brak logo

Kobnext

Częstochowa

Opinie o Kobnext

Krymek 2014-07-30 16:27:51
Z tego Co wiem to zapłacone będą mieli tylko Ci którzy zostali na 2 budowie ale nie przez KOBNEXT tylko przez NCC i przelewy już poszły to jest tylko kwestia czasu,
scyzor 2014-07-30 17:52:28
W odpowiedzi na opinię "ja osobiście"to chyba jest idiotą bo Kobnext wywalili za to że oszukją pracowników na godzinach za pracę i za dni świąteczne za które Duńczycy im pl=łacili a cobnext nie chce wypłacić tych pieniędzy a tak jak ja mam 5 świąt za kture mi się należą te pieniądze i byłem we związkach zawodowych i będzie oddana sprawa do Sądu w dani więc zobaczą jle ich będzie kosztowało oszustwo.
jurek.jurek 2014-07-30 18:03:24
"ja osobiście"to jest chyba Tomuś albo p. Małasiewicz bo tylko oni takie głupoty opowiadają
jurek.jurek 2014-07-30 18:21:48
Trzeba się brać za chamów zrobić wreszcie porządek jak długo mają nas jeszcze okradać wiecznie im mało i mało i mało tylko gonić może wreszcie zapłacą co się ludziom należy z odsetkami złodzieje
1
pracuś 2014-08-04 19:30:11
pracowałem w Danii na 2 budowie.kasę wypłaciła NCC.Ciekaw jestem czy chłopakom ze spalarni wypłacili ?
ja 2014-08-09 02:41:49
Nie wypłacili jeszcze, ale to jest kwestia kilku dni-tak myślę.
.... 2014-08-11 21:32:56
Praca w Kobnexcie to mogiła. Dyrektor do bani uwłacza pracownikom, płaszczy się żeby im mniej płacić niż było to ustalone. Typowe medaliki dla siebie zagrabić a innych wykorzystać i ograbić. Nie polecam pracy w tej firmie nikomu, chyba że bardzo szybko chce zejść z tego świata - przez wykorzystywanie do granic możliwości
pracuś 2014-08-12 13:35:39
nam firma nie wyplacila dostalismy przelewy od NCC ,ponoć mają się sądzić z nimi ,oby wam wyplacili macie do tego pelne prawo jak nie to do śądu lub związków zawodowych w Dani zadzwońcie bo Kobnext nie wyplaci chyba ,daj znać jak się sprawy mają .Pozdrawiam
ja osobiście 2014-08-15 21:33:06
wow! nie może być takiej sytuacji, ze należne wynagrodzenie dla pracownika nie zostało wypłacone. może być jakiś tam poślizg ale nie ma opcji , żeby nie było go wcale. Myślę , że powinno się zadzwonić, spytać o konkretną datę a w razie dużego opóźnienia zgłosić do sądu pracy, a jego nie interesuje że NCC ma 3 miesiące czasu na zapłacenie faktur jakiejś tam Firmie.
Ale, Firma nie upada, więc podejrzewam, że wypłaci. Ostatnio następne 2 ekipy pojechały do Szwecji, trwają budowy w Niemczech i ( co zaskoczy wszystkich twierdzących, ze Kobnext ma problemy z Duńskim prawem pracy) jest szansa na następne prace na terenie Danii).
P.S. Ani (usunięte przez administratora), jestem komś kto pracuje na exportach w kobnext 2 lata i nie zamierzam zmieniać pracy
szybki 2014-08-15 21:36:51
Wiekszosc wpisow jest prawdą pracuje w Monachium za ostatni miesiąc wyszlo mi 6.80 za godzine kierownkiem jest (usunięte przez administratora)nie ma szacunku do pracownika jak nadazy jakas oferta pracy to sie zawijam,za Danie czekam narazie cierpliwie na kase,ci co dlugo pracuja w Kobnexie to moim zdaniem sa czubki jak bedziecie zakladac sprawe o Danie to dajcie znac,pozdrawiam szybki.
szybki 2014-08-16 06:16:01
Hank szukaj fajnej firmy bo tutaj jest zatrudnienie na 1/2 etatu i podpisujesz duzo inblanco i zawsze cie maja.W biurze i przez telefon jest kolorowo ale rzeczywistosc jest szara.Pozdrawiam wszystkich pracujacych.
ja osobiście 2014-08-16 13:08:47
Odnośnie wpisu kolegi "szybki"
Zsumujmy co otrzymałeś ! 6.80 do ręki + nie płacisz za zakwaterowanie + nie płacisz za ciepłą zimną wodę , za śmieci i prąd, + nie płacisz za dojazd do Niemiec i za dojazd do pracy + nie musisz znać języka Niemieckiego. To ja się pytam , gdzie jest to twoje złe wynagrodzenie.
Może poproś żeby płacili ci do ręki 13.95 euro/godzinę, a ty sam sobie poszukasz mieszkania, będziesz dojeżdżał do pracy i rozliczał się.
Pracuje ze mną kolega, który właśnie w Monachium PRYWATNIE pracował dla Niemców za 15 euro/ godzinę, po opłatach za wszystkie wyżej wymienione sprawy zostawało mu do reki ciut mniej niż 9 Euro, zauważ że gdzieś się ZGUBIŁO 6 Euro z każdej godziny.Zrezygnował i pracuje w Kobnext. Pytam się wiec CZEMU ON TO ZROBIŁ ???
Ja pracowałem w Irlandii za 16,45 euro/godzinę i też po opłatach zostawało mi około 10 euro, zauważ że u mnie gubiło się gdzieś 6,5 Euro z każdej godziny. Kolorowo to jet tylko w opowieściach ludzi, którzy się przechwalają.
Na budowie w Monachium u Pana HS, też miałem coś koło tego, co ty.
Pozdrawiam.
1
PRACUS 2014-08-17 15:25:26
A GDZIE PRACUJESZ ?NAM WYPŁACIŁO NCC.ZJECHALIŚMY 1 SIERPNIA Z DANI.CIEKAWE CZY KTOŚ CO W DANII ROBIŁ DOSTAŁ URLOPOWE I ŚWIĄTECZNE ?CZY CHŁOPAKI ZE SPALARNI DOSTALI KASĘ ?CIEKAW JESTEM JAK FIRMA PŁACI W SZWECJI.POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA BO CIĘŻKO O UCZCIWOŚĆ .
pracuś 2014-08-17 15:33:05
jak to możliwe że nie dostaliście kasy za Danię ?nam NCC wypłaciła bo bała się że firma tego nie zrobi ,na co czekacie zadzwońcie do związków zawodowych w Danii ktoś kto zna angielski i sprawa się ruszy i jeszcze macie szansę na odszkodowanie .jak oni chcą wrócić na rynek pracy w Danii?to nie Niemcy tam szybko się załatwia sprawy.
1
nik 2014-08-18 11:25:46
kobnext to jedno wielkie niporozumienie i tak bede to wpisywal co tydzien co miesiac co rok az mam nadzieje ze taka firma pelna kapusiow punkciazy i bajko pisazy i co najwazniejsze zlodzieji padnie bo maja niezla wprawe w kantowaniu ludzi co chca uczciwie zarabiac takze omijajcie kobnext i nie wiezcie ze w innych krajach ludzie z kobnextu maja lepiej banda zlodzieji gdzie sa wyplaty gdzie kasa za urlopy i swieta a i dodatki do godzin za druga zmiane o kturych ludziom nie mowiono
brak słów 2014-08-21 14:02:26
Do kurki nędzy! W Kopenhadze jakoś za nic nie płacili(mieszkania, dojazdy) i niektórym też 7 euro wychodziło! A teraz w AZF na tej samej budowie jest obiad i płacą za przejazdy i mamy te 120-130 koron plus dodatki za drugą zmianę. Pracowałem w innych firmach parę kontraktów i zawsze było 11-13 euro na rękę plus zakwaterowanie i przejazdy-przeloty zapewniały firmy !!! Więc nie pitol mi Pan, Panie chyba pracujący w biurze w Kobnext, wielki obrońco i zwolenniku wyzysku robotnika! 7 euro netto na godzinę to ja w Polsce zarobie na działalności i zleceniodawca mi nocleg zapewni. A za granicę jadę zarobić, a nie dopłacać do kontraktu. Kobnext nas ru chał na godzinach i na stawkach i za to teraz musi zapłacić. OMIJAJCIE KOBNEXT Z DALEKA!!! NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ TAM!!! BĘDZIECIE POTEM ŻAŁOWAĆ. OBIECAJĄ WAM STAWKE A WIELKIE G..NO DOSTANIECIE.
PRACUS 2014-08-26 09:35:10
Wypłacili wam kasę za urlopy ,wypłaty i za dodatki godzinowe?w nagrodę co niektórzy pojechali do Szwecji brak słów żeby byli kryci na polskie umowy .dajcie znać czy firma się wywiązała ze swoich zobowiązań .
manman 2014-09-04 16:33:36
Wyplaty za danie do tej pory nie ma...
1
pracus 2014-09-04 17:43:32
składajcie pozwy nam wszystko wypłaciło NCC a to naprawdę nie małe pieniądze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i urlopy i nadgodziny wsio!!!!powodzenia ,najlepiej sprawę zgłosić w Danii .i do związków zawodowych .i jeszcze odszkodowanie będą musieli zapłacić .daj znać ok .Powodzenia !!!!!!!!!!!!
katowice-bazantow 2014-09-07 23:31:25
w Polsce płacą fachowcom 10-12 zł/h z tego+ 1680 zł na umowe o prace. reszta na lewo
1
jurek.jurek 2014-09-24 20:27:26
Kiedyś może było inaczej i lepiej jak firma się dorabiała teraz jak już mają się trochę lepiej to mają wszystko w(usunięte przez administratora) nie szanują wcale pracownika na dodatek jeszcze okradają z marnych zarobków kiedyś to się musi skończyć muszą beknąć
1
KKKKK 2014-09-29 11:50:51
Nigdy nic nie jest idealne, nawet twoje odbicie w lustrze...
Całe życie to koncert kompromisów, więc albo je znajdujesz i masz życie ,które układasz tak by było jak najlepsze, Albo nie próbujesz ich szukać i tylko stawiasz przed sobą coraz wyższy mur do przeskoczenia. Wtedy powstaje też coraz więcej niezadowolenia z życia, pracy itd.I musisz to gdzieś wylać, ale czy tutaj jest na to dobre miejsce ? Nie wiem.
3
PRACUS 2014-10-16 12:10:11
wypłacili wam kasę za Danię ?urlopy daj znać .Pozdrawiam
chorzow54 2014-11-21 19:34:22
nawet w kraju oszukujo. jak sie przyjmowalem obiecali 14 zł netto na godz. po miesiacu zaplacili 11 zł. w nastepnym 10 zł. banda oszustów. tej firmy nikomu nie polecałbym. nawet wrogowi. ludzi mają za niewolników. OSZUSCI.
ja osobiście 2015-01-06 07:29:00
Najpierw dostaniesz umowę na krótki czas określony ( to norma w każdej firmie) a jeżeli się sprawdzisz, to otrzymasz na dłuższy lub na stałe. Przynajmniej ja tak miałem. A wynagrodzenie , jak zawsze zależne jest od przerobu. Masz to wszystko wyjaśnione na miejscu i albo się zgadzasz, albo szukasz innej pracy.
Ale są tacy, którzy się zgadzają a gdy się okazuje, że niewiele mają wspólnego z fachowcem zaczynają kręcić nosem i odchodzą.
Skoro pracuje nas tu jako pracownicy fizyczni około 200 czy 300 osób, z czego znakomita większość po kilka lat, to chyba jest wystarczająca gwarancja.
1
jurek.jurek 2015-01-09 08:13:53
Ty jeszcze nie zmądrzałeś i Tobie to już nie grozi już taki głupi zostaniesz do końca to co piszesz jest żenujące jak chwalisz tych złodziei żeby jednego więcej mogli okraść jesteś po prostu pusty i daremny a te 200 czy 300 osób ludzie pracują do pierwszej wypłaty a później sam wiesz najlepiej co robią
1
ja osobiście 2015-01-14 13:36:18
Piszę tylko o normalnych pracownikach, którzy pracują po kilka lat i więcej, nie o płaczkach, którzy się nie sprawdzają a swoje żale wylewają na forum np. "gowork". Może i jestem głupi , tak jak piszesz, ale jestem głupcem z w miarę dobrze płatną pracą.
Pozdrowienia z Hanoweru jureczku.
2
jurek.jurek 2015-01-21 21:04:53
7 euro to gratuluje w miarę dobrze płatnej pracy śmieszny jesteś i bardzo pusty
1
ja osobiście 2015-01-22 09:56:18
No cóż Jureczku, dokładnie tyle mi zostaje, może nawet trochę ponad bo 8. Policzmy więc teraz po kolei:
Mieszkanie kosztuje około 10Euro na dobę, dojazd do pracy (20 km w jedną stronę daje 40 w sumie, przyjmijmy , że pali samochód 7litrów/100km, daje nam 3,2litra razy 1,55Euro) 5 Euro na dzień, powiedzmy, że raz na 2 miesiące jedziesz do Polski ( ja mam 800 km , to policzę po 1,35Euro za litr bo coś na polskim, coś na niemieckim paliwie i ze jedzie nas 4 8*7=56*1,35Euro= 75,6 podzielić na 4=19 euro podzielić na 30 dni = 0,63Euro. A ja nie muszę płacić za to bo firma mi to płaci. Sumując otrzymujemy dodatkowe 11,55 Euro. Czyli pracując 10 godzin dziennie do każdej godziny doliczamy 1,15Euro i z 8 robi nam się 9,15. Pamiętaj , że w Niemczech , jak i w Polsce, zarobek jest opodatkowany nie wiem ile ale policzmy 20% .Czyli, żeby zostało 9,11 musimy otrzymać 11,38. Może teraz zrozumiesz czemu uważam, ze zarabiam w miarę dobrze. Tym bardziej, ze nie musze martwić się o nic tylko o wykonanie powierzonej mi pracy.
Poza tym, pracują tu obok nas Polacy na tzw.Gewerbe ( własna działalność) dostają 12 do 16 Euro na godzinę. Po opłatach pozostaje im na czysto max 9 euro a nie opłacają pełnego ubezpieczenia.
Tak Jureczku, uważam , że mój zarobek jest dobry.
1
MEDALIK 2015-02-11 22:39:26
tak i jeszcze powinieneś dodać do tego zakresu walenie ludzi w rogi!!!!! pracowałem w tej niby firmie i wiem czym to pachnie za Danię jeszcze nie oddali kasy będę na święta w kraju i oddaję sprawę do sądu nie popuszczę tym...........ani złociaka pozdrawiam mądrych którzy odeszli od tych kanciarzy MEDALIK
Ja 2015-02-26 23:31:34
Mam zamiar zrobić to samo jak na święta przyjadę. Firma duńska ale właściciele polscy i można sądzić się w kraju. Im więcej osób w jednym pozwie tym lepiej.
1
Jacek 2015-03-22 14:09:13
Jak przegladalem internet, to kobnext ma osobe kontaktowa, która nazywa się Wojciech Jankowski. Pewnie to ten sam, który rozwalił budowy eksportowe częstochowskiej przemysłówki przed paru laty.
1
Alek. 2015-03-23 15:51:42
Namawia mnie znajomy do wyjazdu do Szwecji jako murarz, do klinkieru. Rozmawiałem z ludźmi, którzy z tej firmy tam byli i bardzo sobie chwalą a tu patrze i są zdania podzielone. Co robić??
Czytam te wpisy i dochodzę do jednego wniosku: muszę sam sprawdzić. NIE DAJE WIARY ANI POZYTYWOM ANI NEGATYWOM, chociaż trochę przekonuje mnie pozytywna opinia tych, z którymi rozmawiałem.
1
szwed 2015-09-24 12:19:51
Jestem w szwecji. Placa nam mniej niz szwecka minimalna placa.kierownicy z lapanki.troche jezyka ale malo doswiadczenia. Wiekszosc kolegow tu lubi sobie chlapnac. Wypowie sie ktos kto pracuje w niemczech?
niemiec 2015-10-12 08:48:48
Jestem w Niemczech. Płacą nam mniej niż niemiecka minimalna płaca ale ...............nie płacimy za mieszkanie, media i dojazd do pracy, czyli sumując płaca tak jak niemiecka minimalna ( w Szwecji pewnie to samo)do ręki 8Euro, raz więcej raz mniej. W budownictwie prawie wszyscy lubią sobie chlapnąć więc nie ma co się dziwić. Kierownicy może i z łapanki, może i maja problemy językowe ale praca posuwa się do przodu. I regularnie otrzymujemy wynagrodzenie.
Jaka jest inna alternatywa? szukać innej pracy ? a może w innej naobiecują i nie dadzą, a może dadzą ale szybko zwolnią. Tu przynajmniej wiem na czym stoję, mam pewne zatrudnienie, regularne wypłaty. To jak w małżeństwie, niektóre sprawy cię wykurzają inne zadawalają i musisz to zaakceptować bo nie znajdziesz idealnej nigdy. Możesz kolego "szwed" albo to zaakceptować albo nie zarabiać nic w czasie szukania innej pracy. Może znajdziesz( życzę ci tego z całego serca) ale ja nie mam zamiaru jak na razie ryzykować.
kierownik z łapanki 2015-10-12 09:13:10
Jestem jednym z tych "kierowników z łapanki" z problemami językowymi. Czytam i zastanawiam się czemu 'moi' najlepsi pracownicy, którzy dostają dobre wynagrodzenie nie piszą tu swoich opinii. Myślę że powodem tego jest fakt , że są zadowoleni, co prowadzi do prostego wniosku, że piszą tu w większości ludzie niezadowoleni z pracy. Nie zadowoleni , czyli źle opłacani. Wyciągając wnioski dalsze, skoro są źle opłacani to co jest powodem? kierownik z łapanki, czy ich brak umiejętności? Skoro w ekipie 20 osób są tacy którzy zarabiają dobrze i tacy, którzy zarabiają nie dobrze, to powodem jest różnica w umiejętnościach a nie kierownicy z łapanki. Wyciągając dalsze wnioski dochodzimy do stwierdzenia, że piszą tu złe opinie osoby bez odpowiednich umiejętności, czyli proste podsumowanie: opinie te nie mogą stanowić obiektywnej oceny sytuacji. Na poparcie moich wniosków dodam, że pracuje w firmie około 300 osób a zobaczcie ile pisze tu opinie ( z czego większość już nie pracuje). Dodam jeszcze, że w głowie się wam Panowie nie mieści ile trzeba się nakombinować , naustawiać, organizować, żeby te "słabsze ogniwa" przynosiły jak najmniejsze straty, a musicie zrozumieć , że mamy i my kierownicy i wy pracownicy płacone od przerobu, czyli jeżeli nie wykonujesz czegoś dobrze, lub robisz to za wolno to nie tylko ty gorzej zarabiasz ale i my, czyli okradasz swoich współpracowników. Panowie jeżeli zgłaszasz się do pracy jako cieśla , przyjeżdżasz na budowę i nie potrafisz tego do czego to zgłoszenie cię zobowiązuje no to czego oczekujecie?
jurek.jurek 2015-10-23 21:25:05
Ale głupoty wypisujesz ;kierowniku z łapanki;jednak prawda jest taka że jest to firma do kitu banda złodziei z Jankowskim na czele
daro 2015-11-29 13:27:29
WITAM MAM PYTANIE CZY KTURYS Z KOLEGOW PRZACOWAŁ W KOPENCHADZE NA SPALARNI SMIECI??? CZY KOBNEX WYPŁACIŁ WAM WYNAGRODZENIE ???
kandydat na kierownika 2016-02-15 13:11:36
Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko kierownika w Niemczech. Treść jest bardzo skąpa. Chciałbym złożyć swoją kandydaturę. Może któryś z obecnych kierowników poda trochę szczegółowych wiadomości odnośnie rozmowy kwalifikacyjnej? Wymagania no i przedział zarobków. Z góry dziękuję. Piotr
mn 2016-02-17 12:48:01
Jestem jednym z kierowników robót zagranicznych, w firmie KOBNEXT. W odpowiedzi na Twoje pytanie pisze kilka informacji, jednak napisze to, czego się ode mnie wymaga, a nie wiem jakie wymagania ma teraz firma odnośnie nowych kierowników.Wymaga się:
1. Wiedzy budowlanej
2. Umiejętności prowadzenia budowy tak, by przynosiła zyski
3. Znajomości języka Niemieckiego
4. Umiejętności nawiązania dobrych relacji z prowadzącymi z ramienia zleceniodawcy ( umiejętność zjednywania sobie ludzi)
5. Odporności na prace pod presją ( chcesz dobrze dla pracowników, dla siebie i dla firmy a tu coś nie idzie po twojej myśli, wiec zbierasz się w sobie i szukasz szybkiego rozwiązania zamiast płakać , że ciężko, że się nie da)
6. Oczywiści przydatna jest znajomość pakietu Office.
7. Umiejętności radzenia sobie z podwładnymi ( musisz być dla nich inżynierem, majstrem, tłumaczem, pielęgniarką ,matką, policjantem i sędzią.)
8. Dyspozycyjność.
9. Dokładność.
10.Uczciwość.
Bardzo przydaje się również umiejętność stworzenia przyjaznej atmosfery w pracy, żeby ludzie pracowali z ochotą a nie z tylko z przymusu zarabiania pieniędzy.
Przedział zarobków jest bardzo ciężki do określenia, jest on bowiem uzależniony od przerobu osiągniętego w danym miesiącu, wiec tylko od ciebie i twojej zaradności zależy, czy będziesz bardziej, czy mniej zadowolony z zarobku w danym miesiącu.
Na pytanie czy warto odpowiem ci uczciwie: warto, ale zawsze mogłoby być lepiej.
I ostatnia informacja, która też powinna być dobrą odpowiedzią: ja tu pracuję już 5 lat.
kandydat na kierownika 2016-02-21 14:22:07
Dziękuje za odpowiedź i życzę dalszych lat pracy. To w zasadzie nic nowego jeśli chodzi o moje wcześniejsze doświadczenia w Niemczech. W innych firmach tylko max. 20% premii było uzależniona od przerobu, reszta na stałej stawce.
ja osobiście 2016-04-18 15:20:53
Obecnie Niemcy i Szwecja, ale pracowaliśmy i w Danii i Belgii, nie wiadomo, co przyjdzie z czasem.
seba 2016-07-28 20:49:45
Pracowałem na spalarni i nie wypłacili mi ani grosza. Zastanawiam się czy nie skarżyć ich w Polsce. jak co to dzwoń (usunięte przez administratora)
seba 2016-07-28 20:57:22
Jeszcze jedno-opinie dobre pisze kierownik z Niemiec-słaby pies Kobnextu- a resztę dopisują sami. Całe dialogi. Jak macie problem z wypłatą pieniędzy za spalarnię to dzwońcie +45 91 41 92 07 . Pozdrawiam.
seba 2016-07-28 21:11:37
Jeszcze jedno-opinie dobre pisze kierownik z Niemiec-słaby pies Kobnextu- a resztę dopisują sami. Całe dialogi. Jak macie problem z wypłatą pieniędzy za spalarnię to dzwońcie +45 91 41 92 07 . Pozdrawiam.
ja osobiście 2016-09-28 14:26:43
Hau, Hau i wyraz współczucia
antyKobnext 2016-10-03 21:26:32
ja pracowałem w Kopenhadze na spalarni, pieniedzy do tej pory nie otrzymałem i jak się łatwo domyślić napewno juz nie dostane... oszusty i tyle w temacie. wyzyskiwacze!! nic nie wiedzą o robocie na budowie, najlepiej wysłać pracownika do północnej szwecji na pół roku bo sie nie opłaca robić częstych zjazdów a sami grzeją dupy w ciepłych biurach po 8 godzin i tylko wymagają od nas i wiecznie źle i za małe przeroby!! zwłaszcza Pałasiewicz :D pozdrawiam i nigdy nie polecam tej "firmy" a raczej imitacji firmy, nie znają się wogóle na robocie a ciągle się czepiają...
Operator 2016-10-09 23:02:40
Witam. Proszę mi napisać ile można zarobić jako operator żurawia?
sdfv 2016-10-13 18:35:55
@ads no niestety ta oferta na chwilę obecną nie jest już aktualna ..ale w drugiej połowie września przecież pojawiło się cała masa innych ofert pracy na przykład na stanowisko zbrojarza czy cieśli ..
ja osobiście. 2016-10-28 18:47:24
Operator żurawia ma zagwarantowaną jakąś tam stawkę, poniżej której nie dostanie, operatorzy na moich budowach, to ludzie pracujący w naszej firmie już spokojnie ponad 3 lata i ( o zgrozo!!!) otrzymali wszelkie wynagrodzenia, czyżby cud ? Ale zaraz.. jaki cud skoro otrzymują te wynagrodzenie regularnie, na początku każdego miesiąca, pasuje im i nadal mają zamiar pracować Ale co my tam wiemy... orły pracujące w Kobnext po kilka chwil wiedza przecież o wiele lepiej od nas.
Podsumowując:
1.Firma nierzetelna ........................................... a cały czas pracuje w niej około 300 osób w tym 80% po minimum kilka lat
2.Firma nie płaci.................................................. a pieniądze, pracownicy dostają REGULARNIE co miesiąc
3.Oszukują ludzi..................................................a przed każdym wyjazdem zagranicznym ludzie są pytani, czy chcą jechać do pracy za granicę, i czy są świadomi na jakiej zasadzie będą wynagradzani.
Czyli TRAGEDIA czy też ja czegoóś nie łapię ?
3
Zostaw swoją opinię o Kobnext - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kobnext