Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ISO-Perfekt Polska

Opinie o ISO-Perfekt Polska

Pracowałeś w firmie ISO-Perfekt Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-09 10:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
facet paskudne opinie znajdziesz na kazda firme jaka tu jest,wiec moral jest taki zeby nie robic wogole
zdjecie uzytkownika
maxwell. - 2014-02-11 12:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak na dwieście komentarzy dwa czy pięć jest tylko pozytywnych to chyba coś w tym jest.... wiadomo że nigdzie nie ma idealnie ale są jakieś granice(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-11 12:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie tak jest ze firma jest katastrofalna
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-16 13:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam monterow ,macie moze namiary na jakies firmy
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-21 10:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej majsterki zyjecie
zdjecie uzytkownika
erty - 2014-02-27 12:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maxwell., nie przesadzałbym z takim stosunkiem komentarzy, bo jest troche inaczej, ale nie zmienia to faktu, że iso-perfekt ma jeszcze wiele pracy przed sobą.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-03-01 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prvit, jestem w firmie wcześniej pracował, ale nie było prytsyny że natychmiast musiał udać się do Ukrainy i chciałbym zapytać administracji, pan Matejko, możemy wrócić do firmy, e-mail dyakuyu.moya roman.morozko @ mail.ru
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-04-06 14:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na innym forum jak poczytałem, to sporo ludzi odradzało prace w iso-perfekt, tutaj jest niewiele lepiej, dlaczego tak sie dzieje?
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-05-23 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mikołaj, wiesz, zawsze znajdzie się w firmie ktoś niezadowolony, ale jak widzisz ISO-Perfekt działa, ludzi tam nikt nie trzyma na siłę, czyli warunki nie są najgorsze.
zdjecie uzytkownika
sopran - 2014-05-25 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale warunki na rynku są jakie są i nie wiele wskazuje na to, aby coś miało się zmienić, więc rozumiem, że ISO dzięki temu będzie kwitło...
zdjecie uzytkownika
kalu - 2014-08-14 01:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Franciszek - 2014-05-23 15:04:56]:
@Franciszek, myślę, że pracownicy mają prawo czuć się niezadowoleni, ale z drugiej strony wybrali taką branżę, w której ciężko obejść się bez jakichkolwiek kłopotów. Ja sam obecnie szukam pracy w jednej z firm z zajmujących się budownictwem ogólnym w okolicach Krakowa. Chcę aplikować na stanowisko blacharza/montera izolacji termicznej. Wiem, że do której z firm bym nie zaaplikował to wszędzie mogą być kłopoty, a skoro ISO nadal utrzymuje się na rynku to znaczy, że pracownicy jakoś tu wytrzymują i tym bardziej dostają pieniądze za swoją pracę. A wynagrodzenie jest w sumie dla mnie obecnie najważniejsze. Mam dość duże bo już kilkunasto nawet letnie doświadczenie w pracy jako blacharz, a z tego co widziałem to płaca uzależniona jest właśnie od doświadczenia na tym stanowisku, także z kasą mnie raczej nie skrzywdzą
zdjecie uzytkownika
mariannn - 2014-09-03 10:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim, niedawno pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ramstein - 2014-09-05 19:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalu - 2014-08-14 01:39:56]:
jeżeli rzeczywiście chcesz @kalu, dalej pracować w branży jako blacharz to może lepiej byłoby jednak poszukać jakiejś bardziej medialnej firmy , w której jaśniej określone są zarówno warunki zatrudnienia jak i wynagrodzenia. Bo co jak co , ale tego , że ISO - Perfekt jest znaną firmą to tego powiedzieć raczej nie można
zdjecie uzytkownika
kąkolówka-boy - 2014-10-31 18:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja robił w Izoperfekcie i nabrał doświadczenia, potem w Urugwaju ja był i pod panem Maćkiem Krawczykiem pracował. Na wszystko ja miał uprawnienia, rusztowania budował, samochodem jeździł, wełnę wydawał, spawał, izolacje zakładał... wszystko ja robił... ale on nie sprawiedliwy był...i mje zwolnił,a ja przecie wszystko robił co on kazał... ale potem powiedzioł ,że jak bedzie budowa to mie weźmie... ino co by w tym frankfurcie za fajki nie dawali mandatów do płacenia...
zdjecie uzytkownika
samuraj - 2014-11-12 19:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się nad podjęciem pracy u nich i zbieram opinie ale skoro nie mają swojej strony internetowej to jednak się poważnie zastanawiam. ratujcie ich w moich oczach i napiszcie jakie proszę praca u nich ma plusy. ma jakieś? będę niezmiernie wdzięczny za pomoc bo czas już zacząć pracować, kwestia tylko której firmie dam szansę
zdjecie uzytkownika
Maxiu - 2014-11-27 01:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka, szukam pracy aby dorobić, teraz już zaraz. Zrozumcie mnie koledzy, dziweczyna zaciążyła, dzieciak w drodze, trzeba mieć jakiś hajs a w portfelu pusto. Czy ktoś wie czy jest szansa na jakąś dłuższą robotkę w Iso. No chociaż tak z pół roczku, rok, aby dorobic, zarobić i młodego odchować. dajcie znaki
zdjecie uzytkownika
nack - 2014-12-03 06:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dorobisz się w łiso co najwyżej garba i choroby psychicznej a nie pełnego portfela . Wiadomo jest powiedzenie "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma " ale w tym przypadku szczególnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Malicki - 2014-12-11 09:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem troszeczkę twojej argumentacji bo... jest żadna. Co konkretnie sprawia, że w twoich oczach Iso-perfekt jest beznadziejnym pracodawcą? Myślę, że znaleźliby się i tacy którym praca odpowiada i tacy, którym praca nie pasuje. Dobrze, że zawsze można pracodawcę zmienić bez konsekwencji. Zastanawiam się tylko jakie warunki finansowe oferują.
zdjecie uzytkownika
elf - 2014-12-26 00:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani forumowicze, czy obecnie można starać się o jakiekolwiek zatrudnienie atrakcyjne w firmie iso perfekt polska i z racji nowego roku prowadzą jakiekolwiek nabory i rekrutacje? to dla mnie bardzo palące potrzebne słit info bo chciałbym się u nich zatrudnić. dopiero zaczynam moją karierę w branży ale myślę że to byłby dobry starcik z kopytka
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-30 09:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
matk - 2014-12-30 09:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jedna wielka tragedia. Umowa nie wiadomo jaka zarobki na początku 5,5 euro. Wyjazdy nie regularne, a jak już wyjedziesz to nie wiadomo na ile. Może być to tydzień lub 6 tygodni.Zakwaterowania to jedna wielka parodia. Z mojej strony nie polecam
zdjecie uzytkownika
OPINIA - 2015-04-07 20:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i opinie są kiepskie więc może ktoś zna jakąś dobrą firme
zdjecie uzytkownika
Wikan - 2015-06-23 00:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt Ci przecież tu "OPINIA" nie będzie sypał nazwami firm z rękawa tylko po to żebyś mógł gdzieś bezpiecznie podjąć pracę.. Ofert na rynku jest całe zatrzęsienie więc to dobra wola i otwarta głowa żeby znaleźć coś dla siebie. Tym bardziej, że jakby się uprzeć to i w ISO coś by sięw końcu znalazło. Ale nie wiem czy ludzie mają tyle cierpliwości, żeby próbować podejmować z nimi kontakt.
zdjecie uzytkownika
edy - 2015-08-12 02:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno jest pewne - firma ISO-Perfekt ma grono swoich zwolenników jak i przeciwników. Ci co chcą to niech podejmują pracę zarobkowe za granicą za niewiele więcej niż w Polsce - może po jakimś czasie będzie szansa na to aby otrzymać większe pieniądze. A jeżeli nie - myślę, że rozwiązań jest naprawdę cała masa.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-23 12:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2015-08-23 12:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEŚLI KTOŚ CHCE TAM PRACOWAĆ TO MUSI;TRZYMAĆ GĘBĘ NA KŁÓDKĘ NAWET JAK BY BYŁY POWODY NIE NARZEKAĆ,NASTAWIĆ SIE NA FAŁSZOWANIE DOKUMENTÓW,PO ROKU CZY DWÓCH MOŻE SIĘ OKAZAĆ ŻE BYŁEŚ NA URLOPIE BEZPŁATNYM JAK JUŻ BĘDZIESZ PRACOWAŁ TO NASTAW SIĘ NA TO ŻE JAK WRÓCISZ ZE ZJAZDU BĘDZIESZ SPAŁ NA PODŁODZE ALBO NA KRZESŁACH,JAK BĘDZIESZ DOMAGAŁ SIĘ NALEŻNEJ CI ZAPŁATY ZAPOMNIJ ŻE JĄ DOSTANIESZ,NA PLACU BUDOWY PRACA [O 12 GODZ WŁĄCZNIE Z SOBOTĄ A W NIEDZIELE 10GODZ PRACA NA WYSOKOŚCIACH W SOBOTY I NIEDZIELA KIEDY NIE MA BEHAPOWCÓW BEZ RUSZTOWAŃ ZABEZPIECZENIE TO LINKA NAD TOBĄ DESKA POD NOGANI I PASY ZAPIĘTY NA LINCE NAD TOBĄ.TO WYZYSKIWACZE MATEJKI TO ICZH CÓRKA W NIEMCZECH RZADZI TAM ROJEK ISTNY KIERAT PRACOWAĆ JEŚĆ I SRAĆ,A UBEZPIECZENIA 0 JAK ULEGNIESZ WYPADKOWI TO CIĘ WYWIOZĄ DO POLSKI BO NA PEWNO BĘDZIESZ ZATRUDNIONY PRZEZ ISO PERFEKT Z KRAKOWA.Najgorzej pracować za granicą u polaka złodzieja a iso perfekt w SZWEDT TO CÓRKA POLSKICH WYZYSKIWACZY OWSZEM MOŻNA ZAROBIĆ ALE CZY WARTO POŚWIĘCAĆ TAK WIELE I STAĆ SIE NIEWOLNIKIEM MY OD 8 LAT NIE MOŻEMY WYRWAĆ OD NICH PIENIĘDZY ZA PRACĘ I DIETYMIELI sp.zoo MATEJEK LINDNER KTÓRĄ ZLIKWIDOWALI CHYBA DLATEGO BO JUŻ ZA DUŻO BYŁO WIDAĆ NIEUCZCIWOŚCI I PRAEKRĘTÓW WŁĄCZNIE JAK WSPOMNIAŁEM Z FAŁSZOWANIEM DOKUMENTÓW.ŻYCZĘ MIŁEJ PRACY.A PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2015-08-23 13:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TA FIRMA W NIEMCZECH TO ISO PERFEKT GMBH W SZWEDT UL DAMWEG,ZAŻĄDZA TAM ROJEK ADAM ZUS W POLSCE BĘDZIESZ MIAŁ ODPROWADZANY OD NAJNIŻSZEJ POLSKIEJ KRAJOWEJ SEBASTIAN MATEJEK BYŁ PREZESEM FIRMY MATEJEK LINDNER UKRYWA SIĘ PRZED WIERZYCIELAMI I UCIEKA Z UDZIAŁAMI ZE SPÓŁEK ZOBACZCIE W DANE KRS SEBASTIAN MATEJEK A WYROBICIE SOBIE JAKIEŚ ZDANIE ONI MAJĄ SWOJE FIRMY TZW. CÓRKI W RÓŻNYCH KRAJACH NORWEGIA BELGIA NIEMCY DANIE WSZĘDZIE WAS BĘDĄ KROIĆ.JAK WCZEŚNIEJ KTOŚ WSPOMNIAŁ WIEDZĘ ŻE NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ZJAZDY NIE REGULARNE NAWET JAK ZJEDZIESZ BĘDZIESZ CZEKAŁ NAWET KILKA TYGODNI ALBO MIESIĘCY ZANIM ZNÓW WYJEDZIESZ A TEN OKRES TO JAKO URLOP BEZPŁATNY NA WNIOSEK PRACOWNIKA CHOĆ Z TAKIM WNIOSKIEM NIE WYSTĄPIŁEŚ BĘDĄ CIĘ ZWODZIĆ JUŻ ZA TYDZIEŃ DWA ZA MIESIĄC A TY BĘDZIESZ SIEDZIAŁ I KIEDY IM BĘDZIESZ POTRZEBNY ZADZWONIĄ TAK SIĘ DORABIAJĄ.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO-Perfekt Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ISO-Perfekt Polska?
Zadaj pytanie
alert