub wyglądu pracowników. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska

11.12.2019 22:44

Czy macie jakieś dress code, czy raczej pracownicy na punktach mogą być ubrani jak chcą?

12.12.2019 09:42

Dzień dobry, Pracownicy naszych punktów firmowych ubrani są w czarne koszulki z logo GR (w zależności od pory roku - na krótki lub długi rękaw) oraz czarne spodnie lub spódnicę. Dodatkowym okryciem wierzchnim jest czarny polar z logo naszej marki lub własny sweterek. Obuwie dowolne, współgrające z całością stroju. Pracownicy posiadają również identyfikator z imieniem i nazwą stoiska, przypięty na wysokości klatki piersiowej. Strój powinien być zawsze schludny, czysty i wyprasowany, jednak chcielibyśmy podkreślić, że doceniamy indywidualność i niebanalne podejście do własnego wizerunku.
    M.

30.10.2019 11:28

Nie zgadzam się z większością negatywnych opinii o pracy w GR przedstawionych poniżej. Pracowałam jako doradca klienta przez rok i 4 miesiące i moje odczucia są bardzo pozytywne. Odeszłam tylko i wyłącznie ze względu na potrzebę zdobywania doświadczenia związanego z kierunkiem, który studiuję - na moją decyzję nie miało więc wpływu nic, co bezpośrednio związane jest z pracodawcą ???? Pracę tę postrzegam jako idealną dla młodych osób, również tych uczących się. Grafik jest bardzo elastyczny, można go dopasować pod zajęcia na uczelni, a w okresie sesji egzaminacyjnej nie ma problemu z tym, by ograniczyć liczbę godzin pracujących. W wakacje zaś, kiedy pracownicy zatrudnieni na umowę o pracę wyjeżdżają na urlopy, możliwe jest z kolei podniesienie liczby godzin, a nawet zastępstwa na innych punktach, oczywiście jeżeli nie jest to dla nas problem. Jeżeli chodzi o zarobki, to pomimo niewysokiej podstawy, możliwe jest uzyskanie premii za wyrobienie targetu czy sprzedaż produktów dodatkowych. Również za wspomniane wyżej zastępstwa byłam doceniana i dodatkowo wynagradzana, co zawsze było miłym akcentem w postaci wyższej wypłaty. W efekcie, dodając do tego jeszcze nowe przepisy o braku podatku dochodowego od osób młodych, pensja była naprawdę zadowalająca. Zdaję sobie sprawę, że wiele zależy od naszych najbliższych pracowników i ja w tej kwestii trafiłam świetnie - na moim punkcie dziewczyny były naprawdę zaangażowane i świetnie zorganizowane - ważną rolę odgrywa tutaj też Liderka, która trzyma punkt w ryzach, dzięki czemu pozostali pracownicy mają przydzielone zadania i wiedzą, za co są odpowiedzialni, co wpływa znacząco na komfort pracy. Na koniec chciałabym dodać, że sama praca jako doradca klienta w GR jest niezwykle przyjemna i satysfakcjonująca - przeważająca większość klientek jest sympatyczna i pozytywna, a nieprzyjemne sytuacje z klientami jakie mnie spotkały mogłabym policzyć na palcach jednej ręki ???? Podsumowując, z perspektywy studentki serdecznie polecam tę pracę i na pewno będę ją miło wspominać.
    Hehe

22.11.2019 10:24

Ta, praca dla ludzi z ambicjami... Wszyscy ludzie z ambicjami już dawno z GR uciekli, zostały tylko te dziewczyny, które chwilowo nie mają innej alternatywy albo nie wierzą w siebie i swoją wartość. Co ci po ambicjach jak możesz zostać co najwyżej liderem na punkcie, zarabiającym 100-200 zł więcej niż reszta dziewczyn, a mającym 100 innych obowiązków?!
    Em

25.11.2019 11:01

Uwierz, ze jest naprawdę dużo osób pracujących po 3,5,7 lat w GR, jakby było im tak źle to by tyle nie pracowały :-) Każdy ma inny stosunek do pracy, każdy ma inne ambicje. Jeżeli chcesz awansowac wyżej, to staraj sie, może ktoś Cię w końcu zauważy i doceni. Awans to poważna sprawa i nie moze sie to stac tak poprostu, najpierw się wykaż, chociaż po takich komentarzach wątpię, żebyś chciała. Nic z nieba nie spada. Pozdrawiam- ta, która nie ma chwilowej alternatywy, bo poprostu jej nie potrzebuje! ????
    Zdegustowana

11.11.2019 11:42

Uważam,że podawanie miast w celu ustalenia gdzie jest dobrze a gdzie źle nie ma jakiegoś większego sensu, schemat polityki firmy wszędzie jest podobny,tylko koordynatorzy różni,jednak oni za bardzo nie mają nic do gadania, wykonują polecenia "z góry". Na próbę podjęcia dialogu z koordynatorem regionalnym o danym problemie odpowiedz zawsze jest taka sama "taka jest decyzja firmy " po czym dalsza rozmowa nie ma już sensu
    Zainteresowana pracą

07.11.2019 19:37

Dziewczyny! Jeżeli wystawiacie opinię - pozytywną czy negatywną - to fajnie by było, gdybyście dopisywały docelowo miasto, w którym pracowałyście dla GR. Dla osób takich jak ja, czyli po prostu zainteresowanych pracą jest to utrudnienie, bo nigdy nie wiadomo, czy macie na myśli Katowice, Kraków czy może Warszawę. A wydaję mi się, że to bardzo ważna kwestia, aby sprecyzować, gdzie jest dobrze, a gdzie źle. Rozumiem, jak najbardziej, że nikt nie chce problemów ze strony przełożonych, ale jeżeli i tak się już zwolniłyście, to nie macie nic do stracenia. Dodając do tego jeszcze rotację pracowników, o której piszecie, to nierealne jest, aby ktoś po Waszym zwolnieniu ustalił, że tak, to np. Pani Ania z wyspy w Łodzi (zbieżność imion i miasta przypadkowa). Także proszę, piszcie choćby pod koniec opinii, jakie miasto (informacja, jaka galeria także byłaby przydatna). Wystawiając opinie chyba właśnie o to Wam chodzi - aby zachęcić lub ostrzec potencjalnych przyszłych pracowników oraz wykazać niezadowolenie/zadowolenie z własnej pracy w tej firmie. Z góry dziękuję razem ze wszystkimi innymi osobami, które rozważają tą pracę. Trzymajcie się, dziewczyny! :)
    Lili

05.11.2019 20:32

Praca w punkcie franczyzowym to koszmar. Porównując warunki zatrudnienia koleżanek w salonach firmowych było mi po prostu przykro, bo zarabiały 100% więcej na tym samym stanowisku i etacie, umowa o prace od razu - na franczyzie właścicielka umowę podpisuje przez urząd pracy. Wyręczanie się pracownikami, brak premii, ciągła obserwacja na kamerach. Praca sama sobie przyjemna, jednak bardzo odradzam pracę na franczyzie w Katowicach-zreszta ciagle pojawiające się ogłoszenia o prace o czymś świadczą

06.11.2019 13:41

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za pozostawienie komentarza. Przyjrzymy się sytuacji w tym punkcie i w razie potrzeby będziemy interweniować. Proszę pamiętać, że zawsze może Pani skontaktować się z centralą firmy w celu przekazania bardziej szczegółowych informacji. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    DORADCAKLIENTAGR10

29.08.2019 18:40

Witam. Czytając opinie oraz uwagi innych... Zaczęłam się zastanawiać, czy wy jako firma narzucacie jakieś progi swoim francyzoodbiorcą? U mnie na stoisku jest podobna sytuacja jak kilka opinii niżej. Np. próg sprzedażowy jaki mam wyrobić z koleżanką, żeby dostać premie, szefowa wpisała wczoraj. I tak jest prawie co miesiąc... Prawie nigdy nie miałyśmy podanego progu chociaż przed połową miesiąca. Gdy spytałam się szefowej dlaczego tak robi, stwierdziła, że patrzy jak kształtuje się miesiąc ... A drugie pytanie dotyczy produktów miesiąca. Czy pracownicy na innych stoiskach nagradzani są w jakiś sposób za naprawdę wysoką sprzedaż produktów miesiąca?

26.09.2019 16:10

U mnie na stoisku cele na każdy miesiąc są 1 dnia danego miesiąca. Zazwyczaj wchodzi w to utrag pm i dzień z produktem.
    Lili

05.11.2019 20:36

Na punkcie franczyzowym miałyśmy 10gr premii za każdy sprzedany PM ????
    Negatyw

30.10.2019 16:15

@Rozczarowana Golden Rose przyjmuje teraz takich pracowników, ponieważ Ci którzy byli pracowici lojalni wobec firmy już dawno się zwolnili sami, chociażby z tego względu,że GR nie potrafi docenić naprawdę świetnych doradców,którzy są a wręcz byli pracownikami tej firmy.Swoją drogą czy jeszcze zostali im pracownicy, którzy pracują więcej niż 2 lata ??? jeśli tak to serdecznie im współczuje...
    Sosad

30.10.2019 07:18

Praca jest bardzo fajna, mi sprawia duzo satysfajcji. Lubię ja. Ale te plany sprzedazowe...mało motywujace. Niestety sa za duze, tym bardziej ze konkurencja jest ogromna i ich promocje powalają nas na kolana. Brakuje mi tu świeżych pomysłów promocyjnych, ewidentnie macie leniwy marketing. Pracownikow w dzisiejszych czasach najbardziej motywuje premia, powaznie. ???? Ale obecnie jest ciężko ja dostać.

30.10.2019 16:01

Dzień dobry, Bardzo się cieszymy, że praca daje Pani satysfakcję. Jeśli ma Pani zastrzeżenia odnośnie wyznaczonego celu sprzedażowego, prosimy zgłosić to koordynatorowi. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    Zniechęcona

22.10.2019 20:45

Kolejne wady to: - wyższość z jaką odnosza się osoby zatrudnione w centrali, - brak koleżeńskich relacji z centrala, z koordynatorem regionalnym, - coraz bardziej absurdalne rzeczy, przez które traci się punkty na karcie kontroli (niezgodność stanu obecnego z remanentem- bo przecież pomiędzy nimi klienci nie kradną...), - koordynator stojący nad głową podczas obsługi, słuchający każdego słowa, a sama jego wizyta to już wystarczający stres, nie trzeba nad kimś stać żeby slyszec jak obsługuje, - podczas jednej kk koordynator nie wspomina w ogóle dajmy na to o wystawkach, na następnej wizycie okazuje się, że są źle - a na poprzedniej wizycie i kolejnej wystawki wyglądają dokładnie tak samo... - kontrargumenty koordynatora w rozmowie o jakichś problemach wyglądają jak po prostu chciał postawić na swoim, nieważne czy gdzieś mam rację, czy nie, - grosze jako dodatek dla lidera, a pracy, stresu, rzeczy do spamietania baaardzo dużo. Cała odpowiedzialność punktu również leży na liderze. Co to jest 150 zł za robienie zamówień, pamiętanie o terminach, biurokracja, motywowanie zespołu, pomoc w razie potrzeby przez telefon osobie na zmianie nawet w dzień wolny (ok, to może nie należy do obowiązków, ale czy ktoś kiedyś docenił, że byłyśmy dostępne dla współpracowników mając wolne?) Zalety aktualnie to tylko: - fajny zespół, mały, same kobiety - praca nie męcząca fizycznie (niestety coraz bardziej psychicznie), - na codzień brak kogoś na kształt kierownika, więc pracę trzeba umieć rozplanować sobie samemu, ew wykonać polecenia lidera.

24.10.2019 09:35

Zgadzam się! Szczególnie kadry się wywyzszaja. I później wymadrzaja sie przez telefon a wcale nie mają racji.

24.10.2019 15:46

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pracy w Golden Rose. Przykro nam, że praca nie spełniła Pani oczekiwań. Aby stoisko funkcjonowało w prawidłowy sposób muszą być wyznaczone konkretne cele sprzedażowe, prowadzona sprzedaż komplementarna, a także muszą być przeprowadzane remanenty. Jeśli w Pani opinii koordynator postępuje w sposób niewłaściwy – prosimy o kontakt z centralą firmy. Można do nas także zgłaszać potrzebę przeprowadzenia szkoleń, uzyskania materiałów dodatkowych z danego zagadnienia oraz można nas informować o wszelkich niepokojących sytuacjach, jakie Panią dotykają. Jesteśmy otwarci na sugestie i dialog. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    Zniechęcona

22.10.2019 20:28

Wad pracy na stoisku Golden Rose jest więcej niż zalet, mianowicie: - zawyżone cele, dolujace od początku miesiąca, że znowu premii nie będzie, znowu psy na nas będą wieszać, a przecież pm i dzp ustala się po to żeby sprzedać asortyment, który schodzi, ale mógłby lepiej. Skoro codziennie jakiś produkt z pm jest sprzedawany to chyba już cel został osiągnięty, nie trzeba sprzedawać 30 produktów pm dziennie... -proponowanie 3 produktów komplementarnych, produktów dodatkowych, pm, dzp, produktów z kosza z wyprzedaży, zaproponowanie ksk... Przecież większość klientek nawet połowy z tego nie chce słuchać... - brak szkoleń- szkolenie tylko jedno z wizażu, na którym i tak bardzo mało malujemy. Jak mamy się odważyć malowac klientkę, skoro brakuje nam doświadczenia, wiedzy w praktyce o różnych rodzajach cery, itd? - psie pieniądze, brak możliwości podwyżki dla pracowników dłużej zatrudnionych, a co za tym idzie brak docenienia lojalnych pracowników, -brak możliwość awansu, - tylko cyferki się liczą, nikogo nie obchodzi człowiek, a kiedy były jeszcze stanowiska kierownika stoisk można było pogadać jak człowiek z człowiekiem, nie stresowało się tak bardzo wizytami
    Rozczarowana

18.10.2019 10:13

Skąd wy wzieliscie ta grubsza blondynke która pracuje w Rybniku? Albo siedzi naburmuszona z miną "LEPIEJ NIE PODCHODZ" jakby za karę tam była posadzona albo robi dziubki i urządza sesję zdjęciową na wyspie. Ta dziewczyna chyba tam przychodzi po to żeby tylko posiedzieć na telefonie bo jest nim tak pochłonięta że nawet klientek nie zauważa. Żenada że GR przyjmuje takie osoby do pracy.

21.10.2019 09:34

Dzień dobry, Dziękujemy za pozostawienie komentarza. Prosimy o zamieszczanie na portalu Go Work opinii na temat danego pracodawcy, nie obsługi klienta. Wszelkie takie zgłoszenia prosimy kierować w wiadomości prywatnej na naszych mediach społecznościowych bądź na maila, którego odnajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.goldenrose.pl w zakładce kontakt. Sytuacja na stoisku zostanie przez nas oczywiście zweryfikowana. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska

07.10.2019 13:36

Ciężko jest w systemie 12/12 w Golden Rose Sp. z o.o.? Ktoś coś?
    babi

16.10.2019 14:44

Kwestia przyzwyczajenia :) nie jest ciezko

26.09.2019 21:33

Witam serdecznie, bardzo współczuję wszystkim, którzy mieli nieprzyjemne sytuacje związane z tą pracą. Ja pracuje tu kilka miesięcy i na szczęście nie było jeszcze takich sytuacji przez które musiałabym się zwolnić i mam nadzieję że nie będzie. Moja kierowniczka jest bardzo pomocna, wypłaty są zawsze na czas i zgodne ze wszystkimi standardami, zawsze można się z nią dogadać w każdej sprawie - nie mam żadnych zażaleń jeśli chodzi o nią jako mojego pracodawcę. Natomiast faktem jest że te cele sprzedażowe i naciąganie klientek jest czasem męczące i nie tylko dla nas ale głównie dla klientek które patrzą na nas jak na dziewczyny które koniecznie chcą ich naciągnąć na kolejne kosmetyki. Myślę że nie powinno tutaj o to chodzić. Czasem w takich małych miastach w jakim ja akurat pracuje nie da się żeby na każdym paragonie były minimum 3 produkty. Mimo że proponujemy, panie nie chcą i tyle. Interesuje się wizażem, kosmetykami i tak dalej i dlatego się tu zatrudniłam ale nie lubię tych momentów kiedy muszę "wcisnąć" pani jakiś produkt bo jest komplementarny zamiast szczerze doradzić coś związanego z makijażem, jak używać danego kosmetyku i tak dalej, bo nie ma na to czasu - klientka jest zniechęcona samym "wciskaniem" produktu i nie chce już z nami rozmawiać - niestety takie sytuacje często się zdarzają. Może nie zawsze, ale niestety często. Co do kontroli przez koordynatora - niesprawiedliwa - BARDZO. Byłam tam "świeżym" pracownikiem kiedy miałam okazję być przez koordynatora zweryfikowana i być może nie miałam jeszcze wprawy przy wciskaniu produktów komplementarnych no ale byłam miła i pomocna jak przy każdym kliencie bo naprawdę lubię te kosmetyki i lubię je doradzać, mimo to byłam oceniona niestety niesprawiedliwie, ale się tym nie przejęłam bo wiem że moja kierowniczka mnie docenia i wie jak pracuję. No ale niestety te standardy czasem zniechęcają.

27.09.2019 13:38

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pracy w Golden Rose. Bardzo nas cieszy, że współpraca z koordynatorem regionalnym dobrze się układa. Jeśli ma Pani uwagi odnośnie standardów obsługi lub wysokości celu sprzedażowego, prosimy o kontakt bezpośrednio z koordynatorem bądź z centralą. Na pewno będziemy wyjaśniać te kwestie. Pozdrawiamy serdecznie, Golden Rose Polska
    Ela

03.09.2019 14:33

Chciałam aplikować do tej firmy, ale po komentarzach jednak Państwu podziękuje;) współczuje pracownikom tej firmy.

Zostaw merytoryczną opinię o Golden Rose Sp. z o.o.