Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISO-Perfekt Polska

Pracowałeś w firmie ISO-Perfekt Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 09:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, co dokładnie należy do obowiązków magazynierów w ISO-Perfekt, bo w wymaganiach mają zainteresowanie majsterkowaniem i obsługę narzędzi elektrycznych.
zdjecie uzytkownika
Krzych - 2013-10-02 10:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy są przyjęcia, kto może pomóc żeby się przyjąć do tej firmy
zdjecie uzytkownika
Witold - 2013-10-03 19:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Krzych, na stronie (usunięte przez administratora) jest napisane, że szukaja na monterów izolacji, blacharzy, kierowników budowy i monterów ścianek działowych. Nie ma jednak ani wzmianki o wymaganiach ani podanego maila, jak do nich zaaplikować?
zdjecie uzytkownika
majtkowy. - 2013-11-06 09:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postaralibyście się o jakieś bardziej zróżnicowane komentarze a nie cały czas to samo że ktoś pyta o prace to już wygląda jak przedszkole gdzie dzieci pytają czy mogą kupkę zrobić trochę weny twórczej - cały czas pozytywy a ocena niedostateczna hahah więc wiadomo o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-11-28 20:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
majtokowy, to może napiszesz sowja opinię o Iso-Perfekt? W ogóle zatrudniaja nowych, czy tylko tutaj ludzie pytają o prace?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-02 13:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich ,moze mi ktos napisac jaka atmosfera panuje w firmie chodzi mi o prace i place pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-03 12:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he widocznie musi byc dobrze w firmie skoro nikt nie pisze opini,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lach - 2014-02-05 15:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super już teraz radzę Ci wsiadaj na rower w piżamie i w pantoflach bo czas ucieka mogą Cię nie przyjąć.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-06 10:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super dzieki wyczerpujaca odpowiedz
zdjecie uzytkownika
do nowy. - 2014-02-07 13:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary a od czego masz rozum i od czego jest wujek google.pl poszukaj opinii na innych stronach a nie pisz głupot.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-09 10:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
facet paskudne opinie znajdziesz na kazda firme jaka tu jest,wiec moral jest taki zeby nie robic wogole
zdjecie uzytkownika
maxwell. - 2014-02-11 12:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak na dwieście komentarzy dwa czy pięć jest tylko pozytywnych to chyba coś w tym jest.... wiadomo że nigdzie nie ma idealnie ale są jakieś granice(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-11 12:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie tak jest ze firma jest katastrofalna
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-16 13:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam monterow ,macie moze namiary na jakies firmy
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-21 10:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej majsterki zyjecie
zdjecie uzytkownika
erty - 2014-02-27 12:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maxwell., nie przesadzałbym z takim stosunkiem komentarzy, bo jest troche inaczej, ale nie zmienia to faktu, że iso-perfekt ma jeszcze wiele pracy przed sobą.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-03-01 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prvit, jestem w firmie wcześniej pracował, ale nie było prytsyny że natychmiast musiał udać się do Ukrainy i chciałbym zapytać administracji, pan Matejko, możemy wrócić do firmy, e-mail dyakuyu.moya roman.morozko @ mail.ru
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-04-06 14:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na innym forum jak poczytałem, to sporo ludzi odradzało prace w iso-perfekt, tutaj jest niewiele lepiej, dlaczego tak sie dzieje?
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-05-23 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mikołaj, wiesz, zawsze znajdzie się w firmie ktoś niezadowolony, ale jak widzisz ISO-Perfekt działa, ludzi tam nikt nie trzyma na siłę, czyli warunki nie są najgorsze.
zdjecie uzytkownika
sopran - 2014-05-25 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale warunki na rynku są jakie są i nie wiele wskazuje na to, aby coś miało się zmienić, więc rozumiem, że ISO dzięki temu będzie kwitło...
zdjecie uzytkownika
kalu - 2014-08-14 01:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Franciszek - 2014-05-23 15:04:56]:
@Franciszek, myślę, że pracownicy mają prawo czuć się niezadowoleni, ale z drugiej strony wybrali taką branżę, w której ciężko obejść się bez jakichkolwiek kłopotów. Ja sam obecnie szukam pracy w jednej z firm z zajmujących się budownictwem ogólnym w okolicach Krakowa. Chcę aplikować na stanowisko blacharza/montera izolacji termicznej. Wiem, że do której z firm bym nie zaaplikował to wszędzie mogą być kłopoty, a skoro ISO nadal utrzymuje się na rynku to znaczy, że pracownicy jakoś tu wytrzymują i tym bardziej dostają pieniądze za swoją pracę. A wynagrodzenie jest w sumie dla mnie obecnie najważniejsze. Mam dość duże bo już kilkunasto nawet letnie doświadczenie w pracy jako blacharz, a z tego co widziałem to płaca uzależniona jest właśnie od doświadczenia na tym stanowisku, także z kasą mnie raczej nie skrzywdzą
zdjecie uzytkownika
mariannn - 2014-09-03 10:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim, niedawno pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ramstein - 2014-09-05 19:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalu - 2014-08-14 01:39:56]:
jeżeli rzeczywiście chcesz @kalu, dalej pracować w branży jako blacharz to może lepiej byłoby jednak poszukać jakiejś bardziej medialnej firmy , w której jaśniej określone są zarówno warunki zatrudnienia jak i wynagrodzenia. Bo co jak co , ale tego , że ISO - Perfekt jest znaną firmą to tego powiedzieć raczej nie można
zdjecie uzytkownika
kąkolówka-boy - 2014-10-31 18:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja robił w Izoperfekcie i nabrał doświadczenia, potem w Urugwaju ja był i pod panem Maćkiem Krawczykiem pracował. Na wszystko ja miał uprawnienia, rusztowania budował, samochodem jeździł, wełnę wydawał, spawał, izolacje zakładał... wszystko ja robił... ale on nie sprawiedliwy był...i mje zwolnił,a ja przecie wszystko robił co on kazał... ale potem powiedzioł ,że jak bedzie budowa to mie weźmie... ino co by w tym frankfurcie za fajki nie dawali mandatów do płacenia...
zdjecie uzytkownika
samuraj - 2014-11-12 19:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się nad podjęciem pracy u nich i zbieram opinie ale skoro nie mają swojej strony internetowej to jednak się poważnie zastanawiam. ratujcie ich w moich oczach i napiszcie jakie proszę praca u nich ma plusy. ma jakieś? będę niezmiernie wdzięczny za pomoc bo czas już zacząć pracować, kwestia tylko której firmie dam szansę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO-Perfekt Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x