logo ISO-Perfekt Polska

ISO-Perfekt Polska

Kraków

Opinie o ISO-Perfekt Polska

gygy 2015-10-18 22:10
Teraz werbują pod nazwą firmy E-LABORA.
Warto by ostrzeć również ludzi którzy maja zamiar wyjechać.
Bo ja już byłem blisko.
1
michalll 2016-01-17 23:21
słuchaj najpier musza ci zapłacic to co ci obiecaja ja pracowałem 5 lat i wiem cos na ten temat co potrafia obiecac w biurze a co dostaniecie na konto. Albo teksty typu brak intencji własnej (kierownik na budowie niby tak powiedział) i wypłacaja Cie po 5 euro , pracuje juz ponad 10 lat w tym zawodzie i byłem w wielu firmach ale ta odradzam wszystkim a najbardziej młodym bo wykorzystaja i oszukaja was napewno. Wiem bo sam pracowałem i spoko moich kolegow tak ze szczeze odradzam ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i psychicznej udreki z ta firma.
1
elton 2016-02-22 18:40
firma szuka pracownikow
Elton 2016-02-24 12:07
Do niemiec bo mam ofertę od nich od kwietnia ale chciałbym dowiedzieć się od pracowników co dłużej tu pracują czy jest ok bo opinię same negatywne.
Elton 2016-03-01 18:12
nie daja umow o prace jakas zlecenie umowe i tyle
Elton 2016-03-02 08:34
Moniek to nie ta branżą o której ty piszesz.
sebaa srebaa 2016-03-09 08:09
Dalej usuwacie nieprzychylne o firmie opinie czy już wam się znudziło??? Jak ja się ciesze że już w łiso nie pracuję.
Chetny 2016-03-09 12:14
Konkretna odpowiedz , jechać czy nie ? Pierwsza praca za granica , mam doświadczenia 3 lata .
Ciekawy 2016-03-10 20:58
Chetny ja tez mam wyjechac z tej firmy pierwszy raz z iso. Kiedy do ciebie babka sie odzywala? Ile ci zaproponowali euro na reke?
Chetny 2016-03-15 07:57
Kontaktuje sie cały czas , wyjazd na początku kwietnia , nie chciała mi podać konkretnej stawki , tylko ze niby 8,5 euro . Wyjazd na montera izolacji . Ja ryzykuje , jadę .
Ciekawy 2016-03-15 12:58
A mi powiedziała 8euro na rękę ale jak napisałem czy będzie te 8euro na umowie zapisane to już brak kontaktu, ją jednak nie jadę jadę na montera konstrukcji lepszą robota niż przy welnie.
Łisowiec 2016-04-09 14:15
Lepiej u nich nie pracować oszuści wykorzystują ucinaja godziny zamiast 8 euro masz 6
1
easy 2016-04-13 20:19
Mi dzisiaj zadzwonili oferowali 8,50 w euro zależne od kierownika na miejscu czyli wielka niewiadoma ile będzie, umowa i składki od stawki minimalnej a nie średniej krajowej.
Jak poprosiłem o więcej info przez telefon na temat umów,firmy itd kobieta z firmy powiedziała ze da znać przed samym wyjazdem co i jak i czy jadę wiec nie sa chętni do podawania za dużo info,a ja lubię wiedzieć cos o firmie przed wyjazdem, moze szukają mało kumatych ludzi i po postach tutaj widzę ze ich na pewno znajda
Powiedziała ze niby nikt tam nie narzeka ale co mogla powiedzieć-dobra ściema to polowa sukcesu
Moje przemyślenia na ten temat po przepracowaniu 11 lat za granica są takie ze na pewno jest coś nie tak,czuć to na kilometr nie wymagają jezyka aby nie potrafić walczyć o swoje- proste. Praca w Niemczech, no i ta stawka minimalna a juz w Euro to niby można fajnie zarobić, jak by tak było to i umowa polska by zachęcała do jej podpisania inne firmy oferuja podobnie ale płaca stawki od średniej krajowej a nie minimalnej. Ubezpieczenie i szkolenia Bhp przy takich pracach tez jest potrzebne,wręcz wymagane chyba ze ktos nie ceni swojego zdrowia,a jak nie zna sie języka bo nie wymagają to i swoje prawa w danym kraju nie powalczą jak by było coś nie tak
Ja tam gadam tylko po angielsku i wiem ze będę sie głupio i obco czul jak nie będę ogarniał niczego po niemiecku
Mi powiedziała ze wyjazd jakoś w maju i ma oddzwonić, ja tam i tak pracuje obecnie ale poczekam jak to się rozwinie...
Ps a teksty typu spanie na ziemi i krzesłach,brak noclegu,zle warunki Bhp itd szanuj siebie !!! i znaj swoja wartość a nie łapiecie wszystko jak biali niewolnicy, jak nie ta praca to inna,a w tyłek nie można wchodzić ,firma bez dobrych pracowników nie będzie istniej wiec sami jesteście swoimi kowalami
Jak by mnie na coś oszukali 1 weekend walił bym z powrotem
Powodzenia
Kumpel 2016-04-15 16:06
Ją jak pytalem czy warunki będą na umowie tak temat się urwał i więcej nie napisala
Anonymous 2016-04-26 19:49
Widziałaś czy wiesz o tym bo z biura jesteś jeszcze i oszusci
Stefan 2016-05-01 22:02
Nie polecam tej firmy. Mobbing, traktowanie pracownika bez szacunku.
Podwinie Ci się noga - do widzenia
bury 2016-05-20 19:46
Ja tam pracowałem sami oszuści pięknie mówią przed wyjazdem (usunięte przez administratora) a zapłacili ledwo 6,5 euro żadnych składek nie płacą .Ostrzegam wszystkich dajcie sobie spokój z tymi oszustami.
tomtom 2016-06-16 15:37
zadzwonili i zaoferowali 5 euro,kierownik ocenia a rozmawiałem chyba z jakim kierownikiem bo dalo sie wyczuć ze cwaniak,mieszkanie w paru chłopa na chacie. Powiedziałem mu ze to nie jest legalne jak nie ma nawet minimum a min 8 euro to przy pomidorach w Holandii dostaniecie,wiec oferta wciaz aktualna wciaz szukają frajerów..poczym go olalem bo juz mi sie dalej z nim nie chciało gadać
Wszystko to co było złego na tym forum okazało sie prawdą !!!
1
tomtom 2016-06-17 13:19
arek..na montera izolacji a praca miała być w Niemczech,a oddzwonili jakiś miesiąc po wysłaniu dokumentów i po wstępnej rozmowie wiec nie spieszyli sie ,ale jak szukają to odzywają się po czasie zęby jechać już zaraz bo jest tyrka...jedz gdzie chcesz aby była uczciwa oferta a nie jak tu !!!
Fizolek 2016-06-22 12:58
Ja tam pracuje i powiem wam moja ocenę . Młodym chłopakom nie polecam ponieważ zostaniecie wydymani . Badania lekarskie każą robić pieniędzy nie zwracają . Oszukują na stawkach . Jak nie masz doświadczenia no to rozumiem ze na montażu moze młody dostać mniejsza stawkę ale jak robimy demontaż to pieniądze powinny byc równe dla wszystkich , bo nie zauważyłem zeby młodzi pracowali gozej o starych pracownikow . Nie polecam tej firmy nikomu . Jeden chłopak po przyjeździe na robotę sie rozchorował przepracował chory pare dni i niestety zjechał do domu bo tu na miejscu nikt mu nie chciał pomocy udzielić i maja chłopaka daleko gdzieś . Tak wychodzi ze my tu nawet ubezpieczenia nie mamy . Skoro pracujemy w Niemczech to chyba jakieś ubezpieczenia mamy . Przykre to ale prawdziwe ...
1
Ole 2016-06-22 20:15
Nie zwracają za badania
Ole 2016-06-23 15:45
Arku nie zwracają za badania , a rotacja jest ..... Cały czas tam robię ... Niestety
Ole 2016-06-23 21:56
Taka dostaniesz odpowiedz ze nasza firma nie zwraca za badania lekarskie i tyle ....
Hades 2016-07-10 23:40
Co racja to racja Młot .... Ja sie na tej firmie zawiodłem no i niestety ale prawdopodobnie podejmę jakieś kroki ...
auuuu 2016-07-18 21:42
jak to córka Lindner sp.z o.o. to UCIEKAĆ AŻ SIĘ BĘDZIE KURZYĆ !
Anglia po 11 godz dziennie 6 dni w tygodniu - w Polsce wykaz godz - 5 dni po 8 godz .
CUD ubyło .
Ale jak zamknęli to zwracać trzeba uwagę na pana Gerlaczyńskiego .
Przerwa 30 min - dojście do szatni i powrót z przerwy 35 min - ale robić (to On )
od dzwonka do dzwonka - czyli zanim dojdziesz na śniadanie już masz wracać .- norma .
Pozdrawiam !!!!
1
OmalT 2016-07-29 20:35
Chociaż mi sie ta praca podobała ale nie długo trwała tam moja kariera , rozwiązali ze mną umowę ale dlaczego to do tej pory nie zabardzo wiem ... Ani nie podpadlem ani nic nie zawaliłem ale cóż nie mi to oceniać ... Radziłem sobie zawsze i radził bede dalej ...:)
1
OmalT 2016-08-15 19:30
No widzisz powinni ale przynajmniej sobie człowiek juz na temat danej firmy jakaś opinie wyrobił . Ni cóż swiat sie kręci dalej damy radę .... Hehe
lolek 2016-09-03 17:59
Rojek bierze kasę za za trudnienie w iso Perfekt.
1
tom 2016-09-10 10:44
Moniek jebnij sie w czolo powiniennes byc czarnny i nazywac sie niewolnikiem.poczytaj cale forum tak nic sie nie zmienia od paru lat w tej firmie.premie to za prace podbiurkowa ;)
2
plum 2016-09-18 22:08
siema wariaty za 5eur na godz dla nowo przyjętych tyle dają . Jak bedziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizał to dadza 6 opłaca się, tylko robić a tyrać cię będą w wełnie i kurzy ,zajebioza .:)
lol 2016-09-18 22:29
Firma zajebista organizacja na 5,5 poprostu perfekt .SZKODA TYLKO ŻE W HUJA WSZYSTKICH ROBIĄ ORGANIZACJA WEWNĘTRZNA ZAJEBISTA ADRES FIRMY GDZIE INDZIEJ A KARZĄ PRZYJEZDZAĆ GDZIE INDZIEJ CIEKAWE CO UKRYWAJĄ
6
tomtom 2016-10-10 15:28
ten znowu z ta praca( takich niewolnikow jak ty wlasnie szukaja ) atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli h......a
Chomik 2016-10-24 04:38
Oszusci ludzie co tam robia tesz som fałszywi
Stawki iprzelicZNIK ERO NIEWIADOMO SKAT
5
Izoler 2016-12-09 16:07
Dostałem ofertę pracy w danej firmie. A że latków niejeden więc miałem okazję przeswietlic firmę. Zadałem parę pytań co do ubezpieczenia wynagrodzenia i szkodliwości. A więc. Policzymy. Przepuscmy że jest 30 pracowników każdy zarabia po 1200 euro. Niestety według ich przepisów nie można wypłacić kasy w euro tylko w złotym polskim . A wiadomo czym więcej sprzedajesz tymlepiej wychodzisz wiecgdybym przyjął ten system pałacowy to będąc zagranicą w Holandii muszę kupować euro znów gdzie tracę na tym podwójnie. Brak ubezpieczenia holenderskiego. Brak dodatków za szkodliwość. Umowa in blanco na kwotę 1500 na miesiąc. Z obecnych 9 euro netto wychodzi że 6 dostaniesz gdzie jeszcze okradna cię z godzin. Informacje od 3ludzi którzy tam pracowali i każdy na innych projektach. Warunki mieszkaniowe takie że bywało że spanie na styropianowe. Czyli lipa na maca. Nie polecam . Pracowałem przez inną firmę na podobnych projektach w Belgii i Holandii a także w Niemczech i umowa była czysta i przejrzysta a w tym mam już 17 lat doświadczenia. Nie polecam w żadnym wypadku firmy ISO perfekt ltd z Krakowa.
4
nick 2016-12-13 07:05
hah czyli jak widzę nic się nie zmieniło od lat. Ludzie z daleka jak od czarnobyla od tej firmy.
2
nowy 2017-01-04 11:46
dzisiaj dostałem oferte na izolatora za 9,5 euro chyba brakuje im pracowników
Samo życie. 2017-02-04 20:53
Rojek pamientam to jak pszyiechal pierwszy raz do nimiec
ja robiłem na ffoglaśe
niepamietam budowy
tygo porowadzałś
to swiadczy otym ze kolega rojek wyparł sie mnie uznał ze ja mu w niczym nie pomogłem i dlatego mam taki wielki zal ..
BYLEN
BUDOWA BYLAN

tak
daj spokuj to cały rojek
SAM WIDZISZ JAK TO JEST NAJLEPSZY KOLEGA ZNISZCZYŁ MOJĄ KARIERĘ.

on dawno jusz kopał dołki pod tobą jeszcz zamnie
bał sie że go wykończysz
nigdy nikogo nie niszczyłem mam swój honor.
pieniądze to nie wszystko.

mówił mówił ze on nie miże stracić takich zarobków i obawiał się ciebie
to wiem od niego
samo życie .pozdrawiam
3
Boguś 2017-04-06 10:21
Płacą w terminie, stawki zgodne z ustaleniami. Dojazdy i zakwaterowanie również gwarantują więc wszystko zgodne z tym co usłyszałem od nich przed wyjazdem. Zaryzykowałem i jestem zadowolony. Obecnie ściągam do firmy znajomych. Polecam poszukującym pracy w tej branży, tym bardziej , że z tego co słyszałem cały czas poszukują pracowników !
gieniek 2017-04-06 10:26
Fajna firma i jestem zadowolony z pracy.
jaichznam 2017-04-21 13:56
Boguś i Gieniek co za fejki. Ludzie z rekrutacji niech się za robota biorą, a nie tu kłamliwe opinie pisać.
jurek 2017-05-13 23:17
masakra umowa śmieciowa płacą z miesiąca na miesiąc coraz miej a najlepiej żebyś robił 12 miesięcy non stop. kwatary to poraszka. chcesz to pracuj non stop ludzie potrzebni.
Janusz 2017-05-19 08:45
Pewna praca, cały czas poszukują nowych pracowników, pieniądze się zgadzają, wszystko ok. Gwarantują dojazdy, zakwaterowanie i wyposażenie! W poprzedniej robocie za wszystko musiałem płacić lub odbijali mi z pensji! Jak ktoś się zastanawia to polecam bo warto !
Juras 2017-05-19 23:00
Ludzie zawsze będą potrzebni, gdy występuje deficyt pracowników na rynku pracy. A warunki zatrudnienia masz takie na jakie się zgodziłeś, natomiast stawkę ustala nabywca twojej usługi. Taki działa kapitalizm. Malejąca stawka wskazuje na malejące zadowolenie ze świadczenia twoich usług. Może czas zweryfikować swoje zamierzenia wobec branży, w której pracujesz, albo wzbogacić swoje kwalifikacje i na nowo negocjować warunki zatrudnienia. Powodzenia w realizacji planów.
stary 2017-05-23 08:20
Umowy podpisywana przez pracownika ina blanco. Umowe musisz zabrac ze soba a ONI caly czas Was oszukuja ze juz czas do pracy, ze potrzebna im ta umowa. Jak im potrzebna niech przygotuja sobie nawet 10 kopii to ich sprawa.Jedna Umowa zawsze dla Was. Tam sa warunki zatrudnienia i stawka.Bez tej Umowy jak przychodzi do rozliczania oszukuja w bialy dzien. a pozniej do mnie sie zglaszacie. Gdzie WY Jestescie, chodziliscie do szkoly umiecie czytac to zawsze jeden dokument dla Was w kazdym wypadku a nie tylko w pracy.
A pozniej placz, lamenty. Nie masz podpisanej dla siebie UMOWY nic i nigdzie nie bedziesz mial zadnych swoich racjii. Robia WaS juz conajmniej od 5 lat w bambuko opowiadajac bajki ze musza te umowy gdzies tam wyslac a Wam nic nie daja to zwykle oszustwo i mozecie od razu zglaszac do odpowiednich urzedow a nawet na Policje.
1
Juras 2017-05-28 14:23
Umowa zawsze powinna być sporządzona w tylu egzemplarzach, ilu stron dotyczy. Nie wiem skąd te bajki, że biorca pracy jej nie posiada, wina leży tu po jego stronie, że jej ze sobą nie bierze, albo gdzieś ją zagubił. Po to jest biuro, które takimi sprawami się zajmuje. zawsze można wystąpić o duplikat. Nie sądzę by stanowiło to wielki problem, tak jak w przypadku innych umów zawieranych z innymi instytucjami.
Takie wypowiedzi na forum, to czysta fikcja. Albo się komuś nudzi? Albo nie potrafi się konstruktywnie wypowiedzieć na temat firmy/pracy.
1
star 2017-06-06 08:13
Wiele osob nie dostaje umow i pozniej ma wielki problem z odsyskaniem naleznych wynagrodzen. Potracane jest wszystko z pensji co sie da a gosciu nie ma umowy bo przcodawcy potrzebna. Ta firma to dno, dorobili sie na wielkiej nieuczciwosci. Sprawdzac i zabierac umowy ze soba zadnegi in blanco. Pamietajcie drodzy pracownicy.
madry 2017-06-07 08:16
Zapisujcie dane osob ktore podpisuja umowy aby miec mozliwosc interwencji w urzedach.Dopoki nie wyjedziesz obiecuja zlote gory a pozniej jak wyjedziesz i wracasz i sprawdzasz z tym co ci obiecywali okazuje sie iz masz potracana za rozne glupoty aby cie tylko oszukac. Za narzedzia, za busa, inne zniszczenia, za inne kolejne glupoty i wyplata nizsza niz w polsce. Nie pracujemy w firmach ktore oszukuja!!!!!
Juras 2017-06-07 15:33
Hehe konstruktywne opinie jak nic, napewno wpłyną istotnie na poprawę systemu zarządzania. Pozostaje tylko śmiech i olewka ciepłym moczem. Nie pasuje tobie forma współpracy? Negocjuj. Albo wybierz inną firmę lub branżę. Idea socjalizmu nadal główce funkcjonuje i potencjał psuje. Jak jesteś mądrzejszy i znasz sposób efektywniejszego zarządzania to wyjdź inicjatywą.Załóż własną działalność i zdobywah klientów i ich pieniądze. Chciałbyś zarabiać jak kapitalista, ale niestety nadal jest w tobie socjalista.
koci 2017-06-28 07:54
Kazdy pracownik ktory przekroczy granice niezaleznie od tego czy jedzie na kilka dni czy miesiecy jego pracodawca ma obowiazek wyplaty wynagrodzenia wedlug zasad obowiazujacych w danym kraju, landzie i miejscowosci do ktorej sie udaje takze z lokalnych ukladow zbiorowych. Cisniemy naszego niezorientowanego pracodawce, po lepsze jutro. A nie ochlapy ktore nam wyplaca, walczymy o nasze wynagrodzenia.
1
madrala 2017-06-28 07:58
A jak nie to ABW i CBA czeka.Czeka na nasze dokumenty. A moze ZUS nam pomoze ten nowy ZUS. INNY ZUS?
1
Zostaw swoją opinię o ISO-Perfekt Polska - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO-Perfekt Polska