logo ISO-Perfekt Polska

ISO-Perfekt Polska

Kraków

Opinie o ISO-Perfekt Polska

elf 2014-12-26 00:07:27
kochani forumowicze, czy obecnie można starać się o jakiekolwiek zatrudnienie atrakcyjne w firmie iso perfekt polska i z racji nowego roku prowadzą jakiekolwiek nabory i rekrutacje? to dla mnie bardzo palące potrzebne słit info bo chciałbym się u nich zatrudnić. dopiero zaczynam moją karierę w branży ale myślę że to byłby dobry starcik z kopytka
matk 2014-12-30 09:26:29
Ta firma to jedna wielka tragedia. Umowa nie wiadomo jaka zarobki na początku 5,5 euro. Wyjazdy nie regularne, a jak już wyjedziesz to nie wiadomo na ile. Może być to tydzień lub 6 tygodni.Zakwaterowania to jedna wielka parodia. Z mojej strony nie polecam
1
OPINIA 2015-04-07 20:17:18
czytam i opinie są kiepskie więc może ktoś zna jakąś dobrą firme
Wikan 2015-06-23 00:30:43
Nikt Ci przecież tu "OPINIA" nie będzie sypał nazwami firm z rękawa tylko po to żebyś mógł gdzieś bezpiecznie podjąć pracę.. Ofert na rynku jest całe zatrzęsienie więc to dobra wola i otwarta głowa żeby znaleźć coś dla siebie. Tym bardziej, że jakby się uprzeć to i w ISO coś by sięw końcu znalazło. Ale nie wiem czy ludzie mają tyle cierpliwości, żeby próbować podejmować z nimi kontakt.
edy 2015-08-12 02:24:30
Jedno jest pewne - firma ISO-Perfekt ma grono swoich zwolenników jak i przeciwników. Ci co chcą to niech podejmują pracę zarobkowe za granicą za niewiele więcej niż w Polsce - może po jakimś czasie będzie szansa na to aby otrzymać większe pieniądze. A jeżeli nie - myślę, że rozwiązań jest naprawdę cała masa.
BYŁY PRACOWNIK 2015-08-23 12:41:43
JEŚLI KTOŚ CHCE TAM PRACOWAĆ TO MUSI;TRZYMAĆ GĘBĘ NA KŁÓDKĘ NAWET JAK BY BYŁY POWODY NIE NARZEKAĆ,NASTAWIĆ SIE NA FAŁSZOWANIE DOKUMENTÓW,PO ROKU CZY DWÓCH MOŻE SIĘ OKAZAĆ ŻE BYŁEŚ NA URLOPIE BEZPŁATNYM JAK JUŻ BĘDZIESZ PRACOWAŁ TO NASTAW SIĘ NA TO ŻE JAK WRÓCISZ ZE ZJAZDU BĘDZIESZ SPAŁ NA PODŁODZE ALBO NA KRZESŁACH,JAK BĘDZIESZ DOMAGAŁ SIĘ NALEŻNEJ CI ZAPŁATY ZAPOMNIJ ŻE JĄ DOSTANIESZ,NA PLACU BUDOWY PRACA [O 12 GODZ WŁĄCZNIE Z SOBOTĄ A W NIEDZIELE 10GODZ PRACA NA WYSOKOŚCIACH W SOBOTY I NIEDZIELA KIEDY NIE MA BEHAPOWCÓW BEZ RUSZTOWAŃ ZABEZPIECZENIE TO LINKA NAD TOBĄ DESKA POD NOGANI I PASY ZAPIĘTY NA LINCE NAD TOBĄ.TO WYZYSKIWACZE MATEJKI TO ICZH CÓRKA W NIEMCZECH RZADZI TAM ROJEK ISTNY KIERAT PRACOWAĆ JEŚĆ I SRAĆ,A UBEZPIECZENIA 0 JAK ULEGNIESZ WYPADKOWI TO CIĘ WYWIOZĄ DO POLSKI BO NA PEWNO BĘDZIESZ ZATRUDNIONY PRZEZ ISO PERFEKT Z KRAKOWA.Najgorzej pracować za granicą u polaka złodzieja a iso perfekt w SZWEDT TO CÓRKA POLSKICH WYZYSKIWACZY OWSZEM MOŻNA ZAROBIĆ ALE CZY WARTO POŚWIĘCAĆ TAK WIELE I STAĆ SIE NIEWOLNIKIEM MY OD 8 LAT NIE MOŻEMY WYRWAĆ OD NICH PIENIĘDZY ZA PRACĘ I DIETYMIELI sp.zoo MATEJEK LINDNER KTÓRĄ ZLIKWIDOWALI CHYBA DLATEGO BO JUŻ ZA DUŻO BYŁO WIDAĆ NIEUCZCIWOŚCI I PRAEKRĘTÓW WŁĄCZNIE JAK WSPOMNIAŁEM Z FAŁSZOWANIEM DOKUMENTÓW.ŻYCZĘ MIŁEJ PRACY.A PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO.
BYŁY PRACOWNIK 2015-08-23 13:02:19
TA FIRMA W NIEMCZECH TO ISO PERFEKT GMBH W SZWEDT UL DAMWEG,ZAŻĄDZA TAM ROJEK ADAM ZUS W POLSCE BĘDZIESZ MIAŁ ODPROWADZANY OD NAJNIŻSZEJ POLSKIEJ KRAJOWEJ SEBASTIAN MATEJEK BYŁ PREZESEM FIRMY MATEJEK LINDNER UKRYWA SIĘ PRZED WIERZYCIELAMI I UCIEKA Z UDZIAŁAMI ZE SPÓŁEK ZOBACZCIE W DANE KRS SEBASTIAN MATEJEK A WYROBICIE SOBIE JAKIEŚ ZDANIE ONI MAJĄ SWOJE FIRMY TZW. CÓRKI W RÓŻNYCH KRAJACH NORWEGIA BELGIA NIEMCY DANIE WSZĘDZIE WAS BĘDĄ KROIĆ.JAK WCZEŚNIEJ KTOŚ WSPOMNIAŁ WIEDZĘ ŻE NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ZJAZDY NIE REGULARNE NAWET JAK ZJEDZIESZ BĘDZIESZ CZEKAŁ NAWET KILKA TYGODNI ALBO MIESIĘCY ZANIM ZNÓW WYJEDZIESZ A TEN OKRES TO JAKO URLOP BEZPŁATNY NA WNIOSEK PRACOWNIKA CHOĆ Z TAKIM WNIOSKIEM NIE WYSTĄPIŁEŚ BĘDĄ CIĘ ZWODZIĆ JUŻ ZA TYDZIEŃ DWA ZA MIESIĄC A TY BĘDZIESZ SIEDZIAŁ I KIEDY IM BĘDZIESZ POTRZEBNY ZADZWONIĄ TAK SIĘ DORABIAJĄ.
luuuuutek 2015-09-11 11:27:57
@były pracownik - jaka rozbudowana opinia. Jeśli jest tak jak mówisz to rzeczywiście bardzo nieciekawie się to przedstawia. Trzeba mieć tylko nadzieję, że sytuacja uległa poprawie, bo przecież nikt nie chce działać na swoją niekorzyść. Atmosfera niesprzyjająca pracownikom nie ułatwia absolutnie wypełnianiu obowiązków.
gygy 2015-10-18 22:10:33
Teraz werbują pod nazwą firmy E-LABORA.
Warto by ostrzeć również ludzi którzy maja zamiar wyjechać.
Bo ja już byłem blisko.
masbn 2015-10-19 01:13:08
Nie no firma ogólnie chyba też jest znana w swojej branży na terenach Polski i wielu ludzi chętnie by się do tej firmy zatrudniło, niestety ciężko teraz ogólnie jest o jakieś wiarygodne źródła dotyczące firmy tym bardziej, że większość ludzi nawet nie korzysta z tego typu forum, nie wiadomo też co jest prawdą.
michalll 2016-01-17 23:21:29
słuchaj najpier musza ci zapłacic to co ci obiecaja ja pracowałem 5 lat i wiem cos na ten temat co potrafia obiecac w biurze a co dostaniecie na konto. Albo teksty typu brak intencji własnej (kierownik na budowie niby tak powiedział) i wypłacaja Cie po 5 euro , pracuje juz ponad 10 lat w tym zawodzie i byłem w wielu firmach ale ta odradzam wszystkim a najbardziej młodym bo wykorzystaja i oszukaja was napewno. Wiem bo sam pracowałem i spoko moich kolegow tak ze szczeze odradzam ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i psychicznej udreki z ta firma.
nel 2016-01-18 03:28:50
@michalll, zgadzam się, że współpraca powinna być niezaburzona, z drugiej jednak strony wszyscy wiedzą jaka jest rzeczywistość. Blacharzy na niemcy teraz potrzebują - jedzie ktoś?
sopran 2016-02-13 21:06:22
w iso perfekt to praktycznie cały czas kogoś do roboty poszukują. Te wyjazdy do niemiec nie są jednak podobno aż tak opłacalne jak się to powszechnie mówi
lumia 2016-02-20 20:00:13
@sopran skad masz takie info ze nie sa tak oplacalne? widzialem sporo roznych ogloszen gdzie dobrze placa na umowie o pracy tej niemieckiej wiec cos w tym musi byc. Niestety teraz firma nie szuka nikogo do pracy
elton 2016-02-22 18:40:24
firma szuka pracownikow
arek 2016-02-22 20:02:38
@elton, a na jakie stanowiska i czy do Niemiec głownie wyjazdy czy na miejscu w Polsce? Jestem skłonny na wyjazdy, chyba zapewniają diety również za dniówki, tak słyszałem.
Elton 2016-02-24 12:07:04
Do niemiec bo mam ofertę od nich od kwietnia ale chciałbym dowiedzieć się od pracowników co dłużej tu pracują czy jest ok bo opinię same negatywne.
mzt 2016-02-26 19:00:29
Skoro dają niemieckie umowy o pracę @lumia, to od razu widać, że stabilne zatrudnienie jest u nich możliwe. Przecież to zdecydowana rzadkość, a za tym wiążą się wysokie zarobki. A kiedy będzie rekrutacja? Pozdrawiam
Elton 2016-03-01 18:12:08
nie daja umow o prace jakas zlecenie umowe i tyle
moniek 2016-03-01 21:49:54
no ja bym nie grymasił przy umowie zleceniu, poza tym wydaje mi się, że można zarobić dobrze też na premiach, bo na pewno ich jest sporo na stanowisku sprzedawcy.
Elton 2016-03-02 08:34:22
Moniek to nie ta branżą o której ty piszesz.
sebaa srebaa 2016-03-09 08:09:06
Dalej usuwacie nieprzychylne o firmie opinie czy już wam się znudziło??? Jak ja się ciesze że już w łiso nie pracuję.
Chetny 2016-03-09 12:14:08
Konkretna odpowiedz , jechać czy nie ? Pierwsza praca za granica , mam doświadczenia 3 lata .
Ciekawy 2016-03-10 20:58:42
Chetny ja tez mam wyjechac z tej firmy pierwszy raz z iso. Kiedy do ciebie babka sie odzywala? Ile ci zaproponowali euro na reke?
Chetny 2016-03-15 07:57:10
Kontaktuje sie cały czas , wyjazd na początku kwietnia , nie chciała mi podać konkretnej stawki , tylko ze niby 8,5 euro . Wyjazd na montera izolacji . Ja ryzykuje , jadę .
Ciekawy 2016-03-15 12:58:13
A mi powiedziała 8euro na rękę ale jak napisałem czy będzie te 8euro na umowie zapisane to już brak kontaktu, ją jednak nie jadę jadę na montera konstrukcji lepszą robota niż przy welnie.
moniek 2016-03-17 11:10:46
czyli tak naprawde sa dwa rodzaje umów po prostu i tyle, na pewno nie moze być tak, ze u nich teraz nagle zmieniają warunki pracy, bo tak sie nie robi i tyle.
Łisowiec 2016-04-09 14:15:39
Lepiej u nich nie pracować oszuści wykorzystują ucinaja godziny zamiast 8 euro masz 6
easy 2016-04-13 20:19:56
Mi dzisiaj zadzwonili oferowali 8,50 w euro zależne od kierownika na miejscu czyli wielka niewiadoma ile będzie, umowa i składki od stawki minimalnej a nie średniej krajowej.
Jak poprosiłem o więcej info przez telefon na temat umów,firmy itd kobieta z firmy powiedziała ze da znać przed samym wyjazdem co i jak i czy jadę wiec nie sa chętni do podawania za dużo info,a ja lubię wiedzieć cos o firmie przed wyjazdem, moze szukają mało kumatych ludzi i po postach tutaj widzę ze ich na pewno znajda
Powiedziała ze niby nikt tam nie narzeka ale co mogla powiedzieć-dobra ściema to polowa sukcesu
Moje przemyślenia na ten temat po przepracowaniu 11 lat za granica są takie ze na pewno jest coś nie tak,czuć to na kilometr nie wymagają jezyka aby nie potrafić walczyć o swoje- proste. Praca w Niemczech, no i ta stawka minimalna a juz w Euro to niby można fajnie zarobić, jak by tak było to i umowa polska by zachęcała do jej podpisania inne firmy oferuja podobnie ale płaca stawki od średniej krajowej a nie minimalnej. Ubezpieczenie i szkolenia Bhp przy takich pracach tez jest potrzebne,wręcz wymagane chyba ze ktos nie ceni swojego zdrowia,a jak nie zna sie języka bo nie wymagają to i swoje prawa w danym kraju nie powalczą jak by było coś nie tak
Ja tam gadam tylko po angielsku i wiem ze będę sie głupio i obco czul jak nie będę ogarniał niczego po niemiecku
Mi powiedziała ze wyjazd jakoś w maju i ma oddzwonić, ja tam i tak pracuje obecnie ale poczekam jak to się rozwinie...
Ps a teksty typu spanie na ziemi i krzesłach,brak noclegu,zle warunki Bhp itd szanuj siebie !!! i znaj swoja wartość a nie łapiecie wszystko jak biali niewolnicy, jak nie ta praca to inna,a w tyłek nie można wchodzić ,firma bez dobrych pracowników nie będzie istniej wiec sami jesteście swoimi kowalami
Jak by mnie na coś oszukali 1 weekend walił bym z powrotem
Powodzenia
Kumpel 2016-04-15 16:06:05
Ją jak pytalem czy warunki będą na umowie tak temat się urwał i więcej nie napisala
e0ppp 2016-04-16 11:15:20
teraz widziałam, że poszukiwany jest pracownik biurowo magazynowy ale doświadczenie w naprawie urządzeń elektrycznych i mechanicznych oraz uprawnienia SEP
Anonymous 2016-04-26 19:49:02
Widziałaś czy wiesz o tym bo z biura jesteś jeszcze i oszusci
Stefan 2016-05-01 22:02:17
Nie polecam tej firmy. Mobbing, traktowanie pracownika bez szacunku.
Podwinie Ci się noga - do widzenia
Nius 2016-05-06 14:49:52
Wiesz co, nie jestem taki pewny dlaczego to piszesz i czy piszesz to szczerze, ja bym Cię prosił o trochę więcej szczegółów dotyczących tego co mówisz, bardzo chciałbym wiedzieć jak jest naprawdę w tym momencie, bo zamierzam tam pracować od czerwca..
bury 2016-05-20 19:46:39
Ja tam pracowałem sami oszuści pięknie mówią przed wyjazdem (usunięte przez administratora) a zapłacili ledwo 6,5 euro żadnych składek nie płacą .Ostrzegam wszystkich dajcie sobie spokój z tymi oszustami.
syn 2016-06-16 14:05:58
no ale to co obiecali to powinies zweryfikować z tym co było zawarte w umowie którą podpisałeś. w budownictwie mają dobrą renom e
tomtom 2016-06-16 15:37:58
zadzwonili i zaoferowali 5 euro,kierownik ocenia a rozmawiałem chyba z jakim kierownikiem bo dalo sie wyczuć ze cwaniak,mieszkanie w paru chłopa na chacie. Powiedziałem mu ze to nie jest legalne jak nie ma nawet minimum a min 8 euro to przy pomidorach w Holandii dostaniecie,wiec oferta wciaz aktualna wciaz szukają frajerów..poczym go olalem bo juz mi sie dalej z nim nie chciało gadać
Wszystko to co było złego na tym forum okazało sie prawdą !!!
arek 2016-06-17 12:00:48
@tomtom ale ja żadnej oferty teraz nie widzę. O jakiej ofercie pracy dokładnie mówisz? Zastanawiam się nad pracą poza granicami kraju, zastanawiam się tylko gdzie się kierować...
tomtom 2016-06-17 13:19:09
arek..na montera izolacji a praca miała być w Niemczech,a oddzwonili jakiś miesiąc po wysłaniu dokumentów i po wstępnej rozmowie wiec nie spieszyli sie ,ale jak szukają to odzywają się po czasie zęby jechać już zaraz bo jest tyrka...jedz gdzie chcesz aby była uczciwa oferta a nie jak tu !!!
rtgyh 2016-06-17 22:48:03
no ale przeciez chyba nie napisali po jakim czasie sie odezwa? to mieli do tego prawda tak uwazam :)
Fizolek 2016-06-22 12:58:23
Ja tam pracuje i powiem wam moja ocenę . Młodym chłopakom nie polecam ponieważ zostaniecie wydymani . Badania lekarskie każą robić pieniędzy nie zwracają . Oszukują na stawkach . Jak nie masz doświadczenia no to rozumiem ze na montażu moze młody dostać mniejsza stawkę ale jak robimy demontaż to pieniądze powinny byc równe dla wszystkich , bo nie zauważyłem zeby młodzi pracowali gozej o starych pracownikow . Nie polecam tej firmy nikomu . Jeden chłopak po przyjeździe na robotę sie rozchorował przepracował chory pare dni i niestety zjechał do domu bo tu na miejscu nikt mu nie chciał pomocy udzielić i maja chłopaka daleko gdzieś . Tak wychodzi ze my tu nawet ubezpieczenia nie mamy . Skoro pracujemy w Niemczech to chyba jakieś ubezpieczenia mamy . Przykre to ale prawdziwe ...
ed 2016-06-22 15:29:07
eh no to szkoda bo jednak dobre wynagrodzenie to podstawa..a jezeli chodzi o te badania to czy oni faktycznie mowili ze beda za nie zwaracac? bo nigdy wczesniej o czyms takim nie slyszalem w firmach..
Ole 2016-06-22 20:15:11
Nie zwracają za badania
arek 2016-06-23 11:25:03
@Ole a kiedy robiłeś takie badania, może coś się od tego czasu zmieniło? Szkoda, że nie ma w tej chwili ofert pracy. Ale to chyba dowód na to, że pracownicy nie rotują.
Ole 2016-06-23 15:45:00
Arku nie zwracają za badania , a rotacja jest ..... Cały czas tam robię ... Niestety
kama 2016-06-23 17:23:36
Olek' a dlaczego za badania nie zwracają? przecież to pracodawca powinien za nie zaplacic i to leży w jego interesie skoro daje pracownikowi inna umowę.
Ole 2016-06-23 21:56:17
Taka dostaniesz odpowiedz ze nasza firma nie zwraca za badania lekarskie i tyle ....
elza 2016-06-23 23:29:40
dobra, no naprawdę mi zależy na zatrudni9eniu w tej firmie, jestem gotowa zapłacić sobie sama za te badania...a możecie mi chociaż powiedzieć jakieś konkretnie kwoty do zapłacenia się mogę za te badania spodziewać?>
Hades 2016-07-10 23:40:21
Co racja to racja Młot .... Ja sie na tej firmie zawiodłem no i niestety ale prawdopodobnie podejmę jakieś kroki ...
auuuu 2016-07-18 21:42:51
jak to córka Lindner sp.z o.o. to UCIEKAĆ AŻ SIĘ BĘDZIE KURZYĆ !
Anglia po 11 godz dziennie 6 dni w tygodniu - w Polsce wykaz godz - 5 dni po 8 godz .
CUD ubyło .
Ale jak zamknęli to zwracać trzeba uwagę na pana Gerlaczyńskiego .
Przerwa 30 min - dojście do szatni i powrót z przerwy 35 min - ale robić (to On )
od dzwonka do dzwonka - czyli zanim dojdziesz na śniadanie już masz wracać .- norma .
Pozdrawiam !!!!
Zostaw swoją opinię o ISO-Perfekt Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO-Perfekt Polska