I work by this company . As for me good, I can collect money and send to my family . My family far away , I m trying to understand better culture
Pracowałem i dostawałem wypłatę jak było powiedziane . Mieszkanie miałem za darmo , mieszkałem z kolegą także nie było problemu w tym . Nikt mnie (usunięte przez administratora) . Polecam firmę jak chcesz pracować więcej godzin i zarobić .
Już sam nie wiem. To na umowie nie ma konkretnej stawki i jak zakwaterowanie ma być za darmo to powinno być na piśmie. Wychodzi że nie opłaca się robić jak takie prowizje. Czy firma poszła po rozum do głowy i teraz lepiej płaci?
Znacie obecne stawki, które oferuje firma? Takie sugestie tu padają, że wysokie one nie były, ale fajnie byłoby znać szczegóły. I czy firma przyjmuje tylko na zlecenia czy też na stałe? Można się spodziewać jakichś dodatków do pensji, socjalu?
Najgorsza firma w celu Polsce. Ostrzegam od usług tej firmy. Pracowników nie szanują. Jeżeli pracodawiec płaci 17-18 e. Na godzinę, to od firmy dostajesz tylko 7-9. Umowy zamieszkania katostroficzne. Przy rozliczeniu zaczyna się scienganie za mieszkanie (chociaż miło być zadormo). Zero profesjonalizmy, zero wsparcia, zero odpowiadalnosci
marzenie pomieszało się w główce od tych euro. Nie szanuje Pracowników. Wyzysk i (usunięte przez administratora) Omijać szerokim łukiem te pseudo firmę.
widzę, że kiedyś trochę negatywów się tu zbierało jeśli o warunki pracy chodzi ale coś się uspokoiło tu na forum, czyli zaszły jakieś większe zmiany? Widziałam, że do księgowości parę lat temu tutaj kogoś szukali i ciekawa jestem czy wciąż pracuje tu ta sama osoba. Dacie znać? Chcę się przyuczyć i ciekawa bym była czy jest tu w ogóle taka możliwość. Ktoś już próbował i mi napisze? W biurze na jakie warunki się nastawiać?
511332412 proszę o kontakt ja w sprawie pracy
Фирма гавно, хозяйка шмара которая не считает работников за людей. Условия жизни полный отстой. Платят что сначала так и дальше не меняется оплата. Только забелевским жополизам и стукачам поднемают зарплату. Короче фирма отстой. Не советую.
Pracowałem tam i jak każda praca ma swoje plusy i minusy. Ogólnie nie jest źle , zaliczki, wypłata na czas, ile zarobione tyle zapłacone.
Nic nie rozumiem z tych wpisów. Firma ma opinię dobrego pracodawcy a tu narzekanie?
Marzena szanuj ludzi. pamiętaj kto sieje wiatr ten zbiera burzę
Pracowałem w tym obozie pracy w Belgii nie boję się powiedzieć prawdy że to najgorsze bagno jakie można sobiebwyobrazic. traktują Pracownika jak niewolnika. to jest firma w której za chwilę będą robić zami Ukraińcy. kiedyś nie pozwolili mi zjechać na wigilię bo inaczej mam po pracy. byłem bez zjazdu 5 miesiecy. Ludzie unikać szerokim łukiem tego pośrednika, Wysyłają za granicę a po dwóch tygodniach dzwoniabze nie ma pracy i trzeba zjechać
Jaki jest wkład kierownictwa Za-Bel Kamieniec Ząbkowicki w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
Ta opinia jest:
Jesteś w wielkim błędzie.... Wszystko co obecnie mamy, dorabialiśmy się sami, zaczynając od zera. Nie przejęliśmy biznesów po rodzinie i z tego mamy największa satysfakcję. Po drugie, to nie "kasa" jest w życiu najważniejsza, może dla Ciebie, nie dla mnie, dlatego nie osądzaj człowieka, jeżeli go nie znasz. Jak to mówi przysłowie " fortuna kołem się toczy", w życiu są ważniejsze wartości, dla których warto żyć i według których to zostałam wychowana. A "jeleniem" to można nazwać siebie, bo robiąc chociażby codziennie zakupy w sieci dyskontów spożywczych czy sieci sklepów odzieżowych bądź obuwniczych, które mają już swoje punkty w każdej galerii, to dopiero wkładasz bezmyślnie do kieszeni właścicieli swoje ciężko zarobione pieniądze. A oni w większości przypadków są obcokrajowcami i nie tak jak my i pozostali krajowi pracodawcy, odprowadzają zusy i podatki do naszego państwa. Nas ulgi podatkowe nie obowiązują.... ale , żeby zdać sobie z tego sprawę, że tak funkcjonuje świat, to trzeba mieć troszkę rozumu .... Jak nie u nas jesteś "jeleniem" ( Twoje określenie na pracownik), to dorabiasz zapewne jakiegoś miliardera, ale to w oczy nie kole, bo on żyje w wielomilionowym mieście, gdzie jest tak anonimowy, że nikt nie wie o jego istnieniu. Zazdrość i zawiść ludzka nie zna granic.... Dla Ciebie byłoby zadowalające, gdyby człowiek leżał w rynsztoku.... Wtedy czerpał byś większą satysfakcję... Myślę, że Ty jesteś większym "jeleniem" niż nasi pracownicy, bo oni choć godnie żyją, a Ty pewnie pracujesz za najniższą krajową i stąd ta Twoja frustracja. Na koniec jeszcze jedno, poprawnie użyte prze Ciebie powiedzenie brzmi " dzieci i ryby głosu nie mają", ale z drugiej strony "człowiek się uczy całe życie", więc zachęcam do lektury..... Pozdrawiam serdecznie
czasem przeglądam wpisy...Panie W... proszę pomyslec o pracownikach jak o ludziach...to dzieki nim Pan może sie rozwijać-wiem co pisze...nie straszyć! rozmawiać...nie uciekać..rozmawiać...nie patrzec z góry mimo ze to saludzie po przejscisch (choć nie wszyscy). Nie straszyć...
Nie ma pani zielonego pojęcia co to znaczy być odpowiedzialnym za tyle ludzi, wypłacić im pieniądze na czas, rozdać przed wyjazdem zaliczki, bo inaczej szantażują,że nie pojadą. A to co wyprawiają w Belgii przechodzi ludzkie pojęcie. Żeby woogóle wypowiadać się na ten temat, trzeba poznać zawsze dwie strony medalu. Zresztą ostatnio to każdy pracodawca jest niedobry,tylko zapomina pani jakby nie podatki z firm, to nie byłoby z czego rozdawać ! Rozmawiać.... Z kim... W soboty i w niedziele pracownicy, nie są w stanie rozmawiać, tylko zdemolowane mieszkania .... Jak pani nie ma pojęcia, proszę się publicznie nie wypowiadać i nie obrażać nas...
To nie niewolnicy! A pracownicy. Mogą śledzić wpisy wystawiać opinie, nie sa ubezwłasnowolnieni... Pani tez je śledzi. To taka zależność.
Tak przez przypadek tu zajrzałam..ponownie. Myli sie Pani bardzo oceniając mnie, widzę ze łatwo to pani przychodzi. Wiem, ze pracodawca to przeciwnik pracownika, przynajmniej w większości. Ja czytam Pani wpisy i tylko je podsumowałam. A u Pani włączył sie agresor. Mediacje to moja specjalność.
Nie polecam, cwaniactwo, warunki mieszkaniowe okropne, właścicielka negatywnie nastawiona do pracownika. Zaliczki co 2,3 miesiące. Straszą. Zero szacunku. Spieprxylem po 4 latach i wkoncu normalna praca i zaplata. U nich 10 euro to marzenie za godz pracy. Ponadto 10, 12 godz 6 dni w tygodniu. Zycie niewolnika: praca, gotowanie, spanie itd. Jedna łazienka i jeden kibel na 6 chłopa.
(usunięte przez administratora) ! 3 lata czekam na wypłatę
Nie polecam!!! Mieszkania katastrofa,! warunki ogólne katastrofa,! oszukiwanie ludzi, co do zaliczek trzeba trafić czy Pani w biurze ma humor czy nie albo wyślą albo nie!dla biura pracownik jak tylko wyjedzie jest traktowany jak alkoholik narkoman i nie wiadomo jeszcze jak NIE ZAWRACAJCIE SOBIE LUDZIE GŁOWY TĄ FIRMĄ BO NAPRAWDĘ NIE WARTO!!!
Niestety nie polecam warunki mieszkaniowe fatalne, brak meldunku brak odprowadzania składek na czas oficjialnie pracujesz w Polsce w delegaji a rzeczywiście jesteś w Belgii czasem po 3 miesiące bez prawa zjazdu wypłaty co 2 co 3 miesiące Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zamknąć firme
Witam, jak tam (usunięte przez administratora)? dalej jest pracownikiem firmy?? największy wał z tej firmy. s(usunięte przez administratora). na szczęście są ludzie którzy zaczeli nagrywać numery (usunięte przez administratora)telefonami. pozdrawiam szefostwo ZA-BEL . Mi się u nich pracowało super gdyby nie ta gnida (usunięte przez administratora)to bym dalej z nimi pracował. zrezygnowałem z jego powodu
Polecam! Jestem pracownikiem z Ukrainy pracuje na budowie. Jest tam dużo naszych i są jakiś małe coś nie to. Ale zawsze coś jest. W całem - co obiecali to zapłacili. W Ukrainie takiego nie zarobię i w Polsce też.
Jak się pracuje w Za-Bel Kamieniec Ząbkowicki?
Zobacz opinie na temat firmy Za-Bel Kamieniec Ząbkowicki tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Za-Bel Kamieniec Ząbkowicki?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 3 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!